szasza7 Kierownictwo tak PiS jak i CBA to sami degeneraci. 27.10.09, 11:12 W całości do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kierownictwo tak PiS jak i CBA to sami degene 27.10.09, 11:21 szasza7 napisała: > W całości do wymiany. ************ Zlikwidować te przesiąknięte komusze organizacje. To jest dobre, poniżej w cytacie. Cytat: ... "Listy doradców nie będzie, z takiego oto względu, że dzisiaj popieranie PiS w niektórych wpływowych środowiskach nie jest dobrze przyjmowane i niejeden człowiek pełniący funkcję w różnych miejscach, profesorską, czy jakąś ekspercką mógłby ponosić negatywne konsekwencje swojej decyzji" - wyjaśnił J. Kaczyński na konferencji prasowej w Koszalinie..." Link do cytatu: www.dziennik.pl/polityka/article467670/Doradcy_PiS_zostana_anonimowi.html Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa TUSK??! 27.10.09, 11:20 Włos się jeży. I to naprawdę Tusk takich degeneratów ma w swoich służbach państwowych? Ilu ich jeszcze jest? Gdy "GW" choć troszkę zaczyna patrzeć Tuskowi na ręce, wychodzi na jaw, jakimi ludźmi się Tusk posługuje. Horror i skandal. Powtarzam: ilu kryminalistów (a może nawet bandziorów) jest w służbach państwa, którym od dwóch lat rządzi Tusk? Dlaczego Tusk korzysta z kryminalistów? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: TUSK??! 27.10.09, 15:11 > Włos się jeży. I to naprawdę Tusk takich degeneratów nie odwracaj kota ogonem, bo kark jemu i sobie skręcisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: TUSK??! 27.10.09, 16:33 Ja odwracam? Człowieku, teza o tym, że od dwóch lat nie rządzi Tusk byłaby trudna do udowodnienia. Nawet dla ciebie. Ale próbuj, może ci się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa No, cillian1 27.10.09, 11:27 Jak to wytłumaczysz, że Tusk (rządzący od dwóch lat) ma w podległych mu służbach państwowych kryminalistów? Ilu ich jest? Czy to nie granda, że w państwowych służbach Tuska są kryminaliści? To ma być premier Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: No, cillian1 27.10.09, 11:30 ajakzupa napisał: > Jak to wytłumaczysz, że Tusk (rządzący od dwóch lat) ma w podległych mu służbac > h > państwowych kryminalistów? Ilu ich jest? Czy to nie granda, że w państwowych > służbach Tuska są kryminaliści? To ma być premier Polski? ************** Kto zatrudnił i w jakim celu ludzi z niejasna przeszłością? ------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: No, cillian1 27.10.09, 14:09 ajakzupa napisał: > Jak to wytłumaczysz, że Tusk fakt, to by błąd że szamba się nie opróżniło zaraz po wprowadzeniu do chaty ;) masz cholera rację, ale czy ty to dobrze odbierzesz? No nic, chyba wsadziłeś się na minę z tym pytaniem, wszło, że CBA to szambo pisiakowe, gdzie byli tylko agenci, którym zawieszono wyrok, do odwołania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: No, cillian1 27.10.09, 16:30 Ja się wsadziłem? Człowieku! Tusk rządzi od dwóch lat i to CBA jest szambem Tuska. Pytanie, ile jeszcze takich szamb ma. Poza tym, to Tusk razem z Kaczyńskim tworzył ustawę o CBA, on tworzył to szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 11:38 Ciekawe... "Wina nieumyślna". To znaczy, że nie było to zabójstwo zaplanowane, z premedytacją. No to człowiek jest niewinny, jak łza, mógł dalej prowadzić ciężkie, ofiarne i niebezpieczne życie tajnego agenta. Inna sprawa: z wypowiedzi o nim, ze zdjęć, wynika, że jest dość młody. W "latach 90-tych" był zupelnym szczylem, gó...arzem. I już był takim eksponowanym super-agentem? Ciekawe...A może "RzP", tak wybitna w dziennikarstwie śledczym (zdobywa skutecznie najtajniejsze stenogramy) zajęłaby się tym wybitnym agentem? Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 11:43 Kiedyś mawiano: jaki pan, taki kram?! A dziś: jaki kram, taki pan!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 11:54 wybiórcze gierki słowne... tytuł: "Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego" treść: "Sąd uznał go za współwinnego wypadku." pytanie "na szybko": kim był (byli?) współwinowajca(y)? Wybiórcza, łap trop :) czy rura już zmiękła? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogow 27.10.09, 12:06 jeżeli przyczynisz się do wykrycia korupcji w PełO, to w odwecie zaangażują cały aparat ścigania i wykryją że w szkole podstawowej nie odrobiłeś zadania domowego a później przeszedłeś przez ulicę na czerwonym ... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogow 27.10.09, 12:26 > nie odrobiłeś zadania domowego a później ty tak po sobie? To skąd umiesz pisać, bo o pomyślunku nie wspomnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indubbioproreo co racja to racja 27.10.09, 14:10 PO to spadkobierczyni sowieckiej szkoły "a u was biją murzynów" i "dajcie człowieka, znajdzie się paragraf" Odpowiedz Link Zgłoś
killing-joke Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 12:33 mamo, tato co to jest sprawiedliwosc?? nie wiem synku idź do taty moze Ci pomoze...... tata tez nie pomoze bo zyjemy w Polsce, od kiedy tu zyje nie znam pojecia tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Państwo poilicyjne... 27.10.09, 12:36 Państwo policyjne nie karze policjantów, nawet jak ten policjant jechał w terenie zabudowanym z prędkością 160 km/h i zabił człowieka. Sądy w państwie policyjnym są na usługach policji. Gdybym to ja zabił człowieka, jadąc z prędkością np. 52 km/h to kryminał pewny. Nie wierzę w polskie prawo - przepisy sobie, a koteria państwowa sobie. Nie życzę nikomu, aby niewinny dostał się przez przypadek w łapy polskiego wymiaru sprawiedliwości- no, chyba, że jest ważnym szpiclem, to nic mu nie grozi. Od czasu PRL-u nic się nie zmieniło. Serialowy aktor jadący po pijaku dostaję "wysoką" (10 tyś zł. dla takiego aktora to betka, bo to tylko kilka dni zdjęciowych ) a chudopachołek z zapadłej wsi idzie za identyczne przestępstwo do kryminału. No, powie ktoś, że okoliczności... Gó... prawda, żadne okoliczności, jest jedna okoliczność: obydwaj jechali po pijaku i obaj byli potencjalnymi zabójcami. Polskie prawo - szopka dla debili !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1anetta1 Re: Państwo poilicyjne... 27.10.09, 13:41 powiem krotko: G O W N O!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Państwo poilicyjne... 27.10.09, 14:39 oservattoreromano napisał: > Państwo policyjne nie karze policjantów, no jak to nie karze jak karze? Przecież miał wyrok. Tyle że uległ już zatarciu. > nawet jak ten policjant jechał w > terenie zabudowanym z prędkością 160 km/h tak twierdza słynni już z niejednych występów w GW "anonimowi funkcjonariusze" z jeszcze słynniejszych "kół zbliżonych", a i to nie wszyscy :) > Gdybym to ja zabił człowieka, jadąc z prędkością np. 52 km/h to > kryminał pewny. wcale nie. Ba, mógłbyś nawet zostać uniewinniony, gdyby tylko okoliczności ułożyły się na Twoja korzyść. Tu widocznie nie wszystko było do końca jasne, bo dostał wyrok w zawiasach. Nb. Zwróć uwagę na typowy chwyt wybiórczej: w tytule "winny", w tekście już "współwinny". Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
beata-12345 Dawni koledzy zdemaskowali agenta Tomka 27.10.09, 12:36 pitbul.pl/wasze-komentarze/nasz-czytelnik-zdemaskowal-agenta-tomka Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 12:47 Konkluzja - jacy agenci, takie CBA. Moim zdaniem i jedno i drugie do doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-1-1 Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 13:01 Tomek bździomek jest po gościu teraz tylko krzwężnik, tak jest jak w głupiej firmie jeden facet był do wszystkiego paranoja . Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo53 Czy agen Tomek zmienił gumki na zimowe ? 27.10.09, 13:30 Aby ponownie nie wpadł ... w poślizg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
1anetta1 Re: Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogow 27.10.09, 13:43 jechal w poscigu za uciekajacym groznym bandyta w czarnej woldze. Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Wszyscy agenci zarejestrujcie się u mnie! 27.10.09, 13:44 Rozwalimy to polskie duże gó..., które Was zawsze zdradzało i nadal zdradza! Stwórzmy super wywiad PRL-BIS IV PR! PS Chyba, że chcesz operacje plastyczne przechodzić przy okazji każdej zmiany psełdo rządu III RP! Odpowiedz Link Zgłoś
john2010 Tusk w akademiku okładał swoja żonę 27.10.09, 13:46 Jak donoszą anonimowi rozmówcy Donald T. w czasie studiów często okładał pięściami swoją przyszłą żonę. Jeździł wtedy fiatem 126 wartym 300 000 PLN. Niestety było to dość dawno temu i rozmówcy nie pamiętają czy mieszkał w pokoju 126 czy 621. Wiadomo jednak, że fiat miał przebieg 32843 km. Ot cały przekaz newsa od rana wałkowanego na onecie gownianej i tivien. Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Polska"gazeta wybiórcza mnie blokuje za Polskość! 27.10.09, 13:53 Ta żydowska gazeta wybiórcza zablokowała mnie i nie mogę tam umieszczać swoich postów niepoprawnych z linią jej jąkającego się łedaktoła! Synowie i córki NKWD, GRU, UB, SB znów są na właściwych pozycjach! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Polska"gazeta wybiórcza mnie blokuje za Polsk 27.10.09, 14:24 all_kocur, zrób komisję śledczą, chętni się znajdą :D a i to najlepiej umiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
all_kocur Dziś wstydzę się,że znałem się z Michnikiem! 27.10.09, 14:00 Jego wyzuci ze wszelkich cech przyzwoitości ludzie dziś blokują mi swobodne wypowiadanie się w Polsce, o którą ja jednak walczyłem lecz nie on! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś wstydzę się,że znałem się z Michnikiem! 27.10.09, 14:34 możesz to udowodnić, czy to zagrywka agenta tomka miszcza pukania słabych panienek?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Może go ktos zaszlachtuje ? 27.10.09, 14:03 Mam nadzieję, że wkrótce go ktoś zaszlachtuje brutalnie tępym kilofem,, zadając mu niesamowite cierpienia, a sąd PRL uzna, że ów sprawca zrobił to nieumyślnie i odstąpi od wymierzenia kary, uznając jednocześnie tan fakt za początek głębokiej przemiany zapyziałego sądownictwa i wejścia sądów na drogę obiektywnego wymierzania sprawiedliwości- za konkretne przewinienie czapa prezydentowi i również czapa chudopachołkowi z bieszczadzkiej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Może go ktos zaszlachtuje ? 27.10.09, 14:45 oservattoreromano napisał: > Mam nadzieję, że wkrótce go ktoś zaszlachtuje brutalnie tępym > kilofem, zadając mu niesamowite cierpienia, a sąd PRL uzna, że ów > sprawca zrobił to nieumyślnie i odstąpi od wymierzenia kary, > uznając jednocześnie tan fakt za > początek głębokiej przemiany zapyziałego sądownictwa i wejścia > sądów na drogę > obiektywnego wymierzania sprawiedliwości nic poza zmanipulowanym przekazem z GW nie wiesz a sie rzucasz. > obiektywnego wymierzania sprawiedliwości- za konkretne > przewinienie czapa prezydentowi i również czapa chudopachołkowi z > bieszczadzkiej wsi. ależ tak być nie może. Wybiórcze ałtorytety by Cię zjadły za takie herezje. Nie moze być tak, że elyta powinna być tak sądzona jak plebs. Czego doskonały przykład masz w sprawie Polańskiego. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Może go ktos zaszlachtuje ? 27.10.09, 15:02 > Czego doskonały przykład masz w sprawie Polańskiego to jeszcze porównaj to wszystko do jezusa i innych sławnych! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Może go ktos zaszlachtuje ? 28.10.09, 12:06 cillian1 napisał: > to jeszcze porównaj to wszystko do jezusa no, spróbuję... Jezusowi za robienie wbrew ówczesnym elitom (takim religijnym pełowiakom) to dośc solidnie sie dostało. Choc zgadzam się z Tobą że Kamińskiemu czy "Tomkowi" to do Jezusa brakuje hohoho i jeszcze trochę :) > i innych sławnych! :)))))))) nie znam sławniejszych. Wszyscy inni "sławni" do pięt Mu nie dorastają :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
okr2 Typowy PiSowski "pozytywny" bohater... 27.10.09, 14:22 tak jak i Ziobro, Szczygło, Kaczyński... wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogow 27.10.09, 16:19 Jaki biedny. Nieumyślnie rozpędził furę do 160 i wielkie mecyje. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Tusek zawsze moze liczyc na, he, he "media" 27.10.09, 16:49 Wypelniajac instrukcje Schetyny dla trolli: (…kilka razy dziennie odwiedzic portal i dodac do kilku topowych artykołow swoj komentarz…nie wdawanie sie w dyskusje…efekt bedzie naprawde zauwazalny….Prosze jednak w tym informowaniu o nalezyta dyskrecje: www.dziennik.pl/polityka/article213016/Tajna_instrukcja_PO_Przejac_internet_.html?service=print) cillian1 zabelkotał: > no chłopaki pisiaki, jak to wytłumaczycie, może zadzwońcie do Szczygły, on na pewno coś wymyśli, np, że kobieta była z małej litery czy coś, a samochód to podróbka... M: a po co. Przeciez skoro GWno zapodalo to dla debili wierzacych w "cuda" Tuska powinno wystarczyc ? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz A zatarcie skazania nie istnieje dla dziennikarzy? 27.10.09, 19:06 Kto udostepnil dane o skazaniu i kto je przetwarzal? art 212 KK az sie klania. Szkode, ze Tomek nie jest w USA, wtedy by pismaki pare mln USD bekneli. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 20:24 to teraz audiotele,kto tak się zasadził na agenta T. ? komu zaszedł tak za skóre,że szuka wśród znajomych w policji,i innych żródłach, he,he kwitów na niego ??? laski ? czy ich kochasie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogow 27.10.09, 21:04 jest okazja,żeby rozprcować przecieki w policji i parę rzeczy jesz- cze,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Agent Tomek winny śmiertelnego wypadku drogowego 27.10.09, 21:40 Byle jaki temat a POPiSiory ,pogrobowcy AWS pianę biją. Odpowiedz Link Zgłoś