fly79 07.11.09, 10:31 proponuję gorącą herbatę i żwawe sprzątanie!!! :D sam się właśnie zabieram :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szabelka33 Awaria ogrzewania w Krakowie 07.11.09, 10:32 no cóż po piątkowych balach ogrzewanie i ciepla woda nie jest jeszcze im potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Awaria ogrzewania w Krakowie 07.11.09, 10:55 ale to ja mieszkam na Prądniku!! :D a w ogóle to w Krakowie nie ma śniegu, więc zdjęcie agencyjne wsadźcie sobie w majty Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Awaria ogrzewania w Krakowie 07.11.09, 13:14 jeszcze lepiej... o 13 wstawiliście zdjęcie z awarii z częstochowy. matko bolesna.... Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus z tych ośmiu, to jeden 07.11.09, 13:06 jest kierownikiem (team leaderem), drugi koordynatorem, trzeci rzecznikiem prasowym, a reszta to konsultanci-doradcy. Kogo brakuje na fotografii? Kto zgadnie? Tak, zgadliście. Brakuje kapelana. Odpowiedz Link Zgłoś
19790222x Re: z tych ośmiu, to jeden 07.11.09, 13:51 Wczesniej było w tym materiale to zdjęcie: https://bi.im-g.pl/im/5/3130/z3130895X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: z tych ośmiu, to jeden 07.11.09, 14:08 19790222x napisał: > Wczesniej było w tym materiale to zdjęcie: https://bi.im-g.pl/im/5/3130/z3130895X.jpg no widziałem, full profeska redakcji pomijam guzdranie się ekip, bo dalej zimno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkok Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzewania 07.11.09, 12:24 To historia stara jak świat i pewnie wielu z was dobrze ją zna. W stolicy Kongo, wiele lat temu wody zabrakło na 2 dni. Ludzie wówczas zastosowali kanibalizm. Kiedy wody wróciły prezydent Kongo rzekł te właśnie słowa: "Pewien człowiek szedł z Jeruzalem do Jerycha i został napadnięty przez zbójców, którzy nie tylko go okradli, ale też zadali rany i prawie umierającego zostawili na drodze." Odpowiedz Link Zgłoś
mnis Re: Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzew 07.11.09, 12:56 kiczkok napisał: > To historia stara jak świat i pewnie wielu z was dobrze ją zna. W stolicy > Kongo, wiele lat temu wody zabrakło na 2 dni. Ludzie wówczas zastosowali > kanibalizm. Kiedy wody wróciły prezydent Kongo rzekł te właśnie słowa: "Pewien > człowiek szedł z Jeruzalem do Jerycha i został napadnięty przez zbójców, > którzy nie tylko go okradli, ale też zadali rany i prawie umierającego > zostawili na drodze." Stary, ale żeś dowalił do pieca! :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
akeley Nie tylko północ Krakowa bez ogrzewania 07.11.09, 13:29 W Krowodrzy (dokładnie - Półwsie Zwierzynieckie) też zimne kaloryfery. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Nie tylko północ Krakowa bez ogrzewania 07.11.09, 17:11 polwsie zwierzynieckie to nie jest i nigdy nie byla krowodrza... Odpowiedz Link Zgłoś
docie-kacz W Chorzowie już 4 raz w nowym okresie grzewczym... 07.11.09, 13:52 brak ogrzewania i nikt się tym nie przejmuje ani przepraszam ani pocałuj mnie w d..ę. Odpowiedz Link Zgłoś
koryntczyk Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzewania 07.11.09, 14:08 Mieszkam na Ofiar Dąbia i u mnie też zimno Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzew 07.11.09, 14:20 powstańców - lodówa założę się, że awaria potrwa do jutra a za 3 dni kraków będzie strefą grypy zamkną miasto i wszyscy wymrzemy grypę rozniesie kościelny, zbierający ofiarę w kościele wszyscy kościelni w soboty bawią się w tawie i tam zarażą się od ukrainki, która przywozi im tanie papierosy jutro nie idę do kośioła Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzew 07.11.09, 14:22 JEZU CZYTAM, PISZĘ I NIE WIERZĘ: "Mieszkańcy północnej części Krakowa nie maja ciepłej wody i ogrzewania. Nad ranem pękła tam rura ciepłownicza. Wciąż poszukuje się źródeł awarii. " I JESZCZE GW MNIE DRAŻNI, BO WKLEJAJĄ FOTKI, JAKBY COŚ KTOŚ ROBIŁ, A ONIE JESZCZE NIE WIEDZĄ GDZIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzew 07.11.09, 19:01 JEST NOWE ZDJĘCIE!!! tym razem z awarii wodociągowej lepiej w ogóle, niż źle Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzew 07.11.09, 20:46 fly79 napisał: > JEZU CZYTAM, PISZĘ I NIE WIERZĘ: "Mieszkańcy północnej części Krakowa nie maja > ciepłej wody i ogrzewania. Nad ranem pękła tam rura ciepłownicza. Wciąż> poszukuje się źródeł awarii. " > > I JESZCZE GW MNIE DRAŻNI, BO WKLEJAJĄ FOTKI, JAKBY COŚ KTOŚ ROBIŁ, A ONIE> JESZCZE NIE WIEDZĄ GDZIE!!!!! ************** jak długo żyje nie znam takich awarii w mojej miejscowości w której mieszkam w Niemczech, były wyłączenia prądu, godzina, dwie ale o tym byli powiadomieni wcześniej mieszkańcy danej okolicy, te wyłączenia można policzyć na palcach jednej reki i jeszcze palców zostanie, a w Polsce? Wyłączenia cieplej wody czy ogrzewania dla mnie są nieznane. Odpowiedz Link Zgłoś
aggu_la Re: Duża awaria. Północ Krakowa bez wody i ogrzew 07.11.09, 14:46 zostań moim guru :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
surtep Wciąż niewiadomo, co spowodowało awarię ciepłow... 07.11.09, 14:23 MATKO! KUPCIE SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY I INTERPUNKCYJNY! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-ruski-pedal moze przy kopaniu metra 07.11.09, 14:45 uszkodzili jakąś rurę? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: moze przy kopaniu metra 07.11.09, 17:33 A moze gaz juz puścili tą bałtycką Gazrurką Przyjazni co Polske omija? Odpowiedz Link Zgłoś
jim.lahey Re: Awaria ogrzewania w Krakowie 07.11.09, 16:08 ej no miała być już ta woda we "wczesnych godzinach popołudniowych".. bo nie lubię się myć w zimnej wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Azory 07.11.09, 16:15 Na Azorach byłem. Ogrzewanie nie jest tam akurat specjalnie potrzebne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony-ruski-pedal z Dąbia zawsze mogą iść do Plazy 07.11.09, 17:29 ogrzać się na kręglach lub przy piwku Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel KRAKÓW: W niektórych mieszkaniach wraca ogrzewanie 07.11.09, 17:43 Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie miejsce gdzie pękły rurki dwie Dobrze, że nie ma mrozu. Bo za ogrzewanie płacić trzeba. Nawet jak woda w mieszkaniu zamarza. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Kraków: W niektórych mieszkaniach wraca ogrzewanie 07.11.09, 18:10 no i co z tego w afryce to niewiasty chodzą po 12 km do źródła po wodę (tylko do spłuczki klozetowej) Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 To taka ciekawa dziura 07.11.09, 18:40 Ciągną z niej ciepełko katabasy na koszt krakówkowych, w imię JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
paycza Na Królewskiej już od ponad godziny ciepło... 07.11.09, 19:33 kaloryfery grzeją na maksa!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
userfriendly Re: Na Królewskiej już od ponad godziny ciepło... 07.11.09, 20:06 Prądnik Biały Wschód - kaloryfery już są ciepłe, mniej więcej od 19. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Kraków: Ciepło wróciło do większości dzielnic 07.11.09, 22:37 teraz mieszkańcy muszą sobie zainstalować piecyki na węgiel,bo inaczej zamarzną na kość.To straszne... Odpowiedz Link Zgłoś