wilczek1968 Dobrze, że ktoś mu to głośno powiedział... 13.11.09, 13:36 ...bo bąk, jakiego dziś walnął, przyćmił smród wszystkich afer ostatnich tygodni. Jak taki ... może być naszym rzecznikiem? Kto tego pana wybrał? "A paszoł mie stąd..." Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 13:38 POdejrzewam że ów Wikiński ma coś wspólnego z rzeczonymi"procedurami przetargowymi" Odpowiedz Link Zgłoś
reky Kochanowski... 13.11.09, 13:45 ...a długo mu zostało do końca kadencji? Nie wiem dlaczego tak bardzo przypomina mi "maryjnego" posła PiS,co to chciał koronować Jezusa na Króla Polski. Zadziwiająca zbieżność intelektów. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda491 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 13:58 Nie tylko RPO, ale cały PiS powinien dać się przebadać u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 14:06 Istniejący mafijni politycy mają zazwyczaj zboczone poglądy. Ale ten żałosny rzecznik NARODU już kilka razy mordoklapał w obronie PRL- wskich przywilejów i opie...czy. A tu co mafia farmaceutyczna z mózgownicy szalet mu zrobiła. Więcej sprzątać nauczyć a nie promować prawa opie...ctwa. Odpowiedz Link Zgłoś
aryba9 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 14:19 a może by tak ankietę, czy ktoś by chciał się zaszczepić tymi szczepionkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
aryba9 Re: Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 14:21 bo ja na pewno NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wprawdzie minister Kopacz już porządnie skopała 13.11.09, 15:15 służbę zdrowia, ale pomimo wszystko zamiary Niedorzecznika Praw Obywatelskich rzeczywiście świadczą o jego kiepskiej kondycji psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
drasyr Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 15:19 Wypowiedź Wikińskiego o Kochanowskim jest słuszna i uzasadniona.Bo jak można coś kupować bezmyślnie, nie jesteśmy krajem na tyle bogatym abyśmy mogli nie liczyć się ze stanem posiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 15:19 Jak widac komuchy nadal stosuja stara zasade ze jak ma wyzdrowiec to i tak wyzdrowieje,a jak ma umrzec to i tak umrze. RPO ma racje.Tzw.Sluzba zdrowia praktycznie u nas nie istnieje,a grypa nas nie ominie.I nie ma na dzien dzisiejszy lepszego zabezpieczenia przed pandemia niz ta szczepionka,a kazde lekarstwo ma jakies skutki uboczne.Wybiorcza oczywiscie nie informuje ze w niektorych miastach pozamykano juz szkoly,a tlumaczenie Kopacz jest smieszne i malo powazne. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Jestem psychiatrą i wypraszam sobie !!! 13.11.09, 15:24 Na konsultacje do mnie proszę wysyłać wysyłać ludzi z podejrzeniami choroby psychicznej. Wypraszam sobie konsultowanie polityków-idiotów jak "bohater" artykułu - to odrealnione biedaczysko, ale nieuleczalne. Psychiatra zajmuje się zaburzeniami psychicznymi , które można uleczyć bądz złagodzić. Pan Kochanowski tego warunku nie spełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 15:33 Pan Rzecznik PiS powinien być leczony (nawet jeśli sam twierdzi, ze nic mu nie dolega - jest na to specjalna procedura). Pan rzecznik robi dużo dobrego, ale niech się zastanowi nad sensem swoich niektórych wypowiedzi. Walka przedwyborcza ok, ale to jest walka z rządem i za pieniądze podatników, a co będzie jak brat Prezesa nie wygra wyborów i, co Pan Prezes ma to? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 15:54 Jak informuje dzisiejsza Rzeczpospolita, w aktach sprawy Wojciecha Sumlińskiego znajdują się podsłuchy jego rozmów - jest on podejrzanym - z obrońcami, w tym dotyczące linii obrony. Jak dobrze pamiętam, w czasach PRL, w literaturze II obiegu, opisującej czasy stalinowskie, podsłuchiwanie rozmów oskarżonego z jego obrońcą było przedstawiane jajko przykład wręcz diabolicznego deptania prawa, naruszania prawa do obrony, praw człowieka, łamania zasad demokracji, przez aparat totalitarnego państwa. Ciekaw jestem jaka będzie reakcja na włączenie do akt sprawy - a więc wykorzystanie - podsłuchanej przez aparat śledczy, rozmowy oskarżonego z jego obrońcą, we współczesnej, demokratycznej Polsce i jak to się ma do zasad obowiązujących w Unii Europejskiej i w krajach należących do Rady Europy, i jak rząd Polski będzie tłumaczyć się z tego w Trybunale Praw Człowieka w Strasburgu, gdy trafi tam stosowna skarga. Nota bene, nie jestem zwolennikiem Giertycha, ale czapki z głów, okazuje się, że to jednak Giertych broni we współczesnej Polsce demokracji, zagrożonej podsłuchami dokonywanymi za rządów Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 19:44 piotr110660 napisał: > Jak informuje dzisiejsza Rzeczpospolita, w aktach sprawy Wojciecha > Sumlińskiego znajdują się podsłuchy jego rozmów - jest on podejrzanym > - z obrońcami, w tym dotyczące linii obrony. Jak dobrze pamiętam, w > czasach PRL, w literaturze II obiegu, opisującej czasy stalinowskie, > podsłuchiwanie rozmów oskarżonego z jego obrońcą było przedstawiane > jajko przykład wręcz diabolicznego deptania prawa, naruszania prawa > do obrony, praw człowieka, łamania zasad demokracji, przez aparat > totalitarnego państwa. Ciekaw jestem jaka będzie reakcja na włączenie > do akt sprawy - a więc wykorzystanie - podsłuchanej przez aparat > śledczy, rozmowy oskarżonego z jego obrońcą, we współczesnej, > demokratycznej Polsce i jak to się ma do zasad obowiązujących w > Unii Europejskiej i w krajach należących do Rady Europy, i jak rząd > Polski będzie tłumaczyć się z tego w Trybunale Praw Człowieka w > Strasburgu, gdy trafi tam stosowna skarga. > Nota bene, nie jestem zwolennikiem Giertycha, ale czapki z głów, > okazuje się, że to jednak Giertych broni we współczesnej Polsce > demokracji, zagrożonej podsłuchami dokonywanymi za rządów Tuska. A ty znowu jelopie wkladasz te durne pisdowskie dyktando w nieodpowiednim watku.Idz sie k.wa zaszczep na swinska grype, moze ci mozg przepierze, no i pamietaj wez ze soba wszystkich pisdowskich durniow. Odpowiedz Link Zgłoś
1jul11 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 19:59 Pierwszy test zkupionej szczepinki proponuję zrobić narzeczniku pis Panu Kochanowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Re: Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 13.11.09, 21:17 1jul11 napisał: > Pierwszy test zkupionej szczepinki proponuję zrobić narzeczniku pis > Panu Kochanowskim. Lepiej nie, bo jak alzhaimera po szczepionce dostanie to nie bedzie pamietal wygadywanych wczesniej przez siebie glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
machabeusz_1 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 14.11.09, 00:06 Badania psychiatry trwają ok 4 godz. warto się sprawdzić !Jest to u nas bardzo wstydliwe ale zobaczych swoje IQ ! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Rzecznik powinien "udać się do psychiatry" 14.11.09, 05:52 podobno żona RPO jest lekarzem,może pracuje dla firm farmaceutycz- nych ? Odpowiedz Link Zgłoś