jerzy30 PiS-dzielscy faszole do wladzy nie wróca. 17.11.09, 18:53 Beria Stalin Kaczynski juz sie narządzil. Odpowiedz Link Zgłoś
langwer2 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:54 funny5 napisała: > Kondrat jest osoba dorosla ale piss-mani sa zawistnymi dzieciakami Ile ci płacą za dyżur i co na to twoi znajomi je,zeli ich masz? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 18:59 A Ciebie to co obchodzi? Nie Twój cyrk, nie Twoje małpki (tylko prezydenta) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:01 langwer2 napisał: > Ile ci płacą za dyżur i co na to twoi znajomi je,zeli ich masz? Jąąąąkasz się? Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Panie Kondrat, lęki mozna leczyć 17.11.09, 18:57 Bez środków farmakologicznych stany lękowe mogą się nasilić, późniejsze skutki uboczne: nocne moczenie, nerwowe tiki mimiczne itp mogą sprawić Panu spore kłopoty. Patrząc na Stefana "Chorego na nerwy" Niesiołowskiego czy redaktora Tomasza Wołka o Waldemarze Kuczyńskim nie wspominając widać do jakiego stanu dewastacji organizmu może doprowadzić takie ciągłe poddawanie się lękom. Najlepszym lekarstwem w Pana przypadku będzie nagranie sobie na MP3-kę przemówienia inauguracyjnego Naszego Drogiego Przywódcy (3.5 godz) i puszczanie sobie na okrągło. Monotonny, spokojny głos naszego Premiera, "Słońca Peru" odwróci od Pana wszelkie złe myśli. kaczyńscy, A kysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zilustruję tę wypowiedź... 17.11.09, 19:19 www.pitbul.pl/i/article/439/main.jpg talking_head napisał: > Bez środków farmakologicznych stany lękowe mogą się nasilić, > późniejsze skutki uboczne: nocne moczenie, nerwowe tiki mimiczne itp > mogą sprawić Panu spore kłopoty. > Patrząc na Stefana "Chorego na nerwy" Niesiołowskiego czy redaktora > Tomasza Wołka o Waldemarze Kuczyńskim nie wspominając widać do > jakiego stanu dewastacji organizmu może doprowadzić takie ciągłe > poddawanie się lękom. Najlepszym lekarstwem w Pana przypadku będzie > nagranie sobie na MP3-kę przemówienia inauguracyjnego Naszego > Drogiego Przywódcy (3.5 godz) i puszczanie sobie na okrągło. > Monotonny, spokojny głos naszego Premiera, "Słońca Peru" odwróci od > Pana wszelkie złe myśli. > kaczyńscy, A kysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A tutaj, to nawet lepiej widać... 17.11.09, 19:21 g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/31000/kaczynski_jaroslaw_1_31629.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: A tutaj, to nawet lepiej widać... 17.11.09, 19:28 tw_wielgus napisał: > g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/31000/kaczynski_jaroslaw_1_31629.jpg Strach ma wielkie oczy. Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Czasami się nawet uśmiecha...;P 17.11.09, 19:33 images25.fotosik.pl/93/92d61444def29224.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Najlepszą metodą leczenia lęków jest usunięcie 17.11.09, 21:12 ich przyczyn, więc usuńmy PiS ze sceny politycznej i po strachu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 18:58 Akuratny gosc z tego Kondrata, jak gra w filmie to slucha rezysera, jak reklamuje to pod dyktando zamawiajacego, wiec nie dziwota ze umial sie znalesc, bedac zaproszony na wywiad do kogos kto nie bardzo lubi przyzwoitosc i jak pamietam probowal, z Dody zrobic sobie naloznice. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:02 Może i dorosła, ale bełty rozbełtały mu mózg i tylko na Ing go stac. Na POhybel przygłupom wszelakim! u. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:13 Czy to nie aby, typowa PiSowska przywara, zawiść... Ale ja to przygłup wszelaki jestem, i co tam wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:37 A niby czego mam mu zazdrościć? Ze rozmienia się na drobne? <A ty to przygłup wszelaki jesteś, i co tam wiesz..> u. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:14 Za te 50 groszy nic więcej nie wymyślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:38 niby za które 50 groszy? To tyle nowak płacił? u. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:55 Czy mam rozumiec, że robisz z siebie idiotę za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 20:19 Lepiej byc ideowcem niż sprzedajnym smieciem jak ty. u. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Na POhybel przygłupom wszelakim! 17.11.09, 19:20 Tak żle sobie życzysz...?! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Na POhybel przygłupom wszelakim! 17.11.09, 20:00 Oj zapiekło, zabolało, skoro zdobyłeś się na tak wielki wysiłek intelektualny jakim było napisanie trzech słów. Znam lepsze zestawienie trzech słów ale ze względu na obecność dam nie zacytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Na POhybel przygłupom wszelakim! 17.11.09, 20:21 zacytuj prosze - nie daj się prosić u. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Na POhybel przygłupom wszelakim! 17.11.09, 20:31 Przeceiż napisałem, jakie mną względy kierują. Odpowiedz Link Zgłoś
1jul11 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:14 Panie Marku.Niech Pan będzie DOBREJ myśli; czas pracuje na naszą kożyść. Odpowiedz Link Zgłoś
unitestates PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:14 a kto to ten kondrat ? czy to ten b.c z reklamy banku ( jak widze to mnie mdli ) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Kondrat powiedział to co myśli 80% Polaków 17.11.09, 19:20 PiS tego nie rozumie i dlatego do władzy nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Kondrat powiedział to co myśli 80% Polaków 17.11.09, 19:50 ale wy pisiorki jesteście zawistni i mściwi, pomódlcie się do tego swojego naczelnego przygłupa, nikt wam nie zabrania, bo Kondrat, to myślę, że was przerasta... różnica klas, rozumiecie pisiorki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Mail Kondrata: marek@marekkondrat.pl 17.11.09, 19:23 Mail Kondrata: marek@marekkondrat.pl wysyłające maile z dezaprobatą aby sie opamietał. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Mail Kondrata: marek@marekkondrat.pl 17.11.09, 19:53 piotrek20074 napisała: > Mail Kondrata: marek@marekkondrat.pl wysyłające maile z dezaprobatą > aby sie opamietał. ------------- zawistni, mściwi ..... i szubrawcy na dodatek, jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Podobno głupota nie boli. 17.11.09, 19:24 Ktoś kiedyś przedstawił taką tezę. Przez wiele lat była aktualna do czasu aż... www.dziennik.pl/files/archive/00058/Kaczynski_Jaroslaw_C_58396l.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Narodowi buzi nie zamkniesz, niebawem ponownie się 17.11.09, 20:03 ponownie się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Narodowi .... 17.11.09, 20:34 A był taki jeden co próbował zrobić przy pomocy haków z IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:25 Ja się PiSu nie boję. Ja się nim brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:38 I słusznie! Bo nie jest prawdą, że świńska grypa zaczeła się w ten sposób: sites.google.com/site/krzycholus/_/rsrc/1241093859927/Wiedza/%C5%9Bwi%C5%84ska%20grypa.jpg To mutacja "ptasiej" grypy. Jej poczatki sięgają paru lat wstecz: supergigant.blox.pl/resource/lepper.kaczynski.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus [b]Miałem ....[/b] 17.11.09, 20:33 cudaktusk napisała: Masz kłopoty z tożsamością płciową? > Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:36 "piss-mani", "To coś, to ni chłop, ni baba.", "odzienny widok członków PiS obsrywających wszystko dookoła", "pis ....uary", "PiSowskich kanalii", "Pisiorki", "bezkresnej głupoty i podłości", "narodowosocjalistycznej partii Kaczorów", "Jaruś będzie miał erekcję Jak braciszek reelekcję. ", "A ogólnie cała ta polityczka kojarzy mi się jedynie z chlewnią. Mam odruchy wymiotne, co za dziadostwo", "maciupetkiego muśliciela wizjonera? ochyda", "Ja się PiSu nie boję. Ja się nim brzydzę." Ot, język kulturalnej, wykształconej, młodej inteligencji z wielkich miast, na forum kulturalnej gazety dla wykształconych Polaków. :D PS: O drobiazgach typu "kożyść" czy "ochyda" nawet nie warto wspominać. Choć, fakt, słowotwórstwo zadziwia - udało się stworzyć nowy wyraz: "plete". Z kontekstu wynika, że chodzi zapewne o puentę, ale MWzWM nigdy nie było po drodze z ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:41 A tak z drugiej półki.... Przytoczyć parę przykładów? Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 20:00 E, po co. Wiadomo, że PiS to dzicz, nie to co kulturalny elektorat PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 20:28 Odpowiem w pisowskiej semnatyce i z logiką przynależną tej partii. Wszyscy, których zacytowałeś, to pisowscy prowokatorzy, wysłani na odcinek walki z GW, to chyba oczywiste. SB często posuwało się do podobnych metod w stosunku do niezależnie myślacych środowisk. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 21:43 Oczywiście. Bo przecież to PiS ma elektorat niewykształcony, starszy i nie umiejący posługiwać się internetem - a nie wmówisz mi, że kwiatki typu "pleta" może napisać ktoś, kto skończył chociaż ogólniak. Musowo, pisiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 20:41 otis_tarda napisał: > E, po co. Wiadomo, że PiS to dzicz, nie to co kulturalny elektorat PO. Miast się oburzać, warto uderzyć się we własne piersiątka i pamiętać, że akcja rodzi reakcję. POmiot,PObydło,POkraki etc., etc. upoważniają mnie do stwierdzeń, jak powyżej - że ja się PiSu nie boję. Ja się nim brzydzę. A jak szanownemu panu mało dowodów - proszę zerknąć na strony z serialem kreskówkowym, w wykonaniu i według scenariusza PiSu. A jak będzie dalej mało - proszę włączyć I program TVP i może wreszcie pan zrozumie moje obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Komusze ścierwo nie może znieść tego faktu i toczy 17.11.09, 20:04 pianę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Komusze ścierwo nie może znieść tego faktu i 17.11.09, 20:37 Komusze ścierwo...!? Jest taki dowcip o murzynie trochę za długi aby go przytoczyć niemniej byłby doskonałą odpowiedzią na Twój post. Czy ja słucham RM żeby mnie takimi epitetami okładać? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Tak jak ty blondi nikt nie potrafi toczyć piany. 17.11.09, 23:15 Nawet strażacki agregat pianotwórczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:46 [b]otis_tarda napisał: > "piss-mani", "To coś, to ni chłop, ni baba.", "odzienny widok członków PiS www.youtube.com/watch?v=MdujNlDRNiU Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:41 republika.pl/blog_bi_4484276/6636729/sz/nopotato.jpg bi.gazeta.pl/im/0/6474/z6474700X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Wydawałoby się... ale pozory czasami mylą 17.11.09, 19:41 Taki wyrośnię†y twardziel w krótkich spodenkach... -- Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:43 Panie Marku ile pan dostał od PO za uprawianie propagandy .Czy w Polsce rodak rodakiem gardzi?. Czy w tym kraju jeden drugiego sprzeda za przysłowiowego srebrnika?.Nasz nieżyjący papież przewraca się chyba w grobie-wstyd i hańba!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Za komuny też zdarzały się czarne owce... 17.11.09, 19:48 Wstyd! -- Ajaj, POlska to pienkna dzika kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła o 17.11.09, 19:55 na pewno 0, ale to mniej niż cukrowa kotka, tylko On nie zrobi z siebie idioty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk ... bo w końcu lemingi przełkną każdy idiotyzm, by 17.11.09, 20:07 idiotyzm, byle padł z właściwej strony. cillian1 napisał: > na pewno 0, ale to mniej niż cukrowa kotka, tylko On nie zrobi z siebie idioty > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ... bo w końcu lemingi przełkną każdy idiotyz 17.11.09, 20:54 jak to: "nie będę premierem, kiedy brat będzie prezydentem"? O tym piszesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik miałem nie głosować w ogóle na PO w szczególności 17.11.09, 19:57 ale wystarczy jedna wypowiedź ludka z pis, abym się szybko nawrócił, jak pamiętam ktoś kiedyś trafnie zauważył, że popularność pis rosła, gdy kaczor J. był na urlopie i siedział cicho, ale jak widzę to i inni nie są gorsi, róbta tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
milewidziany PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:58 Tak, PIS to UKŁAD. Widać to po sposobie kierowania tą partią przez Kaczyńskich. A jak sam mówił kiedyś Jarosław K. UKŁAD trzeba zniszczyć , czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk53 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 19:59 Bełkot? Bełkot! Chyba jasne, że Markowi Kondratowi bliżej do PO, skoro mówi, że nie chce pisu. Bałkot? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk ..bo wszyscy z Platformy to jedna rodzina;Chlebows 17.11.09, 20:01 Chlebowski, Palikot, Niesioł i Schetyna ... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.jam Typoey PiS, ktos kto mysli inaczej jest ignorowany 17.11.09, 20:04 wysmiany lub gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
drugikraand PISuar nadchodzaca agonia? 17.11.09, 20:07 Caly szacunek dla p. Kondrata. PISuar jak wsciekly pies probuje kasac wszystko i wszystkich - mieszanka ciemnogrodu ze zwykla prowincjonalna zajadloscia. Kaczory coraz bardziej dementne tez zblizaja sie do konca kariery i tyle - bez kaczorow PISuar rozpadnie sie w pare grup bez wiekszego znaczenia. Im szybciej to nastapi, tym lepiej dla Polski, a KYSZ PISUARZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk zmanipulował cię Tusk i jego medialne zaplecze na 17.11.09, 20:09 na cacy drugikraand napisał: > Caly szacunek dla p. Kondrata. PISuar jak wsciekly pies probuje > kasac wszystko i wszystkich - mieszanka ciemnogrodu ze zwykla > prowincjonalna zajadloscia. Kaczory coraz bardziej dementne tez > zblizaja sie do konca kariery i tyle - bez kaczorow PISuar rozpadnie > sie w pare grup bez wiekszego znaczenia. Im szybciej to nastapi, tym > lepiej dla Polski, a KYSZ PISUARZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Gratuluję! Nagrodę pocieszenia 17.11.09, 20:40 wyślemy pocztą. A teraz odpowiedzmy sobie na pytanie kto Toba manipuluje? Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo Re: PISuar nadchodzaca agonia? 17.11.09, 22:59 ty wiesz co znaczy szacunek ??? prostaczku z psiej wólki drugikraand napisał: > Caly szacunek dla p. Kondrata. PISuar jak wsciekly pies probuje > kasac wszystko i wszystkich - mieszanka ciemnogrodu ze zwykla > prowincjonalna zajadloscia. Kaczory coraz bardziej dementne tez > zblizaja sie do konca kariery i tyle - bez kaczorow PISuar rozpadnie > sie w pare grup bez wiekszego znaczenia. Im szybciej to nastapi, tym > lepiej dla Polski, a KYSZ PISUARZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obronakonieczna w kamasze, tą cholerną Inteligencję 17.11.09, 20:10 niech noszą worki i pchają ciężkie taczki, jak Lud pracujący Miast i Wsi. Może wtedy docenią wreszcie dobrotliwe rządy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
coraisynubekamusinapisszczekac każda szumowina UBecka ma coś z dziecka 17.11.09, 20:12 Gdy wieje wiatr historii, Ludziom jak pięknym ptakom Rosną skrzydła, natomiast Trzęsą się portki pętakom. K.I Gałczyński Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: każda szumowina UBecka ma coś z dziecka 17.11.09, 21:04 coraisynubekamusinapisszczekac napisała: > Gdy wieje wiatr historii, > Ludziom jak pięknym ptakom > Rosną skrzydła, natomiast > Trzęsą się portki pętakom. > K.I Gałczyński > forum.gazeta.pl/forum/w,902,103115875,103130672,Re_kazda_POlgana_gnida_UBecka_ma_cos_z_dziecka.html Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 20:18 tylko głupiec się niczego nie boi i fakt, że Marek Kondrat otwarcie się przyznaje do swoich lęków czy strachów nie dowodzi, ze jest osobą niedorosłą. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc PiS: "Wydawałoby się, że Kondrat to dorosła osoba" 17.11.09, 20:20 Czego można się spodziewać od dostarczyciela replik filmowych? Odpowiedz Link Zgłoś