prawdziwy-moher Zwolennikow PO boli ze ich Premier.............. 08.12.09, 10:49 ma genealogie ktora zaczyna sie od wybitnych osiagniec dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: Zwolennikow PO boli ze ich Premier........... 08.12.09, 12:14 Tusk ty dziadzie! Jesteś miernotą i kłamcą! Dymasz Polaków ale tylko głupcy się dadzą! Odpowiedz Link Zgłoś
myszykiszek I wszystko jasne: stąd ta koronacja 08.12.09, 10:51 I wszystko jasne: stąd ta koronacja w Katedrze, na samym początku panowania. Zagrała krew przodków... Odpowiedz Link Zgłoś
przywalmi Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:53 na wolnym rynku facet wykupił wszystkoCoś mi się wydaje że brakuje wazeliny Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Saga rodu Szechterów 08.12.09, 10:54 Byłoby znacznie bardziej interesujące zbadać korzenie Adama i Stefana. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:58 To pokrewieństwo z Mieszkiem w gruncie rzeczy dezaktualizuje potrzebę najbliższych wyborów, dość kłopotliwych dla Pralecha przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:01 Prawie wszyscy jesteśmy spokrewnieni z kimś wielkim. TO ZNACZY ŻE WSZYSCY POLACY BĘDĄ MIEĆ STWORZONE DRZEWO GENEALOGICZNE? Kto to zrobi, ile to czasu zajmie i kto za to ZAPŁACI? Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzanin Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:05 Jak się jest spokrewnionym z Mieszkiem I, to po co pisać o tym, że także z Chrobrym, jego synem i Krzywoustym, jego prapraprawnukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
avicus Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 11:21 A Karol Darwin udowodnił już dawno że oni jednak pochodzą od małpy! Małpa Mieszko zawędrowała nad Wisłę i co było dalej wszyscy wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
lares87 Jakim cudem ten Rusek zza Buga 08.12.09, 11:06 mógłby pochodzic od Piastów ... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jakim cudem ten Rusek zza Buga 08.12.09, 16:25 lares87 napisał: > mógłby pochodzic od Piastów ... To proste: Chrobry w czasie swojej wyprawy na Kijów z pewnością niejedną białogłowę popsował, jak mawiał pan Zagłoba. Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Njapierw był Mieszek I, po nim Mieszek II, 08.12.09, 11:09 potem Mieszek III itd itd i tak dochodzimy do Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
piegrza Powstaje "Wielka Genealogia":..Korzenie Wermahtu?? 08.12.09, 11:14 A co będzie gdy wyjdą korzenie Wermahtu? To nasz naukowiec będzie miał przechlapane! Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Oby nie od Rzezimieszka 08.12.09, 11:17 Niby to tylko przedrostek, ale jakże wymowny. Taki to i FOZZ skubnie i Bagsikiem nie pogardzi, z Prasy coś ściągnie. Wszystko do MIESZKA, bo konto w banku zostawia ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
ssadlik Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:17 Lzy mi ciurkiem pociekly... dziekuje za te chwile rozbawienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
plus_minus_zero a od Napolena nie? Chamstwo!!! 08.12.09, 11:20 ja mam dowody ze pochodze z Syriusza! zwlaszcza po paru glebszych! Odpowiedz Link Zgłoś
winckler Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:26 jak spokrewnieni z Bolkiem Krzywoustym, to rowniez z Rycheza Lotarynska, zona Mieszka II, czyli syna Bolko Krzywoustego, czyli pra pra pra..babka Kaczynkich, czyli wniosek jest prosty ze Kaczynscy sa polniemcami..! Odpowiedz Link Zgłoś
swiniopas6 3 karly na zdjeciu dowodza 08.12.09, 11:30 ..a wlasciwie 2 karly + ich karlica ,ze niedobra rzecza jest chow wsobny. Gdyby kaczynscy mieli tendencje do skoku w bok, domieszali nieco genow mongolskich i ukrainskich, to by dzis nas nie smieszyli swoim wygladem pokurcza. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Sa dowody że szehter pohodzi od Mojżesza 08.12.09, 11:28 Sa też dowody ze "ks. Tischner" był góralem - z gór Synaju Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:33 a mnie w szkole uczono ze mielismy wolna elekcje, bo najpierw Piastowie nam wymarli, a pozniej Jagielonowie !!! to jak to jest ?? to jakies dzieci na boku byly i sie uchowaly i o tron nie walczyly az do teraz ??!!! nawet jezeli, w co nie wierze, to tak jak Kmicic mowil o Kiemliczach, ze sa wielcy (kanclerz koronny), ale i mali, a ci nie tylko mali ale i podli - i niech na tym zostanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam watpliwosci czy oni pochodza od Adama i Ewy, moze od Kaina ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Od Mieszka ! ? A ja myślałem, że kartofle 08.12.09, 11:36 pochodzą z Peru ! Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Od Mieszka ! ? A ja myślałem, że kartofle 08.12.09, 11:53 Zarty sobie robicie! Niedlugo okaze sie, slusznie i zgodnie z prawda, ze pochodza od malpy... w czerwonym albo od malpki. Tej szklanej z alkoholowa zawartoscia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
winckler Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:44 To ze pochodza od Bolka Krzywosutego wyjasnia dlaczego Kaczynscy maja takie wykrzywione geby i robia te nieznosne grymasy i mlaskania.. Odpowiedz Link Zgłoś
biscuit Kaczyński pochodzi od... 08.12.09, 11:45 małpy. hehehehehehehe Ale pojechane, i tak się tworzy kult jednostki. Odpowiedz Link Zgłoś
mefissto A ja pochodze od Boga 08.12.09, 11:46 I to w linii prostej, a taki poganin Mieszko ktory udawal katola do tego prawdopodobnie byl Wikingiem ktory osiadl w Gnieznie. A teraz jego potomek wmawia mi ze jest rodowitym Warszawiakiem. Na marginesie Mieszko sie w grobie przewraca bo Kaczynski utracil ziemie zachodniej i pn Polski a podbil wschodnie i pd i centralne. O to dowod Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:49 Też mi, kur.wa, odkrycie. Wspólny przodek wszystkich żyjących obecnie ludzi mógł żyć nie dawniej niż w czasach Chrystusa: en.wikipedia.org/wiki/Most_recent_common_ancestor#Time_estimates Mieszka I to pewnie połowa populacji Polski ma w swoim drzewie genealogicznym... Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 14:35 Czego nie rozumiesz w słowach "Upper Paleolithic period"? Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 15:45 > Czego nie rozumiesz w słowach "Upper Paleolithic period"? Czego nie rozumiesz w słowie "mógł"? Odpowiedz Link Zgłoś
d4x Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 11:50 "niemal każdy z nas ma wielkich przodków" w kontekście panów K. brzmi co najmniej żartobliwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Pochodzenie Kaczynskich jest opisane... 08.12.09, 11:58 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm-------------------------- wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Teczki-Kaczynskich,wid,10104920,wiadomosc_prasa.html?ticaid=18bf4------------------------- forum.gazetalubuska.pl/Cudowne-przypadki-z-zycia-Kaczynskich-t32235.html Odpowiedz Link Zgłoś