qc Inny krol Polski, Jezus 08.12.09, 10:12 tez podobno mial dzieci... (Jak i ta czarna praprababka Ewa z rownin Afryki... ) .................. Juz wiem kim chce byc jak dorosne. Jak dorosne chce byc malym chlopcem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Znamy też pochodzenie Rydzyka....! 08.12.09, 10:19 Rydzyk i Kaczynscy mają wspólnego przodka...Oto dowód !!! pl.northrup.org/photos/crap/Animals2/nl-65.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nekia0000 Re: Inny krol Polski, Jezus 08.12.09, 10:24 Rydzyk to jego pra pra pra....wnuk Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Jezus a Gazeta Wyborcza 08.12.09, 12:12 Może nie w prostej linii, ale z Nim chyba połowa PT Redaktorów jest spokrewniona... Odpowiedz Link Zgłoś
mgrimbaum pochodzi od Mieszka i jest spokrewniony ... 08.12.09, 10:14 ...z Turkmenbasza. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Znamy też pochodzenie Rydzyka...! 08.12.09, 10:20 Kaczynscy i Rydzyk mają tego samego przodka..Oto dowód !!! pl.northrup.org/photos/crap/Animals2/nl-65.htm Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:17 W Komorowskiego jestem w stanie uwierzyć, w Hannę G-W też ale w tych dwdóch co podprowadzili księżyc ? Oni pochodzą w prostej linii od Roha Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright polecam ksiazke Shlomo Sand 08.12.09, 12:25 "Matai ve'ech humtza ha'am hayehudi?" Odpowiedz Link Zgłoś
pafcio.gazeta Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:18 Hanna Gronkiewicz Waltz jeśli już to z Małachowskim jest spowinowacona, a nie spokrewniona... www.sejm-wielki.pl/b/sw.88234 Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:19 A ZAPOMNIELISCIE O D.TUSKU.a to skromny obywatel o golebim sercu i madrej glowie i to mu wystarczy aby pokonac rody Mieszkow. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:21 Prawda czy nie o tym pochodzeniu to lepiej nie obrazalby przodka. Kto chcialby miec takiego bezwstydnego kretacza i podzegacza w rodzinie? Jesli sa inni potomkowie Mieszka itd.to powinni Kaczorkow do sadu o znieslawienie podac! Dla mnie niewazne kim sie urodziles - wazne jest kim umrzesz. A tu jest szerokie pole do dyskusji nad naszymi slawnymi (niestety) bracmi. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pocho 08.12.09, 10:29 Ja tam temu "uczonemu" doktorowi nie ufam,bo moim zdaniem Bracia kaczyścy pochodzą od Piasta,a Maria od Rzepichy.Podobieństwo uderzające. Odpowiedz Link Zgłoś
peer4 Poniewaz wszyscys pochodzimy od Adama i Ewy... 08.12.09, 10:21 kazdy z nas jest pokrewniony z kazdym ! Prawda ??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nekia0000 Predzej od Popiela :):):) 08.12.09, 10:21 Moze od Popiela?Niech uważa na myszy Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik Re: Predzej od Popiela :):):) 08.12.09, 16:53 nekia0000 napisał: > Moze od Popiela?Niech uważa na myszy No, przecież ma KOTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:26 No to w takim razie ich praprzodkiem,były małpy.Podobieństwo "porażające".No i ten wynalazek grilla! Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia a ja czytałam że kaczor donald pochodzi od małpy , 08.12.09, 10:26 wiaczesław mołotow miał moczenia nocne a lenin syfilis.. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: a ja czytałam że kaczor donald pochodzi od ma 08.12.09, 10:33 To już wiem dlaczego są tak prymitywnymi ludżmi,bo nie mieszali od wieków krwi,kotłowali sie we własnej rodzinie?Z takich związków rodzą sie genetyczne potworki. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: a ja czytałam że kaczor donald pochodzi od ma 08.12.09, 17:23 duziabuzia napisała: > wiaczesław mołotow miał moczenia nocne a lenin syfilis.. Coś takiego. W burdelu masz internet? Każda ma? Odpowiedz Link Zgłoś
m-szalik Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:28 Bardzo żałuję, że "naukowiec" zatrzymał się na czasach tuż po chrzcie Polski. Gdyby pogrążył trochę głębiej, doszedł by do tego wniosku do którego znaczna część społeczeństwa już dawno doszła: Ci bliżniacy i tak i tak pochodzą od małp. Tyle tylko, że żadne małpy nie chcą się do tego przyznawać, bo im wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
myszykiszek Nie zapominajmy, że Jezus miał braci, 08.12.09, 10:28 a ci bracia to niekoniecznie w celibacie żyli. Myślę, że otwiera to pewną perspektywę dla dalszych badań p. profesora (czy p. profesor może z Białegostoku? Pytam, bo tam mają wybitnych naukowców na Akademii Medycznej.). Tylko jak panowie Rydzyk, Nowak i Bender zniosą wiadomość, że przynajmniej jeden z bliźniaków pochodzi od Żyda...? (Jarosław się uchowa, nie takie zarzuty mu fałszowali). Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia a szef szefów to niby Niemiec albo Polak ? 08.12.09, 10:46 ucz się u uczonych... Odpowiedz Link Zgłoś
swiniotop Powstaje "Wielka Genealogia": Kaczyński pochodz... 08.12.09, 10:29 To Kaczyńscy są przy mnie pętaki. Ja mam znacznie starszą genealogię. Ja pochodzę oda Adama i Ewy. A ten Minakowaki to nie jest "naukowiec" tylko "naukawiec", jak mawiał ś.p. prof zwycz. Mejro. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Kaczynscy,Rydzyk, to potomkowie Belzebuba.... 08.12.09, 10:35 Belzebub, to podobny był wielki moczymorda i lubił chłopców... Odpowiedz Link Zgłoś
walter62 Palikot - potomek cesarzy ? 08.12.09, 10:31 Czegóż to się nie robi by wyżebrać trochę grosza na "naukę". Minakowski znalazł fantastyczny sposób - czy można wskazać jakiegoś polityka, który by nie poskąpił szmalu w zamian za jakieś szemrane potwierdzenie jego wielce "arystokratycznego" pochodzenia? Nie doczytałem się nic o Palikocie - ten to obowiązkowo potomek cesarzy Ottonów i Juliusza Cezara, czyli znowu trochę lepiej niż łaskawie nam panujący - wiadomo, że Palikot szmalu ma więcej niż obaj bliźniacy razem wzięci to i przodków ma bardziej zacnych. Proponuję Minakowskiemu rozszerzyć badania o równie "naukowe" ustalanie przyszłości. Dodatkowo można dostać spory szmal wmawiając, że bracia porządzą Krajem jeszcze jakieś z 20, no może 30 lat. Tylko co to ma wspólnego z NAUKĄ ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c Zośka Pęcherz {z Targówka} jest krewną Kaczynskich 08.12.09, 10:40 Podobno jej ojcem był Maniek "Mieszko" herbu flaszka..Do złudzenia podobny był do bliżniaków, tyle tyko że był "yntelygentniejszy"... Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Ja miałem stryjka Von Jungingena 08.12.09, 10:38 Inna linia rodzinna pochodi od Baltazara Gąbki. Co mi tam Mieszko. Odpowiedz Link Zgłoś
1mariannarokita Nie ma wątpliwości,że Kaczyńscy to królewski ród 08.12.09, 10:40 Bo w końcu kto inny mówi "spieprzaj dziadu" do poddanych Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 a dlaczego nie od Gnojka z Gnojnej? 08.12.09, 14:23 jak na Spieprzonego Dziada to akurat Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Trzeba badać dalej. 08.12.09, 10:46 Bo ja mam teorię że w prostej linii od Smoka Wawelskiego. Mozna popytać prof. Giertycha. On coś wie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham "Krzywousty" oznacza "kłamca" 08.12.09, 10:47 To o taki kontekst chodziło. Powszechnie wiadomo, że Kłamczyński spod Odessy w życiu prawdy nie powiedział... Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: "Krzywousty" oznacza "kłamca" 08.12.09, 11:00 > To o taki kontekst chodziło. Powszechnie wiadomo, że Kłamczyński > spod Odessy w życiu prawdy nie powiedział... Powszechnie też wiadomo, że Donek zawsze mówi prawdę. I to jest ten cud. Oto pierwszy polityk, który nigdy nie kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: "Krzywousty" oznacza "kłamca" 08.12.09, 11:29 Fakt, Donek mówił że za młodu popalał marychę. Co Kaczyński robił na Monciaku w Sopocie nigdy nie usłyszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzingis_cham Doszliśmy do apogeum tzw "polityki historycznej" 08.12.09, 11:39 Teraz czas na "politykę biologiczną" i "odkrycia naukowe" potwierdzające zaskakującą wielkość mózgów Kaczyńskich. (Podobnie jak działo się w Rosji Sowieckiej z mózgiem Lenina) :))) Piso-bolszewia idzie krok w krok za protoplastami. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Re: Doszliśmy do apogeum tzw "polityki historyczn 08.12.09, 12:07 To jest "polityka paranoiczna" Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Doszliśmy do apogeum tzw "polityki historyczn 08.12.09, 16:28 dzingis_cham napisał: > Teraz czas na "politykę biologiczną" i "odkrycia naukowe" potwierdzające > zaskakującą wielkość mózgów Kaczyńskich. (Podobnie jak działo się w Rosji > Sowieckiej z mózgiem Lenina) :))) > > Piso-bolszewia idzie krok w krok za protoplastami. No, a w Polsce, chociaż na mniejszą skalę, z mózgiem Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_meteorolog Re: "Krzywousty" oznacza "kłamca" 08.12.09, 12:13 Powszechnie wiadomo, że tylu kłamstw ile rzucił Tusk starczyłoby na wielu premierów. Odpowiedz Link Zgłoś