mela_1 11.12.09, 09:03 A czy ktokolwiek i kiedykolwiek miał w tej kwestii wątpliwości? Jeśli nie liczyć PiS, oczywiście... Panie "sztyletnik" - warto być przyzwoitym. Tak, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek4491 CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 09:29 Od momentu kiedy Mariusz Kamiński odszedł z CBA ( na własną prośbę ) milczy RZEPA, żadnych przecieków,żadnych bilingów czyżby wyschło zródło pozyskiwania informacji.Media wrzeszczały że przeciek nastąpił od premiera, musiał by być idiotą żeby zanieść do RZEPY bilingi położyć na stole w redakcji tym samym zakapował by samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 09:38 Natomiast przecieki ma "GW"? Źródła nie wysychają, tylko płyną do innych rzek. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 10:20 ajakzupa napisał: > Natomiast przecieki ma "GW"? Jakie, na przykład...? Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 12:52 <<Kopie analiz CBA dostała niedawno sejmowa komisja śledcza. W całości ujawniła je "Gazeta".>> wyborcza.pl/1,75248,7354339,CBA__Kaminski_ujawnil_za_duzo.html Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 09:55 Nie o taki przeciek chodzilo., Trzeba czytac ze zrozumieniem albo wrocic do gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 10:17 Masz monopol na czytanie ze zrozumieniem? A może są słuszne przecieki i przecieki niesłuszne? Co mi trzeba robić, nie ty, belfrze, będziesz mnie uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ujawnił za dużo ..bo ufał Premierowi :)))) 11.12.09, 09:34 Paranoja tuskomatolstwa do Himalaje obłędu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Ujawnił za dużo ..bo ufał Premierowi :)))) 11.12.09, 09:59 Najpierw opublikowal w "Rzepie", szanowna pani. A co do paranoi - cóż, nikt PiSu ani jego czarnej, skretyniałej sotni nie pobije. Szanowna jest tego najlepszym dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ujawnił za dużo ..bo ufał Premierowi :)))) 11.12.09, 10:21 amanasunta napisała: > Paranoja tuskomatolstwa do Himalaje obłędu :))))) Nie ma to jak "argument w dyskusji"! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ujawnił za dużo ..bo ufał Premierowi :)))) 11.12.09, 10:53 koloratura1 napisała: > Nie ma to jak "argument w dyskusji"! ***************************** Skoro innych nie ma, a jest mus bycia w awangardzie frontu ideologicznego PiS, to co zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa I po co ci 11.12.09, 09:36 I po co ci to, panie Kamiński, było? Czy nie lepiej cicho siedzieć i nigdy szefa (Tuska) nie informować o tym, co robią koledzy szefa? Teraz ty do paki, a oni spokojniutko nadal do tworzenia prawa. Panie Pośle Chlebowski, z dumnym czołem decyduj o losie milionów Polaków. Zasłużyli na takiego Posła i na taki los. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Przecież to oczywiste: 11.12.09, 10:29 ajakzupa napisał: > I po co ci to, panie Kamiński, było? Jak to - po co? Skoro prokuratura miała mu postawić zarzuty (w innej sprawie), to trzeba było coś znaleźć i odpalić jakąś aferę (a - jeszcze lepiej - parę), żeby móc wrzeszczeć, że to zwykłe czepianie się niewinnego za karę, że śmiał, itd... A - dodatkowo - może by się dało przy okazji przysłużyć własnej partii i ukochanemu przywódcy... (Niestety, nie dało się; słupki ani drgnęły.) Odpowiedz Link Zgłoś
filominidanek CBA - na usługach PO 11.12.09, 09:49 Rzeczywiście Polacy (statystycznie) zasłużyli sobie na rządu Platformy Oszustów. W końcu cały czas udzielają jej poparcia. A ta widząc, że już nie tylko "kult pierwszego ukradzionego miliona" znalazł poparcie, ale ordynarne przekręty na oczach całej Polski też znajdują poklask durnej gawiedzi - idzie na całość, na chama, kolanem, a co? Głupi po-wski elektorat i tak to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss uciszanie 11.12.09, 09:54 Trzeba go uciszyc za wszelka cene. Wczoraj tez go nie dopuszczono do zeznan na komisji Czumy. PO jednak bardzo obawia sie jego odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 10:19 Zawsze mnie śmiieszyło... "zawiadomienie do prokuratury o mozliwości" No to przecież taki magiel nijak sie ma do rzeczywistości... "zawiadomienie o mozliwości"!!! Toż każdy człowiek w tym PRL-u mógł zawiadamiać o możliwości... Was popie...ne media coś chyba pojebało... Codziennie słucham o tej mozliwości... Całkiem normalni posłowie też mają ta możliwości... I nienormalnii też! Czy Wy mnie wyborcę, uwazacie za idiotę? "ZAWIADOMIENIE O MOŻLIWOŚCI POPEŁNIENIA PRZESTĘPSTWA" No tu tylko jest jedna możliwość: Całą tą KONSTYTUCJĘ to można rozpie...ć?? Zawiadomienie? A dlaczego nie donos? I ta cała celebrytyczna otoczka! Pan x podał kogoś do sądu o cóś! To jest nie ważne. Ważne jest to że jakiś tam polityk złożył zawiadomienie o możliwości w najbliższej przyszłosci popełnienie przestępstwa wysrania sie na sejmowej mównicy! No i teraz rusza cała machina sadowa a wyników mozna sie spodziewać za kilkadziesiąt lat! Och rzesz wy gnojki! nie mam słów ! po prostu zabrakło! mendy posrane! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.bejach Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 12.12.09, 11:07 Nareszcie rozsądny głos w tej, ale również innych sprawach związanych z pracą służb niby specjalnych. Jeżeli Kamiński powiedział za dużo Premierowi to komu mógł to powiedzieć? Któremuś z Kaczyńskich, Buzkowi, Pieronkowi, a może Obamie? Cała rewolucja w Polsce odbyła się w imię demokracji i poszerzenia czy też realizowania swobód obywatelskich. A co mamy? Zamiast SB mamy dziewięć innych instytucji, które mogą nas podsłuchiwać wtedy kiedy chcą, inwigilować wtedy kiedy chcą i robić wszystko co im się żywnie podoba przy okazji wydając naprawdę duże pieniądze, które zarabiaja nie oni tylko Polacy na budowie,jako kierowca autobusu, rolnik czy nauczyciel. Dla tzw. funkcjonariusza służb specjalnych instytucja tajemnicy państwowej jest czymś wspaniałym, bo to on nadaje swojej wiedzy klauzulę tajności. Za dużo tych tajemnic i za dużo swobody interpretacyjnej w ich klasyfikowaniu.Ograniczanie społeczeństwu dostepu do informacji jest niczym innym jak cenzurą.Ma rację jar-ry ,"zawiadomienie do prokuratury o mozliwości" jest totalnym kretyństwem, a rozwodzenie się dziennikarzy o złozeniu takiego zawiadomienia jest stratą czasu Czytelników prasy. Dziennikarze!!!! Informujcie nas o faktach, zdarzeniach, o rzeczywistości, która nas otacza, i nie próbujcie tłumaczyć nam co to znaczy, że poseł X zesrał się w taksówce. Potrafimy sami wyciągać wnioski.Pozdrowienia dla rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Kamiński ujawnił za dużo i stad klopot Tuska 11.12.09, 10:58 Powinien nie ujawniac i bylby spokoj w panstwie.Wichrzyciel, lobuz cholerny.Mogl zachowac sie tak rozsadnie jak red.Michnik, zbadac sprawe i nastepnie wdrozyc sledztwo dziennikarskie, takie na mniej wiecej 5 miesiecy.Mogl spotkac sie ze Zbychem i przemowic mu do sumienia.A tak to tylko klopot spada na Sloneczko Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 11:00 Czyli to jeszcze nie wszystko? PO ma się czego bać Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 11:49 Nie wiem jak wy, ale ja mam już powyżej dziurek w nosie słuchania, oglądania i czytania o "zawiadomieniach do prokuratury" ! W każdej sprawie, codziennie, rano i wieczorem ktoś cos zanosi w postaci zawiadomienia do prokuratury :świry, emeryci, bojownicy o słuszne sprawy, politycy i urzędnicy... Wszyscy oni do-no-szą ! Rezultat jest taki ,że człowiek zaczyna obojętnieć na to a poakazanie po raz setny szcurzego oblicza byłego szefa orwellowskiej instytucji napawa mnie strachem. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Pan Kaminski Bohaterem Roku-wykonczyl hazard i Po 11.12.09, 12:21 Teraz hazard na zawsze bedzie sie kojarzyl z Po i nieudacznikiem premierkiem Tu-tak'iem. Demoralizacja dzieciakow zostala zatrzymana a ujawnione metody jakie przestepcy hazardowi stosowali pozwola na walke z tym nalogiem. Niewiele juz swinscy deprawatorzy polskich dzieci moga robic bo ten bandaz z ropa zostal odciety od zdrowej czesci spoleczenstwa. Po zawyla ze wscieklosci bo kasyna hazardowe to byla wykluwalnia glosujacych na po-prancow. Mowi sie coraz glosniej, ze w swinskich hazardowych kasynach nie tylko powstawaly bajkowe fortuny polswiatka ale tam znajdowalo sie glowne zrodlo rozprowadzania narkotykow. Najprawdopodobniej szybko hazard w Polsce sprowadzi sie do dwoch miast (sa propozycje Sopotu i Pacanowa) ale juz nie bedzie w zasiegu reki. Tak jak najlepszym lekarstwem dla alkocholikow jest brak alkoholu tak dla hazardu rzeczywistym koncem bedzie brak latwego dostepu do demoralizujacych kasyn. Na tym tle pojawia sie sfinansowana przez hazard kampania rugowania pieknych i bezpiecznych mundurkow ze szkol. Ta sprawdzona na calym swiecie metoda ochrony dzieciakow przed sutenerami i handlarzami narkotykow zostala zablokowana przez lewaczke minister od Po. Adasio kurcypedro z Gw tez w tym maczal palce i sie indyczyl nie za darmo. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: Pan Kaminski Bohaterem Roku-wykonczyl hazard 11.12.09, 16:31 Nie źle jak na przygłupa! Zamiast "buahahahaahhaaa" Trochę tekstu nadające się do czytania. Właśnie wysłuchałem Pana Premiera w telewizorni... Daj Pan Panie Boże takich Premierów na następne tysiąclecia... Hazard srazard, przekręty, kombinacje, kolesie i inne cwaniaki! Co to ma wspólnego z normalnym człowiekiem? Macie popaprańcy coś na tego Tuska to pokażcie... No proszę pokazać... Bo jak na razie to korzystacie z wolności... I pie.dolicie głupoty. Sama nienawiść to za mało... Trzeba coś znaleźć i udowodnić a nie pisać lub gadać. Ja nie nawidzę PISU i co z tego? Udowodnijcie że Pan Tusk nie nadaje się na Premiera... A hazard i te komisje? Też się nie zgadzam z rządem... Jak ktoś chce przepieprzyć swoją kasę w kasynie to jego sprawa... I nic tu do gadania nie ma rząd i jego Premier. tak jak "hazard" z nikim się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 12:45 Zdjecie Prezydenta Sopotu, jako kandydata na prezesa TVP, mozna prztrzymac. Niestety zdjecie Kaminskiego, za bardzo przypomina tego Pana z przedwojennych Niemiec. Pan Kaminski uzywal tez pseudonimow, tak bardzo pasujacych do niego, np; Dr. Mengele. Prosze o wymiane zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
goyahkla CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 16:29 PO przywróci karę śmierci aby POzbyć się nie wygodnych przeciwników. I to będzie cud na miarę Tuska! Oczywiście po POwieszeniu ostatniego przeciwnika karę śmierci zlikwiduje i ogłosi to jako kolejny sujkces jego "nie"rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 11.12.09, 17:12 "jako kolejny sujkces jego "nie"rządu" No takie argumenty to ja mam tylko tradycyjne: BuuuAhahahahahcha!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marksor Re: CBA: Kamiński ujawnił za dużo 12.12.09, 12:07 żenada znowu oskarżenia w stylu morderstwa laptopa Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek18 cuchnacy jestes niesamowity który to juz twój 11.12.09, 20:43 artykół ujadajacy na cba dobrali ci sie do tyłka czy co. nie chciałem tu pisac ale jak zobaczyłem tytuł to ciekawosc mnie wzieła kto to napisał. no i sie nie pomyliłem Odpowiedz Link Zgłoś