ks.janusz15 15.12.09, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalniejszy ks.janusz15 15.12.09, 14:44 Ale o co chodzi? Masz jakieś zdanie na ten temat? Jak czytam takie wpisy jak twój, to boję się że Polska będzie krajem analfabetów. Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: ks.janusz15 15.12.09, 15:34 Myślę, że ten akt oskarżenia jest najlepszym, co polska sprawiedliwość może zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Jest akt oskarżenia za faszystowską stronę 15.12.09, 14:55 Jasne niedługo zaleje nas fala Żydów. Trzeba mieć porąbane pod sufitem by takie bzdety głosić i trzeba być marnym człowiekiem i marnym Polakiem by w kraju w który psychole nazistowscy wymordowali miliony Polaków, Żydów, i innych nacji głosić nazistowskie idee. Jak źle trawisz bez nienawiści to idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pelennienawisci pierdu pierdu 15.12.09, 17:05 A strona powstanie od nowa, przecież oni mają ją zapisaną na dyskach, hahaha. Walka z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant75 Bardziej chyba nazistowską stronę? 15.12.09, 18:26 Ludzie chyba przesadzają z tym faszyzmem, ponieważ kojarzy im się tylko z nazizmem z II wojny. To samo z brakiem rozróżnienia pomiędzy socjalizmem a komunizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Jest akt oskarżenia za faszystowską stronę 15.12.09, 21:50 Bardzo dobrze, gratuluję policji. Odpowiedz Link Zgłoś
ambegen Jest akt oskarżenia za faszystowską stronę 15.12.09, 22:10 Po pierwsze nie faszystowską tylko nazistowską. To są dwie skrajnie różne ideologie. Ale was w GW GóWno obchodzi prawda... Dziennikarze od siedmiu boleści... Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Niedobrze się dzieje... 15.12.09, 22:28 Taka strona i inne podobne są niezbędne jako czynniki stymulujące i uświadamiające ludziom w Polsce z jakim układem (czytaj mafijnymi układami wzjemnej pomocy i adoracji) ma sie do czynienia. Takie strony i informacje tam zawarte "trzymają" w cuglach rozpasanie grup ludzi u których mordercze instynkty, oszustwo i knowanie przeciwko innym ludziom są w ich genach. Bez tych stron i informacji narodek polski będzie w dalszym ciagu poniewierany i sterowany zgodnie z m.i. koszernymi dyrektywami spływającymi z ośrodków "sterowania". Protestuję przeciwko prześladowaniu ludzi z rde watch i innych podobnych. ONI SĄ POTRZEBNI! Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: Niedobrze się dzieje... 15.12.09, 23:12 Zmień tabletki polonski. Te, które teraz bierzesz nie działają. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Inni bez argumentów już dawno mnie wysłali.. 15.12.09, 23:32 Byłem i lekarz stwierdził, że mam w genach wstręt do mydlenia oczu przez szwajnehund_ludzi. Jest to na razie nie do wyleczenia, ale na wszelki wypadek profilaktycznie walczę jak mogę przeciwko naukowemu "mieszaniu" w genach hr..hrrr. Nie popieram ich ale uważam, że wiedza to siła a red watch i inne podobne dają klucz..... "Michnik jako "uczony" doszedł już dawno do wniosku, że jak dwa razy o tym samym skłamie to objawia jedyną i niepodważalną prawdę". Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: Inni bez argumentów już dawno mnie wysłali.. 15.12.09, 23:43 Problem w tym, że w internecie istnieją tysiące stron opisujących "żydowski spisek" i nie mających jednocześnie neo-nazistowskiego charakteru. Podsumowując, jeżeli koniecznie chcesz dostępu do "wiedzy" na temat tego, jak to Żydzi rządzą Polską, to nie musisz jej czerpać ze stron typu "Red Watch" bo jest cała masa alternatywnych źródeł. W istocie ściganie autorów tej strony nie dotyczy ich antysemityzmu, który sam w sobie przestępstwem nie jest. Ścigani są na propagowanie nienawiści, nawoływanie do przemocy i podżeganie do przestępstw na szkodę ludzi wymienionych na ich stronie z imienia i nazwiska. Swoistym paradoksem jest to, że gdyby odeologia propagowana przez tych ludzi zwyciężyła wtedy gdy miała na to szansę, to oni nie mieliby prawa się urodzić, ponieważ ich idol Adolf wymordowałby cały naród ich dziadków. Dostrzegasz różnicę pomiędzy wiarą w żydowski spisek a neo-nazizmem? Jeżeli dostrzeżesz, to zrozumiesz, że można nie lubić Żydów a jednocześnie nie chcieć ich mordować. Prokurator to rozumie, dlaczego Ty nie spróbujesz? Co ma na litość Boską wspólnego z polskim patriotyzmem głoszenie ideologii nazistowskiej? Przecież ta ideologia pragnęła starcia naszego narodu z powierzchni Ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Hmm! należało tak od razu.. 16.12.09, 00:49 Problem tylko w tym, że większość z tych tysięcy innych stron jest produkowana przez te "globalne" grupy interesu i "kosmitów". Uważam ,że piękno przyrody polega na "różnorodności" a nie na biciu słabszego jak to czynili niemcy czy jak ich nazywasz "Adolf z kosmosu". Kosmici w Izraelu wspierani aktywnie przez diasporę tychże samych też są nie lepsi. Jak na razie przez apele w "red watch" nikt nikogo do pieca nie wysłał ani nie zrzucał fosforowych bomb na dzieci Palestyńczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
ronchamp Re: Niedobrze się dzieje... 16.12.09, 13:37 Uświadamiają, uświadamiają: skalę nietolerancji, zaślepienia, niechęci do innych. Zabawne, piszesz o morderczych instynktach... Przejrzałeś, choćby pobieżnie, co jest na tej stronie? Co? Traktujesz może ich nawoływania jako zasłużoną karę? Strony takie jak redwatch i jej podobne uświadamiają mi wiele. Między innymi to, że muszę się pogodzić z faktem, że oddychamy jednym powietrzem, że muszę dbać o rozwój bliskich tak, by nie poddali się wpływom podobnego rozumowania i postrzegania świata, że walką z wiatrakami jest próba podjęcia dialogu z zaślepionymi fanatykami, że mam nadzieję spotykać ich jak najrzadziej na swojej drodze, że karanie ich ma sens, bo po to stworzony został system prawny... Odpowiedz Link Zgłoś