funny5 16.12.09, 14:05 Jeszcze wyznanie i preferencje seksualne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadek-1 Sejm, IPN dla poslow.. 16.12.09, 14:34 Czy teraz sejm bedzie IPN-enem dla poslow?. Sejm juz tak nisko upadl?. Czy nikt nie widzi ze Polska bedzie krajem ludzi chorych. Krajem, mobilizujacym do donisicielstwa. Tego chcecie?. Odpowiedz Link Zgłoś
exxon71 Re: Sejm, IPN dla poslow.. 16.12.09, 19:42 Hmmm, ale dlaczego jawnosc i przejrzystosc ma mobilizowac do donosicielstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
komisyja To ze Wasserman i Kempa brali udział 16.12.09, 20:41 nad kombinowaniem z ustawą hazardową to dla PiSbaranów nie jest konfliktem interesu Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Sejm, IPN dla poslow.. 16.12.09, 22:00 strach spłynął potem po zadku? co, wyda się wreszcie to i owo? tadek-1 napisał: > Czy teraz sejm bedzie IPN-enem dla poslow?. Sejm juz tak nisko upadl?. Czy > nikt nie widzi ze Polska bedzie krajem ludzi chorych. Krajem, mobilizujacym do > donisicielstwa. Tego chcecie?. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sejm, IPN dla poslow.. 17.12.09, 13:49 robert.zimnicki napisał: > strach spłynął potem po zadku? > > co, wyda się wreszcie to i owo? > tadek-1 napisał: > > > Czy teraz sejm bedzie IPN-enem dla poslow?. Sejm juz tak nisko upadl?. Cz > y > > nikt nie widzi ze Polska bedzie krajem ludzi chorych. Krajem, mobilizujac > ym do > > donisicielstwa. Tego chcecie?. To tadek-1 jest posłem, że mu "spłynął" i "się wyda"? Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w interne... 16.12.09, 15:50 W kampani wyborczej od razu niech ujawnią za czym będą lobbować w Sejmie! Zakaz łażenia po cmentarzach i spotkań w tym na na stacjach benzynowych. Przestrzegać regulaminu hotelu sejmowego co do płatności za noclegi i nocowania osób postronnych! Odpowiedz Link Zgłoś
slowenia Ujawniają już stan majątkowy i co z tego... 16.12.09, 16:03 Oświadczenia majątkowe składają. Co kolejną kadencję wyglądają niemal identycznie. W zasadzie mogliby na ksero odbić i zmienić datę. I niech mi ktoś powie, że to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w interne... 16.12.09, 19:24 Brawo Tusk, brawo Kaczynski, brawo PiS i PO! Nowa jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w inter 16.12.09, 19:49 Niech żyje IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w interne... 16.12.09, 21:36 Taka informacja pozwoli na poznanie kto na czym się zna! I zamiast matacza co skończył sprawiedliwośc lub histerie w skrajnym przypadku, lepiej niech nie na cmentarzu a publicznie, za i przeciw dyskutują fachowcy z danej dziedziny z doświadczeniami w danej dziedzinie. Co budżetowe d...pki robią to widać, słychać i czuć Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Wykluczyć fachowców! 16.12.09, 22:09 antypo-lityk napisała: > dyskutują fachowcy z danej dziedziny z doświadczeniami w danej > dziedzinie. Nie zrozumiał Pan. Chodzi o to aby wykluczyć fachowców z doświadczeniem. Mają oni przecież powiązania z branżą, zarówno z ludzmi jak i z przedsiębiorcami. Decyzje o szkolnictwie powinni podejmować byli wojskowi, o wojsku byli prawnicy a o prawie poloniści. Tak unikniemy konfliktu interesu. A najlepiej wykluczyć wszystkich co sie zabrudzili PRL-em czyli urodzili się przed rokiem 1980 Odpowiedz Link Zgłoś
ligand17 Re: Wykluczyć fachowców! 16.12.09, 22:37 Dobrze się czujesz? Nie chodzi o eliminację fachowców z doświadczeniem, tylko potencjalnych konfliktów interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wykluczyć fachowców! 17.12.09, 13:51 ligand17 napisał: > Dobrze się czujesz? Nie chodzi o eliminację fachowców z doświadczeniem, tylko > potencjalnych konfliktów interesów. Nie zauważyłeś, że to na jedno wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Teraz PO dwóch latach rządzenia? 16.12.09, 21:45 Teraz to Wy możecie obiecać nawet jednodniowy tydzień pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ligand17 Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w interne... 16.12.09, 21:52 No i super. Niech będzie wszystko czarno na białym. Bo na razie te oświadczenia majątkowe to jakaś kpina - taki Buzek ma dwa mieszkania o rzekomej wartości 50 000PLn, a taki Kamiński (europoseł) dom o powierzchni 440 m kw., który wycenia na 440 000 PLN. Przecież to jakaś kpina. A jak się komuś nie podoba, to niech nie kandyduje na posła. Nie ma takiego obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
pendrek_wyrzutek Koniec PSL-u? 16.12.09, 22:01 Przecież tam wielu byłych rolników co reprezentuja interesy wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
gregstein Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w interne... 17.12.09, 01:18 I w koncu bedzie mozna cos poznac. Jak znam, malo ciekawe CV, l))) CV chodzi w dwie strony/pracodawca i pracobiorca, z tym ze pracodawca czesciej sciemnia w CV albo w ogole nie ujawnia. Chialbym zobaczyc CV prof's, nie mowie ze znam wielu. Tam nic nie ma, co moze zachwycic w wiekszosci przypadkow mlodego doktoranta, i to nie jest przypadek tylko z Polski. Nikt normalny nie pojdzie pracowac u kogos kto nie przedstawia CV!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Niech podadza swoie prawdziwe nazwiska!! 17.12.09, 01:26 Ludzie przestana bladzc i szukac na stronie POLONICA.NET Uchylcie przylbice rycerze!! Narod jest z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Polska jest w stanie rozpadu. Czas wyjeżdżać. 17.12.09, 01:26 Władza ustawodawcza: rozpad Władza sądownicza: niewydolna Władza wykonawcza: nieudolna vide: system podatkowy, ochrona zdrowia, ubezpieczenia społeczne. Dziennikarstwo: aż żal. vide: TVN-bronią P. bo gość zasiada w kapitule nagrody którą dostają chłopcy z tego środowiska. Z uwaga patrzmy na MON i służby. Śmierdzi, coraz bardziej śmierdzi... A takie oświadczenia? O kant dupy roztłuc. Zatrudni jeden z drugim ekspertów i tyle. W następnej kadencji będą to ludzie do wynajęcia, świadczący sobie wzajemnie usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Czy narodowość też ? transprentnie :) 17.12.09, 01:39 Dla przejżystości parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
polacco2 [...] 17.12.09, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Czy narodowość też ? transprentnie :) 17.12.09, 02:04 Prawda az do bolu!! Odpowiedz Link Zgłoś
stoerungsquelle Posłowie ujawnią swoje szczegółowe CV w interne... 17.12.09, 08:51 Problem bedzie taki, ze nawet majac informacje, niewiele osob to czytac bedzie i tyle.. --- Konferencja W. Olejniczaka Polska w Unii Europejskiej 2009-2014, nasza relacja www.scholar-online.pl/articles.php?article_id=68 Odpowiedz Link Zgłoś
abrahadabra Jestem idealnym kandydatem: zawsze bezrobotny. ]:) 17.12.09, 12:17 Nie skończyłem nawet podstawówki, nie mam obycia i znajomków, mieszkałem całe życie w chałupie za lasem, całe życie nie pracowałem, opieka społeczna dowoziła mi chleb. Wniosek: Jestem idealnym kandydatem na posła RP. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ci - czwerwoni coś tam, w Kampuczy, byli lepsi!!! 17.12.09, 14:00 Oni rolników flancowali do miast, a nauczycieli, lekarzy, urzędników, itp. - w dżunglę! Odpowiedz Link Zgłoś