maruda.r 21.12.09, 11:44 Zdaje się, że jak tak dalej pójdzie, to najbezpieczniejsze będzie trzymanie pieniędzy metodą Kaczyńskiego - w materacu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Kaczor górą 21.12.09, 12:10 maruda.r napisał: > > Zdaje się, że jak tak dalej pójdzie, to najbezpieczniejsze będzie trzymanie> pieniędzy metodą Kaczyńskiego - w materacu. I przy okazji dużo tańsze. Co bank jedną ręką daje w postaci śmiesznie niskiego oprocentowania, to z nawiązką drugą ręką odbiera poprzez system opłat za swe usługi.. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja mniej. 21.12.09, 12:28 A u nas będzie popełniał smobójstwo w celi, dochodzenie, pierdu, pierdu. I po co to całe zamieszanie? Poza tym kula w łeb jest bardziej humanitarna. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Re: W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja m 21.12.09, 12:44 i co ? zgłaszasz się na ochotnika ? A na pewno masz coś na sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja m 21.12.09, 12:46 @Zuzur Ale masz zryty beret chłopaczyno?! Napisz list do premiera,lub opisz to tutaj co zostało zrobione ze Zbychem,Mirem i całą zgrają z PO którzy codziennie okradają Polskę na setki milionów i razem z RUDYM 102 wiozą POlskę ku upadkowi! A ty byś chłopakowi 18-letniemu czape dał-prostaku?! Musisz albo mieć 15 lat albo raka mózgu pisząc takie świetliste wywody! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Re: W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja m 21.12.09, 13:06 1jacek-rozan napisał: > @Zuzur > Ale masz zryty beret chłopaczyno?! > Napisz list do premiera,lub opisz to tutaj co zostało zrobione ze Zbychem,Mirem > i całą zgrają z PO którzy codziennie okradają Polskę na setki milionów i razem > z > RUDYM 102 wiozą POlskę ku upadkowi! Im też dać czapę. > A ty byś chłopakowi 18-letniemu czape dał-prostaku?! A dlaczego nie? Chłopaków u nas więcej niż psów. Zgadnij co mnie on obchodzi? I do tego złodziej. > Musisz albo mieć 15 lat albo raka mózgu pisząc takie świetliste wywody! Nie mam ani jednego, ani drugiego. Masz coś przeciwko skutecznym metodom naprawy społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja m 21.12.09, 13:38 Ja to bym ci dał kulkę w łeb. Bo co ty mnie obchodzisz? Tylko śmiecisz. Chłopaków u nas jak psów więc twojego braku nikt by nawet nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzur Re: W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja m 21.12.09, 14:14 norbertrabarbar napisał: > Ja to bym ci dał kulkę w łeb. Bo co ty mnie obchodzisz? Tylko śmiecisz. > Chłopaków u nas jak psów więc twojego braku nikt by nawet nie zauważył. Po pierwsze ja cię nie okradłem. A po drugie gdzie jest napisane, że nie wolno na forum prowokować frajerów? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: W Chinach dostałby czapę. Jednego złodzieja m 21.12.09, 14:19 Po pierwsze on ciebie nie okradł. A po drugie gdzie jest napisane, że nie wolno na forum prowokować frajerów? Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel w chinach byłby bohaterem narodowym 21.12.09, 13:25 dostał odznaczenie za walkę z kapitalizmem oraz lepszy komputer do dalszej solidarnej pracy dla dobra narodu. Wyobraźcie sobie że ktoś z chin znajdzie sposób na pobranie pieniędzy z waszych kont i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: Kaczor górą 21.12.09, 12:36 @Eva 15 Tylko przytakujesz innym? Idź do szkoły i ukończ zawód PRZYTAKIWACZ! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe FBI pomogło w zatrzymaniu 18-letniego hakera z ... 21.12.09, 12:13 Gazeta wyobraża sobie aresztowanie kogoś kto kradnie w USA bez udziału amerykanskiej policji.....? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-nty12 FBI pomogło w zatrzymaniu 18-letniego hakera z ... 21.12.09, 12:14 Powinni podać nazwy bankow z ktorych dzieci wypłacają nie swoje pieniądze. Zarządy bankow przeznaczają zyski na swoje synekury a nie stać ich na porządnego informatyka i oprogramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cinek1024 tylko potwierdzenia SMS'owe 21.12.09, 12:46 Żaden informatyk nie pomoże, jesli dany bank nie oferuje zabezpieczenia przelewów internetowych za pomocą potwierdzenia SMS'owego. Klienci sami, przez brak wiedzy, zdradzaja hasla oszustom (patrz: falszywe maile przychodzace niby od banku). W polsce wiele bankow (np. BGZ) takiej uslugi nie oferuje. Niektore na szczescie oferuja (np. BZWBK). W tym drugim mam ROR. W tym pierwszym karte kredytowa (Visa), ale tylko do 500PLN, zeby w razie wycieku danych z PayPal'a zbyt wiele kasy nie stracic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bcax baran nie haker. 21.12.09, 12:38 jest takie miejsce w internecie na IRC, gdzie po zalogowaniu dostaje sie kradziony numer kardy kredytowej.. czemu? im wiecej zlodzieji skorzysta z karty tym trudniej ich zlapac. smarkacz pewnie przypadkiem trafil na ten kanal IRC i hulał z tym ostro jak za takie sumy kupowal wiec niech sie nie dziwi ze wpadl Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: baran nie haker. 21.12.09, 13:40 Nie wiesz, nie masz pojęcia, nie znasz się i nie pisz, że jesteś informatyk jak się patrzy, haker pierwsza klasa, i że od dziecka "kodujesz" w PHP. Odpowiedz Link Zgłoś
papigo FBI pomogło w zatrzymaniu 18-letniego hakera z ... 21.12.09, 13:04 W naszym polskim necie jest mase oszustów ale nasz dupki z policji z powodów brak palek,szybkich aut czy humoru do pracy nie potrafia ich zlapac.Chyba poprosze do pomocy FbI. Portal poswiecony oszukanym w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni wielki sukces - złapano najwiekszego przestępce w 21.12.09, 13:20 historii. Włoska mafia to przy nim pryszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 FBI pomogło w zatrzymaniu 18-letniego hakera z ... 21.12.09, 14:22 Może trochę więcej informacji jak to się robi? Czy potrzebna jest znajomość języków obcych i kurs komputerowy organizowany przez Urząd Pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
golfstrom Re: FBI pomogło w zatrzymaniu 18-letniego hakera 21.12.09, 14:31 I tak sie marnuje talenty. Dlaczego policja, zamiast korzystac z pomocy FBI, nie moze po prostu takich ludzi zatrudniac za godziwe pieniadze, zeby oplacalo im sie lapac innych a nie krasc? Beats me... Odpowiedz Link Zgłoś