paulhandyman 26.12.09, 21:29 ja tam wolne miejsce trzymam zawsze dla dziewczyn z pobliskiej agencji towarzyskiej. Polacy jednak wolą starych pierdieli typu Lech Kaczynski ..... trudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
organmaster jaaka mać - taaka nnać 26.12.09, 21:41 "na stole" - kaczka w łóżku - doda pod nim - donald (taka g u m a) co sie d z i w i s z!! świąteczna paranoja wg aadamowych poomiotów Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Czyzby nikt nie chcial cudow Tuska!! 27.12.09, 09:39 W nastepna Wigilie na kaczej dupie bedzie odcisniety but narodu polskiego i to bedzie ten cud, ktorego wiekszosc oczekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 22:01 A które miejsce w rankingu zajął bezzębny mlaskacz Palikot? Barszczyk przecież mógłby wypić - pod warunkiem, że wlałby uprzednio małpeczkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 08:36 snooka napisał: > A które miejsce w rankingu zajął bezzębny mlaskacz Palikot? > Barszczyk przecież mógłby wypić - pod warunkiem, że wlałby uprzednio > małpeczkę ... Chyba cię popie...ło. Mlaskacz to własnie ten Lkacz. jeśli tego nie widzisz toś chyba jego lizacz Odpowiedz Link Zgłoś
michalpopiel Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 09:00 No tak. Ten sondaz zostal przeprowadzony przez TVP, a nie przez zadna instytucje badajaca zdanie opinii publicznej. O tym sondazu pisala juz Rzepa przed sweitami i robili sobie nadzieje, ze teraz to kaczor juz w sondazach w gore wystrzeli. A dzien pozniej podali jakis nowy, oficjalny sondaz (GfK) w ktorym lech k. stracil jakies 5% w stosunku do listopada... Tyle o sondazach w TVP. W TV TRWAM mialby kaczor pewnie 95% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik38 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 26.12.09, 22:04 Na wigilijnym stole raczej nikogo bym nie posadził. A przy stole to Kononowicza, przynajmniej bym się pośmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski ktos jeszcze ma watpliwosci do kogo nalezy TVP ? 26.12.09, 22:05 dziwne ze rydzyk sie nie zalapal :) Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: na wigilijnym stole czy przy wigilijnym stol 27.12.09, 08:37 cudaktusk napisała: > no to se posxadź jp12 Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 26.12.09, 22:28 Słowa klucz tu to: "przeprowadzonej przez portal tvp.info." I nic nie trzeba więcej komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
luk-aaz Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 22:32 O!! jaki miły prezent zrobiła TVPiS swojemu prezydentowi w dowód wdzięczności. I jak tu płacić abonament tym wazeliniarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 22:46 Ja zaprosilabym Pania Marie Kaczynska,pogadalybysmy sobie o psach i kotach /tak dla relaksu/,moze moja Pusia by przemowila,a potem na powaznie o bolaczkach zycia,bo Pani Prezydentowa to bardzo madra osoba.Nie bylby to czas stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 26.12.09, 23:08 Zaprosiłabym oboje, panią Marię i jej męża. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 08:39 ecicha-3 napisała: > Pani Prezydentowa to bardzo madra Hmmmm.... to dlaczego męzowi swojej madrości nie dodaje? Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 22:49 A ja bym zaproaiła do stołu wigilijnego Pana Zbigniewa Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 TVPInfo?! Toż to PiSTV! 26.12.09, 22:54 Dziwię się, że tak mało widzów tej pisgadzi..ki chciało zaprosić kaczora na Wigilię. I że aż 19% wolało Donalda Tuska. Nie jest dobrze panie kaczor, skoro nawet swoi cię nie chcą. Czas się pakować. Odpowiedz Link Zgłoś
2mimoza Re: TVPInfo?! Toż to PiSTV! 26.12.09, 23:15 jaromirka.4 napisała: > I że aż 19% wolało Donalda Tuska. Pewnie lubią słuchać bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: TVPInfo?! Toż to PiSTV! 27.12.09, 09:08 TVPiS promuje prezydęta IV RPiS Odpowiedz Link Zgłoś
1andy_b Ziobro na wigilijnym stole? 27.12.09, 17:11 Powinny być tylko postne potrawy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright wigilia to jest najbardziej rodzinny dzien w roku 26.12.09, 23:03 dlaczego mialbym zaprosic kogos, kto ma swoj wlasny dom i rodzine? Juz predzej bezdomnego, ktoremu sie zycie poje...o. Wsrod nich przynajmniej sa interesujacy ludzie. A o czym bym rozmawial z namiestnikiem przy sledziu? Przeciez w Wigilie sie nie pije. Moglby byc Tadzio Sznuk (samoloty), albo Wojtek Mann (muzyka), albo pan Kaczynski (opera) albo pani Irena Kwiatkowska (rekomendacja zbyteczna). Odpowiedz Link Zgłoś
pikofarad Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 23:05 bercik38 jak cytujesz madre powiedzenie to dokladnie aa wiec "im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzeta" Ja rowniez mam przyjaciela i to b.wiernego i opiekunczego moja suczka ma 9 lat i jest to krzyzowka rotwaliera z labladorem ma na imie Maja i co ciekawe jest bardzo zazdrosna.Jakos nie chciala przemowic ludzkim glosem mimo,ze podzielilem sie z nia oplatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Sondaż zmanipulowany,Doda była przed Tuskiem.. 26.12.09, 23:21 Kłamcuskiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Sondaż zmanipulowany,Doda była przed Tuskiem. 27.12.09, 08:41 podkanclerzy napisał: > Lechkaczem, ale..... przed nim są wszyscy, nawet kanonowicz i leper Odpowiedz Link Zgłoś
2mimoza Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 23:24 Państwo Kaczyńscy wyglądają mi wyjątkowo przyzwoitych i kulturalnych ludzi. Chetnie bym ich poznała osobiście i myślę, ze nie odmówili by mi swojego towarzystwa nie tylko przy wigilijnym stole. PS. Wcale nie jestem z PIS ale bardzo szanuję tę partię i jej członkow. Tam naprawdę są ludzie uczciwi, nie szwendają się z lobbistami po cmentarzach, nie kombinują jak oskubać "zwykłego obywatela", nie obchodzą się łgarstwem, podstępem i podłością, nie opluwają. Dla zwykłej swołoczy są zbyt kulturalni. Ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 08:42 2mimoza napisała: > Państwo Kaczyńscy wyglądają mi wyjątkowo przyzwoitych i kulturalnych ludzi. phiiiiii..... Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 10:29 Pozory mylą, droga mimozo. Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 23:28 Tylko Państwo Kaczyńscy. Od dwóch lat tylko im ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 08:43 astrolog-2 napisał: > Tylko Państwo Kaczyńscy. > Od dwóch lat tylko im ufam. znaczy "trójce"? lech,jarosław i maria? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr wolne miejsce - wolne żarty 26.12.09, 23:29 kaczka ale tylko po pekińsku Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Re: wolne miejsce - wolne żarty 26.12.09, 23:35 tppiotr napisał: > kaczka ale tylko po pekińsku Czy chciałeś kogoś obrazić ? Jesli tak, to jesteś zwykły chłam. Do tego infantylny i debilny. Współczuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: wolne miejsce - wolne żarty 27.12.09, 02:55 Tak, ciebie, twoją matkę i twojego psa. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: wolne miejsce - wolne żarty 27.12.09, 08:44 si-si2 napisała: > tppiotr napisał: > > > kaczka ale tylko po pekińsku > > Czy chciałeś kogoś obrazić ? jesteś zwykły chłam. > Do tego infantylny i debilny. ty jestes jeszcze gorszy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 23:33 ciekawa ta sonda:) i smiem twierdzic ze robili ja podczas posiedzenia pis-uarow haha ja tam nie trawie rydzyka ale jak bym mial wybrac to wole go od kaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 26.12.09, 23:59 Polska to naprawdę bardzo dziwna kraj. a Polaków to już sami Polacy nie rozumieją. Cieszyć się trzeba z rozsądku rodaków którzy woleliby spędzać wigilię z Kaczyńskim niż człowiekiem o takiej mentalności jak Tusk i doceniać dodatkowo wysoką pozycję Jarosława (pomimo hektolitrów pomyj wylewanych na niego przez 'elity"). trudno wszakże nei zauważyć komentarza dziennikarskiego, który to nie dostrzega istotnej różnicy pomiędzy liczbami 26 i 17 ("Na prezydenta zagłosowało 26 procent internautów. Niewiele mniejszą popularnością od prezydenta cieszy się polski premier. Donalda Tuska do domu przyjęłoby w święta 17 procent internautów"). Do dziś nie zdawałem sobie sprawy z pogromu polskiej inteligencji spowodowanego wycofaniem obowiązkowej matematyki z matury. Za komuny dziennikarzyna zamiast "zasilać" szeregi inteligencji zamiatałby ulice nie będąc w stanie uzyskać dyplomu maturalnego bez którego jego edukacja na studiach byłaby niemożliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
steq1 Re: Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla 27.12.09, 08:46 olias napisał: > Polska to naprawdę bardzo dziwna kraj. a Polaków to już sami Polacy > nie rozumieją. szczególnie tacy jak ty po podstawówce rydzola Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 27.12.09, 00:00 Hahaha mało się nie udławiłem... tvpis.info... Odpowiedz Link Zgłoś
beatle71 Sondaż: wolne miejsce na wigilijnym stole dla L... 27.12.09, 00:02 Zdecydowanie kaczke,na stole i sam bym ją wypatroszyl Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Miła wiadomość!:) 27.12.09, 00:15 To samo wyszło w innym sondażu (zrealizowanym na zlecenie "SE"). :) Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 hmmm.... L.Kaczyński, to niepokoi Michnikowszyznę 27.12.09, 00:25 to jest niepokojące...:) no nie? Michniczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo niewiele mniej? rudyniedojda ma 10 % mniej 27.12.09, 01:43 no tak urban sie cieszy czytając te brednie "dziennikarzy: GW Odpowiedz Link Zgłoś