300zl 13.01.10, 22:36 jakoś nie wierzę ci Piskorski, tylko jeszcze nie wiem dlaczego, z pewnością nie powierzyłbym tobie nic w włącznie ze starą muszlą klozetową którą wywaliłem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyffello114 Pewnie szukali maszyny do polerowania lasek 13.01.10, 22:46 Pewnie szukali maszyny,przy pomocy ktorej Piskorski mial wypolerowac znalezione na jakims strychu (jakim?) laski i sprzedac je z ogromny zyskiem w antykwariacie. A moze szukali worka, taszczonego przez jakiegos wiesniaka, w ktorym mialy byc cenne strodruki,sprzedane potem przez Piskorskiego.Najbardziej jednak prawdopodobne wydaja sie byc poszukiwania podrecznika: "Jak szybko i latwo wygrac pare milionow na ruletce?" Odpowiedz Link Zgłoś
szarak_44 Dziwne że się tak Piskorskim przejmują 14.01.10, 00:23 podobno nie jest żadnym zagrożeniem... --- Mignęły dwie blade plamy olbrzymich oczu. Obie nagle wystrzeliły z zarośli w kierunku Tasznika. Potworne slepia osadzone były na pokrytym miedzianymi łuskami łbie gniewosza królewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr CBA okazuje się policją polityczną PO 13.01.10, 22:47 bo Piskorski może wspomóc Olechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czyżby PO zaczęło coraz głębiej wchodzić w buty 13.01.10, 22:50 PiS-u? Oj coś ta partia niezbyt fortunnie się POPiSuje. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie wiem jak z Tuskiem, ale większość Polaków boi 13.01.10, 23:54 się Kaczyńskich u władzy. Już pokazali co potrafią i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cvii Przecież POlszewia już dawno pisiorów przebiła 13.01.10, 23:18 Więcej uprawnień dla milicji, straży miejskiej, bezpieki i fiskusa, więcej podsłuchów, indeksy stron zakazanych, naloty na nieprawomyślne uniwerki, wtrącanie się w prywatne umowy (vide opcje), wtrynianie nochala w to, co człek robi ze swoimi pieniędzmi, czy przypadkiem nie demoralizuje się internetowym pokerkiem czy innymi świństwami itd., itp. Można by długo wymieniać :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Policja polityczna? 13.01.10, 22:51 I jak tam? Policja polityczna CBA? W duchu od-politycznienia CBA postanowiono przeszukać domy i mieszkania politycznych przeciwników peło? Swoją jednak drogą to, że Piskorski nie siedzi w pierdlu na długie lata, możliwe chyba tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Policja polityczna? 14.01.10, 00:38 Z samego założenia taka była. Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: Policja polityczna? 14.01.10, 01:37 Racja, dawno powinien. Żeby nie wiem jak się zarzekał, to ma za uszami. Te jego pokrętne tłumaczenia Chyba tylko idiota uwierzy w legalne pochodzenie jego złotówek. No i wystarczy popatrzeć na te świńskie oczka. Fałszem jedzie z daleka. A panie ze skarbowego kochają się w nim czy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Piskorski: Widzisz Piskorski to nie był mleczarz 13.01.10, 22:54 Za PiS bezpodstawnych hec nie było. Elity mówiły Białoruś. A teraz to jak to nazwają? Wizyta mleczarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
nieudonek Paweł; nie zadzieraj z Rysiem, Zbychem, M i innymi 13.01.10, 22:57 to nie będą cię nachodzić Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Piskorski ma chyba coś na Tuska i siebie w mostach 13.01.10, 22:57 świętokrzyskim i siekierkowskim ale tej broni użyje gdy będzie tonął zupełnie...więc póki wielki miszcz kandyduje na prezia, Piskorza będą straszyć jeno i włos mu z głowy nie spadnie... o ten trzeci prywatny most skręcony z dwóch państwowych biega .. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: państwo POlicyjne. Hitlera też wybrali w wybo 13.01.10, 23:20 żebyscie sobie nie mysleli, 3,14ździackie POparańce, Golden Boy to przekręciarz pierwszej wody i też chętnie widziała bym go za kratkami. www.youtube.com/watch?v=6nobXXS9tLI - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej-01 Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 13.01.10, 23:44 PISKORZ-śliska ryba /cwaniaczek/ Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 13.01.10, 23:56 To teraz pod nowy zarządem CBA stała się faktyczna policją POlityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 14.01.10, 00:03 Nie od tak sobie PO chciała powołania tej policji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Piskorski tu nie chodzi o antykfarjusza 14.01.10, 00:15 Hej piskorski, tu nie chodzi o antykfarjusza, ani nawet o to, że w kasynie wygrałeś w ruletkę 138 razy pod rząd... Tu chodzi o kilka apartamentów na Rostafińskich w Warszawie i o firmę tech-mex, czy jakoś tak, i o kontrakt na rozjazdy z mostu siekierkowskiego... A tak się przez figiel losu składa, że ten rumiany polityk/biznesmen był w tem czasie prezydentem warszawy... (to był powód, że go wyrzucili z PO, bo koledzy z PO doskonale wiedzieli, że ten grubas wali takie wały). A tak się przez figiel losu składa, że ten cwaniaczek miał majątek oceniany / czy też sam ogłosił na 2 mln zł, w wieku około 30 lat... Przeszukali mu mieszkanie na złość, bo wiadomo, że przekręty sprzed kilkunastu lat już się powoli zatarły w pamięci oraz ten rumiany grubas mógł sam pozamazywać jakiekolwiek ślady... Eh..... W Chinach, to takiego piskorskiego by najsmpierw wypatroszyli, a następnie by mu puknęli w złodziejskie czółko z palca pana kolegi AK47. I by było po sprawie. A teraz kilka słów w super poważnym tonie: Jakim trzeba być skrurwysynem jepananym, bez litości i szacunku dla siebie, dla jakiejś takiejś podstawowej przyzwoitości i szacunku dla swojej rodziny, żeby po epizodzie łapówkarskim ogłaszać chęć startowania do parlamentu i z tym ubekiem olehoskim na prezydenta, Normalnie ja nie wiem, mie to przerasta... Taki piskorski by gnił w pierdlu w jakimkkolwiek kraju o lekko wyższym poziomie demokracji niż w Polsce :-((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kastor102 Re: Piskorski tu nie chodzi o antykfarjusza 14.01.10, 06:04 Kolego zapamiętaj że w Polsce nie było nie ma i nigdy nie będzie żadnej demokracji ponieważ korupcja na szczytach władzy demoralizuje całe społeczeństwo a wybrany przez ciebie poseł na sejm zajmuje się tylko i wyłącznie zrobieniem kasy dla siebie i swojej rodziny a ma tylko cztery lata czasu,więc nie ma on czasu na zajmowanie się problemami obywateli i naprawą państwa.PiS próbowało to zmienić ale przegrało,ponieważ z tą mafią nie da się wygrać. Kumasz choć trochę???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Piskorski tu nie chodzi o antykfarjusza 14.01.10, 18:48 Zgadzam się. Tak właśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
artzda Re: Po raz pierwszy napisałeś wieśniaku coś senso 14.01.10, 00:21 kogo jak kogo ale czepiac sie gościa, który 180 razy z rzędu! rozbił bank w kasynie... przeciez to (e)geniusz. wszystko czego się dotknie zamienia w złoto. najlepsze jest to, ze jeszcze pol roku temu cba chodzilo na takie akcje z telewizja i wszyscy o tym gadali. jak wreszcie przyszli bez telewizji, to piskorski polecial do tvn24 sie poskrarzyc i ... wszyscy o tym gadają. bosko Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Umieścił w TVN24 jak w spluwaczce polityczną 14.01.10, 00:35 plwocinę pod adresem PO i myśli, że ktoś uwierzy w jego propagandowe brednie o jakimś "zamówieniu". To nie ten premier, nie ta prokuratura i nie to CBA... Najwyraźniej strasznie się boi i nerwy mu puściły, bo bredził o jakichś kwitach na PO z kampanii wyborczych, które ma... Skoro tak, to dlaczego nie poszedł z tym do prokuratury albo nie ogłosił w TVN24, co to za kwity. Ta stacja, jak papier, wszystko przyjmie... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Umieścił w TVN24 jak w spluwaczce polityczną 14.01.10, 00:46 aa_6 napisała: plwocinę pod adresem PO i myśli, że ktoś uwierzy w jego propagandowe brednie o jakimś "zamówieniu". To nie ten premier, nie ta prokuratura i nie to CBA... A Jarucka była facetem;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Umieścił w TVN24 jak w spluwaczce polityczną 14.01.10, 01:15 a miodowicz apolitycznym łoficerem :-D www.youtube.com/watch?v=6nobXXS9tLI - wredna alexis Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Umieścił w TVN24 jak w spluwaczce polityczną 14.01.10, 01:23 A Wojtek Brochowicz zapiekanki na centralniaku sprzedaje... Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 14.01.10, 00:44 na jego miejscu bym zalesiał. Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: Cuda nie wyszły to będzie likwidował opozycję 14.01.10, 01:45 piskorza to już dawno powinno się politycznie zlikwidować. Obrzydliwy przekręciarz. Do tego z tupetem! Womitować się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Tusiek duprem trzesie i jak na demokrate przystalo 14.01.10, 02:54 uzywa Prokuratury i sluzb do walki z nie wygodnymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczyslaw124 Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 14.01.10, 04:42 Biorą się za mordy.I bardzo dobrze.Wszyscy jesteście po jednej matce.Oszyści i złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
saslanides Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 14.01.10, 07:13 nie daj się nie daj www.sguni.pl/adv_game.seam?id=111282&world=1 Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Piskorski, wie jak i gdzie sie bronic,jesli jest 14.01.10, 07:42 niewinny, na razie robi autoreklame w mediach i niszczy PO. Narod nie jest tak ciemny jak to sobie ten pan wyobraza.Szkoda,ze w ten ''temat'' zostanie wciagniety p. Olechowski. Jesli ma w domu haki na PO, to niech maszeruje z nimi do prokuratury,a nie do tvn 24. Odpowiedz Link Zgłoś
b-tadek Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 14.01.10, 07:59 Na Piskorskiego wystarczyłaby dokładna kontrola urzędu podatkowego, a nie CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
compor Piskorski: CBA przeszukało mój dom. Nie dam się... 14.01.10, 08:16 Piśkorski, cos czuje ze niedlugo cie zapuszkuja. Badz twardzielem!! Odpowiedz Link Zgłoś
john2010 Wczoraj Gilowska podsumowała Tuska 14.01.10, 08:20 Na pytanie Olejnik czy Tusk to dobry kandydat na prezia, odpowiedziała, że owszem ludziom się podoba, ale dla niej nie jest dobry bo.....go zna. Okresliła go mianem mściwego typa. Coś w tym jest... . Gdy za PiSuaru służby właziły do czyjegoś domu to media grzmiały 4 dni o tym, forum nazywało to działanie drugą Białorusią. A dziś CI sami krzykacze potakują i usprawiedliwiają... . Tusk Wam w gębę napluje a wy i tak powiecie, że to deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy za komuny byli Rakowski,Górnicki,Szyndzielorz.. 14.01.10, 08:36 których cytowali politrucy w szkole,wojsku,w zakładach pracy...a teraz wyroczniom jest Monisia Łolejnik und WSI24turbo... kiedyś młodzież miała inteligencję i instynkt samozachowawczy...teraz myślą za nich... Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Wczoraj Gilowska podsumowała Tuska 14.01.10, 08:48 > Okresliła go mianem mściwego typa. Nie mściwego a okrutnego. To stara PiSowska śpiewka-'wilcze zęby' itp. Trajkotka z Lublina odgrywa się za wyrzucenie z PO. Odpowiedz Link Zgłoś