kinlej 19.01.10, 20:46 Dla tych co zaraz będą pisać, "gdzie były takie kobiety jak ja byłem mały", oto zdjęcie oskarżonej: i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/01/19/article-1244367-07EDB11A000005DC-663_233x423.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
writeordie Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 20:49 Biedny chłopczyk:( Odpowiedz Link Zgłoś
glos_europy A w Polsce bronią pedofila Polańskiego !!! 19.01.10, 21:58 za analny i oralny gwałt na 13letnim dziecku... Nawet Raduś Sikorski szczekał, jak łańcuchowy piesek... Od widać gdzie cywilizacja, (USA, Szwajcaria i UK) a gdzie zbydlęcenie moralne i barbarzyństwo (Polska, Francja i Gazeta Wyborcza) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: A w Polsce bronią pedofila Polańskiego !!! 19.01.10, 22:39 Dokladnie a jak trzeba dokonac ekstradycji Wolinskiej, Mazura albo udostepnic tajne konta PO-komuchow w Szwajacrii to tak wniosek napisza zeby zagraniczny sad na pewno wniosek odrzucil ... miernoty cholerne III RP Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Prawie szczęściarz 19.01.10, 22:47 Już sobie pomyślałem "Ale szczęściarz z tego dzieciaka.", ale w momencie gdy zobaczyłem zdjęcie tej kobiety, od razu zmieniłem zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubovski Re: Prawie szczęściarz 20.01.10, 18:29 A może on ją gwałcił?? A teraz ona nie chce go wydać, bo młody jest i głupi?? kukoki.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: A w Polsce bronią pedofila Polańskiego !!! 19.01.10, 23:00 > Dokladnie a jak trzeba dokonac ekstradycji Wolinskiej, Mazura albo > udostepnic tajne konta PO-komuchow w Szwajacrii to tak wniosek > napisza zeby zagraniczny sad na pewno wniosek odrzucil ... miernoty > cholerne III RP Nawet nie wiesz, kto to taki "pedofil". Ale coy, ktos rowy musi kopac... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: A w Polsce bronią pedofila Polańskiego !!! 19.01.10, 23:47 cehaem napisał: > > > Dokladnie a jak trzeba dokonac ekstradycji Wolinskiej, Mazura albo > > udostepnic tajne konta PO-komuchow w Szwajacrii to tak wniosek > > napisza zeby zagraniczny sad na pewno wniosek odrzucil ... miernoty > > cholerne III RP > > Nawet nie wiesz, kto to taki "pedofil". Ale coy, ktos rowy musi kopac... Ty przedstawiciel "elity" nie wiesz nawet jak klawiature ustawic. A teraz wracaj pograc na akordeonie w okolicach miejskiego szaletu ale szybciutko bo abonamentu ne zaplace. Odpowiedz Link Zgłoś
karol_7 Re: A w Polsce bronią pedofila Polańskiego !!! 19.01.10, 22:40 o kurcze, a ja nigdy na taką nie trafiłem pech to pech Odpowiedz Link Zgłoś
aietes przykładem zezwierzęcenie jest twój post 19.01.10, 23:44 postępowanie R .Polańskiego naganne, ale nie można dopuścić, by głodne krwi hieny mogły linczować kogo chcą, by zaspokoić swe żądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Rockefeller znowu Cie przesladuje? 20.01.10, 02:14 Skoro byl taki wydolny, to raczej juz wszedl w okres dojrzewania, czyli pedofilii tutaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tewi Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 20:50 Jeszcze 9 razy i dostałbym wrotki. Cholerny niefart... Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Dzięki kinlej 19.01.10, 20:51 Dzięki Twoim materiałom możemu zrozumieć wyrok sądu. :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 [...] 19.01.10, 21:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
greges58 O, nie... Precz z Cenzurą ! 19.01.10, 23:21 Dziękuję za linka ! O. K. Gdybym pojechał z Nią, na wyspę bezludną ? Wolałbym sobie uciąć... Grzesiek P.S. Tak wyglądał mój post. No, powiedzmy ;) Po K. , był " ciąg dalszy "... . Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: O, nie... Precz z Cenzurą ! 19.01.10, 23:27 greges58 napisał: > Dziękuję za linka ! > > O. K. > > Gdybym pojechał z Nią, na wyspę bezludną ? > Wolałbym sobie uciąć... > > Grzesiek > > P.S. > > Tak wyglądał mój post. > No, powiedzmy ;) > Po K. , był " ciąg dalszy "... . Grube babska siedzą na forum i zgłaszają posty :P Mój też wyleciał, a już nie pamiętam o czym był Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: O, nie... Precz z Cenzurą ! 19.01.10, 23:37 Nikt cie nie lubi oszołomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
koandre Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 20:55 jeszcze 9 razy i mialby chlopak nowy dres Odpowiedz Link Zgłoś
5p-factory Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:01 hmm... pozwolę sobie zauważyć że ten młody gentleman bynajmniej nie robił tego dla korzyści majątkowych... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
endriu31 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:43 No stary , ubawilem sie setnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Relacje wiekowe jak Jagiełły i Jadwigi tylko że 19.01.10, 20:56 na odwrót (on urodzony ok. 1350, ona 1374, ślub 1385). Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Relacje wiekowe jak Jagiełły i Jadwigi tylko 19.01.10, 20:57 Sorry, rok 1387 a nie 1385. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Relacje wiekowe jak Jagiełły i Jadwigi tylko 19.01.10, 21:33 zigzaur napisał: > Sorry, rok 1387 a nie 1385. data urodzin Jagiełly nie jest pewna niektórzy twierdza nawet ze urodził sie 10 lat pozniej to byl slub polityczny zblizenie nastapiło pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Relacje wiekowe jak Jagiełły i Jadwigi tylko 19.01.10, 21:39 Dawaj do neandertali. Ci to musieli się parzyć skoro 30 letni typ był seniorem. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Relacje wiekowe jak Jagiełły i Jadwigi tylko 19.01.10, 21:40 Najprawdopodobniejsza jest właśnie data 1350. W roku 1380 była bitwa na Kulikowym Polu. Wojska Moskwy w krwawym boju pokonały Tatarów. Dowodzona właśnie przez Jagiełłę armia litewska wahała się (a raczej to dowódca się wahał), czy przystąpić do walki i po której stronie. W efekcie Litwini tylko "pomacali" po głównej bitwie zwycięskich Moskali ale do walnej bitwy nie przystąpili. Tak działa człowiek rozważny, nie 20-latek. Na dworach monarchów pilnowano, aby para poszła razem do sypialni. Legalność pochodzenia następcy tronu to w monarchii najważniejsza rzecz. We Francji poród królowej odbywał się publicznie, żeby nikt nie mógł zakwestionować prawdziwości następcy tronu. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al I Węgry nie chciały ekstradycji Jagiełły 19.01.10, 22:05 Pewnie niejeden oszołom zastanawia się dziś dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 20:57 36-letniej Angeli Sullivan grozi dożywocie, po tym jak przyznała się do uprawiania seksu z 12-latkiem przed sądem w brytyjskim Middlesbrough. Że z 12-latkiem to jeszcze, no ale żeby tak seks przed sądem uprawiać, w miejscu publicznym? :] Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 20.01.10, 18:47 sleepysheep napisała: > 36-letniej Angeli Sullivan grozi dożywocie, po tym jak przyznała się do > uprawiania seksu z 12-latkiem przed sądem w brytyjskim Middlesbrough. > > Że z 12-latkiem to jeszcze, no ale żeby tak seks przed sądem uprawiać, w > miejscu publicznym? :] A biedny Romek prywatnie (w willi Nicholsona) i nie za 12-to a z 13- to latką. I też mu nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 [...] 19.01.10, 21:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
0gr Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:00 kinlej napisał: > Dla tych co zaraz będą pisać, "gdzie były takie kobiety jak ja byłem mały", > oto zdjęcie oskarżonej: ja będąc nastolatkiem przeleciałbym nawet taką Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:02 0gr napisał: > kinlej napisał: > > > Dla tych co zaraz będą pisać, "gdzie były takie kobiety jak ja byłem mały > ", > > oto zdjęcie oskarżonej: > > > ja będąc nastolatkiem przeleciałbym nawet taką Desperacja :P Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Nie, to hormony 19.01.10, 22:33 ptr0 napisała: > Desperacja :P Nie, to hormony. Takie 12-latki nie przepuszczą desce, jak tylko sęk wypadnie, a co dopiero żywej i chętnej kobiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Absurd prawa 19.01.10, 21:03 To pokazuje tylko, że obsesja prawa na punkcie pedofilii jest absurdalna. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, jaką to wielką szkodę chłopak poniósł... Niezależnie od wyglądu tej pani, raczej nie był do niczego zmuszany, skoro przychodził do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Absurd prawa 19.01.10, 21:32 > To pokazuje tylko, że obsesja prawa na punkcie pedofilii jest absurdalna. Jakoś > nie mogę sobie wyobrazić, jaką to wielką szkodę chłopak poniósł... To tylko świadczy o twojej marnej wyobraźni. Tu możesz sobie poczytać: www.pedofil.pl/skutki Od siebie dodam tylko ze chłopcy wykorzystywani przez kobiety mają nawet poważniejsze problemy psychiczne niż dziewczynki wykorzystywane przez mężczyzn dlatego ze kobieta jest postrzegana jako osoba kochająca i troskliwa wiec poczucie winy za zaistniała sytuacje u chłopców jest większe. Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Absurd prawa 19.01.10, 21:40 michalng napisał: > Jakoś > > nie mogę sobie wyobrazić, jaką to wielką szkodę chłopak poniósł... > > To tylko świadczy o twojej marnej wyobraźni. > > Tu możesz sobie poczytać: > www.pedofil.pl/skutki Nie interesują mnie wynurzenia ludzi, którzy są zawodowymi tropicielami pedofilii. Zobacz, jakie komentarze ten artykuł wywołał. Jedno jest jasne - dla faceta (nawet 12-letniego) seks jest przyjemnością bez żadnych ale. > Od siebie dodam tylko ze chłopcy wykorzystywani przez kobiety mają nawet > poważniejsze problemy psychiczne niż dziewczynki wykorzystywane przez mężczyzn > dlatego ze kobieta jest postrzegana jako osoba kochająca i troskliwa wiec > poczucie winy za zaistniała sytuacje u chłopców jest większe. Jeez, co za bzdury. Pamiętam kiedyś u Kuby Wojewódzkiego niejaki Gulczas opowiadał o swojej inicjacji, podobno w wieku 12 lat. Jakoś nie czuł się wykorzystany, raczej pozował na wielkiego maczo. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Absurd prawa 19.01.10, 21:45 Taa Gulczas i jego historie :P Daj spokój, seks z taką babą to przyjemność? Porzygać się można. Pewnie śnią mu się po nocy koszmary- napalone grube baby ścigające go po krzakach :P Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Absurd prawa 19.01.10, 21:51 ptr0 napisała: > Taa Gulczas i jego historie :P Daj spokój, seks z taką babą to przyjemność? > Porzygać się można. Pewnie śnią mu się po nocy koszmary- napalone grube baby > ścigające go po krzakach :P LOL. Niezależnie od prawdziwości wynurzeń Gulczasa jedno z nich wynika wprost - nie miał(by) nic przeciwko seksowi w tym wieku. Poza tym dla takiego młodziana kobieta to nowość, więc i taki wybrakowany egzemplarz można użyć do ćwiczeń. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Absurd prawa 20.01.10, 17:33 Po ciemku, lub od tyłu, każda jest piękna bez względu na wiek i tuszę, no może tylko bez takich co mają 200kg... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Absurd prawa 19.01.10, 22:27 > Nie interesują mnie wynurzenia ludzi, którzy są zawodowymi tropicielami pedofil > ii. Zobacz, jakie komentarze ten artykuł wywołał. Jedno jest jasne - dla faceta > (nawet 12-letniego) seks jest przyjemnością bez żadnych ale. To pogadaj z dziecięcymi psychologami. Seks jest przyjemnością ale to nie znaczy 12 ze nie ma poczucia winy, niskiej samooceny,nie będzie sprawiał problemów wychowawczych, czy nie będzie miec problemów z normalnymi związkami w przyszłości. > Pamiętam kiedyś u Kuby Wojewódzkiego niejaki Gulczas opowia > dał o swojej inicjacji, podobno w wieku 12 lat. Jakoś nie czuł się wykorzystany > , raczej pozował na wielkiego maczo. To masz odpowiedz jakie problemy może mieć ten chłopiec, wyrośnie z niego Gulczas. :) Osobnik odrobinę kaleki emocjonalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Absurd prawa 19.01.10, 22:40 michalng napisał: > To pogadaj z dziecięcymi psychologami. Seks jest przyjemnością ale to nie znacz > y > 12 ze nie ma poczucia winy, niskiej samooceny,nie będzie sprawiał problemów > wychowawczych, czy nie będzie miec problemów z normalnymi związkami w przyszłoś > ci. Ale jak z dziewczyną w swoim wieku się zabawi, to nie będzie miał traumy? Psychologom nie ufam programowo. Psychiatra to lekarz, a psycholog? Intuicja mi podpowiada, że (ewentualnie) więcej może tu powodować dezaprobata otoczenia ("to ten biedny, wykorzystany"), niż sama czynność. Jeśli ma się rozumieć problem w ogóle występuje. > To masz odpowiedz jakie problemy może mieć ten chłopiec, wyrośnie z niego > Gulczas. :) Osobnik odrobinę kaleki emocjonalnie :) Tak? Ja gościa nie znam, więc zastanawiam się, skąd Ty to wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Absurd prawa 19.01.10, 22:59 > Ale jak z dziewczyną w swoim wieku się zabawi, to nie będzie miał traumy? Wczesne rozpoczęcie współżycia tez rodzi problemy ale zdecydowanie mniejsze niż rozpoczęcie go z kimś w wieku swojej mamy (o samej mamie nie wspomnę). > Psychologom nie ufam programowo. Psychiatra to lekarz, a psycholog? Psychiatra zajmuje się schorzeniami, psycholog zaburzeniami. To są odrobine inne zagadnienia. Może z innej beczki. Kto mógł by cie przekonać ze pedofilia wobec chłopców jest tak samo szkodliwa jak wobec dziewcząt? Psychika chłopców i dziewczynek jest wbrew pozorom dość podobna, większość różnic pojawia się dopiero podczas dojrzewania. > Tak? Ja gościa nie znam, więc zastanawiam się, skąd Ty to wiesz? No tak. Skoro ty goscia nie znasz to niezbity dowód ze ja go tez znać nie mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Absurd prawa 19.01.10, 23:16 michalng napisał: > Wczesne rozpoczęcie współżycia tez rodzi problemy ale zdecydowanie mniejsze niż > rozpoczęcie go z kimś w wieku swojej mamy (o samej mamie nie wspomnę). Nie jestem przekonany. Zresztą prawo nie odróżnia kobiety 20-letniej, a 40-letniej. > Może z innej beczki. Kto mógł by cie przekonać ze pedofilia wobec > chłopców jest tak samo szkodliwa jak wobec dziewcząt? Chyba nikt. Bo sam jestem facetem i wiem, że od czasu dojrzewania nie mam nic przeciwko temu. :) > Psychika chłopców i > dziewczynek jest wbrew pozorom dość podobna, większość różnic pojawia się > dopiero podczas dojrzewania. Oj... Odkąd pamiętam dziewczyny były inne od nas. Między innymi rozsądniejsze. > No tak. Skoro ty goscia nie znasz to niezbity dowód ze ja go tez znać nie mogę Czyli stwierdzasz, że znasz go osobiście? A może, że nie potrzebujesz go znać, by cokolwiek o nim orzekać? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Absurd prawa 20.01.10, 00:14 > Nie jestem przekonany. Zresztą prawo nie odróżnia kobiety 20-letniej, a 40-letn > iej. A myślisz ze dla 12 latka to jakaś różnica ? Zarówno 20 latka jak i 40 latka są dla niego dorosłe. > Chyba nikt. Bo sam jestem facetem i wiem, że od czasu dojrzewania nie mam nic p > rzeciwko temu. :) Byleś molestowany jako dziecko przez dorosła kobietę ? Czym innym jest fantazjowanie w dzieciństwie, a czym innym są problemy które wynikają z rzeczywistego molestowania dziecka. > Oj... Odkąd pamiętam dziewczyny były inne od nas. Między innymi > rozsądniejsze. W dużej mierze dlatego ze dziewczynki wcześniej dojrzewają. I wychowanie jest inne najczęściej. Dziewczynkom pewnych rzeczy robić "nie wypada" nie mniej psychologicznie (tak wiem "nie wierzysz psychologom") dzieci sa podobne(choć nie identyczne) do siebie bez względu na płeć. > Czyli stwierdzasz, że znasz go osobiście? A może, że nie potrzebujesz go znać, > by cokolwiek o nim orzekać? Tak znam go osobiście. Raz nawet z nim wódkę piłem.I z jego występów w BB tez więcej widziałem niż TVN emitował. Co nie zmienia faktu ze nie muszę go znać osobiście żeby o nim "orzekać". To ze go poznałem w niczym nie zmieniło mojego osądu "z czasów" gdy znałem go tylko z nagrań i opinii osób pracujących przy programie. Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Absurd prawa 20.01.10, 08:28 michalng napisał: > A myślisz ze dla 12 latka to jakaś różnica ? Zarówno 20 latka jak i 40 latka są > dla niego dorosłe. Tak, ale 20 latka raczej nie jest w wieku jego matki... I zwykle nie jest też kaszalotem, o co wielu ma tu pretensję (a nie o sam fakt stosunku). > Byleś molestowany jako dziecko przez dorosła kobietę ? Czym innym jest > fantazjowanie w dzieciństwie, a czym innym są problemy które wynikają z > rzeczywistego molestowania dziecka. Skąd to wszystko wiesz? Bo jakoś na tym forum większość raczej naigrywa się z wagi tej pani. Poza tym skąd wiesz, że to molestowanie? Czy ta babka miała na niego możliwości nacisku (jak np. ksiądz, nauczyciel, rodzic)? Skąd wiesz, że chłopak sam nie chciał się sprawdzić? No chyba że definiujesz molestowanie jako każdy stosunek z dysproporcją wieku. > W dużej mierze dlatego ze dziewczynki wcześniej dojrzewają. I wychowanie jest > inne najczęściej. Dziewczynkom pewnych rzeczy robić "nie wypada" nie mniej > psychologicznie (tak wiem "nie wierzysz psychologom") dzieci sa podobne(choć ni > e > identyczne) do siebie bez względu na płeć. Psychologia jest nauką o bardzo słabych podstawach empirycznych. Kiedyś czytałem o przypadku dzieciaka, któremu przypadkiem uszkodzono penisa (jakieś nieudane obrzezanie, czy cuś); jakiś psycholog doradził wychowywanie go na dziewczynkę (na zupełnie absurdalnych podstawach teoretycznych). A jeszcze jak się porówna, co mówią psychologowie konserwatywni, a co liberalni, to wyjdzie na to, że psychologia to bardzie ideologia, niż nauka. Pozwól więc, że pozostanę w swojej nieufności. > Tak znam go osobiście. Raz nawet z nim wódkę piłem.I z jego występów w BB tez > więcej widziałem niż TVN emitował. Co nie zmienia faktu ze nie muszę go znać > osobiście żeby o nim "orzekać". To ze go poznałem w niczym nie zmieniło mojego > osądu "z czasów" gdy znałem go tylko z nagrań i opinii osób pracujących przy > programie. Well, nie znam - nie wypowiem się. Osoby z mojego otoczenia, które szczyciły się (to też o czymś świadczy) wczesną inicjacją wydają się być normalnymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Absurd prawa 20.01.10, 17:14 > Tak, ale 20 latka raczej nie jest w wieku jego matki... I zwykle nie jest też k > aszalotem, o co wielu ma tu pretensję Atrakcyjność fizyczna osoby molestującej dziecko nie ma specjalnego znaczenia. > Skąd to wszystko wiesz? Z książek :) Nie mam wykształcenia psychologicznego. Psychologia to moje hobby :) > Poza tym skąd wiesz, że to molestowanie? Czy ta babka miała na niego możliwości > nacisku (jak np. ksiądz, nauczyciel, rodzic)? Dorosły zawsze ma możliwość nacisku na dziecko. Ma przewagę fizyczna i psychiczną. > No chyba że definiujesz molestowanie jako każdy stosunek z dysproporcją wieku. A jak ty molestowanie definiujesz ? Mi "odpowiada" choćby definicja z wiki :pl.wikipedia.org/wiki/Molestowanie_seksualne > A jeszcze jak się porówna, co mówią psychologowie konserwatywni, a co liberalni > , to wyjdzie na to, że psychologia to bardzie ideologia, niż nauka. Jak by tak do tego podchodzić to ekonomia to też nie nauka a ideologia. :) > Pozwól więc, że pozostanę w swojej nieufności. Oczywiście twoje prawo. > Osoby z mojego otoczenia, które szczyciły się (to też o czymś świadczy) wczesną > inicjacją wydają się być normalnymi ludźmi. Naprawdę uważasz ze ktoś kto szczyci się wczesną inicjacją (a także innymi "wyczynami" o charakterze seksualnym) jest osobą w pełni normalną ? :) Wszelkiego rodzaju przechwałki seksualne są najczęściej skutkiem kompleksów, niskiej samooceny i jeszcze kilku innych problemów psychicznych. Ludzie "normalni" nie muszą się dowartościowywać przechwałkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Absurd prawa 19.01.10, 23:41 Bajki, bajki, bajki dla pospólstwa. Najśmieszniejsze jest to, że najwięcej zawsze mają do powiedzenia ci, którzy z danym problemem nigdy się nie spotkali. Niech się wypowiedzą osoby które mają takie doświadczenia z przeszłości i jak to wpłynęło na ich życie. I czy mają przez to faktycznie jakieś problemy. Takie teoretyczne gdybanie jest nic nie warte i dobre dla otumaniania moherów przed kampania wyborczą. > Wczesne rozpoczęcie współżycia tez rodzi problemy ale zdecydowanie mniejsze niż > rozpoczęcie go z kimś w wieku swojej mamy (o samej mamie nie wspomnę). > Odpowiedz Link Zgłoś
4v wystarczy obserwacja 20.01.10, 00:16 znam ludzi, co wcześnie zaczęli współżyć. z kilkadziesiąt osób. widzę, co z nich wyrosło po kilkunastu-dwudziestu kilku latach. samo dno i parę metrów mułu. recydywa, budka z piwem, wielokrotny rozwodnik, żul, jeden nie żyje itp. jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: wystarczy obserwacja 20.01.10, 00:44 To nie jest wypowiedź we własnym imieniu wiec się nie liczy. Poza tym skoro tyle czasu spędzali przy budce z piwem, to nie przyszło ci do głowy, że może to była przyczyna ich upadku? Alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: wystarczy obserwacja 20.01.10, 08:33 A czy to nie jest tak że te osoby ZANIM zaczęły wcześnie współżyć JUŻ ŻYŁY w środowisku patologicznym tudziez z "wiecznie pracujacymi" rodzicami? Czy wczesny seks sciągnął ich na dno czy raczej byli tam wciągani juz wczesniej? Wczesny seks przyczyną pijaństwa? Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
4v Re: wystarczy obserwacja 20.01.10, 12:56 Wczesny seks przyczyną pijaństwa? Wolne żarty. nawet żartować tak bym nie śmiał. po prostu wczesny seks oznacza dość wątpliwe wychowanie. a dość wątpliwe wychowanie oznacza problemy w życiu dorosłym. tylko to mam na myśli i tylko tego poglądu gotów jestem bronić, bo i wiedza, i obserwacja, mi to dobitnie pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Absurd prawa 20.01.10, 00:18 > Niech się wypowiedzą osoby które mają takie doświadczenia z przeszłości i jak t > o > wpłynęło na ich życie. I czy mają przez to faktycznie jakieś problemy. > Takie teoretyczne gdybanie jest nic nie warte i dobre dla otumaniania moherów > przed kampania wyborczą. Ta. I o znęcaniu się nad dziećmi i pracy niewolniczej również nie mogę się wypowiadać bo nikt mnie w dzieciństwie nie katował ani nie zmuszał do pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Absurd prawa 20.01.10, 20:19 To prawda, na zasadzie - zapomniał wół lub krowa jak cielęciem był - najwięcej sprzeciwu wobec aborcji zgłaszają babcie po 70-ce i dziadkowie, z ciężką wieńcówką i sklerozą, którym nawet tabletki na potencje nie działają... Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Absurd prawa 20.01.10, 18:29 ciekawe, że to nie ma przełożenia na późniejsze zachowanie dorosłych "chłopców" pedofili ..... To jednak musiał facet wymyślić. michalng napisał: > Od siebie dodam tylko ze chłopcy wykorzystywani przez kobiety mają > nawet poważniejsze problemy psychiczne niż dziewczynki > wykorzystywane przez mężczyzn dlatego ze kobieta jest postrzegana > jako osoba kochająca i troskliwa wiec poczucie winy za zaistniała > sytuacje u chłopców jest większe. Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Absurd prawa 20.01.10, 17:30 Tak, w tym wieku, jak pamiętam - to spuszcz..em się 12 razy na dobę, pod materacem leżały różne fotki z gołymi paniami i byłem bliski mistrza świata w onanie... Tak więc ten chłopiec miał tylko fart. Gdyby tak 36-letni mąż tej pan sędzi, zabawiał się 191 razy z 12-letnią dziewczynką, córką tej pani od chłopczyka, to jaki wyrok by mu groził w tym sądzie (dodając, że panienka zaszłaby kilka razy w ciążę -12-latki bywają mamami- wyskrobaną na koszt tego pana)? Odpowiedz Link Zgłoś
izopropanol Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 21:03 Paranoja, seks uprawiali i co? Nauczyli sie czulosci i milosci. Ale nie, lepiej niech 12 latek gra w gry na konsolach, wypruwanie flakow ,strzelanie w glowe to norma,rozbryzgujace sie flaki tez. Rodzice sie nie martwia bo dziecko cos sobie tam po cichu robi w pokoju. Bo zabijanie nawet na monitorze jest nadal gorsze od kochania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:13 izopropanol napisał: > Paranoja, seks uprawiali i co? Nauczyli sie czulosci i milosci. > > Ale nie, lepiej niech 12 latek gra w gry na konsolach, wypruwanie flakow > ,strzelanie w glowe to norma,rozbryzgujace sie flaki tez. Rodzice sie nie > martwia bo dziecko cos sobie tam po cichu robi w pokoju. > > Bo zabijanie nawet na monitorze jest nadal gorsze od kochania sie. A jakby zaszła w ciążę to kto by płacił alimenty? Jego rodzice? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 20.01.10, 17:37 W wieku 12 lat chłopcy są na "śmierć" rozkochani w swoich nauczycielkach (19-25 lat) i marzą po nocach jak to z nimi... Odpowiedz Link Zgłoś
zapytanko-pl Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 21:06 Straszna historia... Potem takiemu dzieciakowi może za parę lat "paść na głowę" i co wtedy? Miejmy nadzieję, że to dożywocie dostanie i nigdy pani pedofil na wolność nie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 20.01.10, 10:56 ty powinieneś dostać dożywocie za głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 20.01.10, 17:39 Za 6 lat ten chłopczyk będzie ją odwiedzać w więzieniu, dostanie przepustkę jako formalny narzeczony, a jak tam jest z pokoikami na szybki sex to już nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
0x0001 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:07 kinlej napisał: > Dla tych co zaraz będą pisać, "gdzie były takie kobiety jak ja >byłem mały", Wredny jestes, przeciez liczy sie osobowosc! :) Coz, dla napalonego 12-latka ta kobieta nie byla alternatywa do Megan Fox, ale raczej do dwoch polci sloniny wetknietych w kaloryfer. A czy slonina kupilaby mlodemu adidasy? Mam nadzieje, ze dojdzie do ulaskawienia i chlopak bedzie mial szanse uczciwie dokonczyc druga setke. Sam mu dresik kupie. Albo i komorke. Odpowiedz Link Zgłoś
drugikraand [...] 19.01.10, 21:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan seks przed sądem, i to brytyjskim 19.01.10, 21:10 "36-letniej Angeli Sullivan grozi dożywocie, po tym jak przyznała się do uprawiania seksu z 12-latkiem przed sądem w brytyjskim Middlesbrough". Jednoznacznie wynika z tej notatki, że uprawiała seks przed sądem. I za to ma iść do więzienia? Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Co wiecej ... 19.01.10, 21:39 Z artykulu mozemy wyczytac - 'Samotnie wychowująca dziecko kobieta miała z dzieckiem 10-miesieczny romans... ' - niezle, dopiero w kolejnym zdaniu dowiadujemy sie ze jej wlasne dziecko to inne dziecko niiz te, ktore molestowala! Odpowiedz Link Zgłoś
vertano Pseudopolszczyzna:) 19.01.10, 23:37 To nic nowego. Gazeta Żydorcza zawsze prezentowała brukowy poziom. To przejawia się także w składni zdań. Mój student pisze pracę o błędach składniowych w polskiej prasie i zauważył, że przoduje w tym Żydorcza. Odpowiedz Link Zgłoś
dleifrag Pseudoyntelygent 20.01.10, 00:02 > Mój student pisze pracę o błędach składniowych w > polskiej prasie i zauważył, że przoduje w tym Żydorcza. Widzę, że pan dr/prof prezentuję swoim komentarzem poziom deski klozetowej, gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Co wiecej ... 20.01.10, 17:45 To może być jeszcze inaczej, nie wiemy ile lat miał jej własny synek, którego wstydliwie wysyłała do dziadków, na czas orgii z 12-latkiem. A może jej synek też ma z nią (właściwie to ona z nim) już pewne doświadczenia seksualne i nie chciała, aby chłopcy, z zazdrości, pobili się o nią. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. 19.01.10, 21:12 To tylko pół typowej Angolki. Odpowiedz Link Zgłoś
puchowy Jadwiga , królowa Polski , mając 12 lat ... 19.01.10, 21:35 Była świętą a w wieku 12 lat już była żoną Władka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Jadwiga , królowa Polski , mając 12 lat ... 19.01.10, 21:40 Ta Amerykanka przyznala sie do seksu z 10 latkiem ale sedzia nie uwierzyl..... www.youtube.com/watch?v=X9PXkbC_ZkQ Odpowiedz Link Zgłoś
n0th Re: Jadwiga , królowa Polski , mając 12 lat ... 19.01.10, 23:32 hubert100 napisał: > Ta Amerykanka przyznala sie do seksu z 10 latkiem ale sedzia nie uwierzyl..... > > www.youtube.com/watch?v=X9PXkbC_ZkQ O Boże ... nigdy .... choćbym był nie wiem jak wyposzczony i napalony ... Odpowiedz Link Zgłoś
bezrobotny55 Re: Jadwiga , królowa Polski , mając 12 lat ... 20.01.10, 17:48 Z tą gruba amerykanka wszystko możliwe, ten 10-latek mógł wykorzystać jej pępek... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jadwiga , królowa Polski , mając 12 lat ... 19.01.10, 21:43 A to nie był jej pierwszy mąż. Wcześniej (jakieś 2 lata wcześniej) WZIĘŁA ŚLUB z Wilhelmem Habsburgiem. Kronikarze ówcześni piszą, że "po dopełnieniu ślubów" ułaskawiono w Krakowie skazańców. Odpowiedz Link Zgłoś
annika.h w wieku 4 lat czyli 8 lat wcześniej 19.01.10, 21:50 ale chyba nie sądzisz, że uprawiała seks z Habsburgiem w wieku 4 lat. Zresztą trzymano go na dystans, więc nie miał szans. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist A dlaczego nie? 20.01.10, 01:27 Nie zapominaj, ze Jadwiga byla krolowa, a krolowym wolno wiecej niz plebsowi. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: A dlaczego nie? 20.01.10, 08:40 4 lat? To by tłumaczyło jej skłonnośc do królów i innych zboczeńsców. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Na odwrót! 20.01.10, 09:30 W seksie królowym nic nie było wolno. Królowa musiała prowadzić się tak, aby nie było żadnych wątpliwości co do legalności królewskiego potomka. W przeciwnym razie smutno kończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 21:39 no wybiórcza, chwała Ci za to. I jeszcze pytanie, czemu ten bandit czy bendit z czołowego działactwa lewusowego z UE na wolności chodzi a nie zawilża swojego wydechu w jakimś więzieniu dla pedofilów? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mateusztt ma pecha ze nie jest reżyserem 19.01.10, 21:41 to by się wrzask podniosł w jej obronie Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor9 No ale, gdyby była znanym reżyserem, np. Polańskim 19.01.10, 21:54 to tego chłopaka by od sutenerów i alfonsów nasze prominentne autorytety by zwyzywały. A co dopiero, gdyby była odpowiedniej narodowości, to pewnie by bez sądu chłopaka powiesili. Zaledwie 24 lata różnicy, a u Polańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert fuj, takie brzydkie babsko 19.01.10, 22:00 biedny chłopczyk, żeby chociaż trafił na jakąś Angelinę Jolie, ale taki potwór....mam nadzieję, że z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Re: fuj, takie brzydkie babsko 19.01.10, 23:38 Ty pewnie jestes wcieleniem Adonisa. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Anglia: 36-latka uprawiała seks z 12-latkiem. B... 19.01.10, 22:01 Ale ta baba to hipopotam.Ma chlopaczyna szczescie,ze caly tam nie wpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Co w sexie jest takiego strasznego??? 19.01.10, 22:01 Może to ktoś racjonalnie wytłumaczyć? Za co te ogromne kary? Ogólnoświatowa paranoja jest po prostu śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Co w sexie jest takiego strasznego??? 19.01.10, 22:06 abdu_al napisał: > Może to ktoś racjonalnie wytłumaczyć? Za co te ogromne kary? Ogólnoświatowa > paranoja jest po prostu śmieszna. Tam gdzie rozum się wyłącza, tam mamy takie absurdy. Całkowite oddzielenie szkodliwości moralnej od wysokości kary. Nie przeczę, że w stosunku do dziewczyny mogłoby to być złe moralnie, albo gdyby wchodził tu w grę stosunek homoseksualny, ale dożywocie za coś takiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Re: Co w sexie jest takiego strasznego??? 19.01.10, 22:16 Karanie za jakikolwiek stosunek z własnej woli to absurd. "Obrońcy moralności" prześcigają się w wymyślaniu coraz to głupszych przepisów. Tymczasem wiek przyzwolenia np. w Polsce powinno się obniżyć, żeby uniknąć idiotycznych procesów. Odpowiedz Link Zgłoś
osmin.1 Re: Co w sexie jest takiego strasznego??? 19.01.10, 22:30 abdu_al napisał: > Karanie za jakikolwiek stosunek z własnej woli to absurd. "Obrońcy moralności" > prześcigają się w wymyślaniu coraz to głupszych przepisów. > Tymczasem wiek przyzwolenia np. w Polsce powinno się obniżyć, żeby uniknąć > idiotycznych procesów. Oczywiście nie można odrzucić wszystkich ograniczeń, ale twierdzę, że to sąd powinien określać, czy osoba nieletnia doznała szkody. A nie jak w Kalifornii - 17-latka + 18-latek = więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Kalifornia, Floryda etc. to przypadki ekstremalne. 20.01.10, 02:12 Taki amerykanski folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
deja.lu Re: Co w sexie jest takiego strasznego??? 19.01.10, 23:10 Czy nie sądzicie, że jeśli tą kobietę wsadzą za kratki, to taki wyrok będzie traumą dla chłopaka? Odpowiedz Link Zgłoś
vasc Re: Co w sexie jest takiego strasznego??? 20.01.10, 13:15 Tak właśnie myślę. Przecież zamkną jego oblubienice ;) Odpowiedz Link Zgłoś