badziewiak66 Ten cyniczny drań Chlebowski pokazał mi wczoraj fu 22.01.10, 16:04 cka. Żadnej pokory , ta morda utaplana w fałszu nie czuła się odpowiedzialna za nic. Jak by kogoś zastrzelił to by pewnie zapytał po co zrobiono broń. No właśnie, do zabijania !!. Polityków się wybiera żeby okradali cynicznie wyborców, więc o co tyle krzyku zdaje się mówić Chlebowski. Dzisiaj cała PO pokazała mi fucka. Jawne matactwo !!!. Zakpili z nas wyborców nawet się nie krygując. A ja na tą bandę głosowałem !! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Ten cyniczny drań Chlebowski pokazał mi wczor 22.01.10, 16:07 nie wiem co ci pokazali ale widac zasluzyles,,,hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Zdecydowanie masz rację: każdy wyborca PełO 22.01.10, 16:38 zasłużył na tego fucka, jaki pokazali mu Chlebowski i Partia :). Czy to tak trudno było przed wyborami zdobyć wiedzę, że PO to partia siedząca w kieszeni biznesowych oligarchów i pozostająca pod wpływem postpeerelowskiej agentury...? yanfhowah napisał: > nie wiem co ci pokazali ale widac zasluzyles,,,hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Czy ta antykobieta z prowincjonalnego Sycowa 22.01.10, 16:10 przestanie sie w końcu kompromitować ? Przecież to wstretne babsko wywołuje juz u ludzi odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 PO-pierdóły nie róbcie z sejmu cyrku 22.01.10, 16:10 Żeby przewodniczący komisji przynosił zwolnienie kumpla i go usprawiedliwiał to już chamstwo i ośmieszanie tej komisji Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: PO-pierdóły nie róbcie z sejmu cyrku 22.01.10, 16:18 jan_sobczak1 napisał: > Żeby przewodniczący komisji przynosił zwolnienie kumpla i go usprawiedliwiał > to już chamstwo i ośmieszanie tej komisji zwolnienie kieruje sie do szefa komisji,no chyba ze w PiS odbiera to sprzataczka Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Tusk podniósł stawkę forumowym PO-trollom 22.01.10, 16:13 Wielka nocna akcja !! Przecież od razu widać ten sam styl co Chlebowski, Drzewiecki. Morda cyniczna, argumentów żadnych. Obrażanie na forum to ich jedyna praca. Z tych "młodych aktywistów" wyrośnie kiedyś polska władza. ZGROZA !!!!!! Zabieram syna i spie...m z tego pojebanego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Tusk podniósł stawkę forumowym PO-trollom 22.01.10, 16:21 badziewiak66 napisał: Zab > ieram syna i spie...m z tego pojebanego kraju. to wlasnie PiS z pomoca takich tepakow jak ty czynia ten kraj takim,,, Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: Tusk podniósł stawkę forumowym PO-trollom 22.01.10, 17:14 badziewiak66 napisał: > Wielka nocna akcja !! Przecież od razu widać ten sam styl co Chlebowski, Drzewi > ecki. Morda cyniczna, argumentów żadnych. Obrażanie na forum to ich jedyna prac > a. Z tych "młodych aktywistów" wyrośnie kiedyś polska władza. ZGROZA !!!!!! Zab > ieram syna i spie...m z tego pojebanego kraju. Takim jak ty, to nigdzie nie będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Drzewiecki kpi sobie z komisjii sejmowej ? 22.01.10, 16:14 To jest "klasa" tych cwaniaczków z Platformy . Drzewiecki i jego braciszek , to "portret rodzinny" karierowiczów i nygusów węszących za rozrywką . Takie twarze Platformy jak Miro, Zbysiu, Rysiu, to jest elita libertynów . Po nich choćby potop. Odpowiedz Link Zgłoś
raind Jaka ta Kempa sexy jest! 22.01.10, 16:26 Mmmrrrraaauuuu! Jeszcze tylko pejczyk i wysokie skórzane buty!:D Odpowiedz Link Zgłoś
jul567 Prawnik Kępa! 22.01.10, 16:39 Prawiczka Kepa uważa,że jej wypowiedzi pod publiczkę pszyczyniają się do wzrostu popularności PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalski.t Re: Jaka ta Kempa sexy jest! 23.01.10, 11:32 ona jest obrzydliwa... ta nalana gęba . łeb na krótkiej tłustej szyi, do tego te plamy na tej spoconej gębie. a te jej tłuse kłaki ,z których można by ugotować garnek rosołu. tfu ,obrzydliwe babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
aurumaga Kempa: Panie przewodniczący,Kobietony i kapłony. 22.01.10, 16:34 Kobietony i kapłony. Kobietony w polityce. To zwykłe chamice. Jakieś pozapłciowe. Jak nogi stołowe. Wiecznie przelotowe. Dawać seks gotowe. Lewica z prawicą. Złodziej z ladacznicą. Tak szamboobronne. Za splendory skłonne. Pomamlanie i sluwanie. I radryja odsłuchanie. Pora na przykłady. Czyje to są zady. Ta mi da Temida. TRwam, aż się nie wyda. Paprawko i Sekta. Temida wódz Sekty. TRwam od katechety. Sukienkowy i kapłon. Co na chłopów ma zapłon! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Kempa: Panie przewodniczący, dość już tego! Sek... 22.01.10, 16:47 Gdyby SLD odprawiało taki cyrk z komisją Rywina nie byłoby afery...ups Michnik chciał afery...tutaj prócz PiSu nikt nie widzi nic złego w handlu ustawami na cmentarzu, bo w to że Chlebowski działał na niekorzyść Sobiesiaka nikt nie uwierzy. Chyba, że od momentu kiedy dowiedział się ( i nie tylko on), że mają służby na karku... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kempa: wczoraj chciala 22.01.10, 16:57 spotkac sie w "pedzacym kroliku" z Chlebowskim ,on widac odmowil ,,,TO SIE DZIS WSCIEKALA,,,,,,,-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: Czy na tego s-syna nie ma rady ? 22.01.10, 17:01 blue_city napisała: > To bydle sekuła, wypacza sens POwoałania tej komisji. > Dosc, trzeba zrobic porzadek ze s-synem. Tej retoryki to na kursach w KC PiS uczą...? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Kempa: Panie przewodniczący, dość już tego! Sek... 22.01.10, 17:13 Jak może byle Klempa i inne matołki,zastepowac prokuraturę? Po co ten cyrk za nasze pieniądze?! Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Kempa to typowy bezmuzgi żołnierz PiSu 22.01.10, 17:16 Nie interesuje ją prawda, interesuje ją wyłącznie poparcie w partii. Odpowiedz Link Zgłoś
szopenowszczak Kempa, chamska,brudna morda..Obrzydliwe babsko ! 22.01.10, 17:21 szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Kempa: Panie przewodniczący, dość już tego! Sek... 22.01.10, 17:25 właśnie dlatego takich osób, jak Kempa nie powinno być w komisji; w ogóle te komisje to jakieś wielkie nieporozumienie, pomijając fakt, ze ich waga całkowicie została zdeprecjonowana przez marnych posłów, którzy lubią błyszczeć na różne sposoby, to wartość merytoryczna ich prac jest znikoma, natomiast obsługa - kosztowna... Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Kempa: Panie przewodniczący, dość już tego! S 22.01.10, 17:52 A nie stanowi wartości merytorycznej wiedza o tym, kim są ludzie wchodzący w skład partii rządzącej? Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Teks Kempy - rewelacja !!! 22.01.10, 17:26 Muszę jej przyznać , że dziewczyna jest coraz lepsza. Na tym PO-trolle polega demokracja, że opozycja patrzy na łapki rządzącym. Choćbyście nawet milion wpisów tu umieścili to i tak PO do pozycji sprzed 01 października 2009 nie wróci. Zapominacie misie , że wyborca nie jest głupi. Ja sobie tak myślę , ze z tego CBA to PiS ma już wystarczająco dużo materiału że wam tak lekką rączką to CBA oddali. Najlepsze dopiero przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Teks Kempy - rewelacja !!! 22.01.10, 17:37 gdybyś znał pojęcie demokracji, to byś pluł na insynuacje PiS! bez dowodów robią komisję! Przesłuchiwanie kolesia przez 11 godzin, i nic z niego nie wyciągnąć, to hańba! A nie demokracja. Jesteście debile, że lubicie smarować się taką papką medialną! Jak ja, nie mam nic na kolesia, to nie robię mu sprawy. No ale wy uwielbiacie show! Gooowniane show! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Teks Kempy - rewelacja !!! 22.01.10, 17:43 Masz racjie testy tej "nitokobiety,,,"nitochlopa" sa obliczone na poziom intelektu taich jak ty,, badziewiak66 Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Ale coś musi być... 22.01.10, 18:03 ... w powiedzeniu że lepsze najgłupsze pomysły PO niż najmądrzejsze PiS. PO rządzi już ponad dwa lata a sondaże cały czas pokazują tą partię u góry tabeli. Po dwóch latach rzadów PiS przerżnął wybory a i sondaże też nie pokazują jakiegoś specjalnego wzrostu popularności tej partii. Gdyby odjąć poparcie poddanych Rydzyka to byłoby tego ze 20% I myślę że właśnie dzięki takim osobom w PiS jak Kempa, butnych, lekceważących przeciwników politycznych, opryskliwych. PiS nie jest z mojej bajki ale np. Waserman mi się w tej komisji podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 To skończy się rządem PSL-PIS-SLD 22.01.10, 17:32 Przewodniczący komisji przejmuje rolę oskarżonego chroniąc aferzystów znanych i jeszcze nieznanych. Jak się skończy moralność i co niektórzy posłowie platformy nie wytzymają i odejdą to role się zmienią. Wystarczy PSL. SLD wie co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 :-))))))))))))))))))))))) 22.01.10, 17:33 Ankiety przeprowadzone przez TVP w ciągu ostatnich 72 godizn. Po przesłuchaniu Kaminskiego: znakomita większść respondentow byłemu szefowi CBA wierzy. Po przesłuchaniu Zbysia: 91% CHlebowskiemu NIE wierzy. (9% wierzy). Co tu jeszcze jest niezrozumiałe? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: meerkat1 22.01.10, 17:47 meerkat1 napisał: > Ankiety przeprowadzone przez TVP w ciągu ostatnich 72 godizn. > > Po przesłuchaniu Kaminskiego: znakomita większść respondentow byłemu szefowi CBA wierzy. > Po przesłuchaniu Zbysia: 91% CHlebowskiemu NIE wierzy. (9% wierzy) > Co tu jeszcze jest niezrozumiałe? Dla zakutych pal wszystko jest niezrozumiale! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: meerkat1 22.01.10, 17:57 > Dla zakutych pal wszystko jest niezrozumiale! Pozdrawiam. rozumiem, że to wpływ dzisiejszej pogody (słońce)! Jesteś szczery do bólu?! jak nie widzisz wstydu po braku efektów, po 11 godzinach przesłuchań (podobno jarka wypuścili po godzinie) to dalej jesteś zakuta pała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: :-))))))))))))))))))))))) 22.01.10, 17:56 To tych wyników sondaży jeszcze nikt nie naprawił?:) Redaktorzy "Wybiórczej" chyba się lenią:) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: :-))))))))))))))))))))))) 22.01.10, 18:29 a kogo obchodzą sondaże???? Was, podobno nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rat_123 Brawo Kempa - Sekula wstyd 22.01.10, 17:41 Cos Pan krecisz panie posle Sekula. Brawa dla Pani Kempy. Odpowiedz Link Zgłoś
t0rat0ra Kempa: dla mnie uosobienie pracownika magla. 22.01.10, 17:45 Dzięki wpisom takich ludzi jak ; "mela-1", piotr33k2 i podobnym, ufam, że są jeszcze ludzie mądrzy, kulturalni, logicznie myślący - a nie tylko debile, szambo, którzy potrafią tylko obrażać, pomawiać nawet wtedy, kiedy nie znają prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Widać nie zdążyli go przygotować należycie... 22.01.10, 17:47 do przesłuchania albo okazał się nie tak pojętnym uczniem jak Chlebowski. ________________________ Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [poseł Antoni Macierewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: bydlo_prof_wb 22.01.10, 17:51 bydlo_prof_wb napisał: > Widac nie zdazyli go przygotowac nalezycie > do przesłuchania albo okazał się nie tak pojętnym uczniem jak Chlebowski. > > ________________________ > > > Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości > rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma > Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. > [poseł Antoni Macierewicz] Czesto sie zdarza, ze Pan Bog rozum odbiera. PS - Platforma Obywatelska to Platforma Oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: bydlo_prof_wb 22.01.10, 17:57 wet3 napisał: > > Czesto sie zdarza, ze Pan Bog rozum odbiera. > PS - Platforma Obywatelska to Platforma Oszustow. > Jeśli to prawda, że jesteśmy stworzeni na wzór i podobieństwo boga, to dlaczego uważasz, że niektórzy nie mają rozumu...? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wg61 22.01.10, 20:28 wg61 napisał: > wet3 napisał: > > Czesto sie zdarza, ze Pan Bog rozum odbiera. > > PS - Platforma Obywatelska to Platforma Oszustow. > > Jeśli to prawda, że jesteśmy stworzeni na wzór i podobieństwo boga, to dlaczego uważasz, że niektórzy nie mają rozumu...? Jesli cos zaczynasz mowic, to powiedz to do konca. Ponoc Bog obarzyl nas takze wolna wola, ktora u bardzo wielu (szczegolnie u POpaprancow oraz ich entuzjastow) powoduje zaslepienie, nienawisc oraz pojscie w zaparte wbrew normalnej logice. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: wg61 22.01.10, 20:44 > powoduje zaslepienie, nienawisc > oraz pojscie w zaparte wbrew normalnej logice. ty wiesz co i o kim piszesz? podrzucę (Niemcy, Żydzi, Ruscy no i.... Łódź - prezydent) Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: wg61 22.01.10, 21:12 wet3 napisał: > wg61 napisał: > > > wet3 napisał: > > Jesli cos zaczynasz mowic, to powiedz to do konca. Ponoc Bog obarzyl > nas takze wolna wola, ktora u bardzo wielu (szczegolnie u > POpaprancow oraz ich entuzjastow) powoduje zaslepienie, nienawisc > oraz pojscie w zaparte wbrew normalnej logice. Tiaaa...ładnie to napisałeś...widać z ciebie niezły katolik i wyznawca kultu bliźniaków...komu zarzucasz zaślepienie, nienawiść, brak podstaw logicznego myślenia? Te pokorne owieczki to niby np: Kempa, Wasserman, Brudziński, Macierewicz...zresztą trudno wymienić tych wszystkich "wspaniałych ludzi" z PiSuaru...Hipokrytą waćpan jesteś...a może i kłamcą...? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wg61 23.01.10, 15:13 Glupoty zasuwasz az milo! Dla mnie PO, SLD, PiS czy PSL to to samo barachlo tylko, dla zmylki, pod roznymi nazwami. Rozumiesz???! PS - A o religii, ktorej zasad w ogole zdajesz sie nie znac, nie wypowiadaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
do100jnik takie sobie pisolenie 22.01.10, 23:08 tak beznadziejnie głupiej wypowiedzi to dawno nie widziałem, czy uważasz, że nie będąc przygotowany idziesz np. na egzamin lub na przesłuchanie, jeśli tak to życzę powodzenia, ale nie wróżę sukcesów poza PISem, bo tam wykształciuchów wycinają jako że głupimi łatwiej rządzić Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Widać nie zdążyli go przygotować należycie... 22.01.10, 18:02 Ponieważ światła opozycja z prawie prawniczką na czele nie jest w stanie udowodnić, że była jakaś afera hazardowa - to trzeba powołać nową komisję. Niech zbadają jakie to bliżej niesprecyzowane siły, stoją na czele układu, który przygotowywał p. Chlebowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Jakieś zastrzeżenia do pani Kempy... 22.01.10, 18:12 i jej prawa do tytułu prawnik? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Jakieś zastrzeżenia do pani Kempy... 22.01.10, 18:24 bydlo_prof_wb napisał: > i jej prawa do tytułu prawnik? -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb No więc z tym myśleniem masz problem... 22.01.10, 18:40 Nawet na mur-beton. Ale tego się dalej trzymaj i zadania nie zmieniaj, Nie wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: Jakieś zastrzeżenia do pani Kempy... 22.01.10, 18:30 Osobiście nie miałabym żadnych zastrzeżeń gdyby p. Kempa na tak podstawowe pytanie potrafiła odpowiedzieć w 20 sek., nie wszczynając przy tym awantury i nie kompromitując komisji. Poza tym prawnik wg mojej wiedzy powinien opierać się na faktach, a nie insynuacjach. P.S. A jak się mam do ciebie zwracać? - bydło?!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jakieś zastrzeżenia do pani Kempy... 22.01.10, 18:39 przede wszystkim prawnik wie co ma na dyplomie! cała reszta monologu tej pani to już nadaje się do sądu? Może kupiła?! > Poza tym prawnik wg mojej wiedzy powinien opierać się na faktach, a > nie insynuacjach. dobrze że go nie trzymali pod wodą, i 15 godzin. Sekuła dzisiaj dał ciała!@ podłożył się opozycji jak smarkacz! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A dlaczego trzeba odpowiadać na głupie pytania? 22.01.10, 18:50 Czy dlatego że bezczelny pan Urbaniak z komisji nie ma wiedzy i usiłuje jej brak zamaskować emanacją sporej dozy chamstwa? To Cię kręci? To odpowiedz mi na proste pytanie: "Czy wreszcie przestaniesz kraść?". Tak albo nie. Tylko bez krętactwa.. Zwracać się do mnie można bardzo prosto, panie bydło "profesora" Władysława Bartoszewskiego. Można dodać "szanowny" albo "wielmożny", choć niekoniecznie. Ale jeśli już, to koniecznie na początku tytułu! Odpowiedz Link Zgłoś
bianka114 Re: A dlaczego trzeba odpowiadać na głupie pytani 22.01.10, 19:14 Wyjątkowo utytułowany jesteś, więc będę się zwracać w skrócie: bydło. Otóż panie bydło nie kręci mnie ta afera wywołana na zlecenie PiSu, a mająca na celu skompromitowanie Premiera i Rządu. Powiem szczerze - brzydzi mnie podłość i żądza władzy PiSu, a zastosowane metody świadczą o wyjątkowej nikczemności. Komentować można fakty, a nie insynuacje więc tyle na temat tej tzw. afery. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Zgadzam sie całkowicie... 22.01.10, 19:59 Te podłe sfingowane podsłuchy rozmów telefonicznych, konfabulacje i nadużycia, przepychanki PiS-u w komisji, pomówienia pod adresem superuczciwego Rycha, Zbycha, Mira i Grzesia. Sprowokowane przecieki, rzekome afery z udziałem elity PO. Tylko... gdzie ten Sobiesiak? Czy aby dobrze się zaszył w buszu? Tak trzymaj i nie daj sobie wmówić... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: A dlaczego trzeba odpowiadać na głupie pytani 22.01.10, 19:43 "Czy wreszcie przestaniesz kraść?" widzisz profesorze bydła, musisz mi udowodnić że coś ukradłem! Pojąłeś wreszcie, o co tak biję się z pisiarnią!? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Niczego nie muszę... 22.01.10, 20:03 Proste pytanie i prosta odpowiedź. Dużo prostsze niż to zadane Kempie... Ale to Ciebie wyraźnie przerasta intelektualnie, więc sobie odpuść. W kulturze też masz spore braki... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Niczego nie muszę... 22.01.10, 20:10 kretynie, teraz możesz o to mieć pretensję: "W kulturze też masz spore braki..." jak coś się komuś zarzuca, to trzeba to umieć udowodnić! jak nie możesz, to siedzisz cicho. Gdyby tak wszyscy robili, jak pisiarnia, to pierwszego lepszego człeka napotkanego tuż po kradzieży auta, można by udupić!!!! czy jesteś profesorem? Czy tak jak Kempa, udawaczem?!!!!! Naprawdę zaczynasz mnie wkurzać! jesteś starym SB'kiem, któremu nie udało się wgryźć w polskie ciało?! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Oto ta kultura panie intelektualisto... 22.01.10, 22:49 kretynie pisiarnia udupić zaczynasz mnie wkurzać jesteś starym SB'kiem Wystarczy jak na jednego prostaczka. Po jednej stronie barykady byłoby nam stanowczo za ciasno. Dalej pisz na Berdyczów... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Chamstwo i bezczelnosc Sekuly jest porazajaca. 22.01.10, 18:19 Broni jak ojczyzny kumpli krecilodów.Przeciez to co ten pajac wyprawia to jest ponizej jakichkolwiek standardów,nawet parlamentarzystów Dumy swoim postepowaniem móglby zadziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
alumagus Kempa: Bajka o Lejnatusku Duonajdzie i antykaczu 22.01.10, 18:24 Bajka o Lejnatusku Duonajdzie i antykaczu Tytusku Donaldzie. Czyli Wolska mamlata. Przeciek episkobata! Duo Lej na... z Ojgrzybem ma potrójne moce. Jak załatwić Tytuska wielce się kłopoce. Ocieplone moherkiem pije trójca winka. Na trzeźwego Tytuska leci pusta skrzynka. Skrzyneczka do skrzynki, jest z tego mebelek. Ma pieniądze Tytusek ze skupu butelek. Śpią całymi dniami, klony nocne marki. Zaczęli zazdrościć jemu gospodarki. Założyli podsłuchy, agentów bezpieki. Zaczęli nadawać tak zwane przecieki. Tytusek uprasza ich nadęte moście. Kapie z przecieków, więc wy się wynoście. Znudziło nas Tytusku bujać na twym niebie. Nie będzie przeciekało, spadamy do ciebie. Po an(g)ielsku pogadasz, popijesz z Wolakiem. U nas z angielska winiak w wymowie łajniakiem. Próżno Tytusek chce pozbyć się gości. Ma być ich sługą i służyć próżności. Kiedy są przecieki i się niebo wali, patrz co za goście koryto dorwali. Na takich ćwoków potrzeba nam chłopa. Niechaj spadają, dajemy im kopa! Aż niechaj okrążą parę razy Ziemię. Lub niech zjeżdżają z Polski na tandemie. Biorąc nienawiść z Radiomaryji. Wolacy są szczęśliwi! Szukając wroga. Sprzedali boga. "Boże, który jesteś mi pomocny, Ty, który jesteś moim wsparciem, Boże, który jesteś mi pomocny, Ty, który jesteś moim wsparciem, och Boże, ukochany w pełni przez Abrahama i w sprawiedliwych słowach Mojżesza i wśród ludu Ismaela, Ty, który jesteś moim wsparciem, i w sprawiedliwych słowach Mojżesza, i wśród ludu Ismaela, nie opuszczaj mnie, gdy wołam do Ciebie, Ty, który jesteś moim wsparciem, Boże, który jesteś mi pomocny, och Boże, ukochany w pełni przez Abrahama, ofiarowuję Ci swą duszę, pozostawiam swe ciało na Ziemi, i czyniąc tak, powinienem być sam, powinienem być z Tobą, powiedziane (arab. szczęśliwy) w imię boże." www.youtube.com/watch?v=VCX0Ghz0cyY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk Klempa to wyjątkowo wredny babsztyl !!! 22.01.10, 18:39 Jej perfidia, obłuda i fałsz szczególnie się nasilają po kolejnych występach w Moherowym Imperium Medialnym (czyli "dziełach" Ojca Doktora Zawsze Dyrektora). Ostatnio latała jak rajfura po wszystkich mediach (od TVN24 po Radyjo) z przyklejonym do pyska obłudnym uśmiechem i oczerniała wszystkich, którym nie po drodze z PISiarnią. -------- Prawo i sprawiedliwoćć wg PIS: "Prawo prawem, a sprawiedliwość musi być zawsze po stronie PIS-u! To oczywista oczywistość". Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Kempa: Panie przewodniczący, dość już tego! Sek... 22.01.10, 18:39 Bezczelne babsko z tej, jak jej tam d.u.p.a Kempy! Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Kempa: Panie przewodniczący, dość już tego! Sek... 22.01.10, 18:42 Sekuła jest fajny :) Taki luzaczek. Dał komisji dziwny dokument bez adnotacji informującej od kogo i kiedy go dostał i oświadczył ,że przesłuchania nie będzie bo nie :). Tylko nie rozumiem dlaczego nie chciał odpowiadać na pytania członków komisji ?? Skoro miał prawo odłożyć przesłuchanie to dlaczego wszystko musieli z niego wyciągać ?? Czego się wstydził ?? Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś