prawdziwy-moher ..Baltona- kolchoz aparatczykow PZPR............ 27.01.10, 14:34 W latach 1988–1993 pracował w Prokuraturze Rejonowej w Gdańsku. "Gazeta Wyborcza" opisała kulisy pracy Kaczmarka w tamtej prokuraturze. Przy zatrudnieniu pomagał mu ojciec, pracownik "Baltony". Miał on ponoć zorganizować trudno dostępny w tamtych czasach preparat na mrówki faraona dla szefa gdańskiej prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: ..Baltona- kolchoz aparatczykow PZPR......... 27.01.10, 16:41 prawdziwy-moher napisał: > W latach 1988–1993 pracował w Prokuraturze Rejonowej w Gdańsku. "Gazeta W > yborcza" opisała kulisy pracy Kaczmarka w tamtej prokuraturze. Przy zatrudnieni > u pomagał mu ojciec, pracownik "Baltony". Miał on ponoć zorganizować trudno dos > tępny w tamtych czasach preparat na mrówki faraona dla szefa gdańskiej prokurat > ury Wajdzik, SB-ecka gnido, sprawiedliwość cię dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cinsson Ta otyła pani w komisji jest jakaś śmieszna 27.01.10, 14:35 W XXI wieku mowi jak z XX wieku nie znajac mozliwości elektronicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ache1432 Kacza manipulacja 27.01.10, 14:53 krótkie nóżki miała. Pan prokurator (jeszcze !) Enkelking dobrze manipulował nagraniami. Nawet myliło mu się, kto do kogo dzwonił. Jego relacja to jedna, płytka, jak wszystko, co pisie, ściema. Ale bomba to relacja o tym, że sam pan prezydent Kaczyński naciskał na świadka Netzla, aby obciążył on zeznaniami Kaczmarka. Materiały ma prokuratura w Rzeszowie. No - tak mi wygląda na to,że impeachment Kaczyńskiego zbliża się dużymi krokami. Ogłasza się prawnikiem, a takie numery robi. Bo prezydent, jak każdy widzi -wyjątkowo lichy i robi nam obciach na cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionx Jezyk PO-owcow jezykiem wulgarnych dresiarzy... 27.01.10, 15:08 Takie odnosze wrazenie. Dresiarze dostali polecenie pisania dla PO od stwoich mocodawcow. Pisza tak jak potrafia. Co poniektorzy zwolennicy PO dostrzegaja w jak "inteligentnym" zespole sie znalezli. Zadne rzeczowe argumenty. Szambo jezykowe z wyzwiskami... Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Re: Jezyk PO-owcow jezykiem wulgarnych dresiarzy. 27.01.10, 15:37 skorpionx napisał: > Takie odnosze wrazenie. Dresiarze dostali polecenie pisania dla PO > od stwoich mocodawcow. Pisza tak jak potrafia. Co poniektorzy > zwolennicy PO dostrzegaja w jak "inteligentnym" zespole sie znalezli. > Zadne rzeczowe argumenty. Szambo jezykowe z wyzwiskami... Odpowiedź: Mój Ty Dobry Intelektualisto! Myśleć, myśleć dobrze radzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
oloros Engelking: Nigdy nie mówiłem, kto był źródłem p... 27.01.10, 15:08 dlatego powinna wrocic zasada ze tylko zeznania osiagniete w drodze tortur sa wiarygodne Rzym mial setki lat doswiadczen z takimi aktorami i w koncu ktos nie wytrzymal cyrku albo troche mu sie spieszylo zasada do komca imperium byla stosowana z powodzeniem kontynuowala ja WSwieta Inkizycja - ktora miala same sukces juz po prau minutach w kluczowych sprawach mielibysmy rozwiazania - a tak dajecie artystom szanse do pokazania sie i blazny moga wreszcie sie zareklamowac za nasze pieniadze - tylko jakie jest w tym miejsce Prokuratury - nie nbardzorozumiem - prokuratury sa do scigania babci sprzedajacej nielegalnie czarne jagody na skrzyowaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Nie żałuje Kaczmarka 27.01.10, 15:30 Sam wsadzał ludzi do aresztów wydobywczych a kiedy wsadzili i jego to nagle wrzask, że wielka niesprawiedliwość. Ciekawe czy mu tam współwięźniowie przerobili ()o() na ()O() Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko Engelking: Nigdy nie mówiłem, kto był źródłem p... 27.01.10, 15:34 Ano szykował nam Ukochany Przywódca coś w rodzaju III Rzeszy, z batalionami szturmowymi czyli CBA. Na szczęście to się nie udało i mam nadzieję nigdy nie uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanoff Czuma do prokuratury 27.01.10, 15:37 Jak może taki człowiek być przewodniczącym komisji ? Kompletny brak kultury.<<Ja pani ostatni raz zwracam uwagę x10< ciągle tak plótł , ośmieszał posłankę która mówiła do rzeczy, ale nie była jemu na rękę,wyłączał mikrofon. Niech prokuratura zajmie się tym panem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Posłanka bez przerwy ćwierkała od rzeczy i dziwię 27.01.10, 17:11 się Czumie że jej na to tak długo pozwalał. Ta idiotka zwyczajnie nie przygotowała się do pracy i jedynym jej celem było przerwanie konfrontacji, ale na szczęście Czuma nie dał się nabrać ani jej ani zamularczykowi na ich prowincjonalne, głupie chwyty. Odpowiedz Link Zgłoś
ewak224 Engelking: Nigdy nie mówiłem, kto był źródłem p... 27.01.10, 16:12 Ubecja ma sie dobrze,Nietykalni. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Panie hrabio monte_christo, pani hrabina się do 27.01.10, 17:03 tego stopnia zdenerwował że dziś panu nie da a jak pan jeszcze raz uciekniesz z oddziału specjalnego, to się z panem rozwiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigll21 Engelking: Nigdy nie mówiłem, kto był źródłem p... 27.01.10, 21:29 Może już pora dać sobie spokój z udowadnianiem nacisków za rządów Jarosława Kaczyńskiego a zaczęć sprawdzać rząd Tuska ??? Było by napewno łatwiej a co za tym idzie i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor Engelking: Nigdy nie mówiłem, kto był źródłem p... 27.01.10, 23:53 mam głęboko gdzieś, co Kaczmarek robił na 40 piętrze, Engelking czepił się tego jak pijany płotu, bo nie ma NIC na swoją obronę, jest obrzydliwą szują i łajdakiem, w tej sytuacji jego buta jest wyjątkowo wku.jąca mam nadzieję, że jego upadek już bliski, życzę mu długiego i bolesnego upadania Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Engelking: Nigdy nie mówiłem, kto był źródłem p... 28.01.10, 09:57 King nic nie mówił a cała telekonferencja z kropeczkami zieloną i czerwoną była po to żeby zgnoić Kaczmarka a może spotkał się z jakąś kobitką tak wysoko żeby pisiory nie podglądały. Odpowiedz Link Zgłoś