mozart 03.02.10, 20:11 A to wszystko po to, by zylo sie lepiej...swoim :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peidos Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:11 Romaszewski zapisz sie do platformy, dziadzie ! Nie istniejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 20:18 peidos napisał: > Romaszewski zapisz sie do platformy, dziadzie ! Nie istniejesz. K O L E J N Y I D I O T A !!! Napisal. Co "ciulu" robiles w 1981r? Wojsko ,czy UB? Zycze Ci kretynie takiego mozgu i ...konsekwencji! Zazdroscisz, ze Cie nie ma w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 20:22 Chyba cos wciagasz nosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:12 Nagranie video to żaden dowód. Poza tym od tego jest immunited, żeby chronić polityka przed dziennikarskimi hienami. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 21:29 immunitet to przeżytek w dzisiejszych czasach... człowiek uczciwy zrzekł by się immunitetu bo nie miałby nic do ukrycia i jednocześnie wytoczyłby proces gazecie o oszustwo... ale i ja i ty i piesiewicz wiemy że tam nie było żadnych fotomontaży Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 04.02.10, 10:49 Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych. Niemal każdy zdaje sobie sprawę, że pan Senator zażywał psychotropy. Może kokainę, może coś innego, najprawdopodobniej nielegalnego. Różnica między nim, Tobą, a mną jest taka, że Tobą i mną nikt się nie interesuje, natomiast osoby publiczne są narażone na ataki nieprzychylnych osób nawet przy małych potknięciach. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 21:35 > Nagranie video to żaden dowód. to co jest dowodem, zeznanie jakiegoś naćpanego senatora, że to nie koka, tylko leki? :D > Poza tym od tego jest immunited, > żeby chronić polityka przed dziennikarskimi hienami. a kto go ochroni przed szantażem kurewek? Jak sam się przyznał, że raz zapłacił?! następna będzie ustawa itp? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Wstyd! 03.02.10, 20:13 Banda nierobów (ponad prawem) utrzymywanych za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Re: Wstyd! 03.02.10, 20:22 extrafresh napisał: > Banda nierobów (ponad prawem) utrzymywanych za nasze pieniądze. Wrecz przeciwnie. Senat jest O.K. bo jakies "g...o" chce utopic b. przyzwoitego, wyksztalconego, etycznego czlowieka. Czy "narodek" wie, ze byl zaprzyjazniny z Kieslowskim. Czy "narodek" zna nazwisko Kieslowskiego? narodek na ogol jest ...ciemny. W postach - widac! Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Wstyd! 03.02.10, 22:39 Ty, xanax to byłeś zaprzyjaźniony chyba z jakimś kiepskim towarem. Pogadaj z senatorem, może załatwi ci działkę czegoś porządnego. Przebierzesz się w sukienkę zamiast tu bełkotać :-D Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Wstyd! 03.02.10, 20:48 do xanaxy gdybym stoczył się do twojego języka byłbym równy tobie! senat jest tak O.K jak twój język "przyzwoity" nikt nie kwestionował wykształcenia piesiewicza. można być wykształconym chamem, narkomanem, senatorem, rolnikiem... NARODEK zna takich spedalonych psychologów,dyrygentów, reżyserów... NARODEK zna tych wszystkich obrońców w/w i będzie im długo oj długo pamiętał.. szkoda, że szanowny xanaxy się nie ujawniłeś tu i wyżej, Narodek poznałby kolejnego obrońcę....tchórz? jasny czy ciemny??? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kieślowski-jego twórczość-nie ma tu nic do rzeczy! 03.02.10, 21:44 Kieślowski-jego twórczość-nie ma tu nic do rzeczy! xanaxy napisała: > extrafresh napisał: > > > Banda nierobów (ponad prawem) utrzymywanych za nasze pieniądze. > Wrecz przeciwnie. Senat jest O.K. bo jakies "g...o" chce utopic b. przyzwoitego > , > wyksztalconego, etycznego czlowieka. Czy "narodek" wie, ze byl zaprzyjazniny z > Kieslowskim. Czy "narodek" zna nazwisko Kieslowskiego? narodek na ogol jest > ...ciemny. W postach - widac! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kolejny z PO ponad prawem!!! 03.02.10, 21:43 Kolejny z PO ponad prawem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thehard Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:13 Qwa aż się nie chce komentować. Leśne dziadki bronią swojego, chyba pośród nich jest więcej amatorów rozrywek w stylu Piesiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaxy Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:15 Brawo Panowie Senatorowie !!!! lapy won od b. przyzwoitego,rozumnego i przyzwoitego P.Piesiewicza. A Piskorski powinien siedziec. Natychmiast. SENAT ma byc!Prokuratura jest ...po prostu...glupia i zadna wladzy! Nie wazne w co kto wierzy. Piesiewicz jest ...O.K. i dlatego nalezy /wg wladz PRL - nadal/ utopic. Bandyci - po tylu latach sa nadal. brawo ,brawo, brawo....Dokument o generale - PRAWDZIWY. Niestety. Olejnik - na "drzewo" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 21:01 do xanaxy panowie senatorowie powinni się wstydzić! że wśród nich znalazł sie piesiewicz! senat powinien być zlikwidowany!!!! piesiewicz, polański i inni spedaleni dyrygenci i psychologowie są niegodni człowieczeństwa!!!!! dokument o Panu Generale Wojciechu Jaruzelskim jest tendencyjny!!! przyjdą czasy jak gen.Jaruzelskiemu bedziemy stawiać pomniki!! Polską w okresie międzywojennym rządziła "junta polskich pułkowników" powiedział Patrick Buchanan trzykrotny pretendent do białego domu. Czy junta ma coś wspólnego z demokracją?? xanaxy....na drzewo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 21:14 Z tymi pomnikami dla Jaruzela to przesadziles, nawet zniczy nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 23:30 do peidos Człowiek powinien mieć swoje zdanie.Ty je masz, ja je uznaję i szanuję mimo, że myślę inaczej. Niech żyje 100 lat. Wiesz dobrze, że znicze będą.Popatrz gloryfikuje się Piłsudskiego???za zamach majowy!!Bereze!! Na pohybel wszystkim tym którzy sobie ubliżają!!!!Na tym forum..też!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisniewski_adrian Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:18 A dlaczego to było tajne głosowanie? Cholerna obłuda. Bronią swojego, kilku nielepszych by się tam jeszcze znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk -"Bo wszyscy w Platformie to jedna rodzina: Chle 03.02.10, 20:18 -"Bo wszyscy w Platformie to jedna rodzina: Chlebowski, Palikot, Niesioł i Schetyna ..." Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: -"Bo wszyscy w Platformie to jedna rodzina: 03.02.10, 21:41 Dziewcze "mondre" i "piekne", pewnie napiszesz, że tych 6, co się wstrzymało, to z PiS było. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 20:18 Jakis argument? Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: słownik się kłania Misiu... 03.02.10, 20:34 Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką. Każdemu się mogę zdarzyć. Ocenianie kogoś bo jednym błędzie, jest ludzkie, aczkolwiek nierozsądne. Szczególnie, jeśli chodzi o błąd ortograficzny. Osobiście średnio interesuje mnie ortografia i śmieszą mnie wszyscy oświeceni poloniści na forach internetowych. W skrocie można przyjąc zasadę - chcesz wywołać lawinę odpowiedzi, zrób błąd ortograficzny, stylistyczny, chociaż interpunkcyjny, albo jakikolwiek inny. Pozdrwawiam i życzę dużo błęduw, szczegulnie ortów. Odpowiedz Link Zgłoś
stix Podać nazwiska senatorów, którzy byli przeciw. 03.02.10, 20:20 Zostaną rozliczeni z tej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
logophilos bardzo dobrze się stało.A kto jest bez winy niech 03.02.10, 20:24 rzuci kamień.Przeciez ktos mógł zaplanować, że go zniszczy. Ktos posunął sie do tego, że w okrutny sposób zabił mu matkę. Forumowicze, nie róbcie za motłoch, który w średniowieczu gapił sie na egzekucje. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: bardzo dobrze się stało.A kto jest bez winy n 03.02.10, 21:18 Tyle tylko, że to powinna wyjaśniać prokuratura a nie koledzy senatorowie. Przypomnę, że senator głosował za ustawą o przeciwdziałaniu więc niech sprawdzi jej skuteczność w zetknięciu z polską prokuraturą i sądami. Odpowiedz Link Zgłoś
ojca Re: bardzo dobrze się stało.A kto jest bez winy n 03.02.10, 22:27 Nie ćpałem i nie zamierzam, rozumie, ze dla wielu ludzi to nieprawdopodobne, co? ehh...nastepny madrala, który relatywizuje, jeden dureń bredził o Kieslowskim, a tu nastepny coś o matce...ludzie wam narkotyki mózgi wypaliły...co to ma do rzeczy?? Ty nie rób motlochu, który ślepo niesie na raminach swojego świetego i pada bezkrytycznie na kolana przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Pewnie co drugi biega w koronkowych majtkach 03.02.10, 20:25 jak ten Piesiewicz, pozal sie Boze... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:27 Brawo!!! Tak trzymać! I odpieprzyć sie od szeregowych Polaków, którzy postępują jak Pan Senator! Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 21:13 A co pan senator ci zrobił? Był w swoim domu, krzywdy nikomu nie zrobił. Pasjonujesz się podglądactwem i trzymasz z szantażystami. Przykre to. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Pie 03.02.10, 21:33 tylko że każdy inny obywatel RP za zapalenie skręta w swoim domu idzie do pierdla - czujesz róźnicę??? co że popełniasz przestępstwo w swoim własnym domu nie powoduje że to przestaje być przestępstwo i że nie jest ścigane Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:30 wielki wstyd !!! ,,wybrancy narodu " tworza podwojne normy moralnosci dla siebie samych i dla maluczkich i teraz sie nie dziwie ze w tym srodowisku Polanski spotkal sie z szerokim zrozumieniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kinszaf Słuszna decyzja Senatu - przyzwoitość górą! 03.02.10, 20:30 Jedyna rozsądna decyzja! Dość już robienia z ofiary - czyli senatora Piesiewicza - winnego i czynienia depozytariuszy prawdy z szantażystów! Niech prokuratura i sąd robią swoje i sądzą przestępców, zamiast współorganizować igrzyska dla gawiedzi - a tak rozumiem przedwczesne postawienie zarzutów senatorowi Piesiewiczowi. Dobrze się stało, że senatorowie nie ulegli presji ludu! Wyrazy szczególnego szacunku dla senatora Zbigniewa Romaszewskiego, który głosował przeciw uchyleniu immunitetu - wbrew stanowisku własnego klubu (PiS zrobił z osobistej tragedii K. Piesiewicza rozgrywkę polityczną). Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynt33 Re: Słuszna decyzja Senatu - przyzwoitość górą! 03.02.10, 21:14 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:31 Oto ci, co walczą z korporacyjnymi przywilejami. Cześć i chwała im! Chu... precz! Tajne głosowanie? immunitet Piesiewicz jak śmierć Kennedy'ego, zamach na Papieża czy v1. Razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Panie Boze widzisz i 03.02.10, 20:32 nie grzmisz? Jesli romaszewski nie wyleci z PiS nigdy nie zaglosuje na te partie. Odpowiedz Link Zgłoś
peidos Re: Panie Boze widzisz i 03.02.10, 20:38 Dokladnie, powinien sie przepisac do platformy i cpac razem z kolesiami. Romaszewski jestes skonczony dziadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe PO i PiS = 80% szabel 03.02.10, 21:21 dwie wielkie partie IVRP jeszcze raz w sojuszu na POchybel centrolewicy..... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:38 p.Krzysztofie Piesiewicz,to pan powinien S A M zrezygnowac czasowo z imunitetu ,i pokazac , ze potrafi sie pan obronic,a tak smord ,,bedzie sie za panem ciagnal,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
1304skov o właśnie 03.02.10, 20:47 Też uważam, że powinien sam zrezygnować z immunitetu. Ale może właśnie dlatego nie zrezygnował, bo wiedział (jest w końcu prawnikiem), że zarzuty są mocne? Odpowiedz Link Zgłoś
moritani do "sanatorium" nie senatu 03.02.10, 20:42 Kpina z przyzwoitości. Kruk krukowi.... Właściwie to Senatorowie bronią siebie, aby pokazać ze sa ponad prawem, że nawet jeśli popełnili lub popełnią przestępstwo, to prokuraturze nic do tego. Straciłem do tej kliki zaufanie. Ryba psuje się od głowy. Piesewiczowi, którego lubiłem szanowałem, także jak podał sie do "dymisji", o teraz pogardzam. Wszystkie jego moralitety w filmach wypowiedziach straciły wiarygodośc, zdradzone swego przyjaciele współtwórcę filmów. To hańba.. To zaćpany wrak człowieka, do "sanatorium" nie senatu. Nie wiem kiedy stoczył sie na ten poziom, w każdym bądź razie, teraz dla mnie szmata tak jak i jego „obrońca” Romaszewski, który w rozmowie z Olejnik- kpił sobie w oczy, z opinii publicznej, (możecie sobie pogłosować, ale nie teraz), z prawa jak i inni podobno „prawnicy”, a la Kurski, ale współwinni obecnej opinii o Senacie, prawie i sprawiedliwości ( w tym ujęciu nie z PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: do "sanatorium" nie senatu 03.02.10, 20:51 Życzę ci, żeby kiedyś oskarżenie cię przez przestępców podobnie bezkrytycznie przyjęła twoja rodzina i przyjaciele. Może coś wtedy trafi do twego zakutego łba. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: do "sanatorium" nie senatu 03.02.10, 21:50 > Życzę ci, żeby kiedyś oskarżenie cię przez przestępców podobnie nie wiem jak ty, ale jak ja dam się nagrać w takich akcjach, to sam poddam się karze! Stwierdzając że jestem idiotą i frajerem :D Różne rzeczy się robi, ale jak się daje nagrywać kurewkom znana osoboa, to sama się wystawia na szantaż, a potem społeczny odstrzał. senator jest dooopkiem, który nie umie myśleć (fakt, był naćpany) ale to nie jest wytłumaczenie! Padają argumenty, że to jedna wpadka - jedna nagrana wpadka!!!!! Polacy to durnie, za zachodzie kolo za taki filmik wypada z każdego stołka! Ale koledzy z UE muszą naszym politykom zazdrościć - ciemnego elektoratu :D Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Senat nie uchylił immunitetu Krzysztofowi Piesi... 03.02.10, 20:43 Tuż po transformacji wierzyłem,że teraz to wszystko będzie "czyste".Szybko zostałem sprowadzony na ziemię.Pamiętam takie spotkanie naszych posłów z posłami z Litwy w policyjnym ośrodku,kiedy jeden z naszych posłów podszedł do Komendanta i zażyczył by radiowóz zawózł go do miejsca zamieszkania klilkadziesiąt km,a jutro z rana przyjechał po niego pod dom i z powrotem przywiózł go do ośrodka.Pomyślałem sobie wtedy nic się nie zmienia.Teraz myślę podobnie.Nie mam nic do p.Piesiewicza jest dużo mądrzejszy ode mnie,ale ja zatrzymywałem człowieka za jedną działkę "marychy".Nie wiem czy jest winny,ale od tego jest prokurator,a jeżeli skieruje z a/o to sąd.A tak to sprawdza się stare porzekadło kruk krukowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa niedopałek 03.02.10, 20:50 Wniosek prokuratury trzeba wrzucić do kubła jak niedopałek. Panie Senatorze Piesiewiczu! Głowa do góry. Jest Pan nieskalanym autorytetem atakowanym przez karłowatych bigotów. Proszę, niech Pan palnie jakieś kazanko umoralniające, choćby o dwulicowości Polaków (z wyjątkiem niektórych Senatorów, co oczywiste). Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Niezawisła sprawiedliwość w państwie Tuska 03.02.10, 20:51 to było normalne, że swojego pod sąd nie wydadzą banda tchórzliwych senatorków z PełO Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw47 Re: Niezawisła sprawiedliwość w państwie Tuska 03.02.10, 21:10 szakes jaki się wniosek nasuwa? ....ZLIKWIDOWAĆ SENAT a pieniądze przeznaczyć na głodne polskie dzieci!!!! TAK panowie senatorowie w POLSCE SĄ GŁODNE DZIECI!!!! WSTYD I HAŃBA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Senat się skończył. Precz z senatem. 03.02.10, 20:52 Co to, k'rva, było? Takie głosowanie... Kolesie sami powinni odebrać mu immunitet. Niech się broni jak każdy. A i tak ma fory, jest adwokatem. Żenada. Panie P. walcz Pan o swój HONOR, rezygnuj z immunitetu... Odpowiedz Link Zgłoś