pani_bozia 04.02.10, 16:21 bardzo dobry, mądry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_bozia Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 16:22 Bardzo dobry, mądry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
xeroxxx Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 16:23 Mój komentarz jest tylko emocjonalny wynika z doświadczenia - więc ja żyję, bo jeden pijany debil mnie zaatakowal butelką, która po trzecim uderzeniu - trzecim! - pękła - gdyby nie to pewnie bym nie żył - więc jak jakiś debil myśli że walenie po głowie szklaną butelką jest bezpieczniejsze niż dzganie to mysi byc brytolem z Labour Party - jak nie mieszkaliscie na Wyspach to nie wiecie, co to Wielki Brat i socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? R 04.02.10, 16:50 > Mój komentarz jest tylko emocjonalny wynika z doświadczenia - więc ja żyję, bo > jeden pijany debil mnie zaatakowal butelką, która po trzecim uderzeniu - > trzecim! - pękła - gdyby nie to pewnie bym nie żył niekoniecznie sa tacy debile co tulipanem moga ci pociac twarz a szklo neitukace to nie ejst pacerce skzlo twarde jak kamien tylko szklo tkaie jak "nietlukace" szklanki arcrock ktore po stluczeniu rozsypuja sie na male kawaleczki tak jak szyba samochodowa Odpowiedz Link Zgłoś
xeroxxx Re: Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? R 04.02.10, 17:23 Jak wynika z badań brytyjskich naukowców kierowcy przeziębieni, z katarem czy gorączką mogą stworzyć takie samo zagrożenie jak kierowcy pijani. Jakbyście nie wierzyli - z dzisiejszej Wyborczej - Efekt Cieplarniany też wymyślili brytyjscy naukowcy - z University of East Anglia - idąc tym tropem za jazdę po pijanemu idzie się do więzienia więc tylko czekać jak za katar też będą wsadzać do pudła - i nie walić nietłukącą butelką po łbie takich???? Odpowiedz Link Zgłoś
miken1200 Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 17:07 "W odpowiedzi na ten problem, który co roku kosztuje NHS (National Health Service - odpowiednik naszego NFZ) blisko 3 miliardy funtów." Ale co w odpowiedzi? Polska język trudna język? Pytać Kali. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 17:07 87tyś wypadków/ataków(w sumie ataków, bo rejestrują) z użyciem butelek i kufli? Bosz... ależ to musi być dzicz kudłata :D Odpowiedz Link Zgłoś
paszczax Re: Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? R 04.02.10, 17:17 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Bosz... ależ to musi być dzicz kudłata :D Nawet nie wiesz jaka. Polska przy tym to pelna kultura... Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Rozum im odjęło 04.02.10, 17:46 Co następne rząd brytyjski wymyśli - obowiązkowe plastikowe sztućce? Odpowiedz Link Zgłoś
szaai IKEA 04.02.10, 17:59 Tam można nabyć eleganckie kubki różnej wielkości z grubego plastiku. Czyż nie lepiej wprowadzić obowiązek wykorzystywania innych materiałów, niż wydawać tyle pieniędzy na kosztowne badania? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: IKEA 04.02.10, 18:25 ale to musi być materiał jak w szybach samochodowych, po zbiciu - powinien się rozsypać i nie pokaleczyć, a twardy plastik się nie rozsypie, w ogóle się nie zbije - to niebezpieczne pomyśl, ktoś Ciebie wali kubkiem w głowe, wali i wali, zacząłbyś marzyć, żeby w końcu się potłukł ten kubek Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie należy ingerować w dobór naturalny 04.02.10, 19:44 Tulipany sprzyjają eliminacji lichego elementu, który się nawzajem wybija. Ingerencja rządu spowoduje, że będzie więcej śmiecia. Odpowiedz Link Zgłoś