Dodaj do ulubionych

Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą...

04.02.10, 16:21
bardzo dobry, mądry pomysł.
Obserwuj wątek
    • pani_bozia Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 16:22
      Bardzo dobry, mądry pomysł.
    • xeroxxx Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 16:23
      Mój komentarz jest tylko emocjonalny wynika z doświadczenia - więc ja żyję, bo
      jeden pijany debil mnie zaatakowal butelką, która po trzecim uderzeniu -
      trzecim! - pękła - gdyby nie to pewnie bym nie żył - więc jak jakiś debil
      myśli że walenie po głowie szklaną butelką jest bezpieczniejsze niż dzganie to
      mysi byc brytolem z Labour Party - jak nie mieszkaliscie na Wyspach to nie
      wiecie, co to Wielki Brat i socjalizm
      • zz26 Re: Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? R 04.02.10, 16:50
        > Mój komentarz jest tylko emocjonalny wynika z doświadczenia - więc ja żyję, bo
        > jeden pijany debil mnie zaatakowal butelką, która po trzecim uderzeniu -
        > trzecim! - pękła - gdyby nie to pewnie bym nie żył

niekoniecznie
        sa tacy debile co tulipanem moga ci pociac twarz a szklo neitukace to nie ejst
        pacerce skzlo twarde jak kamien tylko szklo tkaie jak "nietlukace" szklanki
        arcrock ktore po stluczeniu rozsypuja sie na male kawaleczki tak jak szyba
        samochodowa
      • xeroxxx Re: Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? R 04.02.10, 17:23
        Jak wynika z badań brytyjskich naukowców kierowcy przeziębieni, z katarem czy
        gorączką mogą stworzyć takie samo zagrożenie jak kierowcy pijani. Jakbyście nie
        wierzyli - z dzisiejszej Wyborczej - Efekt Cieplarniany też wymyślili brytyjscy
        naukowcy - z University of East Anglia - idąc tym tropem za jazdę po pijanemu
        idzie się do więzienia więc tylko czekać jak za katar też będą wsadzać do pudła
        - i nie walić nietłukącą butelką po łbie takich????
    • miken1200 Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 17:07
      "W odpowiedzi na ten problem, który co roku kosztuje NHS (National Health
      Service - odpowiednik naszego NFZ) blisko 3 miliardy funtów."

Ale co w odpowiedzi? Polska język trudna język? Pytać Kali.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? Rzą... 04.02.10, 17:07
      87tyś wypadków/ataków(w sumie ataków, bo rejestrują) z użyciem butelek i kufli?
      Bosz... ależ to musi być dzicz kudłata :D
      • paszczax Re: Wyspy: Koniec bójek z udziałem "tulipanów"? R 04.02.10, 17:17
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał:
        > Bosz... ależ to musi być dzicz kudłata :D

Nawet nie wiesz jaka. Polska przy tym to pelna kultura...
    • three-gun-max Rozum im odjęło 04.02.10, 17:46
      Co następne rząd brytyjski wymyśli - obowiązkowe plastikowe sztućce?
      • szaai IKEA 04.02.10, 17:59
        Tam można nabyć eleganckie kubki różnej wielkości z grubego plastiku. Czyż nie
        lepiej wprowadzić obowiązek wykorzystywania innych materiałów, niż wydawać tyle
        pieniędzy na kosztowne badania?
        • pani_bozia Re: IKEA 04.02.10, 18:25
          ale to musi być materiał jak w szybach samochodowych, po zbiciu - powinien się
          rozsypać i nie pokaleczyć, a twardy plastik się nie rozsypie, w ogóle się nie
          zbije - to niebezpieczne

pomyśl, ktoś Ciebie wali kubkiem w głowe, wali i wali, zacząłbyś marzyć, żeby w
          końcu się potłukł ten kubek
    • ukos Nie należy ingerować w dobór naturalny 04.02.10, 19:44
      Tulipany sprzyjają eliminacji lichego elementu, który się nawzajem
      wybija. Ingerencja rządu spowoduje, że będzie więcej śmiecia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka