stani49 Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 10:58 Nawet jeśli to posunięcie jest częściowo koniunkturalne, to i tak chapeau bas!Człowiek o takim Życiorysie i w pełni władz umysłowych musiał przejrzeć na oczy, jak wtedy, gdy budował nową, lepszą Polskę. Witamy, wśród normalnych ludzi, z szacunkiem.stan49. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr Romaszewski, nadal klęczysz przed Kaczynskimi???? 15.02.10, 11:03 pokazli ci ,gdzie twoje miejsce..Ha,ha,ha,ha ! Dobrze ci tak, szmondaku... Odpowiedz Link Zgłoś
david5555 i co zostało z tych zamierzonych "tysiąca lat " ? 15.02.10, 10:59 mama i kot Odpowiedz Link Zgłoś
hgornik Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 10:59 A niech się kłócą i gryzą, a jak ktoś ma "dwa lica" i robi za wielkiego sprawiedliwego to i dobrze mu tak! Odpowiedz Link Zgłoś
planor zapraszam do badania 15.02.10, 10:59 Witam serdecznie, Jestem studentem Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej i zapraszam gorąco do wypełnienia kwestionariusza do mojej pracy magisterskiej znajdującego się pod adresem: www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/7708/ Badanie dotyczy kształtowania się postaw i preferencji wyborczych. Byłbym Ci bardzo wdzięczny za poświęcenie około 10 minut na wypełnienie go. Jeśli możesz przekaż link znajomym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stani49 Re: zapraszam do badania 15.02.10, 11:08 planor napisał: > Witam serdecznie, > Jestem studentem Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej i zapraszam gorąco do > wypełnienia kwestionariusza do mojej pracy magisterskiej znajdującego się pod > adresem: > <a href="www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/7708/" Co to za uczelnia? Pierwsze pytania wskazują okolice piso-kato-fanatyzmu.Napisz śmiało o szkole to może pomożemy. . Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: zapraszam do badania 15.02.10, 11:42 Szczerze powiedziawszy, ankieta jest wyjątkowo durna. Sam układałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
evident ostatni z tych co walczyli o wolną Polskę 15.02.10, 11:03 olewa pisuar i ich nawiedzonego prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Jeśli o wszystkim decyduje fuhrerek 15.02.10, 11:04 Co od dawna zdradza objawy różnych fobii a nawet szaleństwa(jak to w takich przypadkach starych kawalerów lub panien bywa) i całkowite oderwanie od rzeczywistości,no to trudno się dziwić.Szczury pierwsze uciekają z tonącego okrętu,no bo każda inna alternatywa(nawet Tymiński)jest lepsza od układu braci mniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
kobrr równi i równiejsi.... 15.02.10, 11:05 głosowal przeciw uchyleniu immunitetu senatorowi Krzysztofowi Piesiewiczowi - zablokował mozliwośc wyjasnienia roli Piesiewicza w tej sprawie. I wcale nie jest to ochrona autorytetu i dobrego imienia Piesiewicza, to zle rozumiana solidarnosc wobec "kolegi" senatora i jednoczesnie wyraxny sygnach dla NAS wyborców - mam was głeboko w d..., jestem PANEM SENATOREM i wolno mi bezkarnie łamac prawo. PiS potrzebny był do zdobycia immunitetu - wtedy był dobry. To sie nazywa miakiawelizm panie romaszewski ( celowo z majej litery ) Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr Romaszewski dostał "podziękowanie od "IV RP".... 15.02.10, 11:08 Kaczynske napluli mu w twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 No panie Romaszewski! Dopiero teraz pana oświeciło 15.02.10, 11:05 Dopiero wtedy, gdy smród już nogi w precle wykręca? To tak, jakbyś się pan wypisał z PZPR niosąc sztandar przy likwidacji! Pan chyba żadnego rozumu nie masz, panie Romaszewski. Ani instynktu samozachowawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr mirmat1..dewint-menda z brudnych gaci Jarkacza.. 15.02.10, 11:06 Kaczynscy, dewianci "IVRP".... www.polityka.pl/kraj/264548,1,medyczna-autolustracja-prezydenta.read.......... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93022897&a=93029004&t=1237657089060........ rydzykfizyk.wordpress.com/2008/01/14/prezydent-lech-kaczynski-i-problemy-z-alkoholem/ Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram PiSowska demokracja w pełnej krasie :) 15.02.10, 11:08 Polska jest jednym z nielicznych krajów demkratycznych, gdzie występuje dyscyplina partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Niewdzięczny! A Jarek tak walczył o limuzynę 15.02.10, 11:10 i wicemarszłkowskie apanaże dla tego pana na początku obecnej kadencji Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:13 Interesuje mnie gdzie i które miejsce na liscie wyborczej bedzie mial kot pana prezesa.Bo przy takiej polityce to ci,którzy zostaja w PiS powoli juz zaczynaja zanizac poziom intelektu w stosunku do tego gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr Romaszewski doczekał sie oplucia przez szmondaka, 15.02.10, 11:18 jakim jest "Lojalka" Kaczynski..Romaszewski rozpieprzył w drobny mak, cały swój dorobek Patrioty-Polaka, gdy zadałsie z Kaczynskimi i ślepo ich popierał. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:19 Szanuje Goscia za lata KOR -u , Solidarnosc i Radia Solidarnosc w szczegolnosci. Zalosc wzbudzala jego wiernopoddancza postawa w wobec niziolkow i obrzydzenie czeste zachowanie ,jak by nie mowic , chamskie , wobec komunistow. Cos nie przystoi inteligencji. Ale tym razem zachowal sie ,jak czlowiek rozumny. I za to Mu chwala . Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:26 sw.patryk napisał: > obrzydzenie czeste > zachowanie ,jak by nie mowic , chamskie , wobec komunistow. To jest zarzut?? Poważnie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:44 Człowiek kulturalny zachowuje się w sposób kulturalny wobec każdego. Ale rozumiem, że zrozumienie tego prostego stwierdzenia przekracza twoje możliwości intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:50 komunch, podobnie jak inni zbrodniarze i pomocnicy zbrodniarzy, na kulturalne traktowanie nie zasługują. Powinni sie cieszyć, ze nie zastosowano "zamiast liści..." i się nie pokazywać porzadnym ludziom na oczy - teraz jasne? A. Odpowiedz Link Zgłoś
topoll Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 13:31 I czym byś się wtedy od niego różni? NICZYM! Byłbyś taki sam! alfalfa napisał: > komunch, podobnie jak inni zbrodniarze i pomocnicy zbrodniarzy, na > kulturalne traktowanie nie zasługują. Powinni sie cieszyć, ze nie > zastosowano "zamiast liści..." i się nie pokazywać porzadnym ludziom > na oczy - teraz jasne? > A. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 15:04 To co piszesz to koronny argument "grubej kreski". Kiedyś, na początku lat 90tych sądziłem, że ma sens. Teraz wiem, że trzeba było surowo osądzić zbrodniarzy - został jakiś skazany? Nie, nawet ich wyjątkowych przywilejów emerytalnych nie można ruszyć bo to "niesprawiedliwe". A. Odpowiedz Link Zgłoś
topoll Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 23:41 Osądzić sprawiedliwie, tak, tylko czy wtedy udałoby się tak bezproblemowo odsunąć ich od władzy? Gruba kreska to umożliwiła, i tylko jej następstw możemy być pewni, reszta to spekulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Re: Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 14:41 Wyrażm swoje oburzenie. Moja 16-letnia kocica przyzwoitości nie naruszy. Jest mandrzejsza i mniej pazerne od tych d..w. Odpowiedz Link Zgłoś
pazza.eu Zbigniew Romaszewski na out! 15.02.10, 11:15 Dobrze mu tak. To hipokryta i kunktator, taki co to Panu Bogu swieczke i diablu ogarek. Cale zycie tak lawiruje, az w koncu dostal kopa w .......hihihihihi Teraz ma zapewniony lot dluuuuuugi i ekscytujacy, a potem klapppp z chmurka brzydkiego zapachu. Ot co...Jakie zycie - taki kop. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 Tusk już czeka na niego w PO!? 15.02.10, 11:17 Tak się zastanawiam, czy Romaszewski wstąpi z marszu do PO? Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr artur74, w PO nie ma miejsca dla jełopów.. 15.02.10, 11:21 artur74, gdybyś sledził wydarzenia, to nie zadawałbyś tak głupich pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
batistuta Re: Tusk już czeka na niego w PO!? 15.02.10, 11:27 Nie na pewno nie w PO nie będą go chcieli poza tym z powodu honoru tego nie zrobi bo strasznie pluł na PO ON zacznie działać razem z Ludwikiem Dornem lub Markem Jurkiem co oznacza polityczną śmierć Amen Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Tusk już czeka na niego w PO!? 15.02.10, 13:09 batistuta napisał: > Nie na pewno nie w PO nie będą go chcieli poza tym z powodu honoru tego nie > zrobi bo strasznie pluł na PO....<Honoru?Chyba on nie posiada Odpowiedz Link Zgłoś
tommen Re: Nie ma imunitetu dla narkomanow 15.02.10, 11:18 tylko czekac wystąpienia Prezesa Rzeczpospolitej Kaczej,że Romaszewski też jest z tych co stali obok ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Sypie się Jarusiowi partia. Oby tak dalej! 15.02.10, 11:20 Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Re: Partia pisiorówq się nie sypie 15.02.10, 11:30 Ona już od dawna jest po.ana (posypana). Ta partia jest jak samabrona. Zobaczy swój koniec wraz z końcem swego przewodziciela/i. Czy mam przypominać jaki "koniec" miał wielkie działanie w samejbronie? Odnośnie tego ostatnio pani od owsa seksualnego zgłasza pretensje. Chyba jej chodzi o to, że jej nie zainseminowano "owsem". Który lubi jak koń, którego zresztą o zdanie wcale nie pytała. To ona się chyba tarza z koniem jedzącym tylko owies, cokolwiek by to... Rzecz gustu - rzekł pies liżąc własne jaja. Rzecz gustu - rzekła baba liżąc jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Kaczyński lepiej traktował Leppera, niż Senatorów 15.02.10, 11:31 ze swojej partii.. Kaczynski nie wyrzucił Leppera nawet wtedy, gdy prokuratura postawiła mu zarzuty molestowania i gwałtu! Zwolnił Leppera dopiero, przy nieudanej prowokacji "afery gruntowej" To jest własnie "moralność" Kaczynskich. Do tego jeszcze afera korupcyjna tzw. "Tasmy Begier".. Sokrumpowani Przestępcy, nagrani, poznani,Lipinski,Mojzesowicz, nadal sa w PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:23 Albo z Markiem Jurkiem będą próbować załatwić nam niebo jak najprędzej. Lepiej dać im kawałek mienia narodowego (nie za duży, choć jako katolicy vero już i tak mają za dużo)i niech pracują na własne rodziny i podatki dla cesarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik55 Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:30 Zbyszek Romaszewski hmm trochę za długo się tkwiło w gnoju żeby uwierzyć w przebudzenie, czy pojawiła się sznsa na inne konfitury? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Przyznaję,że nie szanowałem Pana za uwielbienie 15.02.10, 11:30 dla Kaczyńskiego.Tego nie robi rozsądny człowiek. Teraz kolejny raz prezes pokazał kły.Ale trafiła kosa na kamień. Pańska reakcja podoba mi się. Gratulacje! Niewielu jest w PiS,którzy odważyliby się na taki sprzeciw.Bo to kundle. Warto mieć własne zdanie i je bronić. Cenie takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Romaszewski, tak sie dać poniżyć,przez łachudre !? 15.02.10, 11:34 J.Kaczynski, to takie "bele co", gów.. zmieszane ze słomą... Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:31 gdyby Piotr wiedzial w co sie przebiera tow. Jaroslaw, to by przejrzal na oczeta i dojrzal "elyte" pisu. I niech Piotr mowi za siebie, a nie za Polske, bo nikt Piotrowi takiego upowaznienia nie dal. Poza tym wykazujesz sie Piotrze wypaczeniem typowym dla pis-zoldakow, bezwolnych ujadaczy tow. Jaroslawa. Tow. Jaroslaw nie ma zony, nie ma prawa jazdy, nie ma konta w nabku i nie ma patentu na madrosc. Tak wlasciwie, to poza kompleksami nienawisci ten pisi wodzus nic wiecej w sobie nie ma. rybka 9915 napisał j.w. Z uznaniem i poważaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:33 Pan Romaszewski - od zawsze dzielny orędownik PiSiorków - musiał dostać po uszach, żeby przejrzeć na oczy. Ciekawe kogo będzie teraz promował? PO pewnie go nie przygarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Oooo znudziło się czołganie pod kaczymi łapkami ? 15.02.10, 11:36 Oooo znudziło się czołganie pod kaczymi łapkami ? Czy może ubranko na brzuszku i tyłku od czołgania się już wytarło ? A może resztka godności w końcu się odezwała ? E tam, to nie to, bo jakby była, to już dawno by pod kopułą romaszewską bulgotało. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 fakt,Kaczynski traktował o wiele lepiej Leppera... 15.02.10, 11:48 Gdy prokuratura postawiła zarzuty Lepperowi o gwałt, Kaczynski nie usunął Leppera z rzadu, dopiero zrobił to,gdy zmontował z Kaminskim i Ziobro, " aferę gruntowa" która okazała się niewypałem! Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:40 Takie jest PiS, metody rodem z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Zbigniew Romaszewski występuje z klubu PiS 15.02.10, 11:41 Pięknie! Wspaniele! Gratuluję z całego serca! Widać jak jest w PiS- ie. Ma Pan rację. Nie o to walczyliśmy, żeby nie mieć własnego zdania Żeby nie postępować według sumienia. Walczyliśmy o wolność i demokrację. I gdzie ta wolność, demokracja, prawo i sprawiedliwość w PiSD-e? Wielu mądrych ludzi już z PiS-u odeszło i odchodzą inni. Tak być nie może. A teraz szukanie haków na Sikorskiego. Skandal! Widać, że PiS to partia hakowcowa. Jak byli u rządu, to to ich też przede wszystkim interesowało, tak jak Radio Maryja, gdzie wyciąga się życiorysy, rodowody dziadków,pradziadków itd. itp i nie patrzy się co kto jest wart, co robi, jak jest szlachetnym czlowiekiem, że jest człowiekiem kompetentnym, ale szuka się tylko jak uderzyć. To straszne! Nic dziwnego, że ta partia nie ma prawie zwolenników, a ich prezydent nie ma co liczyc na reelekcję. Może liczyć tylko na ośmieszenie się jeśli bedzie kandydował ponownie. Ludzie wiedza swoje i widzą co robi PiS. Odpowiedz Link Zgłoś