funny5 20.02.10, 17:47 Mam nadzieje,ze na tych hakach PiSS sam skonczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy-moher ..Haki czyli prawda?..... 20.02.10, 17:50 Jezeli hak jest prawda, nie boj sie hakow.Chyba ze prawda cie kompromituje. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: ..Haki czyli prawda?..... 20.02.10, 19:45 prawdziwy-moher napisał: > Jezeli hak jest prawda, nie boj sie hakow.Chyba ze prawda cie kompromituje. boi się bo najprawdopodobniej Komorowski nadal współpracuje z Moskwą. Myślę, że wielu członków z platformy współpracują z Moskwą bo jakim cudem takie super układy Tuska z Putinem. Pytam dlaczego Tusk jedzie na zaproszenie Putina? To My Polacy powinniśmy być organizatorami a nie mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Komorowski w wideoczacie: Specjalnością PiS j 20.02.10, 17:51 funny5 napisała: > Mam nadzieje,ze na tych hakach PiSS sam skonczy. A ja przeciwnie, wolę aby PIS dalej tak wojował, gdyż zauważ, że im bardziej się wygłupia prezes Haczyński, tym PIS spada coraz bardziej w sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Komorowski w wideoczacie: Specjalnością PiS j 20.02.10, 17:52 I padnie Odpowiedz Link Zgłoś
mozart I tak Kaczuszkom nic nie zrobia 20.02.10, 18:03 A wszelkie gadanie o pociagnieciu braci K. do odpowiedzialnosci karnej mozna miedzy bajki wlozyc, bo wybory ida... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Komorowski w wideoczacie: Specjalnością PiS j 20.02.10, 18:24 nie, dzieciaku. im bardziej ci każą w coś wierzyć tym bardziej wierzysz. o Twoim wyborze decyduje TVN i Gazeta Wyborcza. fakty? a ty wiesz co to fakty? fakty ci niepotzrebne, wystarczy jesli ktoś zinterpretuje fakty i poda Ci co masz robić. ot, ludziki. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Komorowski w wideoczacie: Specjalnością PiS j 20.02.10, 18:34 Wystarczy, że "wodzuś" Jarek powie, że czarne nie jest czarne a ludziki z PIS muszą wierzyć bo jak nie to spotkają ich szykany... Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_ze_szkla_kloakowego Komorow to agent rosyjskich wpływów ! 21.02.10, 00:06 Kto jeszcze miał wątpliwości a posiada minimum inteligencji to teraz ostatecznie zrozumiał, że ten facet to zdemaskowany agent rosyjskich interesów, który ucieka do przodu ponieważ zarzuty przeciw niemu są aż nadto udokumentowane aby mógł im zaprzeczyć. Przy takiej lini obrony ośmiesza się gość w sposób kompromitujący go ! :)) próbując wmówić milionom Polaków, że gruszki rosły na wierzbie ! :) a mianowicie, że WSI nie była agenturą rosyjską :)))) chociaż wszyscy agenci tej formacji szkoleni byli w Rosji :)) Do tego ta idiotyczna megalomania tego herlaka polskiej polityki - według niego raport patrioty Macierewicza nie był robiony z myślą o ratowaniu Polski ale był wymierzony w niego super-herkulesa :) podtrzymującego III-cią PRL :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Komorowski taki sobie ... 20.02.10, 17:54 w sprawach wojskowych jest laikiem , gada od rzeczy . Sikorski przyziemny,lepszy Nie wiem czemu GW tak Komorowskiego lansuje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Komorowski taki sobie ... 20.02.10, 18:25 bo komorowski taniej sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Panowie prosze ! 20.02.10, 18:33 Bez insynuacji ! GW postawila na Bronka . Jakies fakty beda pomocne . Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To realizacja tradycycji pluralistycznych GW; 20.02.10, 19:01 wspierali i chronili nie tylko esbecję i postesbecję, ale i WSI :). Ostatnio esbecja i WSI zawarli układ kogo wystawiają na kandydata na prezia, więc GW się po prostu dostosowała :) A Komorowski to człowiek WSI, pozostaje tylko do rozstrzygnięcia kwestia czy jest regularnym agentem, czy tylko wiernym sprzymierzeńcem :). Chociaż z punktu widzenia wylansowania go na prezydenta to rzecz bez znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus a moze chodzi ze to samo imie co u Geremka? Bronek 20.02.10, 22:17 to Bronek tamto, Bronek zalawil, Bronek przyklepie itd itp Ot zwykly sentyment ale i w ogole tak jakos sympatyczniej z .. Bronkiem Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Na forum - inteligencja pochodzenia folwarcznego 20.02.10, 17:56 Przaśne komentarze "polityczne", język marginesu społecznego i koncentrowanie się na knajackich bluzgach pod adresem Kaczyńskich. Oto "elyta" III RP, wierny elektorat PO czyli partii europejskiej, nowoczesnej i przepełnionej miłością. Partii sterowanej ręcznie przez służby specjalne - tak polskie jak i zagraniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Na forum - inteligencja pochodzenia folwarczn 20.02.10, 18:06 Jak wam idzie pisanie na forum "NIE", towarzyszu? Odpowiedz Link Zgłoś
male12 Re: Na forum - inteligencja pochodzenia folwarczn 20.02.10, 18:12 major_walenda napisał: > Przaśne komentarze "polityczne", język marginesu społecznego i koncentrowanie > się na knajackich bluzgach pod adresem Kaczyńskich. > > Oto "elyta" III RP, wierny elektorat PO czyli partii europejskiej, nowoczesnej > i przepełnionej miłością. Partii sterowanej ręcznie przez służby specjalne - > tak polskie jak i zagraniczne. główny "etyk" przemówił. jedyny piękny, mądry i mający rację, cała reszta to motłoch. żal mi Ciebie dziadku.... Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Na forum - folwarczny PIS 20.02.10, 18:38 Przaśne komentarze "polityczne", język marginesu społecznego i koncentrowanie się na knajackich bluzgach pod adresem Tuska. Oto "elyta" IV RP, wierny elektorat PIS czyli partii wstecznej i antyeuropejskiej, przepełnionej miłością do swego wodza. Partii sterowanej ręcznie przez Jarosława K. wykorzystującego w tym celu służby specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
szala-wila Re: Na forum - folwarczny PIS 20.02.10, 18:53 Od razu widać, w czyim elektoracie się mieścisz. Nic od siebie, tylko bezmyślnie czytać - bezmyślnie przyswajać - bezmyślnie odtwarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Na forum - folwarczny PIS 20.02.10, 18:57 Po tobie też dokładnie widać w jakim elektoracie się mieścisz. Nic od siebie, tylko bezmyślnie czytać - bezmyślnie przyswajać - bezmyślnie odtwarzać za "wodzusiem" Jarkiem. Wiesz jaki to obciach przyznać się do popierania PIS? Spróbuj to zrobić wśród swoich kolegów lub w pracy. W najlepszym razie przestaną się do ciebie odzywać... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski......... 20.02.10, 17:59 Stad i polityka rozbiorowa wnukow.Agenci na kolanach z milosci do dziadka.I czy to hak?.Nie.To prawda Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski.... 20.02.10, 18:08 Moherku; nasi dziadowie służyli albo Prusom albo Austro-Węgrom albo Rosji. Wyboru nie mieli. Sprawdź, gdzie zdobywali szlify oficerskie przywódcy II Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski.... 20.02.10, 18:09 A inni sluzyli Polsce.Do tych nie nalezy rodzina Tuska i Komorowskiego.Niewolniku. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski.... 20.02.10, 19:09 Wajdzik, esbeku Za czasów naszych dziadków państwo polskie nie istniało. Nie było polskiej armii, nie było żadnej instytucji państwowej. Poczytaj sobie trochę historii, nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Poczytaj sobie trochę historii, nieuku tak jak nas 20.02.10, 19:22 nasz przywódca Donek. takiego dziadka jak jego daleko szukać. www.youtube.com/watch?v=qqaWS76dX5c&feature=related pe1 napisał: > Wajdzik, esbeku > > Za czasów naszych dziadków państwo polskie nie istniało. Nie było polskiej > armii, nie było żadnej instytucji państwowej. Poczytaj sobie trochę historii, n > ieuku Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Mój dziadek był kawał s... 21.02.10, 09:36 czy to w jakikolwiek sposób świadczy o mnie ??? cudaktusk napisała: > nasz przywódca Donek. takiego dziadka jak jego daleko szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
jmb2 Re: ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski.... 20.02.10, 22:44 Tak się ułożyło historycznie, że o tereny na których ośmielamy się żyć i pracować zawsze zabiegali też i inni. Jak te tereny podzielono pomiędzy zaborcami to też i różnie nas wychowywano. Nasi pradziadkowie kończyli szkoły, do jakich mieli w tamtym czasie, w danym Zaborze dostęp . Kto szuka haków zapewne chce się za coś (co miało zwykle miejsce w przeszłości zemścić) a zemsta to też jakiś tam sposób (motywacja) na związanie / wciągnięcie przeciwnika do walki oraz w onsekwencji wyprowadzenie go na manowce i porzucenie w krzakach. Tylko co to wszystko daje nam Polakom, co to daje całemu polskiemu społeczeństwu, który czeka na mądre zmiany i reformy służące wszystkim Polakom. Jest takie powiedzenie: "To, na czym się skupiamy, urasta do wielkich rozmiarów" Nieustanne skupianie się na mszczeniu się za przeszłość i szukanie haków na konkurentów przysłoniło wielu polskim politykom rozsądne myślenie oraz dostarczało alibi do nieproduktywnego zajęcia oraz "areny do walki" jakim jest Sejm RP. Mścić się lubi tylko garsta Polaków ... ale za te ich niedojrzałe i infantylne wybryki płacą wszyscy Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski.... 20.02.10, 18:40 Nie to nie hak. To durna durnota nieuków-miłośników PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Jeden dziadek niemiecki, drugi-rosyjski.... 20.02.10, 18:58 to tez prawda moher; ekipa braci Kaczyńskich doprowadziła do niesłychanego osłabienia polskiego wywiadu i kontrwywiadu i będą za to odpowiedzialni. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza b... 20.02.10, 18:02 Prawda w oczy kole??? Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Uczciwy Komorowski? Zły Maciarewicz? 20.02.10, 18:03 Ja jestem cacy. Maciarewicz jest zły. Ja będę dobrym prezydentem. Troche pokory, mniej bufonady... Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Uczciwy Komorowski? Zły Maciarewicz? 20.02.10, 18:20 Akurat Komorowski ze wzglądu na jego przeszłość i doświadczenia ma przynajmniej jakieś podstawy do samozadowolenia. A że uważa, że będzie dobrym prezydentem... Wybacz, ale każdy kto kandyduje na jakieś stanowisko uważa, że będzie na tym stanowisku dobry. Inaczej lepiej nawet nie próbować. Czy zastanawiasz się chociaż trochę przed napisaniem komentarza? slavik222 napisał: > Ja jestem cacy. Maciarewicz jest zły. Ja będę dobrym prezydentem. > Troche pokory, mniej bufonady... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Uczciwy Komorowski? Zły Maciarewicz? 20.02.10, 18:47 Panie "slavik" pan chyba spadłeś a księżyca, lub wróciłeś z USA. Jak nie masz pojęcia o co chodzi to się nie odzywaj. Komorowski mówi tylko to co dawno mówił, że p. Macierewicz i Kaczyńscy, likwidując WSI osłabili wywiad wojskowy. Bo to rzecz bez precedensu w historii państw, by niepodległe państwo zniszczyło własny wywiad. Ja osobiście uważam Macierewicz, albo za wariata, albo za agenta rosyjskiego, bo zniszczenie WSI było na rękę wyłącznie Rosji. Normalne państwa, w przypadku kryminalnych, bezprawnych działań służb, przeprowadzają dochodzenie i oskarżają, konkretne osoby czy grupy osób, a u nas za jednym zamachem, zniszczono cały wywiad wojskowy, przy okazji ujawniając w raportach Macierewicza niektórych pracowników służb. slavik222 napisał: > Ja jestem cacy. Maciarewicz jest zły. Ja będę dobrym prezydentem. > Troche pokory, mniej bufonady... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Tak, tak, Rosja bardzo się cieszyła z rozwiązania 20.02.10, 19:19 WSI, w których było pełno rosyjskich agentów zwerbowanych jeszcze w czasach PRL, gdy jako funkcjonariusze Zarządu II Sztabu Generalnego WP - wywiadu wojskowy PRL, oraz kontrwywiadu - Wojskowej Służby Wewnętrznej przechodzili szkolenie i byli werbowani przez GRU i KGB :). Nieźle trzeba mieć wyprany mózg, żeby twierdzić, że odsunięcie od wywiadu i kontrwywiadu szkolonych i zawerbowanych przez Moskwę oficerów było NA RĘKĘ ROSJI :). A wiesz chociaż cymbale, że Czechy od razu zastosowały "opcję zerową"? Po odzyskaniu niepodległości natychmiast rozwalili swoje zsowietyzowane służby specjalne, przez kilka lat byli co prawda bez osłony kontrwywiadowczej i wywiadowczej, ale teraz mają własne, a nie pełne rosyjskich wtyczek. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Uczciwy Komorowski? Zły Maciarewicz? 20.02.10, 18:47 No właśnie! Trochę pokory wielbicielu świra Maciarenki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Na kogo mają głosować ludzie rozumni i przyzwoici? 20.02.10, 18:06 Wyraźnie widać, że "ludzie rozumni i przyzwoici" oraz "młodzi, wykształceni, z dużych miast" mają głosować na Komorowskiego. Kto uważa inaczej nie jest godzien, by mu podać rękę, bo to pisior i moher. Tako od 20 lat naucza Nadredaktor Adam Wielki - i takie są zalecenia razwiedki. A wiec wykształciuchy - REALIZOWAĆ!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Re: Na kogo mają głosować ludzie rozumni i przyzw 20.02.10, 18:17 major_walonka napisał: > Wyraźnie widać, że "ludzie rozumni i przyzwoici" oraz "młodzi, > wykształceni, z dużych miast" mają głosować na Komorowskiego. I tak będzie towarzyszu Walonka. Tak będzie!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Major Walenda to rasowy komuch z forum NIE 20.02.10, 18:56 Major Walenda to rasowy komuch! Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Na kogo mają głosować ludzie rozumni i przyzw 20.02.10, 18:21 Jakie to urocze, jak PiSowcy wszystkich sobie szufladkują i święcie wierzą, że wiedzą, czego inni ludzie chcą i co myślą. major_walenda napisał: > Wyraźnie widać, że "ludzie rozumni i przyzwoici" oraz "młodzi, wykształceni, z > dużych miast" mają głosować na Komorowskiego. > > Kto uważa inaczej nie jest godzien, by mu podać rękę, bo to pisior i moher. > > Tako od 20 lat naucza Nadredaktor Adam Wielki - i takie są zalecenia razwiedki. > > A wiec wykształciuchy - REALIZOWAĆ!!! > > :D:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Na kogo mają głosować ludzie rozumni i przyzw 20.02.10, 18:59 I zrealizujemy!!! Ale nie dlatego, że ktoś nam tak nakazuje, tylko dlatego, że jesteśmy o tym głęboko przekonani. PIS i Kaczyńscy to prawdziwa zaraza i klęska dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Skończcie już ludzie PO z mówieniem o hakach... 20.02.10, 18:11 Słuchać nawet mało przyjemnie. Macie coś to mówcie otwarcie. Nie trzymajcie się konwencji "hakowej" przyjętej przez media i mantrujących tym pojęciem na okrągło. _______________________ "[...] Ja ci powiem szczerze Rysiu. Ja nie mam już siły walczyć z tym wszystkim. Jakby Grzegorz [Schetyna] i Mirek [Drzewiecki] trochę pomogli, przecież wiesz, blokuję tę sprawę [dopłaty] od roku. To wyłącznie moja zasługa...". [Z. Chlebowski] Jest prawdą że rządy w Polsce zostały zbudowane na bagnie przestępczości rozwiniętej do perfekcji w okresie stanu wojennego. [...] Platforma Obywatelska jest przykryciem dla zorganizowanej przestępczości. [A. Macierewicz] [...] Większość historyków i specjalistów dawno stwierdziło, że polskie służby wywiadu, kontrwywiadu i SB od początku tworzone były przy udziale Kremla i nigdy w historii PRL nie były od niego niezależne. Jednym słowem była to taka moskiewska filia służb z siedzibą w Polsce. W tym świetle okazało się, że Macierewicz mógł mieć rację z uwagi na to, że ta większość [5/8] ministrów wyglądała następująco: TW „Buyer” (Dariusz Rosati), TW "Must" (Andrzej Olechowski), TW "Kosk" (Krzysztof Skubiszewski), TW "Rauf", "Rad", "Ralf" i "Serb (Adam Daniel Rotfeld), " TW "Carex" (Włodzimierz Cimoszewicz). Lista ta może wkrótce się powiększyć o tajemniczego TW „Beatusa”, co podobno wstrząśnie większością autorytetów [...]. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Skończcie już ludzie PO z mówieniem o hakach. 20.02.10, 18:54 bydlo_prof_wb ty robisz to samo zobacz swoj wlasny wPiS,ciagle mlucisz wybrane fragmenty,wyrwane z kontekstu,sprobuj cos od siebie sam napisac a nie kopiowac,zaczynasz byc nudny gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A od kiedy piszemy "młucić" przez "u"... 20.02.10, 19:09 panie intelektualisto forumowy. Czyżby ukazało się w tej kwestii jakieś nieznane mi bliżej zarządzenie naszego autorytetu od ortografii pana prezydenta Wałęsy? No i czy musisz epatować co bardziej rozgarniętych forumowiczów swym nieuctwem i tępotą umysłową? Jak dla Ciebie to myślę, że i sto powtórzeń będzie mało, bo nie dasz temu rady brachu. No, ale niech Ci będzie, dla świętej zgody dam mądrości Herr Tuska... ______________________ Jestem gotów nago wejść na Pałac Kultury i stamtąd mówić, że polski przemysł wcale nie jest sprzedawany za bezcen, bo polski przemysł jest niewiele albo nic nie wart. [D. Tusk, Starachowice 1993 r] „Z całą pewnością nie jest grzechem czy winą historyków a także instytucji powołanych do badania przeszłości wydawanie książek nawet jeśli są kontrowersyjne. Nie zmienię tej opinii.” [D. Tusk] premier RP, 28.06.2008 Zniszczyć ten rząd. Najgorsze wyjście nawet niedemokratyczne, nawet niekonstytucyjne jest lepsze niż rząd Olszewskiego. [D. Tusk 30.05.1992 r.] Każdego można kupić. Zawód polityka sytuuje się między śmieciarzem a katem. [D. Tusk] Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: A od kiedy piszemy "młucić" przez "u"... 20.02.10, 19:43 bydlo_prof_wb znowu zabraklo argumentow ? musiales caly elaborat naPiSac i oczywiscie nie na temat.Coraz gorzej z toba, superrozgarniety szpagatowy-inteligent,,,hahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: yanfhowah 20.02.10, 23:39 yanfhowah napisał: > bydlo_prof_wb znowu zabraklo argumentow ? musiales caly elaborat > naPiSac i oczywiscie nie na temat.Coraz gorzej z toba, > superrozgarniety szpagatowy-inteligent,,,hahahahahahahahah Mlotku jeden bezmuyslny! Najpierw naucz sie ortografii, a potem dalej rob z siebie balona. Inaczej bedzie nudno na tym eurolewackim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: yanfhowah 21.02.10, 09:01 widzisz kolego z pisu, nawet nie wykształceni, piszący z błędami, stanowiący d tej pory wasz żelazny elektorat mają was dość, a co tu mówić o normalnych, wykształconych i prawdziwych Polakach. Wy Wolaki nie pojmujecie, że zabrano wam tożsamość, pozbawiono zdolności analitycznego spojrzenia na życie, szkoda mi was, no ale w końcu ktoś musi u mnie deski i cegły nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Tu bym sie zgodził nawet... 21.02.10, 10:25 Przykład pana prezydenta Wałęsy, a także i Twój - co wnoszę po bliższej analizie formalnej tekstu - zdaje się potwierdzać te trendy i kierunki przemieszczania się tumanów na horyzoncie polityki. __________________________ Póki Polacy nie pojmą – i to ze zgrozą – jak niegodną postać postawili sobie ongiś na czele w osobie takiego Wałęsy, póty całe nasze życie polityczne będzie koślawe i zatrute fałszem. Wałęsa to był i jest szkodnik. [prof. B. Wolniewicz] Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kiks11 21.02.10, 14:40 kiks11 napisał: > widzisz kolego z pisu, nawet nie wykształceni, piszący z błędami, > stanowiący d tej pory wasz żelazny elektorat mają was dość, a co tu > mówić o normalnych, wykształconych i prawdziwych Polakach. Wy Wolaki > nie pojmujecie, że zabrano wam tożsamość, pozbawiono zdolności > analitycznego spojrzenia na życie, szkoda mi was, no ale w końcu > ktoś musi u mnie deski i cegły nosić. Ale z ciebie zaslepiony nienawistnik zrzucajacy z uporem maniaka wszystko na PiS. Tuman z ciebie skonczony! Ja mam PiS gdzies!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.20 kiedy wreszcie znikną te mendy 20.02.10, 18:12 Baciarewicz, Kłamczyński etc. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: kiedy wreszcie znikną te mendy 20.02.10, 18:33 Pewnie razem z Osiołowskim, Walikotem, Zbukiewiczową, Półtuskiem, Zgredyną i innymi przedstawicielami ELYTY narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: kiedy wreszcie znikną te mendy 20.02.10, 19:13 Kłamczyńskiemu dziękujemy za: ruskiego szpiega Maciorewicza, Jacusia "ciemny lud to kupi" Kurewskiego, stalinowskiego prokuratora "porażające" Wasserwannę, "prawniczkę" Klempę, Jojo łobuza Bruździńskiego, Zbysia "ten pan już nikogo nie zabije" Zerro, Bolesława "Iwabradyna" Piechtę, Karola Melexa-Karskiego, hetmana "rąsię" Gosiewskiego, głęboko poranioną Fatygę i jej taniec, wicepremiera "knura" Leppera, Elżbietę "cośtam" Kruk, "inż bez dyplomu" Skrzypka na dachu NBP. A także za morderstwo Blidy, dręczenie pielęgniarek, upadek transplantologii, bankructwo Stoczni Gdańskiej, 3mln mieszkań, 1000 km autostrad, zadłużenie szpitali, marnowanie 2 lat koniunktury na rozdawanie kasy nierobom i pokłócenie Polski z sąsiadami. Oraz afery: lekową, sportową, narkotykową, ściekową, PZU, paliwową, podsłuchową, seks-aferę, hazardową i stadionową. I na koniec za tanie państwo, czyli Bizancjum w pałacu prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: kiedy wreszcie znikną te mendy 20.02.10, 20:17 Trzy miliony mieszkań przy tym czego naobiecywał Ryży to mały pikuś... Gdzie jest Euro, gdzie likwidacja KRUS , gdzie polityka miłości, gdzie koniec wszelkich afer, gdzie osądzeni i skazani machlojarze z PiSu, gdzie przygotowane i genialne ustawy- przecież czekały ich całe pakiety, gdzie uratowane polskie stocznie, gdzie podział się sztandarowy liniowy podatek, gdzie odchudzenie administracji, gdzie zdrowa służba zdrowia, gdzie morze inwestycji zagranicznych, gdzie wreszcie spójna polityka zagraniczna, gdzie te setki i tysiące kilometrów dróg szybkiego ruchu i autostrad, gdzie się podziała transparentność władzy , ile trzeba czekać na delegalizację Młodzieży Wszechpolskiej, gdzie wreszcie straszny tropiciel pisowskich afer Julia Pitera, nie mówiąc o upraszczającym wszelkie procedury Walikocie, ileż można czekać na realizację tych obietnic???????????????????????????????????????????????????????????Ilu jeszcze kadencji potrzebuje Tusk ,aby zrobić cokolwiek? Jak dotąd to nawet kryzysu u nas nie było bo jak powiedział sam premier nie zrobiliśmy nic by mu zapobiec. To samo ze świńską grypą najwięcej sukcesów ma ten rząd w dziedzinach, w których nie kiwnął palcem... Oby tak dalej , to być może nic nie zepsują!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Trzeba się porządnie wykąpać Zosiu... 20.02.10, 19:19 W razie nie pomoże zasypać czymś porządnym albo i ogolić do zera. Znikną. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Trzeba się porządnie wykąpać Zosiu... 20.02.10, 19:48 bydlo_prof_wb napisał: > W razie nie pomoże zasypać czymś porządnym albo i ogolić do zera. kiedy zaczynasz golenie Kaczynskich? Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany MOże się nawet i kąpie, tylko zapomina wodę 20.02.10, 20:02 zmieniać...? Lejąc ją ciągle z tych samych kranów: Agora i ITI :)... bydlo_prof_wb napisał: > W razie nie pomoże zasypać czymś porządnym albo i ogolić do zera. Znikną. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zosia20 20.02.10, 23:47 zosia.20 napisała: kiedy wreszcie znikna te mendy > Baciarewicz, Kłamczyński etc. A ty z ktorego Mendowa nadajesz? Z kacapskiego? Z jankeskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Komorowski człowiekiem wielce sympatycznym 20.02.10, 18:12 Znając Kaczyńskich i PiS trudno dziwić się agresji z jaką zwalczają dwóch głównych kandydatów do Prezydenta RP, Komorowskiego i SIkorskiego. U mnie Komorowski cieszy się szczególną sympatią jako dojżały polityk i człowiek o wysokiej kulturze i zrównoważeniu emocjonalnym. Jest w pewnym sensie antytezą histerycznych Kaczyńskich i wzorem demokratycznego polityka niedoscignionym dla tych dwóch post-komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Komorowski człowiekiem wielce sympatycznym 20.02.10, 18:35 Bardzo dobrze kamuflujacy sie POrypany. Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Rzucili na forum użytecznych idiotów. 20.02.10, 18:35 Wpis adam.2x najlepiej o tym świadczy. Profesjonalni ściemniacze wejdą dopiero w drugim etapie urabiania mózgów motłochowi czyli elektoratowi. Na razie kazali wejść na forum sympatycznym palantom. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy no a kim ty jesteś p.Komorowski ? 20.02.10, 18:14 marszałkiem od Rycha ,Zbycha i Mira...a przed wyborami rozbiorą osobę do Rosołu... nawet komuchy mówią o zamrażarce ustaw w gabinecie osoby. to jest POzoracja pracy za pieniądze podatnika...ileż to już lat na garnuszku ? Odpowiedz Link Zgłoś
tomas7771 Re: no a kim ty jesteś p.Komorowski ? 20.02.10, 18:21 podkanclerzy napisał: > marszałkiem od Rycha ,Zbycha i Mira...a przed wyborami rozbiorą osobę > do Rosołu... > nawet komuchy mówią o zamrażarce ustaw w gabinecie osoby. > to jest POzoracja pracy za pieniądze podatnika...ileż to już lat na > garnuszku ? całe życie tak jak kapusta niesioł, twboni i inni ach jak to musi fajnie być ynteligentem za państwowa kasę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: no a kim ty jesteś p.Komorowski ? 20.02.10, 19:15 a co robil ten "gowno" marszalek spec od Wartoszczy i moralnoszczy" niejaki jurek??wisial podczas obrad tego pozal sie bozi sejmu na telefonie "wielkiego brata jaroslawa"!pamietamy to bardzo dobrze!!ty tez powinienes to pamietac jak to gowno zarzadzalo przerwy w obradach by otrzymac od kurdupli instrukcje!!!rzygowina i to wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: no a kim ty jesteś p.Komorowski ? 20.02.10, 19:40 A kim ty jesteś panie podkanclerzy? Nędznym wyrobnikiem pisującym głupie posty za 30 gr. od sztuki. Jak komornik zajmie ci kompa to może na ciecia awansujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy a Komorowski dobry POfaktorze ? 20.02.10, 20:17 kto tu głupsze POsty pisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy cieciem u starozakonnego z NRD to ty już jesteś 20.02.10, 21:42 pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
odpi Re: Komorowski w wideoczacie 20.02.10, 18:18 jeżeli Gbur-Komorowski czatował o hakach, to dobrze byłoby mu podpowiedzieć, że marszałek Sejmu RP nie jest powołany do ględzenia o takich pierdołach jarkowo - romanowych od tego są grześki i inne takie figury Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza b... 20.02.10, 18:19 Jako, że Komorowski bronił WSI wbrew stanowisku własnej partii i z uporem maniaka godnym lepszej sprawy , to coś musi być na rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany No jest "coś na rzeczy", i dlatego WSI, po tym jak 20.02.10, 19:39 ukarało Donalda zakazem startu w wyborach postawiło na Jamajkę :). an_konta napisał: > Jako, że Komorowski bronił WSI wbrew stanowisku własnej partii i z uporem mania > ka godnym lepszej sprawy , to coś musi być na rzeczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 To po obserwacji 1.6 roku rzadów kurdupli 20.02.10, 18:19 w sojuszu z Giertychem i Lepperem nie zmądrzał to już lepszej okazji nie będzie. W Sredniowieczu po takim zhańbieniu Ojczyzny wycięliby im genitalia i wbili na pal. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza b... 20.02.10, 18:21 Komorowski nie szalej , dla smutnych panów "ludzi z firmy" od Kiszczaka jesteś tylko laleczką, którą się steruje, więc nie przesadzaj ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Dla ludzi z Firmy to rzeczywiście wynajęty pajac, 20.02.10, 19:59 ale dla ciemnego ludu trzeba go wylansować na prawieDonka, żeby go wybrał, więc MUSI POSZALEĆ w stylu, który najlepiej kupuje ciemny lud :). A że ciemny lud już raz kupił bajeczkę o Krwawych Kaczorach, w strachu przed nimi wybierając kamerdynerów i rękodajnych Sobiesiaka (jako takiego oraz innych, ZNACZNIE GRUBSZYCH SOBIESIAKÓW :D) - to lecą standardem: "Wybierajta nasz, bo Krwawe Kaczory już czyhają!" :). Raz matolstwo kupiło to i drugi raz kupi :) fc-inter napisał: > Komorowski nie szalej , dla smutnych panów "ludzi z firmy" od Kiszczaka > jesteś tylko laleczką, którą się steruje, więc nie przesadzaj ....;) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza b... 20.02.10, 18:22 co jest Komora? widzisz "układ"? od jakiegoś czasu się uspokoił. ale jak został marszalkiem sejmu to mu tak waliło po łbie że trudno było odróznić chama od JW Pana Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza 20.02.10, 18:53 Czytam czasem twoje rzygowiny którymi zanieczyszczasz ciągle to forum i stwierdzam, że jesteś upośledzony umysłowo. olias napisał: > co jest Komora? widzisz "układ"? > od jakiegoś czasu się uspokoił. ale jak został marszalkiem sejmu to > mu tak waliło po łbie że trudno było odróznić chama od JW Pana > Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar To jak to jest w tych gminach? 20.02.10, 18:22 Czy tego rodzaju przepychanka jest akceptowana? A moze oni,ci wielcy,tylko udaja a cel maja ten sam? Klan Komorowskich przeciw klanowi Kaczynskich. Trzeci orzel o nazwisku Sikorski to niby po co? Ja nic z tego nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Jak to jest z tymi żydami - nie rozumię 20.02.10, 18:58 konbar może ty mninie oświecisz? Jedni i drudzy komentujący mówią o tym samym o pochodzeniu i korzeniach żydowskich kandydatów na Prezydenta Polski więc ja nie mogę rozebrać po czjej są stronie PIS-u czy PO.Mówią że Kaczyńscy żydzi Komorowski żyd Sikorski żyd.Ja nie chcę żeby ktoś myślał że jestem stronniczy a ja po prostu nie rozumię tego zacietrzewienia. Dla mnie jest ktoś uczciwy albo nieuczciwy,mądry albo głupi koniec kropka.A jeżeli ty lub ktoś inny z piszących na tych łamach potrafi mi to wyjaśnić to będę mu wdzieczny. z poważaniem siwy Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Jak to jest z tymi żydami - rozumię 20.02.10, 22:41 Na poczatek mala uwaga:Zyd,Polak,Czech itd. piszemy z duzej litery. Nie jestem orlem w ortografii ale tyle to pamietam.Jezeli to tylko slaba znajomosc j.polskiego/z malej/to ok ale jezeli chcesz Bracie Rodaku ponizac jakies nacje lub grupy etniczne to jest bardzo nie po europejsku i jedynym wyjsciem jest czytanie Gazety Wyborczej od deski do deski-powiedzmy-trzy razy dziennie. Wrocmy do tematu.Zapomnialem o A.Kwasniewskim a on tu odgrywa najwazniesza role.Przepraszam-zapomnialem.Tak jak on sie popisal na grobach NASZYCH ZOLNIRZY to wola o pomste do nieba - a tu niespo- dzanka!Ciagle sie go pokazuje jak bohatera narodowego. Mamy wiec:pana GENERALA ,nastepnie Balwana Baltyku,Pijaczyne i jakby bylo za malo az dwoch Malych Rycerzy.Jak na 20 lat to na jeden narod to za duzo niewypalow. Rozpisalem sie troche i trace watek.Najwazniejsze,ze wlasnie przed chwila Adas Malysz zdobyl dla Nas Polakow srebro po raz drugi. Koncze tym optymistycznym akcentem. Polska,Polska i jeszcze raz POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Służby wyraźnie stawiają na Komorowskiego. 20.02.10, 18:24 Będzie im odpowiadał na tym stołku figurant - safanduła o hrabiowskim nazwisku. Teraz jeszcze tylko medialna nawała GW, SBSat i WSI24 znają się na tym.... No i oczywiście mrówcza praca kilku, kilkunastu użytecznych idiotów na forum Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: PiSmo na scianie... 20.02.10, 18:29 ...ukazało się już dla PiSu. Jam mówią Amerykanie: "możesz uciekać ale już się nie ukryjesz" (przed przeznaczeniem). Odpowiedz Link Zgłoś
niemaubekacobynapisnieszczekal [...] 20.02.10, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: czy Gbór Konowski POchodzi ze WSI czy UBekist 20.02.10, 18:39 Masz rację , ale GBUR pisze się poprawnie przez "u" otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaubekacobynapisnieszczekal [...] 20.02.10, 18:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nawiasem mówiąc ciekawe, czy ćwierćinteligenckiemu 20.02.10, 19:49 motłochowi konsumentów wyrobów medialnych masarni spod znaku ITI i Agory da się ponownie wyprać mózgi i przepchnąć tego WSIowego buca na prezia...? Odpowiedz Link Zgłoś
major_walenda Na pewno sie uda. 20.02.10, 20:32 Widać to po wpisach uzytecznych idiotów, którym w/w media wmówiły, że Kaczor to koniec świata, a Tusk i jego ferajna to jedyny ratunek. ESBeckie media zrobia z tą masą co tylko zechcą. Z bezmózgami mozna wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Niestety obawiam się że masz rację... Obyśmy się 20.02.10, 21:42 obaj mylili! Pozdrawiam :) major_walenda napisał: > Widać to po wpisach uzytecznych idiotów, którym w/w media wmówiły, że Kaczor to > koniec świata, a Tusk i jego ferajna to jedyny ratunek. > > ESBeckie media zrobia z tą masą co tylko zechcą. > > Z bezmózgami mozna wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Na pewno sie uda. 20.02.10, 21:47 A ten stopień majora to z sbecji czy z pisbecji? Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Bronek zapomniał, co robił w KC PZPR? 20.02.10, 18:29 Dziwne, kiedy aparatczyk mówi o jakości w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Bronek zapomniał, co robił w KC PZPR? 20.02.10, 18:44 Drugi Kurski się znalazł? Co robił Komorowski, Kaczyńscy, Tusk i setki innych w KC PZPR? Ano zwiedzali giełdę. Odpowiedz Link Zgłoś
niemaubekacobynapisnieszczekal [...] 20.02.10, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ngtrx_pwgdrk Re: Bronek zapomniał, co robił w KC PZPR? 20.02.10, 19:19 @szakez: A cóż takiego robił, znawco. Bo z tego co wiem, to nie tylko do KC, ale w ogóle do PZPR nigdy nie należał - powiedziałbym nawet "wręcz przeciwnie". Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza b... 20.02.10, 18:38 Komorowski POdobnie jak Niesiołowski, Słońce Peru i Palikot cierpi na fobię PiSu, którą chce zarazić Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza 20.02.10, 18:42 Walcząc z hakami odwracają uwagę społeczeństwa od własnej miernoty, gnuśności i niekompetencji , oraz od braku jakiegokolwiek programu, bo fachowcy od PR-u dopiero się biorą za pisanie... Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza 20.02.10, 18:42 Ja też cierpię na pisofobię. Podobnie jak większość Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza 20.02.10, 18:49 ulanzalasem napisała: > Komorowski POdobnie jak Niesiołowski, Słońce Peru i Palikot cierpi na fobię CHYBA O SOBIE I PiS PISZESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
jopor Re: Komorowski w wideoczacie: Raport Macierewicza 20.02.10, 19:11 Brawo ale żeś trafił - a dlaczego nie najlepsi z PO na Prezydenta Rzeczpospolitej- panowie Niesiołowski lub Palikot? Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Polityka hakow Komorowskiego - Szeremietiew ! 20.02.10, 18:44 Komorowski stwierdzil ze jezeli Szeremietiew bedzie nie winny on wycofa sie z polityki. Czekamy na dotrzymanie slowa panie Marszalku. Odpowiedz Link Zgłoś