ewa9823 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:19 szacun dla tego policjanta!!! mam nadzieję, że nasze kochane Państwo Polskie nie uczyni z niego ofiary!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajszabk nie wierze 22.02.10, 11:23 Nie mam dobrego zdania o policji.Ale nigdy nie uwierzę,ze policjant byłby tak głupi,by połasić się na 100 zł od mamusi pani prokurator.Jeden wykorzystywał prokuraturę,bo miał problemy z wanną,druga bo mamusia dostała 5 pkt.Jak Ja sie cieszę,ze wyjezdzam z tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:28 dyktafon kosztuje kilkadziesiat zlotych a jaki pozytek z niego ! ja uzywam go juz od dwoch lat wlasciwie wszedzie i sie z tym nie kryje nie mam juz zadnych problemow nawet jak rozmawiam przez telefon to nagrywam ----------- Polska to wspanialy kraj Polacy to wspaniali ludzie Polacy to nie analfabeci i swoje mozgi maja I je w koncu UZYWAJA !!!!!!!!!!!! KFASZYZMU KONIEC !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:59 Masz racje,to działa,nawet jak nie jest włączony,a widoczne są słuchawki z mikrofonem,to zachowanie ludzi(np.lekarz)jest takie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
topoll Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:06 Tylko pamiętaj, że nagrywając kogoś bez jego zgody łamiesz prawo.... mus-zek0 napisał: > Masz racje,to działa,nawet jak nie jest włączony,a widoczne są słuchawki z > mikrofonem,to zachowanie ludzi(np.lekarz)jest takie miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:31 Napisałem "nawet jak nie jest włączony",nie wydaje mi się żeby było to łamanie prawa,nawet gdybym nagrywał,nagrywają rozmowy prowadzone przez telefon,np.banki czy firmy telekomunikacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
topoll Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:45 Jak nie jest włączony to nie ma sprawy. Co do banków itp, to muszą Cię o tym poinformować, jeżeli się nie zgadzasz to się rozłaczasz. I to jest lege artis. Tak samo Ty chcąc kogoś nagrać powinieneś go poinformować i uzyskać jego zgodę. mus-zek0 napisał: > Napisałem "nawet jak nie jest włączony",nie wydaje mi się żeby było to łamanie > prawa,nawet gdybym nagrywał,nagrywają rozmowy prowadzone przez telefon,np.banki > czy firmy telekomunikacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:30 Zauważcie, że ta córka wcale nie potępia matki za łamanie przepisów tylko próbuje się zemścić na policjancie, że śmiał zatrzymać matkę takiej "szychy". Jeżeli ten policjant ma skończoną choć zawodówkę na pewno nie zrobił by takiego numeru, wiedząc że ma do czynienia z matką prokuratora. Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:32 ta pani prokurator powinna być natychmiast zawieszona Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:31 Tak wygląda sanacja ! A to dopiero początek ! Narodzie otwórz oczy ! W Polsce już są a jeszcze będzie więcej równych i równiejszych. Przed wojną na takich jak My mówiło się dziki motłoch. Pan Policjant doświad czył komu właściwie ma służyć. Niech się raczej zastanowi komu służyć chce ? Narodowi, czy wybrańcom bogów ( jaśniepańskiej hołocie ). Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:33 kruk51 napisał: > Tak wygląda sanacja ! A to dopiero początek ! Narodzie otwórz oczy ! > W Polsce już są a jeszcze będzie więcej równych i równiejszych. Przed > wojną na takich jak My mówiło się dziki motłoch. Pan Policjant doświad > czył komu właściwie ma służyć. Niech się raczej zastanowi komu służyć chce ? > Narodowi, czy wybrańcom bogów ( jaśniepańskiej hołocie ). niech to szlag trafi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mcdesign Re: Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:53 Nie zna oczywistych przepisów dla każdego znanych. Nieznajomość prawa od niczego nie zwalnia. Niestety prokuratorzy są świętymi krowami w tym kraju i ocena zdarzeń (dokopać nie dokopać) należy do nich i jest całkowicie dowolna - niezalezna od prawa. Olewnik może to potwierdzić! Tu nie ma miejsca na rzetelną wypowiedź bowiem czat jest pod kontrolą właśnie owych prokuratorów. Policjan miał z góry pod górkę. Da mandat - sąd , nie da mandatu - prowokacja i sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz nie pierwszy raz powoływała się na układy 22.02.10, 11:38 Z tego wynika, że tak kobieta nie po raz pierwszy powoływała się na układy i udawało się jej w ten sposób uniknąć mandatu. Tym razem jej się nie udało i nie ścierpiała takiego poniżenia przez chłystka, stąd oskarżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcdesign Re: nie pierwszy raz powoływała się na układy 22.02.10, 12:04 Czy przypadkiem w sytuacji, gdy zmieszany jest pośrednio prokurator miejscowej prokuratury sprawy nie powinna prowadzić inna prokuratura. Wystarczy popełnic "błąd" z okazaniem pliku banknotów zajetych przez prokuraturę starszej pani, która wskazujac banknot zostawi slady... Można także podrzucić jakiś inny ... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_1963 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 11:59 Proszę Państwa jak powiedział kiedyś Makumba " Polska to dziwny kraj " a ja jeszcze doda, że dziwny i chory. Biedna prokuratorka nie wie, że w Polsce od dłuższego czasu nie wypisuje się mandatów gotówkowych. Przy takich prorokach ręce opadają. Ale ponieważ mam do czynienia z nimi i sądami niewiele mnie już zdziwi. A dobrze mówią: policjantów bohaterów znajdziemy na cmentarzu, a nadgorliwych w aresztach i salach sądowych. Przykre ale prawdziwe - chory kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
qbag007 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:01 Zdziwiony nie jestem - to efekt tego do czego dopuszczono się dwadzieścia lat temu - tak jest jak prokuratorami czy sędziami zostają dzieci prokuratorów, sędziów ... i bandytów. Ale panowie policjanci - mamy uczyć ojca jak dzieci robić? Gdzieś dzwoniła szanowna starsza Pani. Wziąć bilingi powiązać kilka oczywistych faktów osoby związane ze sprawą na przesłuchanie przycisnąć - w końcu chyba nie tylko "łysoli" potraficie przesłuchiwać ;) I postawić zarzuty fałszywego oskarżenia funkcjonariusza. Czego jeszcze potrzebujecie - uprawnienia macie brońcie kolegę, samych siebie a w końcu i nas - społeczeństwo - przed takimi mendami. Odpowiedz Link Zgłoś
szczemirek Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:03 "Jeden tam porządny jest człowiek. Prokurator. Ale i on, szczerze mówiąc świnia." - Martwe dusze. Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Toruń Wschód słynna prokuratóra ! 22.02.10, 12:25 Wichłacze jakich świat nie widział jeśli ktoś sie interesóje to zauważy że ten Ryb coś tam cos tam jest PO szefa . Dlaczego ? poczytajcie resztę artykułów red.Doleckiego Tą klike powinno sie rozwiązać ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 Re: Toruń Wschód słynna prokurator ! 22.02.10, 12:27 policjant powinien otrzymać awans i nagrodę ! Odpowiedz Link Zgłoś
topoll Re: Toruń Wschód słynna prokuratóra ! 22.02.10, 12:41 Czy to nie ten od strzelców z Magnusa czy jakoś tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
7_of_9 porachunki węwnątrzmafijne mnie nie intersują 22.02.10, 12:26 desinteressment. Odpowiedz Link Zgłoś
abdu_al Polska - państwo równych i równiejszych 22.02.10, 12:26 Media nie powinny zostawić na tej prokuratorce suchej nitki, bo to typowy przykład nadużycia władzy. Ta prokuratorka powinna pójść siedzieć!! Oczywiście sprawa zostanie zamieciona pod dywan jak zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwabe Zatrzymać mamusię i córeczkę... 22.02.10, 12:29 ... córeczkę wywalić z pracy, obie postawić przed sądem. Tak by się zachował brytyjski wymiar sprawiedliwości - i to w tydzień. Prokuratorzy i sędziowie, to niespełnieni, sfrustrowani prawnicy, którzy nie dostali sie na aplikację radcowską czy adwokacką... Skąd wiem? Moja eks jest prawnikiem. Nie dostała się przez 3 lata na żadną aplikację i zaczęła zdawać na sądową - mówiła, że jak będzie sędzią to wszystkim pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Po co?! 22.02.10, 12:30 "Ale i Kasza pyta nie od rzeczy: - Po co moi rodzice mieliby fałszywie oskarżać obcego im funkcjonariusza?" Nie po co, tylko dlaczego. Dlatego - ze świńskiej zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi601 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:30 Zwolnić panią prokurator Kaszę z powodu nieznajomości prawa . Prokurator musi znać prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 POczytajcie z kim chla Rybszlager :) 22.02.10, 12:31 Tekst linka Sędiego Wielganowskiego z Torunia pamietacie ? co z gangsterami na strzelnicy sie bawił ? To ta sama paczka Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-123 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:32 oan prokurator winna ,niewinna? policjant byl na sluzbie i nie obchodzi go kto jest kto RODZICE P. PROKURATOR powini sie wstydzic ze za ............ policjant jest niewinny ,ja tez tak postalbym. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Spopularyzować nazwisko tej hołoty 22.02.10, 12:32 Oczywiście, poza konsekwencjami służbowymi. Niech w Toruniu palcami wytykają. Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 To typowe dla Polski Tuska 22.02.10, 12:38 Tu pracownik i zwykły człowiek ( a tak w tym wypadku traktować należy policjanta) nie ma szans w starciu z "szychą". Co wolno Rychowi, Zbychowi, Palikotowi (np. finansowanie kampanii wyborczej, inwestycje w Kazimierzu)to niekoniecznie wolno zwykłemu policjantowi. Precz z takim "porządkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:43 Nie od dzisiaj piszę, że najbardziej zdemoralizowanymi korporacjami w Polsce, są prokuratorska i sędziowska. Do nich dołączają następne. Normalka w państwie, które weszło na drogę krezusokracji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
topoll Co to jest krezusokracja? 22.02.10, 12:48 Bo ja nie znam takiego słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Wielu prokuratorów to zwykłe... 22.02.10, 12:49 Wielu prokuratorów to zwykłe mendy. Odpowiedz Link Zgłoś
yeti57 Policjant wsadzony za mandat 22.02.10, 12:57 Kolejny przykład na to że w tym kraju tylko ku... i złodziej mają jakieś prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman czy aż tacy tempole pracują w prokuraturze, że 22.02.10, 13:02 nie dowiedzieli się do dzisiaj że policja wystawia mandaty kredytowe, już za sam brak tej wiedzy Pani prokurator powinna być byłą Panią prokurator, Odpowiedz Link Zgłoś
krog7 Prokurator z 20-letnim stażem nie wiedziała, że 22.02.10, 13:04 nie ma już mandatów gotówkowych od ładnych paru lat? Przecież to kompromitacja tej pani i to totalna, bo: 1. kłamie i to bardzo, bardzo nieumiejętnie, 2. jeśli nie widziała, to chyba śpi na rozprawach Po prostu skandaliczne Odpowiedz Link Zgłoś