everettdasherbreed Re: Niemcy: "Znieśmy wreszcie to protekcjonalne ś 08.03.10, 15:21 Taki goździk? ml65.w.interia.pl/2s1gozdzik.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Eva pietnacat i człowiek komiks ... 08.03.10, 15:56 www.pitt.edu/~slavic/courses/russ1771/posters/seks.jpg LOL Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka Evie15 i wszystkim paniom - najserdeczniejsze...! 08.03.10, 15:25 Wszystkim paniom, a przede wszystkim evie15 najserdeczniejsze, najsympatyczniejsze życzenia z okazji przemiłego święta! :) Międzynarodowy Dzień Kobiet! I jeszcze njusik, z okazji święta specjalnie dla polskich anty"ruskich" agento-łowców, agento-logów, czyli całej śmietanki ekspercko-medialnej :)) www.vremya.ru/2010/37/4/249024.html Odpowiedz Link Zgłoś
kupasmiychu Re: Evie15 i wszystkim paniom - najserdeczniejsze 08.03.10, 15:47 To przeca komunistyczne Swieto, utorzone przez Lenina ! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Evie15 i wszystkim paniom - najserdeczniejsze 08.03.10, 15:59 Utworzyli nieco kontrowersyjne święto . Dzięki komunistom rosyjskie kobiety ww czasie i po wojnie zostały bez facetów . Dzięki komunistom przeciętny Rosjanin żyje 58 lat. Dzięki komunistom dziś brakuje w Rosji 10-15 mln facetów (na szczęście nie brakuje pracowitych i niepijących Chińczyków). Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Re: Evie15 i wszystkim paniom - najserdeczniejsze 08.03.10, 16:00 Niestety mam istotne podejrzenie, że ty jesteś utworzony przez Lenina. Homo Sovieticus jesteś typowy jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Evie15 i wszystkim paniom - najserdeczniejsze 08.03.10, 20:10 kupasmiychu napisała: > To przeca komunistyczne Swieto, utorzone przez Lenina ! Pomysłodawczynią właściwie była klara Zetkin już w 1910 roku. Sama data (8.03) upamiętnia strajki i protesty kobiet w dzielnicy biedoty w Sankt Petersburgu, od których faktycznie zaczęła się Rewolucja Lutowa w 1917 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Evie15 i wszystkim paniom - najserdeczniejsze 08.03.10, 16:01 Przyłączam się do życzeń i dołączam muzyczny prezent. Tytuł zupełnie niefortunny na tę okazję, ale mam na myśli prezent-wykonawcę. Wczoraj wygrał eliminacje do konkursu Eurowizji 2010 i będzie konkurentem naszego Marcina Mrozińskiego. www.vesti.ru/videos?vid=262448 Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 je tez, ja tez. 08.03.10, 16:59 wszystkiego najlepszego zycie paniom!!! isiem ze nie wszystkie boryski 'poczciwci' i nie wszystkie 'ruski' bystrzaki, :) Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: je tez, ja tez. 08.03.10, 17:02 www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: je tez, ja tez. 08.03.10, 18:54 rusek11 napisał: > www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk Tobie też dzięki. I za piosenkę też, znam ją i lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Niemcy: "Znieśmy wreszcie to protekcjonalne świ... 08.03.10, 15:58 W Wasze święto życzę Wam, żeby każdy dzień roku był dla Was świętem! Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek A kiedy Dzien Geja? 08.03.10, 17:25 Nie dyskryminujmy plci odmiennych, zadnej z nich! Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: A kiedy Dzien Geja? 08.03.10, 17:44 bezportek napisał: > Nie dyskryminujmy plci odmiennych, zadnej z nich! Jak ci tak brakuje twojego święta, to przy okazji dnia kobiet składam najlepsze życzenia zdrowia (bo na rozum to chyba za późno)! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: A kiedy Dzien Geja? 08.03.10, 18:55 lubat napisał: > Jak ci tak brakuje twojego święta, Przecież był "dzień świra". Odpowiedz Link Zgłoś
onucka Niemcy: "Znieśmy wreszcie to protekcjonalne świ... 08.03.10, 17:59 Jest tyle bzdurnych swiat wiec co to komu zalerzy Ja przynajmniej w ten dzien najadam sie do syta dostane 2 papierosy i 50 gram wodki awieczorem mam wolne nie musze odrabiac panszczyzny Wiec po co takie piekne swieto likwidowac Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 C_K i Lubacie 08.03.10, 18:52 Serdeczne dzięki dla Was obu za życzenia. Ja tam lubię to święto i uważam, że Schwarzer jest (nie tylko) w tym aspekcie lekko szurnięta. Irgedwie kann sie ihr Frausein nicht genießen. No ale to może dlatego, że sądząc po jej wyglądzie i zachowaniu ma stanowczo za dużo męskich hormonów. Lubat, dzięki za za piosenkę. Ładny chłopak, zgrabny Herz-Schmerz-Schnulzer, ma więc szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: C_K i Lubacie 08.03.10, 19:12 Dowód na nieokreśloność płci p. Schwarzer: to ona data14.sevenload.com/slcom/vk/oi/ihlohd/hzlnnmkhnoh.jpg~/Alice-Schwarzer-2.jpg a to U. Mauer z die Linke: www.neues-oberschwaben.de/Bilder/NO3_4_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: C_K i Lubacie 08.03.10, 19:25 eva15 napisała: > Schwarzer jest (nie tylko) w tym aspekcie lekko szurnięta. Irgedwie kann sie > ihr Frausein nicht genießen. No ale to może dlatego, że sądząc po jej > wyglądzie i zachowaniu ma stanowczo za dużo męskich hormonów. Miałem ochotę coś podobnego napisać o Schwarzer, ale jakoś dzisiaj nie chciało mi to przejść przez klawiaturę. Ty wykazałaś wobec niej wyjątkową uszczypliwość, wynajdując jej wyjątkowo unweibliches zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: C_K i Lubacie 08.03.10, 19:34 No Tobie dziś nie wypada, ale ja mogę pohasać za dwóch. Zdjęcie rzeczywiście niekorzystne, ale prawdziwe. Schwarzer ma w sobie coś, co można by nazwać 3. płcią. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_ksiazka Re: C_K i Lubacie 08.03.10, 22:23 Zobaczcie kochani jak się nastroje zmieniają w Dumnej Twierdzy Antykomunizmu i Antyputinizmu, czyli naszej Polsce. :) biznes.onet.pl/na-dnie-baltyku-leza-cenne-wraki,18567,3188475,1,news-detal Między wierszami mogę wręcz wyczytać, że Nordstream to jeszcze wiele dobrego ludzkości przyniesie! :) Aj waj, co za zmiana! Może to jakieś niedobre komuchy czy inne terrorysty ten njusior zredagowały? :) Kiedyś kapela cięła walca na sześć, teraz jest inaczej i trzeba w odmłodzonym chórku pieć z zachwytu... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Rura im. Ribbentropa-Mołotowa dobrodziejstwem? 08.03.10, 22:35 Rura im.Ribbentropa-Mołotowa dobrodziejstwem dla ludzkości? Widzę, że bluźnicie przy komunistycznym święcie, towarzyszu. Dla ludzkości może i tak, ale nie dla Polski. Dla Polski dobre jest tylko to, co jest złe dla Niemiec i Rosji. A czy wykrycie cennego wraka jest złe dla obu tych krajów? Sam chyba widzisz, że zszedłeś na manowce niepatriotycznego myślenia. Dziś przestraszony Bublik doniósł, że Rosja tak mąci w na południowej flance, że już i Bośnia chce się przyłączyć do drugiej wrogiej rury - South Stream. Pora nadać i tej rurze jakąś słuszną nazwę. Szkoda, że Radek zajęty bitwą o żyrandol nie ma teraz do tego głowy. Później też pewnie nie będzie miał, jeśli mu żyrandol na głowę spadnie i go sprowadzi do poziomu. Zastanawiam się jak można by nazwać tą wredną rurę, ale za mało znam szczegóły II WS na Bałkanach. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Rura im. Ribbentropa-Mołotowa dobrodziejstwem 08.03.10, 22:38 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7639381,Gazprom_namieszal_w_Bosni.html Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Niemcy nie mają "Dnia Mężczyzny" tylko 08.03.10, 19:59 "Dzień Ojca" i dlatego Alice się zdenerwowała Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 efcia ... 08.03.10, 20:32 calderalakes.com/wp-content/uploads/2009/07/eva15-225x300.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 typowa niemiecka "piękność" :) 08.03.10, 20:35 static.startblatt.at/files/blogentry/image/82081/resize400/thumbDi_ausreden__c__Reuters__Tobias_Schwarz_.jpg Jej nawet by nie chciał pijany po zapłaceniu mu :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś