x2468 12.03.10, 11:22 Bycie Gowinem jest ciezkim grzechem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_bozia Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest naga... 12.03.10, 11:28 homoseksualizm praktykowany jest zachowaniem nagannym moralnie - uważa Jarosław Gowin Nagannym moralnie, ale tylko wg katolików. Tylko ktoś o poziomie umysłowym katolika, może uznać, że moralność człowieka ma związek z tym czy wkłada penisa do pochwy czy do odbytu. Należy zauwazyć, że moralność i tzw. moralność chrześcijańska to dwa wykluczające się pojęcia, które dzieli przepaść. Żaden moralny człowiek nie jest katolikiem, wyrazenie "moralność chrześcijańska" samo w sobie jest oksymoronem i wywołuje uśmiech politowania na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 13:15 Różnica pomiędzy Tobą a Gowinem polega na wzajemnej niezgodności poglądów. Reszta jest taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 14:22 poziom umysłowy katolików cię tak ubódł czy ta katolicka moralność??? Odpowiedz Link Zgłoś
przemicha Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 14.03.10, 13:14 'Ten pogląd podziela przytłaczająca większość społeczeństwa - przekonuje Gowin.' och, to nic groźnego: -trudno żeby mysleli inaczej po wielosetletniej coniedzielnej indoktrynacji -kiedyś myślano, że ziemia jest płaska Odpowiedz Link Zgłoś
aplus no to koniec kariery Gowina. Nawet sympatyczny byl 14.03.10, 14:00 w miare mimo ze z PO Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 13:55 > Tylko ktoś o poziomie umysłowym katolika, może uznać, że moralność człowieka > ma związek z tym czy wkłada penisa do pochwy czy do odbytu. Moralność ma związek z podejściem do drugiego człowieka. A bzykanie kogoś dla zaspokojenia popędu oznacza właśnie przedmiotowe traktowanie, ergo jest niemoralne. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 14:20 Heteroseksualizm praktykowany - zarówno ten przedmałżeński jak i pozamałżeński a nawet małżeński jeśli nie w celach prokreacyjnych - też jest moralnie naganny... według kościoła katolików... Jedynie seksualizm księży w obojętnie jakiej postaci, jest ... godny poświęcenia - też według kościelnej hierarchi katolików... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 11:30 A co kogo obchodzi język jakiegoś kościoła? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 11:37 Jakieś 33% populacji świata? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 11:42 Iii tam, chyba mnie bo wykańczają ich islamiści. Trzeba było zerwać z tym zgubnym chrześcijaństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 11:53 sharn1 napisał: > Jakieś 33% populacji świata? Indie, Afryka, Bliski Wschód, społeczności trzymane w ciemnocie i zacofaniu bez dostępu do edukacji toteż podatne na wszelakie religijne zabobony, może i będzie tego ze 30%... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Wstyd mi za tego durnia... 12.03.10, 11:39 nie zdziwiłbym sie gdyby to powiedział ktoś z PIS-u czy z sekty RM.. Gowin, wypier.... do PIS-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson PiS - PO jedno barachło!! 12.03.10, 11:53 amdrzej.11 napisał: > nie zdziwiłbym sie gdyby to powiedział ktoś z PIS-u czy z sekty RM.. > Gowin, wypier.... do PIS-u ! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Wstyd mi za tego durnia... 12.03.10, 12:40 amdrzej.11 napisał: > nie zdziwiłbym sie gdyby to powiedział ktoś z PIS-u czy z sekty RM.. > Gowin, wypier.... do PIS-u ! Niestety, ma się takie wrażenie. Gowin to łajza i zapewne chce mieć większy elektorat wśród moherów, kółek różańcoweych, ale tez wśród neonazistów (oni by wszystkich gejów wysłali "do gazu")... Chce być przez następne kilka lat posłem w Sejmie i głosić jak kaznodzieja swoją hipokryzję narodowi polskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Wstyd mi za tego durnia... 12.03.10, 13:45 zabawnie by było jakby podzielił los pewnego amerykańskiego senatora też homofoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Wstyd mi za tego durnia... 12.03.10, 12:42 I przez takie wypowiedzi jak Gowina poparcie dla PO spada. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7654448,CBOS__PO___39_proc___PiS___23_proc_.html Choć te wahania w sondażach to raczej w dużej mierze błąd doboru grupy badanej. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Szacunek dla Pana Gowina!!! 12.03.10, 12:47 nie bął się powiedzieć prawdy o tej chorobie która infekuje nie tylko ciała i mózgi co widać po wpisach Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 12:54 typowa odpowiedź chorego homosia...szukaj ratunku jak nie w szpitalu to może w kościele? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 12:56 > typowa odpowiedź chorego homosia...szukaj ratunku jak nie w szpitalu > to może w kościele? biedna zaczadziała połgłowinowa ofiaro...optujesz na forum za mafią pedofilską? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 13:03 W kościele nie radzę, bo tam dużo łatwiej o zainfekownie się homo. Odpowiedz Link Zgłoś
ibnalqq Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 12:55 Anus cię swędzi, że obrażasz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 13:01 Ciebie najwyraźniej swędzi bo się na niego powołujesz, skatolały katamito. Więc albo go umyj, albo przestań używać do substytutu myślenia wobec braku mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 13:01 was swędzi nie odparcie, strzykacie jadem pod płaszczykiem tolerancji, dalej jazda, przyjdzie czas że was się pozamyka przymysowo albo pokastruje Odpowiedz Link Zgłoś
totuus Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 13:16 Prędzej przyjdzie czas, że kościoły pozamykają i przerobią na sklepy i hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 13:38 totuus napisał: > Prędzej przyjdzie czas, że kościoły pozamykają i przerobią na sklepy i hotele. ================================== Sklepów mamy już w nadmiarze, ale hotel by się przydał niejeden i jeszcze coś "tak dla rozrywki" z czerwoną latarnią na wzór holenderski. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Tobie mózgu nie zainfekowała - z jego braku 12.03.10, 13:47 jeszcze więcej skandali pedofilskich i kościół będzie musiał sprzedać cały swój majątek na wypłaty odszkodowań. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Wstyd mi za tego durnia... 12.03.10, 13:59 Platforma jest partią prawicową. Odpowiedz Link Zgłoś
aolol Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest naga... 12.03.10, 11:32 jesli dobrze zrozumialem filozoficznoteologicznoobyczajowy wywód pana gowina, wszystko co jest dla czlonka kosciola grzechem jest naganne moralnie dla ateisty. wiec naganny moralnie jest nie tylko homoseksualizm, ale tez jedzenie miesa w wielki piatek i nieprzystapienie do spowiedzi w wielkanoc. wiec albo pan gowin ma problemy z logicznym wyjasnianiem swoich pogladow albo jest fanatykiem religijnym. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 11:39 aolol napisał: > jesli dobrze zrozumialem filozoficznoteologicznoobyczajowy wywód > pana gowina, wszystko co jest dla czlonka kosciola grzechem jest > naganne moralnie dla ateisty. Znaczy się nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynio_s Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest naga... 12.03.10, 11:35 Homoseksualizm jest zboczeniem seksualnym i rozpatrywanie tego zjawiska w kategoriach moralnych jest dosyć problematyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Grzech, choroba, naganne morlanie zachowanie 12.03.10, 11:38 zwał jak zwał, w każdym razie normalne to to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Grzech, choroba, naganne morlanie zachowanie 12.03.10, 11:45 A normalne jest stykanie się językami? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 obraza.uczuc.religijnych , bez obrazy... 12.03.10, 11:58 można całowac w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 sharn1, to tak jak z tobą... 12.03.10, 11:49 > zwał jak zwał, w każdym razie normalny to ty nie jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Grzech, choroba, naganne morlanie zachowanie 12.03.10, 11:58 sharn1 napisał: > zwał jak zwał, w każdym razie normalne to to nie jest. Klesza pedofilia to wprost ciężkie przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 afirmacja obrzydliwych homosiów to jest grzech!!! 12.03.10, 12:58 i to ciężki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Grzech, choroba, naganne morlanie zachowanie 12.03.10, 13:20 > zwał jak zwał, w każdym razie normalne to to nie jest. dla ciebie nie jest, ale czy ktoś ci każe to robić? albo żebyś uznał to za normalne, czy wy katolicy jesteście tacy tępi, że wszystko co wam z ambony facet w sukience powie to wy jak zdalne robociki chłoniecie każdą komendę? ja jestem hetero jednak nie widzę żadnego powodu do interesowania się czyimiś preferencjami seksualnymi, czemu was katolicy to tak irytuje, może po prostu macie ukryte pragnienia względem tego?? Odpowiedz Link Zgłoś
flasska Re: Grzech, choroba, naganne morlanie zachowanie 12.03.10, 13:34 Nie są aż tak tępi - wskazuje na to fakt, że łatwo odrzucają te nauki, które są im niewygodne. Po prostu wielu potrzebuje udowodnić sobie, że coś znaczy. Jak najłatwiej to zrobić? Znęcać się nad kimś, kto jest słabszy - np. homoseksualista w kraju, w którym normą jest nietolerancyjna postawa. Żaden nie wyskoczy nigdy do silniejszego, plują tylko na tych, którzy do bycia opluwanymi zdążyli się już przyzwyczaić, w których obronie niewielu ma odwagę stanąć. A jak ich drażni choćby sugestia, że homoseksualistom należą się prawa równe tym, którymi dysponują hetero. Zaczynają się rzucać jak wściekłe kundle. Z chrześcijaństwem nic już dawno nie mają wspólnego. Obrzydliwe, tchórzliwe szczury. Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Grzech, choroba, naganne morlanie zachowanie 12.03.10, 15:03 a mi przyszło do głowy że oni po prostu tak z tym walczą, żeby ich samych nie posądzono o takie zachowania, co szczególnie może się odnieść do kleru i jego homoseksualnych i pedofilskich zapędów, przykłady można mnożyć, sam papież jp2 wiedział o torturowaniu dzieci w irlandii, wielkie mi dobro Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest naga... 12.03.10, 11:40 Gdy polityk mowi o moralności to jest to arcybłazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obleśne 12.03.10, 11:48 Trudno ta sprawę rozpatrywać w kategoriach moralnych. Natomiast z punktu widzenia estetyki penis w odbycie, nieważne czy męskim czy damskim, jest czymś obleśnym. Z pewnością również wskazuje to jednoznacznie na pewien rodzaj aberracji umysłowej. Moralności nie należy w to mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 11:54 med555 napisał: > Trudno ta sprawę rozpatrywać w kategoriach moralnych. Natomiast z punktu widzen > ia estetyki penis w odbycie, nieważne czy męskim czy damskim, jest czymś obleśn > ym. Z pewnością również wskazuje to jednoznacznie na pewien rodzaj aberracji um > ysłowej. Moralności nie należy w to mieszać. A co powiesz na temat penisa w ustach? Jedni lubia go w odbycie, inni w ustach, np. dla takiego pederasty penis w wadzinie jest rzecza oblesna, wiec jak to jest...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 12:36 Ja bym przyjął argument natury w tym miejscu, a ona kieruje penisa do waginy, aby było potomstwo. Takiego wsparcia nie ma na pewno penis w odbycie. Ostatecznie można by dyskutować o tym, że penis w ustach kobiety to część gry wstępnej która kulminuje penisem w waginie. Tak więc jest to sprawa dyskusyjna. Osobiście, jestem za uczuciowym zacieśnianiem więzów męsko-męskich ale bez udziału penisów, ust i odbytów. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 12:44 To w takim razie używanie prezerwatyw i tabletek też jest obleśne, bo obecność penisa w waginie jest wtedy "naturalnie" bez sensu. Nie mówiąc o masturbacji... ojoj med555 napisał: > Ja bym przyjął argument natury w tym miejscu, a ona kieruje penisa do waginy, a > by było potomstwo. Takiego wsparcia nie ma na pewno penis w odbycie. Ostateczni > e można by dyskutować o tym, że penis w ustach kobiety to część gry wstępnej kt > óra kulminuje penisem w waginie. Tak więc jest to sprawa dyskusyjna. Osobiście, > jestem za uczuciowym zacieśnianiem więzów męsko-męskich ale bez udziału penisó > w, ust i odbytów. Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:12 No nie, bo czy z prezerwatywą i pigułką czy bez nadal mamy do czynienia z penisem w waginie. Nie do końca naturalne ale to nie to samo co odbyt. A masturbacja...cóż, ma w sobie coś upokarzającego, estetycznie chyba wątpliwe ale zdecydowanie nie tak jak penis w odbycie. Przynajmniej penis nie musi tarzać się w resztkach odchodów. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:51 a o lewatywie słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:55 Polecam! Na pewno dobrze ci zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:58 tobie lepiej, w końcu to ty narzekałeś że ci penis musi 'tarzać się w resztkach odchodów'. Odpowiedz Link Zgłoś
totuus Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:21 Hmm, z tym argumentem natury może być ciężko - homoseksualizm jest zjawiskiem często obserwowanym u zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:29 Dlaczego zjawisko aberracji umysłowej miałoby ograniczać się tylko do rodzaju ludzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:34 > Dlaczego zjawisko aberracji umysłowej miałoby ograniczać się tylko do rodzaju > ludzkiego? Bo posiadanie umysłu ogranicza się tylko do rodzaju ludzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:53 Jeżeli umysł traktujemy jako ośrodek uczuć, myślenia i woli no to to jest po prosu nie prawda. Zwierzęta potrafią na swój sposób myśleć, czuć i podejmować decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 14:03 pl.wikipedia.org/wiki/Umys%C5%82 Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 15:41 Ja tej definicji z Wikipedii nie przyjmuję. Zresztą jak zwał tak zwał. Zwierzęta myślą, czują i potrafią decydować się na określone działania. Jak jesteś przywiązany do nazw to użyję określenia: aberracja psychiczna,której mogą ulegać zarówno ludzie jak i zwierzęta . Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 15:59 > Ja tej definicji z Wikipedii nie przyjmuję. Twoje prawo. Tylko utrudnia nam to dyskusje. Podaj może swoja definicje. I od razu do aberracji bo może też masz jakaś inna od powszechnie przyjętej :) . Zwierzęt > a > myślą, czują i potrafią decydować się na określone działania. No tak. tylko to nie znaczy ze posiadają umysł. > aberracja psychiczna,której mogą ulega > ć > zarówno ludzie jak i zwierzęta . Jak by ci to powiedzieć. Pojęcie psychiki również się raczej do ludzi odnosi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 18:04 Możemy w imię dyskusji wyrzucić słowo umysł i zastąpić je szerszym pojęciem jakim jest psychika czyli ogół zjawisk mentalnych zachodzących w żywej istocie. Będzie łatwiej. Tzn, że co, chcesz powiedzieć, że takie zjawiska jak emocje, myślenie, decyzja podejmowania pewnych działań, które można zaobserwować w zachowaniu zwierząt nie należą do psychiki? To do jakiej sfery przynależą te fenomeny? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 18:31 > Możemy w imię dyskusji wyrzucić słowo umysł i zastąpić je szerszym pojęciem jak > im jest psychika czyli ogół zjawisk mentalnych zachodzących w żywej istocie. Bę > dzie łatwiej Nie będzie łatwiej.:) Termin "Psychika" odnosi się tez do człowieka: pl.wikipedia.org/wiki/Psychika zapewne z ta definicja również się nie zgodzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 23:59 Oni sami za bardzo nie potrafią określić co znaczy psychika więc opieranie się na ich kulejących definicjach tylko gmatwa i przez to utrudnia dyskusję. Arbitralne ograniczenie psychiki jedynie do człowieka jest po prostu nieprawdą. Dlatego moja definicja jest prostsza i szersza i przez to prawdziwa i dlatego ułatwia dyskusję w przeciwieństwie do ściemniającej definicji Wikipedii. Jeżeli nie akceptujesz mojej definicji to musisz wyjaśnić do jakiej sfery przynależą takie zjawiska jak emocje, myślenie i decyzje podejmowania pewnych działań, które można zaobserwować w zachowaniu zwierząt? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 13.03.10, 08:00 Oni sami za bardzo nie potrafią określić co znaczy psychika więc opieranie się > na ich kulejących definicjach tylko gmatwa i przez to utrudnia dyskusję. > Arbitralne ograniczenie psychiki jedynie do człowieka jest po prostu nieprawdą. > Dlatego moja definicja jest prostsza i szersza i przez to prawdziwa i dlatego > ułatwia dyskusję w przeciwieństwie do ściemniającej definicji Wikipedii. Twoja definicja nie jest prawdziwe dlatego z tego prostego powodu ze w większości żywych istot niezachodząca żadne zjawiska mentalne. O pewnych zjawiskach mentalnych możemy mówić jedynie w przypadku niektórych kręgowców. Twoja definicja sugeruje ze taki np. pantofelek czy pieczarka posiadają jakieś zjawiska mentalne. Jeżeli > nie akceptujesz mojej definicji to musisz wyjaśnić do jakiej sfery przynależą > takie zjawiska jak emocje, myślenie i decyzje podejmowania pewnych działań, > które można zaobserwować w zachowaniu zwierząt? A dlaczego chcesz koniecznie przypisywać je do jakiejś sfery ? Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 13.03.10, 09:25 Twoja definicja nie jest prawdziwe dlatego z tego prostego powodu ze w większości żywych istot niezachodząca żadne zjawiska mentalne. O pewnych zjawiskach mentalnych możemy mówić jedynie w przypadku niektórych kręgowców.Twoja definicja sugeruje ze taki np. pantofelek czy pieczarka posiadają jakieś zjawiska mentalne. A skąd wiadomo, że w większości istot nie zachodzą? To spekulacja. Naukowy blef. Ciekawe jak to zostało sprawdzone? Nie mam żadnych wątpliwości że to twierdzenie to naukowy humbug. Nie potrafi się wiele powiedzieć na temat psychiki człowieka a jednocześnie wypowiada się definitywne opinie na temat życia psychicznego pantofelka. To śmieszne. Niestety tzw nauce zdarza się to często. Nie twierdzę, że życie duchowe pantofelka jest podobnie złożone jak człowieka. Przekonany jestem, że jest to poziom bardzo szczątkowy, pozbawiony myślenia i samoświadomości, sprowadzony do pragnienia jedzenia i rozmnażania, ale jest. Z pieczarką jest jeszcze gorzej. To jakiś poziom lobotomiczny, ale coś też jest, poza możliwością empirycznej obserwacji. Jak więc widzisz jestem heretykiem i teorie ewolucyjne mnie za bardzo nie przekonują. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 13.03.10, 11:47 > A skąd wiadomo, że w większości istot nie zachodzą? To spekulacja. Naukowy blef > . Ciekawe jak to zostało sprawdzone? Nie mam żadnych wątpliwości że to twierdze > nie to naukowy humbug. Nie potrafi się wiele powiedzieć na temat psychiki człow > ieka a jednocześnie wypowiada się definitywne opinie na temat życia psychiczneg > o pantofelka. To śmieszne. Nieśmieszne. Smieszne sa twoje rojenia na temat psychiki pantofelka :) W pantofelki nie zachodzą zjawiska mentalne. :) Przekonany > jestem, że jest to poziom bardzo szczątkowy, pozbawiony myślenia i samoświadomo > ści, sprowadzony do pragnienia jedzenia i rozmnażania, ale jest. U pantofelka nie występują pragnienia :) On się rozmnaża i odżywia ;) Nie pragnie rozmnażania. Po prostu się dzieli na 2 pantofelki ;D Nie jest to spowodowane jego pragnieniami :) > Jak więc widzisz jestem heretykiem i teorie ewoluc > yjne mnie za bardzo nie przekonują. A mnie nie przekonują teorie stworzone przez ciebie na potrzeby tej dyskusji. Teorie sprzeczne ze stanem wiedzy naukowej. Uważam ze dyskusja o psychice pieczarki czy pantofelka jest kompletnie pozbawiona sensu. Pozdrawiam i życzę dalszych owocnych badan nad psychiką pieczarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 13.03.10, 12:25 Niestety śmieszne, jeszcze jak śmieszne. Tzw. "stan wiedzy naukowej" czyni tą śmieszność jeszcze bardziej śmieszną. Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 12:55 > Natomiast z punktu widzen > ia estetyki penis w odbycie, nieważne czy męskim czy damskim, jest czymś obleśn > ym. Ile penisów w ilu odbytach oglądałeś ze wyrażasz tak zdecydowane sądy o charakterze estetycznym ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
med555 Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:14 Myślę, że ilość nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:19 > Myślę, że ilość nie ma tu nic do rzeczy. Moze ma ;) Moze widziałeś tylko brzydkiego penisa w brzydkim tyłku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Re: Z punktu widzenia estetyki jest to raczej obl 12.03.10, 13:27 A mnie bardziej brzydzi pseudointelektualizm, czyli bełkot :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest naga... 12.03.10, 11:49 Dlaczego takie glupie gowno jeszcze jest czlonkiem partii na ktora glosuje? Dlaczego to gowno ma tyle zainteresowania penisami i wadzinami, przeciez to jest chore! Ja osobiscie brzydze sie homoseksualizmem, ale nie odbieram homoseksualistom ich moralnosci, czy prawa do bycia tym, czym sa, Bog ich tak stworzyl, bo taka mial ochote i wszelkiego rodzaju proby robienia z Boga ulomka koncza sie glupio...;DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Niech ten platformerski klerykał czepi się może 12.03.10, 11:49 kleszej pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenaa Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest naga... 12.03.10, 12:03 czego się czepiacie? To stwierdzenie faktu. Wg nauk kościoła tak jest, to grzech. To samo dotyczy osób po rozwodzie, które biorą ślub z drugim partnerem (już nie w kościele), więc żyją w grzechu. I można mnożyć przykłady... Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Święty Gowin. 12.03.10, 12:03 Gowin minął się z powołaniem. Powinien zostać (polskim) księdzem katolickim. Jego poziom umysłowy jest wystarczająco niewysoki. Na pewno jest przekonany, że on pierwszy pójdzie do Nieba a grzesznicy niee! :) Jezus pewnie ma ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr O pedofilach w czarnych kieckach jakoś milczy 12.03.10, 12:50 ciekawe, czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: O pedofilach w czarnych kieckach jakoś milczy 12.03.10, 13:05 Oooo mylisz się i to jak! Zawsze z uciechą po ten temat sięga Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: O pedofilach w czarnych kieckach jakoś milczy 12.03.10, 13:11 > Oooo mylisz się i to jak! Zawsze z uciechą po ten temat sięga Wyborcza ojej ojej, a powinna przecież przemilczeć, jak świętoje*bliwy Półgłowin! \ to przecież nieistotny temat, że katodewianci molestuję masowo dzieci i zmowa milczenia pęka w kolejnych krajach, o tym mówić w IV RP NIE WYPADA! Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: O pedofilach w czarnych kieckach jakoś milczy 12.03.10, 13:27 Na razie jedyne co nie wypada, to mówić "pedał" bo to słono kosztuje. Polityczna poprawność nie dotyczy jedynie "czarnych" "mocherów" i "katoli". Swoją drogą za te określenia też powinno się płacić, ale lobby gejowskie ma inną miarę Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: O pedofilach w czarnych kieckach jakoś milczy 12.03.10, 13:34 > Polityczna poprawność nie dotyczy jedynie "czarnych" "mocherów" i > "katoli". To chyba dobrze, skoro polityczna poprawność jest przez nich nieuznawana? To można innych nazywać "pedałami" i odrzucać poprawność, ale dla siebie się jej domagać? Cwana katodialektyka kleszego lobby, zawsze w interesie obskurantyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Dobro i zło są rozróżnialne 12.03.10, 14:32 Jeśli mówisz "pedał" to po to, by obrazić osobę za jej cechę wrodzoną, tak jak byś mi chciał wykluć oczy, bo są niebieskie... To jest złe i tyle. Ruchy gejowskie robią dobrą robotę posuwając demokrację do przodu, Pokazują, że nie można sobie spać i żreć jakby nigdy nic, kiedy ludzi się wytyka palcami. A Kościół? Pierwszy jest od wytykania ludzi za ich myślenie (samodzielne, niezgodne z linią kościelną) i tuszuje gwałty na nieletnich, jakich dopuszczają się księża katoliccy na całym świecie, bo celibat jest obowiązkowy w całym Kościele. Czyni on spustoszenie w psychice młodych chłopców w seminariach, którzy dla zdrowia psychicznego potrzebują seksu (jeśli nie z dziewczyną to ze sobą chociaż). Efekt jest taki, że młody ksiądz, "wypuszczony" do ludzi, jest już tak niedorozwinięty emocjonalnie (70% z nich wg badań psychiatrów z Niemiec i Szwecji na zlecenie tamtejszych biskupów), że nie potrafią nawiązać prawidłowych relacji seksualnych z dorosłym, choćby nawet chcieli. Dlatego kierują swoja uwagę ku niedorosłym, czyli ku dzieciom. Bo podstawą każdego molestowania jest władza. A ksiądz ma władzę nad dzieckiem, z racji tego, że jest dorosły i z innych powodów: jest nauczycielem, opiekunem, szefem ministrantów, chóru itp. Kościół ukrywa to, bo taką ma politykę odgórną. Nie może zdzierżyć, że w dzisiejszym świecie tego nie da się ukryć. Kościół w Polsce to dno. Zaścianek zaścianka. Nawet do tego Kościoła na Zachodzie nie dorasta, bo tam chociaż mówi się o tym. U nas ksiądz dalej, jak za Wyszyńskiego, udaje chodzącą kapliczkę. Bądź na tyle uczciwy, żeby przed samym sobą przyznać, że chyba Cię ktoś porządnie nabiera i chyba czujesz, że tracisz grunt pod nogami, że upada (pseudo) autorytet, za który miałeś ten Kościół. Łzy i szlochy na widok JPII nie wystarczą. To nie wiara tylko neuroza. Musisz się nauczyć odróżniać co jest dobre i kto jest OK, a co jest złe. A polityczna poprawność to coś dobrego. Przenosi ludzkiego ducha na wyższy poziom. Dzięki politycznej poprawności Amerykanie wybrali Murzyna na swojego prezydenta. A wielu musiało pokonać swoje uprzedzenia by to zrobić. To jest polityczna poprawność i to jest dobre. Bez postępu ludzkość siedziała by na drzewie i obrzucała się sraką. Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: O pedofilach w czarnych kieckach jakoś milczy 12.03.10, 14:03 To ty się mylisz. I to jak :) Jakoś nie wykorzystali okazji żeby napisać o księdzu pedofilu. A w innych gazetach o tym piszą. www.gazetakrakowska.pl/stronaglowna/231421,sucha-beskidzka-duchowny-molestowal-13-latke,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
krak15 Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 12:25 Zło jest wtedy, gdy ktoś jest krzywdzony. Jeżeli ktoś nawet odczuwa wstręt widząc całujących się gejów to zawsze może odwrócić wzrok. A gdyby na podstawie powodowania negatywnych odczuć należałoby kogoś potępiać, to należałoby potępić również wykonywanie utworów Pendereckiego, bo są osoby które ta muzyka drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
yaah Re: Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 12:55 Nie pieprz "myślicielu". Idąc tym tropem, należy odwrócić wzrok, gdy np. jest molestowane małe dziecko? Wszak ono jeszcze nie zdaje sobie sprawy z tego, że to jest złe. Dałeś przykład kompletnego debilizmu, próbując to poprzeć pseudo dowodem dla myślących inaczej. Nie ośmieszaj się już. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 13:12 Sam pieprzysz! Molestowanie dzieci jest złe, bo dziecko z powodu braku doświadczenia życiowego nie potrafi jeszcze obiektywnie ocenić sytuacji a często nawet skutecznie wyrazić swojego sprzeciwu. Porównywanie tych dwóch sytuacji to czysta demagogia mająca na celu wrzucenie wszystkich do jednego wora. Na szczęście to demagogia dla tępaków. Natomiast włażenie z butami w życie dorosłych osób, ktore wiedzą, co robią i dobrowolnie sie na to decydują jest niedopuszczalne, bo każdy powinien sie zajmować własnym życiem a nie pouczać innych, jak mają żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 14:26 > Zło jest wtedy, gdy ktoś jest krzywdzony. No więc mamy do czynienia ze złem. Rewolucja seksualna, której elementem jest emancypacja homoseksualizmu, zniszczyła naszą kulturę i tradycję. Niby mieszkasz wśród ludzi, ale czujesz się, jakbyś był sam wśród obcych, bo każdy żyje według własnego widzimisię. Kompletna alienacja i rozpad więzi społecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 15:56 adeinwan napisał: > > Zło jest wtedy, gdy ktoś jest krzywdzony. > > No więc mamy do czynienia ze złem. Rewolucja seksualna, której elementem jest > emancypacja homoseksualizmu, zniszczyła naszą kulturę i tradycję. Niby mieszkas > z > wśród ludzi, ale czujesz się, jakbyś był sam wśród obcych, bo każdy żyje według > własnego widzimisię. Kompletna alienacja i rozpad więzi społecznych. Taaak? To może zniesienie niewolnictwa a później (w XVIII i ostatecznie w XIX w) zniesienie pańszczyzny to też zło, które niszczy tradycję? Wolę ewoluującą tradycję, niż tradycję głupków, którzy gotowi kiedyś za tradycję uznać palenie na stosach i łamanie kołem. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 16:00 krak15 napisał: > Zło jest wtedy, gdy ktoś jest krzywdzony. Jeżeli ktoś nawet odczuwa wstręt > widząc całujących się gejów to zawsze może odwrócić wzrok. A gdyby na > podstawie powodowania negatywnych odczuć należałoby kogoś potępiać, to > należałoby potępić również wykonywanie utworów Pendereckiego, bo są osoby > które ta muzyka drażni. Oczywiście. Masz za mocne argumenty, więc żaden homofob Ci nie odpowie. Może tylko podskakiwać z jakimiś bredniami albo przeskakiwać na inne tematy (dyżurny temat zastępczy - pedofilia, bo sporo durniów ma ubogie słownictwo nie odróżnia pedofilów od gejów, a homofobom na tym właśnie zależy). Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gowin: Homoseksualizm jest grzechem i jest na 12.03.10, 12:29 Udowodnij. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej.11 Palikot przy Gowinie, to pikuś..... 12.03.10, 12:46 Gowin psuje PO od wewnątrz..To kołtun i szkodnik... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Palikot przy Gowinie, to pikuś..... 12.03.10, 12:54 dziwne ze te wszystkie gowiny otwieraja sie bez skrepowania na widok mikrofonu. A jeszcze dziwniejsze ze publika majac tak namacalny dowod wybiera ich ponownie na urzad wymagajacy przynajmniej kilku aktywnych i zdrowych szarych komorek. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Re: Palikot przy Gowinie, to pikuś..... 12.03.10, 12:58 ale chociaż normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
nieruchomy_spin Gowin... i prawa ojca 12.03.10, 12:47 swojego czasu ten darmozjad opowiadal o tym ze nie mozna przyznawac dzeci ojcom bo ojcowie sa najczesciej niedojzali... boli mnie to, ze musze tego pana utrzymywac... hmmm jest moim utrzymankiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flasska To już zboczenie, panie pośle! 12.03.10, 12:48 Gowin, zajmij się czymś pożytecznym zamiast obsesyjnie ludziom w majty zaglądać. Mało problemów jest w tym państwie? Czegoś się tak tego seksu uczepił? Wiem, że to miły temat, ale można go zgłębiać prywatnie, a niekoniecznie budować na nim karierę polityczną. Zapomnij na chwilę o penisach, pochwach i macicach, a może przestaniesz słyszeć po nocach niemy krzyk embrionów. Bo faktycznie - od takiej monotematyczności mogłeś oszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Głupota Półgłowina skutecznie zatopi PO :D 12.03.10, 12:48 Więcej Połgłowina! a notowania PO niebawem przybiorą postać jednocyfrową, hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 a co swiety powiesz w temacie mplestowania dzieci 12.03.10, 12:49 przez tych pelnych grzechu pychy i zarozumialstwa facetow w czarnych spodnicach? Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Re: a co swiety powiesz w temacie mplestowania dz 12.03.10, 12:55 to są chory ludzie tak ja wy homosie, zresztą wielu z nich własnie miało doświadczenia homoskie i prosze oto skutki, pedofilia Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 homofobia - to się leczy 12.03.10, 13:43 telimena30 napisała: > to są chory ludzie tak ja wy homosie, zresztą wielu z nich własnie > miało doświadczenia homoskie i prosze oto skutki, pedofilia Co? Czy ktoś tu ma jakieś psychiczne dolegliwości? Czy chcesz może powiedzieć, że przez większe prawa dla gejów i lesbijek również pedofile nabrali odwagi i zamiast swoich żon zaczęli molestować swoje córeczki? Czy może molestowanie dziewczynek uważasz za rzecz "normalną", bo ci pedofile są podobni do "dobrych" heteroseksualnych facetów, za to molestowanie chłopców za rzecz nienormalną, bo tamci molestatorzy są podobni do gejów? No to w takim razie chciałem ci powiedzieć, że jesteś głupia jak but. Będę bronił przed pedofilami wszystkich dzieci (zarówno dziewczynek, jak i chłopców), będę bronił wszystkich ludzi przed gwałcicielami i molestatorami. A poza tym będę bronił gejów i lesbijki przed durniami i zaplutymi z nienawiści homofobami. Seks z dziećmi jest przestępstwem, które deformuje psychikę dziecka. Seks wymuszony jest również przestępstwem. Seks jest wtedy dobry, kiedy dwie osoby (niezależnie od płci) z własnej woli chcą go uprawiać i mają z tego satysfakcję. A obłudnicy, którzy najpierw sobie (żeby zrobić wrażenie) zapłaczą nad ofiarami pedofilów, a później rzucą się na gejów, żeby zrobić z nich własne ofiary. Temat pedofilów był "na rozgrzewkę", bo homofobom nie zależy na dzieciach będących ofiarami przestępstw, tylko na wyładowaniu własnej nienawiści do spokojnych ludzi, którzy w sferze intymnej mają inne upodobania. A więc na koniec sentencja skierowana do obsesyjnych homofobów: nie wsadzać ryja do cudzych majtek, jak nikt nie prosi - won, wynocha. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: a co swiety powiesz w temacie mplestowania dz 12.03.10, 14:10 telimena30 napisała: > to są chory ludzie tak ja wy homosie, zresztą wielu z nich własnie > miało doświadczenia homoskie i prosze oto skutki, pedofilia ============================== Tylko dlaczego ich tak wielu występuje w roli samozwańczych pośredników "boga" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ibnalqq Re: a co swiety powiesz w temacie mplestowania dz 12.03.10, 12:58 Ty też (sądząc po poziomie postów) jesteś ofiarą molestowania - intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: a co swiety powiesz w temacie mplestowania dz 12.03.10, 13:02 biedulku, tylko tyle masz do powiedzenia o kieckowej mafii pedofilskiej? niewygodny temat, co? Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Kogo krzywdzą geje? 12.03.10, 12:49 Całujący albo trzymający się za rękę geje to żadna obrzydliwość (seks to inna sprawa, ale nie przypominam sobie uprawiających seks ludzi na ulicy ostatnio, jest to zresztą karalne). Plakat Misteria Paschalia (o to Ci chodziło?) jest raczej bliżej właśnie scenie uprawiania seksu. Różnica między okaleczonym i zakrwawionym kolesiem a ludzmi trzymającymi się za ręce jest jednak spora. Do tego, ludzie trzymający się za ręce to ludzie z krwi i kości, a nie plakat. Jak przez ulicę do szpitala idzie pokaleczony zakrwawiony człowiek, to też byś go ukarał, że obrzydzenie szerzy? szuwarek75 napisał: > No proszę, a jeszcze przed kilkoma godzinami w czambuł potępiało się > jakiś plakat festiwalu Sacrum przedstawiającego skatowanego gościa. > Wówczas nie było mowy o odwracaniu wzroku, a teraz naraz się to > postuluje! > No ale inna wszak miara dla rzeczy katolickich, a inna dla pederastwa Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 co geje robią w Parku Skaryszewskim? 12.03.10, 12:53 no co? może się wypowiedzą jaka sodomia tam panuje i to w parku pełnym matek, dzieci...żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 Re: co geje robią w Parku Skaryszewskim? 12.03.10, 13:07 noooo jakoś cisza w temacie jak wyżej i wiadomo dlaczego :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: co geje robią w Parku Skaryszewskim? 12.03.10, 13:14 Na razie wygląda na to, że to ty najlepiej wiesz dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
patman To się właśnie nazywa wyręcanie kota ogonem 12.03.10, 13:28 I co z tego, że są przypadki gejów, którzy gdzieś tam na świeży powietrzu się ciupciają? Hetero robią dokładnie tak samo i co, jest to mniej "niemoralne"? (buahaha, ale kretyńskie słowo). Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: co geje robią w Parku Skaryszewskim? 12.03.10, 13:57 > noooo jakoś cisza w temacie jak wyżej i wiadomo dlaczego :))))))) a co spodziewasz się, że każdy na zawołanie będzie odpowiadał na twoje prowokacyjne wypociny? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: co geje robią w Parku Skaryszewskim? 12.03.10, 14:01 telimena30 napisała: > noooo jakoś cisza w temacie jak wyżej i wiadomo dlaczego :))))))) ===================================== To, nie wiesz, że z idiotami się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 12:50 Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie tylko nazwać jasno i jednoznacznie dewiacją, ale także jednoznacznie ją potępić z punktu widzenia moralnosci. Na szczęście Polska jest krajem gdzie politpoprawność nie przyjęła się i nikt nie będzie nikomu kazał okazywać sztucznego entuzjazmu czy aprobaty dla różnej maści mutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
p_iki jak patrzysz w lustro junkier 12.03.10, 12:55 to co widzisz ciekawego? podobasz sie sobie? tak z innej beczki zapytalem bo ciekaw jestem Odpowiedz Link Zgłoś
trzecikot Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:04 Dewiacją jest rytualny kanibalizm albo oddawanie czci narzędziu tortur... Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:05 zobacz jak się się rzuciły wściekłe psy homoskie, zagryzą każdego kto powie prawdę prosto w ślepia Odpowiedz Link Zgłoś
klinikka Re: junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:12 zaś z punktu widzenia rozumu bycie Gowinem jest naganne moralnie Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Re: junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:17 Ty jestes taki mądry na forum, a może podałbys jakies argumenty a nie tylko tekst typu "bo to obrzydliwe jak dwoch facetów razem, ale do dwóch lesbijek to ja nic nie mam". Jesteś kanalią ograniczenia umysłowego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:18 telimena30 napisała: > zobacz jak się się rzuciły wściekłe psy homoskie, zagryzą każdego > kto powie prawdę prosto w ślepia Jestem zdecydowanie hetero, co nie znaczy,że jestem głąbem z ciemnogrodu, jak junkier i jego poplecznicy. Homoseksualizm jest WRODZONA zmiana genetyczna i ci ludzie są pod każdym względem normalnymi i wartościowymi ludźmi. Maja pełne prawo do swojej odmiany szczęścia a mnie z tego nic nie ubywa. Dewiacją ŚWIADOMĄ jest pedofilia wśród wielu księży, skrzętnie skrywaną. Wiadomo,że celibat jest durnotą wymyśloną przez ludzi w celach fiskalnych. Nie wymyślił tego Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:32 Mnie slowo Ciemnogrod nie przeszkadza, jestem z niego dumny, wole byc normalnym czlowiekiem z ciemnogrodu niz pretensjonalnym klakierem z Jasnogrodu ktory twierdzi ze akceptowanie ekscesow roznych homosiow to jakas rzekoma "nowoczesnosc". W Polsce tak jak na Litwie - powinno sie calkowicie wyrugowac te propagande z zycia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:49 junkier napisał: > W Polsce tak jak na Litwie - powinno sie calkowicie wyrugowac te > propagande z zycia publicznego. No to już jasne. Rydzyko-bendero-gowino-koneczno-głąby chcą wprowadzić cenzurę. Biedny, mały, niedouczonym istotkom wydaje się, ze myślą. A tak naprawdę, to potrafią wyłącznie nienawidzić: Żydów, masonów, homoseksualistów i każdego, kto się z nimi nie zgadza (czyli ludzi myślących). Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: junkier szacunek!!! 12.03.10, 13:28 telimena30 napisała: > zobacz jak się się rzuciły wściekłe psy homoskie, zagryzą każdego > kto powie prawdę prosto w ślepia =============================== Zdejm kobieto ten przyciasny beret, a horyzonty myślowe Ci się powiększą i jaka ulga dla głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:11 Ale to jest tylko kwestia czasu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:25 junkier napisał: > Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie tylko nazwać jasno i > jednoznacznie dewiacją, ale także jednoznacznie ją potępić z punktu > widzenia moralnosci. > > Na szczęście Polska jest krajem gdzie politpoprawność nie przyjęła się i > nikt nie będzie nikomu kazał okazywać sztucznego entuzjazmu czy aprobaty > dla różnej maści mutantów. ======================================== Jeżeli już piszesz o "moralności", to bądź tak łaskaw zaznaczyć jednocześnie, że "biega" Ci o "moralność chrześcijańską". Jak wiesz [jednak chyba nie kojarzysz] moralność ogólnie przyjęta, a "moralność chrześcijańska", to dwie różne moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:29 Moralnosc chrzescijanska jest moralnoscia uniwersalna i nadrzedna wobec innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:41 junkier napisał: > Moralnosc chrzescijanska jest moralnoscia uniwersalna i nadrzedna wobec > innych. ------------------------- >Kradzieze tez sa tak stare jak ludzkosc. I w zwiazku z tym mamy je afirmowac czy "tolerowac"? ========================================= Jednak jesteś palantem. Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:33 junkier napisał: > Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie tylko nazwać jasno i > jednoznacznie dewiacją, ale także jednoznacznie ją potępić z punktu > widzenia moralnosci. > > Na szczęście Polska jest krajem gdzie politpoprawność nie przyjęła się i > nikt nie będzie nikomu kazał okazywać sztucznego entuzjazmu czy aprobaty > dla różnej maści mutantów. ty jak zawsze tracisz konserwa ,nie przykmujaca do wiadomosci faktow . homoseksualizm jest w swiecie tak stary jak sama natura czy mozna smilo powiedziec ze, jest wrecz normalna ...Ale do tego trzeba miec szeroki horyzont patrzenia na swiat i wlasny rozum z ktorego sie kozysta .Ty i niestety ludzie typu Gowin zostali pokarani brzez bozie brakiem takowych... > > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:35 Kradzieze tez sa tak stare jak ludzkosc. I w zwiazku z tym mamy je afirmowac czy "tolerowac"? Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:42 junkier napisał: > Kradzieze tez sa tak stare jak ludzkosc. I w zwiazku z tym mamy je > afirmowac czy "tolerowac"? znowu pokazales ze, nie uzywasz rozumu...tylko sie zacietrzewiasz...kradzieze szkodza innym homoseksualizm nie...jesli nie wyczuwasz roznicy to nie wiem czy warto z toba dyskutowac bo to bedzie rozmawa na argumenty typu: bo tak i juz... > Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:44 Chcesz wmawiac ze demoralizacja i deprawacja nie sa szkodliwe? To co jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:50 junkier napisał: > Chcesz wmawiac ze demoralizacja i deprawacja nie sa szkodliwe? To co > jest??? > to wytlumacz mi w jaki sposob demoralizuja i deprawuja homoseksalisci? Maja na koncie wiecej wywolanych wojen , morderstw gwaltow,kradzierzy nie wiem czego jeszcze , niz hetero? jesli odpowioesz ze, tak to poprzyj to jaimis statystykami chcby... jesli nie to nie opowioadaj bzdur bez pokrycia... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:57 Czytalem gdzies artykul o tym ze homosie odpowiadaja az za 35-40% przestepstw pedofilskich, wg danych zebranych w UK i nastepnie utajnionych z przyczyn politpoprawnych. To oczywiscie trzeba zweryfikowac. Nie mniej zadnej weryfikacji nie wymaga poglad, ze przewazajaca weikszosc rodzicow nie zyczy sobie zeby ich dzieci w szkolach nachodzili homosiowi aktywisci zeby promowac wlasne przypadlosci, rodzice nie zycza tez sobie indoktrynacji wedlug chorej politpoprawnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:04 junkier napisał: > Czytalem gdzies artykul o tym ze homosie odpowiadaja az za 35-40% > przestepstw pedofilskich, wg danych zebranych w UK i nastepnie utajnionych > z przyczyn politpoprawnych. > > To oczywiscie trzeba zweryfikowac. Nie mniej zadnej weryfikacji nie wymaga > poglad, ze przewazajaca weikszosc rodzicow nie zyczy sobie zeby ich dzieci > w szkolach nachodzili homosiowi aktywisci zeby promowac wlasne > przypadlosci, rodzice nie zycza tez sobie indoktrynacji wedlug chorej > politpoprawnosci. > i to sa te argumenty...hehehe utajnioone ...nie zauwazasz smiersznosci tego co napisales? Czlowieku troche dystansu nabierz do siebie i swiata bo nie zobaczysz nigdy swiata takim jaki jest...I jeszcze mimo wszystko pytanie zwiazane z argumenetem twoim: czy 60 -65 % przestepstw przypada na hetero? i kto bardziej deprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:09 Prosze bardzo, tu z portalu Fronda: fronda.pl/news/czytaj/homoseksualisci_skazani_za_pedofilie A tu z bankier.pl m.bankier.pl/forum/watek/0,5756529,10/ Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:18 junkier napisał: > Prosze bardzo, tu z portalu Fronda: > fronda.pl/news/czytaj/homoseksualisci_skazani_za_pedofilie > A tu z bankier.pl > m.bankier.pl/forum/watek/0,5756529,10/ no i co mi zapodales ? kolejna historie o tym ze homoseksualisci sa tez pedofilami? mysle ze to zypelnie normalne... tak samo jak to ze czesc hetero sie tez tym zajmuje czyli znowu nawoluje cie do zlapania jakiegos dystansu... Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 z cyklu 'a u was murzynów biją' 12.03.10, 14:30 i po co ta tania demagogia? chcesz powiedzieć że homo => pedofil? a może jeszcze lepiej homo = pedofil? myślę, że nikt kto ma IQ > 0 nie da się na to nabrać. tylko mohery będą się narkotyzować tymi rewelacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: z cyklu 'a u was murzynów biją' 12.03.10, 14:43 Proporcje powinny dawac do zastanowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: z cyklu 'a u was murzynów biją' 12.03.10, 16:26 > Proporcje powinny dawac do zastanowienia... owszem dają, chociaż na pewno nie takich wniosków się spodziewasz. otóż, załóżmy, że istotnie statystyki wykazują, że tych zboczeńców jest więcej wśród homo. ale na czym się opierają te statystyki? domyślam się, że na przypadkach zgłoszonych/wykrytych. i tu jest pies pogrzebany. jestem w 100% pewien, że przypadki gwałtów przez rodziców są ostro niedoreprezentowane w tej statystyce. dlaczego? to proste, tego typu numery są skrzętnie skrywane, dziecko zastraszane, występuje obojętność drugiego/-ej małżonka/-ki. i tu pytanie z jaką reakcją matki spotka się córka wyznawszy, że ojciec się do niej dobierał? Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:59 junkier !!! i co gdzie te twoje argumenty!!!??? czemu nie jestes juz tak wygadany ? to koniec ? takim leszczem jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:11 Dobre jest to, czego oczekujemy od wszystkich innych ludzi (patrz imperatyw kategoryczny Kanta). Czy chciałbyś, aby wszyscy byli gejami? Skoro nie, to dlaczego uznajesz homoseksualizm za słuszny? Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:25 adeinwan napisał: > Dobre jest to, czego oczekujemy od wszystkich innych ludzi (patrz imperatyw > kategoryczny Kanta). Czy chciałbyś, aby wszyscy byli gejami? Skoro nie, to > dlaczego uznajesz homoseksualizm za słuszny? dosc pokretny argument...oczywiscie nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia...homoseksualizm jest w spoleczenstwach swiata od zarania. Raz jest bardziej akceptowany raz mniej, mimo to nie doszlo do tego ze, z ich powodu jakiekolwiek spoleczenstwo wymarlo lub upadlo . Wiec uwazam ze, nie ma problemu . Poniwaz tepiac za wszelka cene takie zachowania z przyczyn w zasadzie blizej niekreslonych wywoluje niepotrzebne spory i straty energi ludzkiej ktora mozna zuzyc na duzo bardziej pozyteczne cele... Odpowiedz Link Zgłoś
pvf Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:33 adeinwan napisał: > Dobre jest to, czego oczekujemy od wszystkich innych ludzi (patrz imperatyw > kategoryczny Kanta). Czy chciałbyś, aby wszyscy byli gejami? Skoro nie, to > dlaczego uznajesz homoseksualizm za słuszny? No więc weź i zastosuj ten imperatyw do siebie. Chociaż jestem hetero nie zgadzam się, żeby ktoś zaglądał mi pod kołdrę, bo to moja prywatna sprawa co robię w łóżku z partnerem (w tym wypadku kobietą). Tak samo, jak nie zgadzam się, żeby ktoś interesował się czy jestem wierzący i ewentualnie w co wierzę. Czy wyjaśniłem Ci Kanta wystarczająco przystępnie? Pojąłeś o co Kantowi chodziło? I zacznij myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Głupiec Ci nie odpowie... 12.03.10, 15:41 samktos napisał: > junkier napisał: > > > Chcesz wmawiac ze demoralizacja i deprawacja nie sa szkodliwe? To co > > jest??? > > > to wytlumacz mi w jaki sposob demoralizuja i deprawuja homoseksalisci? > Maja na koncie wiecej wywolanych wojen , morderstw gwaltow,kradzierzy nie wiem > czego jeszcze , niz hetero? > jesli odpowioesz ze, tak to poprzyj to jaimis statystykami chcby... > jesli nie to nie opowioadaj bzdur bez pokrycia... Tu odpowiedzi nie uzyskasz, bo zarzut jest absurdalny. Zwróć uwagę, że jeśli zadasz logiczne pytanie DLACZEGO homoseksualizm miałby być niemoralny, to albo odpowiedzi nie będzie, albo hoooop! - i skok na temat pedofilii, gwałtu albo molestowania. I już sprawa załatwiona. A więc - zadajesz np. pytanie "Dlaczego dwóch kochających się facetów uprawiających pieszczoty i seks w jednym łóżku popełnia czyn moralnie naganny?" i otrzymujesz odpowiedź w stylu "A bo gdzieś w mieście X złapano niedawno jakiegoś pedofila". I rozmowa skończona (bo homofobi innych argumentów nie mają). Ale, powiesz, rozmowa była nie o pedofilii. Możesz dodać, że katolicki ksiądz X molestował nieletnie dziewczynki macając je w okolicach waginalnych - czy za jego postępowanie też należy prześladować gejów? Na koniec dostaniesz argument ostateczny w stylu "Pedały do gazu", albo zgniłym jajkiem w łeb (sam tego kiedyś doświadczyłem na Marszu Równości). Nie spodziewaj się więc argumentów w odpowiedziach na mądre pytania od ludzi, którzy takich argumentów nie mają (bo mieć nie mogą). Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:05 > znowu pokazales ze, nie uzywasz rozumu...tylko sie zacietrzewiasz...kradzieze > szkodza innym homoseksualizm nie...jesli nie wyczuwasz roznicy Homoseksualizm też szkodzi (samym homo też - patrz AIDS). Wyobraź sobie, że Twój jedyny syn mówi, że jest gejem. Zero wnuków, ród nie przetrwa, wszystkie owoce Twojej pracy przejdą na państwo. Wtedy też będziesz śpiewał, że to nieszkodliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:16 adeinwan napisał: > > > znowu pokazales ze, nie uzywasz rozumu...tylko sie zacietrzewiasz...kradz > ieze > > szkodza innym homoseksualizm nie...jesli nie wyczuwasz roznicy > > Homoseksualizm też szkodzi (samym homo też - patrz AIDS). > Wyobraź sobie, że Twój jedyny syn mówi, że jest gejem. Zero wnuków, ród nie > przetrwa, wszystkie owoce Twojej pracy przejdą na państwo. Wtedy też będziesz > śpiewał, że to nieszkodliwe? dokladnie tak bede spiwac...poniewaz nie mam zamiaru dzieci kontrolowac do konca swojego zycia. Na tym polega smodzielnosc jakbys nie wiedzial. Co zrobia z tym czego sie dorobilem nie obchodzi mnie zbytnio tym bardziej ze, nie daje po to zeby mowiec co maj z tym dalej robic . Bo to chyba w tym momencie nie jest juz dawanie ale jakas dzierzawa. Jeli przejmie to panstwo to tez nie jest tragedia. W koncu panstwo jest naszym najwazniejszym wspolnym dobrem... Nie zaden kosciol ani partia czy cos tam takiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:29 > dokladnie tak bede spiwac...poniewaz nie mam zamiaru dzieci kontrolowac do konc > a > swojego zycia. Na tym polega smodzielnosc jakbys nie wiedzial. Samodzielność nie oznacza deptania tradycji. Bez tradycji, przedłużania łańcucha ludzkich istnień, życie ogranicza się do smutnej konsumpcji teraźniejszości. To nie ma celu... > Co zrobia z tym > czego sie dorobilem nie obchodzi mnie zbytnio tym bardziej ze, nie daje po to > zeby mowiec co maj z tym dalej robic . Bo to chyba w tym momencie nie jest juz > dawanie ale jakas dzierzawa. No tak, naturalnej potrzeby przedłużenia gatunku tez nie masz? Nie czujesz się źle myśląc, że za dwa pokolenia może juz nie byc Twoich genów? Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:38 adeinwan napisał: > > dokladnie tak bede spiwac...poniewaz nie mam zamiaru dzieci kontrolowac d > o konc > > a > > swojego zycia. Na tym polega smodzielnosc jakbys nie wiedzial. > > Samodzielność nie oznacza deptania tradycji. Bez tradycji, przedłużania łańcuch > a > ludzkich istnień, życie ogranicza się do smutnej konsumpcji teraźniejszości. To > nie ma celu... > > > Co zrobia z tym > > czego sie dorobilem nie obchodzi mnie zbytnio tym bardziej ze, nie daje p > o to > > zeby mowiec co maj z tym dalej robic . Bo to chyba w tym momencie nie jes > t juz > > dawanie ale jakas dzierzawa. > > No tak, naturalnej potrzeby przedłużenia gatunku tez nie masz? Nie czujesz się > źle myśląc, że za dwa pokolenia może juz nie byc Twoich genów? demagogia jak zawsze... deptanie tradycji? z czego to wywnioskowales? i dlaczego mily by umierac wraz ze mna? koniecznie trzeba je krzewic tylko wlasnym dzieciom ? co to za podejscie ? Nie slyszales nigdy np haseł pozytywizmu? chyba nie .... naturalna chec do przekazywania genow niema nic do rzeczy w tym momencie... nie mam zamiaru narzucac dzieciom bezwzglednie siwiatopogladu,przy zalozeniu ze nie sa to jakies postawy skrajne.Trzeba dac innym samodzielnie myslec i w swoj sposob rozumiec swiat ... Odpowiedz Link Zgłoś
fo.ka.zkro.ka Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 15:02 > Samodzielność nie oznacza deptania tradycji. Bez tradycji, przedłużania łańcuch > a > ludzkich istnień, życie ogranicza się do smutnej konsumpcji teraźniejszości. To > nie ma celu... Szkoda,że Cię nie było wśród Słowian,którzy od zarania dziejów mieli swoich bogów i wierzenia,a ich tradycję chrześcijanie w imię własnego boga niszczyli mieczem.Chrześcijaństwo nie jest naszą tradycją. > No tak, naturalnej potrzeby przedłużenia gatunku tez nie masz? Nie czujesz się > źle myśląc, że za dwa pokolenia może juz nie byc Twoich genów? Jeśli mówisz o naturze,to nie wiem czy zauważyłeś,że wszystko się w niej równoważy? Są osobniki od przedłużania gatunku i od "ciupciania" się z tą samą płcią. To taka swoista geometria fraktalna. Nie rozumiem dlaczego na siłę chcesz to zburzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 18:14 adeinwan napisał: > > Homoseksualizm też szkodzi (samym homo też - patrz AIDS). > Wyobraź sobie, że Twój jedyny syn mówi, że jest gejem. Zero wnuków, ród nie > przetrwa, wszystkie owoce Twojej pracy przejdą na państwo. Wtedy też będziesz > śpiewał, że to nieszkodliwe? A jak powie, że zostanie księdzem katolickim lub zakonnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:04 > ty jak zawsze tracisz konserwa ,nie przykmujaca do wiadomosci faktow . > homoseksualizm jest w swiecie tak stary jak sama natura czy mozna smilo > powiedziec ze, jest wrecz normalna ...A Fakt, że coś istnieje od dawna nie znaczy, że jest moralne czy normalne. Moralność oznacza m.in. umiejętność powstrzymania swych prymitywnych żądz. Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:06 adeinwan napisał: > > ty jak zawsze tracisz konserwa ,nie przykmujaca do wiadomosci faktow . > > homoseksualizm jest w swiecie tak stary jak sama natura czy mozna smilo > > powiedziec ze, jest wrecz normalna ...A > > Fakt, że coś istnieje od dawna nie znaczy, że jest moralne czy normalne. > Moralność oznacza m.in. umiejętność powstrzymania swych prymitywnych żądz. czyli najlepiej rozmnazac sie in vitro przynajmniej bedzie mozna wyeliminowac poped seksualny zupelnie... Odpowiedz Link Zgłoś
adeinwan Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:16 > czyli najlepiej rozmnazac sie in vitro przynajmniej bedzie mozna wyeliminowac > poped seksualny zupelnie... Tu nie chodzi o całkowite zduszenie popędu, ale skanalizowanie go w prospołeczny sposób, czyli na pożycie małżeńskie i rozmnażanie. Homoseksualizm jest tak samo antyspołeczny jak prostytucja, heteroseksualny promiskuityzm czy masturbacja. Odpowiedz Link Zgłoś
samktos Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 14:31 adeinwan napisał: > > > czyli najlepiej rozmnazac sie in vitro przynajmniej bedzie mozna wyelimin > owac > > poped seksualny zupelnie... > > Tu nie chodzi o całkowite zduszenie popędu, ale skanalizowanie go w prospołeczn > y > sposób, czyli na pożycie małżeńskie i rozmnażanie. Homoseksualizm jest tak samo > antyspołeczny jak prostytucja, heteroseksualny promiskuityzm czy masturbacja. hahaha dobry jestes powiedz to ksizom na przyklad...to sa jednostki aspoleczne z zalozenia sie nie rozmnazaja ! wiec walcz z tym ! przeciez to jest wbrew naukom chrystusa... Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Hehehe.... "masturbacja antyspołeczna" 12.03.10, 18:27 adeinwan napisał: > > > Tu nie chodzi o całkowite zduszenie popędu, ale skanalizowanie go w prospołeczn > y > sposób, czyli na pożycie małżeńskie i rozmnażanie. Homoseksualizm jest tak samo > antyspołeczny jak prostytucja, heteroseksualny promiskuityzm czy masturbacja. Ohoo... Masturbacja jest antyspołeczna? Czytanie takich bredni przyprawia mnie o uśmiech, ale też widzę żałosną głupotę autora. Można mówić/pisać, że antyspołeczna jest kradzież, gwałt, wandalizm itp... Ale mówienie, że masturbacja jest antyspołczna jest po prosu durnotą. W końcu ktoś zacznie pisać w tonie moralizatorskim, że antyspołeczne jest chodzenie do solarium, farbowanie włosów i malowanie paznokci. A może antyspołeczne jest noszenie kolczyków i klipsów? Albo używanie kremów przeciwzmarszczkowych? Jak ktoś jest palantem i jeszcze mędrkuje, co jest moralne a co nie, to jest to po prostu żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Pos. Gowin mówi prawdę, dewiację trzeba nie t 12.03.10, 13:50 Normy moralne sa rozmywane.Złodzieja nie nazywa sie złodziejem , mordercy morderca a dewianta dewiantem.Ludzie pozbywaja sie w ten sposób wyrzutów sumienia bo przecież nie robią nic złego.Najwyzszy czas odróznic dobro od zła , a dobrem jest tez wyrozumiałosc dla błądzących. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena30 homoś!!! 12.03.10, 13:06 homoseksualizm się leczy!!!! i to skutecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Re: homoś!!! 12.03.10, 13:15 Drogi lekarzu, prosze o więcej szczegółów !! Bo piszesz na temat na kt,orym sie w ogóle nie znasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: homoś!!! 12.03.10, 14:05 pewnie 'egzorcyści' się tym zajmują. niedawno stara mnie straszyła, że naśle na mnie takiego jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo gdyby ten "katolik" czytał KKK to wiedziałby 12.03.10, 12:50 że grzechem sa praktyki homo nie zaś sam fakt bycia homo. Cóż, ta wypowiedź tylko świadczy o tym, ze Peło to gorsza ciemnota od PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ww.66 hetero pedofi 12.03.10, 12:53 Gowin jest z cała pewnością pedofilem - jak wielu kato homofobów Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: ano krzywdzą, krzywdzą 12.03.10, 12:52 bzdura szerzona przez osoby o niepewnych preferncjach seksualnych, które boją się, że wyszłoby, że nie są 100% hetero? Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mnie "zachęcił" do stosunku homoseksualnego. Jak Ty sobie wyobrażasz, a masz negatywny stosunek do homoseksualizmu, to polecam wizytę u psychologa, tudzież za 5-6 lat u psychiatry. telimena30 napisała: > niestety, afirmacja tej choroby zatacza coraz szersze kręgi, > zagrożone są dzieci i młodzież Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: ano krzywdzą, krzywdzą 12.03.10, 13:03 "Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś mnie "zachęcił" do stosunku homoseksualnego." Zapewniam cię, że o takich rozkoszach nie marzy też połowa skazanych czy żołnierzy, którzy jednak później oddają się im z uciechą... Odpowiedz Link Zgłoś
mat.31 Re: ano krzywdzą, krzywdzą 12.03.10, 13:15 Naprawdę twój ojciec robił to w wojsku?? Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: ano krzywdzą, krzywdzą 12.03.10, 13:28 Nie, ale kolega, który tam trafił - owszem. Teraz jest zadeklarowanym homoseksualistą Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: ano krzywdzą, krzywdzą 12.03.10, 14:07 a skąd wiesz, że nie był przed? przypominam, że ludzie nie mają wypisanej na czole orientacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: ano krzywdzą, krzywdzą 12.03.10, 17:25 szuwarek75 napisał: > Nie, ale kolega, który tam trafił - owszem. Teraz jest zadeklarowanym > homoseksualistą Bo widocznie jest biseksualistą z silną przewagą homo. Sprawia mu pewną małą przyjemność seks z kobietami, ale tak naprawdę woli ciało faceta. I moja hipoteza jest taka: jak w dzieciństwie zobaczył ładnego chłopaka i powiedział, coś, co sugeruje jego homoseksualizm, to dostał od rodziców ochrzan (albo pasem w dupę), a koledzy z klasy go wyśmiali i nazwali pedałem. A więc przerzucił się na dziewczyny, choć mało go pociągały. Miał jednak szczęście, bo prawdziwi homo mają zerowy popęd do kobiet. Ale czasy się powoli zmieniły, koledzy w wojsku mu wyjaśnili pewne rzeczy i teraz już rozumie swoją tożsamość... Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Przy każdym pocałunku dwóch facetów... 12.03.10, 17:50 (z języczkiem) - rozpada się 5 katolickich rodzin!!! Przy podobnym pocałunku u kobiet les - upadają tylko 2 katolickie rodziny (bo to bardziej tradycyjne). Przy dotknięciu się dwóch facetów penisami - upada 10 katolickich rodzin i 10 pedofili dostaje amoku i leci w teren łapać dzieci!!! Przy dotknięciu się dwóch kobiet les łechtaczkami - upada 7 katolickich rodzin i 5 pedofili leci macać niewinne dziewczynki!!! Oj, jak bardzo krzywdzą ludzkość ci niedobrzy homoseksualiści! Natomiast jeśli sakramentalne małżeństwo hetero bawi się w ten sposób, że ON wsadza jej do waginy swojego penisa a do odbytu wibrator analny w kształcie drugiego penisa, a ONA podskakuje, kwiczy, śmieje się i wierzga nogami - TO CO WTEDY? Nikt nikogo nie krzywdzi - bo to jest małżeństwo hetero. Im wolno. Aniołki śpiewają, wszystko dobrze, Gowin nie macha paluszkiem. Ale gdyby dwóch facetów leżało przytulonych do siebie w łóżku - to zagrażałoby pewnie Państwu Polskiemu, co? Hipokryzja. Gowińszczyzna. Dulszczyzna. ...... Skończcie z tym. Jesteśmy w Europie i w XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś