jerjar 20.03.10, 15:52 Zapomniałem o 15% Leppera w tamtych wyborach. Niezły ten nasz narodek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cipera haha, pajac.a kto będzie taki głupi aby na niego g 20.03.10, 15:55 jerjar napisał: > Zapomniałem o 15% Leppera w tamtych wyborach. Niezły ten nasz narodek. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: haha, pajac.a kto będzie taki głupi aby na ni 20.03.10, 16:11 Czyżby Endrju zmierzał być prezydentem siedząc w celi? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.tadus W Celi? 20.03.10, 16:51 Begerowa ma na imie Renata! konread napisał: > Czyżby Endrju zmierzał być prezydentem siedząc w celi? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Co wiemy o kandydatach 20.03.10, 18:50 Kaczyński - oczywista oczywistość, małpki, ubikacja Olechowski - ambicja, ambicja Szmajdziński - nijaki, lewaki Komorowski - niewiele wiemy, drzwi od stodoły i tyle Sikorski - żona "Amerykanka", zna bin-Ladena? Lepper - wszystko już wiemy, nawet więcej bez niespodzianek, opalony i z "charakterem" tylko Lepper taka to prawda ponura.. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: Co wiemy o kandydatach 20.03.10, 21:05 Czy nikt nie został porażony tą lekturą ? <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 20.03.10, 21:16 Najlepszy prezydent dla Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
masai_mara Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 20.03.10, 21:57 jola_z_dywit6 napisała: > Najlepszy prezydent dla Polaków. Chyba tych z Bora-Bora Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Żydów bierze cholera Bo głosuję na andrzeja Lepera 21.03.10, 00:28 Wrobili go w gwałty i afery A gdzie Irlandia do cholery. Boją się chłopa męty złodzieje Bo okradanym daje nadzieje. Wszawe elity oszustwem przy żłobie A Polska zdycha w ciężkiej chorobie. Dlatego władzę Lepcio mieć musi Bo kto inny mafijną hydrę udusi. I staną rodacy każdy się nada by zniszczyć POPISowego gada. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 21.03.10, 00:08 nie uważam że jest najlepszy. on jest rolnikiem, reprezentuje rolników, jak to wielokrotnie podkreślał. mnie, jako mieszkańca Warszawy taki prezydent nie zadowala. nie będzie moim reprezentantem, tylko grupy społecznej na którą idą moje podatki. w związku z tym na pewno nie zagłosuję na tego pana. ps: wystarczy sprawdzić ilu jest rolników, a ilu mieszkańców dużych miast, by określić szanse tego polityka. oraz kogo on reprezentuje. zdecydowaną mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 21.03.10, 02:38 ws60 napisał: > mnie, jako mieszkańca Warszawy taki prezydent /.../ *** slusznie wtraciles:"jako MIESZKANCA" Wwy..." :)))) wszak to Twoj reprezentant tez,poniewaz nie jestes warszawiakiem-jestes zameldowany w Wwie.:)))To nie to samo.Zeaszta jak wiekszosc obecnych "miastowych", macie domy rodzinne na wsiach.Nie wstyd to,ale do mieszczanstwa inna droga niz zameldowanie. To tak jak z inteligenca:albo sie owa posiada /wrodzona/,abo mozma posiasc wiedze...:))) > ps: wystarczy sprawdzić ilu jest rolników, a ilu mieszkańców dużych miast, by określić szanse tego polityka. oraz kogo on reprezentuje. zdecydowaną mniejszość. ***** tym mnie rozbawiles. Rolnicy/pochodzenie chlopskie/ a mieszkancy np.Wwy. Obecnie wyceniam ,ze w Wwie jest zameldowanych ok 95% z chlopskimim rodowodem warszawiakow.5% to rodowici potomkowie tych ci przezyli zawieruche wojenna. Reszta to takie same wsioki jak ja:) Roznica miedzy nami jest taka,ze ja sie nie wstydze miejsca urodzenia,a miastowyyyyyyym obecnie wystarczy meldunek by stac sie swiatowym. Smutasy. Jezeli urodziles sie w gumiakach, to w gumiakach umrzesz.Nawet w Beemce i pod krawatem:)ale zawsze w gumiakach. Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: haha, pajac.a kto będzie taki głupi aby na ni 20.03.10, 17:05 konread napisał: > Czyżby Endrju zmierzał być prezydentem siedząc w celi? Prawo tego nie zakazuje Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Który kandydat lepszy Andrzej Lepper czy Lech Kacz 20.03.10, 16:03 Który kandydat lepszy Andrzej Lepper czy Lech Kaczyński Lech Kaczyński ma zobowiązania, to chyba popiera Andrzeja Leppera. Jedyny ratunek w tym, że nie ma nigdy wyrobionego zdania i musi się zapytać. Ale na pytaniach polega demokracja, to chyba Andrzej Lepper będzie kandydatem PiS. Na Marsie powstanie PiS, bo tam lądują sądy, może odeśle również te co go tak niesprawiedliwie prześladują, a przecież ta sprawa z majątkiem RuCHu, Telegrafem, długami PiS jakoś została przepchana. To i ułaskawienie powinien podpisać Lech Kaczyński, ma te zobowiązania. No nie? Na przywitanie jedno zdanie. Cześć komuchu, cześć czarnuchu. Do różnorodności Rzeczpospolitej mości. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Wybiorę Leppera bo innym nie ufam 20.03.10, 21:32 Establiszment styropianowy złodziejski jaszce raz mnie nie oszuka. Lepper to chłop co się pracy i w gnoju nie boi. A te pany komory sikory szmacińskie i kacza hołota nawet szpadla w parszywych złodziejskich łapach nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Wybory 2010: Lepper chce kandydować na prezydenta 20.03.10, 16:04 Dlaczego on ciągle smrodzi ustami, zamiast siedzieć w więzieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.goldberg Re: Wybory 2010: Lepper chce kandydować na prezyd 20.03.10, 16:06 "Naród wspaniały, tylko ludzie kur*y" Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to poważne zagrożenie dla Kaczyńskiego 20.03.10, 16:06 Lepper może go pozbawić brązowego medalu i Lechu zajmie dopiero czwarte miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
o_ll_a jak to w końcu jest? przecież on ma prawomocny 20.03.10, 16:06 wyrok. Jeśli on może startować w wyborach to porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund Re: jak to w końcu jest? przecież on ma prawomocn 20.03.10, 18:49 Nieprawomocny. Poza tym, kto będzie prezydentem powinien decydować naród, a nie pani sędzina sądu okręgowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec Swoim postem stwierdzasz 20.03.10, 20:15 że naród nie zawiera w sobie ani jednego debila. Brawo. Myślę, że twoja mądrość pozwoliłaby co najwyżej wyczyścić buty sędzinie, jeśli oczywiście by to jej nie obrzydziło. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmund Re: Swoim postem stwierdzasz 20.03.10, 23:14 ludwikowiec napisał: > że naród nie zawiera w sobie ani jednego debila. Brawo. Jednego zawiera w sobie na pewno. Ale jeden nie wysstarczy, żeby wybrać kogoś na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Lepper, Gniadek i ten drugi, jak mu tam, 20.03.10, 16:07 od stoczniowców stawiaja na polską hołotę ! Maja szanse ! Odpowiedz Link Zgłoś
krzak164 A właśniwie dlaczego nie ma kandydować. Polska to 20.03.10, 16:11 demoktaryczny kraj, gdzie każdy może spełnić swoje marzenia. Zobaczymy czy nasz mądry inaczej naród znów poprze iluzjonistę (jak w 9o roku Tymińskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
ludwikowiec A co jeśli ktoś będzie miał marzenie 20.03.10, 20:18 narobić Ci na wycieraczkę? Też przyklaśniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
metalslug5683 Nareszcie! Lepper! przaśna mordo! 20.03.10, 16:23 Już myślałem, że nigdy sie nie zdecydujesz! Mam nadzieje, że zrobisz Szoł przez duże SZ. I to mógłbyś zrobic już a to nie mogę patrzeć na te sikorsko-komorowskie podrygi... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Polska potrzebuje egzorcysty... 20.03.10, 16:40 Bo-jak-ho-ło-ta-na-"S"-sta-wia-ła, to-zchu-jem-wgar-ści-do-dziś-zo-sta-ła. Tusk czy Kaczor stoczni nie wybawią! A z Leppera większa cholera! Ten mógłby w UE i butem w mównicę, jak śp. Chruszczow, przywalić! Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh PiS + SO + LPR = koalicja na wieki! 20.03.10, 16:41 Przypomnijmy wszystkim, że Lepper to wicepremier z rządu ciepłego Jarka K. ps. "Prezes". Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Równie "dobry" jak Lesiu Kaczyński. 20.03.10, 16:47 A może i lepszy,przecież swojak ,prawdziwy Polak.Pewniak, obok Waldusia strażaka i Ludwiczka bajkopisarza. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Ładni mężczyźni z wielkimi intelektami, 20.03.10, 16:51 Ładne włosy, wąsy i kołnierzyk koszuli, Koledzy też ogoleni, whisky pachnący i ładnie ubrani, Glosujący dobrzy, wódą śmierdzący, dobrze zawiani, Kobiety Partii rozwarte, gotowe, Do urny panie, do urny panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr No nareszcie 20.03.10, 16:55 W końcu kandydat warty swoich wyborców. PiS za bardzo się zintelektualizował, a tu potrzeba chłopa z ludową mądrością i wiejskim zdrowym podejściem do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 awatar_sm..'Intelekt" Łyżwinski-Bis... 20.03.10, 17:46 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Lepper na prezydenta, Łyżwiński premierem!!! 20.03.10, 17:23 Może to chodzi o wybory w celi więziennej? Można przecież mieć marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jopor Wybory 2010. Lepper chce kandydować na prezydenta 20.03.10, 17:25 Co za jednomyślność w polskim ludku.- aż cieszy. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Lepper chce kandydować na prezydenta W CELI # 241 20.03.10, 17:31 No chlopaki w celi 241 z Leperem za sex wszystko zalatwicie ,powodzenia..;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah awatar jak bedziesz w celi z Leperem,to pamietaj 20.03.10, 20:52 ze przaz sex z nim mozesz wiele zalatwic,zycze powodzenia,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Endrju, ty już też byłeś i jeszcze do tego 20.03.10, 17:39 skompromitowałeś się koalicją z Kaczyńskim, więc usiądź ty lepiej na zapiecku i opowiadaj wnukom jak to cię Jarek K. sflekował:) Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 Gwałciciel, ze stajni Kaczynskich, nadal wolny ? 20.03.10, 17:44 To już kurestwo... Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Gwałciciel, ze stajni Kaczynskich, nadal wolny ? 20.03.10, 17:53 fly7181 napisał: > To już kurestwo... .......... Lepera chroni Wandzia...Łyżwinska. Odpowiedz Link Zgłoś
fly7181 awatar_sm..Dwugroszuwka w psiej kupie... 20.03.10, 17:51 a kupa na chodniku.. Dylemat milionów, jak w to gów.. nie wdepnąć.. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Fly, kura ma skrzydła & no Fly 20.03.10, 20:55 kura ma skrzydla i nie fruwa,to cos jak ty awatar niby masz rozum ,a nie uzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz Jola_z_dywit gdzie jesteś? Plują na chama a ciebie 20.03.10, 17:44 nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Jola_z_dywit pracuje na szosie, nie ma czasu... 20.03.10, 17:55 na pierdoły...Adwokat Leppera potrzebuje kasy ! Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Wybory 2010. Lepper chce kandydować na prezydenta 20.03.10, 17:52 Temu biednemu człowiekowi już całkiem całkowicie odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Prostytutkę można zgwałcić he he he 20.03.10, 17:56 Leppera można wybrać he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorjedoch LEPPER chce kandydować na prezydenta 20.03.10, 18:01 może Krwin-Mikki - może i Palikot, Konnonowicz, Kaczyński i Lepper... Odpowiedz Link Zgłoś