m2h Odwołać szkodnika Sobalę ! 25.03.10, 09:30 Bardzo dobre posunięcie. W końcu grunt pod Sobalą się usunie. Podpisz petycję i podaj dalej. www.petycje.pl/petycja/4998/radiowa_trojka_.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomcat21 Re: Odwołać szkodnika Sobalę ! 25.03.10, 10:16 m2h napisała: > Bardzo dobre posunięcie. W końcu grunt pod Sobalą się usunie. > > Podpisz petycję i podaj dalej. A po co petycję? Co przeszkadza Sobala? Wystarczy przełączyć się na jedynie słuszne TOK FM albo "Zet" i po kłopocie. Można słuchać "właściwych" poglądów. Jakoś non-stop słucham Trójki i nie zauważyłem "przechyłów" w stronę PIS-u. No może trochę mniej o feminizmie i globalnym ociepleniu niż było kiedyś (a było niemal non-stop). Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Nie mogliby ci wszyscy "obrońcy Trójki" 25.03.10, 09:31 się tutaj wpisujący ze swoim męczeństwem sobalowym po prostu przejść do TOK FM czy Złote Przeboje? Przecież od początku o to, i o nic innego, Wyborczej chodzi. Byłoby prosto, szybko, bez konwulsji. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman ale Niedźwiecki im uciekł ze złotego raju wolności 25.03.10, 10:05 agorowego radia złote przeboje do sobalowego ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
funiaextra Re: Nie mogliby ci wszyscy "obrońcy Trójki" 25.03.10, 15:22 otis_tarda napisał: > się tutaj wpisujący ze swoim męczeństwem sobalowym po prostu przejść do TOK FM > czy Złote Przeboje? Przecież od początku o to, i o nic innego, Wyborczej > chodzi. Byłoby prosto, szybko, bez konwulsji. Glupoty piszesz, zadne meczenstwo, po prostu protestujemy i mamy do tego prawo. Dlaczego mam sluchac innego radia skoro od zawsze slucham trojki???? A twoja alergia na wyborcza traci paranoja. Nie musisz jej czytac, ale jak widac to robisz. To dopiero meczenstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Nie mogliby ci wszyscy "obrońcy Trójki" 25.03.10, 15:48 Alergia? Paranoja? Zresztą, wcale się nie męczę specjalnie czytając GW. Czytywałem gorsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
funiaextra Re: Nie mogliby ci wszyscy "obrońcy Trójki" 25.03.10, 16:13 otis_tarda napisał: > Alergia? Paranoja? Zresztą, wcale się nie męczę specjalnie czytając GW. > Czytywałem gorsze rzeczy. No to wszystko gra. Wrocmy do glownego tematu. Trojko wroc.... Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Re: Nie mogliby ci wszyscy "obrońcy Trójki" 25.03.10, 18:05 do otis_tarda: posłuchaj tłuczku,ja nie chce słuchać ani TOK FM ani Radia Złote Przeboje,ja chce słuchać Trójki,ale Trójki bez Sobali,Karnowskiego i całej tej pisowskiej hołoty!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majka520 Zamachowski odebrał swój głos "Trójce" 25.03.10, 09:42 To spadaj gościu. Za kogo ty się masz? Idź jeszcze porobić więcej dzieci. Wielki aktor się znalazł. Takich jak ty jest na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Re: Zamachowski odebrał swój głos "Trójce" 25.03.10, 11:32 wyglądasz mi na jakąś niedorobioną i zakompleksioną . Odpowiedz Link Zgłoś
funiaextra Re: Zamachowski odebrał swój głos "Trójce" 25.03.10, 15:25 majka520 napisała: > To spadaj gościu. Za kogo ty się masz? Idź jeszcze porobić więcej dzieci. > Wielki aktor się znalazł. Takich jak ty jest na pęczki. Hmmm.... to jakby troche nie na temat... nie zrozumialas artykulu? Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Zamachowski odebrał swój głos "Trójce" 25.03.10, 09:49 Pan Zamachowski postąpił właściwie.... Ja także nie miałbym ochoty firmować pisowskich aparatczyków i posłusznych im " dziennikarzy ". Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Zamachowski wchodzi z partyjniactwem nawet 25.03.10, 09:53 do kultury.A fe panie Zamachowski Odpowiedz Link Zgłoś
01kazimierz Zamachowski odebrał swój głos "Trójce" 25.03.10, 09:55 Zbyszek,pokazałeś klasę.Mann,Passent,Zamachowski...i kto jeszcze.Może odzyskamy naszą trójkę.Dla Sobali i Wildsteina proponuję Radio Erewań. Odpowiedz Link Zgłoś
dape_news Zamachowski odebrał swój głos "Trójce" 25.03.10, 09:57 Sobala wykończył BIS, teraz wykończy Trójkę. Do niczego innego się nie nadaje, jedynie do wykańczania. Człowiek-demolka Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman za darmo udzielił swojego głosu 25.03.10, 10:02 czy podpisał umowę, jeżeli jest umowa to czy przewiduje takie rozwiązanie oczywiście w PIS-owsko - SLD-owskiej TVP też się nie pojawi i zrezygnuje ze wszystkich apanaży wypłacanych w tych instytucjach Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: za darmo udzielił swojego głosu 25.03.10, 10:06 Wolski da swój głos i..bedzie cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Dziecinne pytania 25.03.10, 11:36 jkredman napisał: > czy podpisał umowę, jeżeli jest umowa to czy przewiduje takie rozwiązanie Jeśli ktoś nie czyta uważnie to musi potem zadawać głupie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz niech Sobala wypie...ala 25.03.10, 10:04 bolszewickim świniom typu SOBALA, mówimy stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Re: porażające oświadczenie 25.03.10, 11:37 Raczej Oczywista Oczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Dlaczego nikt nie kieruje pretencji do Tuska? 25.03.10, 10:19 Ze swoja skandaliczna wypowiedzia o nieplaceniu abonamentu (sic! - premier nawolujacy do lamania prawa) spowodowal katastrofe finansowa w Polskim Radio? Szkodliwosc tego znanego z nieudacznictwa ex-KLDowca widac juz zreszta powoli na wszystkich frontach. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Dlaczego nikt nie kieruje pretencji do Tuska? 25.03.10, 10:28 Bo Tusk jest cacy. Tuskowi wolno wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Dlaczego nikt nie kieruje pretencji do Tuska? 25.03.10, 12:50 Może jakiś cytacik, płatny propagandzisto? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Re: Dlaczego nikt nie kieruje pretencji do Tuska? 25.03.10, 14:32 > Może jakiś cytacik, płatny propagandzisto? Platnym propagandzista to jestes Ty! I nie udawaj, ze jest inaczej. Ja natomiast szczerze nie cierpie tego partacza wlasnie od czasow jego pierwszej partii, pod drugie jako Wroclawiak od podszewki znam cale to schetynowe szambo. Wiec zawsze z przyjemnoscia bede tepil tych partaczy i przestrzegal, by na ten chlam nie glosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Dlaczego nikt nie kieruje pretencji do Tuska? 26.03.10, 08:15 Jesteś proppagandową szczekaczką. Przedwczorajszy twój post z forum wiadomości pełen sloganów był tego wystarczającym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek1975 Nie udawaj wiekszego idioty niz jestes 25.03.10, 14:42 Misję publiczną wyparła polityka i propaganda - mówił Tusk. Abonament RTV określił jako "instrument do wyłudzania pieniędzy Polaków na rzecz budowania propagandowej machiny rządowej". wyborcza.pl/dziennikarze/1,96017,4705143.html Co mial Tusk zatem do zaproponowania? Mial do zaproponowania finansowanie mediow publicznych z ministerstwa a wiec z budzetu panstwa. Wtedy, zgodnie z logika Tuska, mozna by bylo nawolywac do nieplacenia VATu, bo podatek ten sluzy finasowaniu telewizji publicznej, ktora rzecz jasna bylaby w calosci podporzadkowana rzadowi. Kumasz juz? Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Nie udawaj wiekszego idioty niz jestes 26.03.10, 08:12 No i gdzie tu zlamanie prawa propagandzisto? Gdzie nawoływanie do niepłacenia abonamentu? W twoim totalniackim umyśle nie można mieć innego zdania niż ty o abonamencie? Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 10:28 Tzn. - doskonale rozumiem motywy Wyborczej, oprócz rutynowego, Pis ZUOOO, hare, hare dochodzi tu wątek gnojenia konkurencyjnej stacji; tak "na oko" - nie jestem specem od marketingu - profil słuchacza Trójki "pasuje" do Złotych Przebojów czy TOK FM bardziej niż do zetki czy RMF. Natomiast nie rozumiem głosów w stylu "Sobala zepsuł Trójkę". Słucham jej od jakichś piętnastu-dwudziestu lat - i jakoś trudno mi zauważyć owo "szkodzenie". Możliwe, że jest, ale to przecież nic w porównaniu z czasami Laskowskiego, kiedy "zziomalizowano" Trójkę. I, przypominam, ten trend odwrócił "pisowski" Skowroński. Którego potem wykopał nie kto inny jak PO. I naprawdę chciałbym się dowiedzieć na czym konkretnie polega to "niszczenie" radia przez Sobalę. Karnowski jest jaki jest, ale naprawdę trudno mu do lizusizmu Lisa (który ma miejsce w mediach publicznych). Że Lis jest fanem "dobrej" opcji, a Karnowski "złej"? Zaraz, to tak "obrońcy Trojki" wyobrażają sobie pluralizm? Że mamy jedną Platformę Rewolucyjno Industrialną, która sobie rządzi i rządzić będzie, bez praktycznie żadnej kontroli? Wpuszczenie "prawicowych" dziennikarzy? No, sorry - po pierwsze, nawet jeśli był przechył godzinowy 3:2, to warto zauważyć, że Trójka wpuszcza również ludzi z KryPola. Passent był zaproszony, odmówił, ale przecież trudno winić za to Sobalę. Kogo ma niby jeszcze Trójka lansować? Lisa? W radiu, niestety, nie będzie widać jego zadumanych min i wiekopomnych gestów. Co niby się jeszcze "zmieniło"? Baron puszcza podprogowy przekaz "Kocham Jarka"? Owczarek, korzystając z tego, że nikt nie rozumie po fińsku puszcza piosenki "O dwóch kaczuszkach co uratowały staw Hymenekutamaputa"? Strzyczkowski przestał być liberałem? O co ta afera? O GODZINĘ jasno określonego, sprofilowanego programu publicystycznego dziennie? To jest "niszczenie"? Poza tym - pluralizm był zawsze siłą Trójki. I żal patrzeć, jak ludzie za Trójkowiczów się uważający pokazują prymitywną, glejszachtującą mentalność plemienną. Pod auspicjami jakże obiektywnej "Agory". Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 10:37 Dokładnie. Masz rację. Ta krytya to w zaczej mierze typowe odruchy stadne.Nie pomyślą a powiedzą, napiszą... Jednak tolerancji u osób o poglądach bliskich PO bym się nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 10:40 Dokładnie. Masz rację. Ta krytyka to w znaczej mierze typowe odruchy stadne.Nie pomyślą a powiedzą, napiszą bo inni to także czynia ... Ot takie zmanipulowane głosy. Tolerancji u osób o poglądach bliskich PO bym się też nie spodziewał. Lewacy geralnie nie są tolerancyjni. Maja swoje poglądy (promowane przez tzw. "autorytety") a cała reszta to - ich zdaniem - ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 10:53 Trójka zawsze była obiektywna? A ostatnio pisałeś że zawsze dominowało tam lewactwo. Coś się zmieniło w postrzeganiu? Cieszę się. Kiedy przychodził Laskowski to trójkowicze wyszli na ulice. Na pewno chcieli wówczas by za trójkę wzięło się PO, no bo przeciez nie myślą samodzielnie tylko steruje nimi Wyborcza. Natomiast Skowrońskiego nie wykopała PO-dałeś się tu ordynarnie zmanipulować, ale to może efekt tego że nie myślisz samodzielnie. Generalnie chodzi o to, że Sobala zmienia profil stacji wpuszcając nie wiadomo po co do niej "publicystów" którzy obsadzili już kilka stacji tv i radiowych, którym daje programy mimo że nie są radiowcami. To samo, tyle że w mniejszym stopniu, zrobił Skowroński dając fuchę babulącemu Jachowiczowi. Włąsnie o to chodzi, że dziennikarzyna Sobala daje robotę swoim kolesiom kosztem prfilu Trójki. I nie chodzi tu o żadne pluralizmy czy platformerstwo, tylko o przyjemność ze słuchanie radia, a nie Sakiewiczów, Dębskich, Wielowieyskich, Semków czy Ziemkiewiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 11:10 Proponuję kurs czytania ze zrozumieniem. Nie pisałem, że "trójka zawsze była obiektywna", tak jak nie pisałem, że "zawsze dominowało tam lewactwo". Co do progilu, kolesi, etc. Rozumiem, że skoro nie trawię - no, nie trawię i już - p. Dobroń (z przyczyn pozapolitycznych!), to powinienem marudzić, że ktoś, kto ją zatrudnił "zniszczył Trójkę". Skoro uważam, że Kydryński jest nudziarz, to powinienem domagać się jego odwołania? Otóż nie. Wiem, że są ludzie, którym Dobroń jest potrzebna. A Kydryński (jak np. Cejrowski) puszcza muzykę inną niż na codzień. I to jest różnica między mną, a "obrońcami Trójki". Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 11:37 Jest różnica. Programy Dobroń, czy rzeczywistego nudziarza Kydryńskiego (tak jak nudziarza Manna) mieszczą się w profilu stacji i gwarantują różnorodność ale będącą w granicach charakteru rozglaśni. Politykierstwo duplicystów w tym charakterze się nie mieściło, więc programy politykierów Sakiewiczów, Passentów czy Ziemkiewiczów są niepotrzebne bo mają za zadanie zrobić z Trójki kolejny publicystyczny śmietnik. Te miernoty mają swoje programy w TVP czy innych tvnach, niech to im wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 15:11 Ach, no tak. Zapomniałem - porządny człowiek "brzydzi się polityką". Taki sznyt krakówkowo-warsiawski. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 26.03.10, 08:13 Nie, nie brzydzi się. Tylko wszystko ma swoje miejsce. Trójka nie jest od politykierstwa dziennikarzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 26.03.10, 10:35 > Nie, nie brzydzi się. Tylko wszystko ma swoje miejsce. Trójka nie > jest od politykierstwa dziennikarzyn. Bo ty tak stwierdziłeś. No, kurcze, po takim argumencie już chyba nic nie zostaje do dodania... Chociaż, nie. Coś powiedzieć można - na przykład to, że publicystyka w "Trójce" była zawsze obecna. Że był wieczorny komentarz dnia po 23:00, zdjęty nie wiadomo czemu. Że była rozmowa poranna. Że jest publicystyczny Strzyczkowski. Że pojawiali się dziennikarze w paśmie popołudniowym - no, ale teraz nagle jest to "politykierstwo dziennikarzyn". Nie, to nie "politykierstwo dziennikarzyn". To hipokryzja ludzi, którzy uważają, że w mediach publicznych powinny być tylko słuszne - tj. ich własne - poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 26.03.10, 11:26 Chyba tylko ty twierdzisz że jakieś słuszne poglądy muszą być prezentowane w Trójce. Tworzysz sobie iluzję, że dominuje i dominowało tam zawsze lewactwo albo że w Trójce mają być przedstawiane tylko poglądy PO i nawołujesz by inne poglądy były tam dopuszczone, tak jakby różnorodności tam nigdy nie było. Ja nie zaprzeczam, że formy publicystyki były i są obecne w Trójce, że jest salon polityczny, gdzie siedzi Karnowski ale to mnie nie dziwi bo facet został już parę lat temu wylansowany, że jest coś takiego jak serwis informacyjny też mi nie przeszkadza. Natomiast przesszkadza mi to, że robi się z Trójki kolejny przepelniony politykierstwem kanał, bo trzeba dać rootę paru kolegom po fachu mimo, że mają już swoje programy np. w TVP. Zamiast tkwić w profilu stacji zmienia się go, bo przecież nie można zostawiać przestrzeni bez rewelacyjnych programów parawdziwych radiowców: Tomcia, Daniela, Dominiki czy Rafałka. Czy można będzie kiedyś od nich odpocząć? Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 26.03.10, 19:43 Ponawiam prośbę o nauczenie się czytania ze zrozumieniem. To nie takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 10:54 W końcu głos rozsądku, bo na razie to sama panika ludzi dla których samo pojawienie się w radiu poglądów innych niż ich własne jest karygodne. A GW jak zwykle podtrzymuje i wyolbrzymia te marginalne głosy widząc w tym pewnie z jednej strony swój interes (konkurencyjne stacje radiowe) a z drugiej zagrożenie dla jedynie słusznej ideologii przez nią głoszonej. A tu jak na złość jeszcze Trójka ma najlepsze wyniki słuchalności. No prawdziwa tragedia się w Trójce dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 15:44 Kolego, rzecz w tym, że Ciebie politykierskie ględzenie nie razi a innych - tak. I nie jest to objaw braku tolerancji czy pluralizmu, każde radio ma jakiś profil i nie jest "pluralistyczne" tylko skierowane do jakiejść grupy słuchaczy a ci niekoniecznie muszą być zadowoleni ze zmian profilu. Jeśli w Trójce pojawiają się autorskie produkcje typy tych Karnowskiego, słuchacze mają pełne prawo je ocenić. Osobiście wyłączam wtedy radio bo jestem nietolerancyjny i nie słucham byle czego (dla zainteresowanych takimi bzdetami jest przecież tvn24 a tam cały zastęp karnowskich wszelkiego odcienia). Gdyby zamiast tego kolesia pojawiła się audycja gdzie piano by peany na cześc Tuska zrobiłbym tak samo. Nie tego oczekuję od Trójki i nie to ona dotychczas oferowała a psucie dobrego radia ze sporym dorobkiem po prostu mi się nie podoba. A. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 15:52 Dziwnym trafem jednak, póki Gazeta nie odtrąbiła sygnału, jakoś to "politykierskie ględzenie" było traktowane jako norma. Poranny kwadrans z politykiem w Trójce jest już od ilu - 10? 15? 20? lat. I jakoś póki była tam Olejnik, umówmy się , dość daleka od standardów dziennikarskich, sprawy nie było. Zresztą, ileż tego ględzenia jest dziennie? Godzina? Półtorej? Naprawdę, straszne. Rozumiem, może się nie podobać, każdemu COŚ się nie podoba - ale czy to jest powód do histerii? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 16:10 Ty "histerią" nazywasz po prostu pojedynczy akt Zamachowskiego i publikację w GW. Dla mnie nie ma żadnej "histerii", są za to marnej jakości dwa poranne programy Karnowskiego, który nawet przestał udawać, że jest obiektywny. Najczęściej załapuję się na ten drugi, luźną dyskusję K. z zaproszonymi dwoma dziennikarzami. Żal ogarnia gdy okazuje się, że tak jak w tvn24 lewicę reprezentuje np. Dębski a prawicę Semka. Gdybym chciał takie coś to oglądałbym tvn24 i prymitywa Kuźniara. A. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Mówiąc szczerze, nie rozumiem tej histerii. 25.03.10, 17:26 Nie. Histerią nazywam całą masę zapewnień, że "Trójka upadła" obecną na forach. Nazywam fakt, że każda wiadomość dotycząca Wściekłego Prawicowego Psa Sobali trafia na pierwszą stronę GW. Etc. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a statystyki mówią że Sobala nie przeraża 25.03.10, 10:34 słuchalność stacji radiowych w okresie grudzień 2009 - luty 2010 /porównawczo grudzień 2008 - luty 2009/ RMF FM - 26,85% /24,39%/ - spory wzrost liczby słuchaczy /o 9,8%/, Radio Zet - 15,99% /16,86%/ - spadek liczby słuchaczy /o 5%/, Jedynka /Program 1 Polskiego Radia/ - 12,97% /12,74%/ - lekki przyrost liczby słuchaczy, Trójka /Program 3 Polskiego Radia/ - 7,34% /6,61%/ - spory wzrost liczby słuchaczy /o 11% w okresie kiedy stacją kierował Sobala i jest to najlepszy wynik od czasu kiedy są prowadzone badania tj. od 2001 roku/, Radio Maryja - 1,85% /2,03%/ - znaczący spadek liczby słuchaczy, dane o udziale w rynku w ostatnim roku też wskazują że Trójka jest słuchana /a słuchaczy przybywa, anie ubywa kal by niektórzy ideologowie chcieli/ słuchalność - grudzień 2009 : luty 2010 /porównawczo - grudzień 2008 : luty 2009/ Radio RMF FM - 26,85% /24,39%/, Radio ZET - 15,99% /16,86%/, Jedynka /Program 1 Polskiego Radia/ - 12,97% /12,74%/, Trójka /Program 3 Polskiego Radia/ - 7,34% /6,61%/, Radio Maryja - 1,85% /2,03%/, Trójce przybywa, a nie ubywa słuchaczy i nie ma tu znaczenia Jethon czy Sobala, tylko muzyka i w jakiejś mierze jej prezenterzy jeżeli popatrzeć na wskaźniki Zetki to widać że jedno-wymiarowość polityczna źle służy tej stacji, ludzie słuchają podobnej albo takiej samej muzyki a poglądami się różnią i to trzeba szanować ale być może celem jest zniszczenie rozgłośni, sprowadzenie jej do kolejnej mutacji Zetki Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman słuchalność TOK FM 25.03.10, 10:45 słuchalność grudzień 2009 - luty 2010 /porównawczo grudzień 2008 - luty 2009/ Tok FM - 1,03% /1,18%/ - oj spada, spada, spada /aż o 12%/, słabiutki ten odbiór, chociaż radio takie poprawne politycznie i ideologicznie ale czy można zdzierżyć słuchając przy śniadaniu; Jacka Rakowieckiego, Michała Kobosko i Seweryna Blumsztajna pod kierownictwem Kolendy Zalewskiej, naprawdę nie da się, to grozi niestrawnością Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: słuchalność TOK FM 25.03.10, 12:24 Naprawdę? Ja nie słucham więc nie wiem. Opowiedz mi o tym coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazy.uczuc.religijnych Re: a statystyki mówią że Sobala nie przeraża 25.03.10, 12:25 Tak? A od kiedy Sobala kieruje Trójką? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 10:44 "Zarzut Sobali jest absurdalny. Mógł powstać tylko w chorej głowie - tak Zamachowski komentuje słowa Sobali. I deklaruje, że gdy Sobala odejdzie ze stacji i sytuacja wróci do normy, jego dżingle są do dyspozycji "Trójki". Brawo Big Zbig, tyle tylko, że na odejście tej piss-dzielskiej hołoty z "Trójki" przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Takim świniom, jak się napluje w ryje, to mówią że deszcz pada. Wypada tylko mieć nadzieję, że nie zostawią po sobie starym zwyczajem całkowitej ruiny. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 10:52 trójki w tej chwili nie da się słuchać, dziś rano ponownie musiałam wyłączyć radio. tak żenującego poziomu komentarzy nie było dawno. z utęsknieniem czekam na koniec Sobali. bo że nastąpi - nie mam wątpliwości. byle trójka przetrwała. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman przełącz się na TOK FM 25.03.10, 11:13 tam do śniadania masz Kolendę Zalewską gruchającą z Rakowieckim, Kobosko i Blumsztajnem oraz Paradowską, Żakowskiego, Wielowieyską przy śniadaniu niestrawność gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: przełącz się na TOK FM 25.03.10, 15:50 Skąd założenie, że jak się nie chce słuchać Karnowskiego i jego gości to chce się słuchać Żakowskiego i Paradowskiej? Nie oceniaj innych wg siebie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman słuchalność Trójce rośnie /+11%/- nawet pod Sobalą 25.03.10, 10:54 a w TOK FM spada na łeb, na szyje /-12%/, i może dlatego cały ten rejwach i to skowyczenie, i to mobilizowanie do kolejnych pustych gestów, co wynika z wojennego oświadczenia Zamachowskiego, czyżby coś Trójce kiedyś użyczył za darmo i teraz chce zabrać zabawki, za chwilę będzie kwilił że Trójka nie zareagowała na jego poPISkiwania /ta histeria bardziej przystoi PIS-owi a nie oświeconym liberałom/ Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk jkredman, te dane masz z teczki SB w IPN ? 25.03.10, 11:13 walisz jak chory w gacie, kłamliwy pierdoło! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: jkredman, te dane masz z teczki SB w IPN ? 25.03.10, 11:25 Prawda w oczy kole :) www.wirtualnemedia.pl/artykul/rosnie-sluchalnosc-rmf-fm-i-trojki# Odpowiedz Link Zgłoś
dobrazabawa12 Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 10:55 Brawo Panie Zbyszku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 11:07 Skąd się biorą tacy ludzie jak Sobala? Jak udaje się im funkcjonować w społeczeństwie mimo urojeń? Jak odnajdują sobie podobnych którzy promują ich na wysokie stanowiska? Czy badacze psychoz odpowiedzieli już na te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 11:10 Wielki szacun, panie Zbig! Nie wypada promować gówniarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Spadaj Zamachowski! 25.03.10, 11:15 Głos Zamachowskiego niczym się nie wyróżnia. Zawsze uważałem, że do Shreka można było wziąć kogoś innego. Do zapraszania do Trójki także. Odpowiedz Link Zgłoś
zikra Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 11:29 Wszystko "fajnie" tylko po co ci panowie kłócą się w mediach. Jeden na drugiego zaraz pewnie zacznie wiadro pomyj wylewać i nic poza tym nie osiągnie. Nie lepiej zalatwiac takie rzeczy za drzwiami sądu? - - - Mam już dosyć żony Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobal 25.03.10, 12:40 Moze p. Zamachowski potrzebuje trochę reklamy, więc robi szum? Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Brawo, panie Zbyszku! 25.03.10, 11:47 Kolejny sygnał, że nie można zostawić sprawy Trójki aż sama się rozwiąże - trzeba działać! Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk Re: Brawo, panie Zbyszku! 25.03.10, 11:52 popieram Zbyszka Zamachowskiego... mejson.e napisał: > Kolejny sygnał, że nie można zostawić sprawy Trójki aż sama się rozwiąże - > trzeba działać! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.sko Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobala ... 25.03.10, 11:51 To nie jest tak, że od Sobali zaczęło się źle dziać. Zauważyłem tak naprawdę od kilku lat. Jak PIS przejął media to przestawałem słuchać kolejnych stacji, prawie natychmiast jedynki i niestety później trójki. Jeżeli zrobią z trójki to co w jedynce to długo długo nie odbuduje się zaufania słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Jedynka znowu w rękach komuchów 25.03.10, 11:57 > Jak PIS przejął media to przestawałem słuchać kolejnych stacji, > prawie natychmiast jedynki i niestety później trójki. Ostatnio w jedynce zaangażowano niejakiego Wojciecha Mazowieckiego. To zwolennik esbecji i postkomuny. Możesz zatem wrócić do słuchania. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Zamachowski odebrał swój głos "Trójce", Sobal 25.03.10, 12:42 To napisz może czego aktualnie sluchasz? Bo jakoś nie widzę w polskim eterze inych stacji o podobnym profilu... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zamachowski prawdziwy warszawianin z warszawki :) 25.03.10, 12:21 Koszerny bardziej od kozy rabina. Nie chce mieć nic wspólnego z III PR bo....warszawka oceniła dyr.Sobalę jako ,,pisiora'' aj waj -:))))) Odpowiedz Link Zgłoś