jopor Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wnio... 28.03.10, 13:49 Ja nie był bym taki pewny że te prawybory wygrał Komorowski.Od początku było wiadomo że Tusk jest za Komorowskim.Sikorski od jakiegoś czasu za bardzo przerastał Tuska we wszystkich robionych słupkach i przez to był bardzo niebezpieczny dla Tuska.Sikorski jako prezydent był by bardziej niezależny, a przez te prawybory został sprowadzony do parteru.Komorowski jeżeli zostanie prezydentem będzie posłuszny Tuskowi,a Tusk będzie o wszystkim decydował jak robił to już Krzaklewski będąc szefem AWS-u w stosunku do nominowanego przez siebie Premiera Buska. Dlatego uważam że te prawybory były z manipulowane i z fałszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman tylko że tak niewielu się zainteresowało tą szopką 28.03.10, 14:22 media i sondażownie jeszcze wierzą że sprawują rząd dusz, ale to już nieprawda jest Odpowiedz Link Zgłoś
bodzko Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wnio... 28.03.10, 13:50 Za darmo czas antenowy we wszystkich newsach. Czy to jest porażka? Sprytny manewr. A Sikorskiego nie lubię bo to farbowany lis, ustawia się z wiatrem, facet bezideowy. Minister Obrony Narodowej z nadania PiS, jest teraz jego najgorszym wrogiem. Co będzie jak kiedyś PO przegra, z kim się ułoży? Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wn 28.03.10, 14:05 odpad mój kandydat na Prezydenta, taki młody, wykształcony, inteligiętny, znający kilka języków. Nie spodziewałam się takiego wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wn 28.03.10, 14:33 gklej napisała: > odpad mój kandydat na Prezydenta, taki młody, wykształcony, > inteligiętny, znający kilka języków. > Nie spodziewałam się takiego wyniku. ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wnio... 28.03.10, 13:57 Powoli nadchodzi czas rozliczenia POpaprancow za ich nieudolnosc, obiecanki-cacanki i korzystanie z okazji bycia przy korycie. Jestem przekonany, ze bardzo wielu bedzie rozczarowanych. Schetyna ten lancuszek rozpoczal. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 wet3, założysz sie,dupku ? 28.03.10, 14:30 przypomnę ci to, już nie długo... Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wnio... 28.03.10, 14:06 Te całe "prawybory" to igrzyska dla gawiedzi,a całkowita kompromitacja dla całej Platformy nie tylko dla Schetyny.Teraz szuka się kozła ofiarnego ża bardzo niską frekwencję w tych niby "prawyborach"A przecież realizowano osobistą strategię TUSKA i to on a nie kto inny ponosi całkowitą odpowiedzialność za taką kompromitację. Gdyby te wybory nie zostały z fałszowane większe szanse na prezydenturę mógł by mieć Sikorski.Chociaż ja w jego wygraną także bardzo wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: fan-po 28.03.10, 14:19 Wine ponosi cale PO. Praktycznie nikt Tuska nie krytykowal. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 wet3 ,ty już jak coś wymyslisz,to i Lepper wysiada 28.03.10, 14:28 rotfl.pl/oto_modlitwa_Polaka_tekst-3248.html Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pw2221 28.03.10, 17:27 pw2221 napisal: wet3,ty juz jak cos wymyslisz to Lepper wysiada Jestes zaslepiony i sam temu jestes winny bo nie chce ci sie myslec. Poptrz uwaznie na to, co inni pisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Re: fan-po 28.03.10, 14:32 Masz całkowitą rację członkowie PO są całkowicie bezwolni dyktatowi Tuska. Nie mają odwagi prezentowania swojego zdania.Tylko ostatnio wyłamał się Palikot ale też na małą chwilę,bo został zaraz skarcony.I to właśnie taka jest cała Platforma.A co do Komorowskiego to on nie nadawał by się nawet na sołtysa w mojej wsi a co dopiero na Prezydenta Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: fan-po 28.03.10, 14:43 rolnik-0 napisał: > Masz całkowitą rację członkowie PO są całkowicie bezwolni dyktatowi Tuska. > Nie mają odwagi prezentowania swojego zdania.Tylko ostatnio wyłamał się > Palikot ale też na małą chwilę,bo został zaraz skarcony.I to właśnie taka jest > cała Platforma.A co do Komorowskiego to on nie nadawał by się nawet na sołtysa > w > mojej wsi a co dopiero na Prezydenta Kraju. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
wrednyluke Ciekawie wyglądały te słupki.... 28.03.10, 14:24 ... wychodziło z nich, że 68.5% jest to trzy razy więcej od 31.5% :) Przypadek?... Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright teraz Palikot szyje BARDZO grubymi nicmi 28.03.10, 14:26 nie m nawet udawania. Nie cenie schetyny, ale moga go usunac w bardziej ludzki sposob. To mi przypomina PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: teraz Palikot szyje BARDZO grubymi nicmi 28.03.10, 14:48 koham.mihnika.copyright napisał: > nie m nawet udawania. Nie cenie schetyny, ale moga go usunac w bardziej ludzki > sposob. > To mi przypomina PZPR. --------------------------------------------------------------------- Dokladnie.A bardziej drastycznym przykladem jest Korea Pólnocna i los jednego z ministrów wprowadzajacy na zlecenie wladz reforme walutowa.Lud sie oburzyl to go zastrzelili,podobnie Schetyna idzie na odstrzal polityczny a pewnie na jego miejsce przymierzany jest Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
jursze Siła Platformy w 46 tyś. członków łącznie... 28.03.10, 14:26 ...z ich członkami.Ci co nie głosowali mogli nie wiedzieć, że są w PO.Przypomnę art. z przed roku:"Jeden z działaczy zapisał wszystkich urzędników Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego, którego jest szefem. – twierdzi nasz rozmówca z Platformie." www.wprost.pl/ar/180856/Pompowanie-Platformy/ Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Zwierzyniec Platformy 28.03.10, 14:52 Tusk - szczwany ryży LIS Schetyna - KOZIOŁ ofiarny Palikot - Turkuć POdjadek Komorowski - POkorne CIELĘ Niesiołowski - wściekły WILK Pitera - kapucynka Gowin - święta Krowa Karpiniuk - WESZ na grzebieniu Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 14:58 Ta cała reszta to niezdecydowani. Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 PO ciągnie na DNO 28.03.10, 15:13 Czy te ponad 50 % rzekomych członków PO to martwe dusze, nie istniejące czy nie żyjące już osobniki na które Platforma pobiera dotacje partyjne z budżetu Państwa ? Znałam lekarza , który mając prywatną klinikę do jesieni leczył pacjenta, który zmarł kilka miesięcy wcześniej - bo w maju. I też z NFZ brał za niego kasę. Analogia ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.ran jestem członkiem PO - nie głosowałem 28.03.10, 15:19 nie głosowałem ponieważ obaj kandaci są dla mnie bardzo dobrzy i nie potrafiłam się opowiedzieć za żadnym z nich, część moich znajomych zrobiła tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
si-si2 Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 15:20 Nie pękaj Schetyna, POkaż swoje rogi niech Ci mąciciel żaden nie grozi... Weźże na muszkę tego z urny syna co niczym turkuć POdjada i szkodzi. Walnij go dziarsko w świńskiego ryja i POpraw jeszcze penisem sztucznym zrozumie wtedy co to podłość, chryja, i niech zapłacze obliczem buńczucznym. Odpowiedz Link Zgłoś
zi-k Re: Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to por 28.03.10, 15:43 Palikot to karzeł przy Schetynie.Grzegorz ciężko pracuje a Palikot pajacuje. Odpowiedz Link Zgłoś
an_luk Re: Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to por 28.03.10, 16:11 Był Kongres PiS w Poznaniu. Zwieziono 1200 osób. W głównym głosowaniu popierającego Kaczyńskiego wzięło udział ok. 1000 członków PiS. Reszta była na piwie? Przywiezieni, ugoszczeni i tylko 80% głosowało. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 15:43 Jakiekolwiek POparcie dla PO'PiSu to jest dopiero POrażka! Odpowiedz Link Zgłoś
ebrieta Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 15:51 Czego czepiacie się tego biednego Schetyny? Co on mial zrobić? Jeźdźić do każdego członka z osobna i namawiać żeby zagłosował? A po co? Przecież nie o to chodziło. Obydwaj kandydaci byli z PO i kto chciał to głosował na tego czy drugiego. Niektórym było obojętne, kto zwycięży, bo wiadomo, że każdy z nich może być kandyda- tem w prawdziwych wyborach i wtedy oczywiście się zagłosuje. Dobrze więc, że wygrał Komorowski, ale gdyby wygrał Sikorski to też byłoby dobrze. Nie ma o co wytaczać bzdurnych opinii i oskarżżać Schetynę. A opozycja tylko czeka, PiS już zaciera pewnie ręce, bo im chodzi, żeby od wewnątrz rozbijać PO, wkładać swój kij w szprychy i wciąż mieszać. Nie można się nabrać na te manewry. Żle robi Palikot, że jeszcze podsyca tą sprawę. Skończyły się prawybory, których zazdrośći PiS i koniec. Teraz trzeba robić dobrą kampanię wyborczą dla Komo- rowskieg, a nie drzeć między sobą koty. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 16:04 W Polsce średnio ok 50% ludzi chodzi na wybory ,czemu w PO miałoby być inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
fakire Re: Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wn 28.03.10, 16:24 platforma to starzy ludzie ktorym tylko gra w piłke pozwala zapomniec o zanikajacej erekcji Odpowiedz Link Zgłoś
astrolog-2 Re: Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wn 28.03.10, 17:15 fakire napisała: > platforma to starzy ludzie ktorym tylko gra w piłke pozwala zapomniec o > zanikajacej erekcji dlatego rządzenie im zwisa , nawet swoim wyborcom pokazują sztucznego penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 16:27 Wybory wygrał Sikorski i to jest prawda na naszej wsi jest 13-tu członków PO i wszyscy przez internet głosowali na Sikorskiego.Podobnie było w sąsiedniej tam 2-uch było za komorowskim a ich tam jest więcej jak u nas.Dlatego uważam że zostały sfałszowane. Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon cala dolnoslaska PO jest do wymiany 28.03.10, 16:59 oczywiscie oprocz Zdroja, ktory za kare zostal ministrem tzw. kultury bo nie szedl na uklady z sobiesiakami i innymi drzewieckimi Odpowiedz Link Zgłoś
hens Re: Wybory 2010. "Prawybory przegrał Schetyna. Wn 28.03.10, 17:51 Opowiadasz chłopie pierdoły ! Palikot to taka "męska męścizna",w odróżnieniu od innych polityków,dziwek politycznych z fiutem w spodniach. Tego miłego i myślącego człowieka stać na to, że jak go pedały klubowe czyt.(politycznie przynależny do PO poseł, ale cały czas wierny PIS), wyeksmitują go z tej bandy PO,to może powiedzieć: to ja Was CZNIAM....i pójdzie na utrzymanie swoich procentów na koncie. czyt.RENTIERSKA RENTA. Ten człowiek ma tyle drobnych że może powiedzieć co myśli i pieprzy takie garkotłuki z hotelu poselskiego którym 8,5 tysiaka to mało. A ten człowiek, swoje poselskie drobne przekazuje na cele dobroczynne.A jak on się odzywa na forum to moje serce rośnie. Oznacza to że cała nasza polityka się nie zbydliła, i nie skarlała. Poselstwo i mówienie to co myśli,to jego hobby, bo jego kasa z procentów, utrzymuje go na poziomie takim jakiego nikt z nas pewnie nigdy nie doświadczy. Chciałbym temu człowiekowi, chociaż móc rękę uścisnąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Wybory 2010. "Frekwencja w prawyborach to poraż... 28.03.10, 19:18 Te to pra pra pra wybory POsrańców to totalna porażka a nie sukces. 47,7 % to tragedia i upadek PO. Nawet w samej partii nie ma jednomyślności. Ci co nie zagłosowali te 52,5 % to sprzeciw przeciw tym kandydatom i polityce partii i premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
votan.pl Czy to niespodzianka? 28.03.10, 21:29 Tak, jest to wina Schetyny,to są skutki jego polityki wobec partyjnych dołów.Skoro uważa że nie zwykły członek PO nie ma nic do gadania, np.w Świętokrzyskiem gdzie pani Komisarz Okła Drewnowicz z błogosławieństwem centrali praktycznie doprowadziła do rozkładu partii w regionie to kto ma głosować?I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac POpierdusy nasmorodzą i... pójdą! 29.03.10, 07:31 Niestety taka de-formacja polityczna wspierana przez uconego z Gdamska (z jego imstytótem na cele) przejdzie do historii i to lada dzień jako najmniej aktywne pomieszanie z poplątaniem na polskiej scenie politycznej i będzie symbolem nicości i nijakości w całej jej historii. Łolaboga, ależ ci to ciemna masa wyborcza, skadinąd czy to ładnie tak fałszować wyniki wyborów? Przecież wiadomo, że wygrał Radek a jedynie antysemityzm sprawił, że jego wygraną podzielono się z Komorosiem, niejakim bucem nijakim. Dobrze jest trzymać starozakonnych z dala od nowozakonnego koryta, ale aż tak na chama? Odpowiedz Link Zgłoś
michu-najlepszy Pan Palikot, czyli kot który pali chciał siłą 29.03.10, 13:07 doprowadzać na wybory, politykę porównuje do swoich podłych nalewek które produkował i uważa się za eksperta /porównanie może i trafne ale ekspertyzy dyletanckie i niedemokratyczne / Z poważaniem Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana PO to nie mój problem, ale trudnie nie zauważyć, 29.03.10, 18:23 że Palikot czuje się coraz mocniej. Schetyna pierwszy raz został osłabiony przez aferę hazardową. Frekwencja w prawyborach to kolejny cios. Palikot jawnie poparł Komorowskiego więc czuje się teraz mocniejszy. Wydaje się, że los Schetyny jest przesądzony i zostanie odsunięty. Gowin pewnie też (choć z innych przyczyn). Pytanie na jak długo Palikot zadowoli się stanowiskiem Sekretarza Generalnego? Odpowiedz Link Zgłoś