playazzz 21.04.10, 12:17 To rzucił sie na nich czy próbował uderzyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afiag Re: Redaktor rzucił się na policjantów 21.04.10, 13:08 A widzisz tu jakąś sprzeczność? Odpowiedz Link Zgłoś
podwojne_widzenie Straszył znajomością z sierżantem? Dobre.Swoją 21.04.10, 13:48 drogą, miał 1,7 i już dostał małpiego rozumu??? Odpowiedz Link Zgłoś
playazzz Re: Redaktor rzucił się na policjantów 21.04.10, 14:01 Nigdy sie chyba nie biłeś, co. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Redaktor rzucił się na policjantów 21.04.10, 14:10 Rowniez nie widze sprzecznosci. A co do bicia, to chyba znasz je z ksiazek, konusie. Odpowiedz Link Zgłoś
garwanko Redaktor zwalniał policjantów z pracy 21.04.10, 13:31 Ten artykul pisal chyba kolega redaktora, uczestniczacy z nim w tej libacji, na ktorej to redaktorek tak sie skul. Belkot potworny :-o Odpowiedz Link Zgłoś
majselbaum odpowiedzieli po angielsku? toż to niebywałe. 21.04.10, 13:38 przecież wiadomo, że oni ledwo co mówią po polsku, nie umieją stosować gramatyki i ortografii chyba, że poprawi za nich program. a już znajomość angielskiego to graniczy z cudem nad wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
brrr3 Re: odpowiedzieli po angielsku? toż to niebywałe. 21.04.10, 13:56 Wiele rzeczy ciebie jeszcze zdziwi w przyszłości...na ten czas myśl tak dalej a prędzej lub później przekonasz się, że "życie nie jest takie jak pisze "Bravo" lub SE. :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: odpowiedzieli po angielsku? toż to niebywałe. 22.04.10, 14:46 A czy to nie rzeka Wisla przeplywa przez to miasteczko ? Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Redaktor zwalniał policjantów z pracy 21.04.10, 13:51 a dlaczego nie opublikowano zdjecia tego redaktora ? Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Redaktor zwalniał policjantów z pracy 21.04.10, 13:59 Z wielu powodów. Ja nie chciałbym zobaczyć swojego zdjęcia obok artykułu na mój temat. Szczególnie, jeśli nie świadczy on o mnie dobrze. Pamiętaj, że artykuł zawsze jest subiektywny, może być oszczerczy. Lepiej, że nie publikuje się zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Redaktor zwalniał policjantów z pracy 21.04.10, 14:03 "Mężczyzna zaczął wymachiwać rękami. Kiedy zobaczył policyjną odznakę rzucił się na funkcjonariuszy, odpychał ich i próbował uderzyć. Nie reagował na uspokajające słowa. Policjanci uspokoili go gazem łzawiącym i obezwładnili." Co za ściema :)) Tak, oni byli spokojni i niepalący, a on się niewiadomo dlaczego na nich rzucał i bił. Jaaaaaaa sne Szkoda, że nie ma jakiejś obywatelskiego źródła informacji. Zawsze w tych relacjach podaje się wersje policji, niezmiernie rzadko podaje się wersje strony drugiej. Drugiej strony się wysłuchuje, gdy są to artyści z zagranicy i to tej bogatszej albo osoby znane. Zwykły obywatel ma skarpetę w ustach i oczy zapuchnięte od czytania tych policyjnych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Powinni mu byli oklep zrobic. 21.04.10, 14:09 Po tym zapijaczonym, czerwonym pysku. Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Redaktor zwalniał policjantów z pracy 21.04.10, 14:13 No w Płocku to się dzieje, wprowadzili patrole tajniaków. Toż to prawie POlicyjne miasto. :-))))) Pewnie chroniczny brak mundurowych?! Odpowiedz Link Zgłoś
mundurmoj Re: Redaktor zwalniał policjantów z pracy 21.04.10, 14:22 ciekawe co oni musieli powiedzieć Rafałowi, że tak się wkurzył i jak rzeczywiście przebiegało to zdarzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mol_chemiczny Po jakiemu to? 21.04.10, 14:38 [...] popychał, próbował uderzyć i ubliżał policjantom - po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
darba76 Re: Po jakiemu to? 22.04.10, 09:49 To jest jeszcze lepsze: "...Nie wiemy jak inne jego znajomości, ale st.sierż. Piotr Jeleniewicz nie kojarzy go redaktora." Jeden wielki bełkot. Może ten artykuł pisał ten pijany redaktorek. Odpowiedz Link Zgłoś
metal30 Redaktor zwalniał policjantów z pracy 22.04.10, 12:00 Dlaczego w takich przypadkach "blacha" zawsze działa jak płachta na byka? Niech ktoś to wytłumaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
studentsocjalny Pijaczki i palacze to degeneraci! 02.05.10, 10:07 Zdegenrowani nałogowcy czują się coraz bardziej bezkarni. W ostatnim czasie słyszałem jak narkomaniec obrabował bank. W czasie libacji alkoholowych natomiast często dochodzi do zabbójstw, a palacze czują się bezkarni pod wiatą porzystankową. Czas skończyć z tą ich samowolą, bo w ostatnim czasie po zwróceniu uwagi palącemu pod wiatą dresiarzowi, zaczął być agresywny wobec jednej osoby z mojej rodziny. Patrol policji przyjechał po zgłoszeniu sprawy, ale nie zajęli się sprawą na poważnie i bandycie nie grozi nawet pobyt w areszcie. Stawiam ultimatum, albo Państwo Polskie zajmie się poprawą bezpieczeństwa i zmusi bandytów do przestrzegania prawa, albo wyjdziemy na ulice i sami wywalczymy sobie sprawiedliwość. Nauczyłem się jednego, że następnym razem jak ktoś będzie palił pod wiatą to powinienem najpierw strzelać z gazu pieprzowego, a później zakuć w kajdanki, a nie udzielać pouczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomasa1 Redaktor zwalniał policjantów z pracy 16.07.10, 14:14 A mnie się ta puenta nie podoba.Szare komórki trzeba mieć,ten redaktorzyna nie miał na 100% ani jednej,w pierdlu namnożą się! Odpowiedz Link Zgłoś