rydzyk_fizyk 26.04.10, 07:50 Niech Cameron się wreszcie odwali od księży! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcaaron Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 07:55 W USA już go nikt nie słucha to próbuje swoich sił w Polsce. Na szczęście i tu mu kiepsko idzie. Żałosny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmig W Polsce "oświeceni" boją się prawdy 26.04.10, 10:41 Cameron operuje faktami, co nie podoba sie naszym "oświeconym". Nie mogąc obalić jest twierdzeń, wolą cenzurę, bo tylko na to ich stać. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Re: W Polsce "oświeceni" boją się prawdy 26.04.10, 11:33 Nie wiem jak pozostałe przytoczone w artykule twierdzenia, ale krótsze życie homoseksualistów jest faktem; ponadto są częściej ofiarami depresji oraz wykazują skłonności samobójcze. Rozumiem, co w działalności Camerona nie podoba się Wyborczej, ale sugerowanie, że prawdziwe informacje są kłamstwem tylko po to, by go zdyskredytować nie jest zabiegiem godnym pochwały. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Errata 26.04.10, 11:35 Miałem oczywiście na myśli, że homoseksualiści częśćiej niż heteroseksualiści wykazują skłonności samobójcze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
123456ag Re: Errata 26.04.10, 12:24 Myślę że większość Polaków traktuje zjawisko homoseksualizmu z wyrozumiałością, czyli po prostu że zdarza się i nikomu nie przeszkadza. Dopóki jest sprawą prywatną. Dopóki nie przeradza się w natrętną propagandę, wręcz nagabywanie, dopóki z tą propagandą nie wychodzi na ulice i do mediów, dopóki nie przeradza się w żądanie zmiany języka, obyczajów i prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek66 Re: Errata 26.04.10, 12:41 Rozumiem, że jeśli ich pozamykać w więzieniach za te ich bezeceństwa, to będą tam mieli lepsze nastroje i będą rzadziej wykazywać skłonności samobójcze? Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Ciemnoto!! 26.04.10, 13:08 Cameron to pewnie Kryptociota. Caly swiat sie z niego smieje a Polsce moze on swoje bzdury prezentowac na Uniwersytetach. Wot i jaka swiatowa staje sie Polska. Prawdziwe wartosci europejskie odrzuca ale przyjmuje bez krytyki bzdety nawiedzonych.... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 08:24 "Dziś Amerykanin miał przemawiać na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu." *********************** No to pozostaje Wyższy Cyrk Odwiertów Geotermalnych w sąsiedztwie. Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 08:43 Przepraszam bardzo, ale kto ma prawo decydować, czyje poglądy są słuszne, a czyje (i które) nie są słuszne? Pani Środa? Wolne żarty. O ile nie głosi się poglądów sprzecznych z Konstytucją (ideologie faszystowskie i komunistyczne), to nie widzę powodu, dla którego należąłoby odmawiać. Ale cóż, tak wygląda wolność słowa w Polsce - podszyta terrorem politycznej poprawności i hamowana przez środowiska uzurpujące sobie prawo do określania, co jest "słuszne" a co nie, oczywiście tylko z ich punktu widzenia. Dokłada się do tego gazeta uchodząca za wpływową w Polsce - coś wam nie pasuje? No tak,łatwiej jest ośmieszyć i nazwać homofobem, niż podjąć rzeczową dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 09:07 No właśnie. Tak się zastanawiam, czy tezy głoszone przez pana Camerona są poparte badaniami, inaczej - czy ma on istotne argumenty na poparcie swojej tezy. Jeżeli nie - trzeba mu to udowodnić. Jeżeli tak - pojawia się pytanie, czy pan Cameron jest dla pewnych środowisk (jakich?) persona non grata dlatego, że narusza tabu? Czy nie wolno prowadzić badań nad związkiem preferencji seksualnych z zachowaniami antyspołecznymi? Dlaczego? Nie znam się na problemie na tyle, żeby się wypowiadać merytorycznie. Ale ciekawi mnie (mam do tego prawo?), czy przez przypadek pan Cameron nie ma racji. Albo przynajmniej ważną część racji. To, co wiem o początkach epidemii AIDS w krajach rozwiniętych (zwłaszcza w USA), wskazywałoby na to, że rzeczywiście coś w tym może być. Przecież początkowo mówiło się, że AIDS jest chorobą homoseksualistów, a dopiero potem choroba zaczęła się szerzyć wśród narkomanów, a jeszcze później - wśród osób heteroseksualnych zarażanych początkowo przez biseksualistów i narkomanów, a także - wśród ofiar transfuzji krwi lub preparatów krwiopochodnych. Zachowaniem ryzykownym jest zwłaszcza promiskuityzm. Być może teraz nie ma już tak dużej nadreprezentacji gejów wśród chorych, ale czy w dalszym ciągu nie należą oni do grupy podwyższonego ryzyka? Nie wiem, ale chcialbym wiedzieć. A może nie wolno? Teza, jakoby poglądy pana Camerona były faszystowskie, jest dyskusyjna. Czy on nawołuje do nieleczenia chorych na AIDS? Czy tylko chciałby zwrócić uwagę na to, że taniej zapobiegać niż leczyć? Znowu - nie wiem, ale chciałbym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 09:17 canisparvus napisał: > Jeżeli nie - trzeba mu to udowodnić. Jeżeli tak - pojawia się > pytanie, czy pan Cameron jest dla pewnych środowisk (jakich?) > persona non grata dlatego, że narusza tabu? Czy nie wolno prowadzić > badań nad związkiem preferencji seksualnych z zachowaniami > antyspołecznymi? Dlaczego? *********************** Bo miejsce cyrkowców jest w cyrkach, a nie na wyższych uczelniach. Równie dobrze wykładu mógłby żądać byle chlor spod budki z piwem, któremu trzeba byłoby udowadniać, że nie ma racji. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 09:32 maruda.r napisał: > Bo miejsce cyrkowców jest w cyrkach A kto decyduje o tym - kto jest cyrkowcem? Jakaś Gazeta? W ZSRR, w czasach Trofima Łysenki za cyrk uznawano zachodnią, burżuazyjną genetykę. Na podstawie listów otwartych podpisywanych przed tysiące dójek kołchozowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Najpierw sprawdź w google kim jest Cameron. 26.04.10, 11:25 > > Bo miejsce cyrkowców jest w cyrkach > > A kto decyduje o tym - kto jest cyrkowcem? > Jakaś Gazeta? Bredzisz, bo jesteś leniwy i nie chciało ci się zajrzeć w Google albo do Wikipedii. Paul Cameron to pseudo-naukowiec, wyrzucony na twarz z APA (Amerykańskie Towarzystwo Psychologiczne) i CPA (kanadyjskie), uznany za oszołoma także przez np. ASA (tow. socjologiczne). Równie dobrze mógłbyś zapraszać wariata pokazującego jak "pije się naftę na raka" albo jakie perpetuum mobile skonstruował. To że jakiś świr ma do obwieszczenia światu swoje rewelacje nie oznacza, że musi to robić na uniwersytecie. Wyższe uczelnie nie są dla każdego - zwłaszcza gdy chodzi o wykładanie. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Najpierw sprawdź w google kim jest Cameron. 26.04.10, 11:52 aegis_of_heart napisał: > Bredzisz, bo jesteś leniwy i nie chciało ci się zajrzeć w Google albo do Wikipedii. Bardzo przepraszam ale wikipedia to nie jest żadne źródło. > Paul Cameron to pseudo-naukowiec, wyrzucony na twarz z APA (Amerykańskie > Towarzystwo Psychologiczne) i CPA (kanadyjskie) I co z tego że został wyrzucony przez jakieś tam towarzystwo jedne czy drugie? A poza tym jakie były powody? Może przez niego nie dostałyby dotacji od różnych filantropów? > Wyższe uczelnie nie są dla każdego - zwłaszcza gdy chodzi o wykładanie. Więc co z tymi "gender studies"? Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Jesteś leniem i idziesz w zaparte. 26.04.10, 15:31 > > Bredzisz, bo jesteś leniwy i nie chciało ci się zajrzeć w Google albo do > Wikipedii. > > Bardzo przepraszam ale wikipedia to nie jest żadne źródło. Ależ jest, wystarczy umieć się nim posługiwać. Na pewno lepsze dla i od takiego laika jak Ty. Zamiast zgrywać cwaniaka i iść w zaparte mógłbyś przeprosić i coś poczytać. > I co z tego że został wyrzucony przez jakieś tam towarzystwo jedne czy drugie? I znów idziesz w zaparte. Mógłbyś doczytać co to APA. > Więc co z tymi "gender studies"? Nie mam pojęcia o gender studies; nie znam się. I co z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Jesteś leniem i idziesz w zaparte. 26.04.10, 17:45 aegis_of_heart napisał: > > Bardzo przepraszam ale wikipedia to nie jest żadne źródło. > > Ależ jest, wystarczy umieć się nim posługiwać. Na pewno lepsze dla i od takiego laika jak Ty. Taki laik jak ja jest kompletnie zagubiony kiedy na przykład przed katastrofą smoleńską przeczyta w rosyjskiej wikipedii pod hasłem "Lech Kaczyński" że jego polityka pogarsza stosunki polsko-rosyjskie a po katastrofie okaże się że nie pogarsza. A tej sytuacji co tam nawypisują "wikipedyści" o APA za miesiąc czy pół roku nie można być pewnym, więc po co w ogole sobie tym zawracać głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuq1 A co z walkami psów? 27.04.10, 08:46 W ub. tygodniu, GW tak jakby trochę wstydliwie, napiała, że sąd najwyższy w USA nie zakazuje nagrywania i rozpowszechniania filmów z walkami psów, bo "nasrusza to wolność słowa". A więc: p. Cameron nie może wygłaszać swoich racji, bo... coś tam, ale nagrywać walki psów, kończące się ich śmiercią (gdzie są obrońcy zwierząt, p. Wajrak?!) - wolno, bo to świadczy o... "wolności słowa". Takie walki gladiatorów light, 2000 lat później. A nie wiem, czy w Rzymie też nie zaczynano od walk zwierząt, a potem ludzi... Aegis of heart, weź się gościu zastanów, czy Twoje poglądy są OK. Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 13:40 maruda.r napisał: > Bo miejsce cyrkowców jest w cyrkach, a nie na wyższych uczelniach. gdyby to byla prawda to podziwialbym pania anty-prof. Srode i Senyszyn w cyrku. jakos te twoje tezy sie nie sprawdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Wolność słowa to jedno, a wykład kogoś, kto 26.04.10, 09:54 ma skopaną metodologię w badaniach (za to został wywalony z APA, a nie za poglądy) to drugie. Jak chce ktoś sobie pogadać bzdury to ok, ale czemu w placówce naukowej? Jakim prawem? Jakby przedstawiał rzetelne badania to proszę bardzo, a póki co to ten pan przedstawia własne wymysły. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Wolność słowa to jedno, a wykład kogoś, kto 26.04.10, 10:04 ritsuko napisała: > ma skopaną metodologię w badaniach (za to został wywalony z APA, a nie > za poglądy) to drugie. Jak chce ktoś sobie pogadać bzdury to ok, ale > czemu w placówce naukowej? Jakim prawem? No dobrze, co w takim razie zrobić z "gender studies"? Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 09:29 etykieta.zastepcza napisał: > Ale cóż, tak wygląda wolność słowa w Polsce Tak właśnie wygląda wolność a la Gazeta Wyborcza - w praktyce. Oficjalnie - piękne hasła, całkiem jak w Konstytucji ZSRR gdzie była i wolność słowa, i zgromadzeń, i "prawo wychoda" (republiki miały prawo wystąpić ze Związku) ale w praktyce - niechby tylko kto spróbował! Kto raz był komunistą (A. Michnik w młodości) ten do końca życia pozostanie przetrącony. Totalitarne metody, teraz w służbie dobra (jak pojmowanego - mniejsza z tym) będą wyłazić wszystkimi porami skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 09:52 Czy ktoś zabronił mu wygłaszać swoje tezy w Polsce ?. Przecież może wynająć sobie jakąś salkę, zaprosić słuchaczy i gadać ile chce. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 10:08 maura4 napisała: > Czy ktoś zabronił mu wygłaszać swoje tezy w Polsce ?. Przecież > może wynająć sobie jakąś salkę, zaprosić słuchaczy i gadać ile chce. Jasne. Tak to można było i za najcięższej komuny: spotykać się w kościołach (św. Brygidy), po mieszkaniach (u Kuronia), na jachtach na środku jeziora (Moczulski z założycielami KPN). Tak to nawet - u Łukaszenki można. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 10:54 Żyjesz w jakiejeś dziwnej rzeczywistości. Czy wynajęcie sali konferencyjnej, rozwieszenie plakatów z zawiadomieniem kto, co i po co to konspiracja jak za komuny ?. Pan chciałby na uniwersytetach, aby co " głupsi " myśleli, że polscy naukowcy go popierają, że uczelnie się z nim zgadzają. No i te, które go popierają mogą go zaprosić. Nikt nie zabrania. Ludzie mogą się sprzeciwiać, ale uczelnia o ile uważa pana za naukowca, którego myśli warto popierać, nie musi, a nawet nie powinna na to zważać. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 11:55 Nikt niczego nie zabrania i wszyscy mogą zapraszać ale jakoś później DZIWNIE się składa że wykłady są odwoływane po telefonie z jakiejś gazety. To się zdaje nazywa - autonomia uniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 15:39 > Nikt niczego nie zabrania i wszyscy mogą zapraszać ale jakoś później DZIWNIE si > ę składa że wykłady są odwoływane po telefonie z jakiejś gazety. 1. Masz jakieś dowody na poparcie tej tezy? A może np. było pismo od władz wydziałów? Albo np. rektor wcześniej nie wiedział o sprawie? Np. w Warszawie wszechkatolicy robili wszystko, by temat spotkania wyszedł na jaw w ostatniej chwili - właśnie z obawy przed protestami. Na ich nieszczęście reakcja rektoratu była natychmiastowa. 2. Czy to dziwne, że instytucja reaguje na zainteresowanie mediów? Od tego są media. > To się zdaje nazywa - autonomia uniwersytetu. Znów mylisz pojęcia. Doczytaj co to znaczy autonomia uniwersytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
byakhee Ale jaka rzeczowa dyskusja? 26.04.10, 10:12 Ze homoseksualisci chorzy na AIDS kosztuja podatnika? O wiele wiecej podatnikow co roku kosztuje walka z nadwaga, a nikt jeszcze niestety nie zaproponowal, zeby tlusciochy byly nielegalne. Ja bym poparla calym sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
muezza8 Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 10:33 "Omnes te moriturum amant"? Jak ta sentencja ma się niby do Twojego wpisu? Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Mamy. Biedroń głosi kazania gdzie chce a niech 26.04.10, 10:40 by ktoś spróbował mu odmówić to by było. A homofoby to nie ludzie i oni nie podlegają prawu wolność słowa ni poglądów nie mówiąc już o wierze no bo przecież karzdy katolik to homofob ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 11:31 To właśnie w faszyźmie i komuniźmie homoseksualizm był ścigany przez prawo.Ale żeby o tym wiedzieć trzeba czytać cokolwiek więcej niż gazetki parafialne. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: to mamy wolność słowa w Polsce czy nie mamy? 26.04.10, 11:56 maciekz70 napisał: > To właśnie w faszyźmie i komuniźmie homoseksualizm był ścigany przez prawo. W jakim okresie w Wielkiej Brytanii panował faszyzm albo komunizm? Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw88 Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 08:49 Wczoraj dr Cameron był w toruńskim Radyju. Niestety, sporo z tego, co mówił, wygladało na statystycznie potwierdzone fakty. Jesli tak jest, to czy garść faktów = homofobia. Podobnie jak czsami fakty = rasizm, fakty = antysemityzm. Sumując, fakty = niepoprawność polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 09:58 Wyglądało, ale jego badania mają błędy metodologiczne. Równie dobrze mogę zafałszować metodologię i ogłosić inne cuda. Napisałam wyżej, że za to powiedzieli mu w APA do widzenia, a dla mnie osobiście naukowiec świadomie fałszujący badania dla potwierdzenia własnych hipotez powinien być spalony na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 10:10 ritsuko napisała: > naukowiec > świadomie fałszujący badania dla potwierdzenia własnych hipotez > powinien być spalony na całym świecie A najlepiej na stosie. Odpowiedz Link Zgłoś
thor.g Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 10:14 Palenie na stosie zostawiamy takim beretom jak Ty (Wy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 10:51 thor.g napisał: > Palenie na stosie zostawiamy takim beretom jak Ty (Wy) :) Nie noszę. Mam tyle dredów na głowie że nie ma dla mnie rozmiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Fryzurka nie świadczy o poziomie intelektualnym. 26.04.10, 11:31 Ani nie chroni przed trollowaniem. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Fryzurka nie świadczy o poziomie intelektualn 26.04.10, 11:37 aegis_of_heart napisał: > Ani nie chroni przed trollowaniem. A czym niby jest twoja uwaga o berecie? "Troll" to moje ulubione słowo. Całkiem jak słowo "Żyd" wykrzyknięte na ulicy w Niemczech l. 30-tych. Daje taką pewność i siłę. A "EOT" to jak wzór chemiczny Zyklonu B. I po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Trollujesz i przeinaczasz fakty. 26.04.10, 15:22 Przestań. Nie pisałem o żadnym berecie ani o Zyklonie B. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Trollujesz i przeinaczasz fakty. 26.04.10, 17:37 Faktycznie, przepraszam, to był jakiś thor.g. Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 10:37 Ci co głosili globalne ocieplenie też naginali fakty czy ktoś został przez to wyrzucony? Nie dlaczego bo ich poglądy były wiodące w nurcie światowym Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: :( 26.04.10, 09:35 no_kto_to napisał: > Wstyd mi że jestem z Bytomia:( "Wstyd mi za tych "z Radomia" W. Gomułka, 1976 Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan.kirk Dla ścisłości... 26.04.10, 10:15 ...nie Gomułka (który w 1976 miał takie samo prawo do wypowiedzi publicznych jak np. Michnik), ale komunistyczny pisarz Stanisław Ryszard Dobrowolski, na jednym ze "spontanicznych" wieców popierających politykę tow. Gierka. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: :( 26.04.10, 13:36 no_kto_to napisał: > Wstyd mi że jestem z Bytomia:( to sie powies Odpowiedz Link Zgłoś
zzzettt Nie ma jak tolerancja w wydaniu gw - przeczytaj 26.04.10, 09:06 willma.redblog.pomorska.pl//2010/04/26/co-wolno-powiedziec-o-homoseksualizmie/ Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 09:06 jestem homofobem i jestem z tego dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 09:56 Z braku innych powodów do dumy znalazłeś sobie taki. No cóż taki twój los. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 10:07 widzę, że pierdoła.r jest homoseksualnym apostołem :))) od rana w pampersie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta wolność mamy, jeszcze nie wiesz? 26.04.10, 13:50 komunizm ze łba nie wywietrzał? czy pranie mózgu było przez wyborczą zrobione? buziaczek na osłodę :) data36.sevenload.com/slcom/ep/vc/glrnje/bcinmpjeedc.jpg~/Gay-kiss.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: wolność mamy, jeszcze nie wiesz? 26.04.10, 13:56 ksiadz_gazeta napisał: > komunizm ze łba nie wywietrzał? czy pranie mózgu było przez wyborczą zrobione? > > buziaczek na osłodę :) > rel="nofollow">data36.sevenload.com/slcom/ep/vc/glrnje/bcinmpjeedc.jp g~/Gay-kiss.jpg no i w czym ci taki buziak przeszkadza?? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: wolność mamy, jeszcze nie wiesz? 26.04.10, 16:01 za nim idzie homoterroryzm Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: wolność mamy, jeszcze nie wiesz? 27.04.10, 11:33 > no i w czym ci taki buziak przeszkadza?? w tym ze dla normalnego to cos nienormalnego i obrzydliwego Odpowiedz Link Zgłoś
prezi777 Re: wolność mamy, jeszcze nie wiesz? 26.04.10, 17:48 Mam żonę, dziecko i pracę. Nie mam czasu się interesować kto kogo gdzie całuje i czy przypadkiem nie w odbyt. Ale ty jesteś "facetem w czerni" i ci się po prostu nudzi. Przypuszczam, że po prostu zazdrościsz tym ze zdjęcia. Może są szczęśliwi? Tobie zostają ministranci. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: wolność mamy, jeszcze nie wiesz? 26.04.10, 19:52 w przerwach między ministrantami jeszcze twoja żona :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Wielu wariatów jest dumnych ze swojej choroby. 26.04.10, 11:27 Dlatego właśnie to są choroby psychiczne. ksiadz_gazeta napisał: > jestem homofobem i jestem z tego dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: Wielu wariatów jest dumnych ze swojej choroby 26.04.10, 11:49 a także zboczenia, np. homoseksualizm swenglishrantings.com/swenglishrantings/Bilder/News/GayParade1.jpg www.chinadaily.com.cn/en/doc/2003-06/30/content_242069.htm upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/PASTT_a_la_Gay_Pride_2005.JPG www.thenewyorkcitytraveler.com/files/2008/06/gay-pride-checking-makeup.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Wielu wariatów jest dumnych ze swojej choroby 26.04.10, 11:58 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/PASTT_a_la_Gay_Pride_2005.JPG Cukiereczki, mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta Re: Wielu wariatów jest dumnych ze swojej choroby 26.04.10, 14:04 zboki zwyczajne... Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Co kto lubi. 26.04.10, 16:53 Napisałbym coś o facetach w czarnych sukienkach, oficjalnie unikających kontaktu z kobietą, ale nie chce mi się. Dziwi mnie tylko, że ludzie bez własnych rodzin i oficjalnych potomków, uczciwej pracy, samodzielnego życia itp. chcą uczyć innych, co jest "normalne", a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: Co kto lubi. 26.04.10, 17:34 Jaki odsetek księży ma owe nieoficjalne kontakty z kobietami i na podstawie jakich źródeł to wiesz? Tyle się słyszy na temat nieuczciwych policjantów i sprzedajnych sędziów - czy w związku z tym należy rozgonić Policję i wymiar sprawiedliwości? Ksiądz, nie posiadający własnej rodziny może być ekspertem w zakresie życia rodzinnego tak samo jak mężczyzna ginekolog-położnik (jako żywo nigdy nie będący w ciąży, teoretyk jeden!) w sprawie ciąży i porodu. Czy praca księdza jest nieuczciwa? W jakim sensie? Prawnym? A może uważasz że ich "produkt" jest jakiś nie bardzo, w tym sensie że murarz - domy, stolarz - krzesła, piekarz - chleb, inżynier - komputer a ksiądz - nie bardzo wiadomo co? Jest w tym sensie moim zdaniem co najmniej tyle wart co w przypadku aktora. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta napisz napisz, chętnie poczytam 26.04.10, 19:54 zwłaszcza o homoseksualistach obłudnych i zakompleksionych, którzy na co dzień głoszą przykazania, a potem spotykają się z kochankami... może Paetz'ewicz z takim gościem zrobiłby wywiad... oni muszą być taaaaacy biedni... Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: Co kto lubi. 27.04.10, 11:36 > Dziwi mnie tylko, że ludzie bez własnych rodzin i oficjalnych potomków, uczciwe > j > pracy, samodzielnego życia itp. chcą uczyć innych, co jest "normalne", a co nie ciekawa argumentacja. czyli o moralnosci zwiazenj ze zlodziejstwem moga sie wypowiadac zlodzie a na temat morderstwa - mordercy. Wszak to oni sa doswiadczeni, a ci co nie probowali wg ciebie nie powinni zabierac glosu w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Re: Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 23:03 Przede wszystkim jesteś podobny do Camerona. Tak jak on, ty też jesteś homoseksualistą. Mogę ci tylko przypomnieć, że nigdy więcej nie pojawisz się w historii świata. I jeśli zmarnujesz życie na udawanie i na stanie z boku, to będziesz żałował. No, i nie masz z czego być dumnym bo twoje zasady moralne, w których wytyka się ludzi - a człowiek jest miarą wszystkiego - są głupie i złe. Takie same jak tych, którzy zbudowali komory gazowe. Jeśli jesteś dumny z tego, ze jesteś homofobem to musisz być totalnie potłuczony. Twoje życie to koszmar. Gdybym był bogiem to bym cie potępił za to, że je zmarnowałeś. Czy może być większy grzech?? Choć to zabrzmi podejrzanie, to znajdź sobie faceta i żyj :) Odpowiedz Link Zgłoś
articibol Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 09:10 Dobrze wiedzieć, że ktoś prowadzi takie analizy środowiska homoseksualnego. Skoro odsetek ludzi o preferencjach j.w. jest tak duży jak twierdzą działacze ruchów homo, to jest to poważny problem społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
tratatouille popieram go calym SERCEM 26.04.10, 09:22 dobrze mowi!!! odrobine tolerancji dla ludzi z innymi pogladami!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel ksenofobia? 26.04.10, 09:23 żałosny kraj w którym piętnuje się swobodę wypowiedzi, niech przyleci i powie co tam ma do powiedzenia jak będą chętni to niech idą kogo to obchodzi. Najwazniejsze żeby zawsze powiedzieć coś przeciwko... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Przeszkadza pedalstwu, prawda oj przeszkadza 26.04.10, 09:23 Nie dociera do nich że to jest zwykła choroba która da się leczyć. michnikowszczyzna.googlepages.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
r.siwy Re: czy homofobia jest uleczalna, sobczaku? 26.04.10, 11:06 Homofobia nigdy niebyła chorobą Homoseksualizm tak (zmieniło się to przez głosowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
zjemwaswszystkich Re: czy homofobia jest uleczalna, sobczaku? 26.04.10, 14:14 "Homoseksualizm tak (zmieniło się to przez głosowanie)" Najpierw to uchwalono głosowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Cameron z homofobicznym tournée po Polsce 26.04.10, 09:23 "Po naszym tekście prorektor Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego odwołał konferencję z jego udziałem." Niech żyje gmach na Czerskiej - dawniej (osławiona) ul. Mysia. www.postimage.org/image.php?v=Tsm5s1i "Nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ale po kres moich dni będę bronił Twego prawa do ich głoszenia" A. Michnik za Voltairem. I co? I dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
doriana88 Powinien raczej walczyć 26.04.10, 09:37 z alkoholizmem, narkomanią i innymi nałogami, one przynoszą jeszcze wiecej szkód! Odpowiedz Link Zgłoś
vera_co prawdziwa zguba ludzkości 26.04.10, 10:16 A dlaczego ? 1. płodzą kolejne dzieci a i tak porzuconych mamy nadwyżkę. Należałoby zająć się wychowaniem porzuconych dzieci spłodzonych przez nieodpowiedzialnych hetero 2. płodzone niemowlęta od pierwszych dni niszczą środowisko naturalne !!! W sposób drastyczny. !! Miliony obsr..pampersów, plastikowych odpadów które pozostają po każdej takiej jednostce . Moi drodzy !! Grozi nam zagłada ! I na poparcie tej tezy można by przytoczyć wiele oczywistych argumentów, łącznie ze zniszczeniem lasów deszczowych. Za 100 lat nasz glob będzie przypominał jedno wielkie pampersowe śmietnisko !! Pampersowej zagładzie mówimy NIE !! Tetra dla każdego albo zakaz płodzenia ! Jak ktoś bardzo chcę podam statystyki, naukowe opracowania dotyczące drastycznego wpływu na nasz glob obsr. papmersów. Czy ktoś zaprosi mnie na wykład ? :) Jakby co, czekam na maile. pozdrawiam P.S. papmersy mają wpływ na preferencje seksualne w przyszłości !!! udowodniono że pokolenie papmersowe jest o wiele bardziej podatne na dewiacje. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: prawdziwa zguba ludzkości 26.04.10, 10:48 Vera_co - świetnie! Ale dlaczego jedni "kontrowersyjni" wykładowcy są chętnie zapraszani i zdobywają uznanie a inni są flekowani? Taki np. Al Gore - dostał Nobla za ostrzeganie świata przed zagładą ze strony Pampersów! Więcej - "weszło w to" wiele rządów państw z całego swiata i w szajbę zaangażowane są już ogromne pieniądze. A może własnie o to chodzi- że na walce z Pampersami (globalnym ocipieniem) można dobrze zarobić a na gejach - nie bardzo? W takim razie proponuję założyć gejom pampersy - i wtedy dopiero huzia na nich! Odpowiedz Link Zgłoś
pioro111 Re: prawdziwa zguba ludzkości 26.04.10, 14:52 Pederaści natomiast gwałcą dzieci!!! Także pederaści w sutannach!!! patrz statystyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomkruuz Wyzwanie dla Środy 26.04.10, 09:58 www.youtube.com/watch?v=RcJe2vzpNfs&feature=player_embedded Cameron jest gotów zmierzyć się na argumenty, wystawia swoją reputację na zmiażdżenie. Dlaczego brakuje chętnych do dyskusji a do wyszydzania nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kindofmagic może ktoś skrzywdził biedaka, gdy był mały? 26.04.10, 10:00 a teraz jest skrzywiony i wwszędzie widzi zło? Może powinniśmy mu współczuć. Może on chce o tym porozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: może ktoś skrzywdził biedaka, gdy był mały? 26.04.10, 10:12 kindofmagic napisał: > a teraz jest skrzywiony i wwszędzie widzi zło? Może powinniśmy mu > współczuć. Może on chce o tym porozmawiać? Tak, tak, tak, zaraz zostanie wytoczony argument ostateczny - on jest kryptogejem. Odpowiedz Link Zgłoś
mentice Re: może ktoś skrzywdził biedaka, gdy był mały? 26.04.10, 10:21 A dlaczego nie w kosciolach? Jest tyle pieknych i duzych kosciolow, moglby tam dawac wyklady, czasami z ambony. Albo jakies sale przykoscielne. Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: może ktoś skrzywdził biedaka, gdy był mały? 26.04.10, 10:55 mentice napisał: > A dlaczego nie w kosciolach? A dlaczego Żydzi - nie do gett? Odpowiedz Link Zgłoś
kindofmagic Re: może ktoś skrzywdził biedaka, gdy był mały? 26.04.10, 10:24 Nie wydaje mi sie. Raczej ktos go skrzywdzil. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus_jeden Homosie i wolność słowa 26.04.10, 10:34 Homosie mogą chodzić po ulicach i machać gołymi fajkami (jeszcze nie w Polsce, ale w Amsterdamie czy Berlinie owszem) a jak ktoś chce wygłosić referat o homosiach, to mu się nie pozwala. Demokracja zeszła na psy. Jak nas skolonizują Arabowie i wprowadzą szariat (nasza cywilizacja upada a populacja się kurczy - ich populacja szybko rośnie i immigrują do Europy) to rola homosiów wróci do normy. Szkoda tylko, że zapłacimy za to wysoką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Re: Homosie i wolność słowa 26.04.10, 11:06 Krakus_jeden na PREZYDENTA ... oszołomów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: Homosie i wolność słowa 26.04.10, 11:37 Wielką tragedią Polski jest to,że nie dyskryminuje się idiotów.Jesteś tego najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: Homosie i wolność słowa 27.04.10, 11:42 maciekz70 napisał: > Wielką tragedią Polski jest to,że nie dyskryminuje się idiotów.Jesteś tego > najlepszym przykładem. rozumiem, ze powiedziales to stojac przed lustrem. pasuje jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Środa kryptolesba, a może i gej 26.04.10, 10:47 znowu zaczyna pluć. Tolerancyjnie, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kumotrzysko Widać pasztetowską gębę 26.04.10, 10:50 Widać po paszczy, że to stary pedalsko-ciotowski pasztet, ten zasrakany Cameron. Nawet jako staruch nie jest w stanie pogodzić się z tym, że jest pedałem. Odpowiedz Link Zgłoś
loader dlatego jest źle... 26.04.10, 10:53 "Kto raz był komunistą [...] ten do końca życia pozostanie przetrącony." dzięki uprzedzonym indywiduom tak rozumującym, podobne jak przez płytkie i kołtuńskie "myślenie" wprost z ciemnogrodu zwanego polską, w kraju ciągle panoszy się obłuda, nietolerancja, zawiść i agresja - cechy narodowe polaków. nauka miesza się z zabobonem gdzie zabobon to podstawa do refleksji i podkład pod wszelkie działanie. a czarownicy zbijają majątki na ludzkiej głupocie i cieszą się że trafili na podatny grunt... Odpowiedz Link Zgłoś
atopos Re: dlatego jest źle... 26.04.10, 10:58 loader napisał: > płytkie i kołtuńskie "myślenie" wprost z ciemnogrodu zwanego polską No już, już... przestań się mazać, to takie gejowskie. Jeśli tak bardzo nie podoba ci się Ciemnogród to wyjedź do Jasnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
astygmatyk Na Uniwersytecie czy w uniwersyteckim budynku? 26.04.10, 12:12 Zadna z polskich uczelni nie osmieszyla sie zapraszajac tego kaznodzieja... Oczywiscie nie jest najlepiej jesli spotkania z nim odbywaja sie w salach odnajmowanych chetnym przez szkoly wyzsze, jak to mialo miejsce w Bytomiu.. Ale jednak nie byl to wystep "na Politechnice Slaskiej"... Mam tylko nadzieje, ze ta uczelnia bedzie protestowac jesli promotorzy Camerona wpisza mu do CV wystepy "na Politechnice Slaskiej".. Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: Na Uniwersytecie czy w uniwersyteckim budynku 26.04.10, 13:05 qrnaaaa gdyby nie jeden z drugim homofobem nie zapodali linkow to w zyciu bym tylu gejow nie widzial wam sie nudzi i szukacie gejowskich fotek na necie?? a wracajac do zaprzeczenia najbardzej znanym gejem, ktory zaprzeczal i zwalczal swoich byl Hitler razem z calym kierwonictwem SA, ktore zreszta aresztowano w czasie grupowego seksu gejowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 hehe 26.04.10, 13:12 a gejuchow ze "scierwa wyborczego" bardzo boli ze ktos ma odwage jezzic po Polsce i opowiadac niewygodna prawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: hehe 26.04.10, 13:29 lai21 napisał: > a gejuchow ze "scierwa wyborczego" bardzo boli ze ktos ma odwage jezzic po > Polsce i opowiadac niewygodna prawde :) nie gejuchow tylko wszystkich normalnych ludzi glupota boli, ale nie wypowiadajacego tylko sluchajacego takich glupot Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: hehe 26.04.10, 13:35 zb1k napisał: > lai21 napisał: > > > a gejuchow ze "scierwa wyborczego" bardzo boli ze ktos ma odwage > jezzic po > > Polsce i opowiadac niewygodna prawde :) > > nie gejuchow tylko wszystkich normalnych ludzi > glupota boli, ale nie wypowiadajacego tylko sluchajacego takich > glupot racja. przeciez homoseksualizm to zboczenie, wiec sluchanie glupot o tym ze to normalne rzeczywiscie obraza inteligencje normalnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
zb1k Re: hehe 26.04.10, 13:42 lai21 napisał: > racja. przeciez homoseksualizm to zboczenie, wiec sluchanie glupot o tym ze to > normalne rzeczywiscie obraza inteligencje normalnych ludzi dla mnie moze byc i zboczenie, moze byc nieuleczalna choroba, moze byc uszkodzenie genu ale jesli taki ktos nie wplywa na moje zycie bardziej niz inni to nie widze powodu zeby mu czegokolwiek zakazywac, zagladac mu do sypialni czy miec pretensje bo przespacerowal sie z chlopakiem. natomiast homofobom przeszkadza chyba najbardziej slowo gej bo 90% z nich na oczy geja nie widzialo, a nawet jesli to nie ma o tym pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: hehe 26.04.10, 15:40 > dla mnie moze byc i zboczenie, moze byc nieuleczalna choroba, moze > byc uszkodzenie genu > ale jesli taki ktos nie wplywa na moje zycie bardziej niz inni to > nie widze powodu zeby mu czegokolwiek zakazywac, zagladac mu do > sypialni czy miec pretensje bo przespacerowal sie z chlopakiem. i tu jest pies pogrzebany. bo normalni ludzie nie chca wiedziec co ktos robi w sypialni, problem tylko jest taki ze geje wprost przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
prezi777 Re: hehe 26.04.10, 17:53 Moim zdaniem sam byś chciał poszaleć jak oni ale się wstydzisz. Jak się jest pewnym swojej orientacji seksualnej to nie interesuje cię co robią inni. Odpowiedz Link Zgłoś
lai21 Re: hehe 27.04.10, 08:59 > Moim zdaniem sam byś chciał poszaleć jak oni ale się wstydzisz. no to musialbym byc conajmniej tak jeb_ni_ety jak ty. > Jak się jest pewnym swojej orientacji seksualnej to nie interesuje > cię co robią inni. no wlasnie. tylko czemu ci dewiancji zmuszaja normalnych do tego by ci sie interesowali Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.l Kneblująca poprawność polityczna 26.04.10, 16:08 NAjśmieszniejsze jest to że homoseksulazim jest wyleczalnym schorzeniem ... mówienie o tym że jest to normalne jest okłamywaniem ludzi których da się leczyć. Poza tym to widzę że Środa ma PRLowskie zapędy gdzie była jedna prawda i jedna nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
bolt64 Cameron to biedny, chory, bardzo skrzywiony czł... 26.04.10, 16:38 Cameron w dzieciństwie był dwukrotnie molestowany w tym raz jak sam stwierdził bardzo mu się to podobało... do tego trzeba dodać, że uważa iż seks homoseksualny jest dużo przyjemniejszy od heteroseksualnego (!) co może doprowadzić ludzkość do wyginięcia (!!). Szkoda, że nie przyleciał, bo byłoby się z czego pośmiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wenzel2 Manifestacja homofobów 26.04.10, 17:29 Jestem bardzo wdzięczny władzom rektorskim za wyrzucenie z Uniwersytetu tego żałosnego przedstawienia. Trzeba bylo widzieć dzisiejszą manifestację tego towarzystwa pod bramą UW. Piętnastu łysych, tepawych na obliczu buców drących sie pod hasłem: "Wolność badań naukowych". Poprostu farsa. Studenci reagowali śmiechem. Aż żal bylo patrzeć, jak robili z siebie idiotów (pytanie czy jeszcze potrzebowali robić?). Gratuluję organizacji Soli deo takich członków! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta soli homo 26.04.10, 20:01 www.worldfamousinsf.com/blog/wp-content/uploads/2008/06/tits1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś