awatar_sm Kiedy dymisja rządu Donalda Tuska 26.04.10, 10:03 Kiedy R.Sikorski zostanie zdymisjonowany i postawiony przed sądem ?. Kiedy zostaną zdymisjonowani i postawieni przed sądem aferzyści z rządu D.Tuska ? Kiedy Pan D.Tusk poda się do dymisji za własne niekompetencje i zorganizowanie rządu aferzystów i niekompetentnych nieudaczników ? Odpowiedz Link Zgłoś
szokez awatar_sm, policzyłeś aferzystów w rządzie PIS-u? 26.04.10, 10:35 od czasów PC nazbierało sie tego kurestwa..Od J.Kaczynskiego,Zalewskiego,Glapinskiego, po Leppera,Lipca,Kornatowskiego aż do Piechy,Kurskiego..Po drodze jest ich jeszcze sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
praskicwajnos szokez, na psią kupę stawiasz se irokez 26.04.10, 11:44 naczelny agent W.S.I. na forum znów nadaje? Na ile jaboli tym razem dostałeś kasę za opluwanie wszystkich dookoła? Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 10:10 GW: Komorowski pytany, czy powinien zrezygnować z któreś z pełnionych przez siebie funkcji stwierdził, że byłby to "szkodliwy nonsens". Szkodliwy? A co - Komorowski bierze obecnie dwie pensje? To owszem, z tego względu - dla niego - finansowo szkodliwy. Zdaniem Komorowskiego taka sytuacja oznaczałaby dalszą destabilizację państwa. - Wyobraża sobie pani, co by się działo, gdyby jeszcze zabrakło marszałka Sejmu? Jak to co? Nic. Wybrano by innego. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Komorowski ma poczucie odpowiedzialnosci za Ojczyz 26.04.10, 10:21 nadaje sie na konfederata.Targowickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 10:31 Komorowski ma 100% racji. Gdyby na jego miejscu znalazł się J. Kaczyński nie miałby cienia wątpliwości ze ustawy przegłosowane przez parlament należy natychmiast podpisać, wszystkich urzędników z kancelarii prezydenta wymienić, obsadzić swoimi ludźmi co się tylko da. Skąd u Olechowskiego - rozsądnego człowieka - takie pomysły ? Bo jest konkurentem Komorowskiego ( walczą o ten sam elektorat). Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Komorowski przypomina Edwarda Gierka 26.04.10, 10:41 To samo nadecie, ten sam sposob bycia i tepota umyslowa.To mialby byc nasz prezydent? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn grisza14, ty tępy,SB-cki śmieciu... 26.04.10, 11:00 "srasz,srasz i tylko gówno z tego masz " Odpowiedz Link Zgłoś
praskicwajnos Raczej Bolesława Bieruta 26.04.10, 11:39 Wtedy też było "od konfidenta do prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: PO-lszewicki_Totalitaryzm_Nie_Przejdzie_!!!!! 26.04.10, 11:17 Z należnym szacunkiem dla Pani prof. Staniszkis muszę zauważyć, że nie jest Ona Wieszczką ani Analitykiem, który opiera swoje hipotezy na wynikach wiarygodnych badań (nauk niekoniecznie ścisłych)! <pikorababcd> <pikorababcd> Odpowiedz Link Zgłoś
praskicwajnos Bronek, idź brąchać dżdżownicę... 26.04.10, 11:39 ...i nie pchaj się na urząd któregoś nie jest godzien Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn praskicwelinosek..kanalia na dyżurze... 26.04.10, 11:47 klocek z szamba SB... Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Kaczynski zaczął kampanie.. 26.04.10, 12:36 awatar_sn napisał: > od kurestwa na forach.. -------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
praskicwajnos srawatar_SS, platformiany tłuk 26.04.10, 11:49 uciekinier z sedesu i obsrywator naczelny Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Chyba zbłądziłeś knajaku wchodząc na to forum. 26.04.10, 12:16 To nie rynsztok w którym się wychowałeś i nie mamer w którym wyszlifowałeś swó knajacki język. Odpowiedz Link Zgłoś
pisochlapus Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 11:39 Nie daj Boże, żeby zrezygnował Komorowski, najlepszy kandydat na prezydenta. Wtedy Polską wstrząsnęłaby dyktatura kaczyzmu, skrajnie narodowego nacjonalizmu. Działał by prezydent dyktator tak jak teraz działa w w swoim PiS-ie. Wtedy byl podpowiadaczem brata, a teraz sam by się wyżywał. To najgorsze co mogłoby grozić Posce. Musimy się razem zmobilizować i dac temu odpór głosując masowo na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalsz 26.04.10, 12:23 pisochlapus napisał: > Nie daj Boże, żeby zrezygnował Komorowski, najlepszy kandydat na > prezydenta. Wtedy Polską wstrząsnęłaby dyktatura kaczyzmu, skrajnie > narodowego nacjonalizmu. Działał by prezydent dyktator tak jak teraz > działa w w swoim PiS-ie. Wtedy byl podpowiadaczem brata, a teraz sam > by się wyżywał. To najgorsze co mogłoby grozić Posce. Musimy się > razem zmobilizować i dac temu odpór głosując masowo na Komorowskiego. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
praskicwajnos Komorowski = W.S.I.O.K. 26.04.10, 11:41 Oto jego "dokonania": wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Komorowski-i-WSI,wid,9309885,wiadomosc_prasa.html wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Inwigilowali-Sikorskiego-za-WSI-odpowiadal-Komorowski,wid,12024040,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Hr.Komorowski moglby pokazac publicznie patent 26.04.10, 11:49 hrabiowski, bo wiele takich patentow mialo pieczecie z orlem dwuglowym i nadane byly w nagrode za niebranie udzialu w Powstaniu Styczniowym.Moglby pan hrabia laskawie rozwiac watpliwosci obywateli, ktorym chce prezydentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lutski Re: Hr.Komorowski moglby pokazac publicznie paten 26.04.10, 13:05 Niektóre były też kupowane w austro-węgrzech za dukaty! Stawiałbym jednak na dwugłowego orła. Odpowiedz Link Zgłoś
vas-b Re: Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalsz 26.04.10, 11:50 Pomstowali tylko na rzady blizniakow a mie na pelna wladze pisuaru,przed jarkiem byl Kazik,jezeli potrafisz myslec to pojmiesz choc troszke Odpowiedz Link Zgłoś
xsawer Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 11:51 W Konstytucji jest napisane, że to marszałek sejmu, a nie pan Komorowski pełni obowiązki prezydenta. Jeśli Komorowski zrezygnowałby z funkcji marszałka sejmu nie mógłby pełnić obowiązków prezydenta. Jeśli ktoś tego nie rozumie jest funkcjonalnym analfabetą! Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalsz 27.04.10, 00:55 jezeli komorowski nie zacznie atakowac to niech raczej odda kompetencje w rece donalda tuska ,bo widac ,ze chca go zadziobac nieudacznicy pisowcy . Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Malinowy pysku... 26.04.10, 12:00 nie dość, że już przegrałeś te wybory, to czeka cię jeszcze jeden wielki kłopot. W dniu, kiedy Jarosław Kaczyński przedstawi w Białym Domu, posiadane dokumenty o spisku WSI- FSB z 10 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ten pysk to zapewne zobaczyłeś dzisiaj rano w 26.04.10, 12:44 łazienkowym lustrze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Rozumiem kandydatów, którzy boją się Komorowskiego 26.04.10, 12:13 i na wszelkie sposoby próbują zdezawuować jego kandydaturę. Polityka jest polityką, ale wyborcy i tak wiedzą swoje. Mnie w zasadzie jest obojętne kto wygra, byle nie był to kandydat z PiS-u. Blisko 5 lat prezydentury przedstawiciela tej partii pokazało iż ponowny pisuarowy prezydent był by największym złem, jakie mogło by spotkać Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Teoria nie tylko spiskowa - korzyści (7) 26.04.10, 12:32 Komu katastrofa przyniosła realne korzyści ? Dla Rosji - - W katastrofie wyeliminowano uznawaną przez Kreml za wrogą elitę polityczną (Jarosław Kaczyński nie poleciał tym rejsem przez przypadek) i wojskową Polski. Pozostałe frakcje polityczne PO, SLD, PSL deklarują ugodową politykę wobec Kremla. - Wyeliminowanie z życia politycznego Europy i świata rzecznika i obrońcy niezależności krajów uznawanych przez Kreml za "swoją stefe wpływów" - Przejęcie pełni władzy w Polsce władzy przez frakcje Donalda Tuska, deklarującą ugodową i przyjazną Kremlowi politykę wojskową i gospodarczą w okresie przejmowania prze Rosję dominacji energetycznej w Europie zachodniej i wszchodniej. W Polsce - - Przejęcie pełni władzy państwowej, wojskowej i parlamentarnej przez frakcję Donalda Tuska - Urzedy - UPR +kancelaria, URM +kancelaria, Prokuratura, Sądownictwo, KGP, BBN, ABW, CBŚ, CBA, IPN?, NBP?, Dowództwa wszystkich rodzajów wojsk, SGWP, Sejm + komisje sejmowe, - Władza parlamentarna - Senat (opluwanie nie ich Marszałka Senatu Borusewicza już się zaczęło (od prowokacji dziennikarza rosyjskiego), - Wyciszenie i zakończenie prac komisji afery hazardowej - afera hazardowa mogłaby doprowadzić do dymisji rządu Donalda Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Uwaga @awatar_sm skacze po klawiaturze kompa 26.04.10, 12:42 i rozsiewa smród na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Teoria nie tylko spiskowa - korzyści (7) 26.04.10, 18:41 Największe korzyści odniósł prezes PIS-u.Przed wypadkiem nie miał najmniejszych szans nie tylko na stanowisko prezydenta,ale nawet na to ,że brat może zostać prezydentem.A teraz - kto wie ? A moze nawet kiedyś załapie się na miejsce w gotowym już sarkofagu? A teraz jego atutem będą trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
lutski Zero taktu, zero wyczucia inteligencja emocjonalna 26.04.10, 13:01 na poziomie szamba. Ten WSIok nadaje się najwyżej na księgowego w hurtowni budowlanej, na pewno nie na prezydenta RP! Beton III RP! Odpowiedz Link Zgłoś
lutski Pycha kroczy przed klęską 26.04.10, 13:03 panie bronku "wsi-gru' komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
danwrc1 Komor twoja i Donka rezygnacja z polityki 26.04.10, 13:11 uratuje nasz kraj od dalszej degrengolady Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 13:34 Drogo Panie Komorowski! cytuję "Zdaniem Komorowskiego w najbliższych wyborach "Polacy będą się kierowali nie etykietą partyjną, tylko oceną ludzi. Bo to od ludzi zależy jakość polityki. Nie jest groźna wspólnota ideowa prezydenta i premiera. Groźne bywają złe charaktery i zły styl uprawiania polityki ludzi władzy". i jak PAN MYŚLI? Na kogo zagłosuję? Kierując się Pana wypowiedzią? Otóż na pewno nie sprosta Pan moim wymaganiom :))) ( biorę pod uwagę w szczególności ostatnie zdanie, które tak mi do Pana kandydatury pasuje). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Ludzie nie poniewierajcie marszalkiem Komorowskim 26.04.10, 13:35 bo on tylko wykonuje polecenia sluzb. Odpowiedz Link Zgłoś
dramborleg Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 13:38 chyba wspólnota bezideowa panie Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
marek03553 Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 14:12 Panie Marszałku - amnezja to mało, także słowo zakłamanie nie oddaje chamstwa Pańskich antagonistów z PiS i innych; trzeba tak jak oni, gdy dochodzili do władzy, lecz z Pańską kulturą. Nie można im pobłażać, bo czeka nas upadek Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalsz 26.04.10, 14:33 marek03553 napisał: > Panie Marszałku - amnezja to mało, także słowo zakłamanie nie oddaje > chamstwa Pańskich antagonistów z PiS i innych; trzeba tak jak oni, gdy > dochodzili do władzy, lecz z Pańską kulturą. Nie można im pobłażać, bo > czeka nas upadek Ojczyzny. hm...mam rozumieć,że każdemu można dać szansę? Nawet z tak brudną historią polityczną jak pan marszałek? Chyba,ze masz na mysli inną ojczyznę aniżeli Polska... Pozdrawiam i dalej sobie analizuje życie polityczne PO wców i PiSowców, dążąc do niezależnej Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
luna1964 Komorowski: Moja rezygnacja oznaczałaby dalszą ... 26.04.10, 15:48 Brawo.Mam nadzieje ze do wyborow nie zdazy psychicznie wykonczyc Komorowskiego opozycja.Ja glosuje za Komorowskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecrydzyk1 Komorowski to pra pra pra ..... wnuk Mieszka I 26.04.10, 18:27 Komorowski to pra pra pra ..... wnuk Mieszka I Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Bronek mąż opacznościowy... 26.04.10, 20:23 Czym poleci do Moskwy 9 maja... na ,,drzwiach od stodoły''? A jak na Wnukowie lub Szeremietiewie(nomen omen...lotnisko im.min.Romualda,wielkiego przyjaciela Bronka ?)będzie mgła to,jak w Maciusiu I...KGD zatupie,dmuchnie i po mgle-:)))) Odpowiedz Link Zgłoś