business3 27.04.10, 16:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielehalasuonuc Kaczyński: mój brat chciał, żeby dowodził Kurski 27.04.10, 16:20 Kurski powrócił do kraju! Widziano go jak pędzi ze znaczną prędkością drogami, które mają powstać dopiero w 2012. Drżyjcie, bo on coś wymyśli. Do tej pory zawsze mu się udawało: umie on bowiem koniowi sprzedać wóz, kurze rosół, umie gówno przekuć na miecze, a potem odwrotnie, umie skłonić Ukraińców do importowania barszczu, Polaków do importu kapusty kiszonej, którą się ponoć głównie żywi i to ona jest źródłem jego niekiełznanego patriotyzmu. balsamlomzynski.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Mr. Kłamstwo szefem sztabu... 27.04.10, 22:55 Mr. Kłamstwo szefem sztabu... Odpowiedz Link Zgłoś
smieszamnieteoriespiskowe Re: Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Bro 27.04.10, 16:31 Mam nadzieję, że politycy jak i ich zwolennicy zachowają umiar i że to będzie najbardziej spokojna kampania. Oczekuję ciekawych debat i rzeczowej wymiany argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Bro 27.04.10, 16:33 popieram twoja ocene w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo Re: Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Bro 27.04.10, 17:18 i jest na to spora szansa, chyba nikt się nie pali do brutalnej walki poza PO - na przykładach z ostatnich lat wiadomo, że w takiej "walce" nikt im nie dorówna. nawet jeśli tylko z tego powodu, to i tak miło, jeśli poziom kampanii i debaty publicznej choćby trochę się podniesie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezalezny78 Do kogo ten apel ? 27.04.10, 16:34 "Nowak zaapelował we wtorek do opozycji o merytoryczną i spokojną kampanię prezydencką." To jakby apelował do psa żeby nie szczekał. Zacznijcie sami tą merytoryczną dyskusję i nie siedźcie z podkulonym ogonem. Jak możecie wysłuchiwać tych bredni wokoło i nic nie mówić ? Czy nadal macie zamiar zostawić TVP w rękach pisowskich ujadaczy i fanatyków ? Nie wiem czy cicha kampania w tej sytuacji to najlepsze wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Nowak merytoryczny? hahaha pamiatamy jego bojowki 27.04.10, 17:46 Nowak merytoryczny? hahaha pamiatamy jego bojowki podczas debat 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a sobiesiak ? zapomnieli ? 27.04.10, 18:46 miro i zbycho tez niczego sobie .. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nowak merytoryczny? hahaha pamiatamy jego boj 27.04.10, 18:48 Jakie bojówki..?! O czym Ty chłopie mówisz? To był głos społeczeństwa rozczarowanego dwoma latami rządów populistów. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Nowak merytoryczny? hahaha pamiatamy jego boj 27.04.10, 20:48 jakos przy tych "populistach" dlug publiczny nie rosl w tempie 3000zl/sekunde:) Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 16:38 Nowak przystojniak( he he) bedzie teraz autorytetem i wszytkich bedzie pouczal smieszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.l Sądarzowe laboratorium 27.04.10, 16:44 Polską będzie rządzić sądażowe laboratorium. Bronkek przed karządą wypowiedzią sprawdzi sądaż żeby ustalić sowoje poglądy ... Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante I wszystko jasne. Nowak ma pilnować Komorowskiego, 27.04.10, 16:52 by za bardzo się nie usamodzielnił. Bo o czym innym może świadczyć wybór na szefa sztabu kolesia, który o Tusku mówi, że "dotknął go geniusz"? Tylko tym, że musi dopilnować, by Komorowski pozostał bezbarwnym uczestnikiem sceny politycznej, całkowicie podległym woli szefa partii. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj1234 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 16:59 No to już koniec uczciwej i merytorycznej kampanii jeśli ten gość został szefem sztabu Komorowskiego. Znany jest przecież z obrażania innych. KRĘTACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo Apel ... 27.04.10, 17:13 chyba w pierwszej kolejności należałoby go skierować do polityków ze swojej partii, którzy już kilka "słów" publicznie wypowiedzieli ... Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Apel ... 27.04.10, 17:24 "16.10 Nowak szafem sztabu. ''Podjąłem się tego zadania'' Nie mówi się "szafem sztabu". tylko "szafą sztabu"... Odpowiedz Link Zgłoś
chirurg55 Wybory 2010:Bufon wesprze Bufona 27.04.10, 17:31 W prezencie od społeczeństwa otrzymacie hak i linę skorzystajcie z tego prezentu jak macie w sobie jeszcze trochę honoru.Choć słowo honor jest wam w PO obce. Odpowiedz Link Zgłoś
a1953 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 17:37 Widzę po postach , że PIS jest bardzo aktywny Odpowiedz Link Zgłoś
mirela5505 Re: Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Bro 27.04.10, 18:59 PiS ma powody aby być aktywnym, ale to co do tej pory zrobił dowodzi jednoznacznie , że w tej partii wszyscy powariowali i zostali nadchnieni, diabli tylko wiedzą czym - bo nie był to duch - oświeceni i lansują się na nie wiadomo kogo - mścicieli? , wykonawców testamentów , których nie było? Ześwirowali dokumentalnie ! 300 lat temu z taką propagandą na ustach wśród ciemnych chłopów pańszczyźnianych na Rusi pewnie zdobyliby poklas i zapewnili sobie nie jedno miejsce na Wawelu, ale całe mauzoleum w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 17:40 Podjął się tej funkcji - aby być jeszcze bliżej KORYTA. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 na zapleczu, w kuchni Komorowskiego miesza w 27.04.10, 17:48 kotle Palikot, a Nowak to oczy i uszy Tuska, ma posadzić Bronka pod żyrandolem Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a kiedy serialik o Rydzyku i oszolomach z PIS ? 27.04.10, 18:00 .. maly, pijak, hamulcowy, kartofel, bydlo, moher , chory pschicznie, ... noo, to ma wazne zadanie do spelnienia ten gogus zeby obronic te zalozenia- by zylo sie lepiej ..co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: a kiedy serialik o Rydzyku i oszolomach z PIS 27.04.10, 18:45 Tych "założeni" nie trzeba bronić... Faktów nie da się podważyć, mozna je tylko rozmydlić. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 18:06 Naród zaczyna zadawać niewygodne pytania. Można oczywiście pomijać je dalej milczeniem, ale głosów to monsieur Komorowski, pomimo całkowitego oddania komisji wyborczej nie doliczy się zbyt wielu. Circa 17 procent?...Najpierw przegracie prezydenturę. Potem Kaczyński rozwiąże sejm i ogłosi nowe wybory. A wystarczy cień podejrzenia, o zmowę Tusk- Putin... Odpowiedz Link Zgłoś
toposa Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 18:52 ... i zaczniecie zabijać. jak na Prawdziwych patriotów przystało. Z ideałami chreścijańskiej miłości bliźniego na ustach. Smutno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 20:52 wy juz to robicie...i to bez idealow. Odpowiedz Link Zgłoś
toposa Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 22:07 Za ideały giną zwykle ci, którzy ich nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 18:52 O! Kolega jest chyba wiernym widzem programów Pospieszalskiego, zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
ohayoo Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 19:06 a tam pospieszalski, wystarczy kilka dni spędzić na tych stronach, przejrzeć forum i zaraz człowiek ma ochotę przejść się na wybory pomimo że z ostatnich zrezygnował ... tw_wielgus napisał: > O! Kolega jest chyba wiernym widzem programów Pospieszalskiego, > zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 19:28 Nigdy nie oglądałem w TV Pospieszalskiego. I nikogo nie mam zamiaru zabijać, w przeciwieństwie do ogarniętego amokiem elektoratu PO. Chcę tylko Polski. Takiej, jaką w opowiadaniach przybliżał mi Ojciec i Matka. Jaką pamiętali Dziadkowie i Kuzyni. Jakiej wizję miał Prezydent Kaczyński. Wolną i patriotyczną, prawdziwą i szanowaną w świecie. Wiem co mówię, stryjeczny mój dziadek, był ambasadorem RP w Ameryce. Do wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Re: Będzie wam coraz trudniej... 27.04.10, 20:49 Kaczyński miał wizję,chyba po "małpkach".Bał się wyjść do ubikacji bez zgody Jarusia. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: Będzie wam coraz trudniej... 28.04.10, 14:53 Przykro to powiedzieć kobiecie. Urodzony debil, umrze debilem!. Kropka!. Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Nowak = agresja i chamstwo 27.04.10, 18:07 pewnie w kampanii pojawią się i "autorytety" jak chociażby Bartoszewski, czyli wielki nienawistnik, jak słusznie zauważył R. Ziemkiewicz. Wybór Nowaka zwiastuje brutalną kampanię, to widać Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 18:16 No to POgratulować,he he Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 18:20 No to Komorowski na bank ma w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekn66 Nowak to człowiek Tuska 27.04.10, 18:46 Nowak to człowiek Tuska, a Komorowski chce budować własny ośrodek. Ciekawe co to znaczy? Kontrola ze strony Tuska, może nawet sabotowanie kampanii Komorowskiego. Będzie ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
mirela5505 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 18:48 Mam nadzieję, że przynajmniej PO wykarze klasę polityczną wyższą niż PiS. Komorowski reprezentuje opanowanie i kulturę dyskusji więc liczę z jego strony na coś więcej niż ze strony J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 No cóż blondi, może tym razem będziesz miała 27.04.10, 21:35 rację że Tusk i Putin doprowadzą do potrzebnego Polsce pojednania z Rosją zamiast kultywować nacjonalistyczną, kaczą wojenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Wybory 2010: Sławomir Nowak szefem sztabu Broni... 27.04.10, 19:10 Miro na prezydenta... sciagnac go z zielonej wyspy na FLORYDZIE... Odpowiedz Link Zgłoś