ulther Tak jest - doskonala agitka! 29.04.10, 16:55 Autorka musiala bardzo uwazac podczas projekcji komunistycznych kronik filmowych - widac zaciecie do agitek! Odpowiedz Link Zgłoś
frankyy Nazywanie tego tworu "filmem" obraża dla filmowców 30.04.10, 00:07 a dodawanie przymiotnika "dokumentalny" obraża inteligencję średnio inteligentnego widza. Pani Stankiewicz wdepnęła w gówno, tego smrodu już się Pani nie pozbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawierabin Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 16:51 Poszła Pani sama z kamerą?a inni ludzie ekipa Dźwięk?kierowca?i inni fachowcy?Oni też poszli z Panią?a czy otrzymała Pani pieniądze za to? Proszę się wypowiedzieć,opinia publiczna chce wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tigr Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 16:51 Ja bym sie tak nie czepial autorow filmu. Taka nachalna retoryka doskonale sie wpisuje w klimat jezyka jakim posluguje sie PiS, Radio Maryja i inne fanatyczne srodowiska. Mnie osobiscie rozwala tylko naiwna wiara PiSu,ze zla karta - niskie poparcie spoleczne... ulegnie odwroceniu na skutek tragedii smolenskiej. Otoz nie ulegnie. Zeby wygrywac wybory trzeba zachecic do glosowania na siebie nie koltun, ale ludzi o umiarkowanych pogladach, a tacy ludzi nie kupia oczywistej manipulacji jaka miala miejsce w filmie. Fakt ze autorzy filmu zostali wzieci w obrone przez poslow PiSu (Kempa, Suski i ich sugestie jakoby glos z filmu byl zgodny z wola wiekszosci narodu) tylko pokazuje ze w tym ugrupowaniu nic sie nie zmienilo jesli chodzi o czytanie nastrojow spolecznych. Na dobra sprawe PO nie musi robic nic zeby poprawic swoja pozycje w sondazach... wystarczy czekac - Suski, Kempa, Brudzinski, Bielan, Kurski sami zapracuja na wysokie slupki poparcia dla Platformy :) Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 23:01 tigr napisał: > Ja bym sie tak nie czepial autorow filmu. Taka nachalna retoryka > doskonale sie wpisuje w klimat jezyka jakim posluguje sie PiS, Radio > Maryja i inne fanatyczne srodowiska. Mnie osobiscie rozwala tylko > naiwna wiara PiSu,ze zla karta - niskie poparcie spoleczne... > ulegnie odwroceniu na skutek tragedii smolenskiej. Otoz nie ulegnie. > Zeby wygrywac wybory trzeba zachecic do glosowania na siebie nie > koltun, ale ludzi o umiarkowanych pogladach, a tacy ludzi nie kupia > oczywistej manipulacji jaka miala miejsce w filmie. Fakt ze autorzy > filmu zostali wzieci w obrone przez poslow PiSu (Kempa, Suski i ich > sugestie jakoby glos z filmu byl zgodny z wola wiekszosci narodu) > tylko pokazuje ze w tym ugrupowaniu nic sie nie zmienilo jesli > chodzi o czytanie nastrojow spolecznych. Na dobra sprawe PO nie musi > robic nic zeby poprawic swoja pozycje w sondazach... wystarczy > czekac - Suski, Kempa, Brudzinski, Bielan, Kurski sami zapracuja na > wysokie slupki poparcia dla Platformy :) Wszyscy Ci ludzie byli zmanipulowani?Tobie się już chyba całkiem wzrok spieprzył od patrzenia na Olejnik,Lisa i czytania GW. Odpowiedz Link Zgłoś
hoks Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 16:53 Myślałem, że mistrzem propagandy jest Dr Joseph Paul Goebbels - myliłem się!! Pospieszalski i Stankiewicz go przebili!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 17:01 I to nie jest ich ostatnie slowo - ida wybory. Teraz wyjdzie na jaw jakis spisek tajnych wrogow najswietszej Polonii - przed ktorym uratuje nas tylko niezlomna postawa jedynego ocalalego prawego lidera, czlowieka z kevlaru i adamantium w jednym - JAROSLAWA KACZYNSKIEGO, ktory zaproponuje klerykalizacje administracji rzadowej, wprowadzenie prawa biblijnego, obowiazek meldowania sie cudzoziemcow na milicji, zakaz spozywania alkoholu w niedziele i swieta koscielne oraz obowiazkowy post. Dodatkowo wprowadza czerwono- biala ksiazeczke - instruktarz jak byc prawym Polakiem, ups Wolakiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 17:02 Podaj mi proszę 7 szczegułów które różnią internetowego trola od "Dr Josepha Paula Goebbelsa" Bez pozdrowień V Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 17:35 hoks napisał: > Myślałem, że mistrzem propagandy jest Dr Joseph Paul Goebbels - myliłem się!! > Pospieszalski i Stankiewicz go przebili!! I to za publiczne pieniądze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 23:06 respiral napisała: > hoks napisał: > > > Myślałem, że mistrzem propagandy jest Dr Joseph Paul Goebbels - > myliłem się!! > > Pospieszalski i Stankiewicz go przebili!! > I to za publiczne pieniądze!!! Chociaż raz wydane w prawidłowy sposób a nie na jakiegoś Lisa rozmawiajacego z profesorem od robactwa, Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Kanalia broni kanalię... 29.04.10, 16:55 Kanalia broni kanalię...Jak Jarek przegra przez was wybory to na pewno wam za ten "spot wyborczy" nie zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Kanalia broni kanalię... 29.04.10, 17:06 Po wyborach zawsze beda kolejne, a sprawni propagandzisci, ktorzy udowodnia, ze Polska rządzi spisek homoseksualnych liberałów, któych celem jest sikanie na Czarną Madonnę i dokonywanie aborcji na prawych Wolkach - bezcenni:D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 michnikowszyzna szczeka, karawana idzie dalej 29.04.10, 17:05 Panie Pospieszalski ujadaniem nie należy się przejmować. Lewactwo jak to lewactwo plucie i krzyki żadnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: PiSowszczyzna CzeKa 29.04.10, 17:10 Tak. - Czy możesz wystartować w Wielkiej Pardubickiej? - Nie widzę przeszkód, odparł slepy koń. Argumentów pewnie też by nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: michnikowszyzna szczeka, karawana idzie dalej 29.04.10, 17:21 Pospieszalski jakos połknie tę żabe,ale ewa Stankiewicz nie,bo nie jest dziennikarka( choc próbowała u Sławomira Zielińskiego,za każdą cenę...)jest po prostu zwykłą zdzirą,która wyczuła moment...na zaistnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther a idzcie w diably pospieszalszczyzno... 29.04.10, 17:24 Michnikowszczyzna....Boze...jacy Wy Wolacy jestescie zabawni. A niech ta wasza karawana idzi, byle jak najszybciej i jak najdalej... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 17:16 no to rozliczmy i Janka i Ewkę.oboje są siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Ewo Stankiewicz! 29.04.10, 17:26 Mam nadzieję, że nikt PRZYZWOITY już nie będzie chciał z panią pracować, a instytucje państwowe, które pani obryzgała doborem jednostronnych setek (pani wie, o czym mówię) nigdy nie dadzą pani pieniędzy na jej "radosną" twórczość. Przez panią mnóstwo ludzi wstydzi się, że pracuje w Telewizji. Pani nie pokazała prawdy, tylko ją sprowadziła do poziomu żałosnej groteski. Odpowiedz Link Zgłoś
benedick Chyba odwrotnie 29.04.10, 17:34 osoba tak kontrowersyjna bedzie najbardziej rozchwytywana,chyba ze Polska to drugi Iran. Odpowiedz Link Zgłoś
benedick Ktore tam w tej Polsce jest godzina? 29.04.10, 17:36 bo z postow wynika ze zegar dostal bzika. jak i reszta Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Ewo Stankiewicz! 29.04.10, 18:11 a nie prościej nagan do ręki i wizyta przed świtem? Odpowiedz Link Zgłoś
respiral Re: Ewo Stankiewicz! 29.04.10, 19:31 olias napisał: > a nie prościej nagan do ręki i wizyta przed świtem? To metody pisowskie albo gangsterskie, co na jedno wychodzi. Nie moje. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Ewo Stankiewicz! 29.04.10, 23:13 respiral napisała: > Mam nadzieję, że nikt PRZYZWOITY już nie będzie chciał z panią > pracować, a instytucje państwowe, które pani obryzgała doborem > jednostronnych setek (pani wie, o czym mówię) nigdy nie dadzą pani > pieniędzy na jej "radosną" twórczość. Przez panią mnóstwo ludzi > wstydzi się, że pracuje w Telewizji. Pani nie pokazała prawdy, tylko > ją sprowadziła do poziomu żałosnej groteski. Dla Ciebie każdy kto nie myśli jak nakazuje GW jest nieprzyzwoity?Kiedyś każdy inaczej myślący to był wróg ludu -inne słowa to samo znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Ewo Stankiewicz! 29.04.10, 23:16 sipa222 napisał: > respiral napisała: > > > Mam nadzieję, że nikt PRZYZWOITY już nie będzie chciał z panią > > pracować, a instytucje państwowe, które pani obryzgała doborem > > jednostronnych setek (pani wie, o czym mówię) nigdy nie dadzą pani > > pieniędzy na jej "radosną" twórczość. Przez panią mnóstwo ludzi > > wstydzi się, że pracuje w Telewizji. Pani nie pokazała prawdy, tylko > > ją sprowadziła do poziomu żałosnej groteski. > > Dla Ciebie każdy kto nie myśli jak nakazuje GW jest nieprzyzwoity? Kiedyś każdy > inaczej myślący to był wróg ludu -inne słowa to samo znaczenie. i za inne myślenie zamykano w tzw piekiełku, ale tego GW nie nauczyła :( Odpowiedz Link Zgłoś
jagbia Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 17:32 Zadziwiająca jest zgodność pretensji wobec "kłamliwych" mediów, które nie pokazywały wcześniej wielkości Prezydenta. Mam nadzieję, ze ta krytyka dotyczy też TVP 1 i 2 od 2005 roku na usługach PiS. Np. gdzie był przez tyle lat wywiad z P. Marią Kaczyńską pokazany kilka dni temu? Odpowiedz Link Zgłoś
brave48 Był KATYŃ a zrobił się 'Kaczyń' ... 29.04.10, 17:32 a raczej KA-czyń ... co znaczy'ka' u małych dzieci to chyba nie muszę mówić ... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Był KATYŃ a zrobił się 'Kaczyń' ... 29.04.10, 18:13 oto zwolennik Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: Był KATYŃ a zrobił się 'Kaczyń' ... 29.04.10, 23:16 brave48 napisał: > a raczej KA-czyń ... co znaczy'ka' u małych dzieci to chyba nie muszę > mówić ... Tylko cham może wyśmiewać się z takiej tragedii.Ale czego można się spodziewać po POwcach? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac "Prawica" i honor - to sprzeczność. 29.04.10, 17:34 "Prawica" oczywiście w cudzysłowie bo lewica konserwatywna obyczajowo, klerykalna i nacjonalistyczna to nie prawica, no ale to już szczegół. Ot kolejny raz tchórzostwo i brak cywilnej odwagi przyznania się do tego co się zrobiło. Poprzednio tak samo kręcił Wildstein. Do tej pory nie potrafił powiedzieć "tak to ja zrobiłem". Tchórze tak samo nie potrafili się przyznać do pomysłu z Wawelem. Tchórze nie potrafią otwarcie powiedzieć, że wsadzenie całej generalicji do jednego samolotu to był pomysł prezydenta / jego kancelarii. To towarzystwo za grosz nie wie co to honor, uczciwość, prawdomówność itp. itd. Innym opcjom politycznym też zdarza się robić rzeczy nie całkiem honorowem czy wręcz zgodne z prawem. Tyle, że są świadomi zła tego co zrobili. "Prawica" potrafi iść w zaparte i uważać, że każde najgorsze świństwo jakie zrobili jest usprawiedliwione, kłamstwem się nie przejmą itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 sama prawda 29.04.10, 18:49 dziwię się wielu naprawdę przyzwoitym ludziom, że popierają taki styl polityki - rzucania oszczerstw cynicznie liczonych na upupienie przeciwnika politycznego, sianie w prostym ludzie chamskiej propagandy i dzielenie włosa na pięć tysięcy, tak by ichnie tylko wyszło... PiS to najgorszy koszmar tego narodu od czasów Stalina! nawet komuchy w ostatnim 20leciu tak bardzo nie pognębiły tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: sama prawda 29.04.10, 19:05 Mnie najbardziej przeraża(?), wkurza(?) ta ich bezczelność i tupet. Kurski potrafi bez mrugnięcia kłamać w żywe oczy. Bielan mimo faktów znanych powszechnie może na bezczelnego przedstawiać inny przebieg wydarzeń. I tak w kółko. Nie przypominam sobie by któremuś z nich było naprawde autentycznie wstyd za to co złego zrobił. By przeprosił. Nic. Zero reakcji - oni mają rację i już. Otrzeźwienie pojawia się tylko u byłych członków tego kółka wzajemnej adoracji. Wtedy nagle odkrywają, że coś było nie tak i zaczynają mówić. Ale taki Dorn do tej pory za swoje chamskie odzywki o "kamaszach" nie przeprosił. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: "Prawica" i honor - to sprzeczność. 30.04.10, 05:20 maaac napisał: > "Prawica" oczywiście w cudzysłowie bo lewica konserwatywna > obyczajowo, klerykalna i nacjonalistyczna to nie prawica, no ale to > już szczegół. > Ot kolejny raz tchórzostwo i brak cywilnej odwagi przyznania się do > tego co się zrobiło. Poprzednio tak samo kręcił Wildstein. Do tej > pory nie potrafił powiedzieć "tak to ja zrobiłem". Tchórze tak samo > nie potrafili się przyznać do pomysłu z Wawelem. Tchórze nie > potrafią otwarcie powiedzieć, że wsadzenie całej generalicji do > jednego samolotu to był pomysł prezydenta / jego kancelarii. > > To towarzystwo za grosz nie wie co to honor, uczciwość, > prawdomówność itp. itd. Innym opcjom politycznym też zdarza się > robić rzeczy nie całkiem honorowem czy wręcz zgodne z prawem. Tyle, > że są świadomi zła tego co zrobili. "Prawica" potrafi iść w zaparte > i uważać, że każde najgorsze świństwo jakie zrobili jest > usprawiedliwione, kłamstwem się nie przejmą itd. itp. Już Ci mózg wyprali?Zapytaj co za samolot i załogę dali i z ruskimi się skumali? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "Prawica" i honor - to sprzeczność. 30.04.10, 06:34 W samolocie zginęli również członkowie PO, bezpartyjni generałowie, zwykli ludzie - rodziny ofiar zbrodni katyńskiej. Jakby ktoś miał zamiar zamordować Kaczyńskiego zrobił by to banalniej na "wypadek na drodze". Jeżeli ktoś z nas dwóch ma "wyprany mózg" to raczej nie ja, skoro nie widzisz takich prostych prawd. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 GWno dalej ma biegunkę,bo zwrotów gazet więcej 29.04.10, 17:34 niz kiedykolwiek!!:))) Brawo Polska się budzi, a PO_parcie sondowni na nic się zda! Odpowiedz Link Zgłoś
artur.56 Polspieszalski to jedyny normalny czlowiek 29.04.10, 17:39 w Pogrzebowej Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: PISowska szmata.... 29.04.10, 17:53 1zorro-bis napisał: > i tyle. No, pajacyku obywatelski nie za ostre słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur.56 Pogrzebowa i Pomroczna 29.04.10, 17:46 chocmy na grob, postawisz mi znicza Odpowiedz Link Zgłoś
tujacek3 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 17:47 Porobili po dwa fakultety w "wyższych szkołach czegoś tam" za pieniądze. Nie wierzę żeby człowiek który "nie rzucał kamieniami na szkołę" i ukończył normalną uczelnię np. Uniwersytet Jagielloński albo Katolicki Uniwersytet Lubelski bądż państwową politechnikę mógł wygadywać takie bzdury do kamery. Ci ludzie nie potrafią bez pomocy kalkulatora policzyć słupków więc czy można od nich wymagać jakiejś obiektywnej oceny otaczającego ich świata ? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 18:10 tak trzymać! każdy kto ma inne zdanie niż nakazuje propaganda jest głupi, niewykształcony, prymityw i moher, koniecznie cham, taki "zapluty karzeł reakcji". a jak mnie zakwalifikujesz? studia wyższe za komuny, gdy studiowanie było prawdziwym studiowaniem, 6 patentów. z wyznania katolik, moher, zaprzaniec, człowiek, który kiedyś szanował Michnika, dziś nim gardzący. zwplennik PiS, pomimo swiadomości licznych wad i partii i Jarosława Kaczyńskiego. Wróg PO. Odpowiedz Link Zgłoś
rejestr06 Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 19:56 Ja nikomu nie bronie popierać innych ugrupowań (partii), niż PO. Jesteśmy krajem katolickim i niezbyt tolerancyjnym. Podział na PiSowców i PeOwców nie może z ambony dzielić, jako katolicy i inni. Jako PiSowcy i inni. Poparcie Kościoła jest wąskie. Może księża wystartują w wyborach i pokażą, co i jak zrobić, naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 17:48 tak to było ludzie słuchajcie jej bo prawdę prawi pospieszalski jest niewinny (on jest tylko tak zrobiony) Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Kto się tłumaczy, ten się oskarża! 29.04.10, 17:52 Było kiedyś takie powiedzenie i ono oddaje istotę rzeczy. Wyjaśnienia autorki filmu to czysta kpina z inteligencji słuchaczy/czytelników! Autorka usiłuje nam wmówić, źe cały film i jego zawartość to dzieło czystego przypadku (a właściwie całego łańcucha przypadków) - łącznie z głownym aktorem tego dramatu, panem Bulskim, który też pewnie tylko przypadkiem był na miejscu i zupełnie przypadkowo łkał przed kamerą i wypowiadał kwestie, wpisujące się w linię propagandy PiS. Patrząc na sprawę bez zacietrzewienia, można stwierdzić że ten propagandowy film odegrał bardzo pozytywną rolę, bo: - "twardogłowych" zwolenników PiS utwierdził w ich fobiach, ale oni i bez tego głosowaliby na Jarosława Kaczyńskiego; - twardogłowych zwolenników Platformy utwierdził w przekonaniu, że "PiS jest be", ale oni i bez tego głosowaliby na Bronisława Komorowskiego - natomiast wielu pozostałym pokazał prawdziwe oblicze PiS i typ wyborcy, na który liczy, co skutecznie wpłynie na ich wyborcze decyzje. Tylko szkoda, że film wyświetlono w poniedziałek, zamiast planowanych "Rozmów z katem". I że film ten był tak kiepski warsztatowo i monotematyczny, że obejrzenie go do końca wymagało dużej dozy samozaparcia i pewnie udało się to tylko niewielu myslącym osobom (ja "wymiękłem po jakichś dwudziestu minutach). Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Kto się tłumaczy, ten się oskarża! 29.04.10, 18:07 jkdino49 napisał: > Było kiedyś takie powiedzenie i ono oddaje istotę rzeczy. > Wyjaśnienia autorki filmu to czysta kpina z inteligencji > słuchaczy/czytelników! Autorka usiłuje nam wmówić, źe cały film i > jego zawartość to dzieło czystego przypadku (a właściwie całego > łańcucha przypadków) - łącznie z głownym aktorem tego dramatu, panem > Bulskim, który też pewnie tylko przypadkiem był na miejscu i > zupełnie przypadkowo łkał przed kamerą i wypowiadał kwestie, > wpisujące się w linię propagandy PiS. > Patrząc na sprawę bez zacietrzewienia, można stwierdzić że ten > propagandowy film odegrał bardzo pozytywną rolę, bo: > - "twardogłowych" zwolenników PiS utwierdził w ich fobiach, ale oni > i bez tego głosowaliby na Jarosława Kaczyńskiego; > - twardogłowych zwolenników Platformy utwierdził w przekonaniu, > że "PiS jest be", ale oni i bez tego głosowaliby na Bronisława > Komorowskiego > - natomiast wielu pozostałym pokazał prawdziwe oblicze PiS i typ > wyborcy, na który liczy, co skutecznie wpłynie na ich wyborcze > decyzje. > Tylko szkoda, że film wyświetlono w poniedziałek, zamiast > planowanych "Rozmów z katem". I że film ten był tak kiepski > warsztatowo i monotematyczny, że obejrzenie go do końca wymagało > dużej dozy samozaparcia i pewnie udało się to tylko niewielu > myslącym osobom (ja "wymiękłem po jakichś dwudziestu minutach). Powiedzenie na ktore sie powolujesz ( "kto sie tlumaczy ten sie oskarza" )doskonale pasuje do wystapienia Tuska w sprawie katastrofy smolenskiej. Ale byc moze stosujesz podwojne standarty - powszechna cecha fanatykow z PO. Nie wiem kto wyznacza na administratorow forow osoby o ograniczonej zdolnosci rozumienia tekstow pisanych. To ,ze czegos nie rozumiesz nie znaczy ,ze nalezy to cenzorowac lecz ,ze ma sie braki w edukacji.Niewatpliwie ignoranci sa zawsze najmilej widziani przez wszelkiej masci hochsztaplerow zajmujacych sie polityczna propaganda. Wyglada na to GW z calych sil takich hochsztaplerow wspiera i postaram sie te wiedze rozpowszechniac na bardziej obiektywnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 17:53 Ewa Stankiewicz mówi- poszłam spontanicznie z własnej woli, a film jest zrobiony wedle jej scenariusza. czyli jak, spontanicznie czy z góry ułożonym planem filmu. jeśli film, to i aktorzy do zagrania w nim dopasowani. jedna warta drugiego (Pospieszalski). warto rozmawiać, czy może powinno być ,warto rozrabiać. warto stać pod Belwederem i odgrywać szopkę, by pokazać swoją służalczość wobec PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
wuj1234 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 17:55 Dobrze Pani zrobiła tworząc ten fim, a właściwie relacje. Ja nie jestem reżyserem ale pomyślałem wówczas żeby ktoś znalazł się i uwiecznił ten zryw NARODU. Czułem to samo co i wiele wypowiadających się osób. Nie byłem fanem PREZYDENTA- teraz już jestem kiedy usłyszałem prwdę. DZIĘKUJĘ PANI I PANU POŚPIESZALSKIEMU. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 vox populi vov dei czerwoni ludu się boją 29.04.10, 17:57 Kawiorowa lewica broni ludu z skórzanych siedzeń Jaguarów jak Kalisz i Arułkowicz ! Ja was pier**e kawiorowcy farbowani na czerwono ! głosuje na pro socjalny PIS Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: vox populi vov dei czerwoni ludu się boją 29.04.10, 18:05 swojak11 napisał: > Kawiorowa lewica broni ludu z skórzanych siedzeń Jaguarów jak Kalisz > i Arułkowicz ! > Ja was pier**e kawiorowcy farbowani na czerwono ! głosuje na pro > socjalny PIS Trafne spostrzezenie, oby takich więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ----brawo autorzy filmu-demaskowac POblude GW TVN- 29.04.10, 18:03 i innych usluznych jedynie slusznej wladzy mediow, ktorzy od 5 lat manipulowaly spoleczenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: ----brawo autorzy filmu-demaskowac POblude GW 29.04.10, 18:06 malgoska_k napisała: > i innych usluznych jedynie slusznej wladzy mediow, ktorzy od 5 lat > manipulowaly spoleczenstwem ...masz w 100% rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ----brawo autorzy filmu-demaskowac POblude GW 29.04.10, 18:10 1. Wszystkich mediów? Rzeczpospolitą, Naszym Dziennikiem, Wprost, Radiem Maryja, Telewizją Trwam, różnymi lokalnymi tytułami i radiostacjami, a przede wszystkim mającymi największą w Polsce ilość widzów i słuchaczy TVP i PR też? 2. Od 5 lat? A dlaczego nie od 20 czy 60? A może od 2 lat? 3. Włączenie "polskiej klawiatury" nie boli, a jest wyrazem szacunku dla języka ojczystego. No chyba, że ktoś "klika" "służbowo" z jakiegoś kraju gdzie informatycy na kompach czarnej propagandy nie udostępniają takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
jkal to Kmorowski ogranicza prawo do własnych, 29.04.10, 22:24 niekoniecznie zgodnych z jedynie słuszną POlityką miłości uprawianą przez Tuska, Szetynę,Nisiołowskiego i ciecia Grasia,własnych przekonań Odpowiedz Link Zgłoś
jurand-net Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 18:06 Jedno jest pewne, nie zapłacę już abonamentu za telewizję publiczną. Publiczną czy PISowską? Pani Stankiewicz utraciła nie tylko obiektywność ale i godność dziennikarki. Czy nie można było zamieścić chociaż jednej innej wypowiedzi niż wypowiedzi PISowskiego betonu . Przecież zwolenników kochanego pana prezydenta jest około 30%. A reszta Polaków to co? Nie godni miana patriotów? Jurand Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 18:09 jurand-net napisał: > Jedno jest pewne, nie zapłacę już abonamentu za telewizję publiczną. > Publiczną czy PISowską? Pani Stankiewicz utraciła nie tylko > obiektywność ale i godność dziennikarki. Czy nie można było > zamieścić chociaż jednej innej wypowiedzi niż wypowiedzi PISowskiego > betonu . Przecież zwolenników kochanego pana prezydenta jest około > 30%. A reszta Polaków to co? Nie godni miana patriotów? Jurand Tak, tak niedługo jak Bronek zostanie prezydentem będziemy płacic abo na TVN i periodyk "gazeta wyborowa". Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 18:12 > Tak, tak niedługo jak Bronek zostanie prezydentem będziemy płacic > abo na TVN i periodyk "gazeta wyborowa". A niby dla czego? Jakoś środowisko "Bronka" było u włądzy kiedyś i jest obecnie i nic nie płacimy więc skąd taki pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
drakon66 Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 18:16 maaac napisał: > > Tak, tak niedługo jak Bronek zostanie prezydentem będziemy płacic > > abo na TVN i periodyk "gazeta wyborowa". > > A niby dla czego? Jakoś środowisko "Bronka" było u włądzy kiedyś i > jest obecnie i nic nie płacimy więc skąd taki pomysł? ... dlaczego, to sie dzieci w przedszkolu pytają! Tak na marginesie, "dlaczego" pisze się razem! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 18:38 Dziękuje za wyjątkowo "głęboką" i "merytoryczną" odpowiedź. Jak się już nie ma czego czepić to się czepia ortografii? Rozumiem - stare przyzwyczajenia z cenzury mimo nawrócenia na "PiSowiarę" nie minęły? PS. Poprawną formą jest "sie" czy "się"? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 18:17 tak jakbyś płacił ... Odpowiedz Link Zgłoś
jbed Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 18:10 W Polsce mamy widocznie fatalny system kształcenia. Jeżeli osoba po dwóch fakultetach zachowuje się tak nieodpowiedzialnie, robi takie głupoty i jest przekonana o swojej misji dziejowej to widać, że te fakultety to jakaś pomyłka. No chyba, że fakultety robiła na "słynnych" prywatnych uczelniach. Odpowiedz Link Zgłoś
r257 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 18:12 Spokojnie. Nie rozumiem zarzutów o manipulację i niereprezentatywność. Pod Pałac przyszli tylko ci ludzie, którzy chcieli zamanifestować swój żal po stracie prezydena i zaniepokojenie. Na filmie ich właśnie pokazano. Zresztą takich ludzi jest o wiele więcej. Na Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich głosowało (o ile pamiętam) ok. 8 mln. ludzi, a jeśli nawet niedawno popierało go 20 % to jest to ok. 3.5 mln. Dobrze by było ich zauważyć, a nie zarzucać autorce, że ich pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 18:14 A geniusz dokumentalistyki Michael Moore jest obiektywny? Te jego insynuacje o uwikłaniu CIA i FBI w zamachy z 11 września były faktycznie odrażające - tyle, że w USA go za nie kochają. Jak widać polskie oszołomy wierzące w to, że Prezydent przyłożył pilotowi pistolet do głowy i zmusił do katastrofy (a wcześniej kazał wszystkim cofnąć zegarki o 15 minut) są daleko w tyle za swymi amerykańskimi kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś