sydio Rychły koniec polskiej kariery Coca Coli Zero 29.04.10, 21:48 Łatwo przewidzieć, że w IV RP znajdzie się na liście produktów bezwzględnie zabronionych w diecie prawych patriotów Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 21:52 jak zakompleksionym trzeba być, żeby reagować na każdą , najdrobniejszą zaczepkę... wojewódki i figurski dziekują PiS za dormową promocję. Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet jaki kandydat taka szefowa kampani... 29.04.10, 21:55 skoro głęboko wierzy że to nie inspiracja PO to po co insynuuje takie domysły??? Zakłamana i żałosna baba, jak cały pis. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A tak niedawno... 29.04.10, 22:29 ,,wolne media'' pisały o Pani Kluzik Rotskowskiej,że,,jest pozytywną postacią w PiS i co ona tam robi?'' greetgreet napisał: > skoro głęboko wierzy że to nie inspiracja PO to po co insynuuje takie > domysły??? Zakłamana i żałosna baba, jak cały pis. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Zagończyk wystąpił ..kupili ,czas na Palikota 29.04.10, 21:59 ,,Pogoni'' swoim słynnym gedżetem żyjącego Kaczyńskiego.A tuskomatolstwo będzie piać z zachwytu. PO,Thusk,Bronek...oczywiście nic nie wie,jak w w sprawie katastrofy w Smoleńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 22:17 może być.........tak piosenka jak jej bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho1848 "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 22:18 Kaczyński to polityk który dzieli Polaków. Taką reputację zdobył sobie w czasie, gdy jako premier kierował państwem i zniszczył swoich koalicjantów - LPR i Samoobronę . Podobnie postępują modliszki - zjadają swoich partnerów Kogo zje gdby był Prezydentem ? Cały swój elektorat ? Gdy prawie wszyscy w Polsce przeżywali żałobę on jeden działał ostro z zimnym wyrachowaniem w kierunku Wawelu, aż nie miał czasu witać zmarłych na lotnisku.Paradoksalnie to właśnie on i PIS najwięcej zyskali na śmierci Prezydenta , Lech Kaczyński spokojnie w jesieni przegrałby reelekcję i odszedł w zapomnienie a Jarosław zyskałby tak wielu przeciwników w swojej partii , zmuszono by go do rezygnacji z prezesury co dla niego skutkowałoby emeryturą polityczną . A tak liczy na przedłużenie bytu politycznego . Dla takiego człowieka zdobycie władzy dla władzy jest celem życia Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 22:19 piosenka W-F jest żenująca! Ale ja zdania nie zmienię:I tak będę głosował nA PO.(i B.K.) Kiedyś było mi obojętne kto będzie rządził POPiS czy PiSPO-oba ugrupowania wyszły z "Solidarności".Ale dwa lata tego cyrku co robił J.K.mi wystarczyło.Tylko kłamstwa i insynuacje.W pluciu (na innych)to tylko pan Rydzyk go chyba już tylko przewyższa.I nawet panią Kluzik-R. tego plucia nauczył,szkoda jej. W PO jest kilka osób które jeszcze gadają rozsądnie. P.S. Programów Pośpiszalskiego już dawno nie oglądam,nie jestem "ciemnym ludem". Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Zimny Lech dla wszystich 29.04.10, 22:54 Balonowy Donald - do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyga007 Re: "J... - "Narod wspanialy, tylko ludzie k...y" 29.04.10, 22:37 Co widac na zalaczonym wyzej obrazku... Juz niedlugo Wojewodzki, Figurski i inne tego typu kanalie, do ktorych zalicza sie okolo 95% czytelnikow GW, beda rapowac po rosyjsku. Albo po niemiecku... Zreszta, to dla nich bez roznicy. Byle kasa byla... A honor? Eeeeee tam... Odpowiedz Link Zgłoś
bucefal76 Spróbuj nakarmic dziecko honorem 30.04.10, 10:49 rób sobie co chcesz, żyj i daj żyć innym, a jeśli bardzo chcesz i musisz to narodowe piekło buduj sobie dla siebie, nie zmuszaj innych by się tam kisili razem z tobą... (ps czy wiesz, że największym więzieniem są granice pojmowania własnego umysłu?) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Re: "J... - "Narod wspanialy, tylko ludzie k...y" 30.04.10, 13:14 Re:starywyga007 napisal:A z Ciebie to taka malutka kanalia. Na wieksza jestes za glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake uśmiałam się 29.04.10, 22:41 Super kawałek im wyszedł! Pisuardessa Kluzik niestety kompromituje się coraz bardziej, a jeszcze do niedawna uchodziła za jedną z normalniejszych w pisie. Będzie tak, że Jarkowi nie pomoże (bo jemu już nic nie pomoże), a sobie zaszkodzi. To znaczy, że jest głupsza niż myślałam, wcale mi jej nie żal. Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 22:41 hmm prorocze słowa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej123 "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 22:45 PIS będzie miał moralne prawo prosić innych o zaniechanie podobnej "twórczości artstycznej" jak sam zacznie to robić ze swoimi fanami. Nie słychć było by PIS skrytykował rozdawanie ulotek na warszawskich ulicaCH. Radni PIS prześcigaja się w pomysłach jak zamienic nasz kraj w kaczyland. Słychać ciagle w radiu i telewizji że jakić radny lub inny "obywatel" zgłasza wnuiosek by ulice, skwery, mosty, szkoły nazywać imieniem zmarłego prezydenta. Czy to nie jest forma kampani. Oczywiście bidny PIS i obywatel Jarek nie mają z tym nic wsplnego, bo oni nadal przeżywaja tragedię. Ciekawe czy jakiś radny zaproponuje by szpital psychiatryczny w jego mieście również nosił nawę d byłego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Mnie to nie obraża, dla mnie to jest po prostu... 29.04.10, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
pandemonium234 Re: "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy P 29.04.10, 22:46 Zacytuję (z pamięci) Panią Posłankę Kempę: To może być głos ludu. Nie można ograniczać wolności słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy P 29.04.10, 23:04 niestety przesłanie tej piosenki głupawe czy nie ,niesmaczne czy nie, ale oddaje dokladnie istote rzeczy i obłude pisuarów z jaroslawem kaczynskim na czele ,bo to oni na poczatku subtelnie ale coraz bardziej dobitniej i perfidnie wykorzystuja katastrofe smolenską do swoich plugawych politycznych gierek ,dzisiaj np. w czasie sejmowych wyjaśnien rzucano w prawie każdym pytaniu zadawanych przez posłów pis-u aluzje i wrecz oskarzenia wobec premiera i rzadu jakoby to mataczyli w wyjasnieniu przyczyn katastrofy a nawet wrecz byli winni samej katastrofy i brali jakis udział w jakims spisku na "najwiekszego bochatera naszych czasów" . he he. Odpowiedz Link Zgłoś
pandemonium234 Re: "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy P 29.04.10, 23:41 Gadasz! Przecież ONI wiedzą lepiej! Lepiej nawet niż tow. Dzierżyński!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bucefal76 pandemonoium by Kaczyński 30.04.10, 10:39 na kiedy zapowiedziana jest wojna domowa? przypomnę, że niegdyś Jugosławia była krajem miodem i mlekiem płynącym... Odpowiedz Link Zgłoś
i4y "Grubej kreski nie będzie" 29.04.10, 22:51 "Audycje" Pospieszalskiego, komentarze czołowych propagandystów PiS w Rzepie, ulotka szczująca na kilkunastu ludzi którzy nie padli na kolana przed (niebawem już zapewne) bł. Lechem, wczorajszy wywiad Kurskiego w Trójce... Jak nigdy zgadzam się z niejakim Krasnodębskim który grożąc krytykom ś.p. Lecha Kaczyńskiego, w trzecim bodaj dniu żałoby napisał: GRUBEJ KRESKI NIE BĘDZIE! Tak! GRUBEJ KRESKI NIE BĘDZIE! Nie zapomnimy występów Lecha, Jarka, Gosia i ich wszystkich kamratów i popleczników! Zresztą nie o pamięć tu nawet chodzi, bo codziennie przypominacie hieny o swoim istnieniu. Nie uszanowaliście żałoby, zdegradowaliście Wawel, już żerujecie na trupach - GRUBEJ KRESKI NIE BĘDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: "Grubej kreski nie będzie" 29.04.10, 22:53 Wypiłeś - NIE PISZ! Piszesz - POMYŚL! Odpowiedz Link Zgłoś
i4y Re: "Grubej kreski nie będzie" 29.04.10, 23:16 Pykasz na godziny czy od postu maciekgr? :))) Ale wklejanie tego samego starego dowcipu w stu postach Ci chyba nie zaliczą do premii... Chyba że nie za kasę tu dorabiasz, a za 15 miejsce na liście PiS w wyborach do rady gminy Zadupia Dolnego? :) Tak czy inaczej dziękuję, że przy moim poście przynajmniej się wysiliłeś na coś innego niż ta kretyńska przeróbka wicu o milicjantach sprzed trzydziestu lat! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bucefal76 Martwie się dokąd prowadzi ta eskalacja nienawiści 30.04.10, 10:44 niestety obie strony muszą się szanować, tutaj jedna ma innych w d... eksplozja nienawiści to prawdziwy dar Kaczyńskich dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
pandemonium234 Re: Czy_Salon_Załatwi_Nobla_Kubie_W.__ ????????? 29.04.10, 22:54 Ale dlaczego piszesz takie pierdoły w odpowiedzi na mój post? Chyba nie na temat, kolego-koleżanko... Odpowiedz Link Zgłoś
bergerac "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy PO ... 29.04.10, 22:55 Ja zacytuję nie-tak-dawną wypowiedź p. Kempy: Natomiast jeśli można do czegokolwiek wezwać, to żeby nie zamykać ust Polakom, mają do tego prawo [Kempa na antenie TOK FM]. Wszyscy mają prawo do wyrażania swoich opinii - nie tylko Ci, którzy mówią o zamachu stanu, krwi na rękach Tuska, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_troll_forum Sikam na groby twych przodków 29.04.10, 22:55 Sikam na groby twych przodków. Za to, że z ich genów powsał idiota tai jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Nie podniecaj się tak, on chyba żartował 29.04.10, 23:18 Tak mi się wydaje, bo głupota ma z pewnością jakieś odległe granice. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Sikam na groby twych przodków 29.04.10, 23:34 Wypiłeś - Nie Pisz! Piszesz - Pomyśl! Jesteś na przepustce z Tworek - WRACAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
avenka_mp Re: "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy P 29.04.10, 22:57 Chlopaki - super tekst, super piosenka!! Cała prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
pandemonium234 Re: "Jarek po trupach do celu..." PiS pyta, czy P 29.04.10, 22:59 "Natomiast jeśli można do czegokolwiek wezwać, to żeby nie zamykać ust Polakom, mają do tego prawo... (osłanka Kempa)" PRAWDA? Czy może tylko wybrani? Odpowiedz Link Zgłoś
hanna69 Wojewódzki, Ty koszaliński szczurze 29.04.10, 23:07 spieprzaj ze stolicy, wiochmenie, pasztecie niedoje..... . Taki wsiur ma czelność obrażać Jarka - warszawiaka rodowitego?! Ty głąbie! Do pięt mu nie dorastasz ani rozumem ani duchowością. Odpowiedz Link Zgłoś
akaida "i jeszcze jeden!!! jeszcze jeden/1" 29.04.10, 23:08 w kuprze mam kaczki obie żywą i martwą mohery uwsteczniły relacje z innymi krajami o 100 lat w Polsce był cyrk z małpami ofiarnymi typu łyżwy a czy leper świnia chciał kandydować? mieli go posadzić, ruski agent jepany mnie przede wszystkim wkurwił w tym kawałku wątek jak hymn został użyty w słowach o to bym się czepiał karniści zjepy z pisu macie pole do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
hanna69 Wojewódzki, wracaj do Koszalina 29.04.10, 23:10 i się rodowitych warszawiaków nie czepiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczakk Tylko Lepsi piją Pepsi 29.04.10, 23:14 Wygłupy prymitywnych wykształciuchów mnie nie dziwią. Agresja i chamstwo, w merytoryce nie mają szans z Jarkiem kaczyńskim. Ale niestety lud lubi gówno i się tym napawa, a prywmitywy to kupują bo jest cool, w końcu wojewódzki ma Porsche i konto w banku, pije piwe i wciąga krechę typowy wyborca PO Odpowiedz Link Zgłoś
akaida zjebbbyy i homo geje 29.04.10, 23:17 urazili mój patriotyzm śpiewając hymn Ci którzy za ten kraj walczyli od setek lat i weń wierzyli, szli z tymi słowy na ustach na pewną śmierć w walce z faszystą z komunistą nie było walki tylko zdrada, ale na pewno też paru chłopaków zanuciło słowa hymnu padając we wspólny grób z przestrzeloną czaszką... i teraz jakiś śmieć ma czelność użyć tych słów wśród obelżywych? bezkarnie, bo w kraju bezkrólewie, anarchia... bóg już wybrał prezydęta Odpowiedz Link Zgłoś
akaida Czy Kononowicz startuje w wyborach? milion podpisó 29.04.10, 23:24 pod PiSów Odpowiedz Link Zgłoś