tow.fiutin 04.05.10, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej369 Napieralski: klikam, a tu error 04.05.10, 17:24 "proponuję znieść obowiązkową matematykę". Jezeli Napieralski takie ma propozycje to powiem szczerze: Ja mu proponuje, aby zaproponował obowiązkową religie na maturze, to i może ojciec dyrektor zamieni ulubieńca J. K. na Napieralskiego. I tylko wtedy może mówić i myśleć o drugiej turze. Czy lewicy już całkowicie odwaliło? Przepraszam, a może to tylko "lewica"? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: Lewica sama sobie robi krzywde takim kandydat 04.05.10, 17:41 Wychodzi szydło z worka - Napieralskiego chcą się pozbyć. A ja twierdzę, że cała ta "lewica" do wora. Kiedy w Polsce powstanie LEWICA? Jeżeli powstanie, pójdę na nią głosować, ale na lewicę, a nie "lewicę", jak jest obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulhandyman Lepiej by został piekarzem albo spawaczem ! 04.05.10, 18:05 Tak samo jak wiele milionów Polaków, myślę ,że Napieralski nie nadaje się do polityki. Jest bardzo antypatyczny i źle prezentuje się w TV - są to podstawowe warunki by być skutecznym w polityce. Myślę, że lepiej było by dla niego, żeby wybrał sobie inny zawód (np. piekarz, spawacz, asenizator itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-wiktor komorowski: nie klikam 04.05.10, 18:10 Pani Kublik powinna kliknąć stronę Bronka K. Tam nie ma nic i to jest skandal. Ale Pani Kublik wolała by pewnie, tak jak Kolenda-Zaleska, zrezygnować z wyborów. Po co głosować, jeszcze "prosty lud" nie zechce ani Bronka, ani nawet Andrzeja. Niestety, takie tanie manipulacje nie działają. Życzę Napieralskiemu, żeby popędził kota starej klice. POPiS nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: komorowski: nie klikam 04.05.10, 18:20 "Niestety, takie tanie manipulacje nie działają. Życzę Napieralskiemu, żeby popędził kota starej klice." Tez jestem za tym - najlepiej zacząć od własnego podwórka, czyli od SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-wiktor Re: komorowski: nie klikam 04.05.10, 18:27 @andrzej369 Wyglada na to, że on sobie ze starą kliką dobrze radzi. Widać to chociażby po życzliwych reakcjach starych gwardzistów Nałęcza i Cimoszewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Kublikowa w natarciu !!! 04.05.10, 18:59 Kiedys wzywałem ją do pełnienia 'ostrego dyżuru' bo może się zdarzyć ,że Napieralski będzie rósł. Pani Kublik wzięłła to serio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
b_e_l_f_e_r Napieralski: klikam, a tu error 04.05.10, 19:39 czyżby strach przed Napieralskim? Bardzo medialni i świetnie prezentujący się panowie Komorowski i Kaczyński? Napieralski lat 35 to komuch a inni kandydaci to w jakim systemie dorastali i kształcili się? Myślałam, że uroda nie jest najważniejsza u kandydatów, ale czy i na tym polu kandydaci biją Napieralskiego na głowę? A jakie czym się różnią poglądy kandydatów prawicowych partii PO i PIS od siebie? Dlaczego odmawia się ludziom o innych poglądach niż prawicowe prawa do myślenia inaczej niż chce prawica? Dlaczego nazywa się go od razu "komuchem"? Może Napieralski nie jest idealnym kandydatem lewicy ale jest jedynyna lewej stronie. I chociażby z tego powodu ci, którzy mają dość rządów prawicy, powinni móc na niego zagłosować bez narażania się bez przerwy na obrażanie, tak charakterystyczne dla formacji prawicowych (w bardzo obrzydliwej formie - PIS, lub w "białych rękawiczkach" - PO) Odpowiedz Link Zgłoś
aa1000 Napieralski: klikam, a tu error 04.05.10, 19:59 Klika dni temu pani redaktor N. pisała o winie SLD za wyczyny pana Pośpieszalskiego [nie wspominając o zasługach innych partii, w tym rzadzącej] teraz pani K. pisze o beznadziejnej stronie pana Napieralskiego. Należy domniemać, że pozsotałe są cacy. Jednak nie dopatruję się jakiejś zmowy czy nacisku szefów, ale w redaktorach (gazetowych i TVP1) budzi się pokusa odczytywania myśli i życzeń prawych aby dowalić maluczkim. Czekam na następną notatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Napieralski: klikam, a tu error 04.05.10, 20:08 Oddelegowanie pierwszego cyngla aby urwać od elektoratu ostatniej nadziei lewicy wymownie świadczy jak bardzo GW zaangażowała się w popieranie Komorowskiego i jak świetnie rozumie, że waląc w PiS już nic więcej nie uzyska. Y. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Napieralski: klikam, a tu error 04.05.10, 20:58 Słusznie prawisz. Na wszelki wypadek Kublik próbuje zneutralizować jedyną alternatywę dla prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Mój komentarz 04.05.10, 20:31 dostępny jest tu: lewysierpowy.blox.pl/2010/05/Kublik-atakuje.html Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Po co komu twitter? :/ 04.05.10, 21:13 Przecież można sobie ustawić opis na gg, albo wysłać wiadomość na śledziku na n-k... :/ Twitter, myspace i facebook są do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.malolepszy Napieralski: klikam, a tu error 04.05.10, 21:42 Kampania wyborcza Gazety Wyborczej zawsze byla jej mocna strona. Generalnie ludzie wiedieli, ze maja nie glosowac na tego kogo w mniej lub bardziej zakamuflowany sposob promuje GW - naprawde przez te wszyskie lata niczego sie nie nauczyliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
orgelmusik Mój żółw dostał rozwolnienia. 04.05.10, 22:54 Mój żółw dostał rozwolnienia. Informuję wszystkich Państwa... bezpłatnie, chcąc być Państwa jak najbliżej. ------------------ Jestem nowoczesny!! Odpowiedz Link Zgłoś
barabarabaszek Napieralski - przyszłośc pokaże 05.05.10, 00:03 Jeśli w Polsce ma być tylko wybór między prawicą konfesyjną (radiomaryjną) PiS, a prawicą konserwatywną (neoliberalną) PO, to "ciekawie" zapowiada się najbliższa przyszłość naszego kraju. W zasadzie, to nie ma sensu głosowanie w drugiej turze. "Ziobro vs. Balcerowicz?" Swoją drogą nie dziwię się sarkazmowi pani redaktor Kublik.Chciałoby się aby kampania lewicy była żywsza i lepiej zorganizowana. W normalnym państwie powinien być wybór między lewicą a prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Napieralski: klikam, a tu error 05.05.10, 08:40 a ja chcę być prymasem .Noo i co z tego ,że chce Odpowiedz Link Zgłoś