fajnybanqier Pozwólcie mi przesłuchać Nikołaja Łosiewa... 07.05.10, 15:47 zgodnie z k.p.k. a wnet dowiemy się czy emerytowany, nagły świadek działkowiec - suskij soładat KŁAMIE. Dla prokuratury N.Łosiew powinien być nieocenionym środkiem dowodowym. Na podstawie jego zeznań (pradziwych bądź fałszywych - to okazałoby się w trakcie przesłuchania) możnaby zweryfikować wiele hipotez i dezinformacji rosyjskich... Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piątej ... 07.05.10, 16:03 a jak dlugo to cialo w tej kabinie bylo ? skoro weszlo, to dlaczego nie wyszlo ? My naprawde konczylismy rozne akademie i mieszkamy w roznych czesciach globalnego Swiata na poczatku XXI wieku i nie trzeba Nas traktoweac tak, "jak.....", tu prosze wstawic cytat z PANA PROFESORA....... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Zwolennicy PiSu to analfabeci funkcjonalni. 07.05.10, 16:11 Kolejny dowód na to czarno na białym: Nikołaj Łosiew, emerytowany pilot wojskowy, właściciel pobliskiej działki, był na miejscu w 20 minut po katastrofie w Smoleńsku. Jak powiedział Polskiemu Radiu, w rozbitej kabinie widział oprócz członków załogi przypiętych pasami do foteli ciało jeszcze jednej osoby. Łosiew nie potrafił powiedzieć nic więcej o tej osobie. No i co z tego, że absurdalną informacje rozpowszechnia Polskie Radio będące w rękach koalicji PiS-SLD - to GW jest winna bo ją za IAR (Informacyjna Agencja Radiowa - część spółki Polskiego Radia, a więc dalej koalicji PiS-SLD) powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Przecież pasażerowie byli przypięci pasami 07.05.10, 16:12 Kto lata samolotami, dobrze wie, że przed przybyciem na lotnisko kapitan wydaje polecenie zapięcia pasów, najpierw pasażerom, a potem personelowi. Tylko nie piszcie, że Kaczor się potem rozpiął i poszedł poganiać pilotów. Nie upłynęło aż tak dużo czasu, żeby stracił cierpliwość. To ciało w kokpicie nie było jego, bo gdyby było, to by tego nie ukrywano. Czy podłość GW nigdy się nie skończy? Chyba nigdy. Będzie dalej lansować tezę o winie Kaczyńskiego za katastrofę i śmierć 96 ludzi. Co najwyżej kampania będzie bardziej subtelna. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kolejny PiSowski funkcjonalny analfabeta. 07.05.10, 16:47 > Czy podłość GW nigdy się nie skończy? Chyba nigdy. Będzie dalej > lansować tezę o winie Kaczyńskiego za katastrofę i śmierć 96 ludzi. > Co najwyżej kampania będzie bardziej subtelna. Wiadomość Polskiego Radia ale oczywiście podłość Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Kolejny internetowy troll GW 07.05.10, 19:44 > Wiadomość Polskiego Radia ale oczywiście podłość Gazety Wyborczej. To nie jest tylko cytat z gołym doniesieniem Polskiego Radia. GW za bardzo namieszała w ostatnim czasie. To był naprawdę podły cykl artykułów. Byłoby lepiej, gdyby GW wykazała większą powściągliwość w tematyce katastrofy w Smoleńsku. cerber.salon24.pl/179106,czy-gazeta-pl-sugeruje-ze-doszlo-do-likwidacji-ocalalych-ofiar Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Representation 1 - kolejny internetowy troll GW 07.05.10, 21:23 Trolluje aż miło. Wiadomość o świadku jest Polskiego Radia, całość jest notką IAR no ale najlepiej za tą bzdurę, z której się wszyscy naśmiewają obciążać GW. wiadomosci.wp.pl/kat,1023303,title,Swiadek-katastrofy-w-kabinie-byla-jeszcze-jedna-osoba,wid,12244157,wiadomosc.html?ticaid=1a1fd W tym celu cytuje następnego kretyna, który też nie zauważa że informacja nie pochodzi z gazety.pl tylko z IAR i znajduje się również na innych portalach. Dodatkowo ten sam kretyn dorabia już spiskową teorię jakoby zamieszczone przy artykule zdjęcie miało sugerować że to jest właśnie ta kabina. Zdjęcie już od dawna pojawiało się przy różnych artykułach i wszystkim idiotom od spiskowych teorii dziejów dawno już wytłumaczono że jest to część ogonowa z wylotem silnika w dodatku do góry nogami. Na fotce z WP też jest ten sam ocalały fragment samolotu tylko z innego ujęcia. NO cóż najwyraźniej wiara w ideały PiSu łączy się pewną dysfunkcją umysłu nakazującą wszędzie tropić wstrętne spiski GW. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 maaac ma manię prześladowczą 07.05.10, 21:53 > NO cóż najwyraźniej wiara w ideały PiSu łączy się pewną > dysfunkcją umysłu nakazującą wszędzie tropić wstrętne spiski GW. U maaaca dysfunkcja umysłu polega na widzeniu we wszystkim ręki PiS. Nie ważne, że w PR największe wpływy ma SLD, maaac i tak będzie uparcie twierdził, że za wszystko odpowiada PiS. Jak Waldemar Kuczyński albo Wojciech Mazowiecki robią ludziom wodę z mózgu w PR1, to też jest zapewne przejaw działalności pisowskiego radia. > Wiadomość o świadku jest Polskiego Radia, całość jest notką > IAR no ale najlepiej za tą bzdurę, z której się wszyscy > naśmiewają obciążać GW. A któż jak nie GW całą sprawę najbardziej rozdmuchał. Co za brak krytycyzmu. Ale wiadomo z czego to wynika. Z ogromnego niedosytu i braku potwierdzenia wymarzonej teorii. Wiadomość okazała się be, no to teraz trzeba się odciąć i powiedzieć, że z pisowskiego radia pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac To twoja mania i twoja projekcja. 08.05.10, 10:00 > U maaaca dysfunkcja umysłu polega na widzeniu we wszystkim ręki > PiS. Nie ważne, że w PR największe wpływy ma SLD, maaac i tak > będzie uparcie twierdził, że za wszystko odpowiada PiS. Tiaaaa.... codziennie słychać tą proSLDowską propagandę PR. Wystarczy właczyć odbiornik. No ale niektórzy nigdy nie dadzą się przekonać, że czarne jest czarne. > Jak Waldemar Kuczyński albo Wojciech Mazowiecki robią ludziom wodę > z mózgu w PR1, to też jest zapewne przejaw działalności pisowskiego > radia. Tiaaaaa codziennie to robią. Czasem ich puszczą to już wielki wpływ. > A któż jak nie GW całą sprawę najbardziej rozdmuchał. Co za brak > krytycyzmu. "Sprawę rozdmuchał" - jedna notka w GW tak jak jedna notka w WP czy innych mediach elektronicznych - no ale "sprawę rozdmuchał" - to właśnie jest typowo maniakalne widzenie wszędzie "błędów" GW. > Ale wiadomo z czego to wynika. Z ogromnego niedosytu i braku > potwierdzenia wymarzonej teorii. Pech bo akurat informacja podana przez GW o piątym głosie w kokpiecie jest potwierdzona wyjazdem urzędnika by go rozpoznać. > Wiadomość okazała się be, no to teraz trzeba się odciąć i > powiedzieć, że z pisowskiego radia pochodzi. Wiadomość o ciele? Nigdy GW jej nie podawała za swoją, a ja nigdy z niej się nie cieszyłem. Dla mnie to był absurd. Nie jestem też pracownikiem GW to nie mam się od czego odcinać w jej imieniu. To tylko twoje chore obsesje. Jak tam "kabina" - przeszło ci już? Czy dalej w chorej głowie roi się, że to jakaś "podprogowa" sugestia GW? Czy po wzięciu tabletek już nie widzisz Michnika w lodówce? Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 To twoja pismania 08.05.10, 11:58 > Tiaaaa.... codziennie słychać tą proSLDowską propagandę PR. > Wystarczy właczyć odbiornik. Tak się składa, że codziennie mam okazję słuchać PR1. Czasem zdaje mi się jakbym słuchał radia w stylu PRL. > Tiaaaaa codziennie to robią. Czasem ich puszczą > to już wielki wpływ. Mazowiecki prowadzi w PR1 co drugi tydzień niedzielny program "W samo południe". Ten facet to fanatyk. Ma chorobliwą obsesję na punkcie PiS. Jego zmiennikowi także wiele można zarzucić. > "Sprawę rozdmuchał" - jedna notka w GW A może jedna notka za dużo. Zaskakująco duży szum na forum się zrobił. GW niestety nie zwraca uwagi na wszystkie istotne informacje w sprawie katastrofy i koncentruje zainteresowanie czytelników wokół jednego wątku. > Pech bo akurat informacja podana przez GW o piątym głosie w > kokpiecie jest potwierdzona wyjazdem urzędnika by go rozpoznać. Czy to ma potwierdzać tezę o rzekomych naciskach ze strony prezydenta Lecha Kaczyńskiego na pilotów? Taką tezę stawiały rosyjskie media, GW oraz Wajda w wywiadzie dla zachodniej prasy. > Nie jestem też pracownikiem GW to nie mam się od czego odcinać > w jej imieniu. To tylko twoje chore obsesje. Ja nigdy nie twierdziłem czegoś takiego. Mam kilka swoich hipotez, ale nie ma w nich maaaca jako pracownika GW. Mnie po prostu interesuje twoja motywacja, bo nie możesz zaprzeczyć, że zawsze bronisz i usprawiedliwiasz linię GW. > Jak tam "kabina" - przeszło ci już? Czyżbym coś o jakiejś kabinie wspominał? To, że wrzuciłem tu jakiś link, nie znaczy jeszcze, że w sprawie kabiny mam takie samo zdanie jak autor. Oczywiście GW powinna zadbać o komentowanie zamieszczanych zdjęć, bo faktycznie różne skojarzenia mogą się pojawiać. > Czy dalej w chorej głowie roi się, > że to jakaś "podprogowa" sugestia GW? Sam się ulecz ze swoich manii, "lekarzu"! > Czy po wzięciu tabletek już nie widzisz Michnika w lodówce? Jestem wegetarianinem i mojej lodówce ani Michnik, ani kiełbasa (wyborcza) nie gości. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: To twoja pismania 10.05.10, 23:17 > Tak się składa, że codziennie mam okazję słuchać PR1. Czasem zdaje > mi się jakbym słuchał radia w stylu PRL. I dobrze ci się wydaje. PiS to właśnie PRL. > Mazowiecki prowadzi w PR1 co drugi tydzień niedzielny program "W > samo południe". Chooooolernie często. W dodatku: styczeń 0 na 5 niedziel luty 0 na 4 niedziele marzec 0 na 4 niedziele kwiecień 1 na 4 niedziele maj 0 na 2 niedziele które mamy za sobą > Ten facet to fanatyk. Ma chorobliwą obsesję na punkcie PiS. Jego > zmiennikowi także wiele można zarzucić. Głupio bo wyszło, że to ty masz na jego punkcie obsesję.... > A może jedna notka za dużo. Zaskakująco duży szum na forum się > zrobił. No tak a notka na WP to pies? Byle się do GW dowalić, nawet jak nie ma o co. > GW niestety nie zwraca uwagi na wszystkie istotne informacje > w sprawie katastrofy i koncentruje zainteresowanie czytelników > wokół jednego wątku. Zwraca, zwraca. Tylko jak ktoś ma fobie to widzi tylko wybrane informacje. > Czy to ma potwierdzać tezę o rzekomych naciskach ze strony > prezydenta Lecha Kaczyńskiego na pilotów? Taką tezę stawiały > rosyjskie media, GW oraz Wajda w wywiadzie dla zachodniej prasy. GW takiej tezy NIE stawiała. Podała ją jako jedną z MOŻLIWYCH hipotez na którą NIE MA najmniejszego dowodu poza znajomością charakteru Lecha Kaczyńskiego. A co twierdzisz, że taka hipoteza jest NIE MOŻLIWA? Raz już chciał ryzykować swoje i innych życie to drugi raz by tego nie zrobił jak NIGDY do niego nie dotarło jak wielką GŁUPOTĄ był ten pierwszy pomysł? > Ja nigdy nie twierdziłem czegoś takiego. Mam kilka swoich hipotez, > ale nie ma w nich maaaca jako pracownika GW. Mnie po prostu > interesuje twoja motywacja, bo nie możesz zaprzeczyć, że zawsze > bronisz i usprawiedliwiasz linię GW. A któż jak nie GW całą sprawę najbardziej rozdmuchał. Co za brak krytycyzmu. Ale wiadomo z czego to wynika. Z ogromnego niedosytu i braku potwierdzenia wymarzonej teorii. Wiadomość okazała się be, no to teraz trzeba się odciąć i powiedzieć, że z pisowskiego radia pochodzi. No ciekawe... dlaczego przypisujesz mi w takim razie działanie dla dobra GW... ot tak sobie? Nie. Mylisz się. Nie "bronię i usprawiedliwiam zawsze linii GW" tylko 99% ataków na GW jest robiona po kretyńsku przez kretynów. Czepianie się o nie istnienie tekstów które istnieją, czepianie się o autorstwo tekstów które nie są tekstami GW, dorabianie ideologi do zwykłego lenistwa i głupoty dziennikarzy GW itp itd. Ot najczęściej osoby czepiające się GW są chore na "michnikofobię" co zawęża ich pole widzenia i nie widzą przez to prostych faktów. Jak np że ta notka była jedna jedyna, nie była informacją GW, tylko agencyjną i podawały je i inne media. No ale zaślepione "michnikofoby" nie sprawdzą tego tylko hajda pluć na GW. > Czyżbym coś o jakiejś kabinie wspominał? To, że wrzuciłem tu jakiś > link, nie znaczy jeszcze, że w sprawie kabiny mam takie samo > zdanie jak autor. Mega ROTFL!!!!!!!!!!!!!! Rany wrzuciłeś link skupiający się na jednej jedynej sprawie w ogóle się z nim nie zgadzając? Rany.... no już nie masz jak się bronić? Buhahahahahahaaaaaa!!!!! > Oczywiście GW powinna zadbać o komentowanie zamieszczanych zdjęć, > bo faktycznie różne skojarzenia mogą się pojawiać. No tak minister Klich powinien wiedzieć że kancelaria prezydenta to banda gówniarzy i mogą władować wszystkich generałów w jeden samolot (generałowie też gówniarze, że nie zauważyli nic w tym niewłaściwego, a jak zauważyli bali się odezwać), a GW powinna wiedzieć że czyta ją banda schizofreników, którzy zobaczywszy jakiś fragment samolotu będą myśleć TO jest KABINA!!!! > Sam się ulecz ze swoich manii, "lekarzu"! Jak do tej pory to raczej ty wychodzi, że masz problemy... współczuję. > Jestem wegetarianinem i mojej lodówce ani Michnik, ani kiełbasa > (wyborcza) nie gości. Ok. Hmmmmm wegetarianin. Wiesz... ja wolę jednak Churchilla, który pił i palił. Jakiś taki sympatyczniejszy gość. :P Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Jak maaac kłamie 13.05.10, 18:56 Możecie kolego maaac robić w balona kogoś innego. Ja dowiaduję się kto prowadzi program, ale nie z ramówki w Internecie, tylko z radiowego głośnika. Ostatnio można było słuchać Mazowieckiego 9 maja. Zaprosił Izabelę Sariusz-Skąpską z Federacji Rodzin Katyńskich: www.polskieradio.pl/jedynka/sygnalydnia/?id=21666 Nie wiem dlaczego, ale pliki z treścią audycji "W samo południe" znalazły się w kategorii "Sygnały dnia", jednak godzina jest już poprawna - 12.10. A tu inny przykład: www.polskieradio.pl/jedynka/sygnalydnia/default.aspx?id=21242 Dziwnym trafem w ramówce nie występuje nazwisko Mazowieckiego, tylko jego zmiennika - Jana Ordyńskiego. Mazowiecki był wymieniony jedynie 25.04. Ordyński zawsze zapowiada jego pojawienie się W.M. w następnym tygodniu. Pytanie na dziś brzmi: dlaczego maaac kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Jak maaac kłamie 18.05.10, 12:08 > Możecie kolego maaac robić w balona kogoś innego. Ja dowiaduję się > kto prowadzi program, ale nie z ramówki w Internecie, tylko z > radiowego głośnika. Rozumiem, więc, że ramówka kłamie? I to jest moja wina? > rel="nofollow">www.polskieradio.pl/jedynka/sygnalydnia/?id=21666 > Nie wiem dlaczego, ale pliki z treścią audycji "W samo południe" > znalazły się w kategorii "Sygnały dnia", jednak godzina jest już > poprawna - 12.10. A ja mam wiedzieć? > rel="nofollow">www.polskieradio.pl/jedynka/sygnalydnia/default.aspx? id=21242 > Dziwnym trafem w ramówce nie występuje nazwisko Mazowieckiego, tylko jego > zmiennika - Jana Ordyńskiego. Mazowiecki był wymieniony jedynie 25.04. Ordyński > zawsze zapowiada jego pojawienie się W.M. w następnym tygodniu. I co 2 oprzypadki kontra analiza wszystkich audycji od poczatku roku. Rozumiem że to twój dowód? > Pytanie na dziś brzmi: dlaczego maaac kłamie? Kłamie? Podałem oficjalne dane PR - i to ja kłamię? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Przecież pasażerowie byli przypięci pasami 07.05.10, 17:20 representation1 lub moher KTO pisal ze to cialo kaczynskiego? co ty wymyslasz nie czytasz artykulu tylko tytul komentujesz o winie Kaczyńskiego za katastrofę i śmierć 96 ludzi przemawia F A K T, ZE TO ON ZORGANIZOWAL "PRYWATNA"WYCIECZKE w/g pomyslu swojego i brata Jarka. I tu nie ma zadnego innego wytlumaczenia dotarlo to do ciebie koldunie Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Przecież pasażerowie byli przypięci pasami 07.05.10, 20:00 > KTO pisal ze to cialo kaczynskiego? Poszukaj, to znajdziesz. > o winie Kaczyńskiego za katastrofę i śmierć 96 ludzi przemawia > F A K T, ZE TO ON ZORGANIZOWAL "PRYWATNA"WYCIECZKE w/g pomyslu > swojego i brata Jarka. Tylko dziwi mnie, że i Szmajdziński i Szymanek-Deresz do tej "prywatnej wycieczki" według pomysłu Jarka przyłączyć się chcieli. Ale przecież tu nie ma co się dziwić. yanfhowah to napisał, wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Przecież pasażerowie byli przypięci pasami 07.05.10, 20:14 Gdyby wszystko było jasne, nie siedziałbyś tu na forum znienawidzonej Gazety i nie klikał spiskowych teorii, które maja przekonać ludzi bez żadnych poglądów, o Twoich bzdurnych teoriach spiskowych i "samym dobru" Pis-u. Dla porządku : dążeniem każdej partii politycznej jest dojście do władzy. Problem w tym , że sposoby niektórych partii na to są obrzydliwe.Pozdrawiam prawdziwego mohera well reprezenttation1. Odpowiedz Link Zgłoś
representation1 Re: Przecież pasażerowie byli przypięci pasami 07.05.10, 20:47 > "samym dobru" Pis-u. Ale ja wcale nie uważam, że PiS to samo dobro. > Problem w tym , że sposoby niektórych partii na to są obrzydliwe. To prawda. Tylko, chyba inne partie mamy na myśli. > Pozdrawiam prawdziwego mohera well reprezenttation1. Pozdrów go bezpośrednio, bo prawdziwy_moher vel presentation1 to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Sęk w tym, że podobno kokpitu nie było 07.05.10, 20:12 bo samolot przyziemił kokpitem w pozycji odwróconej i nic (podobno) z niego nie zostało. A pilotów zidentyfikowano na końcu. "Informatorzy" zaczęli się gubić w gąszczu wcześniejszych "informacji" i "ustaleń". Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piątej ... 07.05.10, 16:16 skoro w miesiac po Tragedii pod Smolenskiem wiemy, ze nic nie wiemy, to czy nalezy podtrzymywac niezadowolenie z faktu, ze po Katyniu 1940, w 70 lat pozniej, tez niewiele wiemy > ? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.56b Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piątej ... 07.05.10, 16:21 Może widział 10 rąk po szklaneczce.Poco te wycieczki na miejsce katastrofy.Jak się chodzi i grzebie to zawsze coś znajdą a póżniej do pismaków i robią aferę.Gorzej jak zbirają dla kasiory aby sprzedać na Allegro.Polskie świnie cmentarne(bo ryje) a hiena poluje. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piąte 07.05.10, 16:25 marek.56b napisał: > Może widział 10 rąk po szklaneczce.Poco te wycieczki na miejsce > katastrofy.Jak się chodzi i grzebie to zawsze coś znajdą a póżniej > do pismaków i robią aferę.Gorzej jak zbirają dla kasiory aby > sprzedać na Allegro.Polskie świnie cmentarne(bo ryje) a hiena poluje. W Lasach Kabackich, po katastrofie Iła-62 też zbierali. Nawet palce trupom odcinali, jak pierścionki nie chciały zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Re: Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piąte 07.05.10, 17:23 Marek, nie masz żadnych podstaw twierdzić, że świadek był pijany. Tak nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piątej ... 07.05.10, 16:42 PISowiacy wiedza swoje a POwiacy swoje ....... a przeciez od dawna wiadomo ze ile czasu trwa minuta zalezy od tego po ktorej stronie drzwi toalety sie stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia1231 Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piątej ... 07.05.10, 17:09 Ciekawe jak ten świadek mógł widzieć ciała w kabinie, jak szczątki pilotów przyleciały w trzeciej turze, bo były nie do zidentyfikowania, a świadek policzył ile to osób... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piąte 07.05.10, 17:29 pysia1231 ciala pilotow byly przypiete do fotela i nie wymyslaj nowych teorii Odpowiedz Link Zgłoś
lotto_1 Re: Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piąte 07.05.10, 21:57 Przecież to proste. Mogli ich przywieźć od razu. Kabina była nie zniszczona. Ale wtedy nie byłoby szopki i pośpiechu a tak Lech przyleciał z jedną nogą. Odpowiedz Link Zgłoś
25000zl a ten kokpit to z jakiego samolotu? 07.05.10, 17:30 bo z tego co wiadomo to w przypadku polskiego TU z kabiny nic nie zostało. Szczątki pilotów zostały na końcu sprowadzone. A "świadek" bez problemu policzył ciała. Ciekawe. To co gazetka pokazuje to ogon nie kokpit. Nieładne zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Kto wysłał Kazanę z wytycznymi do pilotów ?? 07.05.10, 17:35 Ile razy tam był ze "wskazówkami" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadian Jak to kto?? swiety Lechu "ojciec narodu " 07.05.10, 18:42 pierdoła , i kartofel Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Rola szefa protokolu? 07.05.10, 23:21 Bodajze Walesa (a moze Miller?) opowiadal, ze jak latal rzadowym samolotem i wynikaly jakies komplikacje, to albo pilot albo szef protokolu go o tym informowali. Przypuszczalnie (ale to tylko spekulacja) szef protokolu byl swego rodzaju posrednikiem w przenoszeniu informacji miedzy pilotami i prezydentem. Moze to wiec (ale nie musi) potwierdzac hipoteze o tym, ze prezydent byl zaniepokojony mozliwoscia nie zdazenia na czas (a to z winy jego kancelarii i jego wlasnego spoznienia samolot wystartowal niemalze godzine pozniej niz to planowal specpulk) a szef protokolu posredniczyl miedzy nim i pilotami. To z kolei piloci mogli odczuc jako swego rodzaju psychiczne naciski. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Tylko skąd wiadomo, że to był p. Kazana? 08.05.10, 07:46 Tylko skąd wiadomo, że to był p. Kazana? Kilka dni wcześniej mówiono, że piąty głos w kokpicie był kobiecy! No i czy ten piaty zarejestrowany głos był głosem piątego człowieka widzianego przez świadka rosyjskiego w kokpicie? No i dlaczego wszystko jest zawoalowane tajemnicą i pełne sprzeczności? Dlaczego mimochodem dowiadujemy się (nie od czynników oficjalnych, tylko od przypadkowego świadka rosyjskiego!), że kokpit samolotu się zachował w nim były przypasane do foteli zwłoki 4 członków załogi i nieznane piąte zwłoki? Ale kogo! Dlaczego, skoro ciała członków załogi były w pełni zidentyfikowalne, zostały przysłane do kraju jako jedne z ostatnich? A co z tą piątą osobą, dlaczego czynniki oficalne jej istnienie utrzymywały w tajemnicy - aż "sprawa się rypła"? Przecież badanie kokpitu i eksportacja z niego zwłok musiała być udokumentowana video- i fotorejestracyjnie! Skąd polskie czynniki oficjalne od samego początku posiadają wiedzę o treści rejestratora rozmów i na tej podstawie twierdzą, że nie zawiera niczego nadzwyczajnego, skoro dotąd Rosjanie zapisów im nie przekazali? Tak jakoś Rosjanom powiedziało się "na gębę"? Odpowiedz Link Zgłoś
evident Ta osoba to Kaczyński 07.05.10, 17:37 Ten gość mówił w mediach rosyjskich później jak podali zdjęcia Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Ta osoba to Kaczyński 07.05.10, 18:17 i co ? cała Kacapia uwierzyła ? www.xenini.com/Vladimir-Putin-burg.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jaka.wizyta.taki.zamach Uwaga z ostatniej chwili! 07.05.10, 17:50 dziennikarze GW i TVN24 ustalili że kilka minut przed katastrofą L.Kaczyński wygonił pilotów z kabiny i sam przeją stery! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Uwaga z ostatniej chwili! 07.05.10, 18:16 jaka.wizyta.taki.zamach jeszcze jedna nawiedzona ,malo ze baba to na dodatek d u r n a baba Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Ale krętactwa!!! 07.05.10, 17:54 "Jak powiedział Polskiemu Radiu, w rozbitej kabinie widział oprócz członków załogi przypiętych pasami do foteli ciało jeszcze jednej osoby". Skoro ciała członków załogi były przypięte pasami, to dlaczego aż kilka dni zajęła identyfikacja ich ciał?! Te kłamstwa i krętactwa, ta cała DEZINFORMACJA to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Ale krętactwa!!! 07.05.10, 18:01 anwad a ty dalej piszesz glupoty,,,jak ci nie wstyd???? Odpowiedz Link Zgłoś
adbe1 Re: Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piąte 07.05.10, 17:58 "Jak powiedział Polskiemu Radiu, w rozbitej kabinie widział oprócz członków załogi przypiętych pasami do foteli ciało jeszcze jednej osoby. Łosiew nie potrafił powiedzieć nic więcej o tej osobie." Bardzo ciekawe, bo skoro piloci byli przypięci pasami i świadek to widział to dlaczego zidentyfikowano ciała pilotów na samym końcu? Jakiś problem był, skoro każdy był na swoim miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Dezinformacja PiS i jej działaczki anwad 07.05.10, 21:29 Kto kłamie? Wiadomo. Informator PiS Radia. Przy takim uderzeniu szansa by zachowały się w całości ciała w kokpicie są zerowe. Typowe wprowadzanie szumu informacyjnego by zamazać potwierdzoną wyjazdem do Moskwy na rozpoznanie informację o 5 osobie w kokpicie. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Świadek: w kokpicie tupolewa było ciało piąte 07.05.10, 18:03 dlaczego zidentyfikowano ciała pilotów na samym końcu? Jakiś problem był, skoro > każdy był na swoim miejscu? nie chodzilo o rozpoznanie ale o ,,d o k u m e n t a c j i e,wiec nie buduj idiotycznych teorii Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec masochista? 07.05.10, 18:23 o co tu wchodzisz jeżeli ci nie pasuje? pewno marzysz aby ci ktoś schlastał tłuste dupsko Odpowiedz Link Zgłoś
wulkanytoswinie Re: Gardze wami !!! Nie polezie orzel w GWna 07.05.10, 18:32 kabongo73 napisał: > Pfuiiii od gowna rosna kwiatki i to jest piekne:) idz zbozem...we wsi moskal stoi . Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 18:16 jakoś zapominacie o tym przypomnieć, a uczynni głupcy z forum próbują z niego zrobić wysłannika prezydenta, to był funkcjonariusz MSZ - człowiek Radosława Sikorskiego na pokładzie samolotu - dlaczego polazł do kabiny pilotów z tym pytaniem on, a nie na przykład szef ochrony lub stewardessa Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 18:18 jkredman spytaj Kaczynskiego dlaczego jego a nie kogo innego tam wyslal,co ty chcesz tu insynuowac gamoniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
rubirubirubi Re: to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 18:28 zanim kogoś wyzwiesz od gamoni pomyśl - jaką władzę miał Kaczyński nad Kazaną? ŻADNĄ może wcale nie chodziło o naciski tylko ODWROTNIE - jeśli to głos zostatnich minut przed katastrofą to może nawet pasażerowie zorientowali się że coś jest nie halo skoro trą brzuchem o drzewa??? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 18:43 rubirubirubi napisał;jeśli to głos > zostatnich minut przed katastrofą to może nawet pasażerowie > zorientowali się że coś jest nie halo skoro trą brzuchem o drzewa??? od momentu kiedy zachaczyli o drzewa nie bylo zadnych "minut" to byly sekundy ,i nikt by nie zdazyl juz dojsc do pilotow,i jeszcze jedno,zeby tam dojsc,TRZEBA BYLO PRZEJSC POMIESZCZENIE GDZIE PRZEBYWAL KACZYNSKI,Jego kabina byla zaraz za kabina pilotow,wiec NIKT,nie mogl tam ot tak sobie wejsc zeby Kaczynski o tym nie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman jak nie zrozumiałeś to trudno 07.05.10, 18:37 na tym forum jest wystarczająca liczba wpisów idiotów sugerujących że Kazanę do kokpitu wysłał prezydent /jakoś cię to nie oburzyło/, więc jeszcze raz aby się w pałach poukładało - Kazana to funkcjonariusz ministerstwa spraw zagranicznych, a nie chłopiec na posyłki prezydenta - więc zajmij się tymi wszystkimi którzy insynuują lub sugerują że wysłał go tam prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: jak nie zrozumiałeś to trudno 07.05.10, 23:24 forum.gazeta.pl/forum/w,902,111110894,111143497,Rola_szefa_protokolu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec myslisz że Lechu się tym przejmował? 07.05.10, 18:21 jako "głowa państwa" uważał że jest ponad wszystkimi a już szczególnie ponad premierem Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman muszka tse-ssie i prof.robak łódzki podpisali się 07.05.10, 21:12 po 523 razy, zjeździli kraj wzdłuż i wszerz Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zobacz ile razy podpisał się Saba 07.05.10, 21:33 nie mówiąc już o Aliku - a podobno Jarka popiera tez Burek Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 18:23 Teraz on, później powiedzą, że sam Prezydent. To wszystko dezinformacja, a nieudolny rząd Tuska nie potrafi lub nie chce wyjaśniać prawdziwych przyczyn katastrofy. I później się dziwić, że ludzie są wściekli na tych drani... Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 18:23 Ponieważ wysłal go tam Rezydent Wawelu Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: to urzędnik Ministerstwa Spaw Zagranicznych 07.05.10, 23:22 forum.gazeta.pl/forum/w,902,111110894,111143497,Rola_szefa_protokolu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman mucha i palikot podpisali po pięćset razy 07.05.10, 18:24 zjeździli kraj wzdłuż i wszerz szukając list na które mogą się dopisać, Kazana to urzędnik Ministerstwa Spraw Zagranicznych /funkcjonariusz od Sikorskiego, a nie chłopiec na posyłki prezydenta/ Odpowiedz Link Zgłoś
evident na zdjęciu jest nawet w powiększeniu widać ..... 07.05.10, 18:21 www.k2kapital.com/news/197883/ Odpowiedz Link Zgłoś
rubirubirubi Re: na zdjęciu jest nawet w powiększeniu widać . 07.05.10, 18:31 to jest zdjęcie z zupełnie innej katastrofy doklejone do artykułu bo akurat w redakcji nie mieli innego jeśli nie widzisz rosyjskich barw narodowych (a nie polskich) nad szybą kokpitu to zapraszam do okulisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
rubirubirubi teraz to już te skrzynki mogą sobie wsadzić 07.05.10, 18:25 po 3 tygodniach mogli stamtąd skasować albo tam wgrać COKOLWIEK wiarygodność tego co otrzymamy od Rosjan będzie niestety ZEROWA (nawet jeśli nic nie majstrowali przy zapisie to wątpliwości już nie znikną) a wystarczyło natychmiast upublicznić zapis z czarnych skrzynek - eksperci mogliby sobie nad nim nadal pracować (i parę lat - nikt nie oczekuje raportu w 2 tygodnie) ale przynajmniej byłaby pewność że nikt tam nic nie dogra ani nie skasuje, bo kopie byłyby w posiadaniu ekspertów/dziennikarzy/rodzinn/ciekawskich od początku Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: teraz to już te skrzynki mogą sobie wsadzić 07.05.10, 18:35 tak, tak, ruskie tam dograły coś, odgłosy kaczyńskiego, takie mlaskanie: 'mlask, mlask, borubar', ale nie uda im sie piodrobić i my, prawdziwi polacykatolicy nie damy się na te ruskie bajki nabrac, kaczynski niepodrabialny, chyba ze przez blizniaka rubirubirubi napisał: > po 3 tygodniach mogli stamtąd skasować albo tam wgrać COKOLWIEK > > wiarygodność tego co otrzymamy od Rosjan będzie niestety ZEROWA > (nawet jeśli nic nie majstrowali przy zapisie to wątpliwości już nie > znikną) > > a wystarczyło natychmiast upublicznić zapis z czarnych skrzynek - > eksperci mogliby sobie nad nim nadal pracować (i parę lat - nikt nie > oczekuje raportu w 2 tygodnie) ale przynajmniej byłaby pewność że > nikt tam nic nie dogra ani nie skasuje, bo kopie byłyby w posiadaniu > ekspertów/dziennikarzy/rodzinn/ciekawskich od początku Odpowiedz Link Zgłoś
zly_wilk kolejna dezinformacja Gazety 07.05.10, 18:28 Kokpit nie ocalał, nie mogło więc być ciał pilotów przypiętych pasami. Na zdjęciu (prezentowana jako kokpit) jest częsc ogonowa. Pełne wyjasnienie jest tutaj: cerber.salon24.pl/179106,czy-gazeta-pl-sugeruje-ze-doszlo-do-likwidacji-ocalalych-ofiar Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: kolejna dezinformacja Gazety 07.05.10, 18:39 Jestem przerażona. Kto właściwie wydaje "GW"? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: kolejna dezinformacja Gazety 07.05.10, 18:51 anwad i jeszcze jedna sprawa zeby wejsc do kabiny pilotow,(obojetnie kto by to nie byl)trzeba BYLO PRZEJSC POMIESZCZENIE GDZIE PRZEBYWAL KACZYNSKI,Jego kabina byla zaraz za kabina pilotow, wiec NIKT,nie mogl tam ot tak sobie wejsc zeby Kaczynski o tym nie wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: kolejna dezinformacja Gazety 07.05.10, 18:53 Czy już ktoś Ci mówił, że jesteś idiotą? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: kolejna dezinformacja Gazety 07.05.10, 19:07 anwad Jak sie nie ma argumentow zawsze zostaje tobie ublizanie,ale cos ci powiem uzywaj mozgu ,myslenie nie boli,a Bezczynny mózg jest warsztatem diabła,to widac u ciebie wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: kolejna dezinformacja Gazety 07.05.10, 19:34 z kabiny pilotów i pasażerów zostało trochę blachy i szczątki twojego mózgu www.youtube.com/watch?v=CC-cegUoKQw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chyba nie wiesz jak wygląda samolot 07.05.10, 18:46 część ogonowa to jest to z tyłu a na zdjęciu widać miejsce w którym siedzą piloci i to jest akurat z przodu Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: chyba nie wiesz jak wygląda samolot 07.05.10, 19:03 że ty masz dupę zamiast mózgu, to wszyscy już wiedzą www.youtube.com/watch?v=XZfQwqlSnVA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no tak brakło argumentów zostały obelgi 07.05.10, 19:12 to miłe że tak piszesz -twój post potwierdza moją teorię że typowy wyborca Pisu to prosty ciemniak z jakiegoś zadupia więc alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: no tak brakło argumentów zostały obelgi 07.05.10, 19:21 a coś na temat przygłupie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec chcesz coś jeszcze dodać? 07.05.10, 19:25 a pisz kmiotku pośmieję się z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: chcesz coś jeszcze dodać? 07.05.10, 19:37 Co to jest Trolling, trollowanie, trolowanie, trolling, troling? - pojęcie trollowania wywodzi się od angielskiego określenia trolling, stosowanego w rybołóstwie. Pewien rodzaj ludzi (tzw. troll) lubi krążyć po grupach dyskusyjnych czy forach trollując, czyli wywołując kłótnie i bezsensowne dyskusje. Postują tylko po to, by wkurzyć innych. Wdawanie się w dyskusje z trollem pozbawione jest sensu z dwóch powodów: - prowokuje go do dalszego trollowania - trollowi zależy tylko na wywołaniu zamieszania; nie interesuje go temat dyskusji, a więc i wnioski z tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: chcesz coś jeszcze dodać? 07.05.10, 20:21 troll to to typ ludzi ,co mają umysł tak otwarty, że mózg im wycieka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec celna samokrytyka trolu 07.05.10, 21:16 ale co mnie obchodzą twoje problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Kolejny kretyn z PiSu "odkrywa" dezinformacje. 07.05.10, 21:35 zly_wilk napisał: > Kokpit nie ocalał, nie mogło więc być ciał pilotów przypiętych > pasami. Na zdjęciu (prezentowana jako kokpit) jest częsc ogonowa. > Pełne wyjasnienie jest tutaj: > rel="nofollow">cerber.salon24.pl/179106,czy-gazeta-pl-sugeruje-ze-doszlo-do-likwidacji-ocalalych-ofiar Informacja o "świadku" i ciałach pochodzi z PiS radia. Sugestia, że pokazany fragment to kabina pochodzi nie z GW ale z chorego urojenia. Wirtualna Polska ilustruje swój news na temat "odkrycia" Polskiego Radia zdjęciem tegoż samego szczątka tylko z innego ujęcia. Szanowni państwo - raczę byście udali się na leczenie związane z maniakalną nienawiścią do GW powodującą widzenie czegoś co nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Kolejny kretyn z PiSu "odkrywa" dezinformacje 08.05.10, 09:47 jest to Wybiórczai prymitywna manipulacja zdjęciem, treścią i plotkami, gazeta sięga dna Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko ciało w mundurze... 07.05.10, 18:32 ...cialo w mundurze , rosyjskim, to jeden z agentów kgb, który nie zdążył uciec po strąceniu polskiego samolotu z bohaterem kaczyńskim na pokładzie, to dowód na to ze to ruscy stracili samolot i ze to nie jest wina kaczynskiego i niekompetencji polskich pilotów Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec za kabiną pilotów siedział prezydent 07.05.10, 18:36 i tylko on decydował kogo do pilotów wpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: za kabiną pilotów siedział prezydent 07.05.10, 18:40 a za Prezydentem ty trollu Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec sugerujesz? 07.05.10, 18:44 że jestem duchem? to dosyć śmiałe stwierdzenia ale niestety mocno przesadzone Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: sugerujesz? 07.05.10, 18:48 jestem pewien, że tam byłeś, z Michnikiem cerber.salon24.pl/179106,czy-gazeta-pl-sugeruje-ze-doszlo-do-likwidacji-ocalalych-ofiar Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a głosy też słyszysz? 07.05.10, 19:15 naturalnie, że słyszę, nawet jak robisz Adamowi loda Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czyli paranoja maniakalna 07.05.10, 19:21 na tle ukrytego homoseksualizmu - zdiagnozowałem cię gratis, ale proszę nie opowiadaj o innych objawach bo na to forum mogą wejść dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: czyli paranoja maniakalna 07.05.10, 19:31 "Projekcja (od łac. proicere, wyrzucać przed siebie) — w psychologii jeden z narcystycznych mechanizmów obronnych; przypisywanie innym własnych poglądów, zachowań lub cech, najczęściej negatywnych. Przyczyną jest większa dostępność tych poglądów, zachowań i cech u osoby, która je posiada, a tym samym łatwiejsze podciąganie pod daną kategorię. Badania wykazały, że ludzie nie projektują swoich cech ani na osoby zbyt podobne do nich (mogłoby to utrudnić udowadnianie, że samemu się tych cech nie posiada), ani na osoby zbyt odmienne (wówczas teza projekcji wydawałaby się niewiarygodna). Projekcja często uzasadnia agresywne zachowania poprzez podbudowywanie wiary w agresywne nastawienie całego świata i konieczność samoobrony. Staje się to wówczas typowym symptomem paranoi." Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec kmiotku, wklejasz to za każdym razem 07.05.10, 21:17 przepisałeś ze swojego orzeczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Już jutro: za sterami siedziała kobieta 07.05.10, 18:42 nie kobieta, tylko Jarek i w ostatniej chwili wyskoczył na spadochronie Odpowiedz Link Zgłoś
wulkanytoswinie Re: Już jutro: za sterami siedziała kobieta 07.05.10, 19:16 abhaod napisał: > nie kobieta, tylko Jarek i w ostatniej chwili wyskoczył na spadochronie Nie kobieta, nie Jarek tylko kot ...zachowalo sie zrobione telefonem komorkowym zdjecie...kot ma rozpiete pod szyja futro i widac fragmenty munduru "specnazu" ... Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Już jutro: za sterami siedziała kobieta 07.05.10, 19:58 No co wy, to był kot ze "Shreka". Czyż prezydent nie został porównany do ogra? Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online To była czeczeńska wdowa. 07.05.10, 19:56 Albo afgańska. I postanowiła się wysadzić żeby zrobić na złość i Rosjanom, i Polakom. Ale przew. komisjii Putin zaraz odkryje ślad gruziński... PS To tak dla poćwiczenia snucia "teorii spiskowych" Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 18:51 wszedl bezprawnie do kotpitu.Pytanie.Dlaczego go wpuszczono? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 18:53 moher ty tumanie,zeby wejsc do kabiny pilotow,(obojetnie kto by to nie byl)trzeba BYLO PRZEJSC POMIESZCZENIE GDZIE PRZEBYWAL KACZYNSKI,Jego kabina byla zaraz za kabina pilotow, wiec NIKT,nie mogl tam ot tak sobie wejsc zeby Kaczynski o tym nie wiedzial. dotarlo to do twojej pustej glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 18:56 Chory jestes.Wszedl i powiedzial ze chce wejsc do kabiny.Przeciez Kaczynski nie jest ochrona.Dlaczego przepuscila go ochrona?Dodajmy.Biuro Occhrony Rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 18:58 I kiedy go przepuszczono?.Byl to facet podlegly Sikorskiemu ktory obiecal wyrznac watahe. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 19:02 prawdziwy-moher napisał: > I kiedy go przepuszczono?.Byl to facet podlegly Sikorskiemu ktory obiecal wyrzn > ac watahe. "watacha" jak nazywasz prezydenta wyrznela sie na w l a s n e zyczenie ,niestety wyrznela tez wielu niewinnych ludzi ktorzy nie mieli odwagi odmowic lotu z kaczynskim Odpowiedz Link Zgłoś
offal prawdziwy-moher to idiota bo już nawet nie fanatyk 07.05.10, 19:50 prawdziwy-moher napisał: > sratatata debil tu coś napisał > Człowiek "podległy" Sikorskiemu poszedł wydać rozkaz pilotom wykonania zamachu na Prezydęta poprzez atak samobójczy. Chwilę wcześniej dostał telefon od Jarosława K. z takim poleceniem i potwierdzeniem że sarkofag na Wawelu jest już załatwiony. To wszystko jest nagrane i są to 300% dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 19:00 prawdziwy-moher napisał: > Chory jestes.Wszedl i powiedzial ze chce wejsc do kabiny.Przeciez Kaczynski ni > e jest ochrona.Dlaczego przepuscila go ochrona?Dodajmy.Biuro Occhrony Rzadu masz racjie ,jesli K a c z y n s k i chcial go widziec to go ochrona wposcila,i jesli wyslal go do pilotow z zapytaniem to poszedl,i tu masz racjie, Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 18:54 I przypuszczenie.Czy on od poczatku podrozy siedzial w kabinie pilotow? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec prezydent kordynuje politykę zagraniczną 07.05.10, 19:01 więc urzędników z MSZtu traktował jak chłopaków na posyłki Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Koles Sikorskiego............ 07.05.10, 23:46 forum.gazeta.pl/forum/w,902,111110894,111143497,Rola_szefa_protokolu_.html prawdziwy-moher napisał: > wszedl bezprawnie do kotpitu.Pytanie.Dlaczego go wpuszczono? Odpowiedz Link Zgłoś
pazdzioch.mariann Radio Erewań cd. 07.05.10, 19:01 W kokpicie zarejestrowano piąty głos, RMF, GW - zapewne to głos prezydenta, - nie, to głos kobiety, RMF, GW - ani chybi pierwsza dama, - nie pierwsza dama tylko stewardessa, RMF, GW - przyniosła rozkaz od prezydenta ? - nie, przyniosła herbatę, RMF, GW - może jednak kazano lądować ? - nie było kazań, był Kazana, RMF, GW - niewątpliwie urzędnik R.Sikorskiego odradzał lądowanie, - nie, nic nie odradzał, coś jeszcze o watahach gadał. Odpowiedz Link Zgłoś