lukaszngw 09.05.10, 08:34 Sarkozy chyba powinien zwolnić swoich doradców bo póki trwa kryzys w strefie Euro to rozumiem, że nie będzie nigdzie jeździł. Czyli z rok może dwa posiedzi sobie w Paryżu. Już to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drabinahaha1 Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 08:38 Wasal Komorowski zapewnia o swym poddaństwie Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan.tadus Re: To ci uległy kolo... 09.05.10, 10:18 adelix82 napisał: > A w PiS sami dominujący :P Tak. Sami tacy, co na myśl o Merkel dostają kilkudniowej biegunki! Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: To ci uległy kolo... 09.05.10, 14:56 Znów stara zgraja szczęśliwym trafem, bez głów, bez planów, za to z rozmachem do żłobu toczy swe tłuste cielska … Idzie Platforma Obywatelska ! Do sądu złodziej śmiało ucieka Bo wszak korupcja prawem człowieka ! Czar PRL-u wraca do formy Wdzięczni jesteśmy ludziom z Platformy ?! Zwrot w dyplomacji to rozdział drugi Od dziś będziemy świadczyć usługi Dla Władimira i dla Angeli. Czas na kolanach iść do Brukseli ! Szef MSZ-u już ma kaganiec Śląsk i Pomorze weźmie Germaniec Trzeba wywłaszczyć polskiego chłopa Vivat Platforma, Vivat Europa ! Angela z Ritą ręce zaciera, By na wschód ruszyć tropem Hitlera, A za nią ziomków procesja tłumna Vivat Platforma, piąta kolumna. „Za tawariszcza Tuska zdarowie” Piją Gazpromu oligarchowie Władimir Putin z radości śpiewa: „Nu tiepier budiet kak za Breżniewa” Odwrót z Iraku, z Afganistanu Osama śmieje się spod turbanu, Taki sojusznik jak Tusk się przyda… Vivat platforma i Al-Kaida ! Koniec z lustracją ! Koniec rozliczeń ! Dla konfidentów to koncert życzeń „Od dzisiaj wszyscy jesteśmy święci” Vivat platforma i konfidenci ! Niech żyje wolność! Ćpun na wagarach Łbem durnym kreci w dymu oparach Całkiem legalnie ćmiąc porcję zielska Vivat platforma Obywatelska ! Niech żyje miłość ! rusza parada Sprośnych pedałów cała gromada Gzi się bezwstydnie wśród publiczności To dar Platformy ! tryumf wolności ! Elektoracie ! Wyborco durny ! Gdy będziesz wrzucać głos swój do urny, A chcesz być sługą Niemca i Ruska, Dalej popieraj Donalda Tuska ! --------------------------------------------------------------------- www.polskie-wici.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 08:39 Nie rozumiesz? Czy udajesz? Tu nie chodzi o żadnej kryzys, żadne euro. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 10:11 rozpredatorez napisał: > Nie rozumiesz? Czy udajesz? Tu nie chodzi o żadnej kryzys, żadne > euro. ***************** Niestety chodzi o Euro, Francja postawiła Niemcy pod murem i narzuciła Europie bez przygotowania, bez zapytania Euro i teraz Sarko pilnuje francuskiego "dziecka" Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Jaki kryzys... 09.05.10, 08:46 Coś mi się zdaje, że Polska robiąc już bokami, poprosi Merkel o małą zapomogę Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Jaki kryzys... 09.05.10, 09:25 sadzac po "komętażu" i sygnaturce jestes rownie inteligentny jak Bercik Odpowiedz Link Zgłoś
rk111 Re: Jaki kryzys... 09.05.10, 11:31 Gdyby rządził PiS bylibyśmy dzisiaj w takiej kondycji jak Grecja a może nawet Ukraina , jakie to szczęście że BÓG ma nas w swojej opiece , najpierw odsunął PiS od rządów a teraz zabrał w swojej łaskawości nieudolnego prezydenta do siebie . Chwała PANU w NIEBIESIECH. Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 08:43 Przy belwederskich rządach PiS-u nie było to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 08:49 jak Komorowski, może zostać Prezydentem Polski. Wg mnie to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 09:03 Zamilcz błaźnie Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 12:09 Alez niech sobie gledzi. Czym wiecej tego typu durnych i chamskich wypowiedzi ze strony zwolennikow PiS i Jarka, tym wiecej ludzi zauwazy ze PiS to wlasnie durnie i chamy. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor_filutek Re: Komorowski jest Prezydentem wiekszosci 09.05.10, 09:25 piotr110660 napisał: > jak Komorowski, może zostać Prezydentem Polski. Wg mnie to niemożliwe. prosze pana w tym wieku (50?) powwinno sie juz byc realista. Komorowski juz praktcznie jest Prezydentem. Chyba ze wiekszosc Polakow popadnie nagle w zbiorowe szalenstwo , ale to z kolei jest statystycznie niemozliwe. Tak jak w przypadku gazociagu NordStream czy antyrakiet realna polityka zawsze wymiata fikcje i marzycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp Re: Komorowski jest Prezydentem wiekszosci 09.05.10, 11:03 profesor_filutek napisał: > piotr110660 napisał: > > > jak Komorowski, może zostać Prezydentem Polski. Wg mnie to > niemożliwe. > > prosze pana w tym wieku (50?) powwinno sie juz byc realista. > Komorowski juz praktcznie jest Prezydentem. > Chyba ze wiekszosc Polakow popadnie nagle w zbiorowe szalenstwo , > ale to z kolei jest statystycznie niemozliwe. > Tak jak w przypadku gazociagu NordStream czy antyrakiet realna > polityka zawsze wymiata fikcje i marzycieli. > > serdecznie dziekujemy, za realizm w wydaniu PO Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 09:43 Mój "honorowy" dziadek pewnie kazałby cię oćwiczyć fornalom... Odpowiedz Link Zgłoś
mruk-g Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 09:51 Szczęsliwie mamy demokracje.Każdy ma prawo miec swoje zdanie(ty tez),każdy może je wypowiedziec(ty tez).Na szczęscie nie możesz nikogo do tego zmusic zeby twoje zdanie było jego zdaniem.(trudne!?.) Odpowiedz Link Zgłoś
mietasfura Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 10:04 Czy wedlug ciebi "godnosc"to lizanie oblesnej dupy rydzykowi?,,,!!! Polska dla Polakow,,,ziemia dla ziemniakow,,,ksiezyc dla ksiezy ,,,PIS dla pisuarow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 10:23 a żyrandol dla Komorowskiego-zapomniałeś Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Czy ktoś tak całkowicie pozbawiony godności 09.05.10, 10:05 oczywiscie wg takich jak ty tzw"godnosc "reprezentuje tylko taki arogancki cyniczny buc nieudacznik kurdupel "wielki brat jaroslaw"?? ciekawe kto z nim w europie bedzie chcial rozmawiac?gdzie bedzie latal?-do gruzji?do do tamtego pajaca??zastanow sie co bredzisz!!!znow zacznie sie lustracja dekomunizacja polucja i prostytucja?juz to przerabialismy przeciec!!rzady tych dwoch braciszkow niedodow co polsce daly?przecie wciaz bedzie tylko szkodzenie wszelkimi sposobami temu rzadowi!!to przeciez jasne!wjazd tego ciagle wscieklego pajaca do palacu na trumnie brata to jego cel!a co zrobi z gospodarka? tyle co zrobil za swoich "rzadow" zanim go polacy pogonili-wielkiego wala!wiec nie plec bzdyr ktore uslyszales z ambony torunskiego zlodzieja ksywa "ojciec"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk A co Bronek wie o Trójkącie Weimarskim 09.05.10, 09:24 Znawca ze służb się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: okularki założył i inteligencika rżnie a to zw 09.05.10, 09:25 zwykła gnida dworska. cudaktusk napisała: > Znawca ze służb się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: A co Bronek wie o Trójkącie Weimarskim 09.05.10, 12:04 Na pewno wie wszystko to czego ty mu nie opowiedziales, czyli to co powienien wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Trójkąt rozwalił się przez dyspepsję... 09.05.10, 09:41 Trójkąt rozwalił się przez dyspepsję... Teraz trzeba go na nowo sklejać. Olbrzymi "sukces" polityki zagranicznej PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 10:01 Mam nadzieję, że Pani Merkel, jak i Pan Sarkozy, chcąc wesprzec rząd Premiera Tuska, oraz Marszałka Komorowskiego - zaproponują spotkanie parlamentów (Francji, Niemiec i Polski) - w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Dostał instrukcje i kasę na kampanię wyborczą? 09.05.10, 10:01 za taką kasę zrobi się wszystko..... Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Ksenofoby z PiS-u zgłupiały 09.05.10, 11:06 Ale zrozum, obcych, innych czy sąsiadów wcale nie należy się bać. Należy z nimi rozmawiać, poznawać i wspólnie działać dla dobra i naszego, i ich. Taka jest jedna z ról głowy państwa i czas się z tym pogodzić, że prezydent to nie narzędzie brata w wewnętrzej walce politycznej, ale dzialanie na wielu płaszczyznach dla dobra swojego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 10:18 Nie ma wielkiego sensu odpowiadać "funkcyjnym" PIS-owskim bluzgaczom - wiadomo jest, że taka jest dyraktywa sztabu Jarkowego - we wszystkich mediach (głównie w internecie) pisać i mowić dużo i agresywnie (najlepiej bzdurnie, bo to prowokuje). Z tego będą rozliczani. Połowa "wypowiedzi" - to zorganizowana propaganda wyborcza PIS - przecież oni nie czytują Wyborczej, nie oglądają niezależnych stacji tv, ani stacji radiowych (poza Radio Maryja) - bo zwykli zwolennicy PIS nie są zainteresowani tym co my myślimy... Odpowiedz Link Zgłoś
lismann Re: Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 10:32 Do jurber1. Coś kiepsko u ciebie z matematyką.Proporcje się wam pomyliły.We wszystkich media "niezależnych" /nie chcę ich wymieniać/ jest totalny atak na PIS a nie odwrotnie.Zatem powiem tak, rzeczywiście nie jestem zainteresowany tym co wy myślicie. Powiem więcej miałem głosować na Komorowskiego, ale teraz ja i wielu moich znajomych wybieramy Jarka i pamiętaj że to obywatele głosują,a nie tylko wy. Tak mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
benny_nihill Re: Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 11:17 lismann napisał: > Do jurber1. > Coś kiepsko u ciebie z matematyką.Proporcje się wam pomyliły.We wszystkich medi > a > "niezależnych" /nie chcę ich wymieniać/ jest totalny atak na PIS a nie > odwrotnie.Zatem powiem tak, rzeczywiście nie jestem zainteresowany tym co wy > myślicie. Powiem więcej miałem głosować na Komorowskiego, ale teraz ja i wielu > moich znajomych wybieramy Jarka i pamiętaj że to obywatele głosują,a nie tylko > wy. Tak mi przykro. __________________________________________________________________ a ja, wyobraź sobie,z kolegami całe życie bylismy pisendeckimi świniami, zapatrzonymi w boską symetrię klonów ziemniaka, a tu nagle ciach , po twoim poście nam sie, kurna, odwidziało i, psiakrew, idziemy głosować na komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 Re: Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 11:27 I dlatego drogie pisiorki wreszcie to zrozumcie, że 60 letni kawaler to osoba, która nie może być dobrym prezydentem. Kawaler z takim stażem to człowiek nie liczący z nikim i niczym. Mający własne przyzwyczajenia i dziwactwa, wyrobione w ciągu kilkudziesięciu lat samotnego życia. Takie pojęcia jak koncyliacja, pojednanie, wypracowywanie wspólnego stanowiska - są takiej osobie obce, bo nigdy ze zdaniem drugiego liczyć sie nie musiała. Nie trudno zauważyć, że w przypadku Jarosława te przyzwyczajenia z życia prywatnego przechodzą na sferę „zawodową”. A to jest bardzo ważne przy wyborze prezydenta, bo Prezydent ma łączyć a nie dzielić. A ten człowiek umie tylko dzielić. Ludzie zrozumcie to i przestańcie się brandzlować poczuciem winy z powodu śmierci brata. Zrozumcie, że Santo Subito Lech Kaczyński był złym prezydentem, a jego negatywne cechy i tak mocno temperowane przez SP. żonę Marię, we wcieleniu Jarka będą co najmniej 3 razy bardziej widoczne. No i pomyślcie co to za obciach i jaka frajda dla zachodnich serwisów "Polacy wybrali 60 letniego prezydenta, który nigdy nie miał kobiety i do dzisiaj mieszka z mamą". Błagam to odbiera połowę powagi naszemu państwu. Odpowiedz Link Zgłoś
benny_nihill Re: Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 11:40 > No i pomyślcie co to za obciach i jaka frajda dla zachodnich > serwisów "Polacy wybrali 60 letniego prezydenta, który nigdy nie > miał kobiety i do dzisiaj mieszka z mamą". Błagam to odbiera połowę > powagi naszemu państwu. _______________________________________________________________ To wyjaśnia frajdę i utratę pierwszej połowy powagi w przypadku Wojtyły , które też nie miał kobiety.Ja jako stary kawaler i dziwkarz uniosę się ponad mój brak koncyliacyjności i zagłosuję na tfu,jednak,na dziecioroba, Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Komorowski spotkał się z Merkel w Moskwie 09.05.10, 10:27 lalka bronek herbu wsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
nowotkomarceli4 A jak jest rola prezydenta na takich zjazdach? 09.05.10, 11:12 stać w rogu salonu i podpierać ściany, czy zwymyślać wszystkich jak to Jarosław ma w zwyczaju, i wyjść obrażonym? A może jednak budować dobre relacje z sąsiadami i najważniejszymi partnerami??? Odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Frauleinfuhrer watachy dorżnięte zadanie wykonane! 09.05.10, 11:37 tusk und luft Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Różnica miądzy PL-rządem a Łukaszenką 09.05.10, 12:33 "Wieczorem planowany jest przejazd do białoruskiego Witebska, skąd samolot z polską delegacją ma wrócić do kraju." No proszę, Łukaszenko nie odpłaci tym polskim elytom pięknym za nadobne i wpuści ich do swojego kraju.... A mógłby się zachować jak polski rząd, miałby do tego pełne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Różnica miądzy PL-rządem a Łukaszenką 09.05.10, 12:34 korekta: No proszę, Łukaszenko nie odpłaci tym polskim elytom pięknym za nadobne i wpuści je do swojego kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Różnica miądzy PL-rządem a Łukaszenką 09.05.10, 13:04 Eva15 czytałaś? Ciekawe co zadecydują? Sarko nie poleciał do Moskwy bo pilnuje Euro. Cytat z artykułu: Während Merkel flugs entschwand, um vor dem nordrhein-westfälischen Wahlkampffinale keine missverständlichen Fernsehbilder zu liefern, forderte Sarkozy eine „Generalmobilmachung“. „Der Euro, das ist die Union. Und die Union, das ist der Frieden“, sagte er sichtbar gereizt. diepresse.com/home/wirtschaft/international/563860/index.do?_vl_backlink=/home/wirtschaft/international/559936/index.do&direct=559936 ------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Różnica miądzy PL-rządem a Łukaszenką 09.05.10, 13:12 nie-tak napisała: > Eva15 czytałaś? Ciekawe co zadecydują? > Sarko nie poleciał do Moskwy bo pilnuje Euro. Cóż, Sarko wietrzy szansę przejęcia zarządu nad Niemcami i całą EU. Nie wiem, jak to się skończy, bo te wszystkie pokraczne, beznadziejne "polytyki" też nie wiedzą. Oni są popychani przez rynki finansowe. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Różnica miądzy PL-rządem a Łukaszenką 09.05.10, 13:18 Sarko czuje w ze mu wiatr wieje silnie z każdej strony w oczy wiec pilnuje Euro, tak jak Walesa kiedyś pilnował Polski i modlił się za Rabina w prezydenckiej kaplicy. ;-))) ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 FAZ o euro 09.05.10, 13:18 Wichtig seien die Ergebnisse: Endlich gebe es eine „veritable Wirtschaftsregierung im Euro-Raum“. In der Tat: Sarkozy hat erreicht, was er immer wollte: dass die grundlegenden Entscheidungen im Euro-Raum von den „Chefs“ der Euro-Staaten getroffen werden. Wer fragt da noch nach der Unabhängigkeit der Europäischen Zentralbank? Die Investoren rechnen längst damit, dass die EZB auf Druck der Politik Milliarden Staatsanleihen aus der Euro-Problemzone aufkauft – bis vor kurzem eine abenteuerliche Vorstellung. Während Sarkozy stolz verkündet, die Notbeschlüsse gingen „zu 95 Prozent“ auf französische Vorstellungen zurück, verschwindet Angela Merkel, einst eiserne Kanzlerin, durch den Hinterausgang. Auch sie hat in dieser historischen Nacht einem Beschluss zugestimmt, der in seinen Folgen deutlich über die Griechenland-Hilfen hinausgeht: Von deutschen Vorstellungen einer auf Stabilitätsprinzipien aufgebauten Währungsunion bleibt wenig übrig. Wohl um dies zu kaschieren, enthält jeder der drei dürren Merkel-Sätze, die sie in die Mikrofone spricht, die Formulierung „Stabilität des Euro“. www.faz.net/s/Rub3ADB8A210E754E748F42960CC7349BDF/Doc~E3DC798FEFC444D6F9E552AC27AC09CF5~ATpl~Ecommon~Sspezial.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FAZ o euro 09.05.10, 13:37 Sadze ze Sarko chce iść amerykańskim przykładem manipulacji wewnątrz strefy Euro, nie sadze żeby była to właściwa droga zamiatania problemów pod dywan, przesuwania ich w niedaleka przyszłość tak jak to USA robią. Skoro strefa Euro pójdzie droga Sarko problem napęcznieje i w niedalekiej przyszłości znowu wybuchnie. Popatrz ile krajów w Unii sprzymierzyło się i uzależniło się z i od IWF /MFW (Polska tez), są oni kontrolowani jak jest im dyktando z góry narzucone przez USA. To nic dobrego nie wróży na przyszłość. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: FAZ o euro 09.05.10, 13:52 No to, że nie będzie z tego NIC dobrego, to pewne jak amen w pacierzu. Bundesverfassungsgericht zachował się paryzywie idąc po pasku polityki, która chodzi po pasku finansiery. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: FAZ o euro 09.05.10, 13:53 Bundesverfassungsgericht zachował się parszywie idąc po pasku polityki, która chodzi po pasku finansiery. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FAZ o euro 09.05.10, 14:25 Tym przyłożą palec do rozpadu Unii, bo jest wyjście wprowadzić nacjonalny system walutowy i każdy kraj powinien regulować swoją walutę tak jak zaistnieje tego konieczność. Przecież Niemcy, Holandia, Austria, Finlandia nie udźwigną tego ciężaru, zaniedbań Brukseli na swoich barkach. Dlaczego Bruksela nie wyjdzie Grecji na przód i nie wprowadzi z powrotem drachmy tak jak sami Grecy żądają. O co Brukseli i Francji chodzi? ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 twoje nieuctwo i polszczyzna sa przerazajace 09.05.10, 19:32 po polsku Bruksela nie moze " wyjsc na przod Grecji". Polecam ci zaznajomienie sie z odpowiednimi traktatami. Dowiesz sie wtedy, ze zarowno z Uni jak i ze strefy euro nie mozna wystapic. Taki jest stan na dzien dzisiejszy. Powrot do walut narodowych bedzie ciezkim ciosem dla gospodarki niemieckiej, gdyz wlasnie ta odnosi najwieksze korzysci z wprowdzenia wspolnej waluty. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: FAZ o euro 09.05.10, 13:47 Hehe cenzura działa, mojego postu nie przepuszczono. Odpowiedz Link Zgłoś
rekinygieldy Lem stwierdził... 09.05.10, 13:22 Lem stwierdził, że dzięki internetowi dowiedział się, ilu idiotów jest na tym świecie... Pozostaje pytanie, czy przypadkiem nie powinno się wprowadzić obowiązkowego badania psychiatrycznego, zanim da się niektórym dostęp do pełnego korzystania z internetu? To taka konkluzja nie tylko do tego tematu, ale także do innych w innych miejscach... Nie jestem zwolennikiem żadnej partii, bo nie wierze, aby którakolwiek chciała polepszyć mój byt - niestety w Polsce każdy prowadzący działalność gospodarczą musi sam sobie zapewnić wszystko, łącznie z telefonem komórkowym... gdzie US może zakwestionować wysokość mojego rachunku (zasadność). W tym samym kraju wybrańcom daje się pensje, kilkudziesięczne diety i inne przywileje z moich podatków, bez żadnego rozliczania. W tym samym kraju, gdzie MOPS odmawia pomocy rodzinie, która posiada auto (126p 20 letnie...), a lekką ręką daje się jak leci 40 tysięcy zapomogi rodzinom ofiar pod Smoleńskiem nie zaglądając nawet do oświadczeń majątkowych... zaręczam że warto - sakiewki wypełnione po brzegi, chaty po kilkaset tysięcy... Dlatego żadna partia nie jest w stanie mnie przekonać o swych dobrych intenecjach. Ale pewnie jak to już było od 20 lat, znowu będę zmuszony iść zagłosować nie ZA, ale PRZECIW... bo z dwojga złego wolę choć namiastkę normalności. Sorry PIS-iaki, ale wy nawet "Łgać pieknie" nie potraficie... ;-) Wasze pretensje są o wszystko - byleby tylko mieć odmienne zdanie od PO. A może spróbujcie mówić tak jak oni - może przeciągnięcie na swoją stronę tych niezdecydowanych???? ;-) TUSK nie interesuje się śledztwem - jakby się interesował, byłoby, INTERESUJE się, aby coś zataić... KLICH wiedział, że generałowi lecą... - wiedział także zwierzchnik sił zbrojnych i to on powinien powiedzieć STOP, prosze rozdzielić pasażerów na dwa samoloty, część leci w JAKU, reszta w TU-154... no ale wodzu chciał mieć wszystkich na oku? Prujecie gardła, żeby wszystko ujawnić? Że Ruscy coś ukrywają... A jesteście pewni, że chcecie poznać "całą prawdę"? Jak będziecie tak na Ruskich pomstować - oni zrobią przeciek kontrolowany... Tylko czy stać nasze państwo na kolejne przenosiny "drogich na zwłok" z Wawelu??? Wczoraj usłyszałem dość wyrafinowany dowcip nt. radości Piłsudskiego... po umieszczeniu w tej krypcie p.Kaczyńskich... Mimo wszystko, z szacunku do zmarłych... nie przytoczę go tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 A po co ma jezdzic na szczyt rosyjsko-kazachski? 09.05.10, 15:26 Skoro Nazarbajew siedzial blizej Miedwiediewa, niz Merkel, czy Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zez2010 spotkał sie czy widział pania Merkel 09.05.10, 16:53 to zasadnicze pytanie.Rozmawiali chyba w języku migowym? Widać jaki lingwista. Do ruskiego potrzebny był tłumacz,czy to nie śmieszne? Zreszta,Radek juz go oceniuł........... Odpowiedz Link Zgłoś