sendos 11.05.10, 14:35 Wiem, ze to nie ladnie. Ale jaka szkoda ze ten kandydat nie byl na pokladzie tamtego samolotu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciejkozlowski Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. W... 11.05.10, 14:35 Co za wielkoduszność: Wybaczył.Ulga. Bo mógł nie i co by było ? Stary cap i błazen ! Dostanie z 1-2 % głosów od takich debili jak on sam ! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 14:42 cap? błazen? debil? To jakie epitety zostawisz dla urzędników Najjaśniejszej Rzeczpospolitej, którzy robią z siebie i państwa pośmiewisko? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 11.05.10, 16:54 Andrzej Lepper merytoryczność i wielkoduszność. Uczcie się obszczymurki kąsające za krzaków po kostkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 11.05.10, 17:03 Jooooolka! Biegoj łód kómpótra! Łaciato zerwoło sie z łóńcucha i na sółtysowe w szkude lizie! Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross nieprawidlowe dane z Krajowego Rejestru Karnego 11.05.10, 17:15 Fajny ten rejestr karny, skoro sa w nim nieprawidlowe informacje. I nikt za te nieprawidlowosci nie ponosi odpowiedzialnosci?... 'Wcześniej szef PKW Stefan Jaworski tłumaczył, że wczorajsza decyzja o odmowie rejestracji Leppera była podjęta w trybie prawidłowym, ale oparto ja na nieprawdziwych danych z Krajowego Rejestru Karnego. Dziś zatem w trybie pilnym ponownie rozpatrzono zgłoszenie kandydata i ostatecznie go zarejestrowano.' Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 11.05.10, 18:15 jola ty wredna sparciala suko jeszcze cie nie zadzgali gdzies wkrzakach?mendo ubecka Odpowiedz Link Zgłoś
13ronin Re: S_A_M_0_0_B_R_0_N_A 12.05.10, 11:09 jola_z_dywit6 napisała: > Andrzej Lepper merytoryczność i wielkoduszność. > Uczcie się obszczymurki kąsające za krzaków po kostkach. A co, zerżnął Cię w tych krzakach merytorycznie i wielkodusznie, ściero??? Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. W... 11.05.10, 14:35 A już przez chwilę miałam nadzieję, że żyję w normalnym kraju, a tu masz:(( Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 14:43 chyba jednak żyjesz w normalnym kraju. prawo jest prawem. nawet gdy Ci się nie podoba. to za czym tęsknisz to system totalitarny. Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba To pokonajcie go w uczciwej walce. Cwaniaczki. ]:) 11.05.10, 17:21 PKW stworzyło bohatera ludowego. Ferajna z salonów może nie wie ale przez durne wyroki za pierdoły tysiące ludzi nie mogą starać się o pracę. Bo samorząd nie, Bo edukacja nie, Bo administracja rządowa ni, Bo mundurówka też nie. I to wszystko np. za udział w bójce w(wystarczy trzech czterech łepków napierdalających się wzajemnie... np. pod studenckim klubem) na drugim roku studiów. Teraz policzmy: Postępowanie wyjaśniające na policji + sprawa w sądzie 2-3 wokandy. To od roku do dwóch do tego wyrok w zawiasach na trzy do pięciu lat. Plus po ustaniu okresu próby pół roku do zatarcia skazania. A jeśli kara bezwzględnego pozbawienia wolności to odsiadka + 10 lat do zatarcia. Zajebisty system prawny. Odpowiedz Link Zgłoś
adoczego Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. W... 11.05.10, 14:39 DYKTATURA PRZYGLUPOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 14:40 powinieneś w sądzie żądać odszkodowania od polskojęzycznej prasy i tv. zaszły nieodwracalne zmiany w Twoim mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.traktor Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. W... 11.05.10, 14:41 Andrew czasami naprawdę mnie bawi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 14:45 wciąż czekam aż znany profesor "niepełny" Bartoszewski Władek obszczy Bronka jako nekrofila. To dopiero będzie uczta dla uszu. Go! Władek, go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 14:53 IV RP kontratakuje... premier i wajspremier IV RP moga spokojnie teraz zabrac sie za wspieranie sie w dotarciu wspolnym do drugiej tury. Zaloze sie, ze W starciu bezposrdernim Panow Leppera z Panem Kaczynskim, glosy rozloza sie dokladniutko 50/50 i bedziemy mieli system dwuprezydentowy: jeden bedzie odpowiadal za polityke wschodnia, a drugi za zachodnia, od poludnia mamy gory, od polnocy morze, wiec spoko. Dadza rade. olias napisał: > wciąż czekam aż znany profesor "niepełny" Bartoszewski Władek obszczy Bronka > jako nekrofila. To dopiero będzie uczta dla uszu. Go! Władek, go!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perepere8 czyli jak zawsze... przestepcy moga robic co chca 11.05.10, 14:41 od malych przestepstw do coraz wiekszych a panstwo przymyka na to oko... hitler tez doszedl do wladzy w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Re: czyli jak zawsze... przestepcy moga robic co 11.05.10, 14:57 perepere8 napisał: > od malych przestepstw do coraz wiekszych a panstwo przymyka na to > oko... hitler tez doszedl do wladzy w ten sposob. A o jakich przestępstwach Leppera piszesz kolego? Bo tego za które rzekomo był skazany jak się okazało nie było co stwierdził Sąd Najwyższy i potwierdził Sąd Okręgowy umarzając sprawę. Inne wyroki Lepper ma takie same jak Kaczyński z oskarżenia prywatnego. Tak, tak Jarosław Kaczyński ma cztery wyroki p r a w o m o c n e z oskarżeń prywatnych, nota bene podobnie jak jego zmarły brat żadnego nie wykonał Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: czyli jak zawsze... przestepcy moga robic co 11.05.10, 15:03 we Francji zatem OBAJ - Lepper i Kaczynski nie dosc, ze nie mogliby kandydowac, to byliby pozbawieni prawa do glosowania. Sa kraje, ktore z demokracji potrafia uczynic twor cywilizowany a swoje ponstwo dostatnim. Lepper z Kaczynskim w Polsce dostan rowniutko po 50% glosow i bedziemy miec system dwuprezydencki. W koncu jeden z tych panow byl premierem, a drugi wajspremierem IV RP. [/b]sceptyk49 napisał: > perepere8 napisał: > > > od malych przestepstw do coraz wiekszych a panstwo przymyka na to > > oko... hitler tez doszedl do wladzy w ten sposob. > > A o jakich przestępstwach Leppera piszesz kolego? Bo tego za > które rzekomo był skazany jak się okazało nie było co stwierdził > Sąd Najwyższy i potwierdził Sąd Okręgowy umarzając sprawę. Inne > wyroki Lepper ma takie same jak Kaczyński z oskarżenia prywatnego. > Tak, tak Jarosław Kaczyński ma cztery wyroki p r a w o m o c n e > z oskarżeń prywatnych, nota bene podobnie jak jego zmarły brat > żadnego nie wykonał Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Re: czyli jak zawsze... przestepcy moga robic co 11.05.10, 15:10 Ale my jesteśmy w III RP a nie we Francji, szkoda............. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: czyli jak zawsze... przestepcy moga robic co 11.05.10, 15:19 Spoko, Endriu wlasnie wysprzegla system, Jarek tylko czeka na wlasciwy moment tarcia i zaraz wcisnie IV RP... Lyzwinski by im sie tam przydal we wspolnym komitecie honorowym, razem z Renatka Beger... ona lubi, jak kon owies, wiec nie byloby donosow... zanosi mi sie na system dwuprezydencki.... jaroslaw Kaczynski juz pokazal, ze Lepper spisuje sie swietnie na wyzzszych stanowiskach panstwowych... sceptyk49 napisał: > Ale my jesteśmy w III RP a nie we Francji, szkoda............. Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland Przestępcami byli też: 11.05.10, 15:15 > Piłsudski (obecnie na Wawelu) > Popiełuszko (obecnie Święty) > śp. Prymas Wyszyński > Lech Wałęsa > itd, itp. Kwalifikacja "przestępca/bohater" zależy od CZASU i PUNKTU WIDZENIA. Ale idioci o tym zapominają... perepere8 napisał: > od malych przestepstw do coraz wiekszych a panstwo przymyka na to > oko... hitler tez doszedl do wladzy w ten sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Przestępcami byli też: 11.05.10, 16:36 > > Piłsudski (obecnie na Wawelu) > Popiełuszko (obecnie Święty) > > śp. Prymas Wyszyński > > Lech Wałęsa Bredzisz. Popiełuszko nigdy nie był przestępcą (ani nie jest świętym) Podobnie Prymas Wyszyński i Wałęsa. Nigdy nie zostali skazani za żadne przestępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: Przestępcami byli też: 11.05.10, 17:22 Lepper też, więc logika nie jest po Twojej stronie :) no, chyba że nieprawomocne wyroki się liczą Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Przestępcami byli też: 11.05.10, 19:28 > no, chyba że nieprawomocne wyroki się liczą A co nie liczą się ? Obecnie pan Lepper jest przestępcą. Tak orzekł sąd. Panu Lepperowi przysługuje prawo do odwołania się od tego wyroku. Jeśli są wyższej instancji uzna odwołanie Leppera za zasadne to przestępca nie będzie. Nie jest natomiast (jeszcze) osobą karaną. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernik2009 Samolot w Smoleńsku też lądował w trybie prawidłow 11.05.10, 14:43 ym, tylko na podstawie błędnego przekonania co do swojej wysokości i odległości od lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 PiS i IV RP wystawia zatem dwa rumaki w tym wyscig 11.05.10, 14:45 Lopatka w lopatke startuja zatem premier i wajspremier IV RP. Obaj zreszta wyszli z blokow z takim jakby poczatkowym zacieciem sie mechanizmow startowych... ale teraz pojdzie im jak z platka... Zaczynam jednak niewiedziec, ktory z tych panow ma w domu pianino, a ktory takiego sprzeta na-pewno nie posiada... ale co tam, przeciez my juz mielismy prezydenta-kompozytora... nie ma sie co powtarzac... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Re: Krajowy Rejestr Prawny 11.05.10, 15:00 odpi napisał: > co zacz ? > jaki czort to wymyslił? Nie "Krajowy Rejestr Prawny", tylko "Krajowy Rejestr Karny", dawna nazwa "Centralny Rejestr Skazanych", proszę się nie kompromitować, taką wiedzę powinien mieć już gimnazjalista Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Krajowy Rejestr Prawny 11.05.10, 15:05 Lopatka w lopatke startuja zatem premier i wajspremier IV RP. Obaj zreszta wyszli z blokow z takim jakby poczatkowym zacieciem sie mechanizmow startowych... ale teraz pojdzie im jak z platka... Zaczynam jednak niewiedziec, ktory z tych panow ma w domu pianino, a ktory takiego sprzeta na-pewno nie posiada... ale co tam, przeciez my juz mielismy prezydenta-kompozytora... nie ma sie co powtarzac... odpi napisał: > co zacz ? > jaki czort to wymyslił? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Startować z jednej listy z kaczyńskim i lepperem 11.05.10, 14:48 to frajda.Hipokryzja narodowa i efekt wymiotny. images2.wikia.nocookie.net/__cb20090622144608/nonsensopedia/images/5/58/Lepper-3.jpg "Dawno takich bredni jakie znajdują się obecnie na praktycznie wszystkich dużych polskich portalach internetowych nie czytałem, ale w sumie w ciągu ostatnich kilku dni czytam je ciągle. Czy musimy być tak zakompleksionym, zawziętym i oślo upartym narodem? Jak można być takimi hipokrytami? Co chwila słyszę czy widzę jakieś komentarze w stylu “ukochany prezydent”, “największa tragedia [...]" Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Kompromitacja ministra sprawiedliwości 11.05.10, 14:52 K O M P R O M I TA C J A Kompromitacja na całego. Przewodniczący PKW skompromitował się całkowicie. A wyrazy ubolewania złożył nie Andrzejowi Lepperowi,tylko ubolewał, że jednak musieli go zarejestrować. Drugi skompromitowany to minister sprawiedliwości, który autorytatywnie mówił w radiu, że Lepper nie może kandydować. Najpierw zmieniono konstytucję, aby tylko uniemożliwić Lepperowi udział w życiu politycznym (bo w tej nowelizacji chodziło właśnie o Leppera, a nie ogólnie o skazanych), a teraz wykorzystując to chciano mu uniemożliwić start w nadchodzących wyborach. Kto i dlaczego tak się boi Leppera ??? Przecież on i tak dostanie 1% . Pan minister skompromitował się podwójnie, bowiem to jego jako ministra obciąża fakt, że w Państwowym Rejestrze Karnym dane są nieaktualne, bo od wyroku Sądu Najwyższego minęły już prawie dwa lata, a od umorzenia sprawy przeciwko Lepperowi przez Sąd Okręgowy prawie półtora. Minister powinien wiedzieć co mówi na forum publicznym, nic go w tej sprawie nie usprawiedliwia Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 faktycznie min. sprawiedliwości się ośmieszył 11.05.10, 14:56 swoją dzisiejszą wypowiedzią Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy kto się boi andrzeja leppera? 11.05.10, 15:25 ten polityczny samorodek, najwiekszy talent polityczny, ktory objawił się w polsce po 1990 r., jest zapewne jedynym z kandydatów, ktory doprowadzilby do rzeczywistych zmian w kraju. lepper jest jak ryk sprzeciwu zmanipulowanych, okłamanych i okradzionych prostych ludzi. on niczego nie udaje, chce zmieniac polske. jesliby lepper zdobyl wladzę, wielu mieszkańcom dobrze strzeżonych apartamentowców przestałoby byc miło, a więzienia zapelniłyby się nowymi włascicielami polski, ktorzy po 1990 r. posluchali publicznych podpowiedzi, że "pierwszy milion trzeba ukrasc". oni to wiedza, więc lepper nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Chcieli demokracji reglamentowanej, jak za komuny. 11.05.10, 14:54 Startować mieli móc tylko "sami swoi", etosowcy i komuchy. Na szczęście ten "cud nad urną" się POpaprańcom nie udał. Totalna kompromitacja służalczej wobec elyt PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Dlaczego POparańcom? 11.05.10, 15:04 Przecież nowelę do konstytucji zabraniająca startować skazanym opracował jeszcze wielki minister Ziobro, a uchwalono ją już za PO, ale prawie jednogłośnie Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 W demokracji kandydować ma prawo każdy 11.05.10, 14:55 a wyborcy sami decydują czy powierzają mu swoje zaufanie czy nie. To tak dla miłośników demokracji, którzy uważają że ograniczenia są koniecznie, widać sami nie wierzycie w mądrość głosu ludu. To zadziwiające jak każdy "demokrata" gardzi tym ustrojem :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbakuda Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 15:00 Oj nie ładnie, nie ładnie. Ale jeszcze jeden kandydat mógłby być i byłoby już całkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
01kazimierz Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. W... 11.05.10, 15:03 Zamiast komentarza zapytanie.W ilu procesach sądowych Lepper był oskarżony. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 15:08 Z tego co wiem, do tej pory Lepper nie ma wyroku za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia publicznego. Buło kilka takich spraw, zapadły wyroki ale padły w wyższych instancjach (o czyn media niechętnie informują) Ma za to kilka prawomocnych wyroków z oskarżenia prywatnego, chyba ze cztery tak jak Jarosław Kaczyński. Nie jest ważne ile procesów wytoczono Lepperowi, liczą sie tylko prawomocne wyroki, a takich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
01kazimierz Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 15:25 A jaki był wyrok za lincz na zarządcy... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 15:48 01kazimierz napisał: > A jaki był wyrok za lincz na zarządcy... Ten wyrok jest już wymazany, to było dawno, dawno temu, na dzień dzisiejszy Lepper ma tylko nieprawomocny wyrok w seksaferze Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 PO się ośmiesza 11.05.10, 16:09 jak sa wydawane np. pozwolenia na koncesję o handlu bronią itp. przy takim bajzlu w rejestrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Wybory2010. Lepper: Nie mam pretensji do PKW. 11.05.10, 16:43 ceptyk49 napisał: > Z tego co wiem, do tej pory Lepper nie ma wyroku za przestępstwo > umyślne ścigane z oskarżenia publicznego. Ma- Został skazany na 2 lata i 3 miesiące za "Seksaferę", wyrok nie jest jeszcze prawomocny. Lepperowi z tego co wiem odwołał się od tego wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
stax_79 Mialem sen... Cudowny sen... 11.05.10, 15:07 Ze w drugiej turze Andrew Lepper nokautuje Lecha Kaczynskiego... Cóz to byl za cudowny sen... A tlum wiwatowal - Andriu, Andriu! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Mialem sen... Cudowny sen... 11.05.10, 15:14 moze, to nie byl ten mlodszy, vel. meldunkowy, tylko starszy - vel cesarz... wszak teraz cesarz w nowe szaty sie przyodziewa... trzymaja go jednak w kokonie, bo musi dluzej cwiczyc nowa, obca mu role... stax_79 napisał: > Ze w drugiej turze Andrew Lepper nokautuje Lecha Kaczynskiego... Cóz to > byl za cudowny sen... A tlum wiwatowal - Andriu, Andriu! Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland Takich z jajami polityków nam trzeba ! 11.05.10, 15:12 Brawo Lepper. Media go nie lubią (jak kiedyś śp. Lecha K.) - a w Polszcze media rządzą - więc nie ma szans wygrać. Szkoda. Rosja ma Putina (też z jajami) i w wielu dziedzinach nas przegoniła nie będąc w NATO-SRATO ani UE. OK mają ropę i gaz ale mają też mega-problemy i ... 15% podatek liniowy :) W kurortach egzotycznych zawsze ruskich turystów jest więcej niż naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Ta, jak powiedziałeś asystentce masz mi dać dupy 11.05.10, 15:14 ...to też mówiłeś prawdę, ćwoku... Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph burdel w państwie polskim 11.05.10, 15:17 To tylko świadczy jaki burdel jest w państwie polskim i jaką prowizorką jest dosłownie wszystko co typowo krajowe na PKP kończąc. A Leppera wolę bo mimo iż ma głupie pomysły to jednak nie bawi się w tak totalną indoktrynację i manipulację obywateli jak PiS i PO. Przecież te dwie partie nawet nie mają najmniejszej ochoty przedstawić programów wyborczych. Po prostu wyborców mają w najgłębszym poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: burdel w państwie polskim 11.05.10, 15:28 przeciez Lepper to kandydat koalicji PiS-IV RP... to akcja oskrzydlajaca Komorowskiego... Moge sie szalozyc, ze nie bedzie zadnych wzajemnych atakow, ani insynuacji pomiedzy kandydatami Lepperem i Kaczynskim. xaliemorph napisał: > To tylko świadczy jaki burdel jest w państwie polskim i jaką prowizorką jest > dosłownie wszystko co typowo krajowe na PKP kończąc. A Leppera wolę bo mimo iż > ma głupie pomysły to jednak nie bawi się w tak totalną indoktrynację i > manipulację obywateli jak PiS i PO. Przecież te dwie partie nawet nie mają > najmniejszej ochoty przedstawić programów wyborczych. Po prostu wyborców mają > w najgłębszym poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Kolejny swir ?? ... Kaczynski nie wystarczy ? 11.05.10, 15:30 Lepper i Kaczynscy to kandydaci wspolnego frontu: IV RP. w IV RP jeden byl premierem, drugi wajspremierem. Teraz tez sie beda wspierac. Ciekawy jestem tylko kttory komu zamelduje wykonanie zadania. amelka.3 napisała: > j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 sami nie jesteście lepsi 11.05.10, 15:36 Potraficie tylko wyzywać Leppera a gdyby naprawde był kryminalista to by siedział w więzieniu...sami nie jesteście lepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
z.wyspy obława! oblawa! 11.05.10, 15:30 ten znienawidzony przez zaklamanych i oślizłych politykow w rodzaju tuska (jarucka!) czy kaczora (blida!), a także sprzedajnych "dziennikarzy" "polskich" "wolnych" mediów, oficjalnie szczuty przez tajne slużby prosty czlowiek jest może jedynym spośród kandydatow, ktory - jakoś - budzi moją sympatię... Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 powinien startować 11.05.10, 15:31 1) nie jest skazany za przestępstwo wykluczające go ze startu w wyborach 2) jest zapotrzebowanie w części elektoratu na kandydata o poglądach patriotyczno-społecznych Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek1281 Re: powinien startować 11.05.10, 15:38 nagonka PO już rozpoczęta...cel: zwyzywać Leppera w internecie...a wyzywajcie...od tego mu urośnie w sondażach ...haha Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: powinien startować 11.05.10, 15:47 ja nie wyzywam. uwazam , ze pow3inien startować i zgarnąć kilka % jeśli jest elektorat patriotyczno-socjalny. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: powinien startować 11.05.10, 16:39 > nagonka PO już rozpoczęta...cel: zwyzywać Leppera w internecie...a > wyzywajcie...od tego mu urośnie w sondażach ...haha Głupoty wypisujesz. Akurat dla PO Lepper jako kandydat jest wygodny. Konkuruje o głosy głownie z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski1 Lepper - sojusznik z wyboru GW 11.05.10, 15:37 trzymać sztamę i promować Andrzeja L. to jest to - nowy styl Gazety Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Lepper - sojusznik PiS 11.05.10, 16:09 Miszczu, A mnie sie zdaje, ze najwieksze promocje Pan Przewodniczacy Andrzej Lepper to odbieral z rak Pana Prezesa Jaroslawa oraz mlodszego meldunkowego - Lesia. Obaj mu delikatnie stopy olejami 'Meza Stanu' nacierali i prosili, zeby przyjal zaszczyt objecia funkcji wajspremiera w IV RP. Andrzej Lepper, skinal, wyrazajac swoja zgode... i tak powstala IV RP... sadowski1 napisał: > trzymać sztamę i promować Andrzeja L. to jest to - nowy styl Gazety > Wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
uprczysamoobrona Brawo SN!!! Precz ze skorupowanymi mediami! 11.05.10, 15:48 Spóźnione brawa dla SN. Co robią "dziennikarze", aby nie poinformować przez 2 lata o wyroku SN w tak interesującej sprawie? Jednak to mnie nie zadowala. Wprowadzona zmiana konstytucji z zasady jest zła. Tylko sąd powinien decydować o pozbawieniu praw publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk49 Re: Brawo SN!!! Precz ze skorupowanymi mediami! 11.05.10, 15:55 Media głośno krzyczą wtedy gdy zapada nieprawomocny wyrok, robią z osądzonego przestępcę i usiłują zafundować mu "śmierć polityczną". Ale jak już wyrok padnie w drugiej instancji, albo po kasacji, to szanowne polskojęzyczne publikatory siedzą cicho, bo to nie pasuje do ich "linii" Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Brawo SN!!! Precz ze skorupowanymi mediami! 11.05.10, 19:38 > Tylko sąd powinien decydować o pozbawieniu praw publicznych. Mylisz pojęcia. O tym kto może startować w wyborach decyduje ordynacja. Są jasno opisane kryteria. Te kryteria nie maja nic wspólnego z prawami obywatelskimi. Osoba 19 nie może kandydować w wyborach prezydenckich albo do senatu pomimo ze jej prawa obywatelskie nie są ograniczone. Podobnie osoba skazana prawomocnym wyrokiem na kare pozbawienia wolności za przestępstwo ścigane z urzędu. Natomiast osoba pozbawiona praw obywatelskich nie może kandydować nawet jak przekroczyła wymagany limit wieku i nie była ukarana kara więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś