s.im.123 "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 14:48 propaganda Stankiewicz,Pospieszalskiego podobna do przedwojennej,gdy do władzy dochodził....... Odpowiedz Link Zgłoś
emze-tka Re: Szczerze Wam współczuję, ale ze służbami nie 12.05.10, 14:49 Dziwię się.że ktoś odpowiedzialny wpuszcza na forum chamskie typy,którym jad zalewa mózg.Czy ty typie nie znasz nazwisk osób o których piszesz czy chcesz się popisać swoim chamstwem .Tobie można z Dorna dopisać Ścierwojad. Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka A co pania Stankiewicz spotkalo strasznego? 12.05.10, 14:55 henryk-sikora napisał: > A cóż Cię takiego spotkało kobieto????? Ja sie dolączam do tego pytania. Pani Stankiewicz zrobila film za publiczne pieniadze, ktory się jednym podobal, a innym nie. Jedni i drudzy daja publicznie wyraz swojemu zdaniu na temat jej dziela. Jak rezyser nie moze zniesc, ze jego film nie podoba sie wszystkim, to powinien znalezc sobie jakis spokojniejszy zawod, a nie publicznie chlipac, ze jest nieszczesna ofiara nagonki. Odpowiedz Link Zgłoś
cominare "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 14:57 Nie zgadzam się! Zrobiliście kawał dobrej roboty. Przeciwstawiliście się establiszmentowi i ich wrednej propagandzie! Pokazaliscie nam jaką stanowimy siłę!!! To, że rosną szeregi PiS i poparcie dla Jarosława Kaczyńskiego, to wasza zasługa. Dzieki wam po raz pierwszy pójdę głosować w wyborach i będe głosował na Jarosława Kaczyńskiego, gdyż teraz już wiem, że moje głosowanie bedzie maiło jakiś sens! Za wami pójdą inni.... Hołdys to jest dopiero początek.... Ale dla mnie najwazniejsze jest, że mnie obudziliście i daliście nadzieję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend o, i na takie właśnie chorągiewki jak Ty 12.05.10, 15:14 liczy Agencja PR, która wspiera J. Kaczyńskiego w przygotowaniach. Dzięki, że dajesz im paliwo. cominare napisał: > Nie zgadzam się! Zrobiliście kawał dobrej roboty. Przeciwstawiliście > się establiszmentowi i ich wrednej propagandzie! Pokazaliscie nam > jaką stanowimy siłę!!! To, że rosną szeregi PiS i poparcie dla > Jarosława Kaczyńskiego, to wasza zasługa. Dzieki wam po raz pierwszy > pójdę głosować w wyborach i będe głosował na Jarosława Kaczyńskiego, > gdyż teraz już wiem, że moje głosowanie bedzie maiło jakiś sens! > Za wami pójdą inni.... Hołdys to jest dopiero początek.... Ale dla > mnie najwazniejsze jest, że mnie obudziliście i daliście nadzieję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gilford "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 14:57 Filmik jak na dzis bardzo podchodzacy pod rozprawy "czarownic z Salem". Zas Pani Laniewska to powinna udzielac sie tylko w "Plebanii" bo tam gra wdowe po milicjancie. Zapomina biedaczka swojego uczestnictwa w warszawskim komitecie PZPR i to bardzo aktywnego udzialu. Wprawdzie "milcz wasc wstydu oszczedz" dotyczy mezczyzn, ale ona chyba zna ten kawalek. Acani pora isc na pochod !-szo majowy, a nie pyskowac przed palacem Namiestnikowskim. Najlepiej do garow w Plebanii. Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczowoczarny kto nie mysli jak tlum jest zmanipulowany 12.05.10, 14:59 wedle tej pani sama przyznala ze specjalnie wybrala taki ton wypowiedzi by dac przeciwwage pojawiajacym sie w mediach informacja tak pisala w pierwszych oswiadczeniach biorac pod uwage wybiorczosc wypowiedzi trudno go nazwac obiektywnym a jedynie stronniczym wybor ludzi do wypowiedzi byl pewnie przypadkowy ale birac pod uwage ze sa aktorami musiala brac pod uwage takie a nie inne odczucia duzej grupy ludzi mowi o manipulacjach faktami -czemu nie podaje o jakie manipulacje chodzi ??czy dobierajac material nie dokonywala manipulacji ? rozumiem ze to byl naturszczyk i tak wyszlo byc moze zyje w okolicy gdzie takich ludzi jak na filmie jest malo ale czesto zle mi sie kojaza ,w niedziele kosciol w poniedzialek donosy ,po prostu z ich oczu bila ta milosc do bliznich i zasady dekalogu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sprocket74 Jak to nie wiadomo kiedy odbyła się rozmowa? 12.05.10, 15:08 Skoro na sali był dziennikarz GW to chyba wie kiedy był? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slbm "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:10 "- Dlaczego nie ma wypowiedzi drugiej strony w dokumencie? Bo jej pod Pałacem nie było - stwierdziła." Rzadko uciekam się do tak kategorycznych stwierdzeń, ale tym razem powiem wprost - pani ordynarnie kłamie. Wiem to z absolutną pewnością, bo sam tam byłem, a jak najbardziej poczuwam się do bycia "drugą stroną". Wiem też, że było wiele osób, które znam, które myślą podobnie. Jakby pani zechciała zachować choć trochę obiektywizmu, to trzeba było powiedzieć, że "druga strona była w mniejszości" - nie przeczę, nie wiem zresztą, bo nie poszedłem tam robić sondaży. Ale z całą pewnością nie można mówić "nie było". Odpowiedz Link Zgłoś
szatan.007 "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:32 jak to nie było!!! widziałem hieny z kamerą i mikrofonem szukające ofiar w tłumie. dlaczego nie wszyscy chcieli gadać do mikrofonu? tak powinno brzmieć pytanie! a odpowiedź prosta, dlatego że stali tam w innym celu , w skupieniu chcieli oddać hołd zmarłym Polakom, parze Prezydenckiej a także innym poległym w katastrofie. Wstyd mi było , że ktoś wpadł na taki chory pomysł żeby wywiady robić ze stojącymi w kolejce osobami!!! gdybym wiedział , że tak to wyglądało , powiedziałbym co o tym myślę, co za wyrachowane babsko! Jasne byli tam tylko zaślepieni trucizną nienawiści do innych ludzi, homofobów, rusofobów i POlonofobów. I ten biedny , wmanewrowany Pospieszalski, no dajcie spokój, Polska potrzebuje marych i uczciwych polityków, po co Nam powrót kłamczyńskich , którzy raz nienawidzą ruskich a zaraz potem ich kochają, ale w tym samym czasie pod pałac wysyłają PiSowskie bojówki nienawidzące i ruskich i polaków i wszystkich tych którzy inaczej mówią, myślą i inaczej żyją! Odpowiedz Link Zgłoś
dobro1 Ja się pytam kto podmienił zwłoki? 12.05.10, 15:33 Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: "spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię", nie znający słów refrenu hymnu... Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym... W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża stanu", "patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", "największego Polaka", "równego królom"... Ja się pytam kto podmienił zwłoki?! Gdzie jest ciało Kaczyńskiego ?! Odpowiedz Link Zgłoś
es-ka "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:35 Bardzo "merytoryczna" wypowiedź bardzo "obiektywnej" reporterki, bardzo "fachowo" poprowadzona "konferencja". Nie wiem, jak można dać się ogłupiać takim fachowcom. Cytując klasyka - "ciemny lud wszystko kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
paschalny "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:42 Trochę pani przesadza z tym poczuciem zagrożenia. Wchodząc między ludzi jednomyślnych w 100%, jak pani twierdzi, trzeba się było przynajmniej zastanowić, czy to grupa reprezentatywna. Zapewne się pani zastanowiła, ale celowo nie dała temu wyrazu w żadnym komentarzu. Na tym polega zła wiara tego filmu i nieuczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
boshary "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:43 Szanowna Pani, to, że drugiej strony tam nie było jest kłamliwe, czego dowodem jestem ja i moi przyjaciele z którymi byliśmy pod pałacem i w kościele, złożyliśmy pokłon WSZYSTKIM i za Wszystkich się modliliśmy. Pospieszliski jak chcieliśmy się wypowiedzieć stwierdził po paru słowach cytuję" wasza opinia nas nie interesuje". To niech będzie odpowiedzią na pani stwierdzenie, że drugiej strony tam nie było-proszę nie okłamywać społeczeństwa, są na to świadkowie, jak ludzie utożsamiający się z kościołem mogą tak kłamać, też z moimi znajomymi jesteśmy katolikami i głęboko to przeżywaliśmy i zastanawiamy się do jakiego kościoła i do jakich księży chodzili na nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
czatman1 "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:45 A co ta babcia z tej "Plebani" tak krzyczy !!! I ona podzieliła Polaków na tych co byli i tych z drugiej strony ? .Żenada.Stara klechomanka ma czelność naigrywać się z innych ? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry Oni naleza do dzialu rozrywka 12.05.10, 15:46 Pismaki, oddzielajcie wyrazniej wydarzenia/wiadomosci od reszty badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
czatman1 Co do Lecha ...to kilka słów ( z humorem) prawdy. 12.05.10, 15:49 Lech Kaczyński odwiedza gospodarstwo rolne. Gdy znalazł się w chlewni, pośród stada dorodnych świń, towarzyszący grupie oficjeli fotoreporterzy natychmiast strzelają fotki. Na to Kaczyński: - Tylko żeby mi tam nie było jakiegoś głupiego podpisu pod zdjęciem, typu "Kaczka i świnie, albo coś takiego! - Ależ skąd panie prezydencie. Wszystko będzie cacy. Nazajutrz ukazuje się gazeta ze zdjęciem Kaczyńskiego wśród świń i podpis "Lech Kaczyński (trzeci od lewej)". Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 15:56 Wstyd nam za nich drogie Panie. Takie jest ich wychowanie. Stadion uczył tych łobuzów. Pełno mają w mózgach guzów. Gdzie rodzice wtedy byli? Pewno w Marksie się szkolili. Dziś ich dzieci wszędzie plują, i wartości nie szanują. Mi ich szkoda, bo są ślepi do nich wszystko się przylepi. Rasie ludzkiej wstyd przynoszą i z tym jeszcze się obnoszą. Dla nich na nic są zasady. Co zalety? A co wady? Bez-stresowe wychowanie. Dokąd zmierza? Drogie Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Mnie, a nie "mi", analfabeto 12.05.10, 23:09 grafomanie! Strasznie się pogubiłeś - szlikowcy myślą podobnie jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
birutaooo2 Obawiam się, że ten rozhisteryzowany tłum 12.05.10, 15:59 zlinczowałby każdego, kto nazwałby się patriotą, ale z innego obozu politycznego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik-0 Re: Obawiam się, że ten rozhisteryzowany tłum 12.05.10, 16:37 birutaooo2 napisała: > zlinczowałby każdego, kto nazwałby się patriotą, ale z innego obozu > politycznego. Pozdrawiam < NO TO WIDZISZ ŚLEPCZE! TACY SĄ WŁAŚNIE PRAWDZIWI POLACY. Odpowiedz Link Zgłoś
birutaooo2 a gdzie byli ci wszyscy mi łosnicy ś.p. pana 12.05.10, 16:02 Prezydenta, gdy On żył? Kto im bronił wspierać go płakać nad jego krzywdą, opowiadać o swoim hiperpatriotyzmie? Mogli przecież pielgrzymować pod pałac ze wszystkich zakatków Polski. Należy spieszyć siękochać ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kar-24 "jak ocenic ten poziom...???" 12.05.10, 16:10 Poziom filmu swiadczy o sobie. Wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Stankiewicz; 12.05.10, 16:14 ....Jesteśmy za Manilaą, za Ghaną jeśli chodzi o wolność słowa - dodała Ma pani racjie jak sie nie pokazuje "drugiej" strony w wypowiedziach to ograniczyla pani WOLNOSC SLOWA..A to oznacza ze to byla zwykla manipulacjia ,czy to dotarlo do pani???? Odpowiedz Link Zgłoś
wladekryba "To, co spotyka mnie i Janka to ostrzeżenie dla... 12.05.10, 16:16 zakłamana,spiskująca z PISUAROWCAMI STARA KWOKA ,ZABRAĆ KAMERĘ,MIKROFON OŁÓWEK I DO PRZYTUŁKU RAZEM Z JASIEM Odpowiedz Link Zgłoś