abhaod 14.05.10, 18:22 z dnia na dzień, bez możliwości pożegnania się ze słuchaczami, niepotrzebni mogą odejść...tok fm potrzebuje żołnierzy dla POlski... jankepost.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponurak Re: Janke zwolniony z TOK FM 14.05.10, 18:48 Bo gupi jest. Gdyby z 3-tygodniowym wyprzedzeniem wysłał najpierw zaproszenie do Komorowskiego, to może jego sztab zdążyłby ustawić grafik miłościwie nam panujacego pana hrabiego. A tak co? Cham Kaczyński był pierwszy. Jankemu ostał sie jeno ban... Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita rynszTOK FM zawsze GWnem czuć było! 14.05.10, 20:17 Panie Igorze, nie ma czego żałować! u. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok janke czyli urban prawicy? 14.05.10, 20:24 kanalia firmująca salon24? Salon 24 w któryms jakaś pismacka pinda rzuca oszczerstwa na porządnych ludzi? Prawicowe dziennikarstwo czy narodowosocjalistyczne szmaciarstwo? Igorku, niedawno temu powiedziałes na antenie TOK o Agnieszce Kublik z przekąsem "wzór obiektywizmu" - a kimże ty jesteś koleś? Na nagrodę Pulitzera to se możesz jedynie polukać! Odpowiedz Link Zgłoś
majak56 Re: janke czyli urban prawicy? 14.05.10, 22:13 1410_tenrok napisał: > kanalia firmująca salon24? Salon 24 w któryms jakaś pismacka pinda rzuca > oszczerstwa na porządnych ludzi? Prawicowe dziennikarstwo czy > narodowosocjalistyczne szmaciarstwo? > > Igorku, niedawno temu powiedziałes na antenie TOK o Agnieszce Kublik z przekąse > m > "wzór obiektywizmu" - a kimże ty jesteś koleś? > Na nagrodę Pulitzera to se możesz jedynie polukać! - a ty kim jesteś - przedstaw się wszechautorytecie? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok kim jestem, tym jestem 14.05.10, 22:56 a nie jestem kim nie jestem............ a janke to szmaciarz w stylu "tu jedynki" - czyli najohydniejszego programu manipulacyjnego z czasów komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: kim jestem, tym jestem 15.05.10, 11:46 twojego "języka" nie używa, a to już, wystarczająco, świadczy o tobie Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok co o mnie świadczy? 15.05.10, 14:00 za łajza i kundel janke umieścił jako pierwszyw swoim salonie maglowym oszczerstwo na Tuska? Przecież to zagrania rodem z komuny, mój budowniczy prawa i srawieliwości............. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Igor Janke 15.05.10, 17:29 łajza i kundel janke umieścił jako pierwszyw swoim salonie maglowym oszczerstwo na Tuska? Przecież to zagrania rodem z komuny, mój budowniczy prawa i srawieliwości............. Jakie oszczerstwo? Pytam serio, naprawdę nie wiem. Czy mógłbyś wkleić link lub przynajmniej zacytować fragment tej wypowiedzi? Aaaa...! Chyba, że to było ten sam news, który dzisiaj po liftingu poniosła w świat Wyborcza - o Tusku w wehrmachcie. Cóż, rzeczywiscie obłęd i paranoja, świadczące o braku sensownego pomysłu sztabu wyborczego Komorowskiego na tę kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jakie oszczerstwo, 16.05.10, 00:02 wejdź na stronę jankego i poczytaj. Jest tam artykulik takiej pindy, wyjątkowo świnski! Zobaczysz wówczas jak sie pisuje oszczerstwa. Z CV tej szui widać, że jest ona specjalistką od spraw niemieckich i mogłaby sobie zadać trudu, aby stwierdzić, jakie są fakty. A tak powstała wyjątkowo podła zupka dla pisowskiej gawiedzi. Jak można pisać świnstwa o porządnym człowieku, który nigdy nie był po stronie niemców, tylko po to, aby zgnoić premiera, którego sie nie znosi. Janke to wyjątkowy cham! Takie pismactwo w stylu komuny! Jeżeli janke to qrvestvo firmuje własnym nazwiskiem, to oznacza to, że jest wyjątkowym szubrawcem! A linka nie podam, ponieważ rzygać mi sie chce od takiego pismactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok niestety.................... 16.05.10, 00:07 wejdź na stronę jankego i poczytaj. Jest tam artykulik takiej pindy, wyjątkowo świnski! Zobaczysz wówczas jak sie pisuje oszczerstwa. Z CV tej szui widać, że jest ona specjalistką od spraw niemieckich i mogłaby sobie zadać trudu, aby stwierdzić, jakie są fakty. A tak powstała wyjątkowo podła zupka dla pisowskiej gawiedzi. Jak można pisać świnstwa o porządnym człowieku, który nigdy nie był po stronie niemców, tylko po to, aby zgnoić premiera, którego sie nie znosi. Janke to wyjątkowy cham! Takie pismactwo w stylu komuny! Jeżeli janke to qrvestvo firmuje własnym nazwiskiem, to oznacza to, że jest wyjątkowym szubrawcem! A linka nie podam, ponieważ rzygać mi sie chce od takiego pismactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: niestety.................... 16.05.10, 08:56 Fakt jego uczestnictwa w "Nocnej Zmianie" wyklucza go z grona ludzi porządnych! u. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: niestety.................... 16.05.10, 09:52 1410_tenrok napisał: wejdź na stronę jankego i poczytaj. Jest tam artykulik takiej pindy, wyjątkowo świnski! Zobaczysz wówczas jak sie pisuje oszczerstwa. Widzę, że starasz się być delikatny i subtelny, lecz jak dla mnie jesteś jednak zbyt ogólnikowy. Jeśli "pinda" to chyba chodzi Ci o kobietę? podaj przynajmniej jej inicjały, spróbuję poszukać. Bez nich nie mam szans, tam codziennie pojawia się przynajmniej kilkadziesiąt (jeśli nie kilkaset) nowych postów. Wydaje mi sie, że ani Janke, ani Krawczyk nie są w stanie ich wszystkich ogarnąć - podobnie jak Michnik forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok tak sie dopraszasz........... to masz 16.05.10, 12:01 niemcy.salon24.pl/177549,tusk-dziadek-w-wehrmachcie-czy-w-sluzbie-bezpieczenstwa (choć, zadziwiającym jest, że nie byłeś w stanie sam poszukać) ta pancia to kompletna debilka, choć nie chcę obrażać ludzi, których los srodze doświadczył. Więc, powiem tak, ten artykuł to typowy przykład dobrej starej szkoły dziennikarstwa komunistycznego lub hitlerowskiego........... klasyczna szumowina! I właśnie takie świnstwa reklamuje janke swoim nazwiskiem.......... szczyt obiektywizmu dziennikarskiego rodem z Prawdy, organu KC KPZR lub organu NSDAP, tzw. Ludowego Obserwatora (Voelklicher Beobachter). Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Dzięki! :-) 16.05.10, 13:05 Wiarygodność winioskowania tej pani została podważona już w trzecim komentarzu: na podstawie "sugestii forumowiczów" i podobieństwa twarzy jest pani w stanie wysuwać tak daleko idące hipotezy? Nie śmiem pytać, dlaczego Pani zniża się do poziomu palikota. Tajniki cudzych dusz to nie jest rzecz, którą chciałbym zgłębiać. Ale zaryzykuję apel o odpowiedzialność w oskarżeniach. Za to Michnik legimityzował ten "news", umieszczając go na stronie głównej gazety.pl Pani nie znam, Michnika owszem - w obu przypadkach podobna szkoła/szumowina dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello W ogóle używanie przeciw komuś spraw jego rodziny 16.05.10, 13:30 a szczególnie spraw z okresu przed jego urodzeniem (Donald Tusk, urodził się 12 lat po zakonczeniu II Wojny Światowej) jest zwykłym kurtyzaństwem (tak samo bym napisał gdyby wyciągano, to komuś z PiS, PSL, SLD czy Samoobrony). Po prostu nasze życie polityczne sięgneło poziomu już niżej bruku. Podobnym szubrawstwem jest wytykanie komuś, że się w takiej czy innej rodzinie urodził albo, że jego rodzice mieli takie czy inne poglądy, tak jakby zarzucający to miał wybór gdzie się urodził i co robili jego rodzice przed jego urodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ponurak jestes idiotą! 16.05.10, 19:06 jeżeli przeczytasz artykuł w szambie Jankego, to stwiedzisz zasadniczą róźnicę pomiędzy tym, co pisze GW (protest przeciw już zaistniałym efektom roboty szamba jankego, co miało miejsce we Wrocławiu), a tym, co propaguje gnojek janke - dziadek Donalda Tuska w 1939 roku był członkiem SD i mordował Zydów.......... Po prostu, jak cała ta prawica, jestes debilem............. Dlaczego debilem? Oszczerstwa, oszczerstwa, oszczerstwa, które służą doprowadzeniu brata mordercy niewinnych pasażerów pewnego lotu.... z powrotem do władzy. ZA WSZELKą CENę! Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak korekta: jeśli już to idiotką 16.05.10, 20:15 ... wychowaną i wykształconą na gazecie wyborczej. Artykuł w GW sprzed 2-3 dni przeczytałam dokładnie, przytoczono w nim prawie słowo słowo to, co napisała ta pani z salonu, chociaż z zaznaczeniem oczywistych nieprawdopodobieństw sugerowanych zdarzeń i podtekstem: PiS wykorzystuje w kampani stare numery z dziadkiem! hahaha! patrzcie tylko, jakie głupki! Kogo jak kogo, ale Michnika podejrzewałam jednak o wyższe umiejętności manipulacyjne. Przy nim Janke to delikatny, subtelny i łatwowierny dzieciak, który na swoim portalu puszcza każdy tekst, nawet bzdurny - Twój też, jeśli tylko zechcesz, niezależnie od jego poziomu merytorycznego :-) Owszem, jest różnica: GW to biblia prawdziwych Polaków, natomiast o salonie nikt nigdzie nie słyszy... a przez takie natchnione Panie, jaką powyżej zalinkowałeś, doczepiono mu oszołomską nalepkę. Natomiast oszczerstwa w GW to zdanie oznajmujące ze znakiem zapytania, bijące z pierwszych stron milionowych nakładów gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok i znowu to samo..................... 17.05.10, 21:32 oczywisty bełkot, żadnego ustosunkowania sie do oszczerstw i zwalanie ich autorstwa na GW oraz pisanie jaki to janke jest fajny........... zto musisz być jednak niezle stuknieta, choć figury retoryczne typowe dla tzw. szowinistycznej prawicy, choć to tak naprawdę, to narodowi socjaliści. PS. Ja nie pisuję świnstw. Zajmuję się badaniem faktów, z których składa sie historia. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Oczywiście .... 14.05.10, 20:56 .... nie ma to żadnego, ale to żadnego ( ! ) związku z przeprowadzonym przez niego ( w salonie24 ) wywiadem, w którym Kaczyński wypadł nad wyraz pozytywnie i zachęcająco :-) Ani z tym, że na poranne dyskusje do studia zapraszał dziennikarzy Rzepy - chciałbym wierzyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Oczywiście .... 15.05.10, 11:43 indeed4 napisał: > .... nie ma to żadnego, ale to żadnego ( ! ) związku z > przeprowadzonym przez niego ( w salonie24 ) wywiadem, w którym > Kaczyński wypadł nad wyraz pozytywnie i zachęcająco :-) "straszny krasnoludek" pokazany jakim naprawdę jest ? i nawet Komorowa nie zaatakował ? żałko :) > Ani z tym, że na poranne dyskusje do studia zapraszał dziennikarzy > Rzepy - chciałbym wierzyć :-) z Wybiórczej nie chcieli przychodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
1a-z TOK FM to radio oszolomow i propagandzistow 14.05.10, 21:03 i tak nikt inteligentny tego nie slucha Odpowiedz Link Zgłoś
valesta Re: Janke zwolniony z TOK FM 14.05.10, 21:25 Szkoda. Ogromnie po prostu szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
majak56 Re: Janke zwolniony z TOK FM 14.05.10, 22:09 valesta napisała: > Szkoda. Ogromnie po prostu szkoda. --- etam, przecież będzie bezstronna ż. Paradowska - he, he; ja już od kilku dni słucham radyjka na innej fali niz 97,7 MHz, chociaż nie wiedziałem o odejściu tego redaktora; po prostu nie dało się słuchać tego jazgotu pro niepolskiego; Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok "jazgot nie polski" 14.05.10, 22:58 a co to za bełkot? salon nie polski z warzechą i tą pindą co wypisuje kalumnie na dziadka Tuska............ Salon? pralniczy? Salon? magla? Czy salon? Masażu i manipulacji? W każdym razie salon szmaciarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak salon24 15.05.10, 17:39 e tam... w tej chwili też mam otwarte dwa okienka: jedno z forum wyborczej, drugie z www.salon24.pl/ Rzeczywiscie sporo tam oszołomstwa, lecz nawet w tej kwestii wyborczej do pięt nie sięgają :-) Ale młode są to i chętne do uczenia się od najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok tak, tak, widzę obrońcę wartości................ 16.05.10, 00:06 w salonie pralniczym jankego większość to rzygowiny w stylu komuny. Wystarczy poszukać, np. tekstów warzechy krótko po katastrofie........... To są teksty, jak z Zołnierza Wolności lub z Trybuny Ludu za najlepszych czasów głębokiej komuny. Taki zdrowy odłam klasy robotniczej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: tak, tak, widzę obrońcę wartości............. 16.05.10, 09:58 Podobnie jak na forum GW, ten sam poziom oszołomstwa wyznawców jedynie słusznej prawdy :-) Takie zdrowe/skrajne odłamy ponadprzeciętnych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ciekawi mnie, ponurak, że jako oszłomstwo 16.05.10, 12:05 określasz protest przeciw oczernianiu człowieka, któremu los przyniósł konieczność życia w trakcie II WS, który zawsze był polskim patriotą.............. Czy oszołomstwem jest protest przeciw temu, że oczerniania sie kogoś porządnego w imię dowalenia przeciwnikowi politycznemu? Czy to jest obiektywizm? To wy pokazujecie, że wartości etyczne w walce o władzę nie odgrywają żadnej roli! A kiedy już dochodzicie do władzy, to pokazuje bardzo szybko, kim naprawdę jesteście i o co wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Czy mógłbyś nie zwracać sie do mnie per "wy"? 16.05.10, 13:21 Nigdy nie należałam i nie mam zamiaru należeć do żadnej partii politycznej. Nie mam blogu w salonie24. Zawsze głosowałam na tych, ktorych wskazywała wyborcza. Zawsze... do teraz. Prawdopodobnie nie pójdę na wybory 2010 - Komorowski jest zadufaną w sobie marionetką, Kaczyńskiego jednak się boję. Nie wiem, czy jakikolwiek dziennikarz może pozwolić sobie na luksus bycia obiektywnym. Jeszcze 2 m-ce temu wykłócałam się na jakims forum, że Karnowski z trójki jest ok, że przeginają z oskarżeniami o jego PiS-owskie odchylenie... teraz nie da się tego faceta sluchać, on zamiast zadawac pytania wprost sugeruje rozmówcom wyłącznie potakiwanie. Obiektywność... nie słucham tok fm, lecz czytałam teksty Jankego w salonie. Nie wiem, czy obiektywne, ale na pewno bardzo bardzo wstrzemięźliwe, by przypadkiem komukolwiek nie nadepnąć na emocje. Takie... mdłe, wyprane z zaangażowania. I gdy jeden jedyny raz zdarzyło mu się lekko unieść, Agora pokazała mu miejsce w szeregu. Boję się, że teraz może pójść ścieżką Karnowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Czy mógłbyś nie zwracać sie do mnie per "wy"? 16.05.10, 16:31 ponurak napisał: Zawsze głosowałam na tych, > ktorych wskazywała wyborcza. Zawsze... do teraz. Prawdopodobnie nie > pójdę na wybory 2010 - Komorowski jest zadufaną w sobie marionetką, > Kaczyńskiego jednak się boję. też głosowałem zgodnie z wyborczą, do teraz, nachalna agitka przeciwpPiSowska, lansowanie jednej wersji przyczyn katastrofy "prezydent, pogoda i piloci" i nieukrywana wyborcza propaganda dla PO... to już nie moja gazeta, brak rzetelnej,obiektywnej informacji, a to powinno wyróżniać media, będę głosował na Kaczyńskiego, chociażby tylko dlatego, że jest gwarancją dogłębnego wyjaśnienia przyczyn śmierci 96 osób filipstankiewicz.salon24.pl/171706,to-mogl-byc-zamach- najwieksze-watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ani janke, ani nikt z dziennikarzy w tym kraju 16.05.10, 19:36 nie był nigdy wstrzemięźliwy w swoich osądach. Od lata słucham TOK FM, ponieważ wolę radio gadane. Co rano słucham gadek. Przerzuciłem sie na gadki, ponieważ gazety w tym kraju nie odpowiadają mi jakością tzw. dziennikarstwa. To nie jest żadne dziennikarstwo, to tekściarstwo polityczne. Kto płaci, ten dostaje odpowiedni tekst - jankizm, semkizm, zienkiewizm. To nowoczesna odmiana kąkolizmu czy machejkizmu. Tu nie ma takiej tradycji, aby pisać rzetelnie. Tu sie macha sztandarami. Tu sie opluwa, jak za najlepszych czasów komuny. Oszuści medialni z z Frondy krzczą, że GW to oszuści. Od lat opluwa sie Michnika i środowisko GW. A za co? Ponieważ podnoszą pewne sprawy, o których porządny prawicowiec nie zamierza rozmawiać! Porządny prawicowiec jest wyznawcą historii narodowej i wcale nie zamierza inaczej! Porządny prawicowiec wie, że zawsze wszystkiemu byli winni Zydzi lub Zydzi albo Zydzi. To jest nuda. Porządny prawicowiec nie zamierza rzomawiać o tym, że to właśnie chrześcijanskie wartości doprowadziły ten kraj do rozbiorów. Ze to Polacy na własne życzenie zniszczyli swoje panstwo! A może porządny prawicowiec jest gotów powiedzeć - PIŁSUDSKI BYŁ KANALIą, a sanacja to szczyt debilizmu? W koncu to piłsudski i jego poplecznicy doprowadzili do tego, że w 1939 roku dowódcy wiali z pól bitew (np. Dąb Biernacki, Bortnowski, Smigły Rydzy), podczas gdy reszta frajerów wzorem Rejtana kładła sie w akcie rozpaczy przed czołgami........... Czy porządny prawicowiec jest w stanie rozmawiać o niejakimi oskarze kolbem i jego niesławnej roli w latach '30, o szmalcownikach oraz o Podlasiu? NA BOGA! Porządny prawicowiec nie widzi problemu, a jak mu sie o tym nadmienia, to dostaje szału i wrzeszczy: JAK MOżNA DEPTAć NARODOWE WARTOśCI! To były narodowe wartości?. No bez jaj panowie! Mimo obowiązującego, jak zwykle od stuleci, cytatu z niejakiego goryszewskiego (nie waąne biedna czy bogata, ważnie, aby była katolicka), w tym kraju nie ma miejsca na Boga. Jest miejsce na kanalie w rodzaju prałatów przemyskich, biskupów kieleckich, rydzyków i ich politycznych popleczników, którzy wiarą sobie gęby wycierają, mając ludzi za ciemny lud, co wszystko kupi. Wizerunek polskiej prawicy szownistycznej jest idealnym dowodem na to, że Boga nie ma! Gdyby był, to spuściłby na to całe tałatajstwo coś takiego, co zrzucił kiedyś (podobno) na Sodomę i Gomorrę! Prawicowo-szownistyczni dziennikarz............. są takimi samymi oszustami, jak kiedyś komunistyczni pismacy. To taka sama szkoła myślenia - dialektyzm marksistowski, tyle że obecnie dialektyzm polskokatolicki. Wolę ludzi, którzy, może nie są idealni, ale myślą o rozwoju tego kraju, a nie puszczają quasipatriotyczne bąki. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: ani janke, ani nikt z dziennikarzy w tym kraj 16.05.10, 20:31 Od lata słucham TOK FM, ponieważ wolę radio gadane. Co rano słucham gadek. Przerzuciłem sie na gadki, ponieważ gazety w tym kraju nie odpowiadają mi jakością tzw. dziennikarstwa. To nie jest żadne dziennikarstwo, to tekściarstwo polityczne. Nie mam wyboru, muszę Ci uwierzyć na słowo, że ten tok fm jest super obiektywnym radiem z jeszcze wspanialszymi i absolutnie niezależnymi dziennikarzami oraz komentatorami. Słucham tylko trójki, poza 3p3. Reszty tekstu też nie skomentuję ze wzgledu na brak wiedzy o prawicy i szowinistach, przepraszam. Zastanów się jednak - może w ramach zwykłego eksperymentu przeklej te powyższe obserwacje i wnioski do postu w salonie24 i poczekaj na reakcje? ;D Wolę ludzi, którzy, może nie są idealni, ale myślą o rozwoju tego kraju, a nie puszczają quasipatriotyczne bąki. To nie moje, ale tak jakoś mi się skojarzyło. Mam nadzieję, że autorka poniższych słów nie obrazi się za skopiowanie fragmentu: Odnoszę więc wrażenie, iż rzeczywiście istnieją dwie Polski. Jedna to centralnie sterowany postkomunistyczny moloch, zwany często III RP, który powoli gnije i staje się coraz bardziej niewydolny i skorumpowany, a druga to efekt oddolnych inicjatyw władz samorządowych, kierownictw różnych instytucji /n.p. uczelni/ oraz osób prywatnych, które to inicjatywy są motorem wszelkiego postępu w naszym kraju. Ludzie tej drugiej Polski nie oczekują wiele od polityków działających w tej pierwszej. Chcą tylko, by im nie przeszkadzano. Całosć tytaj: emerytka.salon24.pl/182216,ryba-psuje-sie-od-glowy Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie musisz mi wirzyc na słowo, 17.05.10, 21:52 ponieważ pokazuje to twoją nieumieętność prawdziwej refleksji. Jeżeli chodzi o Tok. Nie jest to ani obiektywna, ani dziennikarsko super stacja. Tok ma jednak takie zwyczaje, że obok oczywistych dutków (niejaki kuba lub pajacowaty mosz) spotkasz tam cały przekrój dziennikarzy z lewa i z prawa (janke, terlikowski, szuldrzynski, zakowski, dębski, karnowski, michalski etc). Mówią to, co im ślina na język przyniesie. Są dobre rozmowy o ekonomii (Chlasta). A gwiazdą jest Łasiczka, który prowadzi interesujące rozmowy (zaprasza bardzo dużo teologów.......) obok złośliwych komentarzy. To wszystko kraszone jest seksem (Wanat) i wyskokami kochających inaczej (Laszuk). Kiedyś były nawet teatr............. Summa summarum - ciekawe radio. koncowy facit Twojego postu stanowi o kompletnym zatraceniu sie w szalenstwie. Wybacz. Aktualnie jesteśmy kulisami w walce o władze dla człowieka pozbawionego myślenia o panstwie i jego przyszłości. Walka o prezydenturę człowieka chorego na władzę, szermującego hasłami z lamusa historycznego, który Polakom nie ma nic do zaproponowania, oprócz własnego milczenia............. Dla osiągnięcia celu przeprał się jak wilk za babcię. A aktualna władza jest normalną władzą w stylu zachodnim. Ja od władzy niczego nie oczekuję. Najlepiej, aby mi nie przeszkadzała i abym jak mógł zajmować się moim własnym życiem w ramach normalnego demokratycznego społeczeństwa. Przy obecnej władzy mogę to robić. Cechą typową władzy poprzedniej jest przebieg organizacji, sposób wylotu oraz "bezkolizyjne" wylądowanie w formie szczątków przed lotniskiem Svernyj w Smolensku - typowy przykład tego, co niegdyś nazywano "polnische Wirtschaft", czyli burdelu do kwadratu! Polacy nie zasłużyli na to, aby kolejny palant tego autoramentu próbował mieć wpływ na nasze losy. Zyjemy w XXI wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Janke? 16.05.10, 10:01 - co to znaczy "fucha"? - kto to Lisiecki? - czy Agora ma udziały u tego Lisieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Janke zwolniony z TOK FM 16.05.10, 21:33 to straszne!serce pęka mi z bólu.czyżby Sobala przeszedł do TOK FM? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Janke zwolniony z TOK FM 17.05.10, 10:24 venus99 napisał: > to straszne!serce pęka mi z bólu. jeszcze nie pękło ? szkoda :( pośpieszył bym z pomocą... czyżby Sobala przeszedł do TOK FM? z polskiego radia słucham tylko trójki, TOK to już tylko POlityczny bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: jestes abhodek jak ten prałacina............. 18.05.10, 16:45 a ty jak ten profesorzyna, a właścwie jak wybiórczy cyngiel blog.rp.pl/mazurek/2010/05/07/pomnik-robi-siusiu/ Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok każdy pomysł jest dobry, aby 20.05.10, 17:32 rozpowszechchniać wypociny, nieprawdaż? Mazurek ogórek kiełbasa i sznurek zdarzyła sie rzepa toć raj jest dla kiepa! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: każdy pomysł jest dobry, aby 20.05.10, 18:04 czytając twoje teksty to niestety nawet do wypocin im daleko, tylko wybiórcze streszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 po takim garbie jak twój 20.05.10, 18:12 to obywatel I Rzeczpospolitej na koń siadał a nie czytał głupie wypociny! Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Re: po takim garbie jak twój dotyczy ... to 1410 20.05.10, 18:14 _tenrok Odpowiedz Link Zgłoś