Dodaj do ulubionych

Janke zwolniony z TOK FM

14.05.10, 18:22
z dnia na dzień, bez możliwości pożegnania się ze słuchaczami,
niepotrzebni mogą odejść...tok fm potrzebuje żołnierzy dla POlski...
jankepost.salon24.pl/
Obserwuj wątek
    • ponurak Re: Janke zwolniony z TOK FM 14.05.10, 18:48
      Bo gupi jest. Gdyby z 3-tygodniowym wyprzedzeniem wysłał najpierw
      zaproszenie do Komorowskiego, to może jego sztab zdążyłby ustawić
      grafik miłościwie nam panujacego pana hrabiego. A tak co? Cham
      Kaczyński był pierwszy. Jankemu ostał sie jeno ban...
    • unamatita rynszTOK FM zawsze GWnem czuć było! 14.05.10, 20:17
      Panie Igorze, nie ma czego żałować!
      u.
      • 1410_tenrok janke czyli urban prawicy? 14.05.10, 20:24
        kanalia firmująca salon24? Salon 24 w któryms jakaś pismacka pinda rzuca
        oszczerstwa na porządnych ludzi? Prawicowe dziennikarstwo czy
        narodowosocjalistyczne szmaciarstwo?

Igorku, niedawno temu powiedziałes na antenie TOK o Agnieszce Kublik z przekąsem
        "wzór obiektywizmu" - a kimże ty jesteś koleś?
        Na nagrodę Pulitzera to se możesz jedynie polukać!
        • majak56 Re: janke czyli urban prawicy? 14.05.10, 22:13
          1410_tenrok napisał:

> kanalia firmująca salon24? Salon 24 w któryms jakaś pismacka pinda
          rzuca
          > oszczerstwa na porządnych ludzi? Prawicowe dziennikarstwo czy
          > narodowosocjalistyczne szmaciarstwo?
          >
          > Igorku, niedawno temu powiedziałes na antenie TOK o Agnieszce
          Kublik z przekąse
          > m
          > "wzór obiektywizmu" - a kimże ty jesteś koleś?
          > Na nagrodę Pulitzera to se możesz jedynie polukać!
          -
          a ty kim jesteś - przedstaw się wszechautorytecie?
          • 1410_tenrok kim jestem, tym jestem 14.05.10, 22:56
            a nie jestem kim nie jestem............

a janke to szmaciarz w stylu "tu jedynki" - czyli najohydniejszego programu
            manipulacyjnego z czasów komuny!
            • abhaod Re: kim jestem, tym jestem 15.05.10, 11:46
              twojego "języka" nie używa, a to już, wystarczająco, świadczy o tobie
              • 1410_tenrok co o mnie świadczy? 15.05.10, 14:00
                za łajza i kundel janke umieścił jako pierwszyw swoim salonie maglowym
                oszczerstwo na Tuska?

Przecież to zagrania rodem z komuny, mój budowniczy prawa i
                srawieliwości.............
                • ponurak Igor Janke 15.05.10, 17:29
                  łajza i kundel janke umieścił jako pierwszyw swoim salonie
                  maglowym
                  oszczerstwo na Tuska?

Przecież to zagrania rodem z komuny, mój budowniczy prawa i
                  srawieliwości.............

Jakie oszczerstwo? Pytam serio, naprawdę nie wiem. Czy mógłbyś
                  wkleić link lub przynajmniej zacytować fragment tej wypowiedzi?

Aaaa...! Chyba, że to było ten sam news, który dzisiaj po liftingu
                  poniosła w świat Wyborcza - o Tusku w wehrmachcie. Cóż, rzeczywiscie
                  obłęd i paranoja, świadczące o braku sensownego pomysłu sztabu
                  wyborczego Komorowskiego na tę kampanię wyborczą.
                  • 1410_tenrok jakie oszczerstwo, 16.05.10, 00:02
                    wejdź na stronę jankego i poczytaj. Jest tam artykulik takiej pindy, wyjątkowo
                    świnski! Zobaczysz wówczas jak sie pisuje oszczerstwa.
                    Z CV tej szui widać, że jest ona specjalistką od spraw niemieckich i mogłaby
                    sobie zadać trudu, aby stwierdzić, jakie są fakty. A tak powstała wyjątkowo
                    podła zupka dla pisowskiej gawiedzi. Jak można pisać świnstwa o porządnym
                    człowieku, który nigdy nie był po stronie niemców, tylko po to, aby zgnoić
                    premiera, którego sie nie znosi. Janke to wyjątkowy cham!

Takie pismactwo w stylu komuny! Jeżeli janke to qrvestvo firmuje własnym
                    nazwiskiem, to oznacza to, że jest wyjątkowym szubrawcem!

A linka nie podam, ponieważ rzygać mi sie chce od takiego pismactwa.

• 1410_tenrok niestety.................... 16.05.10, 00:07
                    wejdź na stronę jankego i poczytaj. Jest tam artykulik takiej pindy, wyjątkowo
                    Z CV tej szui widać, że jest ona specjalistką od spraw niemieckich i mogłaby
                    sobie zadać trudu, aby stwierdzić, jakie są fakty. A tak powstała wyjątkowo
                    podła zupka dla pisowskiej gawiedzi. Jak można pisać świnstwa o porządnym
                    człowieku, który nigdy nie był po stronie niemców, tylko po to, aby zgnoić
                    premiera, którego sie nie znosi. Janke to wyjątkowy cham!

Takie pismactwo w stylu komuny! Jeżeli janke to qrvestvo firmuje własnym
                    nazwiskiem, to oznacza to, że jest wyjątkowym szubrawcem!

A linka nie podam, ponieważ rzygać mi sie chce od takiego pismactwa.
                    • unamatita Re: niestety.................... 16.05.10, 08:56
                      Fakt jego uczestnictwa w "Nocnej Zmianie" wyklucza go z grona ludzi porządnych!
                      u.
                    • ponurak Re: niestety.................... 16.05.10, 09:52
                      1410_tenrok napisał:

wejdź na stronę jankego i poczytaj. Jest tam artykulik takiej
                      pindy, wyjątkowo

Widzę, że starasz się być delikatny i subtelny, lecz jak dla mnie
                      jesteś jednak zbyt ogólnikowy. Jeśli "pinda" to chyba chodzi Ci o
                      kobietę? podaj przynajmniej jej inicjały, spróbuję poszukać. Bez
                      nich nie mam szans, tam codziennie pojawia się przynajmniej
                      kilkadziesiąt (jeśli nie kilkaset) nowych postów.

Wydaje mi sie, że ani Janke, ani Krawczyk nie są w stanie ich
                      wszystkich ogarnąć - podobnie jak Michnik forum GW
                      • 1410_tenrok tak sie dopraszasz........... to masz 16.05.10, 12:01
                        niemcy.salon24.pl/177549,tusk-dziadek-w-wehrmachcie-czy-w-sluzbie-bezpieczenstwa
                        (choć, zadziwiającym jest, że nie byłeś w stanie sam poszukać)

ta pancia to kompletna debilka, choć nie chcę obrażać ludzi, których los srodze
                        doświadczył. Więc, powiem tak, ten artykuł to typowy przykład dobrej starej
                        szkoły dziennikarstwa komunistycznego lub hitlerowskiego........... klasyczna
                        szumowina!

I właśnie takie świnstwa reklamuje janke swoim nazwiskiem.......... szczyt
                        obiektywizmu dziennikarskiego rodem z Prawdy, organu KC KPZR lub organu NSDAP,
                        tzw. Ludowego Obserwatora (Voelklicher Beobachter).
                        • ponurak Dzięki! :-) 16.05.10, 13:05
                          Wiarygodność winioskowania tej pani została podważona już w trzecim
                          komentarzu:

na podstawie "sugestii forumowiczów" i podobieństwa twarzy jest
                          pani w stanie wysuwać tak daleko idące hipotezy?

Nie śmiem pytać, dlaczego Pani zniża się do poziomu palikota.
                          Tajniki cudzych dusz to nie jest rzecz, którą chciałbym zgłębiać.
                          Ale zaryzykuję apel o odpowiedzialność w oskarżeniach.

Za to Michnik legimityzował ten "news", umieszczając go na stronie
                          głównej gazety.pl
                          Pani nie znam, Michnika owszem - w obu przypadkach podobna
                          szkoła/szumowina dziennikarstwa.
                          • absurdello W ogóle używanie przeciw komuś spraw jego rodziny 16.05.10, 13:30
                            a szczególnie spraw z okresu przed jego urodzeniem (Donald Tusk,
                            urodził się 12 lat po zakonczeniu II Wojny Światowej) jest zwykłym
                            kurtyzaństwem (tak samo bym napisał gdyby wyciągano, to komuś z PiS,
                            PSL, SLD czy Samoobrony). Po prostu nasze życie polityczne sięgneło
                            poziomu już niżej bruku. Podobnym szubrawstwem jest wytykanie komuś,
                            że się w takiej czy innej rodzinie urodził albo, że jego rodzice
                            mieli takie czy inne poglądy, tak jakby zarzucający to miał wybór
                            gdzie się urodził i co robili jego rodzice przed jego urodzeniem.
                          • 1410_tenrok ponurak jestes idiotą! 16.05.10, 19:06
                            jeżeli przeczytasz artykuł w szambie Jankego, to stwiedzisz zasadniczą róźnicę
                            pomiędzy tym, co pisze GW (protest przeciw już zaistniałym efektom roboty szamba
                            jankego, co miało miejsce we Wrocławiu), a tym, co propaguje gnojek janke -
                            dziadek Donalda Tuska w 1939 roku był członkiem SD i mordował Zydów..........

Po prostu, jak cała ta prawica, jestes debilem............. Dlaczego debilem?
                            Oszczerstwa, oszczerstwa, oszczerstwa, które służą doprowadzeniu brata mordercy
                            niewinnych pasażerów pewnego lotu.... z powrotem do władzy. ZA WSZELKą CENę!
                            • ponurak korekta: jeśli już to idiotką 16.05.10, 20:15
                              ... wychowaną i wykształconą na gazecie wyborczej.

Artykuł w GW sprzed 2-3 dni przeczytałam dokładnie, przytoczono w
                              nim prawie słowo słowo to, co napisała ta pani z salonu, chociaż z
                              zaznaczeniem oczywistych nieprawdopodobieństw sugerowanych zdarzeń i
                              podtekstem: PiS wykorzystuje w kampani stare numery z dziadkiem!
                              hahaha! patrzcie tylko, jakie głupki!

Kogo jak kogo, ale Michnika podejrzewałam jednak o wyższe
                              umiejętności manipulacyjne.

Przy nim Janke to delikatny, subtelny i łatwowierny dzieciak, który
                              na swoim portalu puszcza każdy tekst, nawet bzdurny - Twój też,
                              jeśli tylko zechcesz, niezależnie od jego poziomu merytorycznego :-)
                              Owszem, jest różnica: GW to biblia prawdziwych Polaków, natomiast o
                              salonie nikt nigdzie nie słyszy... a przez takie natchnione Panie,
                              jaką powyżej zalinkowałeś, doczepiono mu oszołomską nalepkę.

Natomiast oszczerstwa w GW to zdanie oznajmujące ze znakiem
                              zapytania, bijące z pierwszych stron milionowych nakładów gazety.
                              • 1410_tenrok i znowu to samo..................... 17.05.10, 21:32
                                oczywisty bełkot, żadnego ustosunkowania sie do oszczerstw i zwalanie ich
                                autorstwa na GW oraz pisanie jaki to janke jest fajny...........

zto musisz być jednak niezle stuknieta, choć figury retoryczne typowe dla tzw.
                                szowinistycznej prawicy, choć to tak naprawdę, to narodowi socjaliści.

PS.
                                Ja nie pisuję świnstw. Zajmuję się badaniem faktów, z których składa sie historia.
    • indeed4 Oczywiście .... 14.05.10, 20:56
      .... nie ma to żadnego, ale to żadnego ( ! ) związku z
      przeprowadzonym przez niego ( w salonie24 ) wywiadem, w którym
      Kaczyński wypadł nad wyraz pozytywnie i zachęcająco :-)
      Ani z tym, że na poranne dyskusje do studia zapraszał dziennikarzy
      Rzepy - chciałbym wierzyć :-)

• abhaod Re: Oczywiście .... 15.05.10, 11:43
        indeed4 napisał:

> .... nie ma to żadnego, ale to żadnego ( ! ) związku z
        > przeprowadzonym przez niego ( w salonie24 ) wywiadem, w którym
        > Kaczyński wypadł nad wyraz pozytywnie i zachęcająco :-)

"straszny krasnoludek" pokazany jakim naprawdę jest ? i nawet
        Komorowa nie zaatakował ? żałko :)

> Ani z tym, że na poranne dyskusje do studia zapraszał dziennikarzy
        > Rzepy - chciałbym wierzyć :-)

z Wybiórczej nie chcieli przychodzić ?
    • 1a-z TOK FM to radio oszolomow i propagandzistow 14.05.10, 21:03
      i tak nikt inteligentny tego nie slucha
    • valesta Re: Janke zwolniony z TOK FM 14.05.10, 21:25
      Szkoda. Ogromnie po prostu szkoda.
      • majak56 Re: Janke zwolniony z TOK FM 14.05.10, 22:09
        valesta napisała:
        > Szkoda. Ogromnie po prostu szkoda.
        ---
        etam, przecież będzie bezstronna ż. Paradowska - he, he;
        ja już od kilku dni słucham radyjka na innej fali niz 97,7 MHz,
        chociaż nie wiedziałem o odejściu tego redaktora; po prostu nie dało
        się słuchać tego jazgotu pro niepolskiego;
        • 1410_tenrok "jazgot nie polski" 14.05.10, 22:58
          a co to za bełkot?

salon nie polski z warzechą i tą pindą co wypisuje kalumnie na dziadka
          Tuska............ Salon? pralniczy? Salon? magla? Czy salon? Masażu i
          manipulacji? W każdym razie salon szmaciarzy!
          • ponurak salon24 15.05.10, 17:39
            e tam... w tej chwili też mam otwarte dwa okienka: jedno z forum
            wyborczej, drugie z www.salon24.pl/
            Rzeczywiscie sporo tam oszołomstwa, lecz nawet w tej kwestii
            wyborczej do pięt nie sięgają :-) Ale młode są to i chętne do
            uczenia się od najlepszych.
            • 1410_tenrok tak, tak, widzę obrońcę wartości................ 16.05.10, 00:06
              w salonie pralniczym jankego większość to rzygowiny w stylu komuny.
              Wystarczy poszukać, np. tekstów warzechy krótko po katastrofie...........
              To są teksty, jak z Zołnierza Wolności lub z Trybuny Ludu za najlepszych czasów
              głębokiej komuny. Taki zdrowy odłam klasy robotniczej..........
              • ponurak Re: tak, tak, widzę obrońcę wartości............. 16.05.10, 09:58
                Podobnie jak na forum GW, ten sam poziom oszołomstwa wyznawców
                jedynie słusznej prawdy :-)
                Takie zdrowe/skrajne odłamy ponadprzeciętnych Polaków.
                • 1410_tenrok ciekawi mnie, ponurak, że jako oszłomstwo 16.05.10, 12:05
                  określasz protest przeciw oczernianiu człowieka, któremu los przyniósł
                  konieczność życia w trakcie II WS, który zawsze był polskim
                  patriotą.............. Czy oszołomstwem jest protest przeciw temu, że
                  oczerniania sie kogoś porządnego w imię dowalenia przeciwnikowi politycznemu?

Czy to jest obiektywizm?

To wy pokazujecie, że wartości etyczne w walce o władzę nie odgrywają żadnej
                  roli! A kiedy już dochodzicie do władzy, to pokazuje bardzo szybko, kim naprawdę
                  jesteście i o co wam chodzi.
                  • ponurak Czy mógłbyś nie zwracać sie do mnie per "wy"? 16.05.10, 13:21
                    Nigdy nie należałam i nie mam zamiaru należeć do żadnej partii
                    politycznej. Nie mam blogu w salonie24. Zawsze głosowałam na tych,
                    ktorych wskazywała wyborcza. Zawsze... do teraz. Prawdopodobnie nie
                    pójdę na wybory 2010 - Komorowski jest zadufaną w sobie marionetką,
                    Kaczyńskiego jednak się boję.

Nie wiem, czy jakikolwiek dziennikarz może pozwolić sobie na luksus
                    bycia obiektywnym. Jeszcze 2 m-ce temu wykłócałam się na jakims
                    forum, że Karnowski z trójki jest ok, że przeginają z oskarżeniami o
                    jego PiS-owskie odchylenie... teraz nie da się tego faceta sluchać,
                    on zamiast zadawac pytania wprost sugeruje rozmówcom wyłącznie
                    potakiwanie.

Obiektywność... nie słucham tok fm, lecz czytałam teksty Jankego w
                    salonie. Nie wiem, czy obiektywne, ale na pewno bardzo bardzo
                    wstrzemięźliwe, by przypadkiem komukolwiek nie nadepnąć na emocje.
                    Takie... mdłe, wyprane z zaangażowania.

I gdy jeden jedyny raz zdarzyło mu się lekko unieść, Agora pokazała
                    mu miejsce w szeregu. Boję się, że teraz może pójść ścieżką
                    Karnowskiego.
                    • abhaod Re: Czy mógłbyś nie zwracać sie do mnie per "wy"? 16.05.10, 16:31
                      ponurak napisał: Zawsze głosowałam na tych,
                      > ktorych wskazywała wyborcza. Zawsze... do teraz. Prawdopodobnie nie
                      > pójdę na wybory 2010 - Komorowski jest zadufaną w sobie marionetką,
                      > Kaczyńskiego jednak się boję.

też głosowałem zgodnie z wyborczą, do teraz, nachalna agitka
                      przeciwpPiSowska, lansowanie jednej wersji przyczyn katastrofy
                      "prezydent, pogoda i piloci" i nieukrywana wyborcza propaganda dla
                      PO... to już nie moja gazeta, brak rzetelnej,obiektywnej informacji,
                      a to powinno wyróżniać media, będę głosował na Kaczyńskiego,
                      chociażby tylko dlatego, że jest gwarancją dogłębnego wyjaśnienia
                      przyczyn śmierci 96 osób
                      filipstankiewicz.salon24.pl/171706,to-mogl-byc-zamach-
                      najwieksze-watpliwosci
                    • 1410_tenrok ani janke, ani nikt z dziennikarzy w tym kraju 16.05.10, 19:36
                      nie był nigdy wstrzemięźliwy w swoich osądach. Od lata słucham TOK FM, ponieważ
                      wolę radio gadane. Co rano słucham gadek. Przerzuciłem sie na gadki, ponieważ
                      gazety w tym kraju nie odpowiadają mi jakością tzw. dziennikarstwa. To nie jest
                      żadne dziennikarstwo, to tekściarstwo polityczne. Kto płaci, ten dostaje
                      odpowiedni tekst - jankizm, semkizm, zienkiewizm. To nowoczesna odmiana
                      kąkolizmu czy machejkizmu. Tu nie ma takiej tradycji, aby pisać rzetelnie. Tu
                      sie macha sztandarami. Tu sie opluwa, jak za najlepszych czasów komuny. Oszuści
                      medialni z z Frondy krzczą, że GW to oszuści. Od lat opluwa sie Michnika i
                      środowisko GW. A za co? Ponieważ podnoszą pewne sprawy, o których porządny
                      prawicowiec nie zamierza rozmawiać! Porządny prawicowiec jest wyznawcą historii
                      narodowej i wcale nie zamierza inaczej! Porządny prawicowiec wie, że zawsze
                      wszystkiemu byli winni Zydzi lub Zydzi albo Zydzi. To jest nuda.

Porządny prawicowiec nie zamierza rzomawiać o tym, że to właśnie chrześcijanskie
                      wartości doprowadziły ten kraj do rozbiorów. Ze to Polacy na własne życzenie
                      zniszczyli swoje panstwo! A może porządny prawicowiec jest gotów powiedzeć -
                      PIŁSUDSKI BYŁ KANALIą, a sanacja to szczyt debilizmu? W koncu to piłsudski i
                      jego poplecznicy doprowadzili do tego, że w 1939 roku dowódcy wiali z pól bitew
                      (np. Dąb Biernacki, Bortnowski, Smigły Rydzy), podczas gdy reszta frajerów
                      wzorem Rejtana kładła sie w akcie rozpaczy przed czołgami...........

Czy porządny prawicowiec jest w stanie rozmawiać o niejakimi oskarze kolbem i
                      jego niesławnej roli w latach '30, o szmalcownikach oraz o Podlasiu? NA BOGA!
                      Porządny prawicowiec nie widzi problemu, a jak mu sie o tym nadmienia, to
                      dostaje szału i wrzeszczy: JAK MOżNA DEPTAć NARODOWE WARTOśCI! To były narodowe
                      wartości?. No bez jaj panowie! Mimo obowiązującego, jak zwykle od stuleci,
                      cytatu z niejakiego goryszewskiego (nie waąne biedna czy bogata, ważnie, aby
                      była katolicka), w tym kraju nie ma miejsca na Boga. Jest miejsce na kanalie w
                      rodzaju prałatów przemyskich, biskupów kieleckich, rydzyków i ich politycznych
                      popleczników, którzy wiarą sobie gęby wycierają, mając ludzi za ciemny lud, co
                      wszystko kupi.

Wizerunek polskiej prawicy szownistycznej jest idealnym dowodem na to, że Boga
                      nie ma! Gdyby był, to spuściłby na to całe tałatajstwo coś takiego, co zrzucił
                      kiedyś (podobno) na Sodomę i Gomorrę!

Prawicowo-szownistyczni dziennikarz............. są takimi samymi oszustami, jak
                      kiedyś komunistyczni pismacy. To taka sama szkoła myślenia - dialektyzm
                      marksistowski, tyle że obecnie dialektyzm polskokatolicki.

Wolę ludzi, którzy, może nie są idealni, ale myślą o rozwoju tego kraju, a nie
                      puszczają quasipatriotyczne bąki.
                      • ponurak Re: ani janke, ani nikt z dziennikarzy w tym kraj 16.05.10, 20:31
                        Od lata słucham TOK FM, ponieważ wolę radio gadane. Co rano
                        słucham gadek. Przerzuciłem sie na gadki, ponieważ gazety w tym
                        kraju nie odpowiadają mi jakością tzw. dziennikarstwa. To nie jest
                        żadne dziennikarstwo, to tekściarstwo polityczne.

Nie mam wyboru, muszę Ci uwierzyć na słowo, że ten tok fm jest super
                        obiektywnym radiem z jeszcze wspanialszymi i absolutnie niezależnymi
                        dziennikarzami oraz komentatorami. Słucham tylko trójki, poza 3p3.

Reszty tekstu też nie skomentuję ze wzgledu na brak wiedzy o prawicy
                        i szowinistach, przepraszam. Zastanów się jednak - może w ramach
                        zwykłego eksperymentu przeklej te powyższe obserwacje i wnioski do
                        postu w salonie24 i poczekaj na reakcje? ;D

Wolę ludzi, którzy, może nie są idealni, ale myślą o rozwoju tego
                        kraju, a nie puszczają quasipatriotyczne bąki.

To nie moje, ale tak jakoś mi się skojarzyło. Mam nadzieję, że
                        autorka poniższych słów nie obrazi się za skopiowanie fragmentu:

Odnoszę więc wrażenie, iż rzeczywiście istnieją dwie Polski.
                        Jedna to centralnie sterowany postkomunistyczny moloch, zwany często
                        III RP, który powoli gnije i staje się coraz bardziej niewydolny i
                        skorumpowany, a druga to efekt oddolnych inicjatyw władz
                        samorządowych, kierownictw różnych instytucji /n.p. uczelni/ oraz
                        osób prywatnych, które to inicjatywy są motorem wszelkiego postępu w
                        naszym kraju. Ludzie tej drugiej Polski nie oczekują wiele od
                        polityków działających w tej pierwszej. Chcą tylko, by im nie
                        przeszkadzano.

Całosć tytaj:
                        emerytka.salon24.pl/182216,ryba-psuje-sie-od-glowy
                        • 1410_tenrok nie musisz mi wirzyc na słowo, 17.05.10, 21:52
                          ponieważ pokazuje to twoją nieumieętność prawdziwej refleksji. Jeżeli chodzi o
                          Tok. Nie jest to ani obiektywna, ani dziennikarsko super stacja.
                          Tok ma jednak takie zwyczaje, że obok oczywistych dutków (niejaki kuba lub
                          pajacowaty mosz) spotkasz tam cały przekrój dziennikarzy z lewa i z prawa
                          (janke, terlikowski, szuldrzynski, zakowski, dębski, karnowski, michalski etc).
                          Mówią to, co im ślina na język przyniesie. Są dobre rozmowy o ekonomii
                          (Chlasta). A gwiazdą jest Łasiczka, który prowadzi interesujące rozmowy
                          (zaprasza bardzo dużo teologów.......) obok złośliwych komentarzy. To wszystko
                          kraszone jest seksem (Wanat) i wyskokami kochających inaczej (Laszuk). Kiedyś
                          były nawet teatr.............
                          Summa summarum - ciekawe radio.

koncowy facit Twojego postu stanowi o kompletnym zatraceniu sie w szalenstwie.
                          Wybacz. Aktualnie jesteśmy kulisami w walce o władze dla człowieka pozbawionego
                          myślenia o panstwie i jego przyszłości. Walka o prezydenturę człowieka chorego
                          na władzę, szermującego hasłami z lamusa historycznego, który Polakom nie ma nic
                          do zaproponowania, oprócz własnego milczenia............. Dla osiągnięcia celu
                          przeprał się jak wilk za babcię.

A aktualna władza jest normalną władzą w stylu zachodnim.
                          Ja od władzy niczego nie oczekuję. Najlepiej, aby mi nie przeszkadzała i abym
                          jak mógł zajmować się moim własnym życiem w ramach normalnego demokratycznego
                          społeczeństwa. Przy obecnej władzy mogę to robić.

Cechą typową władzy poprzedniej jest przebieg organizacji, sposób wylotu oraz
                          "bezkolizyjne" wylądowanie w formie szczątków przed lotniskiem Svernyj w
                          Smolensku - typowy przykład tego, co niegdyś nazywano "polnische Wirtschaft",
                          czyli burdelu do kwadratu!

Polacy nie zasłużyli na to, aby kolejny palant tego autoramentu próbował mieć
                          wpływ na nasze losy. Zyjemy w XXI wieku!
    • koham.mihnika.copyright nadal ma fuche u Lisickiego 16.05.10, 09:37

• ponurak Janke? 16.05.10, 10:01
        - co to znaczy "fucha"?
        - kto to Lisiecki?
        - czy Agora ma udziały u tego Lisieckiego?
    • venus99 Re: Janke zwolniony z TOK FM 16.05.10, 21:33
      to straszne!serce pęka mi z bólu.czyżby Sobala przeszedł do TOK FM?
      • abhaod Re: Janke zwolniony z TOK FM 17.05.10, 10:24
        venus99 napisał:

> to straszne!serce pęka mi z bólu.

jeszcze nie pękło ? szkoda :( pośpieszył bym z pomocą...

czyżby Sobala przeszedł do TOK FM?

z polskiego radia słucham tylko trójki, TOK to już tylko POlityczny
        bełkot
        • 1410_tenrok jestes abhodek jak ten prałacina.............. 18.05.10, 13:53
          :(
          • abhaod Re: jestes abhodek jak ten prałacina............. 18.05.10, 16:45
            a ty jak ten profesorzyna, a właścwie jak wybiórczy cyngiel
            blog.rp.pl/mazurek/2010/05/07/pomnik-robi-siusiu/
            • 1410_tenrok każdy pomysł jest dobry, aby 20.05.10, 17:32
              rozpowszechchniać wypociny, nieprawdaż?

Mazurek ogórek
              kiełbasa i sznurek
              zdarzyła sie rzepa
              toć raj jest dla kiepa!
              • abhaod Re: każdy pomysł jest dobry, aby 20.05.10, 18:04
                czytając twoje teksty to niestety nawet do wypocin im daleko, tylko
                wybiórcze streszczenia
              • enedue3 po takim garbie jak twój 20.05.10, 18:12
                to obywatel I Rzeczpospolitej na koń siadał a nie czytał głupie
                wypociny!
                • enedue3 Re: po takim garbie jak twój dotyczy ... to 1410 20.05.10, 18:14
                  _tenrok

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka