summertime.clothes 19.05.10, 18:58 Ten tekst chyba nie przeszedł przez korektę, bo: - kim są "islamskie kobiety"? Może chodzi o muzułmanki? - "mamy niezłego piętra"? Ciekawy frazeologizm, ale może lepiej napisać po prostu "niezłego pietra"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benny_nihill "South Park" igra Mahometem 19.05.10, 23:02 Jeśli tak to ma wyglądać, to znaczy,że te obdartusy już wygrały wojnę i nie wiadomo, po co jeszce wojska w Afganistanie, bo o kant dupy to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: "South Park" igra Mahometem 22.05.10, 09:58 Do super-przyjaciół należy też Sea-men (wymawiany żartobliwie jako "seamen" (nasienie)) a zwierzątkiem dręczonym przez Garrisona nie był chomik lecz myszoskoczek - przedstawiciel rodziny Gerbillinae. Odpowiedz Link Zgłoś
bobasz "South Park" igra Mahometem 19.05.10, 23:11 Nie ma to jak szybkośc, odcinek był z 3 tygodnie temu, daily show zrobił nawet piosenkę o tym, woglę z każdego odcinka daily show gazeta.pl mogłaby z 10 artykułów napisać, bo jest to program po prostu genialny, a jon stewart jest najlepszym komentatorem politycznym naszych czasów, gdyż bierze to co najlepsze ze wszystkich opcji politycznych, jak propedalstwo, bakanie, ateizm z lewa, czy też stanowczość i siła militarna z prawa, moge postawić swoje życie przeciw paczce fajek, że w tym roku dostanie emmy albo za parodie glena becka, albo za 11 min piosenke z gospelowym chórem, Odpowiedz Link Zgłoś
profesorfilutek Mahometem jestem ja 19.05.10, 23:51 ostatnie zjecie mahometa jest tu www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2009/05/mars-czaszka-425x338.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
antylewar Niebywałe!!! 20.05.10, 00:54 Parker i Stone mogą być "kryptokonserwatystami". O matko, to jest coś jak trąd? To zaraźliwe jest? Oh ah. Gazetko, proszę ratuj! Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Redaktorzy GW natomist igraja z meczetem 20.05.10, 00:56 No wlasnie czyz nie jest to pouczajacy tekst. W tym samym czasie na Ochocie powstaje wielki meczet obrzadku wahabickiego czyli najbardziej surowej odmiany islamu,ktory to redaktorzy zarliwie GW popierali w imie opacznego rozumienia wolnosci wyznania. Ale do czasu. Jak juz ta budowla powstanie i wierni zacznal sie tam gromadzic by pobierac odpowiednie nauki a Wam nieopacznie zdarzy sie nasmarowac cos krytycznego o Mahomecie albo Islamie to gwarantuje Wam, ze poczujecie sie jak wasi koledzy w Holandii czy w Stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
gregroyx Re: Redaktorzy GW natomist igraja z meczetem 20.05.10, 03:28 A tak poza tym to co za czub wydal pozwolenie na budowe tego centrum terroryzmu fizycznego? Centra terroryzmu psychicznego pod nazwa "koscioly katolickie" owocuja zniewoleniem postepowania, centra terroryzmu fizycznego zaczna wkrotce owocowac zniewoleniem myslenia. Czyz jednak ten znienawidzony Marx nie mial racji mowiac, ze religia jest to opium dla mas? Odpowiedz Link Zgłoś
ibnalqq Re: Redaktorzy GW natomist igraja z meczetem 20.05.10, 16:14 Ty może i jesteś ateistą ale i tak piszesz jak naćpany - może być opium. Odpowiedz Link Zgłoś
gudek83 Mahomet robi susiu 20.05.10, 02:03 A więc co nam pozostaje? każdy niech narysuje swoje3go Mahometa! nie każdy potrafi? - więc rzucam pomysł: Mahomet w wieku 2 lat robiący siusiu ;) jest Mahomet? młody, ale jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
voytexbezportek powinni szydzic z papieza i kosciola katolickiego 20.05.10, 03:45 a nie Mahometa. To w pelni bezpieczne i bardzo modne. Odpowiedz Link Zgłoś
kwantkrytyki Re: powinni szydzic z papieza i kosciola katolick 22.05.10, 13:12 spoko w tym odcinku papież też występuje, zresztą nie pierwszy raz ;) A z KK to tam były godne pojazdy już nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: powinni szydzic z papieza i kosciola katolick 22.05.10, 18:25 Ach, następny, który nie oglądał, ale wszystko wie. Parker i Stone szydzili nie tylko z Papieża, ale i całej religii katolickiej - w "Fantastic East Special". Ale antykatoliccy kretyni już wiedzą swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
z-ka Re: "South Park" igra Mahometem 20.05.10, 09:38 A dzisiaj na FB jest akcja: "Wszyscy rysuja Mahometa" www.facebook.com/pages/Everybody-Draw-Mohammed-Day/121369914543425?v=photos&so=0 Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany To mamy tę wolność słowa i wypowiedzi czy to tylko 20.05.10, 11:31 bajki i bzdura ??? Religijnych do wariatkowa - tam jest ich miejsce jeżeli zagrażają NORMALNYM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tornson W South Park przeplatają się odcinki naprawdę 20.05.10, 11:54 zabawne z niemiłosiernie głupimi... Odpowiedz Link Zgłoś
xpeacockx Facebook i YouTube zamknięte za "Narysujmy sobie M 21.05.10, 05:59 Przeczytałem artykuł"Facebook i YouTube zamknięte za "Narysujmy sobie Mahometa" Marty Urzędowskiej i jestem zawiedziony. Informacja o 45 osobach, które zdecydowały się dołaczyć do strony FaceBook jest bzdurą Byłem na bierząco, ponieważ mieszkam pośród "M- people" i często jestem "pissed off" przez nich, więc przywitałem pomysł z radością. Do godziny obiadowej liczba chętnych przekraczała ponad 40tys. Nie wiem, jaki powód kryje się za takimi praktykami ale takie zachowanie stawia pod znakiem zapytania jakość tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
tichy6 Krasnoludki do boju z o.srańca.mi!!! 22.05.10, 12:39 No panowie do boju przekłuwamy ten chory balon zanim tak się nabzdyczy że nam świat przesłoni. Jak za okupacji,jak za komuny i jak teraz w czasach tej mzułańskiej zarazy Spraye w dloń,kserówy i co kto tam ma. Na murach na tablicach ogloszeń ile wlezie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ossett Re: Facebook i YouTube zamknięte za "Narysujmy so 23.05.10, 09:38 Ten podany wyżej link działa. Tylko coś mało rysunków narazie... Cytuję z tej strony: "It may not be May the 20th, but keep the drawings coming! Lets celebrate the sites ressurection with alot more drawings! La resistance lives on!(4 hours ago)" Odpowiedz Link Zgłoś
p1rat "South Park" igra Mahometem 22.05.10, 13:57 to że jakiemuś prymitywnemu burakowi czegoś nie wolno to wcale nie oznacza, że wszystkim tego nie wolno. właśnie rysuję mahometa z dupą zamiast twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Komu wolno żartować 22.05.10, 23:35 "Na łamach "Dallas Morning News" głos zabrał rabin Geoffrey Dennis, wykładowca judaizmu na Uniwersytecie Północnego Teksasu: "W żydowskiej tradycji jest miejsce na dowcip od czasów Księgi Estery" __________________ To prawda, tyle, że dotyczy ona społeczności żydowskiej. Dowcipy z wiary, jak prawie wszystkie żydowskie są celne, przenikliwe i inteligentnie przewrotne, co stanowi ich urok. W pozostałych (euroatlantyckich) społecznościach panuje cenzura lub nawet jak najwyższa forma - autocenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Komu wolno żartować 23.05.10, 16:43 Autocenzura oparta na strachu... Odpowiedz Link Zgłoś