huncworth Zagadka 24.05.10, 21:36 Podaj nazwę jednego rozwiniętego państwa, którego główną gałęzią gospodarki jest rolnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dinko11 J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzisia... 24.05.10, 21:40 TA TEMPA KACZA POKRAKA,TO WSTYD DLA KRAJU ,NIECH HYMN ZASPIEWA RAZEM Z MEZEM I KOTEM,TO KACZE ŚCIERWO DA KRAJ ROZKRASC ZŁODZIEJOM WATYKAŃSKIM I ZŁODZIEJOWI RYDZYKOWI,TEN KACZY PEDAŁ LEPIEJ NIECH Z MĘZEM JEST Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzis 24.05.10, 21:53 dinko11 napisał: > TA TEMPA KACZA POKRAKA,TO WSTYD DLA KRAJU ,NIECH HYMN ZASPIEWA RAZEM Z MEZEM I > KOTEM,TO KACZE ŚCIERWO DA KRAJ ROZKRASC ZŁODZIEJOM WATYKAŃSKIM I ZŁODZIEJOWI > RYDZYKOWI,TEN KACZY PEDAŁ LEPIEJ NIECH Z MĘZEM JEST no gorzej jak Komorowski stan wyjatkowy wprowadzi, ale moze kiełbaski zacznie na wiecach rozdawać. Woda przypłynęła to i odpłynie nie na żadnej tragedii itd itp, obciach i wstyd :) Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 aż dziw bierze :) 24.05.10, 22:02 tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę. Zero argumentów, bo ani on agresywny, ani o kiełbaskach nie mówi. Wywarzony jeśli brać pod uwagę sesje zdjęciowe i pchanie się przed kamerę.Krótko rzeczowo i na temat, ale chyba tego właśnie Platformiacy przeżyć nie mogą, że nie leje wody niczym Komorowski i Tusk :), nie udaje wałów przeciwpowodziowych ;D Piszcie ,piszcie , to robi się bardzo zabawne, coraz bardziej. Przyznaje,ze niektórzy mają naprawdę dowcip skeczowy, nad niektórymi płakać się chce, a inni przerażają swą nienawiścią. A życie toczy się dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka a ja sie nie dziwie: to Jarek jakiego znamy 24.05.10, 23:06 Zero konkretow, duzo pustych obietnic, program w stylu wczesnego Gierka: aby Polska rosla w sile, a ludziom zylo sie dostatniej (tylko z czego to wszystko? kto nam to zasponsoruje?) Odpowiedz Link Zgłoś
zazaq J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzisia... 24.05.10, 22:14 Nie mogę sobie przypomnieć, w jakiej partii jest teraz Janusz Wojciechowski (kiedyś PSL). Widziałam go dzisiaj na wiecu Kaczyńskiego. Zarzucał Komorowskiemu, że wieś widzi tylko na polowaniu. A Kaczor gdzie ja widzi? - na żoliborskim podwórku chyba. Wojciechowski to co innego, on prawdopodobnie jest ze wsi, dlatego popiera Jaro, bo tak z kazalnicy powiedzieli. Nie ma chłop swojego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzis 24.05.10, 22:19 zazaq napisała: > Nie mogę sobie przypomnieć, w jakiej partii jest teraz Janusz Wojciechowski > (kiedyś PSL). Widziałam go dzisiaj na wiecu Kaczyńskiego. > Zarzucał Komorowskiemu, że wieś widzi tylko na polowaniu. > A Kaczor gdzie ja widzi? - na żoliborskim podwórku chyba. > Wojciechowski to co innego, on prawdopodobnie jest ze wsi, dlatego popiera > Jaro, bo tak z kazalnicy powiedzieli. > Nie ma chłop swojego zdania. jesli kogos popiera tzn,ze ma. A moze to Ty nie masz własnego zdania...jak wiesz to z GW lub od Tuskowatych, a to gorzej niż z kazalnicy ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Kto jest rolnikiem, a kto hreczkosiejem? 24.05.10, 22:22 Dzisiejszy rolnik musi mieć powyżej 50 ha, a najlepiej przynajmniej kilkaset. Dopiero wtedy opłaca się inwestować w konieczny sprzęt. Mający poniżej 50 ha jest zwykłym hreczkosiejem, a mający poniżej 10 ha jest zwykłym działkowcem. Do kogo się zatem kaczor zwraca? Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzisia... 24.05.10, 22:23 <tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę. <Zero argumentów, bo ani on agresywny, < ani o kiełbaskach nie mówi. Tak czytasz i czytasz,ale czy ze zrozumieniem? Nie agresywny? Może krótko żyjesz,bo ja J.K. znam już 20 lat (w polityce,nie osob.)i przez te 20 lat to tylko opluwał i opluwał i opluwał wszystkich co mieli inne zdanie(zaczął od Wałęsy).I teraz po 20 dniach mam uwierzyć że jest inny.Poczekam do wyborów zobaczymy jaki wtedy będzie,bez względu na wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
zamora48 J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzisia... 24.05.10, 22:32 Czy Jarkowi odbiera rozum.Za kogo uważa rolników za ciemniaków.Z tym tekstem Yaro do mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 nie wyszlo z mlodzieza,inteligencja to teraz chlop 24.05.10, 22:50 w obrobce...obiecywali 3 mln mieszkan teraz wała? Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 J.Kaczyński z rolnikami: Dam wam Inflanty 24.05.10, 22:58 a co wam będę żałował. Przecież nie moje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek11 wielka rola??? 1,5% PKB dają.. 24.05.10, 23:21 co ten Kaczyński chrzani? nie płacą podatków...ZUS.. dają 1.5%PKB a zabierają 20% PKB z kieszeni pracujących frajerów... pora z tym wrzodem na dupie zrobić porządek a nie pleść głupoty populistyczne Panie Kaczyński..Pan utrwalasz PRL i bidę... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kaczor z dolnej półki udaje że zna się na 24.05.10, 23:33 problemach rolnictwa. Paradne. Przez dwa lata rządów g...o go rolnicy obchodzili a teraz im kadzi? Co za żałosna kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Każdy inteligentniejszy rolnik musi po 25.05.10, 00:24 prostu olać tę propagandową pisiorową ściemę dla ciemnego ludu, z udziałem Mojzesowicza i Wojciechowskiego, i zagłosować w I turze na B. Komorowskiego, żeby nie musieć dłużej trawić tej mowy -trawy prezia wodzusia o zabieraniu (w domyśle: przez Komorowskiego) i dawaniu (w domyśle: przez prezia wodzusia). Odpowiedz Link Zgłoś
ammaneh J.Kaczyński z rolnikami: Ci którzy mówią dzisia... 25.05.10, 01:09 Przypominam rok 2006 kiedy to Jarosław Kaczyński domagał się od Unii Europejskiej by przestała dawać dotacje rolnikom, a stworzyła wspólną armię europejską do krucjaty przeciw krajom arabskim. Towarzystwo byłych członków Samoobrony przekupionych za umorzone przez Ziobrę śledztwa, poza tym zjadł zupę na suchym, kiedy ludzie walczą o przeżycie. Takie ich solidarne państwo. Zmuszą pilotów by lądowali potem oskarżają Rosjan o zestrzelenie. Chciała bym by ta męka z wyborami wreszcie się skończyła. By rząd mógł rządzić bez ciągłego wetowania wszystkiego co prezesiowi nie przyniesie korzyści Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski J.Kaczyński - biedny kartofelek. 25.05.10, 06:31 Jarek, nos ci się wydłuża kłamczuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
jimir J.Kaczyński bije piane. 25.05.10, 14:00 Ludzie ze wsi jeżeli słyszeliście to co o Was mówił Kaczyński to mu nie wierzcie.Powinniście zauważyć że to rodowity,zarozumiały warszawianin,który tak naprawdę Wami pogardza ale chce władzy i liczy na Was.A jak był przy żłobie z bratem to co zrobili dla was G...o!!! Odpowiedz Link Zgłoś