rezydentwolski 26.05.10, 07:59 Jacek dostał takiego rozwolnienia, że nie wychodzi z nory od miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Jacek Kurski został Europosłem, zdaje się? 26.05.10, 08:05 Kurski za swoje zasługi dla PiS został Europosłem, i zarabia tyle że te głupie 10.000 zł to jego tygodniówka, zdaje się. I dalej się z nas śmieje... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Z nas się śmieje? 26.05.10, 08:34 viornisko napisał: > O kim mówisz? Mówię o ludziach myślących. No bo przecież nie o 'ciemnym ludzie' który kupi każdą Kurskiego bzdurę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora no i gdzie ten układ??????? 26.05.10, 08:12 Ten wyrok i te przeprosiny Kurskiego to oficjalny uipadek, w majestacie prawa, szalonej idei IV erpe:). Następnym razem potraktowani będą jako recydywa i PiS zostanie zdelegalizowany:):). Odpowiedz Link Zgłoś
pan_glosny Wyrok 26.05.10, 08:20 Wyrok Kurskiego i tak nie zmieni. Poza tym co to dla niego te 10 tys zł. Leśniczówka kosztowała tylko trochę więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jacek odkuje się na Cugier-Kotce 26.05.10, 08:21 tej agentce Peło! Odpowiedz Link Zgłoś
januszgrucelski Jacek Kurski przeprasza Agorę i "Gazetę Wyborczą" 26.05.10, 08:28 A za słowa,że ciemna masa wszystko kupi powinien Kurski siedzieć albo codziennie rano w telewizji powinienem go oglądać klęczącego i proszącego o łaskę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Kuski mial racje 26.05.10, 08:46 Na podstawie tej relacji wyglada na to, ze Kurski wyrazil uprawniona opinie. I wyrok ten swiadczy, ze moze w Polsce sady sa niezalezne i nizawisle, tylko co z tego jezeli sa co najmniej glupie, a byc moze nawet skorumpowane. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Ja mam "gdzies" Kurskiego... 26.05.10, 10:51 ...problem w tym, ze glupie, skorumpowane i usluzne sady zmieniaja Polske w bantustan prawny. Pod tym wzgledem Polska nie jest nawet krajem trzeciego swiata. To jest "dziki kraj" (jak slusznie zauwazyl klasyk). Odpowiedz Link Zgłoś