rooboy komora jak zwykle pokazuje swa ociezalosc umyslowa 03.06.10, 08:13 i hrabiowska arogancje... na pytanie o obietnice tuska, nie odpowiada sie butnie, ze sie za nie nie odpowiada, tylko sie mowi: mysmy wszystko chcieli, wszystko juz byloby zrobione, melibysmy druga irlandie, druga japonie, cala europe zachodnia juz bysmy przegonili, ale nam lechu nie dal, wszystko nam wetowal... teraz, gdy ja zostane prezydentem, to dopiero zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Niesiolowski to byl by kandydat,mily,spokojny 03.06.10, 08:13 Ko morowski prze gra bo jest po prostu za glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Nie odpowiada za obietnice - za sukcesy też nie. 03.06.10, 08:16 To po co jeździł z Tuskiem na tamy i wały - w ramach walki z powodzią? Czy szukał tam kaszalotów? Dlaczego zachwala sukcesy rządu PO? Przecież to nie jego zasługa? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy excuse my ignorance.... 03.06.10, 08:22 o jakich ty sukcesach rzadu po piszesz??? na tym forum, gdy pytam o te sukcesy, to slysze od po-wych lemingow, ze jego sukcesem jest przejecie wladzy od jarka... jak to niewiele lemingom potrzeba, aby orgazmu dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor spójrz na wzrost PKB na tle innych krajów Unii... 03.06.10, 08:29 ...ale co ty matołku z tego zrozumiesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy glupis, kaczor.... to tylko creative accounting... 03.06.10, 08:38 przekonasz sie po wyborach 2011, ale wtedy bedzie juz za pozno dla takich lemingow jak ty... bedziesz musial dalej w te bzdety wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor a najwyższy wzrost PKB w Unii...??? 03.06.10, 08:35 PiS rządził w okresie światowej koniunktury a mimo wszysko mieliśmy jeden ze słabszych wzrostów gospodarczych w regionie (2006 rok - Polska-6,2%; Czechy-6,8%; Słowacja-8,5%; Litwa-7,8%; źródło: eurostat) Gorzej było tylko na Węgrzech. PO rzadzi w czasie światowego kryzysu i Polska odnotowała jako jedyna w zeszłym roku wzrost PKB w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy powiedz to, pajacu, przecietnemu polakowi 03.06.10, 08:41 ktoremu zyje sie obecnie duzo gorzej niz w 2006... sukces rzadu mierzy sie stopniem zadowolenia spolecznego, a nie jakas z nieba wzieta cyferka... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: powiedz to, pajacu, przecietnemu polakowi 03.06.10, 10:05 jezeli przecietny Polak, nieuk i walkon chcial miec dobrze, to bylo nie obalac komuny, w komunie to byla "przdujaca sila narodu" Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: excuse my ignorance.... 03.06.10, 11:36 rooboy napisał: > o jakich ty sukcesach rzadu po piszesz??? Orliki, zamienione ostatnio na "baseny przy każdej szkole". Odpowiedz Link Zgłoś
prusak2 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 08:25 Komorowski, jako mężczyzna się sprawdził, więc sztuczny penis należy się zdecydowanie Jarkowi. O ile go która towarzyszka pouczy, jak użyć. A poza tym Jarek, jak zwykle cudzymi, tym razem kobiecymi rękoma posadził dąb. No to czekam na dom i dziecko! Żartowałem. Jaki dąb, takie żołędzie, jaki kandydat, takie orędzie. A poza tym jarkowy dąb nota bene zaraz zwiądł. Odpowiedz Link Zgłoś
signal jakieś wsioki pisbolszewickie podżegane 03.06.10, 08:34 przez Kurskiego i Migalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re: wszystkie wsioki zainstalowały się w PO 03.06.10, 09:00 signal napisał: > przez Kurskiego i Migalskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pedzacykamien PObolszewia atakuje forum 03.06.10, 10:12 Nie głosujcie na Jarkacza i Myśliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
yallaify Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 08:37 Tak sobie myślę, że ci Polacy, którzy pozakładali przedsiębiorstwa w Irlandii, Wlk.Brytanii i w ogóle gdziekolwiek na zachodzie są tam dzisiaj poważanymi ludźmi, bo przecież dają innym pracę i napędzają tamte gospodarki. A ci Polacy,którzy tam pojechali za chlebem, którzy są białymi murzynami tam, to pozostaje im tylko krzyczeć i rozrabiać. Wstydziłbym się być białym murzynem. Dlatego jestem u siebie w Polsce i tu sobie jakoś radzę. A wy biali murzyni podcierajcie dupy Irlandczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 09:07 nie za bardzo rozumiem skąd biorą się takie opinie. z zazdrości ? że ci co wyjechali i nie podmywają dup irolom mają wyższy standard niż większość tych co zostali ? nie wiem. jak myślę o powrocie do Polski to tego właśnie się boję - że z jakiejś niewiadomej przyczyny ludzie będa mnie źle traktować tylko dlatego że kiedyś wyjechałem. pal licho czy moje doświadczenie zawodowe się przyda, to kwestia drugorzędna, ale niechęć ludzi praktycznie sprawia że to co kiedyś miało być zarobkowym wyjazdem na 5-10 lat staje się przymusowym wyborem przez takich ludzi jak ty. pozostaje podziękować rodakowi. więc dziękuję ci bardzo. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. 03.06.10, 10:29 Wstydziłbym się być białym murzynem. > Dlatego jestem u siebie w Polsce i tu sobie jakoś radzę. A wy biali murzyni > podcierajcie dupy Irlandczykom. Masz racje... to nic ze babrasz sie w go..nie wazne ze to swojskie z wlasnego pastwiska Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Ostrość widzenia 03.06.10, 08:42 Niech do USA Bronek nawet nie jedzie. Niech mu to do łba nawet nie przyjdzie .... Tak to jest. Na emigracji pewne rzeczy widać lepiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: Ostrość widzenia 03.06.10, 08:55 ktoś musi rządzić naszym Krajem, nie musicie głosować, nikt Was nie zmusza, nie wyobrażam sobie,żeby wybrany został Kaczyński. W ogóle nie widzę polityka w Polsce, który by dobrze zarządzał naszym Krajem. Też mam syna w Anglii ale On postanowił nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedź dla "barakkobamaa" 03.06.10, 09:09 Na emigracji widać lepiej, zgoda, ale pod warunkiem, że nie jest się ślepym. W Australii powstałą w 2006 roku tzw. Australijska Grupa Lustracyjna. Ale nikt z osób tej grupy w latach 80-tcy nawet palcem nie kiwnął w sprawie wsparcia i pomocy dla "S", nawet na żadną demonstrację pod konsulatem PRL nie przychodzili, ani jdnego dolara na pomoc "S" nie dali, a dzisiaj lustrują. Kim oni są?? Zwykłe ku...!!! n ie mające prawa moralnego do czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: odpowiedź dla "barakkobamaa" 03.06.10, 09:59 Mnie już nie chodzi o żadną moralność. Czym jest PO ? Co to jest ? Jaki to coś ma program polityczny? Ekonomiczny ? Czym to coś jest ? Zadłużyć się ile się da, a potem jeszcze więcej się zadłużyć a resztę długu przeksięgować i uśmiechać się kretyńsko w TVN i GW. "Euro na Euro" brzmi jak "Kobiety na traktory ". A potem trzeba ogłosić sukces. W TVN ogłosić trzeba. A lustracja ? A srał pies lustrację . W Londynie po prostu pytają Bronka o takie coś : Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce Chyba nie chcą ... Odpowiedz Link Zgłoś
jola.331 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 08:43 RE:DO "holtze": MYSLE, ZE Z TWOJA PAMIECIA COS JEST NIE TAK.TAK NAPRAWDE TO WLASNIE KOMOROWSKI W WYWIADZIE RADIOWYM DO OLEJNIK POWIEDZIAL,ZE TO PO GLOSOWAC BEDZIE NA...JAROSLAWA KACZYNSKIEGO.SPRAWDZ SWOJE WIADOMOSCI NA DRUGI RAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia dlaczego GWno milczy o kolejnej wpadce/kompromitac 03.06.10, 08:44 ji komorowskiego na spotkaniu w Londynie ze studentami wg bronka gazu łupkowego nie możemy wydobywać, bo...trzeba by było zniszczyć krajobraz kopalniami odkrywkowymi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: dlaczego GWno milczy o kolejnej wpadce/kompro 03.06.10, 10:16 Ale można by potem dziury o 5-kilometrowej głębokości wykorzystać na zbiorniki przeciwpodziowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 08:49 jak sie ma tylko tvpolonie to nie ma co sie dziwic,tam powtorki z TVP same,a tam "inteligentny" Pospieszalski,kaczynski oszust w MPW,idiota Poncyliusz,nie maja porownania!!! Dziwie sie dlaczego nie wrocili 4 lata temu,jak Lesiu zostal prezydentem i Yaro premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
halinkis Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 08:56 ty pewnie masz kociaka w domu, chamskie przytyki do marszalkowej sa w takim samym guscie jak do niezyjacej prezydentowej....ale pisiakow na wiecej argumentow nie stac.... Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 09:15 Czyżby było wam wstyd za język jakiego używaliście pod adresem prezydenta i jego małżonki? To jest właśnie język PO! To w waszym języku żona Komorowskiego może być nazwana słonicą :) Agresja i chamstwo wprowadzone do życia publicznego przez Tuska zatacza krąg. halinkis napisała: > ty pewnie masz kociaka w domu, chamskie przytyki do marszalkowej sa > w takim samym guscie jak do niezyjacej prezydentowej....ale pisiakow > na wiecej argumentow nie stac.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 10:51 lewar_30 napisał: > Czyżby było wam wstyd za język jakiego używaliście pod adresem prezydenta i jeg > o > małżonki? To jest właśnie język PO! To w waszym języku żona Komorowskiego może > być nazwana słonicą :) > Agresja i chamstwo wprowadzone do życia publicznego przez Tuska zatacza krąg. > > > > halinkis napisała: > > > ty pewnie masz kociaka w domu, chamskie przytyki do marszalkowej sa > > w takim samym guscie jak do niezyjacej prezydentowej....ale pisiakow > > na wiecej argumentow nie stac.... a ja myslałam że to wasz guru nazwał ś.p.prezydentowa Czarownicą a pałac prezydenta szambem ? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 13:04 Co tam słychać u słonicy naszego pana gajowego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 11:44 lewar_30 napisał: > Czyżby było wam wstyd za język jakiego używaliście pod adresem prezydenta i jeg > o > małżonki? Polityk nie jest świętą krową i podlega krytyce, jeśli na to zasługuje. Uważałam, uważam i będę uważać L.Kaczyńskiego za bardzo złego, niesamodzielnego i przynoszącego wstyd Polsce polityka. Mam się wstydzić WŁASNEGO zdania? W życiu!!! Żałuję jedynie, że nie "wyeliminowałam" go swoim głosem przy urnie wyborczej, że Pan Bóg zadecydował wcześniej za mnie. To jest właśnie język PO! To w waszym języku żona Komorowskiego może > być nazwana słonicą :) To ty, albo ktoś o twoich "poglądach" nazwał tak Annę Komorowską. I pomyśleć, że PiS mizdrzy się do instytucji rodziny, matek, dzieci...Nie wiem, jakbyś wyglądał, gdybyś był kobietą i kiedy urodziłbyś 5 dzieci. A tak - jesteś zwykłym, przeciętnym, PiSowskim załganym chamem. > Agresja i chamstwo wprowadzone do życia publicznego przez Tuska zatacza krąg. Agresję wprowadzili obaj bracia, paląc kukłę Wałęsy. Ale ciebie jeszcze wtedy nie było na świecie. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lewar_30 Re: __ Czy Bronek poznał tam jakąś Isabell ?? ;) 03.06.10, 13:07 Agresję, zakłamanie, podział społeczeństwa, kłamstwo i chamstwo wprowadzili do życia publicznego Twoi kolesie - Niesiołowski, Palikot, Nowak, Wałęsa, Bartoszewski i inne Mirki ze Zbyszkami. Pozytywne jest to, że wasze wypieranie świadczy o wielkim wstydzie jakiego doświadczacie gdy wam się przypomni kto jątrzy na scenie politycznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Bronek, może gdybyś POkazał im first lady - hm 03.06.10, 08:56 Może wtedy przyjęli by ciebie nieco cieplej? Odpowiedz Link Zgłoś
tadekok Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 08:58 my wiemy kto chce dobrze dla naszej Polski. Jarosław Kaczyński będzie realizował społeczne nauczanie naszego ukochanego Ojca Swiętego Jana Pawła II rodzina jest atakowana chcą aborcji i in vitro dlaczego -gazeta wyborcza- kłamie ma katolicy musimy trzymać się razem!!! dlaczego w niedziele sklepy są otwarte? niedziela to dzień święty Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Czego się czepiacie PO, przecież oni w zasadzie 03.06.10, 09:04 nic nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 pomyliles fora - to nie Nasz Dziennik 03.06.10, 11:27 tam wrescie odreagujesz swoje uczucia do PO, Zydow etc (ten nic garbatonosy to taki sprytny wybieg? - bardzo inteligentny, zapewne sam wymysliles..) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora pisałem juz 2 tyg temu aby nie jechac do WB!!! 03.06.10, 09:05 Ci co mają zagłosować na Komorowskiego to zagłosują, a tych nawiedzonych popaprańów się nie przekona, to strata czasu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 Obśmiali go tam i wygwizdali 03.06.10, 09:05 Tam odłączeni od lewackich mediów Polacy widzą lenistwo i cwaniactwo PO. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_problem Re: Obśmiali go tam i wygwizdali 03.06.10, 10:00 widzą to oni jedynie funty... Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: Obśmiali go tam i wygwizdali 03.06.10, 10:27 mylisz sie koles... widza zycie ktore jest po prostu normalne i bez stresowe, bez tego zaklamania dookola i tego polskiego syfu Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_problem Re: Obśmiali go tam i wygwizdali 03.06.10, 10:37 a ja żyje w tym syfie i nie mam zamiaru się w nim pogrążać wybierając cierpiącego na paranoję człowieka, za którym stoi banda hipokrytów. To byłby dopiero stres... Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Bronek broni, Bronek radzi, Bronek swojej WSI nie 03.06.10, 09:09 zdradzi. Skoro taka Tuska wola przypilnuje żyrandola. Bronek łączy, Bronek czuje, Bronka poprą wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy a co tam, qrva, rostowski robil??? 03.06.10, 09:18 wzial urlop z pracy w ministerstwie, aby bronkowi w kampanii pomagac??? pewnie jako tlumacz??? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Bronek klamie jak bura suka. 03.06.10, 09:23 "Jak juz cos obiecam to zawsze zrobie",jest to bezczelne klamstwo bo akurat jest na odwrót.Obiecal palant,ze jak Szeremietiew wywinie sie w sadach ze wszystkich sprokurowanych przez niego i WSI oskarzen to wycofa sie z polityki.Szeremietiew jest wolny,zadne oskarzenia na nim nie ciaza,a klamca Brunek dalej tkwi w polityce,malo tego nawet planuje dokonac skoku na zyrandole. Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 09:35 www.youtube.com/watch?v=xd2pqVBZEVc Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 09:38 zamiast rzucania penisem w Komorowskiego proponuję pis zbiórkę kasy/3mln odszkodowania dla córki/ i rzucenie Komorowskiemu w twarz a jeszcze lepiej Palikotowi Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Komorowskiemu NIE!. Polska nie może stac się 03.06.10, 09:38 PeOwską lodziarnią! Ryśkom, Zbyszkom i Grześkom czas POwiedziec - DOSYĆ! Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: Komorowskiemu NIE!. Polska nie może stac się 03.06.10, 09:46 lepiej niech stanie się góralską senatorszczyzną której nie stać /za diety/ na nowe kierpce Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_problem Re: Komorowskiemu NIE!. Polska nie może stac się 03.06.10, 09:52 a kogo chciałbyś wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
thyson Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 09:40 jak czyta sie to fotum to czlowiek rozumie juz czemu w sejmie ciagle klutnie i dyskusje nie na temat. poprostu takie walory ma nasze spoleczenstwo aa to nasi przedstawiciele. a co do zlosci na rzady PO to nie rozumiem jak ludzie ktorzy wyjechali moga wymagac aby Ci co zostali walczyli o to aby przyjemniej im sie wracalo. wracajcie i pomozcie a nie wyjechaliscie przeczekac. polska natura - niech inni zrobia za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz Obiecał drugą Islandię ? 03.06.10, 09:40 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
tadekok Wybory 2010. Komorowski walczy o głosy w Wlk. B... 03.06.10, 09:41 trzeba kochać ojczyznę dlaczego nie ma pomnika naszego Ojca Swiętego Jana Pawła II z taką inicjatywą wyszło już nasze koło Przyjaciół Radja Maryja Odpowiedz Link Zgłoś