tychik1 13.06.10, 16:53 A palikuta tam nie było z podobizną "gumowego bronka" ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaac Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 16:56 dziennik.pl/polityka/article625336/Uschly_deby_Kaczynskiego_Od_kwasu_.html Ano nie umiał posadzić. A jak zwykle winny jest "układ" który "podlał kawasem". Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 To wszystko co pan hrabia B.Komorowski... 13.06.10, 18:11 To wszystko co pan hrabia B.Komorowski, premier Tusk oraz pan min. Sikorski mieli do powiedzenia. Do tego wszystkiego trzeba było aż spędu PeOwiec z całego polskiego neoliberalnego folwarku. Pana hrabia B.Komorowski pogrzebał niefortunne drzewko Jarosława Kaczyńskiego. Pan hrabia B.K.jeszcze raz udowodnił ze humor to on ma ale humor grabarza. Pan hrabio BK grzebie swoja kampanie takimi 'błyskotliwymi' wypowiedziami. To pańska kampania usycha chociaż próbuje ja pan hrabia BK podlewać woda zrobiona z mózgów nic nie kumających PeOwiec. Zadziwiające ze aż tyle miał pan hrabia do powiedzenia o drzewku JK natomiast nic pan nie powiedział o swoim programie czy wizji Polski jaka chciałby pan hrabia 'budować'. Nie ma się co dziwić ze leje pan hrabia wodę bo tak naprawdę nie ma pan hrabia nic do powiedzenia i to było widać i słychać na pańskim pogrzebowym spędzie PeOwiec. Pan hrabia nikogo dzisiaj nie pozywał do sadu, to dziwne, za mówienie prawdy o prywatyzacji służby zdrowia. Palikot nie rzucał w pana hrabiego kamieniami. Nuda i obciach totalny no ale tak jest jak się leci na autopalikocie. 'PULL UP, PULL UP' nadaje autopalikot bo pan hrabia juz ścina drzewka i niedługo będzie huk i klapa chociaż bez błysku ale dymu to już mamy dużo. Szkoda ze pan hrabie nie próbował puszczać kwadratowych kolek swoimi hrabiowskimi uszami ale to chyba następna atrakcja pana hrabiego. Widocznie uszy ma pan hrabia zatkane ale niech się pan hrabia nie smuci wyborcy już niedługo przedmuchają panu uszy może wtedy pan hrabia usłyszy co jest grane. Pan premier D.Tusk mi jednak mimo wszystko zaimponował i to całkiem calkiem. Premier Tusk swoim gościnnym występem udowodnił ze 'second coming' (drugie przyjscie) jest możliwe 'yes we can' i dlatego jestem 'dumny' ze mamy takiego nowo-starego premieła. Pan Tusk to nic innego jak 'second coming' tow. E.Gierka. Tak panie Gierek 'pomożemy' panu hrabiemu który tak 'dobrze' robi sobie i swoim kolesiom Rychowi, Zdzichowi, Mirkowi i innym. Tak tow. Gierek Polska jak jeden 'pisdzielec' pomoże panu 'secon coming' tow. Gierkowi i panu hrabiemu B.Komorowskiemu odejść na śmietnik historii a kto wie, może i w czynie społecznym was tam odwiozą za friko. Co do pana min. R.Sikorskiego, tez nadymającego się buca feudalizmu, pasuje jak ulał do kompanów pana hrabiego BK, ten facet nic nowego nie wydukał. Pan minister coś bredzi o jakichś koalicjach szkoda tylko ze nie powiedział z kim i w jakim celu chce budować te koalicje. Ja podejrzewam ze tylko po to 'Żeby kradło się lepiej'. Jak pan min.Sikorski umie budować koalicje to tez widać i słychać a co widać i słychać to tez każdy wie. Polityka wschodnia klapa. Polityka europejska klapa. Polityka NATOWska klapa. Polityka w stosunku do USA potrójna klapa, olali nas totalnie i całkowicie. Polityka bliskowschodnia, klapa w Afganistanie i Iraku. Pomyśleć ze ten gość jet jeszcze w Polsce szefem MSZ chyba dlatego tylko bo MSZ w Polsce to tez totalna klapa. Podsumowują spęd PwOwiec na cześć pana hrabiego B.Komorowskiego to można bez cienia wątpliwości powiedzieć ze była to stypa kampanii pana hrabiego a pan hrabia B.Komorowski świetnie się sprawdził jako grabarz ale swój własny i PO. Czekamy na jakieś 'błyski' panie hrabio. Pan hrabia B.Komorowski, leci pan przecież na autopalikocie i już pan ścina drzewka będzie huk oj będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Komorowski Idziemy ku zwycięstwu,powiedzial Matol 13.06.10, 20:07 maaac napisał: > dziennik.pl/polityka/article625336/Uschly_deby_Kaczynskiego_Od_kwasu_.html > Ano nie umiał posadzić. A jak zwykle winny jest "układ" który "podlał kawasem". PiS opracował listę wpadek Komorowskiego 2010-06-13Szefowa sztabu kandydata PiS na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego, Joanna Kluzik-Rostkowska zaprezentowała w niedzielę podczas konferencji w warszawskim sztabie wyborczym listę wypowiedzi Bronisława Komorowskiego, które oceniła jako "wpadki". "Zatytułowaliśmy tę listę: 'Marszałek Bronisław Komorowski herbu Korczak - sentencje, maksymy, porzekadła, cytaty, poezja'" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Zaznaczyła, że jest to bardzo długa lista. Szefowa sztabu PiS odczytała kilka pozycji z zaprezentowanej listy: "'Zawsze mamy gdzieś w zanadrzu polską pamięć, że 400 lat temu w trochę innym charakterze żołnierze polscy maszerowali na Placu Czerwonym', 'Jeśli trzeba będzie wprowadzić stan wyjątkowy, to na jakimś terenie, a nie w całym kraju', 'Równouprawnienie jest ważne, ale trzeba pamiętać, że są zajęcia nieodpowiednie dla pań', "Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, ale to (o załodze statku wojennego) były kaszaloty', 'Miałem przyjemność wizytowania terenów powodziowych', +Nie powinniśmy domagać się od USA zniesienia wiz'" - wyliczała. "To jest cała długa lista wpadek marszałka Komorowskiego i być może byłoby to bardzo zabawne, gdyby nie fakt, że te wpadki popełnia kandydat na urząd prezydenta RP" - zaznaczyła. Jak powiedziała, sztab kandydata PiS ma "takie przeświadczenie, że pan Bronisław Komorowski tak źle znosi stres, tak źle znosi trudy kampanii, że z wielkim mozołem, nie zawsze skutecznie, wypełnia rolę kandydata na prezydenta RP". "Państwa wyobraźni zostawiam, co by się działo, gdyby Bronisław Komorowski z kandydata zamienił się w urzędującego prezydenta RP" - dodała. Jak oceniła, "wpadki" popełniane przez prezydenta Komorowskiego "byłyby jeszcze większe i naprawdę groźne z punktu widzenia polskiej racji stanu". Szefowa sztabu PiS dodała także, że prześle Komorowskiemu listę kilkudziesięciu organizacji międzynarodowych, których Polska jest członkiem. "Taką ściągę mam dla pana Komorowskiego po to, żeby marszałek już nie wypisywał nas z kolejnych organizacji międzynarodowych, tak jak to uczynił wczoraj z NATO" - powiedziała nawiązując do sobotniej wypowiedzi Komorowskiego. Na wiecu w Kielcach kandydat PO mówił m.in. o tym, że nadszedł czas, aby zakończyć polską misję w Afganistanie. "Jest przygotowywana strategia wyjścia z NATO. Całkiem zwyczajnie, jestem po rozmowie z panem premierem na ten temat właśnie" - powiedział, pytany, kiedy wniosek ws. Afganistanu będzie gotowy i co ma na myśli, mówiąc, że taki wniosek jest przygotowywany. "Chciałam przypomnieć panu marszałkowi, że jesteśmy w ONZ, w Unii Europejskiej, w Międzynarodowej Agencji Energii Atomowej, Światowej Organizacji Handlu, Światowej Organizacji Zdrowia. W sumie tych organizacji jest kilkadziesiąt i pozwolę sobie przesłać panu marszałkowi Komorowskiemu listę tych organizacji z prośbą o to, żeby już więcej takich gaf, takich wpadek nie popełniał" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Odnosząc się do zapowiedzi marszałka Sejmu przygotowywania planów wyjścia naszych wojsk z Afganistanu, zaznaczyła, że 14 kwietnia Komorowski jako pełniący obowiązki prezydenta podpisał dokument, który przedłuża obecność Polski w tym kraju o kolejne pół roku. "Również zdecydował się na zwiększenie ilości polskich żołnierzy obecnych w Afganistanie" - dodała. "Rozumiem, że wczoraj marszałek zmienił zdanie, dlatego że miało miejsce bardzo tragiczne wydarzenie - terrorystyczny atak, w wyniku którego zginął polski żołnierz. Ale na miejscu wszystkim polskich żołnierzy, przebywających w tej chwili w Afganistanie, po takiej szybkiej i - mam przeświadczenie - nieprzemyślanej deklaracji marszałka o zmianie strategii, ja nie czułabym się bezpiecznie" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. "Mam nadzieję, że zarówno NATO jak i wszyscy inni, którzy tej deklaracji marszałka słuchali wczoraj, wiedzą, że w Polsce jest kampania wyborcza i różne rzeczy na użytek kampanii wyborczej się mówi" - dodała. Odpowiedz Link Zgłoś
arimgdynia Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 16:57 KOMOROWSKI-PRZYGADUJE KOCIOŁ GARNKOWI,JAKIE HRABIA MA WPADKI TO GŁOWA BOLI i TO MA BYĆ PRZYSZŁY PREZYDENT - WSTYDŻ SIE KOMOROWSKI - TO BĘDZIE BAL W PISIE NA CZTERY FAJERKI JAK PRZEGRA NIBY HRABIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 17:06 > TO BĘDZIE BAL W PISIE NA CZTERY FAJERKI JAK PRZEGRA NIBY HRABIA ! ale ty jesteś g...pia! Cała Polska widzi, jak kaczka się miota, drzewka usychają ("zły" dotyk? z reklamy).Jak ma się jego kot, też zdechł????? Wpadki Komorowskiego wpadkami, przynajmniej drzewka nie giną i ludzie nie giną (Smoleńsk). Ech... a jak sprywatyzowane szpitale za czasów pis, jakoś o tym nie wspominacie, podobno mają się wyśmienicie. A matka kaczki to w jakim szpitalu leży, tym normalnym, gdzie czeka się kilka miesięcy na badania, czy jakim, może jarek dał kopertę? Ziobro nie nagrywał ukrytą kamerą?????? Szkoda, mógłby się przebić i wrócić z PE. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 16:58 Czy wy lewacy zawsze ten sam argument musicie wyciągać? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 17:21 A ty sam zapewne to z Radia Maryja ? : ) maaac napisał: > Czy wy lewacy zawsze ten sam argument musicie wyciągać? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 17:23 ?? Radia Maryja? Hmmmmm. No cóż. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 17:31 Na prawo źle ,na lewo źle ,no to gdzie ? : ) maaac napisał: > ?? Radia Maryja? > > Hmmmmm. No cóż. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 17:35 musisz służyć komuś? Klerowi, komunie? Można inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 18:16 Jarek służy Polsce! Jest uczciwy i kompetentny i wcale nie taki "hamulcowy" jak go przedstawiacie,a tylko dba(ją) o nasze polskie sprawy.To rząd PiSu przykłdowo przygotował "strefę Szegen". Dziś JK porusza w kampanii praktycznie wszystkie tematy które nas interesują dlatego zagłosuję na Niego. Pan Bronisław POdpiera się jakimś palikutem,"plemiel" musi mu robić kampanię,a sam nawet nie wie gdzie ,jak i z czego żyjemy ! POlowania na świńskie ryje to mało.Oczywiście nie doyczy wszystkich POwców i tak na margine sie ,to mogiście sobie wybrać lepiej!Sam się nie mogłem nadziwić że już w prawyborach nie startował Gowin ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Komercjalizacja czyli prywatyzacja 13.06.10, 18:25 kuzmiuk.blog.onet.pl/Komercjalizacja-czyli-prywatyz,2,ID408006724,n i Agresja i głupota w wypowiedziach Tuska i Komorowskiego kuzmiuk.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 to pertolenie kotka za pomoca wibratora 13.06.10, 20:21 jaki paliknot taka pelo, izwinite se menje tawariszczie , jam sebje dla putina agenta kgb ptijatjel Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 18:54 > Jarek służy Polsce! Jest uczciwy i kompetentny i wcale nie > taki "hamulcowy" jak go przedstawiacie,a tylko dba(ją) o nasze > polskie sprawy. weź mnie nie obrażaj, zajmowanie się historią to nasze sprawy, tym Polakom nie zapewnisz lepszego bytu! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 19:12 Nic w tej kampani nie widziałem z hitorii,chyba że jako pod temat do szkolnictwa. Dwa nawet gdyby było to co ? Budowle zaczyna się na dobrym przygotowaniu i najlepiej na skale,a nie na piasku.No a już na pewno nie od "D" strony jak to wam i waszemu Bronkowi POdpowiada ta palikuta ; ) Naród który zapomina o przeszłości nie wybuduje przyszłości ,bo nie ma na czym ! cillian1 napisał: > weź mnie nie obrażaj, zajmowanie się historią to nasze sprawy, tym >Polakom nie zapewnisz lepszego bytu! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 19:59 > Nic w tej kampani nie widziałem z hitorii, bo kaczorek odszedł na czas kampanii od IV RP, nie wiesz o tym? Ma zakaz gadanie o tych rzeczach. Ale zacznie się po kampanii :) > Budowle zaczyna się na dobrym > przygotowaniu i najlepiej na skale, ty chyba za dużo Pawlaków się naoglądałeś, pamiętasz scenę jak chcieli (dzieci) podgadać o "biznesie" i wspólnej pracy - wiesz jak to się skończyło. Taki sam jest baranek mały - Kaczka! > Naród który zapomina o przeszłości nie wybuduje przyszłości sumując, naród, który tylko o przeszłości - na pewno nic nie zbuduje! Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 20:02 Sam dąb Bartek to jest reklamówka która ma zadziałać na prawą stronę,ale nie temat jako taki do dyskusji przedwyborczej.Nikt dzisiaj przykładowo nie będzie ustawiał polityki z Rosją czy Niemcami w oparciu o drugą wojnę. Wszyscy wiemy że trzeba się w dzisiejszej dobie godzić i współpracować,tyle że na RÓWNORZĘDNYCH !!! zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 20:47 > współpracować,tyle że na RÓWNORZĘDNYCH !!! zasadac masz rację z "RÓWNORZĘDNYMI" jednak my, a raczej kaczki chciały, aby nam należało się więcej, za historię! I temu nie będziesz mógł zaprzeczyć, zawsze było a Niemiec to, a Ruski tamto... Tak to dalej będziemy w doopie - a kler nas sprzedawał zawsze, teraz dostaje ziemie, i ch....j wie komu sprzedaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bezinteresowny1000 Re: Tychik1 a Murzyni są bici w Ameryce? 13.06.10, 19:45 NIECH ŻYJE JAROSŁAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetratec Kolejny samobój 13.06.10, 17:04 Komorowski bez poparcia takich ludzi jak Sikorski czy Palikot miałby dużo większe szanse na mój głos. I na wygraną Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kolejny samobój 13.06.10, 17:09 > przymknij oko większe szanse na mój głos. I na wygraną Ja przymknąłem na Leppera i Zero z giertychem..... Wywalenie ich z polityki to jedyny plus... ale zbyt mały,żeby się przestawić! Zmruż oczy, na Palikota, jak na żartownisia (nie wiem co masz do Sikorskiego) :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Kolejny samobój 13.06.10, 17:20 I dla tego poprzesz Kaczyńskiego? Nie żartuj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Kolejny samobój 13.06.10, 17:20 tetratec napisał: > Komorowski bez poparcia takich ludzi jak Sikorski czy Palikot miałby dużo > większe szanse na mój głos. I na wygraną Oj ...moherku jak ty mialbys sumienie w kosciele sie pokazac gdybys zaglosowal na Komorowskiego. Pewnie musialbys sie spowiadac? Glosuj na kaczora ,pogadamy za dwa lata jesli twoj kurdupel wygra. Zobaczysz do czego ta gnida moze Polske doprowadzic. Jego braciszek byl kaczatkiem w porownaniu do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Re: Kolejny samobójczy ruch matola 13.06.10, 20:08 tetratec napisał: > Komorowski bez poparcia takich ludzi jak Sikorski czy Palikot miałby dużo > większe szanse na mój głos. I na wygraną PiS opracował listę wpadek Komorowskiego 2010-06-13Szefowa sztabu kandydata PiS na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego, Joanna Kluzik-Rostkowska zaprezentowała w niedzielę podczas konferencji w warszawskim sztabie wyborczym listę wypowiedzi Bronisława Komorowskiego, które oceniła jako "wpadki". "Zatytułowaliśmy tę listę: 'Marszałek Bronisław Komorowski herbu Korczak - sentencje, maksymy, porzekadła, cytaty, poezja'" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Zaznaczyła, że jest to bardzo długa lista. Szefowa sztabu PiS odczytała kilka pozycji z zaprezentowanej listy: "'Zawsze mamy gdzieś w zanadrzu polską pamięć, że 400 lat temu w trochę innym charakterze żołnierze polscy maszerowali na Placu Czerwonym', 'Jeśli trzeba będzie wprowadzić stan wyjątkowy, to na jakimś terenie, a nie w całym kraju', 'Równouprawnienie jest ważne, ale trzeba pamiętać, że są zajęcia nieodpowiednie dla pań', "Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, ale to (o załodze statku wojennego) były kaszaloty', 'Miałem przyjemność wizytowania terenów powodziowych', +Nie powinniśmy domagać się od USA zniesienia wiz'" - wyliczała. "To jest cała długa lista wpadek marszałka Komorowskiego i być może byłoby to bardzo zabawne, gdyby nie fakt, że te wpadki popełnia kandydat na urząd prezydenta RP" - zaznaczyła. Jak powiedziała, sztab kandydata PiS ma "takie przeświadczenie, że pan Bronisław Komorowski tak źle znosi stres, tak źle znosi trudy kampanii, że z wielkim mozołem, nie zawsze skutecznie, wypełnia rolę kandydata na prezydenta RP". "Państwa wyobraźni zostawiam, co by się działo, gdyby Bronisław Komorowski z kandydata zamienił się w urzędującego prezydenta RP" - dodała. Jak oceniła, "wpadki" popełniane przez prezydenta Komorowskiego "byłyby jeszcze większe i naprawdę groźne z punktu widzenia polskiej racji stanu". Szefowa sztabu PiS dodała także, że prześle Komorowskiemu listę kilkudziesięciu organizacji międzynarodowych, których Polska jest członkiem. "Taką ściągę mam dla pana Komorowskiego po to, żeby marszałek już nie wypisywał nas z kolejnych organizacji międzynarodowych, tak jak to uczynił wczoraj z NATO" - powiedziała nawiązując do sobotniej wypowiedzi Komorowskiego. Na wiecu w Kielcach kandydat PO mówił m.in. o tym, że nadszedł czas, aby zakończyć polską misję w Afganistanie. "Jest przygotowywana strategia wyjścia z NATO. Całkiem zwyczajnie, jestem po rozmowie z panem premierem na ten temat właśnie" - powiedział, pytany, kiedy wniosek ws. Afganistanu będzie gotowy i co ma na myśli, mówiąc, że taki wniosek jest przygotowywany. "Chciałam przypomnieć panu marszałkowi, że jesteśmy w ONZ, w Unii Europejskiej, w Międzynarodowej Agencji Energii Atomowej, Światowej Organizacji Handlu, Światowej Organizacji Zdrowia. W sumie tych organizacji jest kilkadziesiąt i pozwolę sobie przesłać panu marszałkowi Komorowskiemu listę tych organizacji z prośbą o to, żeby już więcej takich gaf, takich wpadek nie popełniał" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Odnosząc się do zapowiedzi marszałka Sejmu przygotowywania planów wyjścia naszych wojsk z Afganistanu, zaznaczyła, że 14 kwietnia Komorowski jako pełniący obowiązki prezydenta podpisał dokument, który przedłuża obecność Polski w tym kraju o kolejne pół roku. "Również zdecydował się na zwiększenie ilości polskich żołnierzy obecnych w Afganistanie" - dodała. "Rozumiem, że wczoraj marszałek zmienił zdanie, dlatego że miało miejsce bardzo tragiczne wydarzenie - terrorystyczny atak, w wyniku którego zginął polski żołnierz. Ale na miejscu wszystkim polskich żołnierzy, przebywających w tej chwili w Afganistanie, po takiej szybkiej i - mam przeświadczenie - nieprzemyślanej deklaracji marszałka o zmianie strategii, ja nie czułabym się bezpiecznie" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. "Mam nadzieję, że zarówno NATO jak i wszyscy inni, którzy tej deklaracji marszałka słuchali wczoraj, wiedzą, że w Polsce jest kampania wyborcza i różne rzeczy na użytek kampanii wyborczej się mówi" - dodała. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 17:12 drogie misiaczki,tempo rzeczywisćie ogromne,a tu jeszcze powódż, upały,same kataklizmy,którymi trzeba się zajmować a i myślec o kam- panii,to i o nieprzemyślane pod wpływem chwili słowa łatwo i błędy może czas usiąsc wieczorem,spokojnie i w ciszy zastanowić się -kto jest prezydent Polski - co to jest za urząd i wtedy droga prosta Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 17:42 oczywiście - kto to jest prezydent Polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 17:40 co tam jeszcze na klubowej imprezie w Agrykoli ? panienki piszczą,panowie stroszą piórka ? a co w Polsce słychać ? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 17:51 > a co w Polsce słychać ? w czasie ulew drzewka usychają :( Za naszą kasę..... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 18:15 tak właśnie patrzę,patrzę,słucham i myślę czy aby tego drzewka nie podlać,szybko by urosło Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Dobra robota Bronku! Brawo. Tak trzymac. 13.06.10, 17:52 Kaczory gryza sie w piety. :) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jest 13.06.10, 18:02 żałosny. Ale skoro Donek tak chce, śmiejmy się z Bronka, śmiejmy się z jego żenujących wyPOwiedzi. Śmiejmy się z nieudacznej Platformy, skoro wystawiła takiego kandydata! Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 18:08 > Śmiejmy się z nieudacznej Platformy, dla porównania, jaro mógłby się wypowiadać, ale strategi pis, to: milcz jarku milcz! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 18:10 PS. Czy pis wziął zalecenia z forum. Im mniej kaczka gada, tym bardziej mądry wychodzi ze spotkania???? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 18:13 POinformuj o swych przemyśleniach, Bron, niesioła, palikota, kuca, wajdę, "nibyprofesora" i kilku innych POpapranych doradców smutnego kandydata. Na POhybel! u. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 18:53 ja o tym piszę, ty nie potrafisz nawet słowa krytyki napisać o kaczce :D Ktoś ma problem, i na pewno to nie jestem ja! Twoja wazelina kiedyś cię zgubi, poślizgniesz się i złamiesz kręgosłup, ten fizyczny,bo moralnego już nie masz, zamiast niego masz pis kręgosłup! Taki jak cały kler! Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 19:01 A czy ty wykształciuchu piszesz krytycznie o komorku? Nie ty piszesz bzdury wyczytane w GW, zasłyszane w "szkle kontaktowym" i wiadomościach TVN24. Pamiętaj , tylko gó... płynie z nurtem, a ty właśnie tak czynisz żałosny zwolenniku POpapranej partii! u. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 19:55 dałem masę przykładów na krytykę, ale za konkrety, nie domagam się dymisji za coś, czego ktoś nie spieprzył. Np. nie wymagam dymisji kogoś z rządu za planowanie wyjazdu małego pierdzącego. Za to domagałem się w wielu innych przypadkach! > POpapranej partii! jak nerwy puszczają, top uklęknij i się pomódl, podobno to wam pomaga na zebranie myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 20:03 znowu dobra rada dla komorka - niech wyluzuje, bo pierdoły oPOwiada. Gdyby tak niechcący został prezydentem, to ciekawe czy zaprzyjaźniona telewizja i gazeta będą z niego darły łacha jak z poprzednika? Żal mi cie chłopcze, nie masz swojego rozumku i wierzysz w to co POdają w zaprzyjaźnionych mediach! u. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Ten Matol nie jest zabawny ani śmieszny jest glupi 13.06.10, 20:10 unamatita napisała: > znowu dobra rada dla komorka - niech wyluzuje, bo pierdoły oPOwiada. Gdyby tak > niechcący został prezydentem, to ciekawe czy zaprzyjaźniona telewizja i gazeta > będą z niego darły łacha jak z poprzednika? > Żal mi cie chłopcze, nie masz swojego rozumku i wierzysz w to co POdają w > zaprzyjaźnionych mediach! > u. PiS opracował listę wpadek Komorowskiego 2010-06-13Szefowa sztabu kandydata PiS na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego, Joanna Kluzik-Rostkowska zaprezentowała w niedzielę podczas konferencji w warszawskim sztabie wyborczym listę wypowiedzi Bronisława Komorowskiego, które oceniła jako "wpadki". "Zatytułowaliśmy tę listę: 'Marszałek Bronisław Komorowski herbu Korczak - sentencje, maksymy, porzekadła, cytaty, poezja'" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Zaznaczyła, że jest to bardzo długa lista. Szefowa sztabu PiS odczytała kilka pozycji z zaprezentowanej listy: "'Zawsze mamy gdzieś w zanadrzu polską pamięć, że 400 lat temu w trochę innym charakterze żołnierze polscy maszerowali na Placu Czerwonym', 'Jeśli trzeba będzie wprowadzić stan wyjątkowy, to na jakimś terenie, a nie w całym kraju', 'Równouprawnienie jest ważne, ale trzeba pamiętać, że są zajęcia nieodpowiednie dla pań', "Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, ale to (o załodze statku wojennego) były kaszaloty', 'Miałem przyjemność wizytowania terenów powodziowych', +Nie powinniśmy domagać się od USA zniesienia wiz'" - wyliczała. "To jest cała długa lista wpadek marszałka Komorowskiego i być może byłoby to bardzo zabawne, gdyby nie fakt, że te wpadki popełnia kandydat na urząd prezydenta RP" - zaznaczyła. Jak powiedziała, sztab kandydata PiS ma "takie przeświadczenie, że pan Bronisław Komorowski tak źle znosi stres, tak źle znosi trudy kampanii, że z wielkim mozołem, nie zawsze skutecznie, wypełnia rolę kandydata na prezydenta RP". "Państwa wyobraźni zostawiam, co by się działo, gdyby Bronisław Komorowski z kandydata zamienił się w urzędującego prezydenta RP" - dodała. Jak oceniła, "wpadki" popełniane przez prezydenta Komorowskiego "byłyby jeszcze większe i naprawdę groźne z punktu widzenia polskiej racji stanu". Szefowa sztabu PiS dodała także, że prześle Komorowskiemu listę kilkudziesięciu organizacji międzynarodowych, których Polska jest członkiem. "Taką ściągę mam dla pana Komorowskiego po to, żeby marszałek już nie wypisywał nas z kolejnych organizacji międzynarodowych, tak jak to uczynił wczoraj z NATO" - powiedziała nawiązując do sobotniej wypowiedzi Komorowskiego. Na wiecu w Kielcach kandydat PO mówił m.in. o tym, że nadszedł czas, aby zakończyć polską misję w Afganistanie. "Jest przygotowywana strategia wyjścia z NATO. Całkiem zwyczajnie, jestem po rozmowie z panem premierem na ten temat właśnie" - powiedział, pytany, kiedy wniosek ws. Afganistanu będzie gotowy i co ma na myśli, mówiąc, że taki wniosek jest przygotowywany. "Chciałam przypomnieć panu marszałkowi, że jesteśmy w ONZ, w Unii Europejskiej, w Międzynarodowej Agencji Energii Atomowej, Światowej Organizacji Handlu, Światowej Organizacji Zdrowia. W sumie tych organizacji jest kilkadziesiąt i pozwolę sobie przesłać panu marszałkowi Komorowskiemu listę tych organizacji z prośbą o to, żeby już więcej takich gaf, takich wpadek nie popełniał" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Odnosząc się do zapowiedzi marszałka Sejmu przygotowywania planów wyjścia naszych wojsk z Afganistanu, zaznaczyła, że 14 kwietnia Komorowski jako pełniący obowiązki prezydenta podpisał dokument, który przedłuża obecność Polski w tym kraju o kolejne pół roku. "Również zdecydował się na zwiększenie ilości polskich żołnierzy obecnych w Afganistanie" - dodała. "Rozumiem, że wczoraj marszałek zmienił zdanie, dlatego że miało miejsce bardzo tragiczne wydarzenie - terrorystyczny atak, w wyniku którego zginął polski żołnierz. Ale na miejscu wszystkim polskich żołnierzy, przebywających w tej chwili w Afganistanie, po takiej szybkiej i - mam przeświadczenie - nieprzemyślanej deklaracji marszałka o zmianie strategii, ja nie czułabym się bezpiecznie" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. "Mam nadzieję, że zarówno NATO jak i wszyscy inni, którzy tej deklaracji marszałka słuchali wczoraj, wiedzą, że w Polsce jest kampania wyborcza i różne rzeczy na użytek kampanii wyborczej się mówi" - dodała. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 21:45 > Żal mi cie chłopcze, nie masz swojego rozumku i wierzysz w to co Przynajmniej nie bronię idioty jak gada głupoty, jak broniłaś Kaczek, kiedu świat się z nich śmiał, jak broniłaś kartofli, za nazwanie kartoflami, prawie wojnę wywołałaś!!!! I to nas rózni, ja się śmieję, ty robisz jeszcze większą idiotkę z siebie, w imieniu kaczek :)))) > POdają w zaprzyjaźnionych mediach! a tego nie będę komentował, to poniżej ND i trwam, co mi jeszcze zarzucisz, że leszka strąciłem???? Ni strąciłem, ale wykrakałem, że spadnie, no i się ziściło, na nasze szczęście. Młodych, pracowitych, wolnych Polaków, szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Bronek nie jest ani zabawny ani śmieszny. Jes 13.06.10, 22:04 o zaprzyjaźnione media, a dokładnie przyjaciół z TVN - zapytaj wajdę. Napisz coś więcej o szczęściu jakie sPOtkało "młodych, pracowitych....itd" - ty chyba troszku PO.ebany jestes gościu!. Budować szczęście na tragedii!! No, ale cóż, jesteś tyPOwym przedstawicielem POpapranego elektoratu, czymś równie ohydnym i odpychającym jak palikot! u. Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 18:19 Nie wiem, jak można być tak bezczelnym jak Pan Komorowski:/ Wstydzę się że jest moim rodakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
maran283 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 18:32 wstydzę się, że mam takich rodaków bezmyślnych jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
maran283 no w końcu coś sie dzieje w kampani PO 13.06.10, 18:34 więcej takich wieców w tej kampanii Panie Bronisławie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igor14141 Re: no w końcu coś sie dzieje w kampani PO 13.06.10, 18:44 To był wiec Marszałka Komorowskiego? a ja myślałem ,że przez przypadek znalazłem się w kabarecie J Pietrzaka.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
patryjotka Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 18:54 Ostatnia parodia ludzi zdesperowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
wieza_babel1 Komorowski, ty sadzisz wciąż lipę za lipą! 13.06.10, 19:40 "Ptok ptokowi nie jednaki. Człek człekowi nie dorówna, dusa dusy zajrzy w oczy, nie polezie orzeł w gówna". Odpowiedz Link Zgłoś
bezinteresowny1000 Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 19:47 NIECH ŻYJE JAROSŁAW!!!!!!!!!!!!!!CZŁOWIEK KOMPETENTNY I UCZCIWY,Z KLASĄ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
igor14141 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 20:01 bezinteresowny1000 napisał: > NIECH ŻYJE JAROSŁAW!!!!!!!!!!!!!!CZŁOWIEK KOMPETENTNY I UCZCIWY,Z KLASĄ!!!!!! A TY CO? szaleju się objadłeś?// Gdzie Ty w drobiu widzisz klasę, uczciwosć,kompetencje?/ Najlepszy jest JKM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bezinteresowny1000 Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 19:50 JAK WIDZĘ KOMOROWSKIEGO TO MI SIĘ ROBI NIEDOBRZE,ILE W NIM FAŁSZU I ZAKŁAMANIA,TAK BEZCZELNEGO CZŁOWIEKA !NIE SPOTKAŁAM ,ON CHYBA NIE MA SUMIENIA,HONORU,ANI GODNOŚCI,OBRZYDLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 19:59 dobrze,ze pokazali tę klubową imprezkę na Agrykoli i magików od gadżetów firmowych i pani Zdzisia całuje kierownika działu i wygrywa bonus,he,he,a teraz wszyscy klaszczemy i jest nam dobrze,pokażcie jak wam dobrze,aaaaa! brawo ! żenada ja dziękuję,sorki,buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, 13.06.10, 20:01 przyzwyczajaj się, ew. już kup nakolanniki na pielgrzymkę do Częstochowa. Może wymodlisz zawał.... Odpowiedz Link Zgłoś
woj-77 Komorowski: Idziemy ku zwycięstwu, wbrew tym, k... 13.06.10, 20:01 Panie Pośle, jako ewentualny przyszły Prezydent, wolałbym aby Pan złożył deklarację, iż podejmie Pan czynności, aby przerwać PATOLOGIĘ w Sejmie, czyli: ograniczyć liczbę posłów, zmniejszyć ich diety, ograniczyć ich przywileje, wprowadzić okręgi jednomandatowe, posłowie pracowaliby 8 godzin i zasiadali tylko w Sejmie. Gdyby, nie realizowali zadań, jakie wyznaczono np. w propozycjach Przyjaznego Państwa, żegnaliby się z Sejmem. Proste. Ten język, którym Pan mówi, niech zostawi innemu człowiekowi. Pan ma więcej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
pelikannet Komorowski:Idziemy ku zwycięstwu, powiedzial MATOL 13.06.10, 20:04 PiS opracował listę wpadek Komorowskiego 2010-06-13Szefowa sztabu kandydata PiS na prezydenta Jarosława Kaczyńskiego, Joanna Kluzik-Rostkowska zaprezentowała w niedzielę podczas konferencji w warszawskim sztabie wyborczym listę wypowiedzi Bronisława Komorowskiego, które oceniła jako "wpadki". "Zatytułowaliśmy tę listę: 'Marszałek Bronisław Komorowski herbu Korczak - sentencje, maksymy, porzekadła, cytaty, poezja'" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Zaznaczyła, że jest to bardzo długa lista. Szefowa sztabu PiS odczytała kilka pozycji z zaprezentowanej listy: "'Zawsze mamy gdzieś w zanadrzu polską pamięć, że 400 lat temu w trochę innym charakterze żołnierze polscy maszerowali na Placu Czerwonym', 'Jeśli trzeba będzie wprowadzić stan wyjątkowy, to na jakimś terenie, a nie w całym kraju', 'Równouprawnienie jest ważne, ale trzeba pamiętać, że są zajęcia nieodpowiednie dla pań', "Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, ale to (o załodze statku wojennego) były kaszaloty', 'Miałem przyjemność wizytowania terenów powodziowych', +Nie powinniśmy domagać się od USA zniesienia wiz'" - wyliczała. "To jest cała długa lista wpadek marszałka Komorowskiego i być może byłoby to bardzo zabawne, gdyby nie fakt, że te wpadki popełnia kandydat na urząd prezydenta RP" - zaznaczyła. Jak powiedziała, sztab kandydata PiS ma "takie przeświadczenie, że pan Bronisław Komorowski tak źle znosi stres, tak źle znosi trudy kampanii, że z wielkim mozołem, nie zawsze skutecznie, wypełnia rolę kandydata na prezydenta RP". "Państwa wyobraźni zostawiam, co by się działo, gdyby Bronisław Komorowski z kandydata zamienił się w urzędującego prezydenta RP" - dodała. Jak oceniła, "wpadki" popełniane przez prezydenta Komorowskiego "byłyby jeszcze większe i naprawdę groźne z punktu widzenia polskiej racji stanu". Szefowa sztabu PiS dodała także, że prześle Komorowskiemu listę kilkudziesięciu organizacji międzynarodowych, których Polska jest członkiem. "Taką ściągę mam dla pana Komorowskiego po to, żeby marszałek już nie wypisywał nas z kolejnych organizacji międzynarodowych, tak jak to uczynił wczoraj z NATO" - powiedziała nawiązując do sobotniej wypowiedzi Komorowskiego. Na wiecu w Kielcach kandydat PO mówił m.in. o tym, że nadszedł czas, aby zakończyć polską misję w Afganistanie. "Jest przygotowywana strategia wyjścia z NATO. Całkiem zwyczajnie, jestem po rozmowie z panem premierem na ten temat właśnie" - powiedział, pytany, kiedy wniosek ws. Afganistanu będzie gotowy i co ma na myśli, mówiąc, że taki wniosek jest przygotowywany. "Chciałam przypomnieć panu marszałkowi, że jesteśmy w ONZ, w Unii Europejskiej, w Międzynarodowej Agencji Energii Atomowej, Światowej Organizacji Handlu, Światowej Organizacji Zdrowia. W sumie tych organizacji jest kilkadziesiąt i pozwolę sobie przesłać panu marszałkowi Komorowskiemu listę tych organizacji z prośbą o to, żeby już więcej takich gaf, takich wpadek nie popełniał" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. Odnosząc się do zapowiedzi marszałka Sejmu przygotowywania planów wyjścia naszych wojsk z Afganistanu, zaznaczyła, że 14 kwietnia Komorowski jako pełniący obowiązki prezydenta podpisał dokument, który przedłuża obecność Polski w tym kraju o kolejne pół roku. "Również zdecydował się na zwiększenie ilości polskich żołnierzy obecnych w Afganistanie" - dodała. "Rozumiem, że wczoraj marszałek zmienił zdanie, dlatego że miało miejsce bardzo tragiczne wydarzenie - terrorystyczny atak, w wyniku którego zginął polski żołnierz. Ale na miejscu wszystkim polskich żołnierzy, przebywających w tej chwili w Afganistanie, po takiej szybkiej i - mam przeświadczenie - nieprzemyślanej deklaracji marszałka o zmianie strategii, ja nie czułabym się bezpiecznie" - powiedziała Kluzik-Rostkowska. "Mam nadzieję, że zarówno NATO jak i wszyscy inni, którzy tej deklaracji marszałka słuchali wczoraj, wiedzą, że w Polsce jest kampania wyborcza i różne rzeczy na użytek kampanii wyborczej się mówi" - dodała. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 komorowski-gajowy to ch... 13.06.10, 20:12 gumowy wibrator i tak nie wygra bo pusty jak moja beczka po kapuscie zimowej Odpowiedz Link Zgłoś