Dodaj do ulubionych

Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to od...

14.06.10, 22:24
Komorowski będzie bardzo dobrym prezydentem.
Obserwuj wątek
    • marsyas Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 22:26
      czarownica-w-szambie napisał:
      > Komorowski będzie bardzo dobrym prezydentem.

Tego nikt nie wie. Ale jest pewne, że Komorowski nie może być gorszym
      prezydentem niż Kaczyński.
      • loppe Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 22:28
        Kaczyński ma jedną podstawową zaletę - jako jedyny może nas uratować
        od prezydentury Komorowskiego
        • dobredowcipy Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 22:41
          I ma wielką wadę - jest Jarosławem Kaczyńskim
        • cleryka Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 22:50
          loppe napisał:

> Kaczyński ma jedną podstawową zaletę - jako jedyny może nas uratować
          > od prezydentury Komorowskiego
          > Czyli...utopić w szambie?pływaj z nim sam.
      • bezinteresowny1000 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 22:49
        JEDNO JEST PEWNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOMOROWSKI NIE MOŻE ZOSTAĆ
        PREZYDENTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEST FAŁSZYWY,A CAŁĄ KOMPANIĘ PROWADZI ZA NIEGO
        TUSK.OJ JAKI BIEDNY PRZEPRACOWANY KOMOROWSKI---MARSZAŁEK ,PO.PREZYDENT,I TYLE
        PRACY ,A CZY NIE BOLI GŁOWA OD BRANIA PENSJI,OJ OJ OJ HRABIA PRZEPRACOWANY.
        • cleryka Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 22:53
          Przychodzi Jarek do lekarza,a lekarz nie żyje..Dowcip przedszkolaków z
          grupy starszaków.Pozdrawiam!
          • bezinteresowny1000 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:01
            OJ BABO BABO! POSTUKAJ SIĘ W GŁÓWKĘ,TĘSKNO TOBIE ZA PRL?DOCZEKASZ SIĘ JAK KOMORA
            ZAJMIE FOTEL,JESTEŚ CHYBA TEGO SAMEGO POKROJU CO KOMORA,CZYLI PUSTA,ALE
            JEDNOCZEŚNIE WYTWORNA JAK HRABIANKA.PA
            • jupiter116 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:10
              CapsLock ci się zaciął, kołku?
              • krasnoludek67.2 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:53
                Nareszcie zadowolony wykształciuch.Ja też jestek wykształciuchem,ale nie mam
                twarzy Paligłupa.Jupiter przestań się wiercić i puść sobie bąka i CapsLock sam
                sie odblokuje.
                • jupiter116 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 15.06.10, 11:19
                  Gryzie PiSowską dupkę moja stopka, oj gryzie...

Ależ mam frajdę z waszych jakże nieudolnych prób sponiewierania moją skromną
                  osobą :DDD
            • pantanal Capslock Ci się zepsuł. 14.06.10, 23:20
              bezinteresowny1000 napisał:

> OJ BABO BABO! POSTUKAJ SIĘ W GŁÓWKĘ,TĘSKNO TOBIE ZA PRL?DOCZEKASZ SIĘ JAK KOMOR
              > A
              > ZAJMIE FOTEL,JESTEŚ CHYBA TEGO SAMEGO POKROJU CO KOMORA,CZYLI PUSTA,ALE
              > JEDNOCZEŚNIE WYTWORNA JAK HRABIANKA.PA
          • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:03
            Przyszedł wczoraj do programu,bo warto było zobaczyć jakieś MINY...ja tam
            żadnych MIN nie widziałam....no i podobno wszedł w STADO OS....też ich nie
            widziałam...zastanawiam się czy on nie ma jakiejś sklery,albo coś jeszcze gorszego:(
            • pantanal Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:22
              ferflasia1 napisała:

> Przyszedł wczoraj do programu,bo warto było zobaczyć jakieś MINY...ja tam
              > żadnych MIN nie widziałam....no i podobno wszedł w STADO OS....też ich nie
              > widziałam...zastanawiam się czy on nie ma jakiejś sklery,albo coś jeszcze gorsz
              > ego:(
              Potem Lis dał migawkę z wczorajszego dnia przed debatą: wejście Komorowskiego.
              Jedyny, który nie miał skwaszonej miny, to Napieralski.
              • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:26
                A gdzieś Ty to widział....a osy i miny też widziałeś???
                • pantanal Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:30
                  ferflasia1 napisała:

> A gdzieś Ty to widział....a osy i miny też widziałeś???
                  Skwaszone miny Pawlaka, potem Kaczyńskiego: i owszem. Na końcu Napieralski
                  powitał go z przyjaznym uśmiechem. Nb oceny są takie, że Napieralski wypadł
                  najlepiej. Nie wiem: mnie się podobał Kaczyński, choć to nie mój kandydat.
                  • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:43
                    Według mnie najlepiej-choć słabo oceniany wypadł Pawlak,a najgorzej
                    Komorowski...Zdziwiło mnie,że kandydat na prezydenta używa takiego argumentu
                    ....że wszedł w stado os...no i po to by zobaczyć miny przeciwników.....to tak
                    jakby wcale nie zależało mu by na nas zrobić dobre wrażenie,tylko by tamci gęby
                    otworzyli...Dla mnie jest to postawa nie poważna,chłopięca i w ogóle nie na
                    poziomie dorosłego faceta...skompromitował się jeszcze bardziej:(
                    • pantanal Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:50
                      Moim zdaniem Pawlak wyszedł najgorzej.
                      • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:59
                        Pawlak tylko wyglądał najgorzej,bo jest takim pozornym ponurakiem,ale mówił
                        rzeczowo....
        • czarnaowca.3 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:40
          to trzrba sie bylo uczyc i zostac leprzym prezydentem...
          tez bys mial kogos do prowadzenia kampanii /nie kOmpanii/ i dostawal guba pensje...
          to wymyslanie mu od hrabiego a to chyba dlatego ze jestes z
          najnizszego podolu splecznego...lecz jednak tak jak komorowski nie odpowiada za
          swoje pochodzenie tak tego ty tez nie musisz robic...
          bijesz piane i nic wiecej!
          • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:54
            Polityka to zabawa w lepszego kłamczuszka.....i zapamiętaj,że godny...dobrze
            wykształcony facet nie będzie się w tym babrać,a Ty to zaraz myślisz,ze to nie
            wiadomo kto....spójrz na nich rzetelnie...porównaj kto więcej i sprytniej
            kłamie...kto się usadawia bliżej koryta i powołuje na znajomości.Tak już ten
            system zarządzania państwem został ulokowany,a my mu poklaskujemy,kłócimy
            się,spieramy...
    • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 14.06.10, 23:04
      Taaak...i wszędzie będzie widział MINY i STADO OS...P
      • zwykly_troll Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 15.06.10, 00:24
        ale ci się spodobały te miny i stado os. napisz to sobie nad łóżkiem
        • ferflasia1 Re: Komorowski: Gdy Kaczyński nie przychodzi, to 15.06.10, 10:40
          Nie mi, tylko temu idiocie to się tak bardzo podobało :P
    • krasnoludek67.2 Wybory 2010. Komorowski u Lisa rozwiązuje KRRiT 15.06.10, 00:07
      Hrabia widział osy,pewnie to były trutnie.;albo szerszenie.Wzięłam lupę i
      widziałam jak komar z zalanych terenów gryzł w czoło Bronka.On ma taka
      szorstką skórę ,że tego nie odczuł .Pozdrawiam błękitnych z autobusów.To tacy
      wymęczeni młodzi ludzie ,a już z nich się robi junaków z hufców pracy .O
      cześć Wam PANOWIE MAGNACI i HRABIOWIE. Pyta pewien lokaj hrabiego.Pan
      hrabia spi,czy wstał?A hrabia na to:z czyjej piczy wstałem,to moja rzecz.
      • ferflasia1 Re: Wybory 2010. Komorowski u Lisa rozwiązuje KRR 15.06.10, 00:10
        Widziałam jak wczoraj drapał się po ręce,a potem mu się beknęło...dzisiaj też
        beknął...nie powinien pić wody w czasie programu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka