easz 21.06.10, 08:39 Bo żadna zmiana społeczna nie jest potrzebna, dobrze jest tak, jak jest, i to nie tylko dla Macieja Mazurka, ale i dla wszystkich. - taa? następna wyrocznia... Echch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolabog Ładunek hipokryzji 21.06.10, 14:48 Ale ta wystawa to naprawdę gniot.Pomijam kwestie ideologiczne. Chaos, chaos, chaos, kiepskie prace... Ja się nie czuję ofiarą przemocy po obejrzeniu wystawy; raczej czuję jakbym w Muzeum Narodowym obejrzała trzeciorzędną wystawę, która nośną tematyką nadrabia mizerię poziomu. Gdyby chociaż rzeczywiście była skandalizująca! Ale ona była tylko skandalicznie kiepska. Chyba się też trzeba zastanowić, czy MN w Warszawie to najlepsze miejsce dla takiej wystawy. Zachęta, Zamek Ujazdowski, tak, ale nie MN. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: Ładunek hipokryzji 22.06.10, 00:21 Ok, ale to mogli powiedzieć, że gniot, a nie, że nie ma potrzeby i że wiedzą lepiej, za kogoś, jaka potrzeba jest itd. Nie wiem, nie widziałam, ale jeśli gniot, to szkoda, bo wydaje się, że zmarnowana szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
free-gazetka Ładunek hipokryzji 22.06.10, 09:51 Pan Mazurek jest zapewne katolikiem wierzacym i co wy chcecie od tego czlowieka? Tak mysli 99% Polakow. Hipokryzji tu nie dostrzeglam. Problemem nie sa poglady, ale niski poziom cywilizacyjny Polakow. Wystawa, pomimo, iz slaba, jednak wprowadza nas na chwile w krag dyskusji waznych. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Ładunek hipokryzji 24.06.10, 02:41 A czy pan Mazurek ma w toalecie lustro? Jeśli tak, to go rozumiem. Współczuję Jego kobiecie...jeśli ja ma... Odpowiedz Link Zgłoś