synecek Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 17:46 Jarosław Kaczynski KŁAMCA,OSZUST,powinien zmienic nazwisko na Kłamczynski! Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Lubię to powtarzać, a ostatnio mam ku temu powody 24.06.10, 18:13 Jarosław Kaczyński jest KŁAMCĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora kto chce kłamce prezydentem RP??? kto???? 24.06.10, 20:26 kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 17:46 więc jednak istnieje prawo i sprawiedliwość.W połączeniu z kurskim.Zobaczyć minę Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 17:48 nareszcie ten załgany nieudacznik dostał nauczkę choć o ile znam się na tym typie nic to nie pomoże kaczorek łgarstwo ma we krwi kaczyński + KK = KKK czyli ku klux klan Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 17:52 Kaczyński się sfrajerował, mógł od razu sprostować, że Komorowski dzisiaj już nie jest za prywatyzacją szpitali. Potem już spokojnie mógłby twierdzić, że kiedyś był za prywatyzacją i że trzeba o tym cały czas przypominać i że nie nalezy dzisiaj wierzyć w to, że się nagle Komorowski zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorow 24.06.10, 18:22 A ja myślę, że to była zimna kalkulacja Jaśnie Prezesa. Porażka była wliczona w koszty, ale jest i zysk. Dlaczego? Wiele ten wyrok w polityce nie zmienia, każdy i tak zostanie przy swoim, JK tylko odrobinę przeformułuje teraz swoje teksty. Za to będzie mógł się przedstawiać jako ofiara represji ze strony sądownictwa III RP, które jak wiadomo (a jest to wiedza powszechna wśród prawych Polaków) boi się powrotu Ziobry, który mógłby zrobić porządek z tym gniazdem żmij. Odpowiedz Link Zgłoś
first.tb Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 17:55 No i co, panie Kaczyński? Może jednak białe jest białe, a czarne jest czarne? Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Teraz sobie poczytam! 24.06.10, 17:59 Teraz poczytam wpisy zwolenników J. Kaczyńskiego i PiS jakie to sądy w Polsce są nieobiektywne i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 18:02 Kurski mu doradzi zeby nie przepraszał, tylko - jak on sam - odwołać się do Strasburga; przecież komornik nie ma czego mu zlicytować - wszak pensję oddaje mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Sąd odebrał Kaczyńskiemu moralne prawo do bycia... 24.06.10, 18:12 Sąd odebrał Kaczyńskiemu moralne prawo do bycia w polityce!!!!!!!! Kto chce kłamce prezydentem RP??? kto????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Sąd odebrał Kaczyńskiemu moralne prawo do byc 24.06.10, 22:25 > Kto chce kłamce prezydentem RP??? kto?????????????------------------- -------------------------------------------------- niestety Henryku - blisko 40% głosujących nie uważa by bycie kłamcą było przeszkodą w ubieganiu się o najwyższy zaszczyt w państwie. Niestety tzw. elita w części ( i to sporej!)popiera człowieka bezideowego dla którego cel uświęca środki . Można się bać ... Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 18:16 Słuchałem p. Jakubiak... Ci łgarze nie umieją przegrywać ! Wg Jakubiak: "sąd apelacyjny w I instancji przyznał nam rację", "komercjalizacja - wg słownika języka polskiego to tyle co prywatyzacja, i tak wygralismy, bo teraz marszalek Komorowski gdy zostanie prezydentem !)... Odpowiedz Link Zgłoś
edwinstern Re: Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorow 25.06.10, 04:38 jaki masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
lechu733 Wszystko dla Bronka !!!! 24.06.10, 18:17 Ma się to ukazać w TVNie i TVP ale jako pierwsza wielkimi literami na czerwonym tle umieściła to wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: Wszystko dla Bronka !!!! 24.06.10, 18:25 ...Bo to istotna sprawa, że na Prezydenta ma ochotę KŁAMCA !!! To się często nie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Re: Wszystko dla Bronka !!!! 24.06.10, 18:33 Ciekawe dlaczego sąd nakazał przeprosic w telewizji TVN? Przecież te przeprosiny są płatne, sąd daje zarobić jednemu z mediów zupełnie prywatnych i ciekawe dlaczego tylko temu jednemu? W TVP to rozumiem, bo to telewizja puliczna. Ale dlaczego akurat TVN, a nie inni? Ktoś powinien zbadać czy sedzia po tym wyroku nie, kupiła sobie np. nowego auta. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: Wszystko dla Bronka !!!! 24.06.10, 19:30 Tez sądzę, że lepsze byłyby OSOBISTE przeprosiny w TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Nie chcę prezydenta prawomocnego kłamcy!!!!! 24.06.10, 18:23 Ciekawe komu to nie przeszkadza? katolikom, księżom, rydzykom i innym uczciwym inaczej !??? I toto się nazywa prawo i sprawiedliwość !!? Śmiech historii ! Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek ... a chciałem pomóc 24.06.10, 18:25 niesforny Jarek nie posłuchał trajkotka - dobra rada i ... GW zamieściła przeprosiny, pięknie napisane, na czerwonym tle... też chce pomóc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: ... a chciałem pomóc 24.06.10, 19:32 I to za friko- jaki miły gest dla prezesa. Kłamca powinien podziękować, ze mu płacić nie każą. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 No a GW zamieści to za darmo... 24.06.10, 18:27 Czy działanie GW nie jest działaniem na szkodę spółki Agora co jest karalne? Można umieszczać takie plansze na pół site'a za freeko? Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: No a GW zamieści to za darmo... 24.06.10, 19:34 Aha, bo tak strasznie cię obchodzi szkoda spółki Agora, jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 18:28 Skąd wiesz co to jest menda - MIAŁEŚ a może masz (na mózgu !) Jeżeli POLSKOŚĆ to dla ciebie brak oporów by kłamać - to masz rzeczywiście swojego kandydata - tyleż wartego co te twoje mendy ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Kmorowski też kłamał 24.06.10, 18:50 ...mówiąc, że SLD rozpoczął dwie wojny - w Iraku i w Afganistanie (w rzeczywistości decyzję o wprowadzeniu wojsk do Afganistanu w czasie misji irackiej podjął rząd J. Kaczyńskiego). GW ochoczo pochwyciła tę kwestię przemilczając fakt poparcia PO (w tym Komorowskiego) dla obu tych misji. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora odpowiedż dla "piotr7777" 24.06.10, 20:28 Jesteś takim samym oszustem jak Twoj ulubieniec kłamczuch!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nigero A już miałem głosować na Komorowskiego 24.06.10, 19:11 Byłem pewien, że jest za prywatyzacją szpitali. Miałem przez to na niego głosować. A tu klops, jednak nie jest taki liberalny, PO nie jest liberalne. Nie głosuję na Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: A już miałem głosować na Komorowskiego 24.06.10, 19:33 A na kogo? Na Kaczora? Ten to ci dopiero liberał. W pierwszej turze głosujesz na swojego, w drugiej eliminujesz obcego. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: A już miałem głosować na Komorowskiego 24.06.10, 19:34 Zawsze możesz zagłosować na "lyberalnego" Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nigero Re: A już miałem głosować na Komorowskiego 24.06.10, 20:12 scorpinor napisał: > Zawsze możesz zagłosować na "lyberalnego" Kaczyńskiego. No nie wiem. O ile mi wiadomo, to PiS na swoim koncie ma bardzo dobre inicjatywy, które spowodowały obniżenie podatków. Natomiast, jak to mówisz "lyberalne" PO jak na razie tylko podnosi podatki. No ale miałem nadzieję, że jednak coś im z tego liberalizmu zostało w tym PO, ale jednak nie, nawet szpitali nie chcą prywatyzować. Trudno, Bronek traci mój niezwykle cenny głos, oh ah. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: A już miałem głosować na Komorowskiego 24.06.10, 19:37 Takie sztuczki Drogi Pisowczyku to sobie możesz pisać do "ciemnego ludu, który wszystko kupi"! Tutaj się nie wysilaj - szkoda czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany Cholerny kłamczuch i manipulator !!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.10, 19:26 b/k Odpowiedz Link Zgłoś
nigero Swoją drogą ciekawa nadgorliwość 24.06.10, 19:36 To przepraszanie za kogoś... Kurski, Kaczyński. Hehe, zabawni jesteście w tej Gejzetce. Przypominacie mi trochę takiego głupiutkiego pieska, który ma w sobie pełno energii i tylko biega i ujada, merda ogonkiem. Ot cała Gazetka. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Swoją drogą ciekawa nadgorliwość 24.06.10, 19:39 No i widzisz Pisowczyku? Miałeś głosować na Komorowskiego? Typowa ściema w stylu Kaczyńskiego i Kurskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
funiaextra Re: do nigero i innych zwolennikow pis.... 24.06.10, 21:43 Niewiele masz do powiedzenia, ale to dobry znak. Piswyznawcy traca grunt pod nogami. Najpierw Patriota Wielki Klamczuch zaczal sie obrzydliwie przylizywac do lewicy a teraz okazalo sie ze swoich wyborcow oszukiwal. Jeszcze sie glupio tlumaczy, ze mowiac do ludzi musi upraszczac. sami widzicie, ze traktuje was jak ciemny motloch. Moze to was ostatecznie przekona, ze nie powinien byc prezydentem i jest to nasz wspolny interes. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorow 24.06.10, 19:57 thobold napisał: > Już nam wszystkim grozisz? A jak chcesz rozliczać te miliony "antypolskich > mend", które głosują na Komorowskiego? Obozy założyć, czy jak?<A ja myślę że jesteś lekko pierd*****ty z POwodu zbyt dużej ilości TVN-u.I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
rozbark226 Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 20:06 Bezczelny klamca i oszust !! I takie to-to chce byc PREZYDENTEM Polski ? Polacy ! Nie dopuscmy do tego na milosc Boska !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 20:15 Ja tam jednak wierzę w słowa Sawickiej,howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
spoko.0 PO stworzyło z GW agencję Ministerstwa Prawdy 24.06.10, 20:29 Kombinacja działa pełną parą. PO-wskie Ministerstwo Prawdy (wyspecjalizowane w ogłaszaniu pół-prawd) przewiduje ogłoszenie pełnej prawdy dopiero jak wygra wybory do Sejmu: www.dziennik.pl/polityka/article632887/Doradcy_Tuska_opozniaja_reforme_zdrowia.html Odpowiedz Link Zgłoś
funiaextra Re: PO stworzyło z GW agencję Ministerstwa Prawd 24.06.10, 21:46 spoko.0 napisała: > Kombinacja działa pełną parą. PO-wskie Ministerstwo Prawdy ( wyspecjalizowan > e w ogłaszaniu pół-prawd) przewiduje ogłoszenie pełnej prawdy dopiero jak > wygra wybory do Sejmu: zalosna obrona pis. Jakies insynuacje....zupelnie od rzeczy, byle chlapac... > www.dziennik.pl/polityka/article632887/Doradcy_Tuska_opozniaja_reforme_zdrowia.html Odpowiedz Link Zgłoś
spoko.0 Re: PO stworzyło z GW agencję Ministerstwa Prawd 24.06.10, 23:36 > zalosna obrona pis. Jakies insynuacje....zupelnie od rzeczy, byle > chlapac... > > rel="nofollow">www.dziennik.pl/polityka/article632887/Doradcy_Tuska_opozniaja_reforme_zdrowia.html Napewno żałosne że Ministerstwo Zdrowia częściowo się przyznaje że coś kręci ale w dalszym ciągu nie chce wytłumaczyć o co naprawde chodzi. Bo jeśli chodziłoby tylko o podwyżkę składek, nie byłoby problemu ponieważ PiS się z takim załorzeniem zgadza. www.dziennik.pl/polityka/article633651/Kopacz_przetestuje_reforme_zdrowia_Na_nas.html Odpowiedz Link Zgłoś
malpawzoo Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorowskim 24.06.10, 20:47 Jesteście gazetą agenturalną, aż przykro czytać jak bardzo stronniczą. Ale są jeszcze w Polsce ludzie, którzy naprawdę coś sobą reprezentują, są inteligentni i nie są wyłącznie wykreowani przez reklamę, media i PR. Jaką Polskę chcecie zbudować na totalnym kłamstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Jaka bronia walczycie o takiej zginiecie 24.06.10, 21:22 malpawzoo napisała: > Jesteście gazetą agenturalną, aż przykro czytać jak bardzo > stronniczą. Ale są jeszcze w Polsce ludzie, którzy naprawdę coś sobą > reprezentują, są inteligentni i nie są wyłącznie wykreowani przez > reklamę, media i PR. Jaką Polskę chcecie zbudować na totalnym > kłamstwie? = czyli gre slow w sadownictwie "w noweli ustawy zdrowotnej z listopada 2008 r. Głosował za nią Komorowski. - W ocenie sądu ustawa umożliwiała prywatyzację (na szczescie wtedy zavetowana -na jak dlugo?)...i bedzie umozliwiac jak sie zabiora za "poprawe zdrowia".... www.dziennik.pl/polityka/article632887/Doradcy_Tuska_opozniaja_reforme_zdrowia.html ....Warszawski prokurator zaproponował kobiecie seks w zamian za umorzenie sprawy. Przyłapano go, gdy w swoim gabinecie stał rozebrany do slipów i zamierzał odbyć stosunek ze sklepową złodziejką - pisze "Dziennik Gazeta Prawna" Policjanci i prowadząca sprawę pani prokurator wkroczyli do akcji, gdy oskarżyciel był już w samych slipach. Na tym jednak nie koniec sprawy. czyt. Dalej: www.fakt.pl/Seksskandal-w-prokuraturze,artykuly,75463,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
szopad Re: Sąd: Kaczyński ostatecznie przegrał z Komorow 24.06.10, 21:33 Ty glupi jestes czy tylko udajesz? kaczynski ma sadowy certyfikat klamcy matole, chyba widzisz jakie sa fakty? Twoje brednie tego nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś