1zorro-bis 10.07.10, 16:37 "Pan artysta" zwariowal....Co bedzie nastepne? Zagazuje sie w Auschwitz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barakkobamaa Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 10.07.10, 16:47 Jedwabne, holocaust,antysemityzm,kato-endecja, ONR'y itd. Po ilości komentarzy wnioskuje : wszyscy to mają głęboko w dupie. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
antenka_beretowa Re: Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodo 10.07.10, 17:49 barakkobamaa napisał: > Jedwabne, holocaust,antysemityzm,kato-endecja, ONR'y itd. Po ilości komentarzy > wnioskuje : wszyscy to mają głęboko w dupie. I bardzo dobrze. ________________________________ Barakk podniosł się po traumie całkowitego ośmieszenia się "przewidywaniem" wyników wyborczych, zaś ożywiła go możliwośc umieszczenia na forum słowa "dupa" czyli trollowska chęć epatowania oraz zwracania na siebie uwagi wiecznie lekceważonego w realu, niedowartościowanego ciołka od bicia kijem po parapecie. :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
prawypolak odpowiedź dla "barakkobamaa" 10.07.10, 17:54 Znowu wrociles, a tak bylo milo bez Ciebie przez te kilka dni. Sami prawdziwi Polacy tutaj byli, a tu znowu jakiś farbowany lis sie pojawil, jestes zydem czy jakim innym?, bo gojem nie mozesz byc:), przyznaj sie barak??:) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora do "barakkobamaa" 10.07.10, 17:58 bark, nie widzialem Cie przez tydzien:), czy doszedles juz do siebie po klesce wyborczej>????:)))), przyzwyczajaj się, bo jeszcze czeka Cie kleska w wyborach samorządowych i w przyszlym roku w parlamentarnych, zahartujesz sie i w koncu uwierzysz w PO:)))). Jeszcze bedziesz blagal, aby Cie przyjeli na członka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: do "barakkobamaa" 11.07.10, 13:13 Jakiej klęsce ? RPO,NBP,KRRTV itd. Bronek obsadził endecją, a weto można odrzucić więc nie ma o czym mówić a Kaczor z 30% w maju miał 48%. Bronek zrobił z 67% w maju 51% w czerwcu. Przecież nie raz pisałem że dla PiS'u najlepsze jest aby Kaczyński "przegrał maksymalnie wysoko". Macie przesrane przez palikmiota. Zrobi wam 30% w wyborach parlamentarnych. Już się wszyscy śmieją z 500 dni spokoju. Reform żadnych nie będzie. Żyrandolowy premier posłał Schetynę na marszałka a z pajaca palikmiota zrobi gębę PO. Co będą teraz będą pie...ć że nie ma żadnych ustaw bo Kaczyński coś tam powie ? Wiecie gdzie Kaczyński wygrał jeśli chodzi o tzw. duże miasta ? W Lublinie. W Lublinie palikmiota. PiS odzyskał wszystko to co stracił. Te wybory to koniec PO. Albo PO się rozpadnie na dwie partie: konserwatywną i lewacką, albo zatonie. Nawet lewacka Krytyka Polityczna nie poparła Bronka. PO idzie na dno. Będzie jak na Węgrzech. Poza tym ja głosowałem na Korwina. Zresztą w końcówce kampanii obaj już po prostu bredzili. Odpowiedz Link Zgłoś
amfaber99 Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 10.07.10, 17:09 Panie Betlejewski ! Mamy 2010 rok i bardzo trudny czas dla ludzi pod kazdym niemal względem ,dlatego też dobrzeby było gdyby zajął się pan budowaniem [domów dla powodzian,zgody pomiędzy ludzmi...],sadzeniem drzew, krzewów i kwiatów ,a nie paleniem [w tym przypadku stodoły ]. Bardzo sie cieszę z odpowiedzialnej postawy władz samorządowych .GRATULUJĘ !TAK TRZYMAC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabuz77 Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 10.07.10, 17:45 bnyłoby super gdyby w stodole znalazł się Gross Tomasz i paru zydków antypolskich i polakożerców i spalić spokój na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
werter54 Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 10.07.10, 17:47 Przede wszystkim jak mozna takiego proznego gnojka nazywac artysta? Przeciez jemu tylko chodzi o to by zaistniec w mediach, Jesli zas chodzi o ten "performance" (juz Polakom zaczna brakowac polskich slow?), to pomysl sam w sobie rowniez jest idiotyczny. Powtorne "symboliczne " palanie stodoly to jest dla mnie "symboliczna " powtorka mordu i jego apologizacja. Jesli ten "artysta" chce uczcic rocznice mordu niech da na msze i niech ksiadz cos powie w kazaniu przeciw polskiemu antysemizmowi. Ale widze tu pewna trudnosc, bo byloby chyba ciezko znalezc ksiedza ktoremu latwo przeszloby cos takiego przez gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Nie uważam żeby to było mądre 10.07.10, 18:07 Jest takie powiedzenie: w domu powieszonego nie rozmawia się o sznurze. Pan Betlejewski na cześć powieszonego powiesiłby prawdopodobnie gdzieś stryczek. Na cześć ofiar wypadku w Smoleńsku rozbiłby gdzieś w rocznicę pusty samolot - atrapę. Sądzę, że Żydzi ucieszyliby się z czegoś innego niż niszczenie i pożar starej stodoły - np. z wystawy upamiętniającej Żydów polskich i to co po sobie pozostawili. Poza tym pożar to zatruwanie środowiska niepotrzebnym dymem. Lepiej tę stodołę odebrać, a drewno spalić w piecach. W ten sposób zaoszczędziłoby się trochę drzew. I jeszcze ten niepotrzebny płomień, podnoszenie temperatury w najbliższym otoczeniu w upał. Nie, zdecydowanie jestem przeciwny takim performance'om. Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Poprawka 10.07.10, 18:27 inz.a.spoleczny napisał: > Lepiej tę stodołę odebrać, a drewno spalić w > piecach. Miało być: Lepiej tę stodołę rozebrać, a drewno spalić w piecach. Przepraszam - chyba to przez upał. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Poprawka 11.07.10, 11:48 > Przepraszam - chyba to przez upał. Dla mnie upał jest jedynym powodem dla którego nie powinien palić tej stodoły. Zamiast "eventu" będzie miał prawdziwy pożar. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_davisson Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 10.07.10, 18:07 Idiota i tyle. Pożar stodoły w środku upalnego lata.Zaoranie zboża gotowego do zbioru. Piknik z kotletem okazji upamiętnienia Jedwabnego. Co by to było gadania w świecie, gdyby mieszkańcy tej wioski naprawdę zorganizowali sobie zabawę z okazji spalenia tej stodoły i gdyby naprawdę przyjechali tu dziennikarze z całego świata! Pan B. chyba bladego pojęcia nie ma, z czym na mazowieckiej wsi kojarzy się spalenie stodoły, w której do niedawna przechowywało się całe zbiory gospodarstwa. Podpowiem: z biedą, ruiną, głodem na przednówku itd. Nie podobają mi się gesty polegające na nieekologicznej destrukcji otoczenia - nieważne, jaka myśl przewodnia przyświeca organizatorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_ut UWAGA-co sam Artysta napisał o tym artykule: 11.07.10, 01:13 z dyskusji na facebooku (napisał to osobiście Rafał Betlejewski): "Tu Betlej: Mogę tylko dopisać do tego artykułu, że rzeczywiście mogłem wprowadzić sołtysa Zawady w błąd mówiąc mu o planowanym planie filmowym. Właśnie dzwoniłem do niego, żeby go przeprosić." Więc z czym do ludzi. Sołtys mówi prawdę, a Betlej nawet Piotra Pacewicza wprowadził w błąd. Logika Rafała jest trudna do ogarnięcia - zwłaszcza fragment o tym że można sobie wygooglować o co tak naprawdę chodzi. To niby usprawiedliwia kłamstwo ludziom którzy okazali mu sporo dobrej woli? I niby kto ma, jeśli już będzie na tyle podejrzliwy że postanowi sprawdzić czy artysta mówi szczerze, weryfikować jego słowa w interncie? Członkinie Koła Gospodyń Wiejskich? Betlej, przeginasz na całej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
wieza_babel1 "Wciągam to w orbitę dynamiki całego projektu..." 11.07.10, 13:12 Ale nowomowa! Facet wciąga, i to ostro, ale chyba coś innego. Już nawet bez podpalenia widać, że gościa nieźle temperaturowo przygrzało. Odpowiedz Link Zgłoś
voluntariusz Artysta(?) 11.07.10, 15:00 W odpowiedzi i w pojednaniu, pod płotami cmentarzy, pod murami parków, na skraju parkingów, w podmiejskich laskach, nieznani artyści będą nocą kopać doły i płakać - Tęsknimy za Wami wyklęci żołnierze AK, tęsknimy za Tobą generale Nillu zamordowany przez braci sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 11.07.10, 20:39 Trzeba bylo zapewnic sobie poparcie europosla z PiS Michala Kaminskiego.On tak ladnie mowil o tym wydarzeniu. Na pewno by pomogl,pod jednym warunkiem,ze ta stodole zapelni Pan Zydami. Odpowiedz Link Zgłoś
fenrill Artysta: Wójt podburzył wieś. Sam spalę Stodołę. 29.07.10, 16:53 Jak na mój gust to wójt ma rację.. PS. Kto nie słyszał o konkursie na www.niebojtasiewojta.pl ten niech poczyta!:) Dobre pieniądze do wygrania Odpowiedz Link Zgłoś