lileo My, fanatycy. A co! 05.08.10, 11:18 Człowiek nie wierzy własnym oczom i uszom.Po internecie lata filmik pt."Impreza pod Pałacem" na którym te fanatyczki urządzają sobie kółko graniaste do muzyki pieśni patriotycznych.No sen wariata...Na co jeszcze się pozwoli? Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: My, fanatycy. A co! 05.08.10, 12:50 Obejrzałam i ucieszyłam się, że moja babcia jest po operacji, bo chyba ze wstydu bym umarła, jakby moi znajomi oglądali ją w internecie na takich występach. Wcale bym się nie zdziwiła, jakby tam poszła. Druga na szczęście normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
modrzewsky My, fanatycy. A co! 05.08.10, 11:50 bić się o krzyż? w katolickim państwie? to jest śmieszne i tragiczne, zarazem. jak to? włączam telewizję, a na kanałach informacyjnych 'na żywo! relacja spod krzyża' - że jak? wszyscy to podsycają. ludzie tam to plebs, który nie potrafi zrozumieć pewnych rzeczy, plebs znudzony życiem w nudnym, demokratycznym państwie, w którym skandale i afery to jedyny sposób, żeby działo się 'coś'. zresztą, sama nie wiem, co mam pisać. nie chcę nikogo urazić. brakuje mi słów. zamiast robić coś konkretnego - zmobilizować się, wziąć łopaty w ręce i iść budować te zasrane drogi - siedzieć pod krzyżem, nie robić nic poza wykrzykiwaniem głupot, kreowaniem się na idiotę i torowaniem (o tak, na pewno 'utorują' w ten sposób...) drogi swoim idolom na 'szczyt' (jaki szczyt?). można tak w ogóle? najrozsądniejsze jest zawiadomienie prokuratury - nie jestem w stanie doliczyć się, ilu przestępstw ci fanatycy już się dopuścili. przede wszystkim, pełna dyskryminacja z ich strony, zamieszanie, zakłócanie porządku... ktoś powinien coś z tym zrobić. nie ma wymigiwania się. niech nawet konserwator zabytków idzie tam i przemówi im do rozsądku. jak nie - zabrać ich siłą. bo o co oni walczą? 'o krzyż! o pamięć!' - chyba żart. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek18 za obrone krzyza czeka na was 100 dziewic 05.08.10, 11:54 na tamtym świecie. Warto by było sie wysadzić Jezus akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek18 do tych co bronią Jezus był żydem!!!! 05.08.10, 11:57 a może polakiem????? Odpowiedz Link Zgłoś
roggi My, fanatycy. A co! 05.08.10, 12:04 a ja bym kupił od ruskich tę maszynę od robienia mgły, postawiłbym ją przed pałacem, uruchomił i puścił taką gęsta, że sami by się podusili... a co...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi3 gdyby! 05.08.10, 12:20 na fałszu nie dojedzie,bo guru sekciarski wie,że boga nie dotyka. Ktoś kto wspiął się na Olimp,oprzytomniał....... Wiara oparta na dogmacie,choćby morzem krwi wcześniej wywarta, gdy lud boży nie pokornieje,budzą się demony.:) Odpowiedz Link Zgłoś
drupal Fanatycy z hasłem "Got mit uns" zawsze przegrywają 05.08.10, 12:42 w taki czy inny sposób. A to kościoły pustoszeją, a to wojna przegrana, a to bankructwo i choroby wszelkie ich dopadają. Taka karma. Zamiast zajmować się nimi, zajmijmy się sobą, swoim życiem, także duchowym, aby nie było w nim fanatyzmu. Pan Bóg już się zaopiekuje tymi bałwankami bożymi w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: My, fanatycy. A co! 05.08.10, 13:21 Och, niech pie...ie w to jakis piorun w koncu. Skoro policja, kuria i rzad sobie nie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
flawerwell PISLAM 05.08.10, 13:31 Co wychodzi z połączenia katolicyzmu z islamem? Pislam - "Nie ma boga prócz al-Lecha, a Jarosław jest Jego wysłannikiem". Odpowiedz Link Zgłoś
alais Zlikwidować PIS i to natychmiast !!!!!!!!!!!!! 05.08.10, 14:06 PIS to już nie parti a warcholstw. Dzięki Bogu że tan opętana zemstą kaczka nie została prezydentem. Tylko powiedzcie mi do licha na kim się on chce mścić za śmierć brata. Jesli już kto by się miał mścić to rodziny zabitych za to że jego brat doprowadził do smierci ludzi. I jeszcze bezczelnie mordercę pochowali na Wawelu. Powiedzcie lepiej głupie warchoły kiedy wam PIS znów da znak do zamieszek. A ta partie tych s......ow to bym rozwiązał. Ze ostro piszę. Poczytajcie sobie wypowiedź Pieronka do czego was głupcy porównał. Odpowiedz Link Zgłoś
quant34 Re: Zlikwidować PIS i to natychmiast !!!!!!!!!!!! 05.08.10, 23:58 alais napisał: > Dzięki Bogu że tan opętana zemstą kaczka > nie została prezydentem. Tylko powiedzcie mi do licha na kim się on chce mścić za śmierć brata. Od razu widać, że nie rozumiesz PiSu :) Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: na kimkolwiek, a najlepiej na tych, którzy przeszkadzają na drodze ku władzy. Naprawdę uwierzyłeś w medialne bajędy o tym jak to Kaczyński mści się za śmierć brata? Jemu nie o żadną zemstę chodzi, tylko o powrót do władzy. Spróbował łagodnego wizerunku przyjaciela Rosjan, lewicy i Gierka i nie podziałało - przerżnął wybory prezydenckie. Teraz wraca zatem do starych i wypróbowanych metod aby spróbować w zbliżających się wyborach parlamentarnych. A że jest coraz starszy i nie ma już czasu czekać kolejną kadencję, to jego motywacja (i desperacja) jest większa, dlatego obserwujemy eskalację agresji. Nie daj sobie wmówić, że śmierć Lecha ma cokolwiek wspólnego z obecną polityką PiSu. Pewnie Jarek głęboko przeżył tę śmierć, ale pianę bije akurat nie dla brata, tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario-radyja Faszyzmu się zachciewa? 06.08.10, 04:34 Masz jakieś brązowe koszule pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
wrd6611 Re: My, fanatycy. A co! 05.08.10, 15:33 Pisowscy bezrobotni i nieudacznicy wyszli na ulice. Naslac na koczujacych kontrole i odebrac zasilki. Stad sie bieze dziura w budzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
insupportable Podobno nie PIS to wywołał 05.08.10, 16:01 Gdzieś tak przeczytałem a potem tak mówiły te oszołomy przed pałacem. A jak wygląda prawda? Proszę bardzo w necie nic nie ginie poniżej przedstawiam przyczynę i podjudzacza całego zamieszania. Przed Państwem Kartofel we własnej osobie www.youtube.com/watch?v=rCmZg2egw50&feature=related Powinno się go pociągnąć do odpowiedzialności za całe to zamieszanie z pokryciem wszelkich kosztów włącznie. PRECZ Z Taliziemniakiem i resztą pisowskich Talibanów. Odpowiedz Link Zgłoś
ereta My, fanatycy. A co! 05.08.10, 16:09 ### Nie udało się przenieść krzyża. DLACZEGO DOPUSZCZA SIĘ PRZYNOSZENIE NOWYCH KRZYŻY? CO ROBI POLICJA I STRAŻ MIEJSKA, ŻE POZWALA PRZYNOSIĆ NOWE KRZYŻE? Usuwać jako zaśmiecanie przedmiotami wnoszonymi bez zezwolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mm27_04 Oni nie wiedzą w jakim kraju żyją :) 05.08.10, 16:18 Ci ludzie najwyraźniej nie rozumieją co wydarzyło się w Polsce na przestrzeni ponad 20 lat. Państwo to dla nich "zabory", "komunizm" i "okupant". Przemiany po 89 widzą jedynie jako podwyżki, bezrobocie i czyhanie na renty, bez zrozumienia sensu procesów, które nastąpiły. W czasach, gdy chodzili do szkoły takie pojęcia jak demokracja, konstytucja, czy wybory były zupełnie abstrakcyjne i prezentowały wrogi reżim. Oni naprawdę nic nie rozumieją :). Myślę, że J.Kaczyński zauważył to dawno temu i postanowił przekuć we własną siłę polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid My, fanatycy. A co! 05.08.10, 17:47 "- To znak od Boga. Już nie przegramy - mówią obrońcy krzyża..." Wy może nie debile, za to Polska na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
juzefat0491 My, fanatycy. A co! 05.08.10, 19:46 Pod krzyżem było samo WARCHOLSTWO.Pośmiewisko na cały świat .Wszystko przez to,że Jarosław przegrał wybory.Bardzo mnie ciekawi co się dziej z matką Jarosława ,przed wyborami często o niej mówił,że ciężko chora ,że jest już w domu ,że musi się opiekować. Co się stało , tak się zapamiętał w swoje nienawiści ,że zapomniał o mamusi?.Ja chcę wiedzieć ,cała moja rodzina martwiła się ,że jest chora.Może oddał ją do hospicjum .Jak się to ma do podjudzania do walki z krzyżem. Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Narod Polski to 98% parafian silnej wiary 05.08.10, 20:58 Na nasze szczescie Narod Polski w ponad 98% to parafianie i Polonusi 99% wszyscy silnej wiary. Jestesmy narodem pieknej wiary chrzescjan a jednoczenie Kosciol nasz to najwieksza na swiecie instytucja charytatywna. Mozemy byc dumni z tego. Narody bez kosciola zawsze brna w slepy zaulek czego przykladem jest mlode panstwo US, gdzie na preri nie bylo ksiezy i w ta pustke wcisneli sie nijacy kaznodzieje tworzac setki "fajnych" sekt. Wiekszosc tych kaznodziej marnie skonczyla badz zastrzeleni w knajpach lub opetani umyslowo. Na szczescie w naszym kraju moralnie marnych i bazgrolow umyslowych gw mamy tyciu, tuciu tyle co kot naplakal. Kolejnym przykladem sa bazgroly gw ktorzy na umor pija czysta okowite i maja odkorowane mozgi i oslabione czlonki. Szare to jakies na gebach z nieswiezym oddechem i moralnie marne. Izraelici mowia, ze to polgoje nic nie warci. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
larsen22 My, fanatycy. A co! 05.08.10, 23:42 zrozumcie ludzie ze gdyby nie bylo pisu tych nawiedzonych ideologow nie byloby pana janusza palikota kazda akcja rodzi reakcje. pan janusz jest zdrowa reakcja na chamstwo i oszolomow zastanawiam sie czy nie jest lepszy od mrozka i gombrowicza.panie januszu pozdrawim. Odpowiedz Link Zgłoś
buck_turgidson Krzyzacy 05.08.10, 23:55 Zadnych kompromisow z Krzyzakami! Krzyze tez byly na plaszczach rycerskich i na samolotach Luftwaffe - nasi przodkowie nie cackali sie z nimi i slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski My, fanatycy. A co! 06.08.10, 09:49 Precz z Preczem! Niech żyje Precz! Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens My, fanatycy. A co! 06.08.10, 11:23 Niech ci "obrońcy krzyża" uważają. Taki jeden powiedział: Nie będziesz używał imienia Pana, Boga twego, nadaremnie, bo nie ujdzie karania, kto by dla próżnej rzeczy użył imienia jego. Odpowiedz Link Zgłoś