dorzbi 09.08.10, 07:28 Przecież chodzi o honor, dumę,ojczyznę-najważniejsza jest Polska.Nawet w czasach PRL-u takich zapiekłych propagatorów trudno było znaleźć.Hitler:kto ma propagandę ten ma władzę-oczywiście w imię boże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo44ow Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 07:32 Było jak w każdym programie Żakowskiego, o co ten cały aj waj! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 07:33 nie sluchac. Sa inne programy...Niech sie polacza z Radio Maryja.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 07:49 Tych audycji nie dawało się słuchać, coś w rodzaju propagandy sowieckiej. Po jakimś czasie gdy zaczynały się audycje przerzucałem się na dowolną inna stację byle z muzyką i tak robię do dzisiaj. A co na to reklamodawcy, bo sądzę nie tylko ja tak robię. Nie wspomina się nic o Michale Karnowskim, może dlatego że gość zaprasza rozmówców różnych opcji, ale tak kluczy i nagania pytaniami w odpowiednim kierunku, że nie mam wątpliwości co do zadania jakie mu postawiono. Jego też wyłączam. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 09:43 Jeszcze trochę protestów słuchaczy, i reklamodawcy sami zareagują - bo miłośnicy Sakowicza i innych Lichockich raczej do najbardziej pożądanej klienteli nie należą, a pieniądze z socjału raczej oddadzą Rydzykowi, niż wydadzą na cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba "Trujka" to już trup, powstanie z tego zombie 09.08.10, 10:19 Od momentu wprowadzenia stanu wojennego w "Trujce" (dawna "Trójka") następuje ciągły zjazd po równi pochyłej. Słuchałam "Trójki" gdzieś od połowy lat 60. Audycje zaczynały się wówczas od godz. 17 (co mało kto pamięta), a o północy kończono program. Spędzałam przy radiu codziennie kilka godzin. Odbiornik był stale nastawiony na UKF. To była rewelacyjna stacja, z roku na rok coraz ciekawsza, aż do stanu wojennego. Po czystce w stanie wojennym nie potrafiła już wrócić do poprzedniej świetności - to czym zachwyca się większość późniejszych słuchaczy to tylko mizerne odbicie tamtej "Trójki". A to, co się stało ostatnio, to już pukanie od spodu. Nie reanimujcie tego trupa, po reanimacji może powstać tylko zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: "Trujka" to już trup, powstanie z tego zombie 09.08.10, 10:45 Bezdyskusyjnie zgadzam się z Tobą. Zaczynało się od "Quodlibet"... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
thelowfatyogurt A ja się nie zgadzam 09.08.10, 12:54 Wszystko się zmienia, radio oczywiście też. To że audycje pisopropagandowe zainfekowały ramówkę, to nie powód żeby odrzucać ciężką pracę pozostałych dziennikarzy, np. takich jak Piotr Baron, Artur Orzech, Wojciech Mann czy nieobecny od jakiegoś czasu Piotr Kaczkowski. Ten kryzys trzeba przeczekać, a nie odwracać się od całego radia, zwłaszcza że drugiej takiej stacji po prostu nie ma i raczej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
niewolnica.z.pisu Re: "Trujka" to już trup, powstanie z tego zombie 09.08.10, 13:25 To ile ty masz lat polska babo? Ludzie tyle nie żyją .... Odpowiedz Link Zgłoś
ossi-pol Re: "Trujka" to już trup, powstanie z tego zombie 09.08.10, 20:05 niewolnica.z.pisu napisała: > To ile ty masz lat polska babo? Ludzie tyle nie żyją .... Tobie zaś, odalisko, w PiS-ie do kostuchy bardzo, bardzo blisko!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejgod Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 13:21 Nic dodać nic ująć. od pewnego czasu mam tę samą metodę. Strasznie mi przykro bo byłem wiernym słuchaczem. Jedyna szansa to spadek słuchalności i mniej reklam. Szkoda mi tylko super radia i na prawdę fantastycznych ludzi którzy tam pracują. Oczywiście oprócz tych wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
levy Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 07:51 Ich czas w PR3 dobiega końca. Czekam z utęsknieniem na tydzień gdy w ich "audycjach" usłyszymy jak jeden po drugim te kundelki Kaczyńskiego żałośnie skomlą o tym, że tracą fuchę, którą dostali po znajomości od kumpli, takich samych ćwoków jak i oni. Oczywiście wg nich będzie to "cenzura, zamykanie ust ludziom o innych poglądach". A że sami nie dopuszczają u siebie głosów ludzi myślących inaczej niż oni i możemy tam usłyszeć wyłącznie brednie jest oczywiście "przywracaniem równowagi w debacie publicznej". Już abstrahując od tego co mówią to jeszcze chodzi o to jak mówią - sposób prowadzenia przez nich programu jest po prostu nudny. Za komuny było chyba coś takiego jak "karta mikrofonowa" czy coś podobnego. Po prostu żeby prowadzić audycje radiowe trzeba było zdać coś w rodzaju egzaminu, mieć dykcję i swego rodzaju talent do poprawnego i ciekawego wysławiania się. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 10:01 widocznie dziennikarze tak mają. Lis, Żakowski, Olejnik, Paradowska i jeszcze paru innych funkcjonują w oparciu o ten sam schemat, tylko wykorzystują go do krzewienia innych idei. I czemu tu się dziwić ? Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 10:10 Słucham często TOK FM i nie mogę potwierdzić twoich tez (przynajmniej w 100%). W tej chwili nie przytoczę wszystkich nazwisk z pamięci, ale np. pani Lichocka występuje (lub występowała) regularnie, a jeszcze do niedawna raz w tygodniu dwugodzinny program poranny prowadził Igor Janke... Odpowiedz Link Zgłoś
lawyer_pl Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 11:44 TOK FM jest tuba propagandowa srodowiska dawnej UD/UW. Jak wiadomo srodowisko to rozpadlo sie i w znacznej mierze zostalo wchloniete przez prawe skrzydlo SLD i lewe skrzydlo PO. Skad rozdarcie jasnogrodzkich dzienniarzy w uwielbieniu obu tych partii. Odpowiedz Link Zgłoś
komercyjny02 "TOK FM jest tuba propagandowa srodowiska dawnej 09.08.10, 13:59 UD/UW." Z nadreprezentacją środowisk feministycznych oraz gejowskich. Coś jak "Duży Format" i "Wysokie obcasy". Co oczywiście nie jest żadnym argumentem w obronie PiS- dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mementom Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 10:11 Jest różnica z Lisem, Żakowskim, Paradowską itd oni występują w rozgłośniach prywatnych a nie w publicznej. A to, że media prywatne prezentują dużo większą róźnorodność niż upolitycznione 3ki, TVP jedynki itp to doświadczyłem na własnej skórze kiedy codziennie pokazują mi przedstawicieli pisu w TVNnie. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 11:26 Od kiedy TVP2 jest prywatna? Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 14:44 otis_tarda napisał: > Od kiedy TVP2 jest prywatna? ale już nie długo, już lodziki kręcimy Odpowiedz Link Zgłoś
jordanbull Żakowski = Sakiewicz? 09.08.10, 11:10 palu! Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy Żakowskim a Sakiewiczem to gorąco współczuje Twojej rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
lawyer_pl Re: obaj sa socjalistami 09.08.10, 11:47 jordanbull napisał: > palu! > Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy Żakowskim a Sakiewiczem to gorąco współczuje A jaka widzisz miedzy nimi roznice? Obaj sa socjalistami z tym jeden ma odchyl narodowy a drugi internacjonalny. I to by bylo tyle roznic. Socjalista to socjalista, nie wazne w jakim odcieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: obaj sa socjalistami 09.08.10, 13:35 Socjalista to socjalista, nie wazne w jakim odcieniu. A prawica to prawica, PIS czy PO też nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
royal_pl Re: obaj sa socjalistami 09.08.10, 13:58 grundol1 napisał: > A prawica to prawica, PIS czy PO też nie ma znaczenia. PiS i PO to prawica? No całkiem ciekawa teora, niestety nie mająca pokrycia w rzeczywistości. Bycie na prawo od umiarkowanych trockistów nie czyni z nikogo prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 14:44 levy, oczywiście, najlepiej jest wszystkich prawicowych publicystów wywalić ze wszelkich możliwych mediów i po kłopocie. A do trójki - dawać Żakowskiegio, Paradowską i koniecznie tego gołąbka Kuczyńskiego na złagodzenie wizerunku. To absolutnie nie będzie cenzura, bo wszyscy muszą myśleć tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
our2 Re: Jeszcze trochę i te miernoty polecą. 09.08.10, 14:52 A kto coś takiego, poza tobą, proponuje? Odpowiedz Link Zgłoś
brudno Łupy 09.08.10, 08:17 Należę do osób, które kiedyś na Trójce niemal wychowały się. To trochę była odtrutka na nachalną propagandę, wtedy nawet Marcin Wolski był zabawny. "niedźwieć" uczył mnie muzyki. Pozdrowienia dla Grażynki, Artura, Beaty (kiedyś się przyznałem iż bardziej ją kocham niż platonicznie Wojciecha Manna - bo jego za dużo) - czasem mnie wpuszczali do studia. Dziś jest więcej stacji radiowych i tv - może jednak nas stać na znowu apolityczną, choć ironiczną Trójkę. Ja nawet jestem gotów znowu abonament płacić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Inwazja "Gazety Polskiej" na "3" szczęśliwie.... 09.08.10, 12:45 ...raczej już dobiega końca... ;-> W tak w ogóle to jestem przeciw ściąganiu do kultowej stacji jakichkolwiek gastarbeiterów - nieważne czy z GaPola, czy z Polityki, czy z Trybuny... Odpowiedz Link Zgłoś
our2 Re: Inwazja "Gazety Polskiej" na "3" szczęśliwie. 09.08.10, 12:55 Dokładnie, to jest coś czego nie rozumieją tzw. "niezależni": w Trójce nie powinno być żadnych politruków. Tak kiedyś było, ale niestety najpierw przyszedł Skowroński, który dał fuchy kumplom- nieradiowcom np. Jachowiczowi) a potem do granic absurdu posunął to Sobala. W efekcie z Trójki zrobił się straszny gniot. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte hehe, z Wildsteinem czytającym swym osobistym 09.08.10, 13:43 uwodzicielskim głosem swoją własną powieść, gniota "Dolina nicości" :) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt_59 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 09:10 Dziennikarze Trójki!! Szkoda mi Was i Waszego programu. A ja mam w ręku pilota i oszołomów i nawiedzonych słuchać NIE MUSZE. Ale macie rację ! Trzeba pogonić tą hałastrę. W telewizorach już ich prawie nie widać. Jeszcze tylko potrzeba aby przestali i w radiu mówić. Może teraz władze TVP przegonią i z telewizji Wildsteina i nawiedzionego Jasia. Jak tego nie zrobią można ich obwinić o działanie na szkodę TVP gdyż większość telewidzów na czas ich "występów" ucieka do innych stacji. A może TVP o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
posener17 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 09:38 Ci pisowscy dziennikarze szkolili się chyba u Urbana. Nawet nie próbują zachować pozorów obiektywizmu. Niech założą sobie własne radio albo skorzystają z gościnnej anteny dyrektora Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 14:48 posener17 napisał: > Ci pisowscy dziennikarze szkolili się chyba u Urbana. Nawet nie > próbują zachować pozorów obiektywizmu. oczywiście ich całkowitym zaprzeczeniem są Peowscy dziennikarze, którzy zachowują pozory obiektywizmu, jak np. p. Olejnik, która zawsze ma 2 zestawy pytań - jeden dla swoich i drugi dla tych co myślą inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
hanpolo Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 09:49 Od lat uwielbiam słuchać programu trzeciego polskiego radia. Niestety w ostatnim czasie jego audycje stały się tak tendencyjne, jednostronne i nieobiektywne, że słuchanie ich podnosi mi ciśnienie. Uważam, że takie traktowanie słuchaczy jest obraźliwe bo nie daje im szansy na samodzielną ocenę sytuacji a jedynie narzuca mu się jedyną słuszną wizję rzeczywistości kreowaną przez prowadzącego… to skandaliczne. Ja po prostu zmieniam kanał i tęsknię za starą dobrą „Trójką”. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon35 ziemkiewicz sakiewicz, PISpieszalski... 09.08.10, 10:06 ...zacne grono, nie ma co. wlazidupy jasnie pana frustrata, oredownicy ciemnogrodu, pacholki obludy i zawisci. polska szkola dziennikarstwa - tfu! sa dwa miejsca, w ktorych ci smieszni polpublicysci i ich polityczni guru powinni sie znalezc; szpitale zamkniete i/lub sady powszechne, chocby za lamanie konstytucyjnych praw obywatelskich i zaklocanie porzadku publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: ziemkiewicz sakiewicz, PISpieszalski... 09.08.10, 14:50 cynamon35 napisał: > ...zacne grono, nie ma co. wlazidupy jasnie pana frustrata, > oredownicy ciemnogrodu, pacholki obludy i zawisci. polska szkola > dziennikarstwa - tfu! No właśnie, Paradowska, Żakowski, Lis, Morozowski, Sekielski, majewski, Wojewódzki, Sianecki - już nigdzie włazić nie muszą. Oni tam siedzą od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
cynamon35 hurdy-gurdy 09.08.10, 14:57 czlowieku, twoje miejsce jest wsrod plujacych sie obroncow krzyza, oszczedz sobie wstydu i innym zazenowania. precz, demonie, precz:) Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: hurdy-gurdy 09.08.10, 16:29 cynamon35 napisał: > czlowieku, twoje miejsce jest wsrod plujacych sie obroncow krzyza, a gdzie ja piszę o krzyzu? Odpowiedz Link Zgłoś
kicunio1 Re: ziemkiewicz sakiewicz, PISpieszalski... 09.08.10, 15:48 Radyjo co ma ryja ci się popsuło? Odpowiedz Link Zgłoś
majka55.2 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 10:07 Tjaaa ! Welcome in new POland ....HAHHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
gerry uczą się od głosu cadyka 09.08.10, 10:13 i tvn - jako oponent przedstawiany jest kolega z redakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
adremik Wolska ferajna i Wielka Gra 09.08.10, 10:15 Ta wolska ferajna z wszystkiego zrobi łajno i wszystko jest dla niej niebezpieczne. Kiedyś w TVP utajniono Wyścig Pokoju (gdy jeszcze był), a dla Wildsteina i Kaczyńskich groźna była Wielka Gra, więc ją zamordowali. Odpowiedz Link Zgłoś
podhajce Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 10:17 Dzięki Trójko....za list masz u mnie szóstkę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bandama4 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 10:38 DZiwie sie bardzo,bo juz dawno powinni, zlozyc, ten protest, dziennikarze, "trojki"a niektorzy jeszcze podsycali,ta nie nawisc, m.inn.muzyczni,i p.kuba w audycjach "za i przeciw."oraz cejrowki.A p. m. karnowski, zapraszal tylko juz skompromitowanych dziennikarzy ,typu,: semka, wilsztajn, lichocka,pospieszalski.Ktorzy stali sie wylacznie "tuba "PIsu.A przeciez to jest publiczne radio, oplacane z naszych pieniedzy podatnikow ,albo abonamentowych.Macie racje od czasu kiedy tylko "glosza prawdy objawione"PIUSu,w/w dziennikarze,to ludzie przelaczaja na inne stacje ,bo tego sie po prostu nie da sluchac, brzmi to wszystko jak "radio maryja"niestety.Rezygnuja juz tez, ludzi z umieszczania reklam bo uwazaja ,ze nie warto wspierac, tego radia, skoro zatrudnili, tam dziennikarzy, ktorzy wspieraja wylacznie jedna, "oszolomska"partie ,jaka jest PIS.Z niecierpliwoscia, czekamy ,kiedy nowa rada KRT, zareauguje i Ci panowie pseudo dziennikarze, "znikna" z anteny.?Ale czy wroca, sluchcze,"trojki"tego nie wiem? "bo mleko juz zostalo rozlane" Odpowiedz Link Zgłoś
jozo2 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 10:43 Wole tych dziennikarzy niż np Olejnik,Lis,którzy to prowadząc wywiady z byłymi tytułują ich jakby byli nadal,premierami,marszałkami,ministrami,wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Jesteś widać niedouczony 09.08.10, 11:09 Tytuły, o których mówisz nadaje się dożywotnio choć funkcje pełni się czasowo. Zawsze tak było, jest teraz i tak będzie. Dlatego dziennikarz do np. Wałęsy powinien zwracać się Panie Prezydencie, ale wiedzy nie wysysa się z cukierków ani nie znajduje w puszce z piwem więc skąd mógłbyś o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
anna.towska2 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 10:47 Przez długie lata byłam fanką Trójki.Dlaczego od dłgiego czasu zabraliście mi moją miłość do Trójki???????/Obecnie nie ma możliwości słuchać,jest bardzo tendencyjna.Przez długi czas nie wiedziałam że Trójką zawładnęła pis i zastanawiałam się dlaczego nie znoszę słuchać tej stacji???co się stało????????Teraz dla mnie jest wszystko jasne.Czy mogę jeszcze liczyć na słuchanie Trójki?????? Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Zdanie odrębne 09.08.10, 10:49 Słuchałem tej audycji i bez przesady, nie była to nachalna propaganda a pokazanie racji drugiej strony. Można się z Sakiewiczem czy Pospieszalskim nie zgadzać, ale nie stanowi to dla mnie problemu, że się wypowiadają. Nie było drugiej strony? No nie było, ale w GW druga strona też się nie wypowiada. GW to gazeta prywatna a Trójka to radio publiczne? Wszyscy wiemy, że w Polsce publiczne są tylko domy. Na mediach łapę położyli politycy. PO chciała likwidacji KRRiT i co? Doszli do władzy i umieścili nas swoich ludzi razem z SLD. Ewidentnie upolitycznione audycje w paśmie "Trójka po trzeciej" są dla mnie ciekawe i wielce interesujące bo pozwalają mi wysłuchanie drugiej strony. Korzystam z różnych źródeł informacji i dzięki temu, oraz swojemu krytycyzmowi, wyrabiam sobie opinię. Mniej dramatyzowania więcej myślenia - to do słuchaczy Trójki i czytelników GW. Odpowiedz Link Zgłoś
josephm50 Re: Zdanie odrębne 09.08.10, 22:24 Cóż za dramatyczna wypowiedz!!My o chlebie Ty o niebie.Trójka nawet za tzw.ciężkiej komuny cieszyła się dużą autonomią.Audycje prowadzili świetni ludzie,obecnie słychać miernotę.Nie znajduję w obecnej Trójce nic co mogłoby mnie zainteresować.Polityki mam serdecznie dosyć.Szkoda tylko,że Wolski zszedł na psy.Dawniej był z niego całkiem niezły kabareciarz i autor tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
post84 Re: Zdanie odrębne 10.08.10, 12:24 To Twój problem, że nie widzisz obecnie w Trójce niczego ciekawego. Ja widzę całą masę ludzi: Mann, Bukartyk, Strzyczkowski, Waglewscy, Szydłowska, Legowicz, Ekiert, Rosiak, Cejrowski, Sosnowski, Ossowski, Baron, Metz, Niedźwiedzki, Orzech, Kaczkowski (szybkiego powrotu do zdrowia), Jaźwiński i wielu wielu innych. Która z polskich stacji może się pochwalić takimi indywidualnościami? Jak dla Ciebie to co robią Ci ludzie to nic ciekawego, to "Trójka" nigdy Cię nie zadowoli. Nie to radio. Odpowiedz Link Zgłoś
bandama4 Do @ jozo 2 09.08.10, 10:54 Tak , a jak p. karnowski, odmienia przez wszystkie przypadki?P.premierze p. kaczynski,i takim tonem jakby nie byl dziennikarzem tylko "podnozkiem"PISU,chyba naprawde tego nie sluchasz?W radio "trojce"a gdzie ten brak szacunku, gdzie nawet Pisiaki nie mowia p. KOmo0rowski, o prezydencie?A co to ich Kolega,czy co?Ten brak szacunku, i ze strony Pisiakow nas razi i ze strony "nawiedzonych "dziennikarzy,typu :semka, wilsztajn, lichocka, pospieszalski.Ktorzy ,gorzej zachowuja sie niz "baby w maglu" i podsycaja nie nawisc tych "kobiet z magla." Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.inz1 Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 10:54 A kto to jest reszczyński, sakiewicz, janecki, semka, wildsztain, karnowski, wolski, lichocka itp. nie rozumiem dlaczego Dziennikarze legimityzują działanie tych miernot dziennikarskich. Poglądy trzeba mieć ale nie prezentować ich w tak prymitywny i nachalny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
yrbgqhvp Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 23:15 Zapomniał Pan dodać prymitywnego Pospieszalskiego, który na łapkach skacze przed Kurskim Odpowiedz Link Zgłoś
ttu Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 11:01 Nawet Powtórka z Rozrywki robi się niestrawna gdy pojawia się w niej Marcin Wolski. Po 15-stej wyłączam radio i przerzucam się na czysto- muzyczne radio internetowe. To samo zresztą robię po 12-stej, u Strzyczkowskiego, do którego dziwnym trafem przeważnie dodzwaniają się słuchacze o poglądach zbliżonych do pana prezesa Jarosława. Odliczam dni do momentu gdy panowie Sakiewicz, Karnowski, Ziemkiewicz i pani Lichocka znikną z anteny trójki. Niestety za to bedą musieli zapłacić polscy podatnicy, bo prawdopodobnie prezes Sobala zadbał o wysokie odprawy w kontraktach tych propagandzistów. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 11:02 Sakiewicz, Wildstein, Pośpieszalski, Lichocka - bezwolne, płatne pachołki katoprawicy, oszłomieni nienawiścia katomohery ! Wstyd, hańba dla rzetelnego dziennikarstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Nie płacić abonamentu i tyle! 09.08.10, 11:04 Wszyscy w mediach jęczą, że trzeba płacić abonament... ale WY nie płaćcie! To dziennikarze pokroju Sakiewicza są winni upadkowi misji publicznej radia i telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
miikz Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 11:26 przez katopisiorow o 15 przełączam na dwójkę, bo słysząc takiego Sakiewicza i spółkę najzwyczajniej chce mi się rzygać!!!! nadajecie sie do radia ale tylko radia maryja!!!!dlaczego takie matoły psują moją kochaną trójke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 14:52 miikz napisał: > przez katopisiorow o 15 przełączam na dwójkę, dziwne myślałem ze siedzisz na TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
our2 Re: Zespół Trójki kontra Sakiewicz i koledzy 09.08.10, 14:53 Widzisz jak źle myślałeś. Odpowiedz Link Zgłoś