robert9998 17.08.10, 07:46 Totalna inwigilacja się rozpoczyna nawet PiS-owcom się to nie śniło wszystko pod kontrola Donka i wszystko jak w Chinach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koloratura1 Re: CBA bardziej wrażliwe 17.08.10, 09:00 robert9998 napisał: > Totalna inwigilacja się rozpoczyna A może - właśnie - kończy? Odpowiedz Link Zgłoś
attykus CBA bardziej wrażliwe 17.08.10, 09:13 A mnie zastanawia dlaczego prezydent Kumotrowski w ogóle nie zlikwiduje CBA. Przecież jakakolwiek walka z korupcją uderza w obecny rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: CBA bardziej wrażliwe 17.08.10, 10:18 attykus napisał: > A mnie zastanawia dlaczego prezydent Kumotrowski w ogóle nie zlikwiduje CBA. > Przecież jakakolwiek walka z korupcją uderza w obecny rząd. Widać - nie uderza. Odpowiedz Link Zgłoś
maxixxx CBA bardziej wrażliwe 17.08.10, 10:24 cudowna wiadomość, zamiast ucywilizować CBA jeśli się zapomniało o przedwyborczych deklaracjach o zlikwidowaniu tej służby to dopuszcza się zbieranie danych wrażliwych których użycie lub przydatność będzie kontrolował jeden człowiek niech żyje PO partia demokratyczna oczewiście dziennikarze siedzą cicho wszak PiS to zbierał dane wrażliwe by je wykorzystać przeciw człowiekowi a PO będzie zbierać by je chronić. podstawowe zaś pytanie po jaką cholerę do walki z korupcją są dane wrażliwe takie jak religia, poglądy polityczne, orientacja seksualna nie pada bo to przekracza intelekt zakochanych w PO dziennikarzy dziękuję lewicy że oddali sprawę do Trybunału Konstytucyjnego pomimo tego że mam swoje zdanie o tym Trybunale. i w następnych wyborach zagłosuję na lewicę by fanów inwigilacji z PO i PiS odsunąć od władzy Odpowiedz Link Zgłoś