Dodaj do ulubionych

Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!!!!!!!

14.09.10, 03:50
Niebywale oblezenie polskich placowek dyplomatycznych w Israel,kto moze stara sie o Polski paszport zeby uciec z Israel do Europy zwlaszcza mlodzi Zydzi uciekaja przed wojskiem i kibucami.Tak zawziecie pluli na Polske a teraz jak dostana Polski paszport sa w 7 niebie,jest to dla nich bilet do wolnosci uciec z tego okropnego Israel o zadnym patriotyzmie to nie ma mowy,tylko jak najdalej od tego dziadowskiego Israel.
Obserwuj wątek
    • ca101 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 14.09.10, 06:36
      czarnygrom333 napisał:

> Niebywale oblezenie polskich placowek dyplomatycznych w Israel,kto moze stara s
      > ie o Polski paszport zeby uciec z Israel do Europy zwlaszcza mlodzi Zydzi uciek
      > aja przed wojskiem i kibucami.Tak zawziecie pluli na Polske a teraz jak dostana
      > Polski paszport sa w 7 niebie,jest to dla nich bilet do wolnosci uciec z tego
      > okropnego Israel o zadnym patriotyzmie to nie ma mowy,tylko jak najdalej od teg
      > o dziadowskiego Israel.

Przestan udawac Polaka, ty ruski patrioto!
      I przestan przynosic wstyd Polakom! Znajdz sobie inne hobby, jak na przyklad mam sugestie pozyteczna dla ciebie ->zacznij studiowac Business, ale tak wiesz od podstaw..............czyli najpierw nauczyc sie pisac slowo "business" i slowo "office" correctly, po angielsku (w koncu po cwiercwieku siedzenia w Toronto wypadalo by zebys przynajmniej tyle wiedzial!!) - Got that? :)
    • veritas.1 to znaczy ze Polske juz rozkradli 14.09.10, 10:58
      co zreszta widac na kazdym kroku. Min. Skarbu zostalo juz zlikwidowane, bo nasz skard to gigantyczne dlugi zaiagniete u lichwiarzy przez rezim Tuska.
      • czarnygrom333 Re: to znaczy ze Polske juz rozkradli 15.09.10, 00:57
        Musisz pamietac o jednej rzeczy nie wsadza sobie na pleci nic zeby wynies z Polski wszystko im zostanie odebrane beda w poplochu uciekali z Polski tylko nie wiem gdzie nikt tego koczowniczego ludu juz nie chce zobacz jaki pogrom robia we Francji z cyganami tez koczowniczy lud.
        • lwowiak51 Nasze kamienice a wasze ulice!. 15.09.10, 09:41
          Judeopolonia w drodze!.
        • feurig59 Re: to znaczy ze Polske juz rozkradli 18.09.10, 02:15
          Wszystko już odebrane im zostało, najpierw przez jednych, potem przez drugich...z życiem włącznie. A o uciekaniu "w popłochu" lepiej nie pisz, koczowniku, boś przy każdym słowie rumieńcem spłonąć winien.
          • lepian4 Re: to znaczy ze Polske juz rozkradli 20.09.10, 16:00
            Ciekawe z czego wybudowali Luki Triumfalne Sowietom?

• feurig59 Re: to znaczy ze Polske juz rozkradli 20.09.10, 20:45
              "Luki" to tacy jak czarnygrom mają w wykształceniu i nie są raczej "triumfalne."
    • veritas.1 już atakuja Polaków i Ukrainów w naszych krajach 14.09.10, 11:09
      www.rp.pl/artykul/535410-Chuligani-z-pejsami.html
      • lwowiak51 Re: już atakuja Polaków i Ukrainów w naszych kraj 14.09.10, 12:34
        veritas.1

Judeopolonia zbliza sie nieuchronnie, czas zapuscic pejsy.
        • kylax1 Czubki sa wszedzie, a Chasydzi to religijne czubki 17.09.10, 16:40
          Niczym nie roznia sie od islamstwa i radykalnego katolstwa.
      • czarnygrom333 W Oswiecimiu Zydzi kradna 15.09.10, 00:59
        Ginie z Oswiecimia bardzo wiele eksponatow ale co mozesz sie spodziewac po zlodziejach tylko sie urodzi a juz kradnie i oszukuje.
        • lwowiak51 czarnygrom333 zlodziej 15.09.10, 09:27
          czarnygrom333 napisał:

> Ginie z Oswiecimia bardzo wiele eksponatow ale co mozesz sie spodziewac po zlod
          > ziejach tylko sie urodzi a juz kradnie i oszukuje.

Rozumiem znasz to z autpsji.

Zasilek +kradziez tak zyjesz w Kanadzie.
          • ca101 Re: czarnygrom333 zlodziej 15.09.10, 17:06
            lwowiak51 napisał:

> czarnygrom333 napisał:
            >
            > > Ginie z Oswiecimia bardzo wiele eksponatow ale co mozesz sie spodziewac p
            > o zlod
            > > ziejach tylko sie urodzi a juz kradnie i oszukuje.
            >
            >
            >
            > Rozumiem znasz to z autpsji.
            >
            > Zasilek +kradziez tak zyjesz w Kanadzie.
            Hahaha!
            Nie lwowiak51, "czarny" jest polskim businessman-em, zapewnia sracze do szorowania Rodakom, placzacym za praca. Tym, co zaledwie wyladuja, a juz ich panika zzera i pierwsze ich pytanie jest: "- gdzie sa te brudne sracze?" Dlatego mieszka w zydowskiej dzielnicy Toronto, uplasowal sie blisko swojego.... Business-u! :)
            • czarnygrom333 Re: czarnygrom333 pilnuje zlodzieji 16.09.10, 05:10
              Zamieszkalem w Zydowskiej dzielnicy latwiej sie Zydow kontroluje,zapewne tysiace z nich bierze zasilek dla ubogich mieszkaja w rzadowych mieszkaniach w brudzie i smrodzie moge tobie przyslac zdjecia sa zaliczani do jednych z pierwszych w city of Toronto w braniu welfer.
              • bokertov1947 Re: czarnygrom333 pilnuje zlodzieji 16.09.10, 05:16
                Synek! - Ty sie naprawde musisz leczyc! Bo pomalu bedziesz i dla Kanadyjczykow, ktorzy cie przyjeli jako polskiego golodupca do kraju dobrobytu (tak jak i - jak twierdzisz - Zydow) - smieciem do utylizowania.
                A czemu Ty nie jestes taki clever jak Zydzi i nie korzystasz z okazji, jakia Ci daje ten kraj?? Bo mozg twoj nie zawiera nic, poza oparami alkoholu!!!
                Pozdrawiam!
                • czarnygrom333 Re: czarnygrom333 pilnuje zlodzieji 17.09.10, 04:44
                  Benkart 1947 nigdy nie bylem w Kanadzie na zadnym zasilku wodki nie pije dlatego mam duza przewage w Busnesie nad Zydami,w tej chwili Zydzi dla mnie pracuja potrzeba mi jakiegos towaru szukaja po calym swiecie zeby mnie zadowolic handluje z nim jeszcze z sentymentu ale od nowego roku Zydow puszczam kantem i zaczynam wspolprace z Hindusami i Chinczykami maja lepszy towar do zaoferowania.i lepsza cene takie jest prawo busnesu
                  • ferrari458 Re: czarnygrom333 pilnuje zlodzieji 17.09.10, 22:33
                    czarnygrom333 napisał:

> Benkart 1947 nigdy nie bylem w Kanadzie na zadnym zasilku wodki nie pije dlateg
                    > o mam duza przewage w Busnesie nad Zydami,w tej chwili Zydzi dla mnie pracuja p
                    > otrzeba mi jakiegos towaru szukaja po calym swiecie zeby mnie zadowolic handluj
                    > e z nim jeszcze z sentymentu ale od nowego roku Zydow puszczam kantem i zaczyna
                    > m wspolprace z Hindusami i Chinczykami maja lepszy towar do zaoferowania.i leps
                    > za cene takie jest prawo busnesu

Ooo!!!, dobra, dobra!! chcesz robic z chinczykami interesa, to chyba wiesz jakie autka oni najbardziej lubia, wiesz jakie????????????? (podpowiem ci nie sa to ferrarii) :)
                  • feurig59 Re: czarnygrom333 pilnuje zlodzieji 18.09.10, 02:23
                    czyli na niewolnikach kasę dobijasz? za 45 centów na dzień, czy za 30? bohater businessu z ciebie - really. polski szmaciarz, antysemita, rasista i kołtun. dobrze, że takich jak ty nie ma już w tym kraju...:-)
    • czarnygrom333 Re: Czarny grom 333!!! 15.09.10, 00:55
      Nie musisz sie martwic juz jest przygotowany wariant na pogonienie Zydow z Polski wiem ze opracowaly je dwie znane postacie w Poloni Kanadyjskiej zapewniam ciebie spij spokojnie Zyd to zaden przeciwnik.
      • lwowiak51 Re: Czarny grom 333!!! 15.09.10, 09:35
        czarnygrom333 napisał:

> Nie musisz sie martwic juz jest przygotowany wariant na pogonienie Zydow z Pols
        > ki wiem ze opracowaly je dwie znane postacie w Poloni Kanadyjskiej zapewniam ci
        > ebie spij spokojnie Zyd to zaden przeciwnik.

Nie martwcie sie sie o prace pucowanie sraczy zapewnione.
        • czarnygrom333 Re: Czarny grom 333!!! 17.09.10, 04:45
          Do pucowania sraczy przyjada Zydzi z Kibuca.
    • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 15.09.10, 01:02
      Mylisz sie wladzy nie maja sa tylko doradcami roznych osob w Polsce trzeba ich tylko wylapac i w samolot do Israel,musisz pamietac o jednej rzeczy Wielebny Ojciec Rydzyk patrzy im na zlodziejskiem palce.W USA mieli wladze wszystko ukradli a teraz amerykanie im dobieraja sie do skory nie mysle ze Oba ma przetrwa do konca roku czarni jego sami powiesza przed Bialym Domem.
    • ddyzma5 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 15.09.10, 08:15
      To nic nowego .
      Dwa lata temu najwięcej polskich obywatelstw było przyznane obywatelom Izraela.
      • lwowiak51 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 15.09.10, 09:32
        Macie juz pejsy? ,zeby nie bylo za pozno, bo gojow nie bierzemy do interesu.
        • ca101 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 15.09.10, 16:56
          lwowiak51 napisał:

> Macie juz pejsy? ,zeby nie bylo za pozno, bo gojow nie bierzemy do interesu.

Dobre, bardzo dobre! :) Punkt dla ciebie lwowiak51! :)
        • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 16.09.10, 05:12
          Nie musimy miec pejsow poptrzeba nam ludzi do roboty w Polsce bedziemy mieli tania sile robocza z Israel.Wychowani w Kibucach za dzienna strawe beda pracowali na nas dzien i noc.
      • przyjacielameryki Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 15.09.10, 14:56
        No i bardzo dobrze! W 1968 r. komuniści wyrzucili z kraju Polaków pochodzenia żydowskiego wyrządzając im olbrzymią krzywdę. Wszyscy ci wyrzuceni jeżeli tylko tak zechcą otrzymują polskie paszporty i obywatelstwo. Jeżeli jacyś obywatele Izraela mają życzenie zamieszkać w Polsce to nie mieszkają. To tylko świadczy o normalizacji stosunków polsko-żydowskich. Bardzo dobrze, że tak jest!!!!!!!
        • lwowiak51 Do przyjacielaameryki 15.09.10, 15:38
          Mlody czlowieku.

To ,ze Ty jestes przyjaznie nastawiony do Zydow nie jest typowe w Polsce.
          Na ogol to wrogosc,uprzedzenia i religia ,ta uczona z ambony, obwiniajaca Zydow przez wieki.
          Kosciol katolicki w Polsce niewiele sie zmienil,wielu ksiezy dalej uczy o winie Zydow, przyklad ksiadz Rydzyk.Rydzyk ciagnie za soba miliony "moherowych beretow" i miliony myslacych podobnie, bez" beretow".Znam Polakow wystarczajaco zeby stwierdzic,ze ich mentalnosc niewiele sie zmienila .To sa ci sami ktorzy byli moimi sasiadami i cieszyli sie ,ze wyrzucaja Zydow,chociaz wcale nie byli komunistami.Przyjrzyj sie postom wiekszosci,nienawistnych,wrogich Zydom,a Izrael to tylko pretekst.
          Przyjacieluameryki jestes naiwny w swoim optymizmie,ale sympatyczny.

Wszystkiego dobrego.

lwowiak51.
          • ca101 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 16:50
            lwowiak51 napisał:
            > Przyjacieluameryki jestes naiwny w swoim optymizmie,ale sympatyczny.
            >

Tak, tak, to jest prawda!... i ja tez sie podpisuje calkowicie pod tym stwierdzeniem :)

Z tym tylko, ze zaluje, ze przyjacielameryki jest sympatyczny tylko i wylacznie (hahaha!) w tym swoim naiwnym optymizmie! :)

I tu wlasnie "lezy zajac w buraczkach!"..... :)
            • przyjacielameryki Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 18:41
              ca101 napisała:

> lwowiak51 napisał:
              > > Przyjacieluameryki jestes naiwny w swoim optymizmie,ale sympatyczny.
              > >
              >
              >
              > Tak, tak, to jest prawda!... i ja tez sie podpisuje calkowicie pod tym stwierdz
              > eniem :)
              >
              > Z tym tylko, ze zaluje, ze przyjacielameryki jest sympatyczny tylko i wylacznie
              > (hahaha!) w tym swoim naiwnym optymizmie! :)
              >
              > I tu wlasnie "lezy zajac w buraczkach!"..... :)

Twoje posty są generalnie w treści i formie zbliżone do postów czarnegogroma. Powinniście sobie podyskutować na odrębnym wątku, tak na osobności!
              • ca101 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 19:35
                przyjacielameryki napisał:

> ca101 napisała:

> > Tak, tak, to jest prawda!... i ja tez sie podpisuje calkowicie pod tym st
                > wierdz
                > > eniem :)
                > >
                > > Z tym tylko, ze zaluje, ze przyjacielameryki jest sympatyczny tylko i wyl
                > acznie
                > > (hahaha!) w tym swoim naiwnym optymizmie! :)
                > >
                > > I tu wlasnie "lezy zajac w buraczkach!"..... :)
                >
                > Twoje posty są generalnie w treści i formie zbliżone do postów czarnegogroma. P
                > owinniście sobie podyskutować na odrębnym wątku, tak na osobności!

Nie zaskoczyles mnie, kolego! :) I uwierz mi, gwarantowane jest, ze ty bys szybciej znalazl wspolny grunt porozumienia z "czarnym", jak ja. Mnie to nie grozi i nigdy nie zagrazalo.

Wiem, ze ty uwazasz siebie, za postepowego Polaczka ale to tylko ....wyobrazenia/marzenia. Ale dobre i to, lepsze jak to wszystko inne, co ma tu miejsce! :)
                • bokertov1947 Re: Do ca101 15.09.10, 20:49
                  Kachana!
                  nie szarp sobie nerwow! To nic nie da! Bo jak widzisz, z Polaczkami nie ma co dyskutowac, bo po pierwsze nie wiedza, co to dyskusja, a po drugie, by z nimi wymieniac poglady, trzeba byc obeznany w brukowym nowopolskim literackim - czyli w rzucaniu k.. w kazdym zdaniu. A o to Cie nie posadzam.
                  Pozdrawiam serdecznie!
                  • ca101 Bokertov1947...... 15.09.10, 22:27
                    bokertov1947 napisał:

> Kachana!
                    > nie szarp sobie nerwow! To nic nie da! Bo jak widzisz, z Polaczkami nie ma co d
                    > yskutowac, bo po pierwsze nie wiedza, co to dyskusja, a po drugie, by z nimi wy
                    > mieniac poglady, trzeba byc obeznany w brukowym nowopolskim literackim - czyli
                    > w rzucaniu k.. w kazdym zdaniu. A o to Cie nie posadzam.
                    > Pozdrawiam serdecznie!

Thank YOU! :)
                    To prawda, sama o tym rozmyslam, ze do nie tak dawna, bylam chyba najmniej judgmental osoba, jaka mozna sobie tylko wyobrazic. A ostatnio, tak wiele razy uzylam m.inn slowa, takie jak "gamonie"...... i jakie jeszcze?....oh, juz nie pamietam (moja krotka pamiec, skraca mi sie coraz bardziej!) ze sama siebie nie poznaje. To jest tak, ze czlowiek zawsze mysli, ze jezeli tylko bedzie probowal wystarczajaco silnie i wystarczajaco dlugo, to powinno to przyniesc rezultaty. Ale niestety w rzeczywistosci, szczegolnie jak chodzi o relacje z ludzmi, to nie jest to takie osiagalne, jak czlowiek by zyczyl sobie.

Jedno jest pewne poniewaz ja (chyba?) jestem Polka, to chciala bym wyrazic, jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo jest mi wstyd, za moich (chyba?) Rodakow. I am so sorry!

Szczerze mowiac, nie zdawalam sobie w pelni sprawy, do nie tak dawna, jak bardzo wiele nienawisci ma ten narod w sobie. Tj przerazajace. Moj Maz juz dawno zakonczyc sprawe z Polakami i w ogole nie tylko, ze nie chce miec z nimi nic wspolnego ale nawet nie chce slyszec ani slowa na temat Polakow. Ja bylam jedyna, uparta w mojej Rodzinie i w pewnym sensie dumna z faktu, ze plynie we mnie krew polska. Chciala byc loyalna ze wzgledu na pamiec mojego Ojca i Dziadka, ktorzy zapewniam Cie gdyby dozyli, byli by tak samo przerazeni, jak ja jestem. Oni byli Polakami, z ktorych ja zawsze bede dumna. Z tym, ze chyba ja tez przestane
                    ujawniac, skad sie wywodze (nigdy nie mialam szczegolnej potrzeby ujawniania ale tez nie przeszkadzalo mi) ale w tej chwili zmienilo sie to i ja rowniez nie chce miec nic wspolnego z tym ochydnym narodem.

It was very nice talking with you and I wish you and your Family All the Best!

Take care, my Friend! :)

----------------------------------------------------------
                    "Be whatever in life but be for real"
                    • feurig59 Re: Bokertov1947...... 18.09.10, 03:17
                      Hey, ja też jestem Polakiem i też czasami się wstydzę. Za antysemityzm, za rasizm, za inne sprawy, co bolą, bo są pośród nas tacy i inni, myślę, że wszędzie są źli i dobrzy, a czasami źli się okazują dobrymi, a dobrzy - złymi.
                      Też - jak Ty, żyłem przez długie lata gdzieś indziej, poza krajem. W sumie żyłem 32 lata poza - ale zawsze też przez ten czas żyłem TU (choćby w myślach). I TU wróciłem. Od ponad dwu lat żyję znowu w Polsce. Z nie wszystkim się zgadzam i nie wszystko lubię, ale jest coś, co mnię ciekawi w Polakach i (może) w samym sobie: to jest - pewien anarchizm, coś takiego, że Polacy nie poddają się żadnej władzy (nawet tej, którą sami wybierają) Nie poddają się czemuś, co NAKAZUJE być takim, owakim z zewnątrz. Uogólniam. Wiem. Ale to, jeżeli są w ogóle jakieś cechy narodowe, cechą Polaków jest - knąbrność i podejżliwość wobec SYSTEMU - obojętnie jakiego, nadanego z "góry". To może prowadzić do wielu konflików prowadziło i będzie prowadzić, ale tylko dlatego, że WOLNOSC jest w tym kraju pisana na prawdę z dużej litery. Nie przez ludzi piszących konstytucję, nie przez rząd, nie przez zarządzających gospodarką, bankami, towarzystwami ubezpieczeniowymi, tylko przez ludzi na ulicy...
                      I o to zapytaj swojego męża rozmawiając z nim o Polakach "in toto". Historia sprawiła, że do władzy mamy stosunek, hm-ambiwalentny. Co na to Twój mąż? Jaki jest jego stosunek do władzy? Napisz nam
                      pozdrawiam
                  • czarnygrom333 Re: Do ca101 16.09.10, 05:15
                    Paniusia nie musi sie szarpac wystarczy ze wysprzata kilka brudnych zasyfialych domow Zydowskich.
          • przyjacielameryki Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 16:54
            lwowiak51 napisał:

Mlody czlowieku.

To ,ze Ty jestes przyjaznie nastawiony do Zydow nie jest typowe w Polsce.
            Na ogol to wrogosc,uprzedzenia i religia ,ta uczona z ambony, obwiniajaca Zydow
            przez wieki.
            Kosciol katolicki w Polsce niewiele sie zmienil,wielu ksiezy dalej uczy o winie
            Zydow, przyklad ksiadz Rydzyk.Rydzyk ciagnie za soba miliony "moherowych beret
            ow" i miliony myslacych podobnie, bez" beretow".Znam Polakow wystarczajaco zeby
            stwierdzic,ze ich mentalnosc niewiele sie zmienila .To sa ci sami ktorzy byli
            moimi sasiadami i cieszyli sie ,ze wyrzucaja Zydow,chociaz wcale nie byli komun
            istami.Przyjrzyj sie postom wiekszosci,nienawistnych,wrogich Zydom,a Izrael to
            tylko pretekst.
            Przyjacieluameryki jestes naiwny w swoim optymizmie,ale sympatyczny.

Wszystkiego dobrego.

>
            >
            > lwowiak51.

Nie masz racji, te obelgi na forum to co to jest, kto to pisze, ilu to ludzi???? Mówimy o całym społeczeństwie, debile są w każdym społeczeństwie! Rydzyk? A co on znaczy - to przedmiot kpin, drwin i żartów zdecydowanej większości Polaków a te mohery?? Nie liczą się. Znam młodych ludzi(ja nie jestem młody ani naiwny), nie ma u nich czegoś takiego jak antysemityzm, są otwarci na świat, to inni Polacy. Jest pewna grupa - kibole i zbliżeni - którzy wyzywają kog się da od Żydów bo uważają że to obelga ale oni nie liczą się. Niemniej jednak są głośni. Generalnie nie jest żle a kościół obecnie nie jest antysemicki, szlak przetarł Papież Jan Paweł II wielki przyjaciel Żydów. Naprawdę nie jest żle i wszystko idzie we właściwym kierunku. Lata manipulacji historycznych, półprawdy ale i stereotypy pieczołowicie przechowywane w niektórych rodzinach robią swoje. Mimo wszystko to się zmienia a najlepiej widać to po młodych wykształconych ludziach a oni są najważniejsi. Głupole muszą się dostosować do mądrzejszych!
            • ddyzma5 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 18:19
              Wielu tu piszących negatywnie o Polskach , opluwający i permanentnie szkalujący Polsków , starają się stworzyć mit o Polaku antysemicie.
              Ile w tym jest prawdy że Polsk to antysemita ?
              Skoro tak rzeczywiście jest, to dlaczego tak licznie do Polski przyjeżdżają Żydzi z Izraela, aby się w Polsce osiedlić ?
              Przecież ludzie osiedlają się tam chętnie , gdzie znajdują dobre warunki do życia.
              Zadziwiający jest fakt, że w czasie kiedy do Polski przyjeżdżali Żydzi się osiedlić, w tym czasie Polacy wyjeżdżali z Polski np. do Anglii i innych krajów .
              Prawda wygląda tak, że antysemityzm nie jest własnością Polaków. Nie ma kraju na tym świecie, w którym Żydzi są mile widziani.
              Spróbujcie sobie odpowiedzieć na to proste pytanie, dlaczego się tak dzieje. Głównymi przyczynami tego zjawiska nie jest ani zazdrość ani frustracja społeczeństwa tubylczego.
              Polska nie jest taka antysemicka, jaką z niej robią Żydzi.
              Dlaczego więc niektórzy Żydzi robią takie zabiegi, aby zdeformować obraz Polski ?
              • przyjacielameryki Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 18:38
                ddyzma5 napisał:

> Wielu tu piszących negatywnie o Polskach , opluwający i permanentnie szkalujący
                > Polsków , starają się stworzyć mit o Polaku antysemicie.
                > Ile w tym jest prawdy że Polsk to antysemita ?
                > Skoro tak rzeczywiście jest, to dlaczego tak licznie do Polski przyjeżdżają Żyd
                > zi z Izraela, aby się w Polsce osiedlić ?
                > Przecież ludzie osiedlają się tam chętnie , gdzie znajdują dobre warunki do życ
                > ia.
                > Zadziwiający jest fakt, że w czasie kiedy do Polski przyjeżdżali Żydzi się osie
                > dlić, w tym czasie Polacy wyjeżdżali z Polski np. do Anglii i innych krajów .
                > Prawda wygląda tak, że antysemityzm nie jest własnością Polaków. Nie ma kraju n
                > a tym świecie, w którym Żydzi są mile widziani.
                > Spróbujcie sobie odpowiedzieć na to proste pytanie, dlaczego się tak dzieje. Gł
                > ównymi przyczynami tego zjawiska nie jest ani zazdrość ani frustracja społeczeń
                > stwa tubylczego.
                > Polska nie jest taka antysemicka, jaką z niej robią Żydzi.
                > Dlaczego więc niektórzy Żydzi robią takie zabiegi, aby zdeformować obraz Polski
                ?

Jest jeszcze pytanie czy ten obraz tworzą Żydzi, ilu ich jest itp.? Różni "Polacy" też plują na Żydów ale do końca nie wiadomo czy to faktycznie Polacy. Taka uroda internetu i te wypowiedzi w żadnym wypadku nie mogą być miarodajne co do opinii jakiegoś społeczeństwa. Na forach jest mnóstwo różnych propagandystów, których celem jest skłócanie narodów. A ciekawe jaki to kraj specjalizuje się w takich działaniach? Ten kraj, leżący blisko Polski robił to zawsze!
                A wracając do stosunków polsko-żydowskich uważam tak jak pisałem wcześniej - dynamicznie się rozwijają przy olbrzymim zainteresowaniu Polaków kultura żydowską, która kiedyś była niezwykle ściśle związana z kulturą polską! Polacy i Żydzi z bardzo wielu powodów są sobie bardzo bliscy!!!
                • ddyzma5 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 20:24

>
                  > Jest jeszcze pytanie czy ten obraz tworzą Żydzi, ilu ich jest itp.? Różni "Pola
                  > cy" też plują na Żydów ale do końca nie wiadomo czy to faktycznie Polacy.
                  >
                  W moim odczuciu i jedni i drudzy nie są bez winy.
                  Żydzi mają jednak mocniejszy aparat propagandowy do dyspozycji i korzystając z niego zaostrzają sytuację . To ma raczej bardzo destruktywne działanie.
                  Polskie zjawiska antysemickie przywiązane są raczej z brukowym środowiskiem, natomiast antypolskie zachowania Żydów nie są raczej kwestią środowiskową.
                  >
                  > Taka uroda internetu i te wypowiedzi w żadnym wypadku nie mogą być miarodajne co do
                  > opinii jakiegoś społeczeństwa. Na forach jest mnóstwo różnych propagandystów,
                  > których celem jest skłócanie narodów. A ciekawe jaki to kraj specjalizuje się w
                  > takich działaniach? Ten kraj, leżący blisko Polski robił to zawsze!
                  >
                  Nikt rozsądny nie kształtuje swojego światopoglądu na kwestę tu omawianą na forum.
                  >
                  > A wracając do stosunków polsko-żydowskich uważam tak jak pisałem wcześniej - dy
                  > namicznie się rozwijają przy olbrzymim zainteresowaniu Polaków kultura żydowską
                  > , która kiedyś była niezwykle ściśle związana z kulturą polską! Polacy i Żydzi
                  > z bardzo wielu powodów są sobie bardzo bliscy!!!
                  >
                  Mają wiele bliskich powodów aby się akceptować nawzajem.
                  Niestety, są też kwestie które ich drastycznie dzielą . Żydzi od wieków prowadzili walkę z katolikami , a nie odwrotnie. A szkoda. Powinni raczej oni koncentrować się na tym co ich łączy, a nie co dzieli, i na tym budować wspólną egzystencję.
                  Katolicy bowiem z zasady nie mają powodu aby nienawidzić Żydów, Chrystus był przecież Żydem .
                  • lwowiak51 Kosciol to glowny przesladowca 15.09.10, 20:57
                    Zydow w Europie.To on przez wieki uchwal restrykcje dotyczace Zydow, to kosciol byl inicjatorem Gett, to kosciol rozpalal stosy dla Zydow,to ksieza podburzali tlumy,nawolujac do pogromow[wystarczyl durny donos] to kosciol odwrocil twarz kiedy Niemcy zabijali Zydow,to kosciol przesladowal Zydow za Zyda Jezusa.
                    To kosciol jest tworca polskiego zabobonu jakim sa moherowe berety i ich duchowy przewodnik ks.Rydzyk.Co sie zmienilo?,a to ,ze nie moga juz dorwac Zydow,zbudowac Gett,i stosow,to szczekaja w "Naszym Dzienniku" i tym podobne i plodza cala chmare szczekajacych antysemitow, rowniez na tym forum.

• ddyzma5 Re: Kosciol to glowny przesladowca 15.09.10, 21:24
                      lwowiak51 napisał:

> Zydow w Europie.To on przez wieki uchwal restrykcje dotyczace Zydow, to kosciol
                      > byl inicjatorem Gett, to kosciol rozpalal stosy dla Zydow,to ksieza podburzali
                      > tlumy,nawolujac do pogromow[wystarczyl durny donos] to kosciol odwrocil twarz
                      > kiedy Niemcy zabijali Zydow,to kosciol przesladowal Zydow za Zyda Jezusa.
                      >
                      To jest jedna strona medalu.
                      Można by się spierać czy kościół prześladował żydów, czy bronił się od żydowskich wpływów.
                      Co do pogromów, to również jest sprawa sporna.
                      W piętnastym wieku hiszpański władca gdy wyganiał Żydów z kraju wydał zarządzenie .
                      W tym zarządzeniu ostrzega katolików przed tym , aby niekierowani się nauką kościoła.
                      Pisało tam , że żadnemu Żydowi niewolno podać nawet kubka wody ani wziąć go pod swój dach. Było to pod groźbą utraty majątku przez Hiszpanów.
                      A więc de facto katolicy bronili Żydów.

• bokertov1947 Re: Kosciol to glowny przesladowca 15.09.10, 21:39
                        ddyzma5 napisał:
                        ..... Pisało tam , że żadnemu Żydowi niewolno podać nawet kubka wody ani wziąć go pod
                        > swój dach. Było to pod groźbą utraty majątku przez Hiszpanów.
                        > A więc de facto katolicy bronili Żydów........

Calkowita racja - jak i znany w Polsce fakt, ze 2+2=5!

Pozdrawiam
                      • lwowiak51 Re: Kosciol to glowny przesladowca 15.09.10, 21:40
                        ddyzma5
                        podalbys szklanke wody Zydowi? za ile?.
                        • ddyzma5 Re: Kosciol to glowny przesladowca 15.09.10, 21:52
                          Każdemu podał bym szklankę wody.
                          Nie żyjemy w czasach w których takie czyny mogą wywołać lęk o własną egzystencję.
              • lwowiak51 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 18:44
                ddyzma5 napisał:

tak rzeczywiście jest, to dlaczego tak licznie do Polski przyjeżdżają Żyd
                > zi z Izraela, aby się w Polsce osiedlić ?

To ciekawostka,skad to wziales?.

> Prawda wygląda tak, że antysemityzm nie jest własnością Polaków.

Nie, niejest wlasnoscia Polakow,ale to nie zmienia faktu,ze antysemityzm w Polsce ma sie dobrze.

Nie ma kraju n

Na czym oparles ta opinie?,oczywiscie wylaczajac kraje takie jak Iran,Syria,Strefa Gazy i itp.

Mysle ze Zydzi sa zawsze milej widziani niz Polacy.

> Polska nie jest taka antysemicka, jaką z niej robią Żydzi.
                > Dlaczego więc niektórzy Żydzi robią takie zabiegi, aby zdeformować obraz Polski

Mysle ,ze "zasluga" tego jest tak wielu Polakow,ktorzy robia zabiegi ,zeby zdeformowac
                obraz Zydow i Izraela.
                • ddyzma5 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 20:44
                  ………………
                  …………………..

> Nie ma kraju n
                  >
                  Na czym oparles ta opinie?,oczywiscie wylaczajac kraje takie jak Iran,Syria,Strefa Gazy i itp.
                  >
                  Żyję ponad trzydzieści lat na zachodzie, bywałem w wielu krajach.
                  Znam wiele danych statystycznych przeprowadzanych nie tylko w europie.
                  Czytam codziennie prasę zagraniczną i, i ,i …
                  Jedne z głośnych badań statystycznych przeprowadzanych w Europie miały jednoznaczną wypowiedź.
                  Na pytanie „ Kogo, co uważasz za największe zagrożenie pokoju na świecie ” odpowiedź była jednoznaczna ” Izrael .
                  >
                  Mysle ze Zydzi sa zawsze milej widziani niz Polacy.
                  >
                  Nie odniosłem takiego wrażenia aby tak było.
          • alexis_corner Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 21:42
            Nigdy nie słuchałam "madrości z ambony" i moherową hołotę razem z ich naczelnym wodzem mam głeboko w d.pie.
            Wystarczyło jednak kilka miesięcy na forum GW, żeby dzięki takim hasbarskim gudłajom jak ass-mal, mułedet, danaczydzieściczy, lewinkopflwowiak, czy najnowsza gwiazda z kibucowej gromady niejaka ca dykówna, - z obrzydzeniem podobnym do tego jaki mnie ogarnia oglądając takie widowiska
            myśleć o parchatych hutzpiarzach...

- wredna alexis
            • lwowiak51 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 21:54
              alexis
              mam podobne uczucie co ty czytajac twoje posty i tylko dobre wychowanie nie pozwala mi powiedziec ze alexis_corner to zwykly przykoscielny smierdziel.
              • ddyzma5 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 22:09
                lwowiak51 napisał:

> alexis
                > mam podobne uczucie co ty czytajac twoje posty i tylko dobre wychowanie nie po
                > zwala mi powiedziec ze alexis_corner to zwykly przykoscielny smierdziel.
                >
                Tym postem sam się zakwalifikowałeś do tej warstwy co innym zarzucasz.
                • lwowiak51 Re: Do przyjacielaameryki 15.09.10, 22:11
                  ddyzma5 napisał:

> lwowiak51 napisał:
                  >
                  > > alexis
                  > > mam podobne uczucie co ty czytajac twoje posty i tylko dobre wychowanie
                  > nie po
                  > > zwala mi powiedziec ze alexis_corner to zwykly przykoscielny smierdziel.
                  > >
                  > Tym postem sam się zakwalifikowałeś do tej warstwy co innym zarzucasz.

Zglos sie do alexis_corner.
              • alexis_corner [...] 15.09.10, 22:46
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 16.09.10, 05:02
          O jakiej ty krzywdzie mowisz maja szczescie ze wziela ich USA i Kanada bo inaczej by wyladowali w Kibucu.
        • feurig59 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 02:31
          Czekamy na Was! Wracajcie! Be wecome! 1000 lat wspólnej historii... Nie zostawiajcie nas samych...:-)
          • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 04:13
            Widze ze nie umiesz liczyc o jakiej 1000letniej histori ty piszesz Polska ich przygarnela jak wszedzie z Europy ich wyganiali,przyjechali do Polski w 16 wieku biedni obdarci wynedzniali bez grosza przy dupie.Portugalczycy wsadzili ich na statki wyplyneli na Atlantyk i tam statki z nimi podpalili.W dowod wdziecznosci Zydzi witali wojska rosyjskie wkraczajace do Polski w 39 kwiatami po wojnie bedac czlonkami UB mordowali bezlitosnie Polska opozycje dlatego teraz trzeba ich postawic przed sadem w Norymberdze za ludobojstwo na Narodzie Polskim. Niech siedza w swoim Israel i ciagna wozki w Kibucu.Dla Zydow Polski nie ma bedac w tym roku widzialem wrogie nastawienie Polakow do nich nie jest to antysemityzm jak go zachwalaja ale niechenc do zlodzieji mordercow Narodu Polskiego.
            • feurig59 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 16:41
              Skoro już tak sobie wycierasz buźkę "polskością" i "narrodem", to przynajmniej zaznajomiłbyś się jego historią. Pierwsze wzmianki o żydach na terenach polskich dotyczą państwa MieszkaI, ale byli tu prawdopodobnie już wcześniej. Sprawdź w każdej dostępnej encyklopedii...
              Reszty Twoich bajeczek nie komentuje, bo nawet na to nie zasługują. Może tylko jedno: skoroś taki dobry w rachunkach, to zobacz jaki odsetek w PPS i w PPR, a także w późniejszej PZPR a przede wszystkim w aparacie opresji UB/SB stanowili ludzie pochodzenia żydowskiego. Jeżeli już do tego dotrzesz, to zwróć uwagę KIM BYŁA OGROMNA RESZTA? Jak myślisz? Marsjanami? :-)
      • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 17.09.10, 04:47
        Masz w pewnym sensie racje ale teraz chca paszport w 2 dni tak szybko chca uciec z raju Israel.przed Rabinami i Kibucem.
    • pinkink3 czarne gromy i inna holoto 16.09.10, 01:52
      Jak wam nie wstyd--alexisy, czarne gromy i inna holoto!
      Nie nazywajcie sie Polakami, bo obrazacie nie tylko Zydow ale wszystkich innych przyzwoitych ludzi.

Dochodze do wniosku, ze taki 'popis' moze byc wynikiem tylko chorego mozgu. Nikt zdrowy i w miare normalny nie siada do komputera z takimi idiotycznymi i nienawistnymi tekstami.

Dajecie najgorsze swiadectwo swojemu poziomowi inteligencji i srodowisku, z ktorego sie wywodzicie. Czy naprawde tak wam zalezy, zeby potwierdzac nieprawdziwa ale powszechna opinie o Polakach, ktorzy jakoby nienawisc do Zydow maja w genach?

Czy nie widzicie jacy jestescie prostaccy i podli?
      Szkodzicie Polsce, nawet nie wiecie jak bardzo, bo jestescie na to zbyt prymitywni.

Brzydze sie wami.
      Kliknelam na kosz przy kazdym waszym wpisie, chorzy ludzie.
      Reszta nalezy do administracji. A szkoda, ze nie do sadu.

• lwowiak51 Re: czarne gromy i inna holoto 16.09.10, 03:03
        pinkink3.

Nie mozesz oczekiwac poziomu od takiego dna jak alexis to prymityw ktory za minimalna zaplata[Rosjanie?] ,celowo obniza poziom forum swoja wulgarnoscia i chamstwem.
        Az trudno uwierzyc,ze to kobieta,ale tylko takie dno mozna zmobilizowac dobrudnej roboty.
        Zauwaz ,ze ona nigdy nie dyskutuje ,od razu inwektywy,wulgaryzm i obrazanie.
        Ale ona nie jest jedyna ,jest takich wielu,ktorzy za" judaszowe" pieniadze sprzedaja dobre imie Polakow.
        Czy to sa Polacy?.
        • alexis_corner Re: czarne gromy i inna holoto 16.09.10, 03:27
          ty, lewinkopf, ty nie roń tu fałszywych śloz, bo ty znasz się najlepiej na judaszowych srebrnikach... Bez żadnych, najmniejszych wątpliwości.
          Na ludziach... wcale.;)
          Dyskutować z takimi polakożerczymi pastuchami jak ty i twoja hasbarska kamanda to daremny trud.
          Wy już tam "swoje wiecie", a jak nie wiecie, to hasbara wesprze w potrzebie swoje "zajączki w buraczkach"... :-D

- wredna (śmierdząca jak przykościelna krowa) alexis
      • alexis_corner Re: czarne gromy i inna holoto 16.09.10, 03:16
        Ty piknik, Ty się tak nie unoś i nie nadymaj, bo Ci żyłka pęknie...
        Ty sobie lepiej Piknik poczytaj te kulturalne i mądre posty ca(dykówny) i reszty hasbarskiej hołoty pełne miłości do twojego(?) narodu.
        Potem pisz o prostactwie, prymitywiźmie i wstydzie.
        No i przestań się bżydzić oraz klikać, tylko zacznij myśleć...

- wredna(i śmierdząca jak przykościelna krowa) alexis ;)
      • czarnygrom333 [...] 16.09.10, 05:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • alexis_corner cenzorek manipulo 16.09.10, 12:03
          usuwa posty miłych jego sercu forumowiczów bez śladu - np odhoda, lewinkopfa i innych hasbarczyków.
          Natomiast po moich zostawia ślad sugerując, że tylko ja łamię regulamin...
          Nie oznacza to wcale, że uważam "yuuureka" i siebie (jeden z moich postów też został "zniknięty bezśladowo") za harcowników hasbary. :-D

- wredna śmierdząca przykościelna alexis

---
          "Załóżmy, że dają Ci odwróconą do góry nogami, w dodatku tyłem do przodu, napisaną po chińsku, Braillem i bez połowy kartek - Biblię..." -George Carlin

"Napisaną przez gości naprutych tanim winem..." - dodała Doda
          • lwowiak51 dobra rada. 16.09.10, 13:02
            alexis_corner napisała:

> usuwa posty miłych jego sercu forumowiczów bez śladu - np odhoda, lewinkopfa i
            > innych hasbarczyków.
            > Natomiast po moich zostawia ślad sugerując, że tylko ja łamię regulamin...
            > Nie oznacza to wcale, że uważam "yuuureka" i siebie (jeden z moich postów też z
            > ostał "zniknięty bezśladowo") za harcowników hasbary. :-D
            >
            >
            > - wredna śmierdząca przykościelna alexis
            >
            > ---
            > "Załóżmy, że dają Ci odwróconą do góry nogami, w dodatku tyłem do przodu, napis
            > aną po chińsku, Braillem i bez połowy kartek - Biblię..." -George Carlin
            >
            > "Napisaną przez gości naprutych tanim winem..." - dodała Doda

Twoje posty zostaly usuniete i w przyszlosci z pewnoscia beda usuwane,jezeli nie zmienisz swojego wulgarnego jezyka pelnego inwektyw i obrazania.
            A wiec,poki czas sie zmien.
            • alexis_corner Re: dobra rada. 16.09.10, 13:08
              Ty, lewikopf , ty udzielaj dobrych rad "swoim", to ty lewinkopf może zostaniesz uznany za gazecianego cadyka. ;)

- wredna alexis
            • bokertov1947 Re: dobra rada. 16.09.10, 13:09
              Hallo Lwowiak 51,
              jestem calkowicie Twego zdania. Ale dwa argumenty mowia przeciwko:
              - osobnik alexis pisze jezykiem zrozumialym przez wiekszosc Polakow (nowopolski literacki).
              - gdyby usunac wszystkie posty pisane w tym wukgarnym polskim, to naprawde malo by zostalo. Kto wie, czy forum by dalej egzystowalo?
              Pozdrawiam
              • lwowiak51 Re: dobra rada. 16.09.10, 15:27
                hallo bokertov1947.

Jestem wiekszym optymista od Ciebie, mysle ze jest spora grupa piszaca madrze i dobra polszczyzna,ale nie sa halasliwi .Halas robia halasliwi i wulgarni typu alexis ,misterpee,czarnygrom,jaja na boczku i podobni,ale co ciekawe wiekszosc z nich jest prorosyjska i wroga Ameryce, U.E i oczywiscie Izraelowi[czyt.Zydom].Mysle,ze nie jest to przypadkowe,ktos ich zmobilizowal,oczywiscie nie za darmo.Sa to ludzie dosc prymitywni,na ogol o bardzo zlej polszczyznie[znamienne!].Nazwalbym ich polskojezycznych na uslugach Rosji.To jest dopiero "hazbara"prorosyjska.

Pozdrowienia.
                • alexis_corner Re: dobra rada. 16.09.10, 22:12
                  napisał lewinkopf do bękarta:
                  (...).Mysle,ze nie jest to przypadkowe,ktos ich zmobilizowal,oczywiscie nie za darm].Mysle,ze nie jest to przypadkowe,ktos ich zmobilizowal,oczywiscie nie za darmo
                  (...)

Nuuuuu, to jest pewne jak geszeft, że za darmo nikomu by się nie chciało! ;)
                  Jakie tam macie stawki w tej waszej hasbarze?
                  O ile zaś "się rozchodzi na pomoc obrońcom krzyża", to weźcie parę lekcji jazdy, żeby nie skończyło się to TAK :-D)))))

- wredna alexis
                • czarnygrom333 Profesor broni Benkarta1947 17.09.10, 04:29
                  Bardzo sie mylisz ja mam tyle wspolnego z Rosja co z Israel jestem naprawde zdziwiony jak Zydzi pchaja sie po Polski paszport przeciez bierzecie paszport od antysemitow krwiopijcow Israel,ja osobiscie by sie brzydzil wziasc do reki paszport Syjonistow made in Israel
                  • ferrari458 Re: Profesor broni Benkarta1947 17.09.10, 22:24
                    czarnygrom333 napisał:

> Bardzo sie mylisz ja mam tyle wspolnego z Rosja co z Israel jestem naprawde zdz
                    > iwiony jak Zydzi pchaja sie po Polski paszport przeciez bierzecie paszport od a
                    > ntysemitow krwiopijcow Israel,ja osobiscie by sie brzydzil wziasc do reki paszp
                    > ort Syjonistow made in Israel
                    ty mi wygladasz na troche (duzo) sfrustrowanego, czemu?????????????? masz klopoty, nie martw sie, masz forse to uzyj na pomoc, sobie tez , potrzebujesz relaksa!!!!!!!!!!! przyjedz do Wloch, najlepiej do pieknej Tuscany, byles? wlosi maja dobre winka, lepsze od polskich, jakie ty lubisz, biale czy czerwone? czy obojetnie?
                • przyjacielameryki Re: dobra rada. 17.09.10, 14:57
                  lwowiak51 napisał:

> hallo bokertov1947.
                  >
                  > Jestem wiekszym optymista od Ciebie, mysle ze jest spora grupa piszaca madrze i
                  > dobra polszczyzna,ale nie sa halasliwi .Halas robia halasliwi i wulgarni typu
                  > alexis ,misterpee,czarnygrom,jaja na boczku i podobni,ale co ciekawe wiekszosc
                  > z nich jest prorosyjska i wroga Ameryce, U.E i oczywiscie Izraelowi[czyt.Zydom
                  > ].Mysle,ze nie jest to przypadkowe,ktos ich zmobilizowal,oczywiscie nie za darm
                  > o.Sa to ludzie dosc prymitywni,na ogol o bardzo zlej polszczyznie[znamienne!].N
                  > azwalbym ich polskojezycznych na uslugach Rosji.To jest dopiero "hazbara"proros
                  > yjska.
                  >
                  > Pozdrowienia.

Bardzo trafne spostrzeżenie, całkowicie podzielam. Dodałbym jeszcze Waltera i Evę15 do tych co to na usługach Rosji chociaż akurat ci w/w nie używają wyzwisk antysemickich. Widocznie mają inne zadania!
            • przyjacielameryki Re: dobra rada. 16.09.10, 13:10
              lwowiak51 napisał:

>
              > Twoje posty zostaly usuniete i w przyszlosci z pewnoscia beda usuwane,jezeli ni
              > e zmienisz swojego wulgarnego jezyka pelnego inwektyw i obrazania.
              > A wiec,poki czas sie zmien.

A co sądzisz o języku, argumentach i motywach w postach bokertova i can???? Wiesz o co im chodzi????
              • alexis_corner Re: dobra rada. 16.09.10, 13:28
                Oni sądzą, że to jest normalny, kulturalny sposób dyskusji z "polaczkami".

- wredna, śmierdząca jak przykościelnie krowa - alexis ;)
                • czarnygrom333 Re: dobra rada. 17.09.10, 04:32
                  Nie denerwuj sie sa benkarty Zydowskiego chowu z polskim paszportem w rece zam takich w Waszyngtonie jak gdzies leca maja 2 paszporty Israel i Polski jak bedzie jakis napad terrorystyczny musza paszport Israelski splukac w toalecie i pokazac paszport Polski to calo wroca do domu jak pokaza paszport Israel zaraz z nich zrobia wydmuszki.
              • bokertov1947 Re: dobra rada. 16.09.10, 13:29
                Kiedy wyznaczyles termin sadu kapturowego? Daj wczesniej znac, bym mogl przyleciec.
                Mam nadzieje, ze nie bede musial odsiadywac kary w jakies stodole w wojewodztwie bialostockim?

Pozdrawiam i przagotujcie tam ten proces porzadnia!!
                • alexis_corner Re: dobra rada. 16.09.10, 13:41
                  Stodoła?!
                  My tu przygotujemy specjalnie dla ciebie cały świeżutko odremontowany... "polski obóz koncentracyjny"! :-D

- wredna alexis
                • czarnygrom333 Re: dobra rada. 17.09.10, 04:35
                  Benkart 1947 nie musisz przylatywac do Polski bo moze ciebie zjedza jak kanibale w Afryce mozemy sie spotkac w Norymberdze,bedziemy sadzili Zydowskich oprawcow z UB ktorzy mordowali z zimna krwia Polakow.
              • lwowiak51 Re: dobra rada. 16.09.10, 15:43

> lwowiak51 napisał:
                >
                > >
                > > Twoje posty zostaly usuniete i w przyszlosci z pewnoscia beda usuwane,jez
                > eli ni
                > > e zmienisz swojego wulgarnego jezyka pelnego inwektyw i obrazania.
                > > A wiec,poki czas sie zmien.
                >
                > A co sądzisz o języku, argumentach i motywach w postach bokertova i can???? Wie
                > sz o co im chodzi????

Przyjacielu.

Przeczytaj jeszcze raz uwaznie moj post"do przyjacielaameryki" tam jest czesciowa odpowiedz.
                Zbyt duzo jest zadr,zeby jeden "przyjacielameryki"dobrym slowem mogl to naprawic.
                Moge pisac tylko za siebie.Jestem juz za stary na zmiany i moj bagaz przezyc i wspomnien jest czescia mnie i nie da sie tego rozdzielic.

Pozdrawiam.
                • alexis_corner Re: dobra rada. 16.09.10, 19:16
                  lewinkopf,
                  ty sanhedryński mędrcu.
                  Zanim zaczniesz udzielać nam swoich dobrych rad, poczytaj co pisze twoja kibucnica - ca101:

(...) Ty Polglowku, nie przejmuj sie tak bardzo! TO nie twoje zycie mial na mysli ten
                  > cudzoziemiec, ktorego zacytowalam. Jemu chodzilo o Polakow takich jak ja, czyl
                  > i tych NIEWIELU, PORZADNYCH POLAKOW! To ich lepiej by bylo zabic i moc na zawsz
                  > e dobrze wspominac, jacy byli !!!!!! :) - i to JA, gdybym byla taki polglowek j
                  > ak Ty, to moglabym sie obrazic ale na szczescie, nie jestem!!!! :) Takiemu jak
                  > TY NIC NIE ZAGRAZA! jestem pewna, nikt nie czyha na twoje zycie. Kontynuj byc
                  > madrym, jak do tej pory i zlosliwym, jak do tej pory! :) Zapewnisz sobie tym dl
                  > ugie zycie, don't worry! :) (...)

Może i ciebie wypadałoby też zabić skoro taki szlachetny i mądry z ciebie lechaim...?
                  www.youtube.com/watch?v=hefIti-uFUo
                  www.youtube.com/watch?v=Ze5dbxPO8cU
                  - wredna alexis
                  • ferrari458 Re: dobra rada. 17.09.10, 00:08
                    alexis, hej, dobra masz zabawe!!! jak na 16 ke przystalo, smiszne, ze biora cie tu tak serio te staruchy!!!!!!!!!!!wzrzuc im jeszcze raz gre o krzyzu, moze zalapia?

"Kto nie skacze, ten za krzyżem hop, hop". :)
                    • alexis_corner Re: dobra rada. 17.09.10, 11:33
                      frajerii,
                      idź se poskakać pod ten krzyż matołku i spal gume na parkingu swoim stjuningowanym golfemII zamiast zabierać głos w poważnych wątkach.

- wredna alexis
                      • ferrari458 Re: dobra rada. 17.09.10, 15:34
                        alexis_corner napisała:

> frajerii,
                        > idź se poskakać pod ten krzyż matołku i spal gume na parkingu swoim stjuningowa
                        > nym golfemII zamiast zabierać głos w poważnych wątkach.
                        >
                        > - wredna alexis

alexis, hi hi hi!! masz tego linka na gre "krzyzowa" , dawaj wzucaj to se pogramy i tak nie chca z toba gadac, staruchy!!! mowia, ty wulagarna malolata, hi hi hi!!! kumate staruchy!!!malolaty tez moga dyskutowac, forum niezabrania malolatom !! dyskutuj, alexis !!!!!!!!popieram alexis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
                        • alexis_corner Re: dobra rada. 17.09.10, 15:44
                          frajerri458,
                          jeb sie, kiblucowy trollu.

- wredna alexis

ferrari458 napisał:
                          > alexis, hi hi hi!! dyskutuj, alexis !!!!!!!!popieram alexis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
                • przyjacielameryki Re: dobra rada. 17.09.10, 14:49
                  lwowiak51 napisał:

>
                  >
                  >
                  > Przyjacielu.
                  >
                  > Przeczytaj jeszcze raz uwaznie moj post"do przyjacielaameryki" tam jest czescio
                  > wa odpowiedz.
                  > Zbyt duzo jest zadr,zeby jeden "przyjacielameryki"dobrym slowem mogl to naprawi
                  > c.
                  > Moge pisac tylko za siebie.Jestem juz za stary na zmiany i moj bagaz przezyc i
                  > wspomnien jest czescia mnie i nie da sie tego rozdzielic.
                  >
                  > Pozdrawiam.

Tyle tylko, że ból i koszmar różnych przeżyć nie powinien mimo wszystko całkowicie zaślepiać i obracać się tylko i wyłącznie w nienawiść i brak jakiejkolwiek rzeczowości!
              • ferrari458 Re: dobra rada. 17.09.10, 04:09
                > A co sądzisz o języku, argumentach i motywach w postach bokertova i can???? Wie
                > sz o co im chodzi????

hej, hej jak ty nie wiesz to skad on ma wiedziec :) ty mi na bardziej kumatego wygladasz chociaz gdzies widzialem wysmiali sie z ciebie ostatnio, to tez nie taki kumaty widac zciebie chlop. gdzie to bylo, o na forum "swiat" cos o kaukazie. to co ty taki malo kumaty w tym kaukazie, wyszlo? geografii nie miales w szkole? a czemu ty taki amerykanski? przyjaciel, lubia cie tam? chyba nie, mysle.
      • czarnygrom333 Re: czarne gromy i inna holoto 17.09.10, 04:49
        Penis 3 nie musisz tego lubic ale poczytac warto jak leca po paszporty do antysemitow wrogow Israel jak osobiscie bym nie wzial do reki smierdzacego Syjonizmem paszportu Israel.
    • wiem_ze_wiem Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 16.09.10, 22:40
      Nie dostaleś polskiego paszportu i na forum wylewasz żale. Chetnie przyjmiemy fachowców, ale głupków przyjmujemy kopniakiem. Nawet głupków z Kanady udajacych, że znają jezyk polski. Narodowość i wyznanie nie ma tu nic do rzeczy.
      • ferrari458 czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 17.09.10, 04:15
        dobra, dobra ale czy on ma ferrari albo czy widzial w tym toronto, pewnie nie? nie mysle.
        • czarnygrom333 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 17.09.10, 04:53
          W Kanadzie jezdze dwoma samochodami mercedesem i BMW w Polsce jak przylatuje mam Volwo przeciez trzeba wspierac faszystow sam jestem zdziwiony ilu Zydow jezdzi niemieckimi samochodami widac zapomnieli jak od Niemca dostali w dupe i wylatywali kominami na wolnosc i za to jeszcze kupuja ich wyroby i wspieraja ich finansowo
          • bokertov1947 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 17.09.10, 05:36
            Nie lubie sie powtarzac - ale dobry psychiatra to by ci sie przydal. Choc szanse na wyleczenie takiego patologicznego przypadku jak ty, widze czarno(sic!).
            A jak przed przedszkolem parkujesz, to nie masz stracha, ze ci twoi pobratymcy spod Piasta Kolodzieja ten niemiecki skarb buchna???
            Bo polskich zlodziei wszedzie pelno. Nawet krzyz spod palacu buchneli! (ha,ha,ha,ha.)
            • bokertov1947 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 17.09.10, 05:54

Ah, jeszcze zapomnialem drobiazgu!
              Jak ty czarniak, taki wjelikij bjuznesmen, to moze bys mi u was w przedszkolu zalatwil jaki dobry paszport? Moze chinski - bo gadajo, ze on tera dobry!
            • czarnygrom333 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 18.09.10, 01:24
              Benkart 1947 z parkowaniem nie mam problemu dla twojej ciekawosci nawet drzwi zostawiam otwarte place ubezpieczenie to niech pilnuja moj samochod nie boje sie ze ukradna mi Polacy ale Zydzi i Wlosi pozniej to wysylaja do Israel i dalej sprzedaja w Afryce.Co do psychiatry nie musze isc mam ziecia psychiatre moze ciebie i wielu Zydow wyleczyc z Syjonizmu i nienawisci do Polakow.
              • ferrari458 czarnygrom, to ty Wlochow tez 18.09.10, 03:09
                czarnygrom333 napisał:

> Benkart 1947 z parkowaniem nie mam problemu dla twojej ciekawosci nawet drzwi z
                > ostawiam otwarte place ubezpieczenie to niech pilnuja moj samochod nie boje sie
                > ze ukradna mi Polacy ale Zydzi i Wlosi pozniej to wysylaja do Israel i dalej s
                > przedaja w Afryce.Co do psychiatry nie musze isc mam ziecia psychiatre moze cie
                > bie i wielu Zydow wyleczyc z Syjonizmu i nienawisci do Polakow.

nie lubisz?????????? to w koncu kogo ty lubisz? tylko Polakow? :( czemu ty Wlochow nie lubisz ?
                • ferrari458 Re: czarnygrom, to ty Wlochow tez 18.09.10, 03:12
                  slyszalem, ze w toronto ladne domy maja, wielkie, duze w porownaniu do wloskich i polskich. to jakie wielkie? 5 pokoi, czy jeszcze wiecej???????????????
              • ferrari458 dobra, dobra czarnygrom ale 18.09.10, 03:35

czemu ty taki zly jestes? jakis taki nerwowy, cos ci doskwiera. co cie boli??? forsy masz, ale zly jestes, czemu?????????
                wyzal sie ,my nie specjalisty zadne ale wiesz jestesmy tu i tak i tak, nic lepszego, nie mamy do roboty, to mozemy sie wysilic razem grupowo. w grupie jest sila i moc!!!!!!!!!!!! :)
                moze nam sie uda i pomozemy ci w tych bolesciach. ja kapisz, ze z zieciem to glupio tak gadac.
                Wal chlopie, nie krepuj sie, my cie wysluchamy, co jeszcze ci lezy na sercu???????????????????
          • ferrari458 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 17.09.10, 15:52
            czarnygrom333 napisał:

> W Kanadzie jezdze dwoma samochodami mercedesem i BMW w Polsce jak przylatuje ma
            > m Volwo przeciez trzeba wspierac faszystow sam jestem zdziwiony ilu Zydow jezdz
            > i niemieckimi samochodami widac zapomnieli jak od Niemca dostali w dupe i wylat
            > ywali kominami na wolnosc i za to jeszcze kupuja ich wyroby i wspieraja ich fin
            > ansowo
            nie masz ferrari?????????? czemu? ty bogaty gosc i chyba zyd, ja mysle, duzo wiesz o zydach!!!!!!!!!!!!!!! nie lubisz ITALY tez ich nie lubisz, nie robisz z nimi interesy? nie sprowadzasz ferrarii do toronto, dobry bizness sa ferrarii, ja lubie ITALY, byles we Wloszech?
            • ferrari458 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 17.09.10, 16:02
              zobacz sam!!!!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=WWgiAxJy_4A

kup swoim dzieciom, masz dzieci? to im kup, beda lubiec takie ferrari!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
              • czarnygrom333 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 18.09.10, 01:36
                Moja corka jezdzi Audi V6 a moj syn ma Volvo S60 nie sa zaiteresowane jezdzic sportowymi samochodami chociaz ich na to stac.
            • czarnygrom333 Re: czarnygrom333 jakie masz autko, ferrari? 18.09.10, 01:27
              Jest tego w Toronto pod dostatkiem ale nie lubie szpanowac zawsze jestem skromnym czlowiekiem,jak najbardziej stac mnie na kupno Ferrari ale wole wyslac pieniadze dla biednych dzieci w Polsce.We Wloszech nie bylem moze jak znajde troche czasu pojade
      • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 17.09.10, 04:39
        Biedne Zydzi oni jeszcze mysla ze to Polska 1939 roku Polska poszla bardzo daleko a Israel nic sie nie zmienil moze troche drzewa urosly.Tak jak chodzili w swych brudnych feretach tak i dalej chodza.
        • lwowiak51 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 17.09.10, 09:31
          czarnygrom333 napisał:

> Biedne Zydzi oni jeszcze mysla ze to Polska 1939 roku Polska poszla bardzo dale
          > ko a Israel nic sie nie zmienil moze troche drzewa urosly.Tak jak chodzili w sw
          > ych brudnych feretach tak i dalej chodza.

Moze Polska sie zmienila i rozwija sie ,ale Ty Polak wyjechales z niej i teraz plujesz na swoja ojczyzne,plujesz na Kanade ktora daje ci zasilek bez ktorego zdechl bys z glodu.
          Jak cie Kanada pogoni to znowu wyladujesz w swojej polskiej dziurze.

• alexis_corner Ciekawe, które z hasbarskich ćwoków 17.09.10, 13:09
            założyło sobie konto frajerrii458.
            Jak dzieci, zupełnie jak dzieci... :-D

www.youtube.com/watch?v=mpxSfIwV14w
            - wredna alexis
            • ferrari458 Re: Ciekawe, które z hasbarskich ćwoków 17.09.10, 15:38
              alexis_corner napisała:

> założyło sobie konto frajerrii458.
              > Jak dzieci, zupełnie jak dzieci... :-D
              >
              > www.youtube.com/watch?v=mpxSfIwV14w
              > - wredna alexis
              alexis ,a ty nie zydowka? tu sami zydzi, tylko pinkink wyglada na nie zyda. alexis to nie zydowskie imie? ladne imie alexis, podoba mi sie to imie alexis, hi hi hi hi :)
              • ferrari458 Re:nie zydowskie! 17.09.10, 15:42
                to chyba niezydowskie, to chyba greckie? tak? alexis?
                a ty lubisz ferrari alexis? widzialas to ferrari 458, 2009, zobacz! dac ci, linka?
                • ferrari458 dla alexis!!!!!! :) 17.09.10, 15:58
                  www.youtube.com/watch?v=WWgiAxJy_4A

podobaja ci sie czerwone ferrarii, czy czarne, alexis?
                  • alexis_corner Re: dla frajerri458 17.09.10, 16:17
                    patrz łajzo:
                    www.youtube.com/watch?v=yIOzV_qSu4g
                    www.youtube.com/watch?v=niP0_56Hyns
                    :-D))))

wredna alexis
                    • ferrari458 Re: dla frajerri458 17.09.10, 17:28
                      OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ja rozumie!!!!!!!!!!! DOBRE!!!!!!!! ten DRUGI link, najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz wiecej takich???????????? :-D))))
                      trzeba wrzucic dla czarnegroma, on polubi tez !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D))))
                      • ferrari458 Re: dla frajerri458 17.09.10, 22:17
                        alexis oni nie lubia cie, bo wyrzucaja twoje wpisy i przy okazji
                        moje tez :-D)))) sa niektore tylko piec minut!!!!!!!!!!!!! i puff!!!!nie ma!!!!!!!!! :-D))))
                        szkoda! :(
          • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 01:30
            Nigdy na swoja Ojczyzne ktorej na imie Polska nie plulem i nigdy nie bede plul co dotyczy Kanady pisze prawde i stwierdzam fakty.Moga mnie pogonic zrobia mi tylko przyjemnosc mam gdzie wrocic i nie musze juz do konca zycia pracowac dosc duze oszczednosci i investycje.
    • kylax1 A co Tobie to przeszkadza? 17.09.10, 16:37
      Typowy polonus z USA, czy Kanady, mieszka za oceanem i bredzi o 'patriotyzmie'.
      • ferrari458 czarnygrom, dla ciebie 17.09.10, 17:43
        www.youtube.com/watch?v=niP0_56Hyns
        • czarnygrom333 Re: czarnygrom, dla ciebie 18.09.10, 03:18
          Dziekuje nareszcie cos dla mnie ale nie skorzystam z tej oferty jeden jak i drugi samochod sie nie nadaje do jazdy po Toronto za duzo dziur a zwlaszcze te cholerne wpadniete studzienki na ulicach juz dwa razy wymienialem w tym roku przednie zawieszenie w BMW.
      • czarnygrom333 Re: A co Tobie to przeszkadza? 18.09.10, 01:32
        Tutaj o patriotyzmie sie nie bredzi tylko sie jest patriota jacy z was Polacy stawiacie bilbordy wszystko prawie w jezyku angielskim czy juz zapomnieliscie polskiego a nie nauczyliscie sie angielskiego widze je za kazdym razem pobytu w Polsce moge ciebie zapewnic moje dzieci biegle mowia po Polsku Angielsku i Francusku pomimo ze urodzone w Kanadzie.
        • kylax1 Ja jestem globalista. 18.09.10, 01:43
          Pojecie patriotyzmu mnie nie dotyczy. Tak, gwoli informacji.
          • czarnygrom333 Re: Ja jestem globalista. 18.09.10, 02:17
            Masz sie czym chwalic globalista za dyche.
            • kylax1 Widze, ze Albania Hodzy, bylaby dla Ciebie rajem. 18.09.10, 13:33
              Jak wiesz, wtedy z Albanii sie nie wyjezdzalo. Przeciwienstwo globalizmu.
              • czarnygrom333 Re: Widze, ze Albania Hodzy, bylaby dla Ciebie ra 21.09.10, 01:56
                Globalizm ma swoje skutki uboczne.
                • kylax1 Jakie? Oslabienie wladzy narodowej? 21.09.10, 18:42
                  To akurat jest pozytyw.
    • feurig59 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 02:06
      Be wecome! Czekamy na Was od wielu dziesięcioleci i powitamy Was serdecznie w strarej, trochę rozklekotanej, ale zawsze wspólnej ojczyźnie! :-))))
      • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 02:24
        Nie zapomnij upiec macy Zydzi lubia bardzo wyborowa musi jej byc duzo bo cholernie duzo pija,pijany Zyd nie bedzie widzial nic rozklekotanego.I tak Polska bedzie dla nich rajem w porownaniu z Kibucem.
      • przyjacielameryki Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 10:06
        feurig59 napisał:

> Be wecome! Czekamy na Was od wielu dziesięcioleci i powitamy Was serdecznie w s
        > trarej, trochę rozklekotanej, ale zawsze wspólnej ojczyźnie! :-))))

I to jest opinia zdecydowanej większości Polaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
        • ddyzma5 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 18.09.10, 10:37
          A może w końcu napisali byście coś na temat ???
    • landaverde Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 20.09.10, 06:00
      czarnygrom333 napisał:

> Niebywale oblezenie polskich placowek dyplomatycznych w Israel, kto moze stara sie o Polski
      > paszport zeby uciec z Israel do Europy zwlaszcza mlodzi Zydzi uciekaja przed wojskiem i kibucami.
      > Tak zawziecie pluli na Polske a teraz jak dostana Polski paszport sa w 7 niebie, ...

Jeśli to prawda to obnaża całą obłudę antypolskich środowisk żydowskich. Całe to opluwanie Polski to 'holokaust industry' i wybielanie Niemców wraz z żydowskimi elitami kolaborujacymi z Niemcami. Tymczasem Żydzi doskonale wiedzą gdzie im było najlepiej - wśród polskich katolików. Policzyli sobie drzewka w Yad Vashem, usłyszeli wspomnienia rodziców i dziadków, znają prawdziwą historię.
      • art.usa Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 20.09.10, 13:27
        landaverde napisał:

> czarnygrom333 napisał:
        >
        > > Niebywale oblezenie polskich placowek dyplomatycznych w Israel, kto moze
        > stara sie o Polski
        > > paszport zeby uciec z Israel do Europy zwlaszcza mlodzi Zydzi uciekaja pr
        > zed wojskiem i kibucami.
        > > Tak zawziecie pluli na Polske a teraz jak dostana Polski paszport sa w 7
        > niebie, ...
        >
        > Jeśli to prawda to obnaża całą obłudę antypolskich środowisk żydowskich. Całe t
        > o opluwanie Polski to 'holokaust industry' i wybielanie Niemców wraz z żydowsk
        > imi elitami kolaborujacymi z Niemcami. Tymczasem Żydzi doskonale wiedzą gdzie i
        > m było najlepiej - wśród polskich katolików. Policzyli sobie drzewka w Yad Vash
        > em, usłyszeli wspomnienia rodziców i dziadków, znają prawdziwą historię.
        >

Ty rasistowski niedobry szczuze, zeszlego roku pisales dokladnie to samo,
        no i gdzie sa te hordy zydow?.

Nudny Gebelsie.
        • landaverde Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 20.09.10, 14:13
          Aaron,

Ja rozumiem, że możesz mieć do tego tematu osobisty stosunek, ale uświadom sobie, że przynosisz swoimi wpisami wsyd ludziom, z którymi się utożsamiasz.
          • art.usa Re: Zydzi w kolejce do Landawerde 20.09.10, 19:47
            landaverde napisał:

> Aaron,
            >
            > Ja rozumiem, że możesz mieć do tego tematu osobisty stosunek, ale uświadom sobi
            > e, że przynosisz swoimi wpisami wsyd ludziom, z którymi się utożsamiasz.
            >

Ty rasistowsko faszystowski chorowity dziadu,
            wstyd mi za ludzi co przez twa propagande sie z toba solidarizuja.

Vereke.
            • ferrari458 Re: Zydzi w kolejce do Landawerde 20.09.10, 20:30
              art.usa napisał:

> landaverde napisał:
              >
              > > Aaron,
              > >
              > > Ja rozumiem, że możesz mieć do tego tematu osobisty stosunek, ale uświado
              > m sobi
              > > e, że przynosisz swoimi wpisami wsyd ludziom, z którymi się utożsamiasz.
              > >
              >
              > Ty rasistowsko faszystowski chorowity dziadu,
              > wstyd mi za ludzi co przez twa propagande sie z toba solidarizuja.
              >
              > Vereke.

podyskutowali panowie?!?! to moze winka teraz wloskiego, czerwonego ( wloch pije biale tylko jak mu czerwonego braknie!) i przejazdzka w ferrarii - rekomenduje!!!! a jak nie ma ferrarii, to nawet konno :) zycie za krotkie, nie mysla panowie, po co tyle pasji zle skierowanej!!!!!jak mozna miec calkiem przyjemne kierunki i pasje na dodatek!!!!!!!!!!!!!! :)

• czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 21.09.10, 01:23
          Mlodzi Zydzi bardzo to dziwne osiedlaja sie w Niemczech a ulatwia im to paszport Polski,nie boja sie niemieckiego szowinizmu i hitleryzmu,jak rowniez antyzydowskich bojowek?
      • czarnygrom333 Re: Zydzi w kolejce po Polski paszoport!!!!!!!!!! 21.09.10, 01:20
        Tak to jest prawda nawet sie kloca w Polskich placowkach dyplomatycznych ze chca paszport szybko,ten caly holicoust jest tylko maszynka do robienia pieniedzy ktore zagarniaja krwiopijcze organizacje zydowskie,Zydzi ktorzy cierpieli w obozach dostaja z laski ochlapy od tych organizacji.Mlodzi Zydzi nie chca siedziec w Israel uciekaja szybko jak tylko moga a zbawieniem dla nich jest Polski paszport,od tz antysemitow w przenosni.
        • muledet.3 czarnygrom zmysla. 21.09.10, 16:46
          Ci w Izraelu ktorzy maja Polski paszport lub staraja sie o niego jest niewielu moze 1000-1500 osob[na 7 mln obywateli].Moga sie o niego starac tylko Zydzi ktorzy maja polskie korzenie a tych jest naprawde niewiele.
          Sa Izraelczycy mieszkajacy za granica,ale jest ich procentowo mniej niz Polakow rozsianych po swiecie,a czarnygrom jest tego najlepszym przykladem .
          Kanada jest bogatszym krajem od Polski dlatego czarnygrom woli zasilek dla bezrobotnych w Kanadzie niz pracowac w Polsce taki z niego prawdziwy patriota na odleglosc plujacy na swoja ojczyzne.No tak, ale czego mozna oczekiwac od marginesu spolecznego.
    • muledet.3 Re: czarnygrom zmysla i klamie 22.09.10, 11:42
      Wymyslasz dane,czarnygrom.Ambasada Polska w Izraelu przyjmuje interesantow dwa razy w tygodniu ,niedawno bylem tam,widzialem cztery,moze piec osob [niekoniecznie wszystkie w sprawie paszportu],te twoje "4000-5000 miesiecznie"???.Jezeli koniecznie chcesz klamac to wymyslaj rzeczy bardziej prawdopodobne a na temat Izraela stoisz z gory na straconej pozycji.
      • czarnygrom333 Re: czarnygrom zmysla i klamie 22.09.10, 14:09
        Nie stoje na zadnej straconej pozycji w sprawie Israel to oni stoja na pozycji straconej wodz krainy JezUSA Oba ma juz ich sprzedaje za 30 srebrnikow zeby podreperowac swoje finase.Sprzedasz nam Zydow damy tobie nowe pozyczki.
      • przyjacielameryki Re: czarnygrom zmysla i klamie 22.09.10, 14:42
        muledet.3 napisał:

> Wymyslasz dane,czarnygrom.Ambasada Polska w Izraelu przyjmuje interesantow dwa
        > razy w tygodniu ,niedawno bylem tam,widzialem cztery,moze piec osob [niekoniecz
        > nie wszystkie w sprawie paszportu],te twoje "4000-5000 miesiecznie"???.Jezeli k
        > oniecznie chcesz klamac to wymyslaj rzeczy bardziej prawdopodobne a na temat Iz
        > raela stoisz z gory na straconej pozycji.

Ale po co z nim tak zawzięcie dyskutujesz?? Jego opinie nie mają żadnego znaczenia i nie są odzwierciedleniem opinii zdecydowanej większości Polaków!!!!! Zawsze znajdą się tacy głupole. Jeżeli Żydzi chcą przyjechać do Polski i tu zamieszkać to niech przyjeżdżają. Ci okrutnie potraktowani w 1968 r. od razu dostają paszport, są witani serdecznie przez władze różnych miast. Czekamy na Was a w Polsce dynamicznie odradza się kultura żydowska przy olbrzymim zainteresowaniu Polaków!
        • czarnygrom333 Re: czarnygrom zmysla i klamie 22.09.10, 15:40
          Mamo chwala nas w 68 Gomulka ich bardzo ladnie potraktowal ja osobiscie wielu z nich postawil bym przed sad za ludobojstwa na Narodzie Polskim,nie widzialem jeszcze zeby Zydzi byli witani serdecznie w Polsce,przylatuja bo mysla ze cos skubna a tu kaplica okazuje sie ze Polacy sa madrzejsi od nich.Bedac w Polsce nie widzialem zeby tlumy walily na jakis marny Zydowski spektakl nawet bilety byly za darmo placil Mosad.
      • czarnygrom333 Re: czarnygrom zmysla i klamie 29.09.10, 18:42
        Zadnych danych nie wymylam spytaj sie Sikorskiego to ci powie a moze zdradzil tajemnice panstwowa.

Wszystko co tajne nie jest dla nas obce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka